Société Générale Διεθνής Μεταφορά: Προθεσμία και Κόστος | Hellomonnaie, Société Générale μεταφορά: διαδικασία και κόστος – σοφός

Πώς να κάνετε μια μεταφορά Société Générale: Κόστος και προθεσμίες

Contents

Προσωπική χρηματοδότηση

Société Générale Διεθνής Μεταφορά: Προθεσμία και Κόστος

Θέλετε να κάνετε μια διεθνή μεταφορά με το Société Générale ? Θα βρείτε σε αυτό το άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε: η διαδικασία που πρέπει να ληφθεί, το κόστος που αναμένεται, ο χρόνος αναμονής για τη μεταφορά στον λογαριασμό του δικαιούχου καθώς και τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις.

 • Το κόστος μιας μεταφοράς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: τον τόπο της συναλλαγής (online/ingagy), τη χώρα στην οποία κάνετε τη μεταφορά (ζώνη sepa/εξαίρεση τη ζώνη SEPA) και την πιθανή κατανομή του κόστους (μερίδιο, μας).
 • Για μια παράδοση σε ξένο νόμισμα, θα πληρώσετε άμεσα έξοδα (αυτά που υποδεικνύονται από την Société Générale), αλλά και μια έμμεση υπερφόρτωση που συνδέεται με την αύξηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας.
 • Η προθεσμία για μεταφορά SEPA είναι μέγιστη 24 ώρες. Εξαιρώντας τη ζώνη SEPA, η καθυστέρηση είναι περίπλοκη για την παροχή.

Επιλέξτε την καλύτερη τραπεζική προσφορά !

Εάν πηγαίνετε συχνά στο εξωτερικό, συμβουλευτείτε τη σύγκριση των καλύτερων τραπεζικών προσφορών. Περιλαμβάνονται διαφορετικά κριτήρια όπως το κόστος που εφαρμόζεται στις αποσύρσεις από ξένα νομίσματα !

 • Μπορείτε να κάνετε τη μεταφορά σας στο διαδίκτυο (από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή Société Générale) ή σε έναν οργανισμό με τη βοήθεια συμβούλου.
 • Για να σας στείλει θα σας παράσχει: IBAN + BIC SWIFT Code του παραλήπτη, το όνομα και το όνομα του, ή ακόμα και τη διεύθυνσή του και τον λόγο για τη συναλλαγή.
 • Για να μειώσετε το κόστος της λειτουργίας, μπορείτε να περάσετε από ένα εναλλακτικό σύστημα πληρωμών όπως ο Wise. Θα επωφεληθείτε από το ποσοστό της διατραπεζίας στη μετατροπή και ένα πολύ ανταγωνιστικό δίκτυο τιμών.

Πώς να κάνετε μια διεθνή μεταφορά με το Société Générale ?

Για να μεταφέρετε κεφάλαια στο εξωτερικό στο Société Générale, έχετε 2 επιλογές:

Online: μέσω του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο ή της εφαρμογής για κινητά.
Στην υπηρεσία: Ένας σύμβουλος θα συμπληρώσει τη φόρμα για εσάς.

Κάντε μια ηλεκτρονική διεθνή μεταφορά

Στο Société Générale, μπορείτε να κάνετε online μεταφορές, μέσω του προσωπικού σας χώρου ή της εφαρμογής για κινητά.

Όποια και αν είναι η χώρα που στέλνετε, θα πρέπει πρώτα να καταχωρήσετε τον δικαιούχο. Μεταβείτε στον προσωπικό σας χώρο, κάντε κλικ στην καρτέλα Διεθνή Μεταφορά, στη συνέχεια μεταξύ των στοιχείων επικοινωνίας του παραλήπτη και επιβεβαιώνει το αίτημά σας.

Τέλος, όταν η Société Générale έχει επικυρώσει τον δικαιούχο, μπορείτε να κάνετε τη συναλλαγή.

Προσοχή : Για να κάνετε μια μεταφορά εκτός της ζώνης SEPA, πρέπει να εγγραφείτε στη συνδρομή Remote Bank (Free). Επιπλέον, πρέπει να ενεργοποιήσετε το πέρασμα της ασφάλειας σας. Είναι ένα εικονικό κλειδί που αντικαθιστά την αποστολή SMS για την επικύρωση των επιχειρήσεων κινδύνου.

