Χορηγία SOSH – Λίστα Χορηγών Σεπτέμβριος 2023, Κωδικός χορηγίας SOSH: Πώς να επωφεληθείτε από αυτό? Πόσο?

Κωδικός χορηγίας SOSH Mobile: Πώς να το εκμεταλλευτείτε? Πόσο

Θεός : Ο πρώτος σας μήνας του πακέτου SOSH προσφέρεται.

Χορηγία SOSH – Χορηγός λίστας Σεπτέμβριος 2023

Η Sosh, η μάρκα 100% του Web of the Orange Operator Markets μια σειρά από 4 πακέτα από 4.99 € το μήνα. Εκτός από τη χρήση του καλύτερου τηλεφώνου και του δικτύου 4G στη Γαλλία, οι τύποι που διατίθενται σε αυτόν τον χειριστή είναι χωρίς υποχρέωση.

Να επωφεληθώ από Χορηγία Sosh ::

 • – Πρέπει να επιλέξετε έναν νονό από την παρακάτω λίστα.
 • – Αντιγράψτε την επικάλυψη του συνδέσμου χορηγίας της στη διεύθυνση URL του προγράμματος περιήγησής σας.
 • – Αυτό θα δημιουργήσει έναν κωδικό που θα πρέπει να εισαγάγετε το πλαίσιο κωδικού προσφοράς κατά την εγγραφή σας στο πακέτο σας.

Θεός : Ο πρώτος σας μήνας του πακέτου SOSH προσφέρεται.

Ανάδοχος : 1 μήνα που προσφέρεται στο πακέτο σας (εντός του ορίου 6 θεϊκών παιδιών πάνω από 12 ολισθηρούς μήνες).

�� Προσφορά στιγμής: 50GB σε περιορισμένες σειρές διαθέσιμες μέχρι τις 01/09/2021, συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS/MMS και 50GB. Όλα χωρίς δέσμευση σε τιμή € 12,99/μήνα !

Ενημερώθηκε στις 08/01/2021

Μέσος όρος των σημειώσεων: 5/5 από τις 55 σημειώσεις δεδομένων

Κωδικός χορηγίας SOSH Mobile: Πώς να το εκμεταλλευτείτε ? Πόσο ?

Raudière maxime

Η Sosh προσφέρει στους συνδρομητές του για να απολαύσουν πλεονεκτικές προσφορές χάρη στις χορηγίες. Με τη χορηγία ενός αγαπημένου προσώπου, ο Νονός και ο Godson κερδίζουν και έναν δωρεάν μήνα. Πώς να το απολαύσετε λοιπόν ? Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το καλό σχέδιο ?

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο

Χορηγός για αποθήκευση

 • Να θυμηθω
 • Η επιχείρηση χορηγίας SOSH αναστέλλεται αυτή τη στιγμή, αλλά σύντομα θα επιστρέψει.
 • Χάρη στον κώδικα χορηγίας SOSH, ο Νονός και ο Godson μπορούν Επωφεληθείτε από ένα μήνα που προσφέρεται στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας τους.
 • Ο νονός μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την προσφορά στο Όριο 6 θεϊκών παιδιών πάνω από 12 ολισθηρούς μήνες.

Η χορηγία είναι ένα Win-Win στρατηγική μάρκετινγκ, Χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους διαχειριστές του Διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων, επιτρέποντας στον Νονό και τον Θεό του να είναι ένα επίδομα (Εκπτώσεις, δώρα, αρκετοί μήνες προσφέρονται συνδρομές). Αυτή η μέθοδος είναι επωφελής για τον χειριστή που Διατηρήστε τους τρέχοντες πελάτες της και την βλέπει αυξάνεται ο αριθμός των συνδρομητών, αλλά και στον Νονό και στον Θεό του που αισθάνονται αξιολογείται και επωφεληθείτε από ελκυστικές εκπτώσεις χάρη σε Κωδικός προσφοράς SOSH Προσφέρεται από τον χειριστή.

Χορηγία Sosh: Πώς λειτουργεί ?

Η επιχείρηση χορηγίας SOSH είναι Επί του παρόντος σε διάλειμμα : Ο χειριστής πρέπει να επιστρέψει πολύ γρήγορα με ένα νέο σύστημα χορηγίας.

