Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να πάτε από πορτοκαλί σε sosh?, Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh: Πώς να το κάνετε?

Η μετάβαση στο Sosh είναι δυνατός ο πελάτης πορτοκαλιού

Contents

Μπορείτε επίσης να Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh επικοινωνώντας με την Orange Service Service . Για αυτό, έχετε πολλές δυνατότητες:

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να πάτε από πορτοκαλί σε sosh ?

Το Orange και το Sosh είναι δύο χειριστές που ανήκουν στην ίδια ομάδα. Επομένως, είναι δυνατόν να πάτε από πορτοκαλί σε sosh, ή αντιστρόφως, από το Sosh στο Orange για πελάτες που επιθυμούν. Για να κάνετε μια αλλαγή του πακέτου κινητού ή διαδικτύου, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την εξυπηρέτηση πελατών, τηλεφωνικά ή σε απευθείας σύνδεση. Θέλετε να μάθετε πώς να πάτε από πορτοκαλί σε sosh ? Αναλύουμε όλα τα βήματα.

Ψάχνετε την καλύτερη προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από τον συνεργάτη προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας.

Πληροφορίες – Συνδρομή στο 09 87 67 37 78 Ανακοίνωση – Selectra Non -Partner Service of Orange

 • Το ουσιώδες
 • Μπορείς Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh Είτε είστε Διαδίκτυο ή Κινητής Πελάτης.
 • Σε περίπτωση αλλαγής προσφοράς για ένα πακέτο SOSH, είναι διαθέσιμες όλες οι συνδρομές SOSH, Εκτός από την προσφορά περιορισμένης σειράς που προορίζεται μόνο για νέους συνδρομητές.
 • Για Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh χωρίς να τερματίσετε, Απλά πρέπει να το ζητήσετε μέσω εξυπηρέτησης πελατών, στον ιστότοπο Orange ή απευθείας στην εφαρμογή Orange και I.
 • Η αντίθετη προσέγγιση είναι επίσης δυνατή, μπορείτε έτσι Πηγαίνετε από το Sosh στο Orange Εάν οι προσφορές του χειριστή σας αντιστοιχούν περισσότερο.

Έχω ένα πορτοκαλί πακέτο, πώς να πάω στο Sosh ?

Πώς να πάτε από πορτοκαλί σε sosh χωρίς τερματισμό ?

Η Sosh είναι η θυγατρική σε χαμηλές τιμές της Orange, δεν χρειάζεται να τερματίσετε για να κάνετε μια αλλαγή προσφοράς. Μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας την προσφορά, απλά ζητώντας την περιοχή πελατών πορτοκαλιού, διαθέσιμη μέσω του ιστότοπου του χειριστή ή μέσω της εφαρμογής Orange και I. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο Orange μέσω της εξυπηρέτησης πελατών.

Εάν είναι δυνατόν Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh χωρίς να τερματίσετε, Η αλλαγή των προσφορών για ένα πακέτο SOSH μπορεί να προκαλέσει κόστος, μόνο εάν κρατάτε ένα πακέτο με τρέχουσα δέσμευση. Σε αυτή την περίπτωση, δύο λύσεις:

 • Εάν έχετε εγγραφεί σε μια πορτοκαλί συνδρομή κινητής τηλεφωνίας Με δέσμευση 12 μηνών, Πρέπει να διευθετήσετε το συνολικό ποσό των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών μέχρι τον 12ο μήνα δέσμευσης .
 • Εάν έχετε εγγραφεί σε ένα πορτοκαλί πακέτο με 24 -μηνών δέσμευση, Πρέπει να διευθετήσετε το συνολικό ποσό των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών μέχρι τον 24ο μήνα δέσμευσης εάν πραγματοποιηθεί η αλλαγή προσφοράς κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους. Εάν η αλλαγή προσφοράς πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους συνδρομής, πρέπει να πληρώσετε το ποσό των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών μέχρι τον 12ο μήνα δέσμευσης καθώς και το 25% του δεύτερου έτους .

