SNCF Info Traffic: Η θέση των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο!, Αναζητήστε ένα τρένο ανά αριθμό και σταθμό | Ακολουθήστε το τρένο σας με το Trainline

Αναζητήστε ένα τρένο ανά αριθμό και σιδηροδρομικό σταθμό

Για πρόσβαση στον διαδραστικό χάρτη και Οπτικοποιήστε το ταξίδι του τρένου σε πραγματικό χρόνο, Απλά κάντε κλικ στο “Εμφάνιση της κάρτας”.

SNCF Info Traffic: Ακολουθήστε το τρένο σας σε πραγματικό χρόνο

Το SNCF προσφέρει ένα νέο σύστημα παρακολούθησης τρένων σε πραγματικό χρόνο: SNCF Info Trafic. Αυτή η υπηρεσία SNCF επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση των σιδηροδρομικών σας ταξιδιών.

Μια νέα υπηρεσία παρακολούθησης κυκλοφορίας για τρένα SNCF σε πραγματικό χρόνο

Από τις 6 Οκτωβρίου 2014, το SNCF έχει βάλει στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του α υπηρεσία διαδραστικής κάρτας παρακολούθηση σε τρένα σε πραγματικό χρόνο Κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Επομένως, το SNCF σκοπεύει να ενημερώσει τους χρήστες του με μεγαλύτερη ακρίβεια παρέχοντας πληροφορίες πραγματικού χρόνου.

Αυτή η υπηρεσία πληροφοριών Πραγματικά τρένα θέσης είναι διαθέσιμο για TGVs (Inoui, Ouigo), Intercity Trains, TER, Transilien Trains, Thalys, Eurostar και TGV Lyria.

Για τους αγαπημένους σας, τελείωσε το χρόνο αναμονής στο σταθμό ή τις τηλεφωνικές κλήσεις για να μάθετε πόσο καιρό νομίζετε ότι έρχεστε.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία κυκλοφορίας Info SNCF σε πραγματικό χρόνο ?

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εξυπηρέτησηΔωρεάν πάγος των αμαξοστοιχιών SNCF, απλώς συνδεθείτε στον ιστότοπο και συμπληρώστε τη φόρμα αναζήτησης για ένα τρένο.

Τα πεδία που πρέπει να ολοκληρωθούν είναι:

 • Η ημερομηνία του τρένου
 • Ώρα αναχώρησης τρένων
 • ο σταθμός αναχώρησης
 • Ο σταθμός άφιξης
 • ένα όνομα πόλης στο ταξίδι

Υπηρεσία δ

Μόλις ξεκινήσει η αναζήτηση, παίρνετε ένα Συνοπτικός πίνακας τρένων σε κυκλοφορία Για μεταδιδόμενα δεδομένα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να απεικονίσετε:

 • Ο αριθμός αμαξοστοιχίας
 • Χρόνοι αναχώρησης και άφιξης
 • Οι πόλεις που αντιστοιχούν στη διαδρομή
 • χρόνος ταξιδιού
 • Πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο

Δείτε το SNCF καθυστερήσεις σε πραγματικό χρόνο

Για πρόσβαση στον διαδραστικό χάρτη και Οπτικοποιήστε το ταξίδι του τρένου σε πραγματικό χρόνο, Απλά κάντε κλικ στο “Εμφάνιση της κάρτας”.

Διαδραστική κάρτα τρένων σε πραγματικό χρόνο SNCF

Εκεί Κάρτα δικτύου SNCF σε πραγματικό χρόνο σας επιτρέπει να ακολουθήσετε την κίνηση του τρένου. Η κάρτα είναι ζοφερή και σας επιτρέπει να απεικονίσετε πιο συγκεκριμένα τις πόλεις που διασχίζουν. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της αμαξοστοιχίας, θα έχετε πρόσβαση σε ένα Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή.

Για άμεση πρόσβαση πραγματική διαδραστική κάρτα σε πραγματικό χρόνο, Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο SNCF σε πραγματικό χρόνο.

SNCF Mobile Application Info Traffic σε πραγματικό χρόνο

Για να γνωρίζει την τοποθέτηση ενός τρένου, πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη γεωγραφική θέση, χρησιμοποιεί το SNCF Η εφαρμογή Geomobile.

