Διεθνές πακέτο: Σύγκριση των προσφορών για κινητά για το The Foreigner, Διεθνές Πακέτο: Τα 5 καλύτερα πακέτα για ταξίδια

Τα καλύτερα διεθνή πακέτα

Contents

Μια άλλη συμβουλή για να προετοιμάσετε καλά το ταξίδι σας: Μην ξεχάσετε Ελέγξτε εάν το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με το δίκτυο της χώρας προορισμού σας. Μερικές φορές υπάρχει μια διαφορά συχνότητας που δεν υποστηρίζεται από όλα τα τηλέφωνα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ακόλουθες χώρες που χρησιμοποιούν Η συχνότητα των 1900 MHz : Αργεντινή, Καναδάς, Χιλή, Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό, Περού, Δομινικανή Δημοκρατία. Μπορείτε να το ελέγξετε στο φύλλο του κατασκευαστή που παρέχεται κατά την αγορά του φορητού υπολογιστή σας.

Διεθνές πακέτο: Σύγκριση προσφορών για κινητά για αλλοδαπούς

Raudière maxime

διεθνές πακέτο

Όλο και περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν Πακέτα για κινητά για ταξίδια στο εξωτερικό. Σήμερα, η κλήση και η λήψη κλήσεων στις τέσσερις γωνίες του κόσμου χωρίς να σπάσουν την τράπεζα είναι δυνατή. Είτε είστε πραγματικός Globetrotter είτε ένας περιστασιακός ταξιδιώτης, υπάρχουν τώρα προσφορές προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη. Ανακαλύψτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

 • Το ουσιώδες
 • Ορισμένα διεθνή πακέτα Διαδικτύου έχουν Φάκελος δεδομένων στο εξωτερικό σχεδόν πανομοιότυπο με το φάκελο που διατίθεται για τη Γαλλία.
 • Το 2023, μόνο μερικά πακέτα περιλαμβάνουν αυτόματα κλήσεις ή δεδομένα Προορισμοί εκτός Ευρώπης.
 • Εκτός της Ευρώπης, Οι τιμές κινητής τηλεφωνίας εξαρτώνται από τη χώρα στην οποία είστε Και ο προορισμός που επικοινωνείτε.
 • Οι χειριστές κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν Διεθνές επιτρέποντας να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις από το εξωτερικό ή/και να χρησιμοποιείτε κινητό διαδίκτυο.

Κορυφαίο διεθνές πακέτο σε SFR, Orange, Bouygues και δωρεάν

Τα SFR, Bouygues, Orange ή Free Packages είναι για τη συντριπτική πλειοψηφία των ΗΠΑ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις χώρες DOM. Αλλά τι γίνεται με άλλους προορισμούς ? Εδώ είναι οι προσαρμοσμένες προσφορές για ταξίδια εκτός Ευρώπης μεταξύ των 4 μεγάλων χειριστών.

Η προσφορά διεθνούς πακέτου SFR

Λεπτομέρειες για τα διεθνή πακέτα SFR – Σεπτέμβριος 2023

Διεθνές πακέτο κλήσεων Κλήσεις/sms/mms από το εξωτερικό Κινητό Διαδίκτυο από το εξωτερικό Τιμή
Πακέτο 210GB 5G SFR
09 71 07 91 59 Εγγραφείτε στο διαδίκτυο
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS Από ΕΕ, DOM, Ελβετία, Ανδόρα και προς Η Γαλλία και η ΕΕ, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, η Ελβετία, η Ανδόρα 100GB/μήνα Από την ΕΕ, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, η Ελβετία, η Ανδόρα 31,99 €/μήνα για 1 έτος, τότε € 44.99/μήνα
24 -μηνών δέσμευση
Πακέτο 240GB 5G SFR
09 71 07 91 59 Εγγραφείτε στο διαδίκτυο
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS Από ΕΕ, DOM, Ελβετία, Ανδόρα και προς Μητροπολιτική Γαλλία, ΕΕ, DOM, Ελβετία, Ανδόρα, ΗΠΑ, Καναδάς και Κίνα 100GB/μήνα Από την ΕΕ, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, η Ελβετία, η Ανδόρα 64,99 €/μήνα για 1 έτος, στη συνέχεια € 64.99/μήνα
24 -μηνών δέσμευση

Απεριόριστα και διεθνή σχέδια SFR δεν είναι πλέον διαθέσιμα που έχει ο χειριστής Αποσύρθηκε από τον κατάλογό του τα δύο πακέτα υψηλής ποιότητας Και που μετατράπηκαν πολύ στο εξωτερικό. Σήμερα, τα δύο πιο υψηλά σχέδια του χειριστή είναι οι προσφορές 140 και 150 GB, που εξακολουθούν να προσφέρουν 100 GB που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό.

