Tenvways CGO600 PRO: Καλύτερη τιμή, τεχνική και ενημερωτικά δελτία – Ηλεκτρικά ποδήλατα – Frandroid, Tenways CGO600: Ένα ελαφρύ και αποτελεσματικό ηλεκτρικό ποδήλατο σε προσιτή τιμή ��‍♂σετε

CGO600 TENTWAYS TEST: Ένα ελαφρύ και αποτελεσματικό ηλεκτρικό ποδήλατο σε προσιτή τιμή ��‍♂*

Το CGO600 διατίθεται από 1499 ευρώ στην επίσημη ιστοσελίδα, σε διάφορα χρώματα και σε δύο μεγέθη (M ή L). Αυτή τη στιγμή παραδίδεται με τους δύο συναδέλφους και ένα δεκανίκι.

CGO600 PRO TENWAWS

Το CGO600 Pro Tenways είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με κινητήρα 250 W στον οπίσθιο διανομέα που του παρέχει ροπή 35 nm και μέγιστη ταχύτητα 25 km/h. Έχει έναν αισθητήρα ροπής (βοήθεια που μεταδίδεται ανάλογα με τη δύναμη που τίθεται στα πεντάλ). Από την πλευρά της αυτονομίας, διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία η οποία θα την παραδώσει μέχρι και 100 χλμ.

Πού να αγοράσετε το
Tenvways CGO600 Pro στην καλύτερη τιμή ?

€ 1.799 Ανακαλύψτε την προσφορά

Μάθετε περισσότερα για το CGO600 Pro Tenways

Το Tenceways είναι ένα πολύ νέο εμπορικό σήμα που εξακολουθεί να έχει πολλά να αποδείξει στον κόσμο του ηλεκτρικού ποδηλάτου. Το πρώτο του VAE – το ολλανδικό μοντέλο CGO800S – κυκλοφόρησε πράγματι το 2021, μετά από μια επιτυχημένη εκστρατεία crowdfunding. Ακολούθησε το CGO600, προοριζόταν επίσης για την πόλη, αλλά με πιο δακτυλογραφημένο δρόμο δρόμου.

Για αυτή την αρχή του 2023, η εταιρεία που εδρεύει στο Άμστερνταμ ενισχύει την προσφορά της με ένα τρίτο μοντέλο: το CGO600 Pro, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομά της, δεν είναι άλλη από την επαγγελματική έκδοση του CGO600. Συνολικά, 200 ευρώ χωρίζουν αυτά τα δύο προϊόντα: 1.599 ευρώ για τα πιο προσιτά, 1799 ευρώ για τα πιο ακριβά.

Μια διαφορά στην αυτονομία πάνω απ ‘όλα

Τι διαφορές μπορούμε να παρατηρήσουμε μεταξύ των δύο ? Το CGO600 Pro προχωράει περαιτέρω από την άποψη της ενεργειακής ικανότητας και προσφέρει μεταξύ 70 και 100 χλμ. Θεωρητικής αυτονομίας (η οποία θα πρέπει να ελεγχθεί με πλήρη δοκιμή). Ενώ ο μικρός του αδελφός θα πάει περισσότερο από 70 χλμ. Για εκείνους που καταπιούν το KM σε καθημερινή βάση, ίσως πρέπει να λάβουν υπόψη.

Ένα άλλο διακριτικό στοιχείο: ο μπροστινός φάρος, ο οποίος προσκαλείται απευθείας στον σωλήνα διεύθυνσης στο CGO600 Pro. Στον συνάδελφό του, ένας ανεξάρτητος φάρος που στερεώθηκε στο ποδήλατο έκανε φωτισμό. Οπτικά, είναι επομένως καλύτερα επιτυχής στον επαγγελματία, αλλά ίσως λιγότερο πρακτικό: αν γυρίσετε το τιμόνι, ο φάρος δεν ακολουθεί αυτό το κίνημα.

Στο δελτίο τύπου του που αποστέλλεται στο συντακτικό προσωπικό, η Tenways ισχυρίζεται ότι ο ολοκαίνουργιος ηλεκτρικός κύκλος του είναι ο ελαφρύτερος στην περιοχή χάρη στο βάρος των 16 kg του. Είναι λάθος. Απλά ρίξτε μια ματιά στο τεχνικό φύλλο CGO600 για να δείτε χαμηλότερη τιμή: 15 κιλά. Προσέξτε να μην ξεγελιέστε από αυτήν την πιρούνη μάρκετινγκ.

