Η μάρκα αρετής επιστρέφει με ένα νέο smartphone: Aster P, Virtue και τα τελετουργικά της τηλέφωνα σε € 20.000 πηγαίνουν σε πτώχευση – Numerama

Η αρετή και τα τελετουργικά της τηλέφωνα στα € 20.000 πηγαίνουν σε πτώχευση

Εκτός από το ότι ο κόσμος του smartphone φαίνεται να συμπαθεί τις αναστάσεις όπως η Nokia ή πιο πρόσφατα από την Palm. Είναι επομένως χωρίς μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι μαθαίνουμε, μέσω της GSM Arena, ότι η αρετή αναπτύσσει τα φτερά της σαν φοίνικα. Η μάρκα διοργάνωσε μια εκδήλωση στην Κίνα για να παρουσιάσει το νέο της smartphone: The Aster P P.

Η μάρκα αρετής επιστρέφει με ένα νέο smartphone: Aster P

Από το συντακτικό προσωπικό Lesmobiles – 18 Οκτωβρίου 2018 στις 2:55 μ.μ. ο κινεζικός Τύπος έλαβε μια πολύ ιδιαίτερη εκτόξευση πριν από λίγες ημέρες: αυτό ενός κινητού από το εμπορικό σήμα αρετής που όλοι πίστευαν ότι θαμμένοι από την εξαγορά της στην αρχή του 2017. Το τηλέφωνο ονομάζεται Aster P P.

Η μάρκα αρετής επιστρέφει με ένα νέο smartphone: Aster P

Everything On: Η μάρκα Virtu επιστρέφει με ένα νέο smartphone: Aster P

Η ιστορία της αρετής είναι αρκετά απίστευτη. Η βρετανική μάρκα πολυτελείας που αναπτύχθηκε αρχικά από τη Nokia, έπειτα πωλείται δύο φορές σε ένα επενδυτικό ταμείο. Ο τελευταίος από αυτούς, ο Godin Holding, από την προέλευση του Χονγκ Κονγκ, είχε πουλήσει την εταιρεία σε έναν Τούρκο επιχειρηματία του οποίου η οικογένεια έχει ένα ταραχώδη παρελθόν. Μετά την εκτόξευση ενός αποφασιστικά απρόσιτου τηλεφώνου χαρακτηριστικών, την υπογραφή Cobra και έχει υπογράψει μια συμφωνία παραγωγής με την TCL (το ίδιο TCL που κατασκευάζει BlackBerry, Alcatel και Palm), η εταιρεία δεν επιστρέφει στο δεξί πόδι. Το βρετανικό εργοστάσιο είναι κλειστό. Εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι. Θεωρήσαμε ότι ήταν το τέλος.

Η ανανέωση θα περάσει από την Κίνα

Αλλά όχι αρκετά. Επειδή η αρετή συνέχισε να υπάρχει στην Κίνα μέσω του αποκλειστικού διανομέα της. Ένας διανομέας που φαίνεται να έχει γίνει λίγο περισσότερο από έναν διανομέα, δεδομένου ότι διοργάνωσε μια “παγκόσμια” συνέντευξη Τύπου στο Πεκίνο των οποίων οι προσκλήσεις αποστέλλονται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το θέμα αυτής της πρόσκλησης: “Ζωντανή ή πεθαίνει”. Μια αίθουσα χτίστηκε για την περίσταση, με μια μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων μέσα, εξαιρετικά φορτωμένα μπαρόκ διακοσμήσεις, ελαφρούς διαδρόμους, καθρέφτες και πολλά άλλα πράγματα. Και ένα πολύ ορατό μήνυμα: “Χειροποίητο στην Αγγλία”. Αχ ?

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκε ένα κινητό. Αυτός είναι ο Aster P, ο μακρινός διάδοχος του Aster, ένα smartphone που συνδυάζει μια ορισμένη αισθητική κομψότητα, πολυτελή υλικά και ένα τεχνικό φύλλο υψηλής ποιότητας (αποτυγχάνει υψηλό επίπεδο). Το Aster P είναι όλα αυτά φυσικά. Είναι ένα 100 %”αρετή” κινητό, με πάντα αυτή την ελαφριά έλλειψη φιλοδοξίας όσον αφορά τα εξαρτήματα που έρχεται σε αντίθεση με το επιδεικτικό και, πάνω απ ‘όλα, την τιμή (μια τιμή που κάνει το iPhone XS Max 512 GB Pass για την είσοδο).