Ο Απεριόριστο πακέτο 5G Το SFR (τώρα πιο διαθέσιμο στη συνδρομή) ήταν ένα από τα πιο ολοκληρωμένα για Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό. Αυτή η προσφορά ταιριάζει σε εκείνους που συχνά ταξιδεύουν στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική και που πρέπει να επικοινωνούν και να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο τακτικά. Ήταν ένα Συμβατό πακέτο 5G, που προσφέρονται (με την επιφύλαξη ενός συμβατού smartphone και είναι σε καλυμμένη περιοχή) βέλτιστη ποιότητα σύνδεσης. Το πακέτο ήταν χωρίς δέσμευση ή υπόκειται σε δέσμευση 24 μηνών (με smartphone) και εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει προϋπολογισμό € 65 το μήνα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους.

Το διεθνές φάσμα του SFR είχε επίσης το Διεθνές πακέτο 5G. Ήταν το πιο υψηλό πακέτο του φορέα εκμετάλλευσης, το οποίο ταιριάζει κυρίως σε εκείνους που συχνά ταξιδεύουν σε χώρες εκτός της Ευρώπης και που είναι έτοιμοι να αφιερώσουν έναν σημαντικό προϋπολογισμό στην προσφορά τους. Αυτό το διεθνές πακέτο SFR ήταν χωρίς δέσμευση ή υπόκειται σε δέσμευση 24 μηνών με smartphone.

Ο διεθνής κατάλογος πακέτων στο Orange

Λεπτομέρειες για το διεθνές πορτοκαλί πακέτο – Σεπτέμβριος 2023

Πακέτο Κλήσεις/sms/mms από το εξωτερικό Κινητό Διαδίκτυο από το εξωτερικό Τιμή
200GB 5G πορτοκαλί
Εγγραφείτε
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS Από ΕΕ, DOM, Ελβετία, Ανδόρα προς ΕΕ, DOM, Ελβετία, Ανδόρα. 120GB από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία και την Ανδόρα 32.99€/μήνα για 1 έτος, τότε € 44.99/μήνα
Χωρίς δέσμευση
240GB 5G πορτοκαλί
Εγγραφείτε
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS Από ΕΕ, DOM, Ελβετία, Ανδόρα προς ΕΕ, DOM, Ελβετία, Ανδόρα. 140GB από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία και την Ανδόρα 64.99€/μήνα για 1 έτος, στη συνέχεια € 64.99/μήνα
Χωρίς δέσμευση

Εκείνοι που ταξιδεύουν έξω από την Ευρώπη και επιθυμούν να εγγραφούν στο πορτοκαλί μπορούν να στραφούν στο Πορτοκαλί πακέτο 240GB 5G. Περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, αλλά αλλά δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το πακέτο σας Ωστόσο, από τους προορισμούς του. Αυτό το πορτοκαλί πακέτο προσφέρει επίσης πρόσβαση σε 5G που υπόκειται σε καλυμμένη περιοχή και να έχει συμβατό smartphone.

Η προσφορά του Bouygues Telecom International Package

Λεπτομέρειες Bouygues International Package – Σεπτέμβριος 2023

Διεθνές πακέτο Κλήσεις/sms/mms από το εξωτερικό Κινητό Διαδίκτυο από το εξωτερικό Τιμή
Πακέτο 200GB 5G
09 71 07 91 44 Εγγραφείτε στο διαδίκτυο
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS Από Ευρώπη, dom, Ελβετία, Ανδόρα και προς Μητροπολιτική Γαλλία, Ευρώπη, Dom, Ελβετία, Ανδόρα 100GB από την Ευρώπη, το DOM και την Ελβετία. 31.99€/μήνα για 1 έτος, τότε € 44.99/μήνα
Δέσμευση 1 έτους
Πακέτο 240GB 5G
09 71 07 91 44 Εγγραφείτε στο διαδίκτυο
Απεριόριστες κλήσεις/SMS/MMS Από Ευρώπη, DOM, Ελβετία, Ανδόρα, ΗΠΑ, Καναδάς προς Μητροπολιτική Γαλλία, Ευρώπη, Dom, Ελβετία, ΗΠΑ, Καναδάς, Κίνα, Βραζιλία, Νότια Κορέα, Νερό, Ισραήλ, Ιαπωνία, Ρωσία και Τουρκία 130GB από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κίνα, τη Βραζιλία, τη Νότια Κορέα, το Νερό, το Ισραήλ, την Ιαπωνία, τη Ρωσία και την Τουρκία και την Τουρκία 54.99€/μήνα για 1 έτος, τότε € 69,99/μήνα
Δέσμευση 1 έτους

Εάν ταξιδεύετε Βόρεια Αμερική, Ο 200GB και 240GB πακέτα bouygues είναι ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις. Με αυτά τα πακέτα, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από ένα νέο smartphone σε πλεονεκτική τιμή τη στιγμή της συνδρομής. Αυτό συνεπάγεται διάρκεια24 -μηνών δέσμευση (12 μήνες χωρίς smartphone).