Θέλετε να χορηγήσετε ένα αγαπημένο σας ? Η προσέγγιση είναι απλή και λαμβάνει χώρα 4 βήματα ::

 1. Η προσέγγιση πρέπει να πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Νονό. Ο συνδρομητής SOSH που θέλει να συμμετάσχει στη χορηγία, πρέπει Προσδιορίστε με τον αριθμό κινητού σας SOSH στην περιοχή του πελάτη του
 2. Ο νονός πρέπει στη συνέχεια να ενημερώσει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ανθρώπων που επιθυμεί να υποστηρίξει.
 3. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μια συνδρομή SOSH θα λάβουν επομένως το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πρόσκληση για Ανακτήστε έναν κωδικό χορηγίας SOSH. Για να αποκτήσετε τον κωδικό χορηγίας SOSH, απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο που αναφέρεται στο email. Αυτός ο κωδικός χορηγίας SOSH πρέπει στη συνέχεια να ενημερωθεί όταν εγγραφείτε στην προσφορά SOSH. Αυτοί οι άνθρωποι γίνονται έτσι τα θεϊκά παιδιά.
 4. Μετά Επαλήθευση του αρχείου παραπομπής και επικύρωση της χορηγίας από τον χειριστή, Και τα δύο μέρη θα επωφεληθούν από ένα μήνα που προσφέρονται Στα αντίστοιχα πακέτα τους, μόλις η προσφορά SOSH Mobile του The Godson.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και οι προϋποθέσεις χορηγίας SOSH ?

δέσμευση

Η λειτουργία του Χορηγία Sosh δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ωστόσο, θα πρέπει σύντομα να επιστρέψει σε μια νέα μορφή.

νονός

Η χορηγία επιτρέπει στον χορηγό να επωφεληθεί, όταν ο Godson του συνυπογράφει μια προσφορά SOSH Mobile, ένα μήνα που προσφέρεται στο πακέτο SOSH Mobile ή Sosh Box, Μέσα στο όριο των 6 θεών πάνω από 12 ολισθηρούς μήνες. Επομένως, ο Νονός μπορεί να εξαρτάται από τον αριθμό των θεών, εξοικονομήστε έως και 6 μήνες του έτους -συνδρομές, ή το 50% του ετήσιου λογαριασμού του. Για τον χορηγό, ο προσφερόμενος μήνας θα εφαρμοστεί στο τιμολόγιο μετά την επιβεβαίωση της συνδρομής του πακέτου από τον θεό του, το αργότερο εντός 2 μηνών μετά από αυτή την επικύρωση από τον χειριστή.

Ο νονός πρέπει να εγγραφεί σε ένα SOSH Mobile ή Sosh Box προσφορά εγγραφεί στην ηπειρωτική Γαλλία, τουλάχιστον Ένα μήνα πριν από την έναρξη της λειτουργίας.

Θεός

Ο θεός θα ωφεληθεί επίσης, ένα μήνα που προσφέρεται στο πακέτο SOSH Mobile της επιλογής του, στο οποίο θα έχει εγγραφεί. Θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από αυτό από το πρώτο του τιμολόγιο. Ο πρώτος μήνας του Godson θα είναι λοιπόν ελεύθερος.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο

Χορηγοί/θεία: Υπάρχει ένα όριο ?

Πόσοι θεοί μπορούν να έχουν ένα sosh godchild ?

Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε από την προσφορά χορηγίας SOSH, Ο θεός μπορεί να έχει μόνο έναν νονό.

Πόσα παιδιά μπορούν να έχουν έναν νονό sosh ?

Ένας συνδρομητής SOSH που επωφελείται από το σύστημα χορηγίας μπορεί να έχει περιορισμένο αριθμό θεών. Πράγματι, ο νονός μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την προσφορά εντός του ορίου 6 Godchildren πάνω από 12 συρόμενες μήνες.

Ποιες είναι οι άλλες λύσεις που πρέπει να αποθηκεύσετε από το SOSH?

Καλές προσφορές Sosh

Ο χειριστής SOSH έχει εφαρμόσει πολλά συμβουλές, εκτός από τη χορηγία, επιτρέποντας στους πελάτες της να πραγματοποιήσουν σημαντική εξοικονόμηση Στις συνδρομές κινητής τηλεφωνίας και στο διαδίκτυο. Εκτός από τον κωδικό χορηγίας SOSH, προσφέρονται προσφορές αποζημίωσης και πολλές προωθητικές προσφορές.

Προσφορά αποζημίωσης Sosh

Ο φορέας εκμετάλλευσης Έως 100 € για επιστροφή χρημάτων σχετικά με τα τέλη τερματισμού του Διαδικτύου Για οποιαδήποτε αλλαγή στον πρώην χειριστή σας για το SOSH.

Προσφορές διαφημιστικών προσφορών SOSH

Ο Sosh επιτρέπει στους συνδρομητές του να επωφεληθούν από επιθετικές εκπτώσεις στις συνδρομές χάρη σε διάφορους κωδικούς προώθησης.

 • Ο Το πακέτο 130GB είναι 15.99 €/μήνα Για οποιαδήποτε νέα συνδρομή στο SOSH.
 • Προωθήσεις σε υπηρεσίες SOSH : Εκπτώσεις στο Premium Deezer, OCS, Epress Subscriptions.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο