Αναδιπλούμενο smartphone: Ειδήσεις, προσφορές και καλές προσφορές – Digital, τα καλύτερα πτυσσόμενα smartphones για αγορά το 2023 | Επόμενος

Τα καλύτερα πτυσσόμενα smartphones για αγορά το 2023

Contents

Από την πλευρά της διασύνδεσης, το Magic VS τρέχει στο Android 13 με Magicos 7.1. Η βελτιστοποίηση των εφαρμογών, ειδικά στην εσωτερική οθόνη, δεν είναι τέλεια στο σημείο. Για να τρέξετε όλα αυτά, το smartphone βάζει σε ένα τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1, οπότε δεν θα έχετε ανησυχία εξουσίας. Η Honor υπόσχεται 3 χρόνια ενημέρωσης Android και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Πτυσσόμενο smartphone

Galaxy Z Fold, Galaxy Z Flip. Τα πτυσσόμενα smartphones έχουν τη διάκριση να προσφέρουν έναν νέο τρόπο χρήσης του κινητού σας τηλεφώνου. Με την πτυσσόμενη έννοια της οθόνης, η τεχνολογία μπορεί να πάρει μια υψηλότερη επιφάνεια εμφάνισης από αυτή άλλων smartphones, βελτιώνοντας την άνεση ανάγνωσης.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Δημοφιλή προϊόντα

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Samsung Galaxy Z Fold 3

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Σημείωση: 3 από τα 5

Samsung Galaxy Z Flip

Σημείωση γραφής: 3 από τα 5

Σημείωση: 4 από τα 5

Samsung Galaxy Z Fold 2

Πτυσσόμενο τηλέφωνο

Χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή ένα πρόγραμμα περιήγησης απαρχαιωμένος. Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

Καλύτερο πτυσσόμενο 2023

Τι διπλό smartphone θα αγοράσει το 2023? Galaxy Z Fold 5, Motorola Razr 40 Ultra ή, Galaxy Z Flip 5, σας λέμε ποιο μοντέλο θα επιλέξετε σε αυτή την πλήρη σύγκριση.

Η σύγκριση των καλύτερων πτυσσόμενων smartphones το 2023

Samsung Galaxy Z Flip 5

Samsung Galaxy Z Flip 5

 • Βλέπε προσφορά 1 199, 00 € (Samsung)
 • Βρείτε στο Amazon (Amazon)
 • Βρείτε στο eBay (eBay)

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Fold 5

 • Δείτε την προσφορά 1.899, 00 € (Samsung)
 • Δείτε την προσφορά 2.279, 00 € (Amazon – New)
 • Βρείτε στο eBay (eBay)

Περίληψη:

 • Τι κριτήρια για να επιλέξετε ένα πτυσσόμενο smartphone?
 • Τα καλύτερα πτυσσόμενα smartphones για αγορά το 2023
  • Samsung Galaxy Z Fold 5
  • Πτυχίο Google Pixel
  • Samsung Galaxy Z Flip 5
  • Motorola Razr 40 Ultra
  • Motorola Razr 40

  Ποια κριτήρια για την αγορά ενός πτυσσόμενου smartphone το 2023?

  Οι διάφοροι τύποι πτυσσόμενων smartphones

  Βασικά, μπορούμε να διακρίνουμε δύο τύπους πτυσσόμενων smartphones:

  • Πτυσσόμενα smartphones flap: Αυτά τα smartphones λυγίζουν κατακόρυφα και ο παράγοντας μορφής τους τοποθετείται πάνω απ ‘όλα. Η οθόνη καλύμματος χρησιμεύει μόνο ως επιπλέον οθόνη, ενώ η εσωτερική οθόνη, κάποτε ξεδιπλώνεται, έχει την ίδια μορφή με ένα “κλασικό” smartphone.
  • Πτυσσόμενα smartphones σε πορτοφόλι ή φυλλάδιο: Αυτά είναι συμβατικά πτυσσόμενα smartphones που διπλώνουν οριζόντια. Η ιδέα είναι να προσφέρουμε μια υβριδική μορφή μεταξύ ενός κλασικού smartphone σε διπλωμένη λειτουργία και ενός δισκίου σε λειτουργία ξεδιπλωμένης λειτουργίας.
  • Σας εξηγούμε γιατί το επόμενο πτυσσόμενο smartphone σας θα είναι μοντέλο βαλβίδας

  Σε ποιον αναδιπλούμενα smartphones?

  Η αγορά εξακολουθεί να είναι αρκετά αναδυόμενη. Τα πτυσσόμενα smartphones είναι ακριβά και οι τελευταίες γενιές μόλις αρχίζουν να προσφέρουν τεχνικά φύλλα άξια του ονόματος.

  Στην αρχή, τα πτυσσόμενα smartphones ήταν αρκετά περιορισμένα όσον αφορά την απόδοση και την αυτονομία. Πληρώνουν κυρίως τον παράγοντα μορφής τους και τον “δροσερό παράγοντα”.

  Αρχίζουμε να έχουμε πιο ανταγωνιστικά μοντέλα, αλλά αυτό το εύρος παραμένει μια εγκοπή κάτω. Το Samsung Galaxy Z Fold 5, η τρέχουσα αναδιπλούμενη ναυαρχίδα της Samsung, δεν είναι τόσο κερδοφόρα όσο το Samsung Galaxy S23 Ultra από την άποψη του φύλλου τεχνικών/τιμών, για παράδειγμα.

  Είμαστε επίσης μακριά από το να βλέπουμε προσιτά πτυσσόμενα smartphones να βγαίνουν. Αυτά τα είδη προϊόντων εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό κόστος κατασκευής που πρέπει να αποσβένουν τα εμπορικά σήματα. Και σε όλες τις περιπτώσεις, η Ultra Premium Side και το γεγονός ότι πολλοί χρήστες και χρήστες είναι έτοιμοι να πληρώσουν 2000 ευρώ για ένα πτυσσόμενο δεν ενθαρρύνει τους κατασκευαστές να μειώσουν τις τιμές τους, αντίθετα.

  Τα καλύτερα πτυσσόμενα smartphones για αγορά το 2023 σύμφωνα με το NextPit

  Samsung Galaxy Z Fold 5: Το καλύτερο κλασικό πτυσσόμενο smartphone

  Samsung Galaxy Z Fold 5

  Το Galaxy Z Fold 5 είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του, το Galaxy Z Fold 4. Μεταξύ των δύο, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε το προηγούμενο μοντέλο, καθώς έχει μειώσει μια τιμή.

