Tesla: Μοντέλα, νέα, δοκιμές, φωτογραφίες, βίντεο, TOCF – Tesla ιδιοκτήτης Club France

Tesla News Σεπτέμβριος 2023

Εάν η μάρκα παράγει μόνο 100 % ηλεκτρικά αυτοκίνητα, είναι επίσης γνωστό για την πολυτέλεια που προσφέρει. Με τις τιμές που ταλαντεύονται σε 80.000 και 100.000 € για την πλειοψηφία των μοντέλων, δεν προορίζεται για όλα τα ακροατήρια. Το “Μοντέλο 3” είναι ωστόσο πιο “προσβάσιμο”, με μια βασική τιμή που βρίσκεται περίπου 35.000 δολάρια .

Tesla: Μοντέλα, νέα, δοκιμές, φωτογραφίες, βίντεο

Φημισμένος για τα 100 % ηλεκτρικά, πολυτελή και αθλητικά μοντέλα, το Tesla είναι ένα πολύ νέο εμπορικό σήμα στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αναγνωρισμένη για την απόδοση και την αυτονομία των αυτοκινήτων της, το εμπορικό σήμα έγινε γρήγορα μια αναφορά στο All -electric Field.

Tesla: Μια ιστορία μόνο δέκα ετών

Εάν η Tesla δημιουργήθηκε το 2003, το πρώτο αυτοκίνητο με το όνομα άφησε μόνο εργοστάσια . Αν δεν είναι ο ιδρυτής, είναι ο Elon Musk, μηχανικός της Νότιας Αφρικής που πήρε τα ηνία του Tesla . Το όνομα της μάρκας αποτίει φόρο τιμής στη Nikola Tesla, έναν Αμερικανό πολιτογραφημένο επιστημονικό μηχανικό, γνωστός ιδιαίτερα για την έρευνά του στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας . Πρώτα από το όνομα, το Tesla Roadster εμφανίζει μια σειρά 370 χλμ. Για μέγιστη ταχύτητα 212 km/h. Αρχικά προοριζόταν για την αμερικανική αγορά, τα πρώτα αντίγραφα παρουσιάστηκαν στη συνέχεια στην παλιά ήπειρο και προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές διασημότητες (Albert de Monaco, τραγουδιστής Bono, George Clooney και ακόμη και πρώην πρωταθλητές F1 όπως ο Damon Hill. Ουσία.

Το πλεονέκτημα της Tesla είναι ότι παράγει τα δικά της συστήματα αποθήκευσης (μπαταρίες) . Ο Elon Musk πιστεύει σε αυτό σταθερά και διαφοροποιείται με τη δημιουργία του Powerwall, μιας μπαταρίας που προορίζεται για σπίτια που μπορούν να αναπτύξουν έως και 10 kW και να επαναφορτιστούν με την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από φωτοβολταϊκά πάνελ.

Ακόμη και αν η εταιρεία έχει ελλείψει για μερικά χρόνια, ο Elon Musk θα είχε “twitted” τον Ιούλιο του 2018 ότι η εταιρεία είχε παραγάγει 7.000 αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων 5.000 αντιγράφων του τελευταίου “μοντέλου 3”, στο διάστημα μόνο μιας εβδομάδας .

Μοντέλα Tesla

Η παραγωγή της Tesla φαίνεται να πηγαίνει καλά, επειδή η νεαρή εταιρεία βρίσκεται ήδη στο 5ο μοντέλο της. Αλλά ο Tesla δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί. Σχεδιάζει ακόμη και να επεκτείνει την παραγωγή του σε ημι-ρυμουλκούμενο, ένα pick-up και ένα μελλοντικό μικρό SUV που προέρχεται από το μοντέλο 3, το οποίο θα βαφτιστεί μοντέλο y.

Τρέχοντα μοντέλα:

 • Tesla Roadster: Πρώτο μοντέλο της μάρκας
 • Tesla Roadster II: Βελτιωμένη έκδοση που προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία από το Μοντέλο Ι
 • Tesla Model S: 100 % ηλεκτρικό πολυτελές sedan?
 • Tesla Model X: Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Tesla
 • Tesla Model 3: Compact sedan που θέλει να είναι πιο “προσιτό”.

Tesla και Sport

Ο Tesla ξεκίνησε πολύ νωρίς στον διαγωνισμό, καθιστώντας το 2013 παγκόσμιος πρωταθλητής των κατασκευαστών FIA εναλλακτικών ενέργειων με το roadster της, και πάλι το 2017, στη νέα κατηγορία ενέργειας, με ένα μοντέλο Tesla S .

Αλλά τα μοντέλα Tesla παράγουν μια τέτοια τρέλα που ένας διαγωνισμός αποκλειστικά προορίζεται για το εμπορικό σήμα θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Οι ιδιαιτερότητες του Tesla

Εάν η μάρκα παράγει μόνο 100 % ηλεκτρικά αυτοκίνητα, είναι επίσης γνωστό για την πολυτέλεια που προσφέρει. Με τις τιμές που ταλαντεύονται σε 80.000 και 100.000 € για την πλειοψηφία των μοντέλων, δεν προορίζεται για όλα τα ακροατήρια. Το “Μοντέλο 3” είναι ωστόσο πιο “προσβάσιμο”, με μια βασική τιμή που βρίσκεται περίπου 35.000 δολάρια .

