Πώς να πουλήσετε καλά και να αγοράσετε το χρησιμοποιημένο smartphone σας σε ένα άτομο – ψηφιακή, ανάκτηση και εξαγορά τηλεφώνων | Πουλώ

Που αγοράζουν το τηλέφωνό σας στην καλύτερη τιμή

Contents

Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές κινητών, δισκίων, ανακατασκευασμένα συνδεδεμένα ρολόγια. Εξοικονομήστε έως και 70% της τιμής των νέων !

Πώς να πουλήσετε καλά και να αγοράσετε το χρησιμοποιημένο smartphone σας από ένα άτομο

Το δίχτυ είναι γεμάτο από ιστότοπους για να αγοράσετε ή να πουλήσετε το χρησιμοποιημένο smartphone σας. Είτε είστε πελάτης είτε έμπορος, υπάρχουν κίνδυνοι που είναι εγγενείς σε αυτήν την προσέγγιση. Έτσι, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να αγοράσετε και να πουλήσετε τις παλιές σας συσκευές.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Αντιμέτωποι με τον πολλαπλασιασμό των αναφορών και τη συνεχή αύξηση των τιμών, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κινούνται προς την αγορά των χρησιμοποιημένων smartphones. Μπορούν προφανώς να στραφούν σε εταιρείες που ειδικεύονται στην ανακατασκευή (backmarket, smaaart, rebuy κ.λπ.) ή προσπαθήστε να βρείτε την ευτυχία τους σε τοποθεσίες διαφημίσεων.

Δεν υπάρχει έλλειψη αυτών, ακόμη και αν το eBay και το Leboncoin βρίσκονται στην κορυφή των διαβουλεύσεων. Η μετάβαση από ένα άτομο συχνά σας επιτρέπει να διαπραγματευτείτε και έτσι να αποκτήσετε μια χρησιμοποιημένη, ακόμη και νέα, πιο προσιτή συσκευή. Σημειώστε επίσης ότι αυτή η επιλογή μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας πιο οικολογικής προσέγγισης, η οποία συνίσταται στη μη κατανάλωση νέων, ειδικά όταν δεκάδες εκατομμύρια smartphones εξακολουθούν να κοιμούνται στα συρτάρια των γειτόνων μας. Σήμερα σας δίνουμε κάποιες συμβουλές και υπενθυμίσεις, ώστε η συναλλαγή σας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε αγοραστής είτε πωλητής.

Εάν είστε πωλητής:

Είναι κάτι που πρέπει να ξέρετε πώς να αγοράσετε καλά, είναι ένα άλλο να ξέρετε πώς να πουλήσετε καλά. Το smartphone είναι ένα αντικείμενο που κοστίζει αρκετές εκατοντάδες ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος μιας καλής πώλησης θα είναι καθησυχασμένοι δυνητικοί αγοραστές ως προς την προέλευσή του και τη χρήση του.

Αποδεικτικά στοιχεία αγοράς

Οι πλατφόρμες διαφημιστικών διαφημίσεων αντιπροσωπεύουν ένα ειδικό μέρος για κλεμμένα αντικείμενα. Σας επιτρέπουν να πουλάτε γρήγορα τα αγαθά και να απαιτήσετε υγρό. Έτσι, για να καθησυχάσει τους πιθανούς αγοραστές, είναι πάντα ενδιαφέρον να παρέχετε το αρχικό κουτί του smartphone, αλλά και το εγχειρίδιο χρήσης, το φορτιστή και το τιμολόγιο – αν δεν είχατε λάβει τη συσκευή ως δώρο.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Αν και είναι πάντα δυνατό να αποκτήσετε ένα με δόλιο τρόπο, πάντα καθησυχάζει την προέλευση του smartphone. Μπορεί ακόμη και να σας δώσει το δικαίωμα σε εγγύηση, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή η τελευταία διαδρομή πάντα. Το 2017, το Ινστιτούτο Kantar είχε συνάψει ότι η μέση διάρκεια χρήσης ενός smartphone στη Γαλλία ήταν 22 μήνες. Αυτά τα δεδομένα υπόκεινται σίγουρα σε αλλαγές, αλλά οι εγγυήσεις δύο ή τριών ετών δεν είναι ασυνήθιστες.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας και επαναφέρετε το smartphone