Στείλτε χρήματα από ένα πρακτορείο Société Générale

Εάν δεν έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία Remote Bank, πρέπει να πάτε στον οργανισμό για να κάνετε τη μεταφορά. Ο σύμβουλος θα σας ζητήσει πολλές πληροφορίες:

Αριθμός IBAN + SWIFT/BIC Κώδικας της τράπεζάς του
Όνομα και όνομα του δικαιούχου
Απόδειξη ταυτότητας

Σημείωση: Για να κάνετε μια μεταφορά σε μια χώρα όπου παρακολουθείται η ροή νομισμάτων, η τράπεζα του παραλήπτη θα ζητήσει να μάθει τον λόγο για τη συναλλαγή. Εάν δεν αναφέρεται στη σειρά μεταφοράς, τα κεφάλαια θα αποκλειστούν και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στον λογαριασμό σας.

Τι κόστος για μια διεθνή μεταφορά με το Société Générale ?

Στο Société Générale, οι ξεχωριστές μεταφορές σε απευθείας σύνδεση είναι δωρεάν. Από την άλλη πλευρά, θα πληρώσετε μια προμήθεια εάν έχετε την επιχείρηση σε πρακτορείο από έναν σύμβουλο.

Οι εξωτερικές μεταφορές ζώνης SEPA πληρώνονται. Το κόστος είναι πολύπλοκο και περίπλοκο για την παροχή.

Η ζώνη SEPA αποτελείται από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις οποίες προστίθενται η Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, η Ελβετία, η Νορβηγία, το Μονακό και ο Άγιος-Μάρρινος.

Μεταφορές σε ξεχωριστή ζώνη

Δύο κύριοι τύποι μεταφορών SEPA προσφέρονται στο Société Générale:

Περιστασιακή: Αποστολή ακρίβειας χρημάτων (πληρωμή για προϊόν/υπηρεσία, κ.λπ.Ουσία
Μόνιμη: Μεταφορές που πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (ενοικίαση, συνδρομή κ.λπ.Ουσία

Το πλέγμα τιμών που εφαρμόζεται σε μεταφορές στη ζώνη SEPA έχει ως εξής:

Σε πρακτορείο Από το Διαδίκτυο
Εξερχόμενη περιστασιακή μεταφορά 5 € Ελεύθερος
Εξερχόμενη μόνιμη μεταφορά 1,5 € Ελεύθερος
Λήψη περιστασιακής/μόνιμης μεταφοράς Ελεύθερος Ελεύθερος

Πηγή: άτομα.Societe Generale.FR, 03/21

Ακολουθούν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις ξεχωριστές μεταφορές που πραγματοποιήθηκαν με το Société Générale:

Οι εξερχόμενες μεταφορές σε απευθείας σύνδεση περιορίζονται σε 4.000 €. Εάν θέλετε να στείλετε ένα μεγαλύτερο ποσό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλό σας.

Για περιστασιακές μεταφορές sepa που πραγματοποιούνται στην υπηρεσία, θα έχετε 15 € επιπλέον κόστος εάν το iBAN που παρέχετε είναι εσφαλμένο.

Οι μόνιμες μεταφορές είναι δυνατές μόνο για τους γαλλικούς λογαριασμούς. Από την άλλη πλευρά, το τρέχον 2021, θα είναι προσβάσιμα σε ολόκληρη τη ζώνη SEPA.

Αξιολογεί το διαφορετικό κόστος που οι τράπεζες έχουν δημιουργήσει για διεθνείς μεταφορές !

Οι ηλεκτρονικές τράπεζες συχνά έχουν πιο ενδιαφέρουσες τιμές όσον αφορά τις μεταφορές εκτός της Γαλλίας, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τη σύγκρισή μας για να κάνει τη σωστή επιλογή.

Μεταφορές χωρίς θάλασσα

Μόλις μεταφέρετε χρήματα εκτός της περιοχής SEPA, το δίκτυο τιμολόγησης της τράπεζας γίνεται πολύπλοκο. Ανάλογα με την υπόθεση, θα ισχύουν τα ακόλουθα έξοδα:

Κόστος Trage/Lakation : Τι σας τιμολογεί η τράπεζα να στείλετε ή να απελευθερώσετε κεφάλαια.

Επιτροπή ανταλλαγής : ποσοστό που προστίθεται στο πάγιο κόστος και η αύξηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας. Η επιτροπή ανταλλαγής αναφέρεται στο πλέγμα τιμολόγησης Société Générale, αλλά το ποσοστό της δεν υποδεικνύεται.