Η ιδιαιτερότητα του Tesla είναι ότι έχει επίσης τους δικούς του σταθμούς φόρτισης. Οι διάσημοι “υπερτροφοδότες” διανέμονται ομοιογενώς παγκοσμίως και καθιστούν δυνατή την ανάκτηση σε χρόνο ρεκόρ μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα αυτονομίας, που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του Tesla να οδηγούν σχεδόν χωρίς όρια, γνωρίζοντας ότι η αρχική αυτονομία είναι ήδη πολύ άνετη.

Γλωσσάριο μικρού Tesla

Ο Tesla χρησιμοποιεί γενικά ένα γράμμα για να ονομάσει τα μοντέλα του, εκτός από το πρώτο του roadster και το τελευταίο “μοντέλο 3”:

 • Tesla Model S: sedan;
 • Tesla Μοντέλο Χ: 7 -ΕρΠΡΕΣ SUV;
 • Tesla Model Y: Future Compact SUV.

Σύμβολα απόδοσης και πολυτέλειας, τα μοντέλα Tesla έχουν, παρά τις δυσκολίες της επιχείρησης, κατέκτησαν το κοινό τους. Διασημότητες και άλλοι επιχειρηματίες βρέθηκαν στο εμπορικό σήμα έναν τρόπο να ξεχωρίζουν, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην προστασία του πλανήτη.

Βασικά σημεία που πρέπει να θυμάστε στη μάρκα Tesla:

 • Η μάρκα παράγει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα.
 • Τα μοντέλα Tesla είναι γνωστά για την απόδοση και την αυτονομία τους.
 • Το εμπορικό σήμα έχει παράγει μόνο οχήματα από το 2008.

Συμβουλές για την αγορά βοήθειας

Είναι δυνατόν να γνωρίζουμε την αυτόματη βαθμολογία όλων των μοντέλων σε περιπτώσεις που κατασκευάζονται από την Tesla χάρη στην Turbo Auto Coast Υπολογίστε την βαθμολογία αυτοκινήτου.

Μην διστάσετε να ελέγξετε το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτου για να συγκρίνετε τα διάφορα ασφαλιστικά αποσπάσματα πριν από την αγορά του νέου σας ή μεταχειρισμένου Tesla.

Οι συγκεντρώσεις μας

Φωτογραφία: Ημέρα των ιδιοκτητών Tesla 2022 (02 Ιουλίου 2022 Michelin Ladoux)

Πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των συνεργατών μας με αποκλειστικά πλεονεκτήματα στα μέλη

Δημιουργήστε το δικό σας δίκτυο Tesla

Πρόσβαση στη μοναδική γαλλική πύλη της κοινότητας πιστοποιημένης Tesla που επιτρέπει αποκλειστικές συναντήσεις !

Συμμετέχετε σε μοναδικά γεγονότα

Πρόσβαση σε προσκλήσεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις αποκλειστικά για CTOs (πιστοποιημένοι ιδιοκτήτες Tesla)

Ζήστε το πάθος σας Tesla στο πλήρες

Αποκλειστική πρόσβαση στο Tesla Owners Club Γαλλία ρούχα και καλούδια

Πρακτικός οδηγός

Χρέωση σε καθημερινή βάση

Χρέωση σε καθημερινή βάση

Υπερφόρτωσα

Υπερφόρτωσα

Χρήση l

Χρησιμοποιήστε καλά τον αυτόματο πιλότο

Μεγάλες διαδρομές

Μεγάλες διαδρομές

Ελαστικά

Ελαστικά

Προφίλ οδήγησης

Προφίλ οδήγησης

μεγάλο

Χειμώνας στο Tesla

Το σφάλμα, το δώρο

Το σφάλμα, μην πανικοβληθείτε

Φρασεολογία

Φρασεολογία

Σε γενικές γραμμές, η επιλογή του αυτοκινήτου σας δεν είναι απλώς θέμα σχεδιασμού ή χρώματος και υπάρχουν αρκετές παραμέτρους που λαμβάνουν υπόψη την επιλογή του οχήματός σας.
Τι μοντέλο • αριθμός θέσεων • Trailer Attach

Η λέσχη

Σχετικά με

Σχετικά με

Το προσωπικό

Το προσωπικό

FacebookΊνσταγκραμYouTubeΚελάδημα

Tesla Owners Club Club Association

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

Michelin

Οδήγηση Elec

Πράσινη κίνηση

XPEL

Κονί

Chargemap

Κύριε.EV

All Rights Reserved Tesla Owners Club France © • © 2021 Σύνδεσμος Tesla Owners Club France • 305, Avenue des Templiers – 13400 AUBAGNE – Γαλλία • Συγκέντρωση: Ready2.Κάντε κλικ