Ακόμα κι αν οι φωτογραφίες των τελευταίων διακοπών σας πιθανότατα δεν θα ενδιαφέρουν τον πελάτη σας, είναι επιτακτική ανάγκη να επαναφέρετε το smartphone σας στο μηδέν. Προφανώς, δεν θα είναι εδώ για να διαγράψετε τις φωτογραφίες σας και να κλείσετε τη συνεδρία σας στο Gmail. Θυμηθείτε λοιπόν να αντιγράψετε τα σημαντικά αρχεία σας στο σύννεφο ή σε ένα σύστημα αποθήκευσης. Πάνω απ ‘όλα, πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας και να την επαναφέρετε τη διαμόρφωση του εργοστασίου.

Σβούνι : Εάν έχετε δανείσει ένα smartphone και δεν είστε βέβαιοι ότι αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας στο Google, γνωρίζετε ότι είναι δυνατόν να το κάνετε από απόσταση από άλλο smartphone ή υπολογιστή. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Gmail. Στην κάτω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή Λεπτομέρειες και κάντε κλικ στο κουμπί “Αποσυνδέστε όλες τις άλλες συνεδρίες ιστού”.

Εδώ είναι η διαδικασία στο Android:

Η προσέγγιση ποικίλλει ελαφρώς ανάλογα με την επικάλυψη των κατασκευαστών. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις και να βρείτε το υπομενού “Αποθήκευση και αποκατάσταση” Ή “Αποθήκευση και επαναφορά”. Το τελευταίο είναι συχνά στο μενού “Άλλες παραμέτρους”, ” Προηγμένες ρυθμίσεις “ ή “Σχετικά με το τηλέφωνο”.

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Μπορείτε επίσης – και πιο απλά – πληκτρολογήστε τη λέξη “εργοστάσιο” στη γραμμή αναζήτησης και θα πρέπει να συναντήσετε απευθείας την επιλογή. Στη συνέχεια, επιλέξτε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα. Εάν χρησιμοποιείτε μια κάρτα microSD, μην ξεχάσετε να την αφαιρέσετε πριν από τη μεταπώληση.

Στο iOS:

Στο iPhone σας, θα πρέπει πρώτα να μεταβείτε στην καρτέλα “Ρυθμίσεις”

  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο μενού “Γενικά”

Που αγοράζουν το τηλέφωνό σας στην καλύτερη τιμή ?

Συγκρίνετε τους καλύτερους ιστότοπους αποκατάστασης τηλεφώνου με την αναλαμπή ενός ματιού ��

Τα τελευταία καλύμματα τηλεφώνου

iPhone 12

Apple iPhone 12

Λήφθηκε σήμερα στις 01:09

Εξάμομο

Αγοράστηκε από:

καρδιά

Galaxy S21 5G

Samsung Galaxy S21 5G

Easycash

Αγοράστηκε από:

καρδιά

iPhone XS

Apple iPhone XS

Μαγική ανακύκλωση

Αγοράστηκε από:

καρδιά

iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro

Εξάμομο

Αγοράστηκε από:

καρδιά

Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus

Εξάμομο

Αγοράστηκε από:

καρδιά

iPhone 14 Pro Max

Apple iPhone 14 Pro Max

Αγοράστηκε από:

καρδιά

iPhone 11

Apple iPhone 11

Εξάμομο

Αγοράστηκε από:

καρδιά

iPhone 14 Pro Max

Apple iPhone 14 Pro Max

Αγοράστηκε από:

καρδιά

iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max

Εξάμομο

Αγοράστηκε από:

καρδιά

iPhone 12 Pro

Apple iPhone 12 Pro

Αγοράστηκε από:

καρδιά

Επαναφορά του τηλεφώνου σας: 5 καλοί λόγοι για να μας εμπιστευτείτε !