  Αλλά σε απόλυτους όρους, το Galaxy Z Fold 5 είναι πράγματι η καλύτερη αναδίπλωση στην αγορά σήμερα. Η εμπειρία λογισμικού είναι εξαιρετικά ευχάριστη με τις λειτουργίες πολλαπλών εργασιών ενός UI 5.1.1 και η πολιτική ενημέρωσης είναι ασυναγώνιστη.

  Το Soc Snapdragon 8 Gen 2 παρέχει σταθερή απόδοση και η αυτονομία είναι αρκετά σωστή. Μόνο αργή επαναφόρτιση και η απουσία μιας τοποθεσίας για την αποθήκευση του στυλό δεν το στερείται πραγματικά.

  Η ενότητα φωτογραφιών, η οποία δεν έχει αλλάξει από την Fold 4, παραμένει ανταγωνιστική με τον αποκλειστικό τηλεφακό του 10 MP. Και η ποιότητα της εικόνας πάντα στην κορυφή των οθονών της Samsung το καθιστά το τέλειο εργαλείο για την κατανάλωση περιεχομένου πολυμέσων.

  Samsung Galaxy Z Fold 5

  Samsung Galaxy Z Fold 5

  • Δείτε την προσφορά 1.899, 00 € (Amazon)
  • Δείτε την προσφορά 2.279, 00 € (Amazon – New)
  • Βρείτε στο eBay (eBay)

  Google Pixel Fold: Το καλύτερο κλασικό συμπαγές πτυσσόμενο smartphone

  Πτυχίο Google Pixel

  Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του Google Pixel Fold από το NextPit

  Το Google Pixel Fold είναι το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της Google. Για μια πρώτη επανάληψη, το Google Pixel Fold πείθει σε μέρη, αλλά δεν είναι χωρίς κατηγορία.

  Η Google ήθελε να προσφέρει ένα πιο συμπαγές πτυσσόμενο smartphone από το Samsung Galaxy Z Fold. Τουλάχιστον, το smartphone είναι λιγότερο “μεγάλο”, αλλά έχει την ίδια διαγώνιο 7,6 ίντσες, όπως ο ανταγωνιστής της Samsung μόλις ξεδιπλώθηκε.

  Όπως η Samsung, η Google πωλεί το πτυσσόμενο της σε απαγορευτική τιμή 1900 ευρώ. Παρ ‘όλα αυτά, η Google είναι η αναφορά όσον αφορά το λογισμικό, την υποστήριξη για το AI και τη φωτογραφία, έτσι ώστε στο τέλος, η σημείωση είναι η ίδια με την Samsung Galaxy Z Fold 5.

  Δυστυχώς, το πτυσσόμενο smartphone της Google δεν θα κυκλοφορήσει, a priori, όχι επίσημα στη Γαλλία.

  Samsung Galaxy Z Flip 5: Το καλύτερο πτυσσόμενο smartphone flap

  Samsung Galaxy Z Flip 5

  Σε αντίθεση με το Galaxy Z Fold 5, η Samsung ήταν σε θέση να παραδώσει μερικές σημαντικές ενημερώσεις για το Z Flip 5 το 2023. Πρώτον, η εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών που είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου λειτουργική. Ο κατασκευαστής έχει επίσης βελτιώσει το σχεδιασμό του μεντεσέ και μειώνει τουλάχιστον το χώρο μεταξύ των δύο μισών οθόνης κουκέτων.

  Εκτιμήσαμε επίσης το γεγονός ότι όχι μόνο ο αποθηκευτικός χώρος θα μπορούσε να διπλασιαστεί, αλλά ότι οι βασικές τιμές θα μπορούσαν να διατηρηθούν σε σύγκριση με πέρυσι. Σε μια εποχή που ο καθένας σφίγγει τη βίδα στις τιμές, αξίζει επίσης να αναφερθεί.

  Samsung Galaxy Z Flip 5

  Samsung Galaxy Z Flip 5

  • Βλέπε προσφορά 1 199, 00 € (Amazon)
  • Βρείτε στο eBay (eBay)

  Motorola Razr 40 Ultra: Η εναλλακτική λύση στο καλύτερο πτυσσόμενο smartphone Flap

  Motorola Razr 40 Ultra

  Μετά από μερικά λάθη με τα πτυσσόμενα smartphones, η Motorola ξεκίνησε το έτος 2023 στα καπέλα των τροχών με δύο πτυσσόμενα smartphones που ξεκίνησαν λίγο μετά τα καλά αποτελέσματα του RAZR (2022). Το RAZR 40 Ultra διακρίνεται με την οθόνη καλύμματος OLED 3,6 ιντσών, η οποία είναι η μεγαλύτερη εμφάνιση σε ένα smartphone βαλβίδας.

  Κυκλοφόρησε τόσο λίγο μετά το RAZR (2022), το νέο μοντέλο διατηρεί το ίδιο Soc Snapdragon 8+ Gen 1, αποτελεσματικό και αποτελεσματικό, αλλά πάντα απογοητεύει με τον κύριο στόχο του που έχει μικρότερο αισθητήρα από τον προκάτοχό του. Βλάπτει ιδιαίτερα τις νυχτερινές της φωτογραφίες.

  Το νέο RAZR 40 Ultra είναι το πρώτο πτυσσόμενο smartphone flap που μπορεί να ισχυριστεί ότι η εξωτερική του οθόνη είναι πραγματικά χρήσιμη. Η Motorola κατάφερε ακόμη και να αρχίσει να προσφέρει μια αξιοπρεπή πολιτική ενημέρωσης τριών εκδόσεων Android και τεσσάρων ετών ενημερώσεων ασφαλείας.Εγώ

  Motorola Razr 40 Ultra

  Motorola Razr 40 Ultra

  • Δείτε την προσφορά $ 1.199 . 00 (Amazon)
  • Βρείτε στο eBay (eBay)

  Motorola Razr (2023): Η καλύτερη αξία για τα χρήματα

  Motorola Razr 40

  Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του Motorola Razr 40 από το NextPit

  Και η Motorola επιστρέφει σε αυτόν τον κατάλογο, που θα το πίστευε? Ξεκίνησε ταυτόχρονα με το RAZR 40 Ultra, το RAZR 40 βελτιώνει τον τύπο που χρησιμοποιείται στα RAZR 2019 και 2020: ένα εξειδικευμένο mid -range SoC με μια καλή ενότητα φωτογραφιών, ενώ διορθώνει τα κύρια σφάλματα του αρχικού RAZR με λειτουργική μορφή Και, το πιο σημαντικό, μια ανταγωνιστική τιμή χαμηλότερη από αυτή του ανταγωνισμού.