Από την άλλη πλευρά, εάν κρατάτε μια πορτοκαλί προσφορά κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση, ή αν δεν είστε πλέον δεσμευμένοι, μπορείτε να αλλάξετε τη συνδρομή σας για ένα πακέτο SOSH, χωρίς κόστος.

Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh διατηρώντας τον αριθμό σας όταν αλλάζετε την προσφορά, δεν είστε ενεργοποιημένοι και κρατάτε το δικό σας Τρέχων αριθμός κινητού τηλεφώνου. Διατηρείτε επίσης το Ίδια κάρτα SIM. Η αλλαγή θα είναι αποτελεσματική την ημέρα μετά την αλλαγή της συνδρομής σας ή εντός 48 ωρών για τις αλλαγές που έγιναν μετά τις 8 μ.μ.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάτε από πορτοκαλί σε SOSH από την περιοχή του πελάτη του ?

Για να αλλάξετε τις προσφορές και να μεταβείτε από πορτοκαλί σε SOSH από την περιοχή πελατών Orange, κάντε ως εξής:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Orange.
 2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά πορτοκαλιού σας.
 3. Επιλέξτε την ενότητα Διαχειριστείτε την προσφορά και τις επιλογές σας.
 4. Κάντε κλικ στην σχετική γραμμή κινητής τηλεφωνίας.
 5. Επιλέγω Αλλαγή.

Αφού επιλέξετε το συμβατό πακέτο SOSH που θέλετε να επωφεληθείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Επικυρώστε και περιμένετε Μέχρι την παραλαβή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Μια αλλαγή της προσφοράς πορτοκαλιού στο Sosh κάνει Χωρίς πληρωμή Κατά τη διαδικασία τροποποίησης του σχεδίου. Η τιμή της νέας σας προσφοράς θα εφαρμοστεί άμεσα στο δικό σας επόμενος λογαριασμός.

Πώς να μεταβείτε από πορτοκαλί σε sosh από την εφαρμογή Orange and I Mobile ?

Πορτοκαλί smartphone

Έχετε τη δυνατότητα να πάτε από πορτοκαλί σε sosh από το πορτοκαλί και την εφαρμογή .

Εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

 1. Ανοίξτε το πορτοκαλί και την εφαρμογή στο smartphone ή το tablet σας.
 2. Προσδιορίστε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πορτοκαλί λογαριασμό σας.
 3. Κάντε κλικ στο Διαχειριστείτε την προσφορά και τις επιλογές σας.
 4. Επιλέγω Αλλαγή.
 5. Κάντε κλικ στο πακέτο SOSH που σας ενδιαφέρει.
 6. Κάντε κλικ στο πλαίσιο Επιλέξτε αυτό το πακέτο.

Μόλις επιλεγεί το πακέτο, επικυρώστε την παραγγελία σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης Και η αλλαγή τιμής θα ειδοποιηθεί στο επόμενο τιμολόγιο σας.

Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh μέσω πορτοκαλί εξυπηρέτηση πελατών

Μπορείτε επίσης να Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh επικοινωνώντας με την Orange Service Service . Για αυτό, έχετε πολλές δυνατότητες:

 • Μπορείτε να φτάσετε σε έναν πορτοκαλί σύμβουλο μέσω τηλεφώνου, κάνοντας το 39 00. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ., εκτός από τις διακοπές.
 • Στην περιοχή πελατών πορτοκαλιού, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας .
 • Το Orange διαθέτει μια ηλεκτρονική γάτα, διαθέσιμη συνεχώς, η οποία σας επιτρέπει να φτάσετε σε σύμβουλο ανά πάσα στιγμή.
 • Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αλλαγή προσφοράς απευθείας στο Orange Store, από έναν Orange Advisor. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων πορτοκαλιού που υπάρχουν παντού στη Γαλλία, απλά πρέπει να εντοπίσετε το κατάστημα που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς.

Έχω ένα πορτοκαλί livebox: Πώς να πάω στο Sosh ?