Δωρεάν διεθνές πακέτο δωρεάν

Το δωρεάν πακέτο είναι σίγουρα η διεθνής προσφορά που προσφέρει την καλύτερη αξία για τα χρήματα. Πράγματι, αυτό το πακέτο μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί για πολλούς προορισμούς (Ευρώπη και εκτός Ευρώπης), κοστίζει λιγότερο από 20 € το μήνα και δεν συνοδεύεται απόΚαμία δέσμευση.

Σημειώστε ωστόσο ότι η ποσότητα των δεδομένων που περιλαμβάνονται από το εξωτερικό ανέρχεται σε 35GB το μήνα, η οποία δεν θα ταιριάζει στην καθημερινή και εντατική χρήση του Διαδικτύου.

Τα καλύτερα διεθνή πακέτα για την Ευρώπη και το DOM

Παρά το τέλος των αμοιβών περιαγωγής, Η χρήση του κινητού διαδικτύου από την Ευρώπη εξακολουθεί να είναι περιορισμένη. Σε ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης, ο όγκος δεδομένων που διατίθεται από την ΕΕ θα αφαιρεθεί από τον όγκο σας που διατίθεται στη Γαλλία, ενώ άλλοι περιλαμβάνουν πρόσθετο όγκο δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από την ΕΕ. Τέλος πάντων, μόλις συμπεριληφθεί το όριο στο πακέτο που επηρεάζεται, Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο θα επιβραδυνθεί, ακόμη και μπλοκαρισμένο, είτε προσβεβλημένος.

Εάν ταξιδεύετε τακτικά στην Ευρώπη και χρησιμοποιείτε πολλά κινητά διαδίκτυο, θα είναι καλύτερο να βγάλετε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Μεταβείτε στο Comparator Package για τα κινητά μας για να ταξινομήσετε όλα τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στην αγορά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εδώ είναι μια επιλογή από ενδιαφέροντα διεθνή τηλεφωνικά πακέτα για την Ευρώπη:

Για περίπου ένα Είκοσι ευρώ το μήνα, Αυτά τα πακέτα σας προσφέρουν ένα σημαντικό φάκελο στο διαδίκτυο και σας επιτρέπουν να καλέσετε και να στείλετε απεριόριστα SMS στην ηπειρωτική Γαλλία και την Ευρώπη. Παραμένει να δούμε αν προτιμάτε μια φόρμουλα με ή χωρίς δέσμευση.

Βρείτε τα καλύτερα πακέτα κινητής τηλεφωνίας στο Selectra Desire να αλλάξετε το σχέδιό τους πριν από την αναχώρησή σας στο εξωτερικό ? Ανακαλύψτε τον συγκριτή μας για τις καλύτερες προσφορές για κινητά στο Selectra.

Χρησιμοποιήστε το διεθνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας από το εξωτερικό

Κάντε κλήσεις ή συμβουλευτείτε το Διαδίκτυο από το εξωτερικό Μπορεί γρήγορα να διατηρήσει εκπλήξεις όταν λαμβάνετε το τιμολόγιό σας. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε το πακέτο σας και να ρωτήσετε για τους όρους χρήσης εκ των προτέρων.

Οι πληροφορίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από το ταξίδι στο εξωτερικό

Ανάλογα με τον χειριστή σας, ίσως χρειαστείτε Ενεργοποιήστε τη διεθνή επιλογή Από την περιοχή του πελάτη σας πριν από την αναχώρησή σας. Αυτό είναι απαραίτητο εάν θέλετε να συνεχίσετε να κάνετε και να λαμβάνετε κλήσεις. Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του DOM, μπορείτε να καλέσετε και να λαμβάνετε κλήσεις, SMS και MMS όπως στη Γαλλία. Έχετε επίσης τη δυνατότηταΕνεργοποιήστε ή αποκλείστε το κινητό διαδίκτυο από το εξωτερικό. Προκύπτουν τρεις επιλογές:

 1. Block Mobile Internet.
 2. Ενεργοποιήστε το για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από το εξωτερικό (υπό τους όρους που ορίζονται από τον χειριστή σας).
 3. Ενεργοποιήστε το, αλλά αποκλείστε την πρόσβαση στο διαδίκτυο από ένα ορισμένο ποσό εκτός σχηματισμού.

Από την άλλη πλευρά, για ταξίδια εκτός Ευρώπης, η τιμολόγηση ποικίλλει. Για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις, είναι επομένως σκόπιμο να συμβουλευτείτε Το πλέγμα των τιμών κλήσεων και του Διαδικτύου από το εξωτερικό Στον ιστότοπο του χειριστή σας. Για τους τακτικούς ταξιδιώτες, υπάρχουν επίσης πολλές διεθνείς προσφορές για κινητά σε πλεονεκτικές τιμές.

Προϋποθέσεις για τη χρήση ενός διεθνούς πακέτου στην Ευρώπη

Από τις 15 Ιουνίου 2017, τα έξοδα περιαγωγής, που ονομάζεται επίσης περιαγωγής, έχουν εξαλειφθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το DOM. Τώρα, οι προσωρινές κλήσεις, τα SMS και τα MMS είναι απλώς μια αρχαία ιστορία. Μπορείς Χρησιμοποιήστε το κινητό σας σχέδιο για να ταξιδέψετε παντού στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σαν να ήσασταν στην ηπειρωτική Γαλλία.