  Το RAZR 40 (Test) εντυπωσίασε τον συνάδελφό μου Matt τόσο πολύ που του έδωσε ένα σημείωμα υψηλότερο από αυτό του RAZR 40 Ultra. Το RAZR 40 πηγαίνει σε ένα mid -rence SoC, αλλά διατηρεί μια μεγάλη οθόνη OLED 6,9 -ιντσών OLED, προσφέρει καλές επιλογές μνήμης και, εκπληκτικά, κύριο στόχο μεγαλύτερης ανάλυσης και μεγαλύτερη μπαταρία χωρίς να θυσιάζεται το Wireless.

  Motorola Razr 40

  Motorola Razr 40

  • Δείτε την προσφορά $ 929 . 43 (Amazon)
  • Βρείτε στο eBay (eBay)

  Τι πιστεύετε για αυτή την επιλογή από τα καλύτερα πτυσσόμενα smartphones του 2023? Ποιο μοντέλο θα είχε τη θέση του σε αυτή τη σύγκριση, σύμφωνα με εσάς? Αγοράσατε πρόσφατα ένα πτυσσόμενο smartphone πρόσφατα? Εάν ναι, επιλέξατε ένα κλασικό μοντέλο ή ένα μοντέλο βαλβίδας?

  Καλύτερο πτυσσόμενο smartphone: Ποιο μοντέλο πτυσσόμενου τηλεφώνου θα επιλέξει το 2023 ?

  Τα πτυσσόμενα smartphones είναι όλο και πιο πολυάριθμα στην αγορά. Ερχόμενοι στον ανταγωνισμό σε μεγάλες μορφές, έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να γλιστρήσουν σε μια τσέπη … Ανακαλύψτε μαζί μας ποια είναι τα καλύτερα μοντέλα πτυσσόμενων smartphones της στιγμής.

  Τα κορυφαία 3 καλύτερα πτυσσόμενα smartphones το 2023

  Honor Magic vs (2022)

  • Προσεκτικός παγκόσμιος σχεδιασμός
  • Ήχο εξαιρετική οθόνη
  • Φορτώστε 66 W
  • Η ορατή και ευαίσθητη πτυχή

  Samsung Galaxy Z Flip 5

  • Όμορφη εσωτερική οθόνη
  • Επιτυχής βελτιστοποίηση λογισμικού (ειδικότερα η λειτουργία Flex)
  • Αποτελεσματική κάμερα με σάλτσα Samsung
  • Αυτονομία και φορτίο

  Motorola Razr 40 Ultra

  • Η πολυτελή οθόνη OLED
  • Κορυφαία απόδοση, χωρίς θέρμανση
  • Εξωτερικές δυνατότητες οθόνης
  • Η αυτονομία του

  Η πτυσσόμενη οθόνη είναι μια μάλλον πρόσφατη τεχνολογία. Προηγουμένως προορίζονται για βιτρίνες τεχνολογικών εκθέσεων, έχει προσγειωθεί τώρα στις τσέπες μας, ακόμη και στην Ευρώπη. Και τώρα μπορείτε να αγοράσετε τον εαυτό σας ένα πτυσσόμενο smartphone. Φυσικά, αν είναι κυρίως μέρος των καλύτερων smartphones, η καινοτομία έχει κόστος.

  Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο παράγοντες μορφής: τα πρώτα τηλέφωνα σε μορφή “flip” (βαλβίδα) που διπλώνουν οριζόντια και έχουν το πλεονέκτημα της προσφοράς μιας μεγάλης οθόνης (γενικά 6,7 ή 6,8 ίντσες), διατηρώντας παράλληλα μια συμπαγή εμφάνιση smartphone στη διπλωμένη θέση. Μια ελαφρώς υβριδική λύση, η οποία μπορεί να προσελκύσει πολλούς ανθρώπους. Η δεύτερη μορφή, γνωστή ως “πτυχή” (βιβλίο) με κατακόρυφη αναδίπλωση, αντιστοιχεί σε smartphones με μεγάλη οθόνη, σχεδόν τετραγωνικής μορφής. Διπλωμένος, δεν είναι μικρότερος από ένα κλασικό τηλέφωνο, αλλά κρύβει μια πολύ μεγάλη οθόνη όταν το ανοίγετε.

  Τα πτυσσόμενα τηλέφωνα οθόνης έχουν σαφώς τον άνεμο στα πανιά του και ένα λαμπρό μέλλον. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτά είναι high -end smartphones. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές ξεκινούν, τώρα που η πτυχή και η μεντεσέ διαχειρίζονται καλύτερα.

  Έτοιμος να εξερευνήσετε λεπτομερώς το σύμπαν των πτυσσόμενων smartphones ? Ανακαλύψτε αμέσως Η επιλογή μας από τα καλύτερα πτυσσόμενα τηλέφωνα ::

  • Samsung Galaxy Z Flip 5
  • Motorola Razr 40 Ultra
  • Motorola Razr (2022)
  • Samsung Galaxy Z Fold 5
  • Smartphones Huawei

  Samsung Galaxy Z Flip 5 Το καλύτερο πτυσσόμενο smartphone

  Samsung Galaxy Z Flip 5

  • Όμορφη εσωτερική οθόνη
  • Επιτυχής βελτιστοποίηση λογισμικού (ειδικότερα η λειτουργία Flex)
  • Αποτελεσματική κάμερα με σάλτσα Samsung
  • Αυτονομία και φορτίο

  Η τρέχουσα έκδοση του πτυσσόμενου smartphone της Samsung φέρνει κάποια πρόσθετη επαφή. Το Samsung Galaxy Z Flip 5 έχει μια εντελώς νέα άρθρωση σε μια σταγόνα νερού που σας επιτρέπει να το κλείσετε εντελώς, χωρίς διακυβέρνηση. Όπως πάντα, το πτυσσόμενο smartphone επωφελείται από εξαιρετικά φινιρίσματα. Η εξωτερική οθόνη είναι λίγο πιο δουλέψει για να προσφέρει μια πραγματική προστιθέμενη αξία.