Μπορείτε να αλλάξετε εντελώς τη συνδρομή σας στο Διαδίκτυο LiveBox για να επωφεληθείτε από την προσφορά του SOSH Box. Για να το κάνετε αυτό, απλά κάντε ένα αίτημα αλλαγής:

 • Μέσω της πορτοκαλί εξυπηρέτηση πελατών στον καλούντα ο αριθμός πορτοκαλιού, δηλαδή το 39 00.
 • Από την περιοχή πελατών Orange Internet.
 • Από το πορτοκαλί και εγώ.

Για να κάνετε το αίτημά σας στο διαδίκτυο ή μέσω της εφαρμογής για κινητά, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Orange.
 2. Στο Μενού, που βρίσκεται στο επάνω δεξιά της οθόνης σας, κάντε κλικ στην ενότητα με τίτλο Διαδίκτυο.
 3. Επιλέγω Ήδη πορτοκαλί πελάτης ? Αλλαγή.
 4. Συνδεθείτε με τα αναγνωριστικά πορτοκαλιού σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Να συνεχίσει.
 5. Μεταξύ των διαφορετικών προσφορών στο Διαδίκτυο που προσφέρονται, επιλέξτε την προσφορά πλαισίου SOSH.

Μόλις γίνει το αίτημά σας, μπορείτε Παρακολούθηση πρόσβασης Από αυτό, στον ιστότοπο SOSH. Και πάλι, οι αλλαγές τιμολόγησης θα ειδοποιηθούν στο επόμενο τιμολόγιο SOSH. Μην ξεχνάτε, όταν πηγαίνετε από πορτοκαλί σε sosh, για να καθορίσετε αν θέλετε να διατηρήσετε τις δυνατές σας Προαιρετικές υπηρεσίες.

 • Η μετάβαση από το πορτοκαλί στο Sosh Livebox δεν παράγει καμία αλλαγή σύμβασης:
 • Δεν είστε ενεργοποιημένοι.
 • Διατηρείτε την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πορτοκαλιού.
 • Δεν αλλάζετε έναν σταθερό αριθμό τηλεφώνου.

Η αλλαγή γίνεται λίγες ώρες Και μπορείτε να συνεχίσετε να επωφελήστε τις υπηρεσίες σας κατά την επεξεργασία του αιτήματός σας. Όταν ισχύει η διαδικασία αλλαγής, το μόντεμ σας βγαίνει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια επανεκκινείται αυτόματα. Δεν έχετε τίποτα να κάνετε. Όταν όλα τα φώτα του κουτιού σας είναι ανοικτά, αυτό σημαίνει ότι επωφελείται από τη νέα σας προσφορά και τις νέες σας υπηρεσίες.

Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε Sosh Avis Οι πορτοκαλί συνδρομητές τείνουν να αλλάξουν προσφορές για να βγάλουν ένα πακέτο SOSH λόγω του πολύ ελκυστική τιμή Προσφέρεται από τον χειριστή. Πράγματι, είναι δυνατόν να επωφεληθούν από μια προσφορά μεταξύ € 5,99/μήνα και € 20,99/μήνα ενώ Πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας Κόστος μεταξύ € 8,99/μήνα και € 64,99/μήνα . Από την άλλη πλευρά, αν και η μετάβαση από το Sosh στο Orange είναι πιο σπάνιο, ορισμένοι συνδρομητές προτιμούν να επωφεληθούν από ένα Φυσική εξυπηρέτηση πελατών, Όπου η Sosh προσφέρει μόνο 100% ψηφιακή εξυπηρέτηση πελατών.

Τι πακέτο SOSH Mobile ή Box για να επιλέξετε ?

Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε SOSH: Ποια είναι τα συμβατά πακέτα ?