Ωστόσο, η χρήση εκτός της ηπειρωτικής Γαλλίας έχει τα όριά της, ακόμη και στην Ευρώπη. Πράγματι, Έτσι, οι “καταχρηστικές” χρήσεις Τα κινητά σχέδια από το εξωτερικό είναι καταδικασμένος. Η χρήση θεωρείται καταχρηστική μόλις η χρήση σας στο εξωτερικό έχει ξεπεράσει εκείνη της χρήσης σας από τη Γαλλία, σε περίοδο 4 διαδοχικών μηνών. Πέρα από αυτό το όριο, θα πρέπει να πληρώσετε για το κόστος της αντιστάθμισης.

Για να αποφευχθεί το πρόσθετο κόστος σε περίπτωση μακράς διαμονής στην Ευρώπη, ο ευκολότερος τρόπος θα είναι τότε να βγάλετε μια προσφορά για κινητά στη χώρα στην οποία είστε.

Όροι χρήσης ενός διεθνούς πακέτου εκτός Ευρώπης

διεθνές πακέτο

Εκτός από την Ευρώπη, το κόστος των άστεγοι εξακολουθούν να είναι σημαντικά. Το ζήτημα και η υποδοχή των κλήσεων, καθώς και η αποστολή SMS και MMS είναι προσαγωγές. Εάν υπάρχουν πακέτα συμπεριλαμβανομένων ορισμένων προορισμών εκτός της Ευρώπης, στις περισσότερες προσφορές κινητής τηλεφωνίας, Οι διεθνείς τιμές εξαρτώνται από τη χώρα στην οποία μένετε, αλλά επίσης τον προορισμό στον οποίο επικοινωνείτε. Η λήψη του SMS παραμένει δωρεάν.

Το κινητό Διαδίκτυο εκτός Ευρώπης είναι επίσης προσαύξηση και οι τιμές φθάνουν εύκολα σε υπερβολικά ποσά. Ωστόσο, ο χειριστής σας έχει την υποχρέωση να σας ειδοποιήσει με SMS και να εμποδίσει το πακέτο σας πέρα ​​από το 60 € off-morm. Για να αποφύγετε τα αλμυρά τιμολόγια, είναι σκόπιμο Μπλοκ από προεπιλεγμένο κινητό internet από το εξωτερικό και συμβουλευτείτε τα δίκτυα τιμολόγησης του χειριστή σας πριν από την αναχώρησή σας.

Μια άλλη συμβουλή για να προετοιμάσετε καλά το ταξίδι σας: Μην ξεχάσετε Ελέγξτε εάν το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με το δίκτυο της χώρας προορισμού σας. Μερικές φορές υπάρχει μια διαφορά συχνότητας που δεν υποστηρίζεται από όλα τα τηλέφωνα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ακόλουθες χώρες που χρησιμοποιούν Η συχνότητα των 1900 MHz : Αργεντινή, Καναδάς, Χιλή, Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό, Περού, Δομινικανή Δημοκρατία. Μπορείτε να το ελέγξετε στο φύλλο του κατασκευαστή που παρέχεται κατά την αγορά του φορητού υπολογιστή σας.

Επιλέξτε ένα διεθνές κινητό σχέδιο σύμφωνα με μια στοχευμένη ανάγκη

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο διεθνές πακέτο: Πηγαίνετε σε όλο τον κόσμο, ταξιδεύετε μόνο στη ζώνη της Ευρώπης, πηγαίνετε σε μια συγκεκριμένη χώρα.

Το καλύτερο διεθνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση

Άνδρας με smartphone

Προτιμάτε να εγγραφείτε α μη προσφορά δέσμευσης Για να μπορέσετε να αλλάξετε το πακέτο εάν είναι απαραίτητο, χωρίς τέλη τερματισμού ? Αν και τα μη δεσμευτικά πακέτα δεν είναι οι πιο ολοκληρωμένες προσφορές για ένα Χρήση από το εξωτερικό, Μπορεί να βρείτε την ευτυχία σας.