Από 3.500 ευρώ σε περισσότερα από 10.000 ευρώ

Ας ξεκινήσουμε από έξω. Δερμάτινο ή κροκόδειλο στο πίσω μέρος. Το τιτάνιο στις φέτες και σε ορισμένα τεχνικά στοιχεία (όπως αυτή η μικρή καταπακτή που επιτρέπει την πρόσβαση στην κάρτα SIM). Συνθετικό ζαφείρι στο μπροστινό. Προσφέρονται τρεις σειρές: μπαρόκ, γοτθικό και rococo. Μόνο η τελευταία σειρά επωφελείται από ένα κάλυμμα κροκοδείλου. Σημειώστε ότι κάποιο dressing είναι τοποθετημένο με χρυσό για να προσθέσετε στην πολυάσχολη ατμόσφαιρα. Η τιμή αυτών των κινητών αρχίζει στα 29.800 γιουάν (3.755 ευρώ) και μπορεί να έρθει κοντά στα 100.000 γιουάν. Περισσότερα από 12.500 ευρώ.

Τι βρίσκουμε μέσα σε αυτήν την τιμή ? Δεν είμαστε πραγματικά μέχρι την αποφασιστικά “ναυαρχίδα” τοποθέτηση της υπογραφής. Αλλά είμαστε μακριά από το μεγάλο χάσμα μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού των παλιών αρετών. Εδώ, η αφής πλάκα μετρά 4,9 ίντσες και είναι amoled. Ο ορισμός του είναι πλήρης HD για ανάλυση περίπου 450 εικονοστοιχείων ανά ίντσα. Το chipset είναι ένα Qualcomm Snapdragon 660. Αυτό το chipset δεν είναι ούτε υψηλό -ούτε πρόσφατο. Αλλά κάνει τη δουλειά πολύ καλά.

Περιλαμβάνεται υπηρεσία θυρωρού

Η μπαταρία είναι ένα μοντέλο 3200 mAh (συμβατή γρήγορη φόρτιση 3.0). Η διαμόρφωση μνήμης είναι 6 GB για RAM και 128 GB για αποθήκευση. Ο αισθητήρας φωτογραφιών είναι ένα μοντέλο 12 megapixel. Η κάμερα είναι ένα μοντέλο 20 megapixel. Και το Android Oreo είναι στο σκάφος. Τρεις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα. Πρώτον, είναι χωρίς υπηρεσίες Google. Τότε προστατεύεται χάρη στις τεχνολογίες Silent Circle. Τέλος, εντάχθηκε στη διάσημη υπηρεσία θυρωρού που είχε ήδη περάσει στα προηγούμενα τερματικά.

Η αρετή και τα τελετουργικά της τηλέφωνα στα € 20.000 πηγαίνουν σε πτώχευση

Αρετή-Ferrari-V5-5

Ο ουρανός της αρετής είναι σκοτεινή τις τελευταίες ημέρες. Το εντυπωσιακό χρέος της μάρκας πολυτελείας οδηγεί τη δραστηριότητά της και ο αγγλικός κατασκευαστής πρέπει να κλείσει σύντομα. Το μέλλον της επιχείρησης, μια πρώην μάρκα Nokia, απειλείται.

Για τα κινητά τηλέφωνα που συναρμολογούνται με το χέρι στις αγγλικές περιοχές, τρόπος Ρολς ρόις, Η αρετή απασχολεί περισσότερους από 200 υπαλλήλους. Αλλά σήμερα το πρωί, αυτές οι θέσεις εργασίας έχουν γίνει θέσεις που απειλούνται από το τοξικό χρέος της πρώην θυγατρικής της Nokia. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν το εμπορικό σήμα, είναι μια ελαφρώς ξεχωριστή επιχείρηση που χτίζει για τους εμμίρους και άλλους δισεκατομμυριούχους, από 3.310 σε ελεφαντόδοντο και χρυσό για την τιμή ενός αυτοκινήτου. Με υπηρεσία.

αρετή3

Σήμερα ανήκει στον Murat Hakn Uzan, η εταιρεία οφείλει στους πιστωτές της πάνω από 128 εκατομμύρια λίρες. Ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να πληρώσει μόνο 1,9 εκατομμύρια. Οι Financial Times αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα, η κατασκευή της μάρκας θα κλείσει.

Αφού άλλαξαν τους ιδιοκτήτες πολλές φορές από την αποσυναρμολόγηση του ομίλου Nokia, η Αρετή έχει συσσωρεύσει χρέη και ελλείμματα. Σύμφωνα με την οικονομική ημερήσια, m. Ο Ουζάν, πρώην Τουρκικός επιχειρηματίας που εξορίστηκε στο Παρίσι, σκοπεύει να διατηρήσει την ιδιοκτησία της μάρκας, τις τεχνολογίες και τις άδειες του, με την ελπίδα να το ξεκίνησε χωρίς το εργοστάσιο της αρετής του.