  Samsung Galaxy Z Flip 5 // Πηγή: Brice Zerouk - Frandroid

  Samsung Galaxy Z Flip 5 // Πηγή: Brice Zerouk – Frandroid

  Samsung Galaxy Z Flip 5 // Πηγή: Brice Zerouk - Frandroid

  Samsung Galaxy Z Flip 5 // Πηγή: Brice Zerouk – Frandroid

  Samsung Galaxy Z Flip 5 // Πηγή: Brice Zerouk - Frandroid

  Samsung Galaxy Z Flip 5 // Πηγή: Brice Zerouk – Frandroid

  Samsung Galaxy Z Flip 5 // Πηγή: Brice Zerouk - Frandroid

  Samsung Galaxy Z Flip 5 // Πηγή: Brice Zerouk – Frandroid

  Το τελευταίο είναι μια πλάκα 3,4 ιντσών AMOLED με ορισμό HD. Η εσωτερική οθόνη, εν τω μεταξύ, έχει διαγώνιο 6,7 ιντσών με πλήρες HD+, με αναψυκτικό που ταλαντεύεται μεταξύ 1 και 120 Hz. Τα μέτρα μας κατέστησαν δυνατή την ανίχνευση υψηλής αιχμής φωτεινότητας στα 1635 CD/M2. Ακόμα και η πίστη χρώματος είναι εκεί. Η Samsung ξέρει πάντα πώς να κάνει καλές οθόνες.

  Από την άποψη της ισχύος, ο επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2 επιτρέπει την απόδοση υψηλής απόδοσης. Να είστε προσεκτικοί, αφού το Z Flip 5 έχει μικρή τάση να θερμαίνεται στο παιχνίδι. Αυτό έχει επίσης ως αποτέλεσμα μια πιο εύθραυστη αυτονομία: το smartphone της πτυσσόμενης βαλβίδας μπορεί να μετρήσει μόνο σε μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Το φορτίο περιορίζεται σε 25 W που γεμίζει την ταχύτητα της επαναφόρτισης: θα χρειαστεί 1 ώρα 10 για να μεταβείτε στο 100 %, είναι πολύ μεγάλο !

  Στο τμήμα μικρών απογοητεύσεων, το μέρος της φωτογραφίας είναι να δείξει το δάχτυλο. Αντιμέτωποι με ένα Ultra S23 που είναι ένα από τα καλύτερα smartphones φωτογραφιών της στιγμής, η απουσία ευελιξίας και ιδιαίτερα ο τηλεφακός γίνεται αισθητός. Είμαστε επίσης πεινασμένοι στη χρήση της εξωτερικής οθόνης, καθώς οι εφαρμογές είναι περιορισμένες. Το πτυσσόμενο smartphone εξακολουθεί να είναι μία από τις αναφορές για να σας συμβουλεύσει παρά την τιμή κλήσης στα 1199 ευρώ. Η δοκιμή Samsung Galaxy Z Flip 5 είναι διαθέσιμο για ανάγνωση για να μάθετε περισσότερα.

  Πού να αγοράσετε το
  Samsung Galaxy Z Flip 5 στην καλύτερη τιμή ?
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  784 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  799 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  814 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  848 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  911 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά

  Εάν θέλετε να επενδύσετε λιγότερο προϋπολογισμό, διαβάστε τη λεπτομερή δοκιμή του Galaxy Z Flip 4. Πωλείται όταν κυκλοφορεί στα 1100 ευρώ, το Z Flip 4 είδε την πτώση των τιμών του δραστικά σε λίγους μήνες. Το πτυσσόμενο smartphone του κορεατικού κατασκευαστή διεξάγεται τώρα περίπου 800 ευρώ, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρον.

  Πού να αγοράσετε το
  Samsung Galaxy Z Flip 4 στην καλύτερη τιμή ?
  € 1.289 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.289 Ανακαλύψτε την προσφορά
  599 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  664 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  719 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  799 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  799 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1,109 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1,109 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1,109 € Ανακαλύψτε την προσφορά

  Motorola Razr 40 Ultra Η εναλλακτική λύση στη Samsung

  Motorola Razr 40 Ultra

  • Η πολυτελή οθόνη OLED
  • Κορυφαία απόδοση, χωρίς θέρμανση
  • Εξωτερικές δυνατότητες οθόνης
  • Η αυτονομία του

  Από την άποψη του σχεδιασμού, το Motorola Razr 40 Ultra έχει μια ακόμα βελτιωμένη πτυχή και εξαιρετική τελειώματα. Το πτυσσόμενο smartphone βαλβίδων έχει βελτιωθεί για να γίνει λιγότερο ευρύ και πάνω απ ‘όλα πιο ευχάριστο στο χέρι. Ο μεντεσέ επιτρέπει στη συσκευή να κλείνει εντελώς, χωρίς χώρο, με σκέψη: δεν μπορεί να ανοίξει πλήρως στους 180 μοίρες. Τέλος, έχει πιστοποίηση IP52.

  Το Motorola Razr 40 Ultra // Πηγή: Frandroid / Chloe Pertuis

  Το Motorola Razr 40 Ultra // Πηγή: Frandroid / Chloe Pertuis

  Το Motorola Razr 40 Ultra // Πηγή: Frandroid / Chloe Pertuis

  Το Motorola Razr 40 Ultra // Πηγή: Frandroid / Chloe Pertuis

  Το Motorola Razr 40 Ultra // Πηγή: Frandroid / Chloe Pertuis

  Το Motorola Razr 40 Ultra // Πηγή: Frandroid / Chloe Pertuis

  Όσον αφορά τη διεπαφή, η εξωτερική οθόνη 3,9 ιντσών που τοποθετείται στην πλάτη είναι μία με το τηλέφωνο με το τηλέφωνο. Αυτό που κάνει το αλάτι αυτού του Ultra Razr 40 είναι η δυνατότητα ανοίγματος όλων των διαθέσιμων εφαρμογών σε αυτήν τη διεπαφή. Ήμασταν ακόμη και σε θέση να παίξουμε Βαμπίρ επιζώντων Σε αυτό το τμήμα της οθόνης. Στο κλασικό περιβάλλον, έχετε ένα πάνελ OLED με αναψυκτικό που κυμαίνεται από 1 έως 165 Hz. Τα μέτρα μας κατέστησαν δυνατή την ανίχνευση μέγιστης φωτεινότητας 1239 CD/M2.