 • Η προσφορά SOSH 2H 100 MB : Που διατίθεται στο εμπόριο σε € 5,99/μήνα χωρίς υποχρέωση, αυτή η προσφορά περιλαμβάνει 100 MB κινητού διαδικτύου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Γαλλία και στην Ευρώπη και προσφέρει 2 ώρες κλήσεων καθώς και SMS/MMS σε απεριόριστα.
 • Η προσφορά SOSH 2H 100 MB SOSH μπλοκάρει : Αυτή είναι η ίδια προσφορά με αυτή που αναφέρεται παραπάνω, με 100 MB κινητής τηλεφωνίας, 2 ώρες κλήσεων και απεριόριστα SMS/MMS. Που προσφέρεται στην ίδια τιμή € 5,99/μήνα χωρίς δέσμευση, αυτή είναι η αποκλεισμένη έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο για κατ ‘αποκοπήν ποσό όταν έχετε καταναλώσει όλο το φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή το πακέτο κλήσης σας.
 • Η προσφορά σειράς SOSH Limited : Η Sosh προσφέρει επί του παρόντος προσφορές για κινητά σε περιορισμένη σειρά. Αυτές οι προσφορές δεν είναι μη συμβατό με αλλαγή προσφοράς. Πράγματι, η περιορισμένη σειρά δεν είναι διαθέσιμη για άτομα ήδη μέρος των συνδρομητών Orange ή Sosh.

Πηγαίνετε από πορτοκαλί στο Sosh Internet: Τι προσφέρει το κουτί SOSH ?

Η Sosh εμπορεύεται μια ενιαία προσφορά στο Διαδίκτυο: Το κουτί Sosh. Με την αλλαγή της συνδρομής Orange Internet για να μεταβείτε σε μια προσφορά SOSH, επιλέγετε ό, τι συμβαίνει για την προσφορά Box Sosh. Αυτή η συνδρομή στο Διαδίκτυο, διαθέσιμη με υψηλή ταχύτητα ή με οπτικές ίνες, προσφέρει ροή ινών μέχρι 300 Mbit/s με το LiveBox 5 και περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις στο Metropolitan Fixed of France, DOM, καθώς και σε περισσότερους από 100 προορισμούς International.

Εάν η προσφορά Box Sosh δεν περιλαμβάνει Χωρίς τηλεοπτική υπηρεσία, Είναι δυνατόν να βγάλετε ένα προαιρετικό. Έχετε την επιλογή μεταξύ της εφαρμογής Πορτοκαλί τηλεόραση, Διατίθεται δωρεάν κατόπιν αιτήματος, το οποίο περιλαμβάνει μια επιλογή τηλεοπτικών καναλιών στις διάφορες κινητές συσκευές σας (smartphone, tablet, υπολογιστή) ή μεταξύ της επιλογής Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης, Διατίθεται για € 5/επιπλέον μήνα, το οποίο προσφέρει περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια, προσβάσιμα στις κινητές σας συσκευές καθώς και στην οθόνη της τηλεόρασής σας .

Εδώ είναι μια περίληψη του Περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες Με την προσφορά κουτιού SOSH.

Είναι δυνατόν να πάτε από το Sosh στο Orange ?

Πώς να πάτε από το Sosh στο Orange ως πελάτης κινητής τηλεφωνίας ?

Ένας άντρας θέτει ερωτήσεις σχετικά με το SOSH

Εάν το πακέτο SOSH δεν σας ταιριάζει πλέον, μπορείτε φυσικά Πηγαίνετε από το Sosh στο Orange Προκειμένου να επωφεληθείτε από μια πορτοκαλί προσφορά κινητής τηλεφωνίας. Για να γίνει αυτό, απλά:

 1. Για να συνδεθείτε στην περιοχή πελατών SOSH χρησιμοποιώντας τα αναγνωριστικά σας.
 2. Για πρόσβαση στην ενότητα με τίτλο Η προσφορά σας και οι επιλογές σας.
 3. Για να κάνετε κλικ στο Θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας ?
 4. Για να επιλέξετε το πλαίσιο Δείτε τον κατάλογο Προκειμένου να απεικονιστούν τα διάφορα πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται σε εξέλιξη.
 5. Για να επιλέξετε το πακέτο πορτοκαλιού που θέλετε να απολαύσετε.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για αλλαγή στο πακέτο SOSH για μια πορτοκαλί προσφορά:

 • Μέσω της εξυπηρέτησης πελατών SOSH.
 • Μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας.
 • Επικοινωνώντας με έναν σύμβουλο μέσω της διαδικτυακής γάτας.

Δεδομένου ότι το Sosh είναι ένα Operator 100% online, Δεν υπάρχει κατάστημα SOSH.