Επανάληψη του τηλεφώνου σας στην καλύτερη τιμή

Επειδή συγκρίνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες ανακατασκευές, στην πηγή, όπου υπάρχουν οι καλύτερες τιμές. Κανένας άλλος ενδιάμεσος.

Εξαιρετικό κατάλογο αποκατάστασης τηλεφώνων

Συγκρίνουμε +200.000 προσφορές εξαγοράς απευθείας από τους καλύτερους επαγγελματίες αγοραστές στην αγορά, δημιουργώντας έτσι τον μεγαλύτερο κατάλογο εξαγοράς κινητών.

Γρήγορη πληρωμή κατά της αγοράς του τηλεφώνου σας

Οι εταίροι αγοράς μας πληρώνουν κατά μέσο όρο 2 ημέρες μετά την παραλαβή του τηλεφώνου. Μεταφορά, μετρητά στο κατάστημα, ελέγξτε, επιλέγετε πώς να πληρωθείτε.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές εξαγοράς

Κάθε αγοραστής προσφέρει ένα σύστημα για την αποστολή του πρακτικού και ασφαλούς κινητού. Φροντίστε να δείτε τις προσφορές μας εάν η αποστολή είναι δωρεάν και εάν η συσκευή παρέχεται κατά τη μεταφορά της.

Μεταπωλήστε το κινητό σας σε αντάλλαγμα για έναν πιο υπεύθυνο κόσμο

Με την πώληση του τηλεφώνου σας σε έναν επαγγελματία τροφοδοτείτε τη διαδικασία κυκλικής εξοικονόμησης επιτρέποντας μηδενικά απόβλητα.

Αγοράστε ένα κινητό κινητό στην καλύτερη τιμή

Συγκρίνετε τις καλύτερες προσφορές κινητών, δισκίων, ανακατασκευασμένα συνδεδεμένα ρολόγια. Εξοικονομήστε έως και 70% της τιμής των νέων !

Easycash

Κινητό και εσύ

Εξάμομο

Μαγική ανακύκλωση

Οι συνεργάτες αγοράς μας

Μάθετε περισσότερα για τους συνεργάτες μας και τη διαδικασία εξαγοράς τους

Πριν μεταπωλήσετε το προϊόν σας υψηλής τεχνολογίας

Προβλέψτε την ανάκτηση του iPhone σας

Τα smartphones iPhone της Apple είναι ιδιαίτερα περιζήτητα και αντιπροσωπεύουν τα πιο λαμβανόμενα μοντέλα τηλεφώνου. Εάν έχετε μόλις αποκτήσει ένα νέο iPhone, ή αν σκοπεύετε να το κάνετε, ίσως είναι συνετό να μεταπωλήσετε το παλιό σας τηλέφωνο τόσο για αυτό που μπορεί να σας πει αυτό για να αποφύγετε να αφήσετε το παλιό σας τηλέφωνο να πάρει τη σκόνη σε ένα συρτάρι. Με την πώληση του παλιού τηλεφώνου σας επιτρέπετε στις εταιρείες που το αγοράζουν από την ανακατασκευή του παλιού σας τηλεφώνου και να του δώσετε νέα ζωή.

⚒* Εργαλεία για να συγκρίνετε τις προσφορές και τη μεταπώληση Το παλιό σας iPhone.
Πουλώ Συγκρίνετε τους καλύτερους αγοραστές στην αγορά Και όχι μόνο σας επιτρέπει να έχετε ένα παγκόσμιο όραμα για τις τιμές ανάκτησης της αγοράς, αλλά και πάνω απ ‘όλα για να αποκτήσετε το Καλύτερη τιμή εξαγοράς. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Μόλις αποκτήσατε ένα iPhone 12 και θέλετε να πάρετε την καλύτερη τιμή αγοράς για το iPhone 11, για παράδειγμα, οπότε απλά πρέπει να συγκρίνετε προσφορές που μερικές φορές σας επιτρέπουν Χρηματοδότηση μέχρι περισσότερο από 70% την αγορά του νέου σας iPhone 12.