  Ο φτωχός γονέας αυτού του πτυσσόμενου smartphone είναι η φωτογραφία του. Το Motorola Razr 40 Ultra διαθέτει αισθητήρα διπλής πλάτης. Οι λήψεις που λαμβάνονται είναι πολύ μέσες για μια συσκευή σε αυτήν την τιμή. Αυτά λείπουν κατάδυσης, είναι μερικές φορές υπερβολικά κορεσμένες ενώ η νυχτερινή λειτουργία είναι ανύπαρκτη. Αυτό είναι το πραγματικό μεγάλο μαύρο σημείο του τηλεφώνου.

  Μέσα στο πτυσσόμενο smartphone Flap, υπάρχει επεξεργαστής Snapdragon 8+ Gen 1. Είναι σίγουρα ημερομηνίες από πέρυσι, αλλά παραμένει αρκετά ικανή να προσφέρει καλή δύναμη σε καθημερινή βάση. Η αυτονομία εξασφαλίζεται από μια μπαταρία 3800 mAh, η οποία επιτρέπει καλή αντοχή, ειδικά αν χρησιμοποιείτε την εξωτερική οθόνη.

  Για 1200 ευρώ, το Smartphone της Motorola Foldable είναι ένα καλό μοντέλο, με μια πρωτότυπη πρόταση. Η δοκιμή μας Motorola Razr 40 Ultra είναι διαθέσιμη για να μάθετε περισσότερα.

  Πού να αγοράσετε το
  Motorola Razr 40 Ultra στην καλύτερη τιμή ?
  979 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  979 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.099 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.099 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  979 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  979 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  992 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.099 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.199 Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.218 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.285 Ανακαλύψτε την προσφορά

  Motorola Razr (2022) Η φθηνότερη απάντηση

  Motorola Razr (2022)

  • Όμορφη ιδιαίτερα φωτεινή οθόνη
  • Αποτελεσματικός κύριος αισθητήρας
  • Καλή απόδοση χωρίς θέρμανση
  • Πολύ ελαφριά παρακολούθηση λογισμικού

  Η Motorola προσπάθησε δύο μοντέλα πτυσσόμενων smartphones, με το Razr Range. Τα δύο μοντέλα δεν έκαναν απαραιτήτως τα πνεύματα, όμως τα Razr 2022 είναι ένα καλό τηλέφωνο. Σχετικά με το σχεδιασμό, ο κατασκευαστής έκανε το στρογγυλεμένο στοίχημα, το οποίο δεν του φέρνει απαραίτητα μια πολύ σύγχρονη εμφάνιση, αλλά επωφελείται από εξαιρετικά φινιρίσματα. Μόλις κλείσει, είναι λίγο παχύτερο από τα άλλα παρόμοια μοντέλα. Η πτυχή δεν είναι πολύ ορατή, δεν υπάρχει πρόβλημα από αυτήν την πλευρά. Ο μεντεσέ, από την άλλη πλευρά, φαίνεται λίγο “χαλαρός”. Γνωρίζοντας ότι το τελευταίο θα τείνει να είναι όλο και πιο μαλακό με την πάροδο του χρόνου και τους χειρισμούς, ανησυχεί λίγο.

  Η επιστροφή της εξωτερικής οθόνης για να πάρει selfie // Πηγή: Frandroid - Chloé Pertuis

  Η επιστροφή της εξωτερικής οθόνης για να πάρει selfie // Πηγή: Frandroid – Chloé Pertuis

  Το πίσω μέρος του RAZR 2022 // Πηγή: Frandroid

  Το πίσω μέρος του RAZR 2022 // Πηγή: Frandroid

  Razr 2022 από μπροστά // Πηγή: Frandroid - Chloe Pertuis

  Το Razr 2022 Face // Πηγή: Frandroid – Chloe Pertuis

  Τι γίνεται με τις οθόνες ? Ο πτυσσόμενος πίνακας πλάκας σε 6,7 ίντσες, σε έναν ορισμό 2400 × 1080 pixels. Παρά την ελαφρώς πολύ κρύα χρωματομετρία, η οθόνη έχει μεγάλες ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιαίτερα ικανοποιητικής μέγιστης φωτεινότητας (1200 CD/m² σε HDR). Η εξωτερική οθόνη, καταλαμβάνει 2,7 ίντσες. Η Motorola δεν χρησιμοποίησε την ίδια φιλοσοφία με τη Samsung και την Oppo για τη χρήση αυτής της οθόνης. Βασικά, ο τελευταίος μπορεί να εμφανίσει σχεδόν όσο η εσωτερική οθόνη … ακόμη και ένα βιντεοπαιχνίδι, ναι. Αλλά όλα δεν είναι απολύτως μελετημένα. Θα αναγκαστούμε επίσης να σημειώσουμε μια καταφανή έλλειψη, την απουσία λειτουργίας Flex για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο στους 90 °.

  Για να εκτελέσει όλα αυτά, ο κατασκευαστής βασίστηκε σε ένα τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1. Ακόμη και στο παιχνίδι, το τηλέφωνο δεν θερμαίνει. Επίπεδο μπαταρίας, δεν είναι ούτε καλύτερο ούτε λιγότερο καλά από τους ανταγωνιστές του, προσφέροντας απλώς μια ημέρα αυτονομίας. Προσφέρεται φορτίο στα 30 W, αλλά όχι το ασύρματο φορτίο.

  Στο στοιχείο της φωτογραφίας, το RAZR 2022 κάνει αρκετά καλά, με μόνο δύο στόχους (ευρεία γωνία 50 mpx και εξαιρετικά ευρεία γωνία 13 mpx). Εάν η ευρεία γωνία είναι εντελώς ικανοποιητική, η εξαιρετικά ευρεία γωνία είναι πολύ πιο δύσκολη, με λιγότερο ζωντανά χρώματα, λιγότερο έντονη κατάδυση. Θα είναι λοιπόν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τον κύριο στόχο εάν έχετε την επιλογή. Η απουσία ενός τηλεφακού (όπως σε όλα τα smartphones flap) είναι επίσης να δείξει το δάχτυλο.