Αύξηση του νόμισμα : Η Société Générale εφαρμόζει τη δική της συναλλαγματική ισοτιμία σε περίπτωση μετατροπής. Θα έχετε ζημιά σε σχέση με την “πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία”. Επομένως, θα πληρώσετε έμμεσα έξοδα για τη μεταφορά.

Αμοιβές ανταποκριτών : Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα χρήματα που στέλνετε πρέπει να περάσουν από μια άλλη τράπεζα πριν φτάσουν σε αυτό του παραλήπτη. Το τρίτο ίδρυμα θα σας χρεώσει να πληρώσετε τη μεταφορά.

Όσον αφορά την πληρωμή των εξόδων, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 τύπων κοινής χρήσης:

Κοινή χρήση: Ο παραλήπτης και ο αποστολέας μοιράζονται τα έξοδα. Για μια αποστολή σε μια χώρα του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Περιοχή (EEE), πρέπει να επιλέξετε αυτήν την επιλογή, αν η συναλλαγή γίνεται σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα.

Το κόστος μας είναι ευθύνη του αποστολέα. Αυτή η επιλογή επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι το επιθυμητό ποσό κάνει καλά στον προορισμό σας, χωρίς να μειωθεί από το κόστος (το οποίο θα φορέσετε μόνοι σας).

Για να στείλετε έξω από τη ζώνη sepa online, εδώ είναι αυτό που θα πρέπει να πληρώσετε:

Εκπαίδευση χωρίς sepa vire online Μερίδιο Μας
Μεταφορά ≤ 500 € 9 € 9 € + 20 €
Μεταφορά> € 500 13 € 13 € + 20 €

Πηγή: άτομα.Societe Generale.FR, 03/21

Για μια μεταφορά πρακτορείου, το κόστος είναι υψηλότερο:

Πρόγραμμα μεταφοράς δεν διαχωρίζει στον οργανισμό Μερίδιο Μας
Μεταφορά ≤ 500 € 13 € 13 € + 20 €
Μεταφορά> € 500 0,10% του ποσού
(λεπτά. 26 € / μέγιστο. 70 €)
0,10% του ποσού
(λεπτά. 26 € / μέγιστο. 70 €) + 20 €

Πηγή: άτομα.Societe Generale.FR, 03/21

Το Société Générale προσφέρει διάφορες διεθνείς επιλογές (προσιτές στους κατόχους Sobrio). Οι περισσότεροι περιορίζονται στις πληρωμές και τις αποσύρσεις καρτών στο εξωτερικό, η επιλογή “απεριόριστη” στα 25 €/μήνα περιλαμβάνει διεθνείς μεταφορές. Η επιλογή επιτρέπει μια εξαίρεση από τις επιτροπές Société Générale σε όλες τις περιστασιακές μη διαχωρισμένες μεταφορές που εκδίδονται και λαμβάνονται. Για φοιτητές κάτω των 30 ετών, αυτή η προσφορά είναι € 2/μήνα.

Στη ρεσεψιόν, το πλέγμα τιμών μιας μεταφοράς εκτός της ζώνης SEPA έχει ως εξής:

Η λήψη δεν ξεχωρίζει τη μεταφορά Τέλη υποδοχής
Μεταφορά ≤ 150 € Ελεύθερος
Μεταφορά> € 150 22 €

Πηγή: άτομα.Societe Generale.FR, 03/21

Η Διεθνής Μεταφορά με Σοφή: Μια εναλλακτική λύση για το Société Générale

Αφθονία λίθου

Ο σοφός είναι ένας χειριστής που επιτρέπει τη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η Επιτροπή που εφαρμόζεται από τον Wise είναι χαμηλή και πάνω απ ‘όλα είναι γνωστή ανάντη της επιχείρησης.

Οι μεσάζοντες εξαλείφονται, επομένως δεν υπάρχουν κρυμμένα ή απρόβλεπτα έξοδα. Η διαδικασία επιταχύνεται σημαντικά.

Σε αντίθεση με το Société Générale, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το διατραπεζικό ποσοστό στις μετατροπές σε νομίσματα, χωρίς αύξηση. Επομένως, δεν θα πληρώσετε έμμεσα έξοδα.