Ακολουθούν διαθέσιμα τα πακέτα πορτοκαλί κινητά σήμερα:

Πώς να πάτε από το Sosh σε Orange Fiber ως πελάτης livebox ?

Μπορείτε να επωφεληθείτε από μια προσφορά πορτοκαλί ινών ως πελάτης SOSH κάνοντας μια απλή αλλαγή συνδρομής. Μπορείς να το κάνεις :

 • Συνδέοντας με τον λογαριασμό σας πελάτη και επικοινωνώντας με έναν σύμβουλο μέσω της εξυπηρέτησης πελατών, της φόρμας επικοινωνίας ή της διαδικτυακής γάτας.
 • Προσδιορίζοντάς σας στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο κουμπί Αλλαγή στην κατηγορία Προσφορά και επιλογές.

Εδώ είναι οι προσφορές livebox που προσφέρει η Orange. Παρακαλώ σημειώστε, αποκλειστική τιμή προορίζονται μόνο για νέους συνδρομητές πορτοκαλιού . Ως πελάτης SOSH, δεν είστε μέρος αυτού.

Το LiveBox Orange προσφέρει δωρεάν και ταξινομείται με τιμή.

Θέλετε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για τις ανάγκες σας ? Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες προσφορές και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί για να επωφεληθείτε από τον συνεργάτη προσφέρονται πιο κατάλληλα για τις ανάγκες σας.

Πληροφορίες – Συνδρομή στο 09 87 67 37 78 Ανακοίνωση – Selectra Non -Partner Service of Orange

Ενημερώθηκε στις 07/27/2023

Ο Emmanuelle είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ειδήσεων και οδηγών για το Echosdunet. Ασχολείται με πολλές τηλεπικοινωνίες και σελίδες αφιερωμένες στους χειριστές.

Πηγαίνοντας στο Sosh με την ύπαρξη πορτοκαλιού πελάτη, είναι δυνατόν !

SOSH, τα 100% ψηφιακά πορτοκαλί μάρκα πακέτα χωρίς δέσμευση για χρόνο σε τιμή χαμηλού κόστους. Για να επικοινωνήσετε χωρίς να μετρήσετε και να σερφάρετε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας νούμερο ένα στη Γαλλία σε χαμηλές τιμές, οι πελάτες της Orange έχουν κάθε ενδιαφέρον να μεταβούν στο SOSH. Ποια είναι τα βήματα ? Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ? Ακολούθα τον αρχηγό :

Έχω ένα πορτοκαλί πακέτο, πώς να πάω στο Sosh ?

Είσαι Πορτοκαλί πελάτης Για το κινητό σας σχέδιο και θέλετε να πάτε Ψαλιδώνω ? Όλοι οι πελάτες του Orange Operator (δεσμευμένος ή όχι) μπορούν να επιλέξουν ένα πακέτο SOSH Mobile από την περιοχή του πελάτη τους ή από την εφαρμογή Orange και I.

Σημειώστε ότι η αλλαγή του πορτοκαλιού στο SOSH μπορεί να προκαλέσει κόστος. Θα πρέπει πραγματικά να πληρώσετε για την αλλαγή των προσφορών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εξακολουθείτε να είστε αφοσιωμένοι και να έχετε ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο που υπόκειται σε δέσμευση 12 μηνών, θα πρέπει να πληρώσετε τα συνολικά ποσά που παραμένουν οφειλόμενα
 • Εξακολουθείτε να είστε αφοσιωμένοι και να έχετε ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο που υπόκειται σε δέσμευση 24 μηνών, μέχρι τον 12ο μήνα, θα πληρώσετε το σύνολο των υπόλοιπων ποσών και από τον 13ο μήνα, θα πληρώσετε το 25% του συνολικού ποσού του τα υπόλοιπα ποσά.

Καλά νέα, αν δεν έχετε πλέον πραγματοποιηθεί, δεν έχετε αμοιβές για να πληρώσετε για αυτήν την αλλαγή προσφοράς. FYI, πριν από την επικύρωση της αλλαγής σας, ο Orange Operator σας λέει οποιαδήποτε έξοδα.