Ένα ωραίο φύλλο τεχνολογίας

Για τα υπόλοιπα, το ζευγάρι μοιράζεται τα ίδια χαρακτηριστικά περισσότερο ή λιγότερο. Και για το 1799 ευρώ, τα τελευταία είναι πολύ ελκυστικά σε χαρτί: OLED Screen, Tektro υδραυλικά δισκόφρενα, μετάδοση ζώνης πύλης άνθρακα (30.000 χλμ. Διαδρομές χωρίς συντήρηση), ρυθμιζόμενο στέλεχος για να ρυθμίσει τη θέση οδήγησης του.

Συνιστάται να παραμείνετε σε δύο στοιχεία: ο κινητήρας Mivice M070 τοποθετημένος στον κόμβο του πίσω τροχού. Εάν η ισχύς του 250 WH θα σας ωθήσει στο νόμιμο όριο των 25 km/h, η ροπή των 35 nm, μπορεί να φαίνεται λίγο αδύναμη. Θα παίξει με τον δυναμισμό του στις εκκινήσεις, τα καλύμματα και στην ακτή.

Προσφέροντας μόνο μία και μόνη ταχύτητα που σχετίζεται με έναν αισθητήρα ροπής (η βοήθεια μεταδίδεται ανάλογη με τη δύναμη που βάζετε στα πεντάλ), το CGO600 Pro πρέπει επίσης να βαθμονομηθεί τέλεια για την προσαρμογή σε κάθε τυπολογία της γης. Για παράδειγμα, η προσπάθεια δεν πρέπει να είναι πολύ άνεμος.

Για παράδειγμα, είχαμε αντιμετωπίσει αυτό το μικρό πρόβλημα στο Cowboy 4 St στις αρχές του 2022. Αλλά εκείνη τη στιγμή, το πρόβλημα συνδέθηκε περισσότερο με τις προσαρμογές λογισμικού.

CGO600 Pro Tenvways: Διαθεσιμότητα

Τέλος, τα CGO600 Pro Tencways Chausse των ελαστικών CST 28 ιντσών, που σχετίζονται με λάσπη αλουμινίου που παρέχονται ως πρότυπο. Δεν φαίνεται να προσφέρεται ράφια αποσκευών ως επιλογή. Από την πλευρά των χρωμάτων, τέσσερις επιλογές είναι διαθέσιμες σε εσάς: Μεσαίο μαύρο, βότσαλο γκρι, πράσινο αβοκάντο και μπλε ουρανό.

Διατίθεται στο Pre -Order σε τιμή 1799 ευρώ, το μοντέλο αυτό επωφελείται από ειδική προσφορά 1699 ευρώ, για αποστολές που προγραμματίζονται για τον Μάρτιο.

CGO600 TENTWAYS TEST: Ένα ελαφρύ και αποτελεσματικό ηλεκτρικό ποδήλατο σε προσιτή τιμή ��‍♂*

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είχαν εξαιρετική βαθμολογία από τον περιορισμό. Προσφέρουν έναν ιδανικό τρόπο να κινηθούν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την κυκλοφορία ή να βρουν χώρο στάθμευσης, για να μην αναφέρουμε τις πολλές ρυθμίσεις που έγιναν πρόσφατα σε μεγάλες πόλεις. Σήμερα έχουμε παραμείνει στο CGO600 Tenceways, ένα velotaf που δεν έχει τίποτα να ζηλεύσει το μεγαλύτερο.