Πάρτε το παράδειγμα μεταφοράς 1.000 € στις Ηνωμένες Πολιτείες:

Μεταφορά € 1000 στις Ηνωμένες Πολιτείες Société Générale (online) Σοφός
Δικαστικά έξοδα 13 € (κόστος εκπομπών) € 1,06 + 0,41% του ποσού που αποστέλλεται
Συναλλαγματική ισοτιμία Αυξανόμενος Συναλλαγματική ισοτιμία διατραπεζικής τράπεζας χωρίς αύξηση
Σύνολο 13 €
+ Επιπτώσεις της αύξησης της συναλλαγματικής ισοτιμίας
+ Πιθανές προμήθειες της αντίστοιχης τράπεζας ή του δικαιούχου
5,14 €
(Εγγυημένη χωρίς περαιτέρω προμήθεια ή αύξηση)

Πηγή: άτομα.Societe Generale.fr, σοφός.com/fr, 03/21

Για να κάνετε μια διεθνή μεταφορά σε νομίσματα, ενώ χρησιμοποιείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, απλά χρησιμοποιεί σοφή υπηρεσία. Αποφεύγετε έτσι αυξημένες συναλλαγματικές ισοτιμίες, καθώς και δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά το κόστος. Επιπλέον, μπορείτε να γνωρίζετε εκ των προτέρων το ποσό του κόστους που θα σας έχουν πάρει. Χωρίς κακή έκπληξη !

 • Συναλλαγματική ισοτιμία αγοράς χωρίς αύξηση
 • Δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές, σας ανακοινώθηκαν ανάντη διαφανώς
 • Το σύστημα peer-to-peer σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε σημαντικές αποταμιεύσεις σε σύγκριση με μια συμβατική μεταφορά
 • Γαλλικά -Εξυπηρέτηση πελατών προσβάσιμη από συνομιλία, email και τηλέφωνο
 • Ρυθμίζεται από την FCA, την Αγγλική Αρχή για τη ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών αγορών

Για να κάνετε μια διεθνή μεταφορά σε νομίσματα, ενώ χρησιμοποιείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, απλά χρησιμοποιεί σοφή υπηρεσία. Αποφεύγετε έτσι αυξημένες συναλλαγματικές ισοτιμίες, καθώς και δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά το κόστος. Επιπλέον, μπορείτε να γνωρίζετε εκ των προτέρων το ποσό του κόστους που θα σας έχουν πάρει. Χωρίς κακή έκπληξη !

 • Συναλλαγματική ισοτιμία αγοράς χωρίς αύξηση
 • Δεν υπάρχουν κρυφές αμοιβές, σας ανακοινώθηκαν ανάντη διαφανώς
 • Το σύστημα peer-to-peer σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε σημαντικές αποταμιεύσεις σε σύγκριση με μια συμβατική μεταφορά
 • Γαλλικά -Εξυπηρέτηση πελατών προσβάσιμη από συνομιλία, email και τηλέφωνο
 • Ρυθμίζεται από την FCA, την Αγγλική Αρχή για τη ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών αγορών

Διάρκεια και προθεσμίες για διεθνή μεταφορά με το Société Générale

Ο χρόνος παράδοσης μιας μεταφοράς SEPA εποπτεύεται από ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Είναι επομένως προβλέψιμο.

Εάν κάνετε τη μεταφορά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (πριν από τις 6 μ.μ.) σε λογαριασμό που κατοικείται στο Société Générale, τα κεφάλαια πιστώνεται την ημέρα που επικυρώνεται η επιχείρηση από την τράπεζα.

Για εξωτερική μεταφορά, τα χρήματα αποστέλλονται κατά τη διάρκεια της ημέρας στην τράπεζα του δικαιούχου, η οποία υποχρεούται να πιστέψει αμέσως τον λογαριασμό της.

Εάν κάνετε τη συναλλαγή μετά τις 6 μ.μ., τα σαββατοκύριακα ή τις διακοπές, αντιμετωπίζεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το χρονικό όριο για τις μεταφορές εκτός της ζώνης SEPA είναι πολύ μεταβλητή. Εξαρτάται από πολλά πράγματα: ημερολόγιο, διαδρομή κεφαλαίων (ειδικά από τον αριθμό των αντίστοιχων τραπεζών με τις οποίες περνούν), χρόνος θεραπείας από τα διάφορα ιδρύματα. Χρειάζονται περίπου 5 ημέρες για να φτάσουν στον λογαριασμό παραλήπτη.