�� Δημιουργήστε ένα Προειδοποίηση
Μπορείτε επίσης να προβλέψετε την πώληση του iPhone σας κάνοντας κλικ στο μικρό κουδούνι που υπάρχει σε κάθε προσφορά και, συνεπώς, καθορίστε μια ιδανική τιμή εξαγοράς για την οποία θέλετε να ενημερωθείτε. Όταν μια προσφορά θα ανταποκριθεί στην τιμή ειδοποίησης, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ενημερώσουμε. Απλό και αποτελεσματικό !

‼ ♠ Τιμή ανάκτησης Ενημερώθηκε αρκετές φορές την ημέρα !
Το σύστημά μας συμβουλεύει τις τιμές ανάκτησης των συνεργατών μας αρκετές φορές την ημέρα. Έτσι είστε βέβαιοι ότι έχετε πάντα τις καλύτερες τιμές. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τον καλύτερο τρόπο να πουλήσετε το iPhone σας.

Ανακυκλωμένο τηλέφωνο έναντι ανακατασκευασμένου κινητού: ποιες είναι οι διαφορές ?

Ο ορισμός της λέξης “ανακύκλωση” στοχεύει στην επεξεργασία των αποβλήτων προϊόντων, όπως τα τηλέφωνα, τα οποία έφτασαν στο τέλος της ζωής, προκειμένου να επανενταχθούν ορισμένα από τα συστατικά τους στην παραγωγή νέων προϊόντων. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το άρθρο μας σχετικά με την ανακύκλωση κινητών.
Ένα τηλέφωνο που έχει ανακατασκευαστεί, εν τω μεταξύ, ορίζει ένα ήδη χρησιμοποιημένο τηλέφωνο που έχει δοκιμαστεί, επισκευαστεί ή/και ανακαινισμένο για να του δώσει μια δεύτερη ζωή. Εάν σπάσατε την οθόνη του τηλεφώνου σας, είναι ακόμα δυνατό να το μεταπωλήσετε όπως είναι. Μερικοί από τους συνεργάτες μας προσφέρουν σπασμένες προσφορές εξαγορά οθόνης.

Γιατί να ανακυκλώσετε το κινητό σας τηλέφωνο ?

  • 30 έως 50% πλαστικά και συνθετικά υλικά,
  • 40 έως 60% μετάλλια,
  • 10 έως 20% γυαλί και κεραμικό.

Μπορούν να ανακτηθούν παλιά τηλέφωνα ?

Ακόμη και αν ο χρόνος ανανέωσης ενός smartphone έχει περάσει από 18 μήνες έως 24 μήνες παραμένει πολλά να το κάνουμε τουλάχιστον 36 μήνες. Οι Γάλλοι θα κρατούσαν 100 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα στα συρτάρι τους.
Όλα αυτά τα τηλέφωνα δεν είναι απαραίτητα αξίας. Εάν είναι παρωχημένες ή σπασμένες, θα αποσυναρμολογηθούν και τα κύρια συστατικά τους επαναλαμβάνουν τη βιομηχανία.
Εάν είναι λειτουργικά και πρόσφατα, τα τηλέφωνα εξακολουθούν να είναι αξία. Για να γνωρίζουμε αυτήν την τιμή ανάκτησης, κάντε μια άμεση εκτίμηση στον συγκριτή μας.
Με περισσότερους από 25 κατασκευαστές, 7000 αναφερόμενα μοντέλα και δεκάδες χιλιάδες προσφορές από τους κύριους επαγγελματίες αγοραστές, το SellonMobile είναι ο μόνος συγκριτής για να βρούμε τις προσφορές αγοράς ακόμη και για παλιά μοντέλα !