Το Tenceways είναι μια διεθνής μάρκα που ιδρύθηκε το 2019 από τους λάτρεις των ποδηλάτων που σχεδιάζουν ελαφρά ποδήλατα με τακτοποιημένο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, με έδρα στις Κάτω Χώρες και στο Χονγκ Κονγκ. Για να κυκλοφορήσει το πρώτο της μοντέλο, η μάρκα είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία crowdfunding η οποία τελείωσε πριν από ένα χρόνο με συλλέχθηκαν 775.000 ευρώ. Έκτοτε, η Tenways κυκλοφόρησε δύο μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του CGO600 που καταφέραμε να δοκιμάσουμε. Σημειώστε ότι τα ποδήλατά τους έχουν σχεδιαστεί στις Κάτω Χώρες και συναρμολογούνται στην Ευρώπη και ότι όλες οι διαδικασίες παραγωγής μέχρι να μελετηθούν η επιλογή των έργων ζωγραφικής προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος στο περιβάλλον. Το CGO600 διατίθεται από 1499 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ και σε διάφορα χρώματα / μεγέθη.

CGO600 Tenceways: ένα vélotaf που φαίνεται υπέροχο

Το CGO600 είναι ένα ποδήλατο που προσφέρει διακριτικό σχέδιο, κομψό με αθλητική γραμμή, ένα πλεονέκτημα για κυκλοφορία στην πόλη. Προσφέροντας διάφορα διακριτικά χρώματα, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο σε δύο μεγέθη: M για ποδηλάτες που μετράνε 165 ~ 180 cm, και L για όσους μεγαλύτεροι (180 ~ 200cm).

Το CGO600 που διατίθεται στο εμπόριο από 1499 ευρώ, το CGO600 απέχει πολύ από το να είναι ένα ποδήλατο χαμηλής και παρουσιάζεται ως μια προσιτή εναλλακτική λύση σε καουμπόη και σε άλλα Vanmoof, αλλά και στο τελευταίο LD 500 E του Decathlon. Επιπλέον, το πλαίσιο και το πιρούνι του είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο 6061, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και μάλλον ελαφρύ κράμα, αφού στην κλίμακα, το τελευταίο εμφανίζει μόνο 15 kg !

Αλλά ας επιστρέψουμε στην αρχή. Το CGO600 σας παραδίδεται αρκετά γρήγορα από την Ευρώπη σε ένα κουτί όπου θα το βρείτε τοποθετημένο στο 90%. Πολύ καλά τυλιγμένο, θα πρέπει να βάλετε τη σέλα, να τοποθετήσετε τα πεντάλ, τον μπροστινό τροχό και την κρεμάστρα. Ευτυχώς, τα Tenways σας δίνουν μια πλήρη εργαλειοθήκη, μια μικρή αντλία, καθώς και ένα απλό εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο θα σας επιτρέψει να ανεβείτε αρκετά γρήγορα.

Μόλις τοποθετηθεί, το CGO600 μοιάζει με ένα κλασικό ποδήλατο, και όμως είναι πράγματι ηλεκτρικό ποδήλατο ! Η μπαταρία είναι απόλυτα ενσωματωμένη στο πλαίσιο και τα διάφορα καλώδια είναι πολύ διακριτικά.

Στα αριστερά του τιμονιού, υπάρχει μια μικρή μονόχρωμη οθόνη OLED με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (βοήθεια, ταχύτητα, αριθμός χιλιομέτρων κ.λπ.), συνοδευόμενο από 4 κουμπιά για να μεταβείτε στα διάφορα μενού και επιλογές. Σημειώστε ότι το τελευταίο έχει ένα σύστημα κλειδώματος κώδικα που εμποδίζει την εκκίνηση του ποδηλάτου.

Στα δεξιά του τιμονιού, κάντε δρόμο για ένα χειροκίνητο κουδούνι λίγο πολύ βασικό. Χωρίς ταχύτητες εδώ, αφού το ποδήλατο έχει μια απλή ζώνη, αλλά θα επιστρέψουμε σε αυτό.

Το CGO600 είναι εξοπλισμένο με υδραυλικά φρένα Tektro με δίσκους 160 mm που προσφέρουν αρκετά ισχυρό φρενάρισμα, αλλά τα οποία είναι εύκολα δόση.