Αυτή η εφαρμογή συγκεντρώνει πληροφορίες από πολλές πηγές όπως:

 • GPS Fleas εγκατεστημένο στις στέγες των τρένων.
 • “Bréhat” Beacons, τοποθετούνται σε υποδομή δικτύου και ενεργοποιούνται όταν το τρένο περνάει.
 • Τα δισκία “Sirius”, που χρησιμοποιούνται από τον οδηγό και τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην τοποθέτηση τρένων με την εκπομπή σημάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με τη λειτουργία των δεδομένων για την ενημέρωση των χρηστών του, το SNCF σας προσφέρει μια πραγματικά καινοτόμο και χρήσιμη υπηρεσία.

Από τώρα και στο εξής, από το smartphone σας θα έχετε πρόσβαση Τις πληροφορίες κυκλοφορίας των κύριων γραμμών σας (TGV, TER, Intercités) και Transilian Lines.

Αυτή η υπηρεσία μπορεί να σας ειδοποιήσει Διαταραχές SNCF Προκειμένου να προβλέψετε τα ταξίδια σας. Η εφαρμογή πηγαίνει ακόμη περισσότερο, δεδομένου ότι θα είναι σε θέση σε πραγματικό χρόνο για να σας προσφέρει μια εναλλακτική διαδρομή.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την αίτηση να ενημερώσει τους αγαπημένους σας, μοιράζοντας τα στοιχεία σας σχετικά με το ταξίδι σας.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, απλά μεταβείτε στον ιστότοπο της εφαρμογής SNCF

Προκειμένου να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να δείτε το βίντεο της υπηρεσίας.

Ανώτερο σύλλογο διακοπών

Τουριστικός επαγγελματίες

 • Η προσφορά υπηρεσίας μας
 • Γιατί να είστε μέρος της επιλογής μας διαμονής ?
 • Χειριστές ταξιδιού
 • Μιλάμε για εμάς
 • Επικοινωνήστε μαζί μας
 • Τουρισμός ηλικιωμένων: Κατεβάστε τον δωρεάν οδηγό μας

Copyright © 2011-2023 Ανώτερες Διακοπές: Η Ιστοσελίδα των Ταξιδιωτών
Διαχείριση της συγκατάθεσης σε cookies

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για αποθήκευση ή/και πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με συσκευές. Το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις (όχι). Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά πλοήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Το γεγονός ότι δεν είναι η συγκατάθεσή της ή η απόσυρση της συγκατάθεσής της μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε ορισμένες μορφές και χαρακτηριστικά.

Λειτουργική λειτουργική πάντα ενεργοποιημένη

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι αυστηρά απαραίτητη στο τέλος του νόμιμου συμφέροντος για να επιτρέψει τη χρήση μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με μοναδικό σκοπό τη μετάδοση της μετάδοσης επικοινωνίας σε ένα δίκτυο ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Προτιμήσεις προτιμήσεις

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για το σκοπό του νόμιμου ενδιαφέροντος για την αποθήκευση προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Στατιστικά στατιστικά στοιχεία

Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Αποθήκευση ή τεχνική πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Ελλείψει κλήτευσης που θα εμφανιστεί, εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο ή πρόσθετων αρχείων από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή εξάγονται σε αυτό το σκοπό δεν μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουν.

Η αποθήκευση ή η τεχνική πρόσβαση είναι απαραίτητη για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την παρακολούθηση του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους με παρόμοιους σκοπούς μάρκετινγκ.

Αναζητήστε ένα τρένο

Γνωρίζετε τον αριθμό τρένου σας και θέλετε να μάθετε αν είναι εγκαίρως ? Ή θέλετε να δείτε όλα τα τρένα από τον πλησιέστερο σταθμό ?

Με το Trainline, μπορείτε να αναζητήσετε τρένα ανά αριθμό ή με σταθμό και να μάθετε πού βρίσκονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας !

Πώς να αναζητήσετε το τρένο σας ανά αριθμό ?