Με τη μετάβαση από μια πορτοκαλί προσφορά σε μια συνδρομή SOSH Mobile, εσείς Διατηρήστε τον αριθμό του κινητού σας καθώς και την τρέχουσα κάρτα SIM. Έχετε επίσης τη δυνατότητα αλλαγής κινητού τηλεφώνου στο SOSH από την ημέρα της επαναφοράς της συνδρομής σας (εντός 24 έως 48 ωρών το αργότερο μετά το αίτημά σας για αλλαγή).

Πώς να κάνετε τη μετανάστευση πορτοκαλιού στο SOSH ?

Για να κάνετε τη μετανάστευση ενός πορτοκαλί κινητό σχέδιο σε μια προσφορά SOSH Mobile, μπορείτε να εξυπηρετήσετε την πορτοκαλί εφαρμογή σας και i. Το τελευταίο σας επιτρέπει πραγματικά να διαχειριστείτε τις συμβάσεις σας, να σας βοηθήσουμε και να επικοινωνήσετε με τον χειριστή σας. Για το πέρασμα από το πορτοκαλί σε sosh, η διαδικασία είναι απλή, πρέπει πρώτα να συνδεθείτε με την εφαρμογή Orange and I I. Στη συνέχεια, επιλέξτε το συμβόλαιο Orange Mobile και κάντε κλικ στο ” Προσφορά και επιλογές »». Στην κατηγορία ” Θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας ? ” Κάντε κλικ στο ” Δείτε τον κατάλογο ολόκληρου του καταλόγου »». Επιλέξτε το πακέτο σας και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί μέχρι να επικυρωθεί η παραγγελία σας. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Το πακέτο SOSH θα τεθεί σε λειτουργία εντός 24 έως 48 ωρών μετά την παραγγελία.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Orange and I, μεταβείτε στην περιοχή πελάτη σας από την ιστοσελίδα της Orange Site. Η προσέγγιση είναι πανομοιότυπη, απλώς προσδιορίστε την περιοχή του πελάτη σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Orange Mobile Comment και κάντε κλικ στο “Προσφορά και επιλογή” S. Στην ενότητα “Θέλετε να αλλάξετε την προσφορά σας ?”Στη συνέχεια,” δείτε τον κατάλογο “, στη συνέχεια κάντε κλικ στο” Επιλέξτε αυτό το πακέτο “και αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί μέχρι την επικύρωση της παραγγελίας σας.

Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην πραγματοποίηση της αλλαγής, γνωρίζετε ότι μπορείτε να φτάσετε σε έναν σύμβουλο ENCHAST στην περιοχή του πελάτη σας/την προσφορά σας,

Πηγαίνετε από πορτοκαλί σε Sosh: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ?

Η μετάβαση από το πορτοκαλί σε sosh είναι η τέλεια λειτουργία για fΥπέροχη εξοικονόμηση στα τιμολόγιά σας για κινητά κάθε μήνα. Εκτός από τη μείωση της τιμής της συνδρομής σας για κινητά, επωφεληθείτε από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Διατηρείτε τον αριθμό του κινητού σας και κρατάτε την ίδια κάρτα εάν δεν έχετε διαδικασίες για να χρησιμοποιήσετε το τρέχον κινητό σας και βρίσκετε όλες τις επαφές σας που αποθηκεύονται στην κάρτα SIM σας,
 • Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα νέο smartphone χωρίς επιδότηση σε τιμή προώθησης σε 4 φορές δωρεάν στο ηλεκτρονικό κατάστημα SOSH (πολλά καλά σχέδια προσφέρονται τακτικά στον κατάλογο του χειριστή. Η αγορά είναι δυνατή μόλις η συνδρομή σας επαναφέρεται, δηλαδή 24 ώρες στις 48 ώρες μετά το αίτημά σας για αλλαγή.
 • Τα πλεονεκτήματα που αποκτήθηκαν με την Orange διατηρούνται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αξιοσημείωτα για την απόκτηση ενός smartphone σε μειωμένες τιμές, σιδερώνοντας σε πορτοκαλί πακέτο

Ποιο πακέτο SOSH να επιλέξει ?