Συχνές ερωτήσεις – συχνές ερωτήσεις

Πώς να μεταφέρετε κεφάλαια στο εξωτερικό με το Société Générale ?

Για να στείλετε χρήματα στο εξωτερικό με το Société Générale, μπορείτε να μεταβείτε σε έναν οργανισμό ή να κάνετε την ηλεκτρονική λειτουργία από το πρόγραμμα περιήγησής σας ή την εφαρμογή για κινητά.

Ποιες είναι οι προθεσμίες για μια διεθνή μεταφορά με την Société Générale ?

Οι μεταφορές SEPA γίνονται εντός 24 ωρών. Από την άλλη πλευρά, εάν στείλετε χρήματα εκτός της ζώνης SEPA, οι προθεσμίες είναι μεγαλύτερες και πιο περίπλοκες στο σχέδιο.

Ποιο είναι το κόστος για μια διεθνή μεταφορά με το Société Générale ?

Οι μεταφορές κεφαλαίων στη ζώνη SEPA είναι δωρεάν εάν γίνονται στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε να στείλετε χρήματα σε άλλη χώρα, το κόστος θα εξαρτηθεί από το αυξημένο επιτόκιο και αρκετές προμήθειες. Είναι επομένως αδύνατο να γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσο θα πληρώσετε.

Υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις για τη διεθνή μεταφορά Société Générale ?

Ναί. Ορισμένες πλατφόρμες πληρωμών στο διαδίκτυο, όπως ο Wise, θα επωφεληθούν κυρίως από το πραγματικό επιτόκιο κατά την αποστολή ξένων νομισμάτων, καθώς και από ένα ελαφρύτερο δίκτυο τιμολόγησης. Έτσι θα εξοικονομήσετε μεγάλη εξοικονόμηση στην τιμή της συναλλαγής.

Πώς να κάνετε μια μεταφορά Société Générale: Κόστος και προθεσμίες

Αρκετοί τύποι τραπεζικής μεταφοράς προσφέρονται από την Société Générale: SEPA, Instant, International, Paylib. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των μεταφορών ? Πόσο κοστίζουν ? Ποιες είναι οι προθεσμίες που πρέπει να παρέχονται για την παροχή κεφαλαίων ?

Εάν θέλετε να κάνετε μεταφορές στο εξωτερικό, σκεφτείτε τον λογαριασμό του Wise του Multi-Downtime. Θα επωφεληθείτε από το πλήρως διαφανές επιτόκιο και τιμές της αγοράς μετατροπής.

Société Générale Bank Transfer: Ποιες είναι οι μέθοδοι αποστολής ?

Με το Société Générale, είναι δυνατοί 4 τύποι μεταφορών:

 • Instant: Στείλτε χρήματα από το ένα λογαριασμό σε άλλο σε μόλις 10 δευτερόλεπτα (20 δευτερόλεπτα σε περίπτωση προβλήματος). Ισχύει σε όλη τη ζώνη SEPA¹. Αναμένονται τέλη.
 • SEPA: Μεταφορά κεφαλαίων σε ευρώ ή/και σε χώρα στη ζώνη SEPA. Είναι δωρεάν αν το κάνετε στο διαδίκτυο. Ο χρόνος παράδοσης είναι μέγιστος 24 ώρες (μεταβλητή ανάλογα με το ημερολόγιο).
 • Διεθνής: Μεταφορά σε νομίσματα για μια χώρα έξω από τη ζώνη SEPA. Πληρώνει και διαρκεί μεταξύ 5 και 10 ημερών (μόνο ενδεικτική περίοδος).
 • Paylib: Μεταφορά κεφαλαίων που γίνονται χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη. Δεν απαιτεί νευρώσεις. Η υπηρεσία ισχύει μόνο για την ηπειρωτική Γαλλία και το Μονακό.

Αυτές οι μεταβιβάσεις μπορούν να γίνουν στο διαδίκτυο, αλλά απαιτούν τη συνδρομή απομακρυσμένης τράπεζας (δωρεάν). Για ορισμένες λειτουργίες, είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση του περάσματος ασφαλείας.

Πώς να κάνετε μια τραπεζική μεταφορά Société Générale ?