 1. Στο Sosh, Όλα τα πακέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία και την Andorra (εκτός από την ειδική σειρά). Επωφεληθείτε από τον ίδιο φάκελο στο Διαδίκτυο όπως στη Γαλλία, καθώς και από απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, στην ηπειρωτική Γαλλία και την Ευρώπη/Dom/Switzerland/Andorra. Μόνο μειονέκτημα, αν πάτε σε έναν μακρινό προορισμό (εξαιρουμένων της Ευρώπης), δεν θα μπορείτε να περάσετε από το SOSH.
 2. Στο κόκκινο από SFR, Η λειτουργία είναι παρόμοια στο βαθμό που μπορείτε να καλέσετε και να στείλετε SMS/MMS απεριόριστα από την Ευρώπη και τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα (η Ελβετία και η Ανδόρα δεν περιλαμβάνονται), ενώ ο φακός του Διαδικτύου προσβάσιμο από το εξωτερικό μειώνεται σε σύγκριση με αυτό της μητροπολιτικής Γαλλίας.
 3. Στο Prixtel, Ίδια αρχή, το πακέτο σας μπορεί κανονικά να χρησιμοποιηθεί από την Ευρώπη και το DOM ! Μόνο διαφορά: η τιμή του πακέτου σας ποικίλλει ανάλογα με την κατανάλωσή σας. Η ποσότητα των δεδομένων που είναι προσβάσιμη από το εξωτερικό επίσης ποικίλλει.
 4. Chez bouygues, Το B & You Range προσφέρει μη δεσμευτικά πακέτα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Ευρώπη και το DOM. Όπως και με το Red και το Prixtel, ο φάκελος του Διαδικτύου δεν είναι ο ίδιος στο εξωτερικό όπως στην ηπειρωτική Γαλλία.

Ποιο είναι το καλύτερο παγκόσμιο πακέτο για μια περιοδεία Globe ?

Το δωρεάν πακέτο 19,99 €/μήνα μπορεί να είναι ιδανικό για όσους οραματίζονται μια παγκόσμια περιοδεία. Πράγματι, ένας φάκελος Διαδικτύου 35GB μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χώρες 5 ηπείρων (κατάλογος χωρών που ισχύει τον Σεπτέμβριο του 2023):

 • Ευρώπη και dom : Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βουλγαρία, η Κύπρο, η Κροατία, η Δανία, η Ισπανία, η Εσθονία, η Φινλανδία, το Γιβραλτάρ, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ιταλία, η Λετονία, η Λιέχτενσταϊν, η Λιθουανία, η Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Νορβηγία, η Κάτω, η Πόλη, Πορτογαλία, Τσεχική Δημοκρατία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβακία, Σλοβενία ​​και Σουηδία, Γουαδελούπη, Γαλλική Γουιάνα, Μαρτινίκα, Mayotte, Συνάντηση
 • Αφρική : Νότια Αφρική, Αλγερία, Τυνησία
 • Αμερική : Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό
 • Ασία : Αρμενία, Κίνα (εξαιρουμένων των Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ, Μακάο), Γεωργία, Ινδία,
  Ισραήλ, Μαλαισία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία
 • Ωκεανία : Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία

Παρ ‘όλα αυτά, οι κλήσεις, τα SMS και τα MMS είναι απεριόριστα μόνο από την Ευρώπη, το DOM, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νότια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και το Ισραήλ.

Υπάρχει ένα απεριόριστο πακέτο πακέτου από το εξωτερικό ? Οχι, Κανένα γαλλικό πακέτο δεν έχει απεριόριστα δεδομένα στο εξωτερικό. Το διεθνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας με το μεγαλύτερο φάκελο δεδομένων στο εξωτερικό είναι το πακέτο Bouygues 240 GB με 130 GB χρήσης στο εξωτερικό. Επιπλέον, δεν υπάρχουν περισσότερα πακέτα που προσφέρουν απεριόριστα δεδομένα στην ηπειρωτική Γαλλία.

Πακέτο ΗΠΑ: κατάλληλα διεθνή πακέτα

Εάν όλα τα πακέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του DOM, υπάρχουν λίγοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πιο απομακρυσμένους προορισμούς. Ωστόσο, ορισμένες προσφορές επιτρέπουν τη χρήση Από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Είναι ακόμη και ένας από τους μοναδικούς προορισμούς εκτός της Ευρώπης που ευνοούνται από ορισμένους φορείς εκμετάλλευσης.

Για να βρείτε ένα διεθνές πακέτο προσαρμοσμένο στη χρήση στις ΗΠΑ, συμβουλευτείτε τα πακέτα εκτός της Ευρώπης του SFR, των Bouygues και του Free που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο.

Από τον Φεβρουάριο του 2022, οι Αμερικανοί φορείς έχουν τερματίσει τα δίκτυα 3G τους. Για δωρεάν πελάτες με smartphone 4G/5G, επομένως είναι δυνατόν να εκπέμπετε ή να λαμβάνετε SMS, χρησιμοποιώντας το iMessage στο iPhone ή τη λειτουργικότητα συνομιλίας στο Android. Για κλήσεις, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο όπως το WhatsApp, το Messenger ή το Skype.

Ψάχνετε για ένα πακέτο με καλές διεθνείς υπηρεσίες ? Επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους της Selectra, ώστε να σας βοηθά να βρείτε την προσφορά για κινητά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και θα σας εξοικονομήσει από την πληρωμή -πακέτο.

Διεθνείς πληρωμένες επιλογές για ταξιδιώτες

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, αλλά δεν σκοπεύετε να πάρετε ένα πακέτο Διεθνές ? Οι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν κατάλληλες επιλογές πληρωμένων για ταξιδιώτες.