Μπορώ να πάρω εύκολα την ανάκτηση του τηλεφώνου μου oppo ?

Ο κατασκευαστής κινητής τηλεφωνίας Oppo είναι ένα πολύ καινοτόμο νεαρό σουτ. Δημιουργήθηκε στο 2010, ο κατασκευαστής smartphone έχει αναπτυχθεί από το 2018 στη Γαλλία από το 2018. Επομένως, είναι δυνατόν να ληφθεί η επανάληψη ενός τηλεφώνου OPPO, καθώς αυτά τα τηλέφωνα πωλούνται μάλλον καλά στη γαλλική αγορά.
Γνωρίζετε τα τηλέφωνα OPPO ? Βρείτε το έπος Oppo.

Πώς να αποθηκεύσετε την μπαταρία του τηλεφώνου μου και να διευκολύνετε την ανάκαμψή σας στο μέλλον ?

Η οθόνη : Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης του κινητού σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη, τόσο περισσότερη ενέργεια καταναλώνει. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα και να μειώσετε την έντασή του για να αποθέσετε την μπαταρία σας. Σημειώστε ότι η λειτουργία δονητή του κινητού σας είναι επίσης πολύ ενέργεια – !
Εφαρμογές : Όταν ανοίγετε μια εφαρμογή και πηγαίνετε σε άλλη, η εφαρμογή είναι στην πραγματικότητα ανοιχτή. Θα λειτουργεί στο παρασκήνιο και θα χρησιμοποιήσει εσωτερική μνήμη.
Όσο περισσότερες εφαρμογές ανοίγουν στο smartphone σας, τόσο περισσότερη μνήμη καταναλώνετε και επομένως μπαταρία. Μην διστάσετε να κλείσετε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές στο τηλέφωνό σας και δεν χρησιμοποιείτε πλέον.
Ζεστό κρύο : Αποφύγετε ζεστό και κρύο. Τα κινητά τηλέφωνα, ειδικά αυτά που είναι εξοπλισμένα με μπαταρία ιόντων λιθίου, είναι ευαίσθητα στις διαφορές θερμοκρασίας. Μην αφήνετε το κινητό σας σε πλήρη ήλιο, η θερμότητα αυξάνει τη δραστηριότητα της μπαταρίας, εξαντλώντας το γρηγορότερα και η υπερθέρμανσή της μπορεί να προκαλέσει ακόμη και σοβαρές συνέπειες στα εξαρτήματά του. Πολύ κρύες συνθήκες, αντίθετα, επιβραδύνουν την απόδοση του τηλεφώνου σας, η οποία μειώνει την τιμή ανάκτησης.
Τις εφαρμογές “Εξοικονόμηση μπαταρίας” : Η λύση θαύματος. Οι παίκτες το γνωρίζουν καλύτερα από όλους. Μια εξωτερική μπαταρία είναι πραγματικά η απατεώνα σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας της παραδοσιακής φόρτισης. Οι εφαρμογές “Battery Saver” είναι πολυάριθμες Android και σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τη μπαταρία του τηλεφώνου σας όσο το δυνατόν πιο κοντά.

Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να αλλάξετε το προφίλ χρήσης της συσκευής σας ανάλογα με τη χρήση του μέχρι την επιβράδυνση του ρυθμού του επεξεργαστή του κινητού σας τηλεφώνου για να αποθηκεύσετε την μπαταρία του.

Τέλος, στο iOS και στο Android, υπάρχει μια λειτουργία “εξοικονόμησης ενέργειας” που θα αφαιρέσει τα κεφάλαια στο κινητό σας, όπως ενεργοποίηση ανάκτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδοποιήσεις ιστορικού και πολλά άλλα διαδραστικά χαρακτηριστικά.

Τέλος συνιστούμε να διαβάσετε το άρθρο μας για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε την κατάσταση του τηλεφώνου σας.