αρετή_5450275

Αλλά απαλλάσσεται από το εξαιρετικό και μοναδικό εργοστάσιο του στον κόσμο, η κοινωνία θα χάσει πολλή αξία της. Οι υπάλληλοι της μάρκας, από διάφορους ορίζοντες πολυτελείας, προστατεύουν την κληρονομιά και τις δεξιότητες λίγο εκτός από την αρετή. Ενώ η εταιρεία πλησίαζε δύο δεκαετίες, το πολυτελές και μάταιο smartphone Jewel φαίνεται να έχει χάσει τη συμβολική της αξία. Το μόνο που είχε.

Το μέλλον του Numerama έρχεται σύντομα ! Αλλά πριν από αυτό, σας χρειαζόμαστε. Έχετε 3 λεπτά ? Απαντήστε στην έρευνά μας

Ένα απίθανο smartphone στα 12.850 ευρώ: η αρετή επιστρέφει από τους νεκρούς

Η μάρκα πολυτελείας της αρετής επιστρέφει στη ζωή μετά την κήρυξη πτώχευσης το 2017. Το νέο smartphone του είναι μέρος της ίδιας φλέβας με όλες τις προηγούμενες και πωλεί για τιμές χρυσού.

Αρετή ? Μέχρι το 2017, η μάρκα ήταν γνωστή για τα εξαιρετικά πολυτελή και kitsch smartphones που πωλούνται σε τιμές χρυσού. Το περασμένο έτος ήταν πολύ περίπλοκο για την εταιρεία της οποίας η απόκτηση από έναν θειούχο επιχειρηματία δεν ήταν αρκετή για να την σώσει από την πτώχευση.

Εκτός από το ότι ο κόσμος του smartphone φαίνεται να συμπαθεί τις αναστάσεις όπως η Nokia ή πιο πρόσφατα από την Palm. Είναι επομένως χωρίς μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι μαθαίνουμε, μέσω της GSM Arena, ότι η αρετή αναπτύσσει τα φτερά της σαν φοίνικα. Η μάρκα διοργάνωσε μια εκδήλωση στην Κίνα για να παρουσιάσει το νέο της smartphone: The Aster P P.

Μπαρόκ αρετή

Γοτθική αρετή

Στο πρόγραμμα: ένα σασί τιτανίου, μια οθόνη ζαφείρι και μια πραγματική δερμάτινη πλάτη. Το Aster P είναι διαθέσιμο σε δύο σειρές – “Gothic” και “Baroque” – που διαφέρουν κυρίως από την αισθητική τους. Σημειώστε την παρουσία δύο κουκούλων στο πίσω μέρος για να τοποθετήσετε τις κάρτες SIM. Στο πίσω μέρος των δύο, μπορούμε να δούμε ακόμη και την υπογραφή του τεχνίτη που έκανε το σχεδιασμό του smartphone στο χέρι.

Τεχνικό δελτίο

Τα smartphones Aster P προσφέρουν πάντα τη διάσημη υπηρεσία θυρωρού που, σε ευρεία περίγραμμα, ανταποκρίνεται στις μικρότερες επιθυμίες του χρήστη και τον βοηθά να κλείσει ένα πολυτελές εστιατόριο, να νοικιάσει μια βόλτα με ελικόπτερο, να πληρώσει μια περιήγηση στον κόσμο σε γιοτ ή παραγγελία ένα κεμπάπ.

Από την πλευρά των χαρακτηριστικών, η υπερβολή δεν είναι πραγματικά για αυτό που είπε:

  • Οθόνη 4,97 ιντσών, Full HD
  • Snapdragon 660
  • 6 GB μνήμης RAM
  • Χώρος αποθήκευσης 128 GB
  • 12 MP αισθητήρα φωτογραφιών στο πίσω μέρος, 20 MP στο μπροστινό
  • 3200 mAh μπαταρία συμβατή γρήγορη φόρτιση
  • Android 8.1 Oreo

Υπέρογκες τιμές

Το Aster P Virtue πωλείται στον ιστότοπο JD.com από 29.800 γιουάν (μπαρόκ έκδοση), η οποία αντιπροσωπεύει περίπου 3.750 ευρώ. Για τη γοτθική έκδοση, πρέπει να ρίξετε τουλάχιστον το ισοδύναμο των 4510 ευρώ. Και επειδή η τρέλα του μεγαλείου αξίζει όλα τα χρήματα στον κόσμο, γνωρίζουν ότι το γοτθικό εκθαμβωτικό χρυσό μοντέλο διατίθεται στο εμπόριο σε 98.000 γιουάν είναι περίπου 12.850 ευρώ !

Αρετή Aster P εκθαμβωτικό χρυσό

Αρετή Aster P εκθαμβωτικό χρυσό dos

Αρετή Aster P εκθαμβωτικό χρυσό cote

Ένα μικροσκοπικό, έτσι δεν είναι ?

Χρησιμοποιείτε το Google News (Νέα στη Γαλλία) ? Μπορείτε να ακολουθήσετε τα αγαπημένα σας μέσα. Ακολουθηστε Frandroid στο Google News (και Numerama).