SFR Stay Packs

Ο SFR Stay Packs Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το εξωτερικό και ισχύει για 7 ημέρες:

Λεπτομέρειες σχετικά με το SFR Stay Pack – Ισχύουν τον Σεπτέμβριο του 2023

Χώρα χρήσης Περιεχόμενο συσκευασίας Τιμή
Αφρική (Νότια Αφρική, Καμερούν, Ακτή D’Voire, Κένυα, Μαδαγασκάρη, Νιγηρία, Σενεγάλη) 30 λεπτά + 30 SMS + 10MB 25 €
60 λεπτά + 60 SMS + 20MB 35 €
Αμερική (Βραζιλία, Χιλή, Μεξικό, Περού, Δομινικανή Δημοκρατία) 30 λεπτά + 30 SMS + 10MB 25 €
60 λεπτά + 60 SMS + 20MB 35 €
Ασία/Ωκεανία (Αυστραλία, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Τασμανία, Ταϊλάνδη, Θιβέτ) 30 λεπτά + 30 SMS + 10MB 25 €
60 λεπτά + 60 SMS + 20MB 35 €
Καναδάς 1000 λεπτά + 1000 SMS + 1GB 35 €
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 1000 λεπτά + 1000 SMS + 1GB 30 €
Η Ανατολική Ευρώπη (Αλβανία, Μακεδονία, Μολδαβία, Ρωσία, Ουκρανία) 30 λεπτά + 30 SMS + 10MB 35 €
Maghreb (Αλγερία, Μαρόκο, Τυνησία) 1000 λεπτά + 1000 SMS + 1GB 25 €
Μέση Ανατολή (Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Κατάρ, Türkiye) 30 λεπτά + 30 SMS + 10MB 25 €
60 λεπτά + 60 SMS + 20MB 35 €
ΗΠΑ 30 λεπτά + 30 SMS + 200MB 25 €
60 λεπτά + 60 SMS + 400MB 35 €

Orange International Pass

Το Orange προσφέρει επίσης προσαρμοσμένες φόρμουλες για όσους ταξιδεύουν περιστασιακά. Ο Orange International Pass ισχύουν 31 ή 7 ημέρες.

Λεπτομέρειες του Orange Pass – Ισχύει τον Σεπτέμβριο του 2023

Χώρα χρήσης Περιεχόμενα περνούν Τιμή και εγκυρότητα
Διαφυγή 1 2H + 50 SMS 29, 31 ημέρες €
10GB + 30min + 50 SMS 29, 31 ημέρες €
Διαφυγή 2 2H + 50 SMS 29, 31 ημέρες €
5GB + 20min + 50 SMS 29, 31 ημέρες €
Διαφυγή 3 2H + 50 SMS 29, 31 ημέρες €
1GB + 20min + 50 SMS 29, 31 ημέρες €
Ολόκληρο το World Pass (εκτός από την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία, την Ανδόρα) 15 λεπτά 15 €, 7 ημέρες
30 λεπτά 25 €, 7 ημέρες
50MO 25 €, 7 ημέρες
60 λεπτά 45, 7 ημέρες €
ΗΠΑ, Καναδάς 60 λεπτά + απεριόριστα SMS 12, 31 ημέρες €
10GB + απεριόριστες κλήσεις + απεριόριστα sms 29, 31 ημέρες €

Βρείτε τις λεπτομέρειες των χωρών που περιλαμβάνονται στα διαφορετικά Διαφυγή Στην ιστοσελίδα Orange.

Το Internet Pass Voyage Bouygues

Από την πλευρά του, το Bouygues Telecom προσφέρει το Ταξίδι στο Διαδίκτυο. Το ένα περιλαμβάνει 1GB του Διαδικτύου για 20 € Ισχύει σε 110 χώρες. Βρείτε τον κατάλογο των χωρών που περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο στον ιστότοπο του χειριστή.

Η διεθνής επιλογή ταξιδεύει για το δωρεάν πακέτο 2 €

ΜΕΓΑΛΟ’Επιλογή ταξιδιού Επιτρέπει στους πελάτες ενός δωρεάν πακέτου € 2 να είναι σε θέση να επικοινωνούν από το εξωτερικό (εξαιρουμένων της Ευρώπης και του DOM, επειδή αυτοί οι προορισμοί έχουν ήδη συμπεριληφθεί στο πακέτο), χωρίς τις οποίες θα αποκλειστούν οι επικοινωνίες.

Ωστόσο, οι κλήσεις, τα SMS και τα MMs χρεώνονται στον πάγκο σύμφωνα με τον προορισμό που είστε. Κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης της επιλογής ταξιδιού, πρέπει να καταβληθεί μια προκαταβολή για κατανάλωση € 10.

δωρεάν κλήση

Θέλετε να καθοδηγείτε στην προσέγγισή σας ή να λάβετε συμβουλές ?