Από την πλευρά του κινητήρα, είναι ένας κινητήρας M070 250W Silent χωρίς ψήκτρες από τη μάρκα Mivice που τοποθετείται στον πίσω τροχό και συνοδεύεται από έναν αισθητήρα ροπής S200 του ίδιου κατασκευαστή. Χωρίς ταχύτητα, επομένως σε αυτό το ποδήλατο, αλλά βοήθεια με τρία επίπεδα που παρέχονται από μια ζώνη άνθρακα πύλης εγγυημένη για 30.000 χλμ. Το τελευταίο μπορεί να φτάσει τα 25 km/h (ευρωπαϊκό πρότυπο σε ισχύ). Αυτό το ποδήλατο είναι επίσης αρκετά επιλέξιμο για τα διάφορα βοηθήματα αγοράς που προσφέρονται στη Γαλλία.

Εξαιρετική πολιτεία Βοήθεια έως και 400 €

Από τις 15 Αυγούστου, προκειμένου να βελτιωθεί η χρήση της, η κυβέρνηση ενισχύει το οικολογικό μπόνους και το μπόνους μετατροπής για την απόκτηση ποδηλάτου. Φωτισμός μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022 τουλάχιστον, αυξάνει τα ανώτατα όρια βοήθειας που έχουν ήδη εφαρμοστεί, προκειμένου να επιτρέψει τα νοικοκυριά σε αγροτικές περιοχές να επωφεληθούν επίσης από την βοήθεια, συχνά προοριζόμενες για τους κατοίκους των μητροπόλεων.

 • Ένα άνοιγμα του μπόνους ποδηλάτου σε ολόκληρη την επικράτεια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον απαραίτητο να έχουμε τη βοήθεια μιας τοπικής κοινότητας.
 • Μια ανατίμηση του μπόνους ποδηλάτου. Εάν ο τελευταίος δεν μπορούσε να υπερβεί τα 200 €, τώρα θα καλυφθεί στα € 300, ή ακόμα και € 400 για τα νοικοκυριά που αποτελούν μέρος του πρώτου και του δεύτερου deciles, καθώς και για άτομα με αναπηρίες.
 • Μια μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων, ειδικά πιο συγκεκριμένα προϊόντα όπως ποδήλατα φορτίου ή πτυσσόμενα ποδήλατα. Το τελευταίο θα συνοδεύεται από ένα μπόνους 1.000 €, σε περίπτωση που αυτό δεν υπερβαίνει το 40% της αξίας αγοράς. Ένα ποδήλατο κάτω από 2.Επομένως, 500 ευρώ θα πρέπει να είναι επιλέξιμες.

Σωρευτικές συσκευές

Οι μεγάλες πόλεις είναι οι πρώτοι που ενθαρρύνουν τους πολίτες τους να επιλέξουν ηλεκτρικά ποδήλατα. Στο Παρίσι, τρεις συσκευές επικαλύπτονται:

 • Η βοήθεια από την πόλη του Παρισιού έθεσε το 33% της τιμής αγοράς, εξαιρουμένου του φόρου και καλύφθηκε στα € 400.
 • Βοήθεια από τη Μητρόπολη του Μεγάλου Παρίσι του μέγιστου € 500 για την αγορά ενός VAE.
 • Ένα ασφάλιστρο για την αγορά της île-de-france mobilités που αντιστοιχεί στο 50% της τιμής εντός του ορίου των € 500.

Αρκετές άλλες πόλεις και μητροπόλεις προσφέρουν βοήθεια για την αγορά ενός VAE:

 • Η μητρόπολη της Λυών και οι 59 δήμοι ανέρχονται στο 50% της τιμής αγοράς (μέγιστο € 500).
 • Η ωραία μητρόπολη Côte d’Azur περιορίζεται σε 25% (μέγιστο € 400).
 • Το Bordeaux Métropole χορηγεί επιχορήγηση € 100.
 • Η Nantes Métropole προσφέρει το 25% της τιμής, συμπεριλαμβανομένου του φόρου ποδηλάτου (μέγιστο 300 €).
 • Η πόλη του Caen αναλαμβάνει μόνο βοήθεια αγοράς μέχρι € 300.

Επιπλέον, πολλές κοινότητες πόλεων και συσσωμάτωσης μεσαίας μέσης υποστηρίζουν την απόκτηση ηλεκτρικού ποδηλάτου (Orléans, La Rochelle, Roanne, Blois, épinal, Épernay, Nevers, Vannes, Arcachon κλπ.Ουσία.

