Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα smartphone χωρίς κάρτα SIM? | SFR Actus, πώς να καλέσετε χωρίς κάρτα SIM?

Πώς να καλέσετε χωρίς κάρτα SIM

Σημειώστε ότι αυτές οι εν λόγω αιτήσεις είναι συχνά διαθέσιμες στον υπολογιστή επίσης. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητα απαραίτητο να έχετε μια κάρτα SIM και ένα κινητό τηλέφωνο για να κάνετε μια κλήση.

Τηλεφωνητής χωρίς κάρτα SIM

Ανεπιθύμητο στοιχείο στο smartphone μας, η κάρτα SIM είναι αυτό που μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στο κυψελοειδές δίκτυο, προκειμένου όχι μόνο να κάνουμε κλήσεις, να στείλουμε SMS/MMS, αλλά και να είναι εκπληκτική σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί ότι βρισκόμαστε λίγες μέρες χωρίς αυτό το πολύτιμο εργαλείο, χρόνο για να παραγγείλουμε ένα νέο, είτε μετά από μια αλλαγή του χειριστή είτε την απώλεια του smartphone του. Τώρα, ενώ περιμένετε να ανακτήσετε άλλο, είναι δυνατόν να παραμείνετε συνδεδεμένοι και ακόμη και να επικοινωνήσετε, σε κάποιο βαθμό, χωρίς κάρτα SIM. Εξήγηση.

Η εύρεση του εαυτού σας χωρίς κάρτα SIM μπορεί να ενεργοποιήσει, σε ορισμένους χρήστες smartphones, μια κρίση πανικού. Και όμως είναι εντελώς δυνατό να το χρησιμοποιήσετε χωρίς, με πολλούς τρόπους. Θέλετε να μείνετε συνδεδεμένοι με την κοινότητά σας, αλλά ακόμα περιμένετε να λάβετε τη νέα σας κάρτα SIM ? Μάθετε πώς να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ούτως ή άλλως, χάρη στο WiFi. Μπορείτε ακόμη να συνεχίσετε να επωφελείτε από μερικά περιεχόμενα σε πλατφόρμες streaming χωρίς να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, υπό την προϋπόθεση ότι σχεδιάζετε ..

Μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας χάρη στο WiFi

Εάν βρεθείτε χωρίς κάρτα SIM, μην πανικοβληθείτε. Μπορείτε ακόμα να συνεχίσετε να μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας, απλά χάρη σε μια σύνδεση WiFi. Μπορείτε πράγματι να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο, οι οποίες δεν απαιτούν την παρουσία αυτού του ηλεκτρονικού τσιπ στο smartphone σας. Μερικοί είναι πιθανώς ήδη μέρος της καθημερινής σας ζωής, είτε πρόκειται για αγγελιοφόρο είτε για instagram, σας επιτρέπουν ήδη να ανταλλάξετε με τους αγαπημένους σας μέσω αυτού. Το πλεονέκτημα αυτών των υπηρεσιών ηλεκτρονικών μηνυμάτων είναι επομένως ότι, σε αντίθεση με τα συμβατικά SMS, δεν εξαρτώνται από το κινητό μας σχέδιο και έτσι παραμένουν προσιτές ακόμη και χωρίς κάρτα SIM. Η μόνη προϋπόθεση είναι, για να λειτουργήσουν αυτές οι εφαρμογές, για να επωφεληθούν από ένα σημείο πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Γνωρίζοντας ότι είναι ακόμη δυνατό, για παράδειγμα στο Messenger, να κάνετε κλήσεις, είτε απλά σε ήχο είτε βίντεο, αυτό θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας όταν είστε στο σπίτι, ήδη. Και έξω από το σπίτι ? Εάν είστε προσκεκλημένοι σε άλλο σπίτι, μπορείτε πάντα να ζητήσετε από τον οικοδεσπότη σας να μοιραστεί μαζί σας το wifi του. Στη συνέχεια, αν είναι απαραίτητο, ως πελάτης SFR, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα hotspot WiFi SFR. Σίγουρα δεν είναι ιδανικό και όλες αυτές οι λύσεις δεν θα αντικαταστήσουν τη χρησιμότητα μιας κάρτας SIM, αλλά μπορεί ακόμα να βοηθήσει !