Επικοινωνήστε με την Selectra, ώστε ένας σύμβουλος να σας κατευθύνει μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών προσφορών συνεργατών, ανάλογα με την επιλεξιμότητά σας

Τι επιλογή για εργαζόμενους σταυροειδούς ? (Ελβετία, Ανδόρα, Λουξεμβούργο. Ουσία

Εάν είναι πιθανό να Διασχίστε ένα σύνορο αρκετές φορές την ημέρα ή μια εβδομάδα Για να πάρετε ή να εργαστείτε σε μια χώρα εκτός από τη Γαλλία, είναι σημαντικό να ρωτήσετε για το κινητό της σχέδιο και οι υπηρεσίες περιελάμβαναν διεθνώς. Πράγματι, Το τέλος του κόστους περιαγωγής στην Ευρώπη κατέστησε δυνατή την πρόληψη των καταναλωτών να πληρώσουν υπερφόρτωση κατά τη διάρκεια ορισμένων ταξιδιών, αλλά Ορισμένοι προορισμοί, αν και βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο, παραμένουν υπόκεινται σε κινδύνους out-for.

Οι προφυλάξεις είναι επίσης σημαντικές για να ληφθούν υπόψη οι Γάλλοι που ζουν κοντά σε σύνορα. Ακόμα κι αν μένετε στη Γαλλία, το τηλέφωνό σας είναι πιθανό Συνδεθείτε σε μια κεραία αναμετάδοσης που ανήκει στο κινητό δίκτυο της χώρας των συνόρων και έτσι Δημιουργήστε off-format Χωρίς να το συνειδητοποιήσω.

Διεθνή τηλεφωνικά πακέτα για τους συνοριακούς εργάτες Γαλλία – Ελβετία – Ανδόρα

Για Γαλλικοί σταυροειδείς εργαζόμενοι με Ελβετία ή Ανδόρα, Υπάρχουν προσφορές κινητής τηλεφωνίας για την κάλυψη των αναγκών όσον αφορά τις κλήσεις, την αποστολή SMS ή την πλοήγηση στο Διαδίκτυο στους φορείς εκμετάλλευσης. Ακολουθούν μερικές ενδιαφέρουσες προσφορές:

Κινητά πακέτα για τους εργαζόμενους στα σύνορα Γαλλία – Μονακό – Λουξεμβούργο – Βέλγιο – Γερμανία

Για τους Γάλλους Σταυρούς Εργαζόμενους με Μονακό, Λουξεμβούργο, Γερμανία ή Βέλγιο, Είναι σημαντικό να το επισημάνετε αυτό Αυτά τα εδάφη είναι μέλη της επικυρωμένης συμφωνίας στις 15 Ιουνίου 2017 σχετικά με την κατάργηση των πρόσθετων δαπανών περιαγωγής στην Ευρώπη. Μετακινώντας πολύ συχνά σε αυτές τις χώρες από τη Γαλλία, δεν κινδυνεύετε να μην διαμορφώσετε (εντός του ορίου κατανάλωσης των δεδομένων που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας για κινητά).

Καλό κινητό

10GB 5,99 € Βλέπω

100GB 16,99 € Βλέπω

20GB 5,99 € Βλέπω

Καλό κινητό

5,99 € Δείτε την προσφορά

5,99 € Δείτε την προσφορά

2,99 € Δείτε την προσφορά

Βρείτε την καλύτερη προσφορά της στιγμής !

Σήμερα: 09/22/2023 15:14 – 1695388470

Συνδρομή στο Διαδίκτυο και το κινητό

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές από τους προμηθευτές συνεργατών μας

δωρεάν κλήση

Αλλάξτε το Διαδίκτυο ή τη συνδρομή κινητής τηλεφωνίας ?

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι επί του παρόντος κλειστό. Ζητήστε μια δωρεάν υπενθύμιση.

Οι οδηγοί τηλεπικοινωνιών δεν πρέπει να χάσετε

 1. Δοκιμή χρέωσης στο Διαδίκτυο: Δοκιμάστε την ταχύτητα της σύνδεσης ινών ή ADSL
 2. Φτηνό πακέτο κινητής τηλεφωνίας: Σύγκριση προσφορών για λιγότερο από 10 €
 3. Fusion Canalsat και Canal +: Νέες προσφορές καναλιών ?
 4. Apple TV: Τιμή, στέγαση, τι είναι και πώς λειτουργεί ?

Το κάνουμε λοιπόν μαζί ? 1,6 εκατομμύρια Γάλλοι μας έχουν ήδη εμπιστευτεί

Σύμβουλος της υπηρεσίας σας

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο 8:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Το καλύτερο Διεθνή πακέτα

Κάρτα SIM σε μια σφαίρα

Είστε συχνά στο σημείο στο εξωτερικό για τα επαγγελματικά σας ταξίδια ή για τις διακοπές ? Δεν θέλετε πλέον να εκραγείτε το πακέτο σας μόλις χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο στο εξωτερικό ?

Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές για τους φορείς εκμετάλλευσης να χρησιμοποιούν το διεθνές πακέτο κινητής τηλεφωνίας στην καλύτερη τιμή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 31 Αυγούστου 2023

Δωρεάν πακέτο: αυτό με τους περισσότερους προορισμούς

Το δωρεάν πακέτο στα € 19,99 το μήνα περιλαμβάνει τις επικοινωνίες και τη χρήση δεδομένων στο Διαδίκτυο για περισσότερους από 70 προορισμούς χωρίς πρόσθετο κόστος.

