Η μάρκα Super 73 είναι διαθέσιμη στο κατάστημά μας στο Montpellier., Rogue – Η εμπειρία Super73

Οι προσφορές μας για το καλοκαίρι

Το S2 είναι η εξέλιξη των πρώτων μοντέλων του Super73. Με ένα πλαίσιο αλουμινίου, ένα σπασμένο πιρούνι, μια μεγάλη αυτονομία, μια μοναδική εμφάνιση, μια σέλα δύο θέσεων … με λίγα λόγια, πήρε μυς και νευρώνες !

Το Super 73 μας είναι ηλεκτρικά ποδήλατα που έχουν ένα και δύο μέρη για να εξοικονομήσετε χρόνο ή να κάνετε ρομαντικές βόλτες.

Το ZG είναι μέρος της σειράς Super 73 μας. Με το ιδιαίτερο στυλ του και αυτούς τους τροχούς των 20 ιντσών. Το Super 73 ZG σας παρέχει καλύτερη σταθερότητα για βόλτες στην πόλη ή στην ύπαιθρο. Το ύφος του σπούδασε για να ανακαλέσει τα μοτοποδήλατα της δεκαετίας του ’80.

Και τα 6 αποτελέσματα που εμφανίζονται

Super 73 Μαϊάμι

Super 73 ZX

Super73 S2

Super 73 S2

Super73

Σειρά περιπέτειας Super73-R

Super73

Σειρά περιπέτειας Super73-S

Οι προσφορές μας
ZG για το καλοκαίρι

Ισχύει μόνο στο κατάστημα το υπόστεγο της αντοχής,
Hangar 16, Bord’eau Village 33000 Bordeaux; Στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα της Ex Machina, εκτός από την προώθηση ή τις πωλήσεις.

Με την παρουσίαση του τιμολογίου σας.

C1x
Η μοτοσικλέτα
Σύμφωνα με το Super73

Super73-zg

Το Super73 ZG θα είναι σε θέση να κάνει την παράσταση στις γειτονιές και επίσης να σας εντυπωσιάσει σε όλα τα εδάφη. Ένας ζωντανός κινητήρας, ένα συμπαγές πρότυπο, είναι το έξυπνο μικρό της οικογένειας και θα σας αποπλανήσει με τις ποικιλίες των χρωμάτων του !

Super73-z miami

Το τελευταίο της οικογένειας είναι το z miami.
Είναι ένα ακουστικό των καλύτερων στοιχείων του ZX και όλων των νέων καινοτομιών της μάρκας.

Super73-zx

Το ZX ξέρει πώς να κάνει τα πάντα: Περπατήστε στην πόλη, εντοπίστε με τους φίλους σας στο δάσος, βγείτε στην παραλία ή ρίξτε παιδιά στο σχολείο … με δύο λόγια: ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Super73-S2

Το S2 είναι η εξέλιξη των πρώτων μοντέλων του Super73. Με ένα πλαίσιο αλουμινίου, ένα σπασμένο πιρούνι, μια μεγάλη αυτονομία, μια μοναδική εμφάνιση, μια σέλα δύο θέσεων … με λίγα λόγια, πήρε μυς και νευρώνες !

Super73-rx

Το RX είναι η έκδοση υψηλής απόδοσης της εμβέλειας, των εμπρός και πίσω εναιωρημάτων, το υπερμεγέθη φρενάρισμα, το σωληνοειδές πλαίσιο διπλού αλουμινίου … ένα επιδέξιο μείγμα άνεσης και επιθετικότητας.

Τα αξεσουάρ

Ο Rogue σας προσφέρει μια επιλογή από επίσημα και συμβατά αξεσουάρ για να φροντίσετε και να προσαρμόσετε το super73 σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας: κράνη, λάσπη, ελαστικά, λαβή, αντι -κλοπή, υπνοδωμάτια, τσάντα … μην χάσετε τίποτα από τα νέα μας χαρακτηριστικά !

GPS Hoot 500 Tracer για Super 73

Σαράντα λάσπη για Super 73 S2

Σαράντα λάσπη για Super73 RX

Σαράντα οπίσθιο καθρέφτη για Super73

Σαράντα super73 rx φάρο

Σαράντα super73 zx / z-miami φάρο

Handlebar Super 73 Dynamo

Handlebar Super 73 Cyrus

Ο
Κατεργάρης
Ωφελείται

Κατεργάρης Ανατολή ο ειδικός Γαλλικά του Super73, η εμπειρία μας είναι ο καρπός του πάθους που έχουμε σε αυτό το εμπορικό σήμα. Έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτήν την ενέργεια μαζί σας, προσφέροντάς σας μια σειρά από Υπηρεσίες που σχετίζονται με ασφάλιστρα Όπως το Super73.

Κατεργάρης Ανατολή Ο Γάλλος ειδικός του Super73, Η εμπειρία μας είναι ο καρπός όλου του πάθους που έχουμε σε αυτό το εμπορικό σήμα. Επομένως, αποφασίσαμε να μοιραστούμε αυτήν την ενέργεια μαζί σας, προσφέροντάς σας μια σειρά συναφών υπηρεσιών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παράδοση του Super73 σας.