Σήμερα, τα smartphones δεν χρησιμοποιούνται μόνο για επικοινωνία. Μας προσφέρουν πολλές άλλες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε πλατφόρμες ροής. Ακόμη και χωρίς κάρτα SIM, που συνδέεται με δίκτυο WiFi, μπορείτε πάντα να έχετε πρόσβαση στις προσφορές ροής στις οποίες έχετε εγγραφεί, είτε Netflix, Prime Video ή Disney+. Αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν μια ευρεία επιλογή προγραμμάτων, πολύ εκλεκτική, ποικίλες μεταξύ κωμικών ή δραματικών σειρών, ντοκιμαντέρ, ταινιών δράσης ή θρίλερ, με ακόμη και χιούμορς παραστάσεις ή τηλεοπτικές εκπομπές πραγματικότητας. Αρκετά για να φροντίσετε για πολλές ώρες ! Ειδικά από τότε που προστέθηκε σε αυτές τις υπηρεσίες βίντεο, ακόμη και χωρίς κάρτα SIM, μπορείτε πάντα να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στο smartphone σας, μέσω μουσικών πλατφορμών όπως το Deezer. Τα καλά νέα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα περιεχόμενα, ήχο και βίντεο, είναι ακόμη προσβάσιμα χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Υπό την προϋπόθεση.

Είστε συνηθισμένοι να παρακολουθείτε σειρά ή να ακούτε μουσική για παράδειγμα στο μετρό, μέσω του πακέτου κινητού σας ? Δύσκολο να έχετε (καλή) πρόσβαση στο WiFi στη μεταφορά, αλλά με την πρόβλεψη αυτών των στιγμών, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το περιεχόμενό σας. Σημειώστε ότι οι πλατφόρμες συνεχούς ροής, είτε μουσικά είτε βίντεο, έχουν ως επί το πλείστον μια επιλογή λήψης, προκειμένου να μπορείτε να διαβάσετε μια ταινία, μια σειρά ή μια λίστα αναπαραγωγής όταν είστε εκτός σύνδεσης. Προγραμματίστε λοιπόν: Επωφεληθείτε από τη σύνδεσή σας WiFi με εσάς για να κατεβάσετε το περιεχόμενό σας πριν βγείτε έξω και έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό ακόμη και χωρίς καμία σύνδεση στο Διαδίκτυο !

 • Αποκλεισμένη κάρτα SIM: Πώς να βρείτε τον κωδικό PUK σας ?
 • Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάρτα SIM χωρίς το κλειδί σας ?
 • Μπορούμε να μεταφέρουμε μια κάρτα ESIM από ένα smartphone στο άλλο ?

Πώς να καλέσετε χωρίς κάρτα SIM ?

Καλέστε χωρίς κάρτα SIM

Όταν μιλάμε για τηλεφωνικές κλήσεις, προφανώς σκεφτόμαστε κινητά σχέδια και εγγενώς, κάρτα SIM. Πριν από μερικά χρόνια, πριν από την άφιξη των smartphones, η κάρτα SIM ήταν σαφώς μια sine qua καμία προϋπόθεση για να κάνει μια κλήση.

Χωρίς αυτό το μικρό τσιπ, ήταν απλά αδύνατο να εκδώσετε ή να λάβετε τηλεφώνημα. Αλλά η άφιξη των smartphones έχει αλλάξει το παιχνίδι, και ιδίως στις δυνατότητες να πραγματοποιήσει μια κλήση, συμπεριλαμβανομένου του Visio.

Είναι δυνατόν να καλέσετε χωρίς κάρτα SIM ?

Η απάντηση είναι ναι. Αλλά παρά τα πάντα, θα υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός smartphone και της σύνδεσης Wi-Fi. Θα περιγράψουμε λεπτομερώς πώς να πραγματοποιήσουμε μια κλήση χωρίς κάρτα SIM, και ειδικότερα μέσω ορισμένων εφαρμογών.

Σημειώστε ότι αυτές οι εν λόγω αιτήσεις είναι συχνά διαθέσιμες στον υπολογιστή επίσης. Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητα απαραίτητο να έχετε μια κάρτα SIM και ένα κινητό τηλέφωνο για να κάνετε μια κλήση.

Από την άλλη πλευρά, θα είναι απαραίτητα απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός ή να μετανιώσει για την πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές. Τότε, και μόνο τότε θα είναι δυνατόν να καλέσετε.

Πώς να καλέσετε χωρίς κάρτα SIM ?

Με την κάρτα SIM στο τηλέφωνό σας, είναι πάντα δυνατό να καλέσετε, χάρη σε πολλές δωρεάν υπηρεσίες κλήσεων στο Διαδίκτυο. Και χωρίς να έχετε αριθμό τηλεφώνου.