Υπάρχουν επίσης 700C μεγέθους Anti-Climbs (τυπικό μέγεθος) αντι-seams συνοδευόμενα από ζάντες κράματος αλουμινίου. Η σέλα είναι αρκετά σπαρτιατική, ένα κάλυμμα σέλας θα είναι ευπρόσδεκτη σε περίπτωση μεγάλων διαδρομών.

Από την πλευρά του φωτισμού, έχουμε ένα αρκετά ισχυρό LED φάρο στο μπροστινό. Σημειώστε ότι τα ελαστικά έχουν μια ανακλαστική λωρίδα σε κάθε πλευρά.

Τέλος, το CGO600 διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου 36V / 7AH με κύτταρα Samsung και γρήγορο φορτίο (2,5 ώρες) που προσφέρει μια σειρά έως 70 χλμ. Ανάλογα με τον κατασκευαστή.

Σημειώστε ότι το μοντέλο μας παραδόθηκε με εμπρός και πίσω λασπώδεις, καθώς και δεκανίκι, το οποίο είναι πολύ πρακτικό ! Το Tenvways προσφέρει επίσης άλλα αξεσουάρ στον ιστότοπό του.

CGO600 Tenvways: Αποτελεσματική και απαλή βοήθεια

Το κύλινδρο με το CGO600 είναι πολύ ευχάριστο. Εμείς μόνο αυτό το ποδήλατο είναι ελαφρύ, αλλά η θέση οδήγησης είναι καλή, ελαφρώς ανυψωμένη όπως σε ένα ποδήλατο βουνού και λίγο προς τα εμπρός με ένα ευρύ τιμόνι. Αυτό δίνει μια ελαφρώς σπορ πλευρά και ενθαρρύνει περισσότερο πεντάλ.

Αλλά ας μιλήσουμε για την πιο σημαντική βοήθεια. Και αυτή είναι μια πολύ καλή έκπληξη, γιατί είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Όπως είδαμε, αυτό το ποδήλατο δεν έχει ταχύτητες, αλλά μια ζώνη, οπότε είναι ο κινητήρας (και το εγκεφαλικό επεισόδιο του πεντάλ) που θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε γρήγορα και χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Πράγματι, η βοήθεια του CGO600 ορίζει με βάση τον αισθητήρα ζευγαριού που υπάρχει στο στρόφαλο. Έτσι, μια διασταυρούμενη στροφή του πεντάλ θα ενεργοποιήσει τη βοήθεια που θα στείλει ισχύ στον πίσω τροχό, αλλά με πολύ γραμμικό, ρευστό τρόπο. Εδώ, δεν υπάρχει έκκληση ή περικοπές, ο αισθητήρας ρυθμίζει λεπτώς την ισχύ που θα παραδώσει ο κινητήρας και σε λίγα δευτερόλεπτα φτάνετε στα 25 km/h (ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία).

Και η διαφορά είναι πραγματικά εκεί, επειδή αλλάζει εντελώς την κατάσταση εάν συγκρίνεται με ένα συμβατικό ηλεκτρικό ποδήλατο με βοήθεια με βάση έναν αισθητήρα ρυθμού ! Εάν θέλετε να οδηγείτε πιο αργά ή ακόμα πιο γρήγορα, όλα θα εξαρτηθούν από εσάς, θα σας κρατήσουν την κυριαρχία του ποδηλάτου και όχι το αντίστροφο. Αυτό αντισταθμίζει επομένως την έλλειψη ταχύτητας του ποδηλάτου, εκτός από την αύξηση, το 250W του κινητήρα μπορεί να είναι λίγο ανάλογα με τον τύπο της κλίσης που θα πλησιάσετε. Ας πούμε ότι μέχρι το 10% θα πάει, αλλά το πιο περίπλοκο μπορεί να γίνει.

Στο δρόμο, το CGO600 των χωρών είναι δυναμική, προσφέρει μια ορισμένη άνεση οδήγησης, με δάγκωμα και καθησυχαστική πέδηση. Χωρίς αναστολή, δεν χρειάζεται να σας το πω αυτό στο κατεστραμμένο μονοπάτι, η οδήγηση είναι πολύ λιγότερο ευχάριστη, ενώ σε ισχυρή θα χρειαστεί να ξεχάσετε. Αυτό το ποδήλατο είναι πραγματικά ένα ποδήλατο για την πόλη, ένα vélotaf κατ ‘εξοχήν που θα είναι πολύτιμη για εσάς για τα λίγα χιλιόμετρα που χωρίζουν το σπίτι σας από τη δουλειά σας.

Μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για την αυτονομία, αφού το CGO600 των Tenways ανακοινώνεται για 70 χλμ. Στην πραγματικότητα, πρόκειται να είμαστε μεταξύ 50 και 60 χλμ. Ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο βοήθειας. Είναι πραγματικά ένα ωραίο σκορ για αυτό το είδος ποδηλάτου, το οποίο θα σας εξοικονομήσει από τη φόρτωση κάθε βράδυ. Μόνο μειονέκτημα, η μπαταρία της που δεν είναι αφαιρούμενη και λοιπόν θα χρειαστεί να φορτώσετε ολόκληρο το ποδήλατο, αλλά ευτυχώς προσφέρει ένα γρήγορο φορτίο στις 2:30 ! Σημείωση από την άλλη πλευρά ότι είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε την μπαταρία σε περίπτωση ανησυχίας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο είναι η σιωπή αυτού του ποδηλάτου. Το τελευταίο δεν κάνει χαμηλό θόρυβο όταν πεντάλ. Καθώς δεν έχει αλυσίδα, αλλά ζώνη, δεν υπάρχει θόρυβος μετάδοσης και από την πλευρά του, ο κινητήρας είναι πολύ σιωπηλός.

Τέλος, χάρη στο ελαφρύ του βάρος, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το CGO600 χωρίς καμία βοήθεια. Σίγουρα θα πρέπει να πιέσετε λίγο στα πόδια και το πεντάλ σας, αλλά αυτό δεν προκαλεί καμία ανησυχία στην πόλη σε έναν επίπεδο δρόμο ειδικότερα.

Μια μικρή λέξη στη μικρή οθόνη OLED, πολύ πρακτική, αλλά όχι πολύ ευανάγνωστη σε πλήρη ήλιο. Εμφανίζει τις διαφορετικές ρυθμίσεις ποδηλάτου, αλλά και όλες τις πληροφορίες για οδήγηση. Έχει επίσης ένα 4 -digit ξεκλειδώματος κώδικα για να ανάψει το ποδήλατο, περισσότερη ασφάλεια, ακόμη και αν δεν θα αποτρέψει μια πτήση.

Τέλος, θα μιλήσουμε γρήγορα για την εφαρμογή (iOS, Android). Σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο ποδήλατο μέσω Bluetooth, αλλά είναι πολύ απογοητευτικό. Σε αυτό θα μπορείτε να βρείτε το ποδήλατό σας με τα χαρακτηριστικά του, να ακολουθήσετε και να καταγράψετε τις διαφορετικές σας διαδρομές, το χιλιόμετρο τύπου πληροφοριών, η μπαταρία κ.λπ. Αλλά δεν προσθέτει καμία προστιθέμενη τιμή: δεν υπάρχει παρακολούθηση σε περίπτωση κλοπής, χωρίς κλειδώματος μέσω Bluetooth, χωρίς ειδικές υπηρεσίες.

Πού να το αγοράσετε ?

Το CGO600 διατίθεται από 1499 ευρώ στην επίσημη ιστοσελίδα, σε διάφορα χρώματα και σε δύο μεγέθη (M ή L). Αυτή τη στιγμή παραδίδεται με τους δύο συναδέλφους και ένα δεκανίκι.

Η γνώμη μας

Το CGO600 Tenceways είναι μια καλή έκπληξη, μια ελαφριά, διαρκής, ευχάριστη, ευχάριστη, ευχάριστη για να οδηγήσετε με καλή απόδοση, όλα για μια σωστή τιμή για αυτό το είδος VAE. Θα μετανιώσουμε για την σχεδόν άχρηστη εφαρμογή του ή τη δύναμη του ελαφρώς ελαφρού κινητήρα για μεγάλα υψόμετρα. Ωστόσο, το CGO600 Tenceways είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στον τομέα της και ακόμη περισσότερο.