  Συμπερασματικά, θα σημειώσουμε ένα μαύρο σημείο στο λογισμικό Horizon: Προσφέρονται μόνο δύο χρόνια σημαντικών ενημερώσεων του Android και τριών ετών ασφαλείας – το οποίο είναι υπερβολικά περιορισμένο για μια συσκευή High -End. Επομένως, θα είναι απαραίτητο να είστε ικανοποιημένοι με το Android 14 ως την πιο πρόσφατη έκδοση ..

  Πού να αγοράσετε το
  Motorola Razr (2022) στην καλύτερη τιμή ?
  1.038 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  789 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.266 Ανακαλύψτε την προσφορά

  Samsung Galaxy Z Fold 5 Η καλύτερη πτυχή

  Samsung Galaxy Z Fold 5

  • Κακή, αδιάβροχη σχεδίαση
  • Πολύ φωτεινές και ρευστό καλλιέργειες (120 Hz)
  • Πολύ ευέλικτη κάμερα
  • Πωλείται στα 2000 ευρώ

  Κάθε γενιά smartphones Samsung, δύο πτυσσόμενες φιλοσοφίες ανταγωνίζονται. Αυτό το Samsung Galaxy Z Fold 5 για άλλη μια φορά φέρνει κάποια άγγιγμα -. Και εδώ, ο μεντεσέ έχει τροποποιηθεί για να είναι σε θέση να κλείσει εντελώς. Ωστόσο, η πτυχή παραμένει ορατή, και κυρίως, η πιστοποίηση προστασίας σκόνης λείπει.

  Galaxy Z Fold 5. // Πηγή: Frandroid - Brice Zerouk

  Galaxy Z Fold 5. // Πηγή: Frandroid – Brice Zerouk

  Galaxy Z Fold 5. // Πηγή: Frandroid - Brice Zerouk

  Galaxy Z Fold 5. // Πηγή: Frandroid – Brice Zerouk

  Galaxy Z Fold 5. // Πηγή: Frandroid - Brice Zerouk

  Galaxy Z Fold 5. // Πηγή: Frandroid – Brice Zerouk

  Το εύρος της πτυχής διακρίνεται ειδικά από την απόδοση του smartphone. Και πάλι, είναι το τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 που φροντίζει να μετατρέψει το λογισμικό. Επομένως, το αναδιπλούμενο τηλέφωνο είναι σε θέση να μετατρέψει το λογισμικό υψηλής απόδοσης και τα απαιτητικά κινητά παιχνίδια. Όταν ερωτηθεί πλήρως, το Z Fold 5 έχει μια άσχημη τάση να θερμαίνεται. Η αυτονομία προσφέρει μια μέρα χρήσης ενώ η χρέωση παραμένει τόσο αργή όσο.

  Στο τμήμα της φωτογραφίας, το smartphone της Samsung Folding αποδεικνύεται ευπροσάρμοστο. Η παρουσία ενός τηλεφακού πρέπει επίσης να υποδεχτεί. Στο επίπεδο της οθόνης, αυτές είναι οι ίδιες διεπαφές μέσα, αλλά και έξω. Το ένα τοποθετημένο μέσα είναι 7,6 ίντσες με αναψυκτικό μεταξύ 46 και 120 Hz. Είτε πρόκειται για βαθμονόμηση, χρώματα ή φωτεινότητα, όλα είναι υψηλά.

  Στο τμήμα λογισμικού, το Samsung Galaxy Z Fold 5 προσφέρει πραγματικές βελτιώσεις. Η εμπειρία διορθώνει τις λίγες σκωρίες που είχαμε δει στο Z Fold 4. Εάν το τηλέφωνο είναι ενδιαφέρον, είναι ακόμα ακριβό, αφού η βασική του έκδοση είναι 1899 ευρώ. Μια πραγματική επένδυση που μπορούμε να το προτείνουμε αν έχετε τα μέσα. Αν συμβαίνει αυτό, η ανάγνωση της δοκιμής Samsung Galaxy Z Fold 5 είναι διαθέσιμη.

  Πού να αγοράσετε το
  Samsung Galaxy Z Fold 5 στην καλύτερη τιμή ?
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.242 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.274 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.299 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.483 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.498 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.676 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά

  Εάν θέλετε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό πτυσσόμενο smartphone, λίγο πιο προσιτό όσον αφορά την τιμή, σας συμβουλεύουμε να στραφείτε στην προηγούμενη γενιά του κατασκευαστή. Για να μάθετε περισσότερα για το Galaxy Z Fold 4, Προχωρήστε στην πλήρη δοκιμή που γράφτηκε από τον Omar.

  Πού να αγοράσετε το
  Samsung Galaxy Z Fold 4 στην καλύτερη τιμή ?
  1.149 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.349 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.349 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.799 Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.069 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.071 Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.092 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  1.499 € Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.619 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.799 Ανακαλύψτε την προσφορά
  € 1.799 Ανακαλύψτε την προσφορά
  2,013 € Ανακαλύψτε την προσφορά

  Honor Magic vs (2022) Ο αντίπαλος πτυχιούχος

  Honor Magic vs (2022)

  • Προσεκτικός παγκόσμιος σχεδιασμός
  • Ήχο εξαιρετική οθόνη
  • Φορτώστε 66 W
  • Η ορατή και ευαίσθητη πτυχή

  Όπως όλα τα πτυσσόμενα smartphones σε μορφή βιβλίου, το Honor Magic VS έχει δύο οθόνες. Η εξωτερική οθόνη είναι μια πλάκα OLED 6,45 -ιντσών στα 120 Hz, η εσωτερική οθόνη OLED είναι 7,9 ίντσες στα 90 Hz. Σημειώνουμε ότι η τιμή έχει επικεντρωθεί στην εξωτερική οθόνη: Εκτός από ένα καλύτερο αναψυκτικό, το τελευταίο έχει μεγαλύτερη μέγιστη φωτεινότητα (1200 NIT, έναντι 800 για το intern). Από την αναδίπλωση, τιμωθείτε στο πτυχίο του νερού: χωρίς χώρο, οπότε όταν το τηλέφωνο είναι διπλωμένο. Από την άλλη πλευρά, θα νιώσετε την πτυχή κάτω από το δάχτυλό σας χρησιμοποιώντας την εσωτερική οθόνη.