Το Sosh Markets Four Χαμηλή τιμή μη δέσμες πακέτων Εδώ είναι οι λεπτομέρειες:

 • Μια προσφορά που περιλαμβάνει τα βασικά στα € 4,99 το μήνα που προσφέρεται σε μπλοκαρισμένη ή μη αποκλεισμένη έκδοση. Περιλαμβάνει 2 ώρες απεριόριστων κλήσεων, SMS και MMS και 100MB δεδομένων στη Γαλλία και από την Ευρώπη.
 • Μια απεριόριστη συνδρομή σε € 9,99 το μήνα που επιτρέπει την κλήση και την ανταλλαγή SMS και MMS χωρίς να μετράει στη Γαλλία και από την Ευρώπη. Ο όγκος του Διαδικτύου των 100 MB το μήνα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη Γαλλία και από την Ευρώπη και το DOM.
 • Ένα απεριόριστο πακέτο σε € 19,99 το μήνα με φάκελο ιστού 20GB, απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη. Απεριόριστο SMS από τη Γαλλία στην Ευρώπη
 • Ένα απεριόριστο πακέτο στα € 24,99 το μήνα με 50GB δεδομένων, απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία και από την Ευρώπη, καθώς και απεριόριστες κλήσεις προς τις ΗΠΑ, τον Καναδά και τις διορθώσεις της Ευρώπης. Απεριόριστο SMS από τη Γαλλία στην Ευρώπη.

Αυτά τα Οι συνδρομές είναι χωρίς υποχρέωση διάρκειας, Επομένως, μπορείτε να αλλάξετε το πακέτο του κινητού σας ανά πάσα στιγμή χωρίς έξοδα.

Καλό να ξέρω : Εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε στο Orange, η προσέγγιση είναι απλή και πανομοιότυπη, μεταβείτε στην περιοχή του πελάτη σας (η ενότητα προσφέρει ολόκληρο τον κατάλογο). Ένας σύμβουλος μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε αυτή την αλλαγή στο 3900 μέσω τηλεφώνου ή με e-chat.

Είμαι πελάτης πορτοκαλιού, πώς μπορώ να μεταναστεύσω στο Sosh?

Είμαι πελάτης πορτοκαλιού, πώς μπορώ να μεταναστεύσω στο Sosh ?

Για να έχετε τη δυνατότητα να μεταναστεύσετε από μια πορτοκαλί προσφορά σε ένα πακέτο SOSH, δεν χρειάζεται πλέον να ασχολείστε με το Orange.

Για να εκτελέσετε μετανάστευση, έχετε δύο δυνατότητες:

 • Μεταβείτε στην περιοχή πελατών πορτοκαλιού, ανοίξτε την καρτέλα ” Η προσφορά σας, οι επιλογές σας“, Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο” για τροποποίηση“” .
 • Πηγαίνετε στο Soshcaraibe.FR, στη συνέχεια, επιλέξτε την προσφορά που θέλετε να εγγραφείτε και να συνεχίσετε τα βήματα που θα σας προσφερθούν.

Μόλις μας εντάχθηκε

Έχετε τερματίσει

Εφαρμογή mysosh caraibeΕπικοινωνήστε μαζί μας μέσω κοινωνικών δικτύων

 • Κινητά πακέτα
  • Κινητά πακέτα
  • Το δίκτυο 4G
  • Επιλογές για κινητά
  • Ταξιδέψτε με SOSH
 • Έκταση πελάτη
  • Προσφορές και επιλογές
  • Ακολούθησε το σύμπλεγμα
  • Τιμολόγια
  • Εφαρμογή Mysosh Caribbean
 • Βοήθεια
  • Βοήθεια και επικοινωνία
  • Facebook
  • Κελάδημα
  • YouTube
 • νομικές πληροφορίες
 • Προσωπικά δεδομένα
 • Αναφέρετε παράνομο περιεχόμενο
 • Υγεία
 • Γονικός έλεγχος
 • Τεκμηρίωση και τιμές