Στο εξωτερικό, το δωρεάν πακέτο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε 35 GB δεδομένων, περισσότερα από 1 GB δεδομένων την ημέρα.

250 GB 5G 35 GB στην Ευρώπη

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Περιλαμβάνονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Ελβετία

Πρόσβαση στην εφαρμογή Δωρεάν Λιγκ 1

Πακέτο 9,99 €/μήνα Για freebox pop ή 15,99 €/μήνα Για άλλους συνδρομητές σε ένα freebox

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά

Σε αυτό το πακέτο, οι διεθνείς προορισμοί χωρίζονται σε δύο ομάδες:

  Οι προορισμοί στο Διαδίκτυο περιελάμβαναν μόνο

Νότια Αφρική Åland

Χριστούγεννα της Κίνας

Κύπρο νησιά Cocos

Δημοκρατία του Κονγκό

Η Λαϊκή Δημοκρατία των Νήσων του Κονγκό μαγειρεύει

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νησιά Féroé Fiji

Η Αϊτή άκουσε-Et-Macdonald νησιά

Ονδούρα Χονγκ Κονγκ

Νήσοι Νήσοι Νήσων Νήσων Ουγγαρίας Νήσοι Βρετανικά Νησιά στις Ηνωμένες Πολιτείες

Βορεια Νησια Μαριανα

Νιγηρία νησί Norfolk νησί

Φιλιππίνες νησιά Pitcairn

Saint-Martin Saint-Pierre-et-Miquelon Βατικανό Saint-Vincent-et-les-Grenadines

Σιέρα Λεόνε Σιγκαπούρη

Βιετνάμ Wallis-et-Futuna

Περιλαμβάνεται το Διαδίκτυο 35 GB (κλήσεις, SMS/MMS OFF -PACKAGE)
Ολων συμπεριλαμβανομένων : 35 GB Internet, κλήσεις, SMS/MMS

Σε προορισμούς με μόνο το Διαδίκτυο που περιλαμβάνονται μπορείτε να επικοινωνήσετε χωρίς Hors-Formed μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων στο διαδίκτυο όπως What’s App ή Facebook Messenger.

Orange, SFR και Bouygues: Προσφορές με περισσότερα διεθνή δεδομένα

Εάν το δωρεάν κινητό είναι ο χειριστής που περιλαμβάνει τις περισσότερες χώρες στο πακέτο του σε € 19,99 το μήνα, οι άλλοι φορείς εκμετάλλευσης προσφέρουν πακέτα με περισσότερα δεδομένα στο εξωτερικό:

100 GB 5G Γαλλία και Ευρώπη
15 € 99 /μήνα
Στη διάρκεια 12 μήνες

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Πακέτο 10,99 €/μήνα Για συνδρομητές σε ένα κουτί SFR

Κάρτα SIM : Μόνο 1 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά
100 GB 5G 50 GB στην Ευρώπη
15 € 99 /μήνα
Στη διάρκεια 12 μήνες

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Επιλογή πολλαπλών SIM σε 2 €/μήνα

Πακέτο 10,99 €/μήνα Για συνδρομητές σε ένα bbox

Κάρτα SIM : 5 €

Δέσμευση 12 μήνες Δείτε την προσφορά
100 GB 5G Γαλλία και Ευρώπη
16 € 99 /μήνα
Στη διάρκεια 12 μήνες

Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS

Επιλογή πολλαπλών SIM σε 5 €/μήνα

Πακέτο 9,99 €/μήνα Για συνδρομητές LiveBox

Κάρτα SIM : 10 €

Πακέτο μη δεσμευτικής Δείτε την προσφορά

Οι προσφορές Orange και SFR είναι χωρίς δέσμευση και μόνο η προσφορά Bouygues Télécom έχει 12 μήνες δέσμευση.

Για μια τιμή που περιείχε αυτά τα πακέτα σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από άλλο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας από αυτό του Free όταν βρίσκεστε στη Γαλλία και από 50 GB έως 100 GB όταν βρίσκεστε σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλοι μοιάζουν με το δωρεάν πακέτο, αυτά τα πακέτα σας δίνουν επίσης πρόσβαση σε άλλους προορισμούς όπως η Ελβετία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς. Εάν ταξιδεύετε σε μία από αυτές τις συγκεκριμένες χώρες, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς συγκριτές μας:

 • Πακέτο για ταξίδια στον Καναδά
 • Πακέτο για ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Πακέτο για ταξίδια στην Ελβετία
 • Πακέτο για ταξίδια στην Ευρωπαϊκή Ένωση
 • Πακέτο για ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτοί οι συγκριτές σάς επιτρέπουν να βρείτε πακέτα με ακόμα περισσότερα gigas, καθώς και να επιλέξετε συγκεκριμένες επιλογές όπως πακέτα 5G ή Double-SIM.