  Πηγή: Chloé Pertuis - Fandroid

  Πηγή: Chloé Pertuis – Frandroid

  Πηγή: Chloé Pertuis - Fandroid

  Πηγή: Chloé Pertuis – Frandroid

  Πηγή: Chloé Pertuis - Fandroid

  Πηγή: Chloé Pertuis – Frandroid

  Από την πλευρά της φωτογραφίας, υπάρχουν τρεις αισθητήρες: ένας κύριος αισθητήρας 54 mpx, ένας εξαιρετικά μεγάλος αισθητήρας γωνίας 50 mpx και ένας τηλεφακός 8 MP. Το αποτέλεσμα είναι γενικά ποιότητα, με φωτεινά χρώματα και καλή διαχείριση HDR. Είμαστε όμως κάτω από τα πιο προικισμένα τηλέφωνα premium σε φωτογραφία όπως το Honor Magic 5 ή το Galaxy S23.

  Από την πλευρά της διασύνδεσης, το Magic VS τρέχει στο Android 13 με Magicos 7.1. Η βελτιστοποίηση των εφαρμογών, ειδικά στην εσωτερική οθόνη, δεν είναι τέλεια στο σημείο. Για να τρέξετε όλα αυτά, το smartphone βάζει σε ένα τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1, οπότε δεν θα έχετε ανησυχία εξουσίας. Η Honor υπόσχεται 3 χρόνια ενημέρωσης Android και 5 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

  Στην αυτονομία, υπολογίζετε σε μια καλή μέρα (έτσι τίποτα εξαιρετικό) και μια αποτελεσματική επαναφόρτιση στα 66 W. Αν ψάχνετε για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την πλήρη τιμή μας Magic vs Test.

  Πού να αγοράσετε το
  Honor Magic vs (2022) στην καλύτερη τιμή ?

  Δεν υπάρχουν προσφορές αυτή τη στιγμή

  Smartphones Huawei

  Ο Huawei τοποθετήθηκε νωρίς στην θέση των πτυσσόμενων οθονών. Δυστυχώς, ελλείψει υπηρεσιών Google, 5G, καθώς και πολύ υψηλής τιμολόγησης επενδύσεων, η αναδίπλωση στο Huawei δεν προτείνεται ακριβώς. Αλλά ξέρετε ότι υπάρχουν και διατίθενται στο εμπόριο στη Γαλλία.

  Huawei-P50-Τσέκ-Τσέκοντ-Πρώτη-2021

  Ο Τσέπη Huawei P50, ένα πτυσσόμενο πτερύγιο, σπίτι σε ένα Snapdragon 888 SoC σε συνδυασμό με 8 ή 12 GB μνήμης RAM και 256 ή 512 GB αποθήκευσης. Έχει μια πολύ μεγάλη πλάκα 6,9 ιντσών με διακριτική αναδίπλωση. Για την εξωτερική οθόνη, θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με μια πολύ μικρή πλάκα OLED 1,04 ιντσών (340 x 340 px), σε στρογγυλή μορφή. Είναι εξοπλισμένο με τρεις αισθητήρες φωτογραφιών, μπαταρία 4.000 mAh και γρήγορο φορτίο στα 40 W.

  Huawei-Mate-XS-2-Frandroid-2022

  Την ερμηνεία του Αναδίπλωση σε μορφή βιβλίου από την Huawei έχει την αξία του να είναι πρωτότυπο. Ο Mate XS 2 ξεδιπλώνεται προς τα έξω, στη συνέχεια αποκαλύπτοντας μια πλάκα OLED 7,8 ιντσών με ρυθμό ψύξης 120 Hz. Μια επιλογή που δεν είναι απαραιτήτως ενστικτώδη. Εξοπλισμένο με Snapdragon 888 και τρεις πειστικούς στόχους (συμπεριλαμβανομένου ενός τηλεφακού φακού !), καθώς και μια μπαταρία 4880 mAh, το Mate XS 2 έχει όμορφα επιχειρήματα. Αλλά στα 2000 ευρώ, χωρίς τις υπηρεσίες Google, ούτε τα 5 G, ούτε μια πιστοποίηση στεγανοποίησης, είναι αδύνατο να το συστήσετε. Εάν είστε περίεργοι, μπορέσαμε να το δοκιμάσουμε για λίγες μέρες.

  Τα πτυσσόμενα smartphones που περιμένουμε

  Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλά μοντέλα αναδιπλούμενων smartphones που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ευρώπη, αλλά μόνο στην Ασία, όπως το The Xiaomi Mix Fold 2, Ο Vivo x Fold, ΜΕΓΑΛΟ’Oppo βρείτε n.

  Θα σημειωθεί επίσης ότι η Microsoft προσπάθησε να ασκήσει το 2021 με το δικό του Επιφάνεια δίδυμου 2 (μορφή πτυχής), η οποία δεν ήταν ακριβώς μια επιτυχία, ειδικά λόγω πολλών σφαλμάτων και μιας απογοητευτικής κάμερας. Το δοκιμάσαμε εκείνη τη στιγμή … με 5/10 στο κλειδί.

  Καλά νέα, ωστόσο: Αφού αφήσατε τις πωλήσεις της Samsung στις διάφορες αγορές, άλλες μάρκες θα ξεκινήσουν την περιπέτεια στο εγγύς μέλλον. Μονόπλευρτος Για παράδειγμα, επιβεβαίωσε ότι ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Από την πλευρά της, η Google ανέβασε το πέπλο με το δικό της μοντέλο με το Pixel Fold κατά τη διάρκεια της διάσκεψης της Google I/O. Μόνο πρόβλημα, παρά τον ενθουσιώδη χειρισμό μας, το πτυσσόμενο smartphone του κατασκευαστή δεν προορίζεται προς πώληση στη Γαλλία. Η Motorola συνεχίζει από την πλευρά της ανάπτυξης της σειράς Razr, με επιτυχία.