Ο σύντροφός μας που ταξιδεύει σας επιτρέπει να αναζητήσετε σε πραγματικό χρόνο τα τρένα όλων των σημαντικότερων συντρόφων σιδηροδρομικών σταθμών στη Γαλλία και στην Ευρώπη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική μας πλακέτα προβολής:

 1. Επιλέξτε την επιλογή “τρένο/λεωφορείο”.
 2. Επιλέξτε την εταιρεία σιδηροδρόμων με την οποία ταξιδεύετε (Ex: SNCF, Eurostar, Thalys, Renfe . Ουσία
 3. Εισαγάγετε τον αριθμό αμαξοστοιχίας (Ex: 9946)

Τώρα μπορείτε να συμβουλευτείτε τα χρονοδιαγράμματα, τις στάσεις και τον τελικό προορισμό στο τρένο σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να δείτε πού είναι το τρένο σας αυτή τη στιγμή, αν ταξιδεύει εγκαίρως ή αν έχει συσσωρεύσει καθυστερήσεις και με τον τρόπο που πρέπει να φτάσει ! Τώρα μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να φτάσετε στο σταθμό χωρίς άγχος, ενώ γνωρίζετε ακριβώς πού και πότε θα φτάσετε το τρένο σας !

Πώς να αναζητήσετε το τρένο σας με σταθμό ?

Δεν γνωρίζετε τον αριθμό της εν λόγω τρένου, αλλά ξέρετε ποιος σταθμός θα φύγει ? Χάρη στη μηχανή αναζήτησης, μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα τρένα στην αρχή και την άφιξη του σταθμού που σας ενδιαφέρει, σε πραγματικό χρόνο. Ενώ ψάχνετε για το τρένο σας στον ιστότοπο του Trainline, είναι σαν να έχετε την πλακέτα οθόνης σταθμού στο χέρι ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον σύντροφό μας ως εξής:

 1. Επιλέξτε την επιλογή “Σταθμοί”
 2. Επιλέξτε εάν θέλετε να δείτε το “τραπέζι αναχώρησης” ή τον “πίνακα άφιξης”
 3. Εισαγάγετε τον “σταθμό αναχώρησης” ή τον “σταθμό άφιξης”
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί “Εύρεση ζωντανού”

Μπορείτε να δείτε όλες τις αναχωρήσεις ή τις αφίξεις των αμαξοστοιχιών SNCF του σταθμού της επιλογής σας τροποποιώντας τις προτιμήσεις σας (κάνοντας κλικ στο κουμπί “Επιλογές”). Για όλα τα τρένα, μπορείτε να ελέγξετε την προγραμματισμένη και καθυστερημένη ώρα άφιξης (που υποδεικνύεται με κόκκινο χρώμα), καθώς και τον αριθμό και τον τύπο της αμαξοστοιχίας, τη διαδρομή τερματισμού και τον προορισμό.

Πώς να ακολουθήσετε το τρένο σας σε πραγματικό χρόνο ?

Με τον σύντροφο της αμαξοστοιχίας του Trainline, μπορείτε να γνωρίζετε την κατάσταση του τρένου σας ανά πάσα στιγμή και να περάσετε τα τελευταία λεπτά προετοιμασίας για το ταξίδι σας με αυτοπεποίθηση !

Χάρη στη μηχανή αναζήτησης, μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόοδο του τρένου σας σε πραγματικό χρόνο και να εμφανίσετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ώρες άφιξης και αναχώρησης, προγραμματισμένες στάσεις, διαδρομή αναχώρησης και οποιαδήποτε καθυστέρηση ή ακύρωση. Είναι σαν να έχετε πάντα το πρόγραμμα των αμαξοστοιχιών σας μαζί σας, χωρίς να χρειάζεται να συμβουλευτείτε την πινακίδα μόλις φτάσετε στο σταθμό ! Τα δεδομένα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε τις αναχωρήσεις και τη διαδρομή του τρένου σας ζωντανά, εισάγοντας απλά τον αριθμό στην κατάλληλη ενότητα.

Το τρένο σας πλησιάζει ? Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή μας για να έχετε πάντα τα εισιτήριά σας, χωρίς καν να χρειαστεί να επιστρέψετε στο σπίτι για να τα εκτυπώσετε !