Εδώ είναι πώς να κάνετε μια στιγμιαία/ξεχωριστή μεταφορά/όχι ξεχωριστή και paylib online από την εφαρμογή Société Générale.

Σημείωση: Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτές τις διαφορετικές λειτουργίες, πρέπει να έχετε εγγραφεί στο πακέτο απομακρυσμένης τράπεζας (δωρεάν) και να ενεργοποιήσετε το δελτίο ασφαλείας σας.

Αμεση μεταφορά

Για να κάνετε μια άμεση μεταφορά, μεταβείτε στην εφαρμογή Société Générale. Επιλέξτε τον λογαριασμό του εκδότη και του δικαιούχου, σαν να κάνατε συμβατική αποστολή.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Instant Transfer” και εισαγάγετε τα χαρακτηριστικά της μεταφοράς (το ποσό που θα αποσταλεί και το λόγο συναλλαγής).

Τέλος, επικυρώστε τη λειτουργία μέσω του Pass Safety Pass. Η μεταφορά θα γίνει εντός 10 δευτερολέπτων.

Μεταφορά σέπα

Για να κάνετε μεταφορά μεταξύ 2 τραπεζικών λογαριασμών που βρίσκονται στη ζώνη SEPA, είναι πολύ απλό:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Société Générale.
 2. Επιλέξτε τον λογαριασμό από τον οποίο θα στείλετε.
 3. Επιλέξτε τον λογαριασμό παραλήπτη
 4. Εισαγάγετε το ποσό της μεταφοράς.
 5. Επικυρώστε τη λειτουργία χρησιμοποιώντας τον μυστικό σας κωδικό.

Σημείωση: Οι μεταφορές SEPA απαιτούν συνδρομή απομακρυσμένης τράπεζας, αλλά όχι ενεργοποίηση του Pass Safety Pass.

Διεθνής μεταφορά

Για να κάνετε μεταφορά εκτός της ζώνης SEPA, η τράπεζα πρέπει να επικυρώσει το λογαριασμό του δικαιούχου, αλλά και να ενεργοποιήσετε το Pass Safety Pass. Όταν πληρούνται αυτές οι δύο προϋποθέσεις, μπορείτε να προχωρήσετε στη μεταφορά.

Ενεργοποιήστε το πέρασμα ασφαλείας

Το Pass Safety είναι μια διαδικασία ελέγχου ταυτότητας που χρησιμοποιείται για ορισμένες ευαίσθητες λειτουργίες. Πριν μπορέσετε να το ενεργοποιήσετε, πρέπει να διοριστεί ένα τηλέφωνο ασφαλείας.

Στείλτε ένα SMS σε 51002 που περιέχει τον κωδικό πελάτη σας (8 -digit), μήνα/έτος/Τμήμα γέννησης, τότε ο αριθμός κινητού αριθμού 2. Προσθέστε ένα ” +” για να διαχωρίσετε τα διαφορετικά στοιχεία. Θα σας στείλουμε έναν κωδικό από το SMS. Εισαγάγετε το στις ρυθμίσεις ασφαλείας.

Τέλος, μεταβείτε στην καρτέλα που προορίζεστε για το πέρασμα, μετονομάστε το τηλέφωνο ασφαλείας σας και ζητήστε τον κωδικό SMS σας. Θα πρέπει μόνο να το αντιγράψετε για να ενεργοποιήσετε την εξασφάλιση συναλλαγών.

Προσθήκη δικαιούχου

Συνδεθείτε στην εφαρμογή και μεταβείτε στο μενού “Προσθήκη δικαιούχου”. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το iban του δικαιούχου, καθώς και το όνομα και το επώνυμό της. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, είναι δυνατόν να σαρώσετε τον κωδικό QR του IBAN σας.

Τέλος, επικυρώστε την προσθήκη μέσω του Pass Security: είστε έτοιμοι να κάνετε τη μεταφορά.

Αποστολή κεφαλαίων πίσω

Μόλις προστεθεί ο παραλήπτης, μεταβείτε στην καρτέλα που προορίζεται για διεθνείς μεταφορές

Εισαγάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες: Λογαριασμός αναχώρησης/άφιξης, ποσό, νόμισμα, ημερομηνία εκτέλεσης.

Θα πρέπει μόνο να επιβεβαιώσετε την αποστολή με το πέρασμα ασφαλείας.