  Επιπλέον, η Samsung αποκαλύπτει τη νέα της γενιά πτυσσόμενων smartphones κάθε καλοκαίρι. Έτσι, μπορούμε να ελπίζουμε να δούμε το Galaxy Z Flip 5 Και Galaxy Z Fold 5 Προσγειώνεται τον Αύγουστο του 2023. Ήταν ψιθύρισε ότι η Samsung θα χρησιμοποιούσε τώρα, όπως οι ανταγωνιστές της, ένας μεντεσέ στο νερό, η οποία θα πιστοποιείται επίσης από το νερό και τη σκόνη. Μια τελευταία λέξη στο Oppo Find N2 Flip. Λόγω της επισφαλούς κατάστασης του OPPO στη Γαλλία, δεν είναι πλέον δυνατή η εύρεση του νέου ηλεκτρονικού smartphone. Γι ‘αυτό δεν μπορούμε πλέον να σας το προτείνουμε αξιοπρεπώς.

  Τα πάντα για τα αναδιπλούμενα smartphones

  Πτυσσόμενη οθόνη ?

  Πολλές εταιρείες έχουν αρχίσει να εργάζονται σε πτυσσόμενες οθόνες ταυτόχρονα. Ήδη από το 2008, η Nokia ενδιαφέρθηκε για την ιδέα, με ένα αστείο προϊόν, το Morph, μια ευέλικτη συσκευή. Το φθινόπωρο του 2018, η κινεζική εκκίνηση Royole παρουσιάζει ένα τηλέφωνο με μια οθόνη OLED που διπλώνει προς τα έξω, το Flexpai, το οποίο είναι αναμφισβήτητα το πρώτο πραγματικό πτυσσόμενο smartphone. Στη διαδικασία, η Samsung παρουσιάζει ένα πρωτότυπο με μια οθόνη σε μορφή πτυχής.

  Αλλά δεν ήταν μέχρι το 2019 να δούμε το μάρκετινγκ στο κοινό του πρώτου πτυσσόμενου smartphone: αυτή είναι η Samsung Galaxy Fold. Στη συνέχεια, το 2020, εμφανίζεται το πρώτο τηλέφωνο στη μορφή της βαλβίδας, το Galaxy Z Flip, το πρώτο από το όνομα.

  Επιπλέον, η πτυσσόμενη οθόνη είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλους τύπους τεχνολογικών συσκευών. Σκεφτόμαστε ιδιαίτερα φορητούς υπολογιστές, όπως το Asus ZenBook 17 φορές. Αρκεί να πούμε ότι αυτή η τεχνολογία έχει ένα μέλλον και υπόσχεται να επωφεληθεί από μεγάλες βελτιώσεις χάρη σε μια ενδιαφέρουσα εξομοίωση μεταξύ των κατασκευαστών.

  Είναι ο μεντεσέ ενός πτυσσόμενου τηλεφώνου αξιόπιστο μακροπρόθεσμα ?

  Αυτή είναι μια ερώτηση που δικαιούστε να αναρωτηθείτε πριν επενδύσετε 1.000 ευρώ σε ένα smartphone του οποίου η οθόνη διπλώνει στο μισό. Δεν έχετε καμία ανησυχία για να έχετε σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο: οι μεντεσέδες δοκιμάζονται και επανεξετάζονται στο εργαστήριο πριν από το μάρκετινγκ. Η Samsung υπόσχεται για παράδειγμα 200.000 φορές για το Z Flip 3. Ένα κανάλι YouTube είχε διασκεδαστικό άνοιγμα και κλείνοντας αυτό το μοντέλο μη στάθμισης (με το χέρι !): Αποτέλεσμα, 418.500 φορές ή 9 χρόνια χρήσης με ρυθμό 100 ανοίγματα την ημέρα, πριν το τηλέφωνο δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στη διπλωμένη θέση.

  Πώς να επιλέξετε μεταξύ μορφής πτυχής και Flip Format ?

  Όλα θα εξαρτηθούν από τις χρήσεις σας, τις ανάγκες σας και τις αισθητικές σας προτιμήσεις. Μια αναδίπλωση βαλβίδων (Flip Format) εξοικονομεί χώρο, αφού παίρνει τη μορφή ενός μικρού τετραγώνου μόλις διπλωθεί. Έτσι γλιστράει εύκολα σε μια τσέπη και η εσωτερική του οθόνη προστατεύεται φυσικά.

  Ο συντελεστής φόρμας (“βιβλίο”) δεν έχει την ίδια φιλοσοφία από τότε που ακόμη και αποσύρθηκε, έχει το ίδιο μέγεθος με ένα smartphone μεγάλου μορφότυπου. Ο στόχος: να έχει μια οθόνη σχεδόν παρόμοια με ένα δισκίο. Για τους ανθρώπους που κάνουν πολλά multitasking και χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για να λειτουργήσουν, μπορεί να είναι πολύ πρακτικό. Επιπλέον, τα smartphones σε μορφή πτυχής είναι γενικά πιο ακριβά από τα smartphones βαλβίδων.

  Λέμε “πτυσσόμενο smartphone” ή “πτυσσόμενο smartphone” ?

  Από την άφιξη μοντέλων στην αγορά και ιδιαίτερα στη Γαλλία, προκύπτει μια συζήτηση για την ακριβή ορολογία του προϊόντος. Μεταξύ των ένθερμων υπερασπιστών του ονόματος “πτυσσόμενου”, βρίσκουμε για παράδειγμα τον φίλο μας Nicolas Lellouche από τον Numerama, ο οποίος, σωστά, πιστεύει ότι ο όρος “αναδιπλούμενο smartphone” είναι πιο δίκαιος στα γαλλικά. Πράγματι, η “πτυσσόμενη” ισχύει για αυτό που θεωρήθηκε εγγενώς για να διπλωθεί, “πτυσσόμενο”, σε αυτό που είναι σε θέση να διπλωθεί. Ωστόσο, η γλώσσα του Molière είναι ιδιότροπη και ο όρος “πτυσσόμενο” έχει γίνει ένας τρόπος για κάποιο χρονικό διάστημα. Και καθώς η χρήση είναι επίσης σημαντική, ο όρος “πτυσσόμενο” smartphone είναι επίσης δίκαιο.

  Ορισμένοι σύνδεσμοι αυτού του άρθρου είναι συνδεδεμένοι. Θα εξηγήσουμε τα πάντα εδώ.

  Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).