Χωρίς κάρτα SIM, οπότε δεν έχουμε πρόσβαση στο δίκτυο 5G ή ακόμα και 4G κινητής τηλεφωνίας ή ακόμα και σε κινητά δεδομένα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, θα είναι επίσης απαραίτητο το άτομο που καλείτε να έχει την ίδια εφαρμογή με εσάς, να λάβετε την κλήση.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε μια λίστα με τις κύριες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις και που δεν απαιτούν αριθμό τηλεφώνου για αρχική εγγραφή. Πράγματι, εάν δεν έχετε κάρτα SIM και ζητείται επιβεβαίωση από το SMS, ποτέ δεν θα μπορείτε να πείτε την εν λόγω αίτηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα η περίπτωση του WhatsApp που απαιτεί έναν αριθμό τηλεφώνου.

1. Σκυϊδάκι

Σκυϊδάκι

Ο γίγαντας του Mountain View μας ευχαρίστησε επίσης με την αίτηση κλήσης του. Και πάλι, επιτρέπονται οι κλήσεις φωνητικών και βίντεο, χωρίς καν να χρειαστεί κάρτα SIM. Η μόνη προϋπόθεση έχει μια διεύθυνση Gmail.

Εάν έχετε ένα smartphone Android, τότε αυτή η κατάσταση έχει ήδη ικανοποιηθεί. Για χρήστες iPhone, θα πρέπει να εισαγάγετε τον λογαριασμό σας στο Google και να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεων.

Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι, αν καλέσετε ένα άτομο με ένα smartphone Android, ακόμη και αν δεν έχει το Google Duo, θα λάβουν την κλήση ως κλήση συστήματος. Με άλλα λόγια, το πεδίο των δυνατοτήτων είναι μεγαλύτερο. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι το άτομο που καλείτε έχει ένα τηλέφωνο Android.

Σημειώστε ότι η Google συγχωνεύει το Google Duo και το Google Meet, σε μια ενιαία εφαρμογή, το Google Meet Meet Meet Meet. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω.

Τι είναι ένας εικονικός αριθμός και πώς να αποκτήσετε ένα εύκολα ?

Εικονικός αριθμός

Για να επωφεληθείτε από αρκετούς αριθμούς στο τηλέφωνό του, υπάρχουν πολλές λύσεις. Το ESIM σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μια διπλή συνδρομή στο κινητό σας, εκτός από την κλασική κάρτα SIM, προκειμένου να επωφεληθείτε από δύο αριθμούς τηλεφώνου. Ωστόσο, για να αποφευχθεί η εγγραφή σε μηνιαία συνδρομή, η λύση των εικονικών αριθμών είναι προνομιούχος.

Ένας εικονικός αριθμός είναι ένας αριθμός που θα επιλεγεί ή θα εκχωρηθεί απευθείας στο διαδίκτυο, χωρίς να περάσει από τη λήψη και την ενεργοποίηση μιας φυσικής κάρτας SIM ή ESIM. Ο αριθμός τίθεται αμέσως σε λειτουργία και χρησιμοποιείται αμέσως μετά την αγορά μέσω διαφόρων εξειδικευμένων εφαρμογών.

Ως εκ τούτου, ένας εικονικός αριθμός έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

 • Τα άτομα και οι επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από αυτό
 • Οι επικοινωνίες αφαιρούνται ανά λεπτό και είναι φθηνότερες στο εξωτερικό
 • Το κόστος παραμένει περιορισμένο και εξαρτάται από την πραγματική κατανάλωση χρήστη
 • Η επιλογή ενός εικονικού αριθμού γίνεται εύκολα μέσω μιας εφαρμογής
 • Είναι δυνατόν να έχετε απεριόριστο αριθμό αριθμών.
 • Τι είναι ένας εικονικός αριθμός ?
 • Πού να αγοράσετε έναν εικονικό αριθμό και ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές ?
 • Onoff, η μόνη υπηρεσία εικονικού αριθμού για άτομα
 • QuickTalk, ο εικονικός αριθμός για εταιρείες
 • Ringover, ένας άμεσος εικονικός αριθμός που θα χρησιμοποιηθεί σε 65 χώρες
 • Kavkom να επωφεληθεί από ένα επαγγελματικό εικονικό ζήτημα
 • Πώς να αποκτήσετε έναν εικονικό αριθμό ?
 • Εφαρμογή εικονικών αριθμών ή διπλού SIM: Ποιες διαφορές ?
 • Η λειτουργία εφαρμογών εικονικών αριθμών
 • Χρησιμοποιήστε έναν προσαρμογέα διπλού SIM για να επωφεληθείτε από δύο αριθμούς
 • Μια επωφελής λύση για τις εταιρείες

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 08/09/2023

Ένας μεμονωμένος αριθμός για ένα σύνολο τηλεφώνων, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τους θέση ? Είναι δυνατόν χάρη στους εικονικούς αριθμούς, που ονομάζονται επίσης αριθμοί DIF, που τώρα προσφέρονται από πολλούς παρόχους. Εθνικός αριθμός σταθερής γραμμής, ο εικονικός αριθμός επιτρέπει στις εταιρείες να συγκεντρώνουν κλήσεις. Πώς λειτουργούν αυτοί οι εικονικοί αριθμοί και ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους ? Εξήγηση.

Τι είναι ένας εικονικός αριθμός ?

Ένας εικονικός αριθμός είναι ένας αριθμός τηλεφώνου, αλλά ο οποίος δεν αποδίδεται σε μια συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή. Αντιθέτως, Ο εικονικός αριθμός μπορεί να ανακατευθύνει κλήσεις σε πλήθος τερματικών : Κινητά τηλέφωνα, σταθερές γραμμές, αλλά και υπολογιστή, ειδικά μέσω Skype. Η ιδέα είναι απλή και είναι να προσφέρουμε έναν μοναδικό αριθμό, για παράδειγμα Εθνική, αναφερόμενη σε τοπικούς οργανισμούς.

Οι εικονικοί αριθμοί λειτουργούν επίσης διεθνώς. Αυτή είναι μια από τις πιο συχνές χρήσεις, ειδικά από τηλεφωνικά κέντρα ή εταιρείες. Το τελευταίο με πολλά εσωτερικά τηλέφωνα, επιθυμούν ωστόσο να επικοινωνούν μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου, το πρότυπο, στο οποίο φτάνουν οι αναιρεσείοντες. Στη συνέχεια ανακατευθύνονται χάρη στον Standardist ή πατώντας τα πλήκτρα των πληκτρολογίων τους σύμφωνα με τις επιλογές που αναφέρθηκαν από τον αυτόματο μηχάνημα απαντήσεων. Γενικά, Η δημιουργία ενός εικονικού αριθμού επιστρέφει πράγματι φθηνότερα από μια τοπική συνδρομή στη χώρα παραλήπτη.

Εικονικός αριθμός

Γιατί να επιλέξετε έναν εικονικό αριθμό και πώς να το χρησιμοποιήσετε: διαδικασίες και εξηγήσεις.

Οι εικονικοί αριθμοί ξεκινούν με 01, 02, 03, 04, 05, 09 ή ακόμα και 08. Ωστόσο, το τελευταίο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πρόσθετου κόστους. Για τους άλλους, οι ανταποκριτές κλήσεις προς τον εικονικό αριθμό χρεώνονται στην τοπική τιμή. Ο αριθμός που επιλέχθηκε πράγματι αντιστοιχεί σε μια γεωγραφική περιοχή, χωρίς να χρειάζεται να έχει σταθερή γραμμή σε αυτήν την περιοχή. Το αντιτίθενται σε αυτό για τους παλιούς αριθμούς και τα κλασικά πρότυπα, τα οποία εξαρτώνται από μια γεωγραφική κατάσταση.

Το περιεχόμενο των προσφορών διαφέρει σύμφωνα με τους παρόχους και τις επιλογές που επιλέγονται. Η βασική προσφορά των περισσότερων παρόχων αποτελείται απλώς από έναν εικονικό αριθμό, χωρίς περισσότερες επιλογές. Από την άλλη πλευρά, οι πιο πλήρεις προσφορές μπορούν να περιλαμβάνουν ένα πρότυπο, ένα εξατομικευμένο καλωσόρισμα, ένα μηχάνημα απαντήσεων ή ένα περιοδικό κλήσης. Μερικοί εικονικοί αριθμοί μπορούν επίσης να ανακατευθύνουν τον καλούντα στον σωστό συνομιλητή μέσω ενός φωνητικού μενού.

Ένας εικονικός αριθμός λειτουργεί ακριβώς ως συμβατικός αριθμός τηλεφώνου. Ωστόσο, μπορεί να αποδοθεί σε διάφορα τερματικά ταυτόχρονα, σταθερό ή κινητό. Αυτό καθιστά δυνατή την ανακατεύθυνση των κλήσεων σε διάφορα τερματικά χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε έναν αριθμό για καθένα από αυτά.

Πού να αγοράσετε έναν εικονικό αριθμό και ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές ?

Υπάρχει μεγάλος αριθμός προμηθευτών εικονικών αριθμών. Ενώ ο Onoff ήταν ο 1ος για να ξεκινήσει αυτή την υπηρεσία και να την εκδημοκρατίσει, υπάρχει τώρα ένας μακρύς κατάλογος εφαρμογών για να αποκτήσετε εύκολα έναν εικονικό αριθμό. Ωστόσο, αυτές οι υπηρεσίες προορίζονται κυρίως για εταιρείες, μόνο μερικοί προμηθευτές είναι προσβάσιμοι για άτομα σε προσιτές τιμές.