Paylib

Η μεταφορά μέσω paylib είναι μόνο στο τηλέφωνο. Σας επιτρέπει να στείλετε χρήματα απευθείας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Ανοίξτε την εφαρμογή Société Générale και επιλέξτε την πληρωμή Paylib. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό παραλήπτη και επικυρώστε. Θα λάβει ένα SMS που να δείχνει ότι τα χρήματα έχουν φτάσει στο λογαριασμό του.

Πώς να το κάνω αν δεν έχω τη συνδρομή απομακρυσμένης τράπεζας ?

Εάν δεν έχετε εγγραφεί στο πακέτο υπηρεσιών απομακρυσμένης τράπεζας, θα πρέπει να πάτε σε έναν οργανισμό για να κάνετε τη μεταφορά σας.

Μόλις βρεθείτε στο πάγκο, ζητήστε να στείλετε. Μεταξύ των πληροφοριών που μπορείτε να ζητήσετε, υπάρχει: όνομα, όνομα, αριθμός IBAN, κωδικός BIC/SWIFT, διεύθυνση ..

Τότε θα πρέπει μόνο να επιλέξετε το νόμισμα και το ποσό, στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε τη λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο sepa και μη-sepa μεταφορές μπορούν να γίνουν στην υπηρεσία. Οι άμεσες μεταφορές και το paylib γίνονται μόνο online. Επιπλέον, οι αποστολές που έγιναν στον πάγκο είναι πολύ πιο ακριβές από αυτές που έγιναν στο διαδίκτυο.

Κόστος και καθυστέρηση τραπεζικής μεταφοράς στο Société Générale

Το κόστος και η καθυστέρηση μιας ξεχωριστής/στιγμιαίας μεταφοράς/paylib εξαρτάται από 3 κύριες παραμέτρους: τον τύπο μεταφοράς, τον τόπο αποστολής (online ή στην υπηρεσία) και τη χώρα άφιξηςντας.

Τύπος μεταφοράς Προθεσμία Κόστος
Paylib 20 δευτερόλεπτα μέγιστο Ελεύθερος
Στιγμή Μεταξύ 10 και 20 δευτερολέπτων 0,80 €
Ξεχωριστός Περίπου 24 ώρες Online: Δωρεάν πρακτορείο: 5 €

Όσον αφορά τις μη διαχωριστές μεταφορές, είναι λίγο πιο περίπλοκο. Στις παραμέτρους που αναφέρθηκαν παραπάνω, πρέπει να προσθέσουμε τον τύπο της κοινής χρήσης των τελών και το ποσό.

Για μεταφορά που έγινε online⁴:

Ποσό που στάλθηκε “Μοιραστείτε” (υποχρεωτική για μεταφορές σε χώρα ΕΟΧ) “Ben” (πληρωτέος από τον δικαιούχο)
≤ 500 € 9 € 9 € + 20 €
> 500 € 13 € 13 € + 20 €

Οι αποστολές που έγιναν στην υπηρεσία είναι πολύ πιο ακριβές:

Ποσό που στάλθηκε “Μερίδιο” “Μπεν”
≤ 500 € 13 € 13 € + 20 €
> 500 € 0,10 % (λεπτά. 36 €/max. 70 €) 0,10 % (λεπτά. 36 €/max. 70 €) + 20 €

Για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, μεταβείτε στο άρθρο μας αφιερωμένο στις διεθνείς μεταφορές Société Générale.

Σημείωση: Η τράπεζα χρησιμοποιεί ένα επιτόκιο αυξήθηκε για μετατροπές σε νομίσματα⁵. Η προσαύξηση εξαρτάται από το νόμισμα και το ποσό. Επομένως, είναι αδύνατο να εκτιμηθεί το κόστος μιας συναλλαγής ανάντη.

Για μη διαχωριστές μεταφορές, οι προθεσμίες μεταφοράς είναι μεταβλητές. Εξαρτώνται από το ημερολόγιο, τις χώρες αποστολής και υποδοχής. Κατά μέσο όρο, χρειάζονται 3 έως 5 ημέρες, έτσι ώστε τα κεφάλαια να φτάσουν στο λογαριασμό του δικαιούχου (μόνο ενδεικτική τιμή)

Μέγιστες ποσότητες μεταφοράς τραπεζών Société Générale: Τι είναι ?

Οι ηλεκτρονικές αποστολές προορίζονται για καθημερινές λειτουργίες. Δεν είναι κατάλληλα για μεγάλες οικονομικές επιχειρήσεις.

Το μέγιστο για μια ξεχωριστή ή στιγμιαία μεταφορά που γίνεται online είναι € 4.000 ⁶. Εάν θέλετε να στείλετε ένα μεγαλύτερο ποσό, επικοινωνήστε με τον σύμβουλό σας. Για αποστολές μέσω Paylib, το ανώτατο όριο είναι 500 € ανά ημέρα.

Στείλτε χρήματα στο εξωτερικό με τον σοφό λογαριασμό

Οι διεθνείς μεταφορές με το Société Générale είναι ακριβές: Εκτός από τις επιτροπές μεταφοράς, θα έχετε επιπλέον χρέωση της συναλλαγματικής ισοτιμίας.

Για να μειώσετε το τιμολόγιο, κάντε τη λειτουργία μέσω του λογαριασμού Wise: Χάρη στο διατραπεζικό επιτόκιο και ένα διαφανές δίκτυο τιμών, θα εξοικονομήσετε μεγάλη τιμή στην τιμή της συναλλαγής.

 1. Γενικά Νέα (Δημοσιεύθηκε στις 02/13/2020)
 2. Βοήθεια διαμόρφωσης τηλεφώνου ασφαλείας

3, 4, 5, 6. Société Générale Banking Services (P. 13 για τις τιμές και τα ανώτατα όρια άμεσων/ξεχωριστών μεταφορών/paylib, σ. 24 για τη συναλλαγματική ισοτιμία, σ.27 για τιμές για μη διαχωριστικές μεταφορές)

Ελέγξτε για τελευταία φορά στις 31 Αυγούστου 2021

Αυτή η δημοσίευση παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες και δεν αποσκοπεί στην κάλυψη όλων των πτυχών των θεμάτων που ασχολείται με. Αυτή δεν είναι η μόνη πηγή συμβουλών για την οποία πρέπει να βασίζεστε. Πρέπει να λάβετε επαγγελματικές ή εξειδικευμένες συμβουλές πριν από τη λήψη ή για να αποχωρήσετε, για να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση με βάση το περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή τη δημοσίευση δεν αποτελούν νομικές, φορολογικές συμβουλές ή άλλες επαγγελματικές συμβουλές από την Wise Payments Limited ή τις συνδεδεμένες εταιρείες της. Τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν εγγυώνται παρόμοιο αποτέλεσμα. Δεν κάνουμε καμία δήλωση, εγγυημένη, ρητή ή σιωπηρή, ότι το περιεχόμενο της δημοσίευσης είναι ακριβές, πλήρες ή ενημερωμένοι.

Εδώ και αλλού, τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείσιμο λογαριασμού MonabanQ: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας MonabanQ ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Ότι η επιστολή τερματισμού πρέπει να περιέχει ? Πρέπει να παρέχουμε έξοδα ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

12.09.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείσιμο λογαριασμού LCL: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας LCL ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Μπορούμε να το κάνουμε στο διαδίκτυο ? Πρέπει να παρέχουμε κόστος φράχτη ? Συγκεντρώνω !

Σούφιαν Μπάμπα

12.09.23 Διαβάστε σε 4 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείνοντας τον γαλλικό τραπεζικό μου λογαριασμό: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε τον γαλλικό τραπεζικό σας λογαριασμό ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Μπορούμε να το κάνουμε στο διαδίκτυο ? Πρέπει να παρέχουμε κόστος φράχτη ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

12.09.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Λογαριασμός κλεισίματος: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Πρέπει να παρέχουμε έξοδα ? Είναι περίπλοκο ? Συγκεντρώνω !

Σούφιαν Μπάμπα

09.09.23 Διαβάστε σε 3 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείσιμο λογαριασμού Fortuneo: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε έναν λογαριασμό Fortuneo ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ? Πρέπει να παρέχουμε έξοδα ? Μπορούμε να το κάνουμε στο διαδίκτυο ? Ερευνα !

Σούφιαν Μπάμπα

09.09.23 Διαβάστε σε 4 λεπτά

Προσωπική χρηματοδότηση

Κλείσιμο λογαριασμού BNP Paribas: Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Πώς να κλείσετε έναν λογαριασμό BNP Paribas ? Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε και τις πληροφορίες που πρέπει να παρέχετε ? Μπορούμε να το κάνουμε στο διαδίκτυο ? Συγκεντρώνω !