Εδώ είναι τρία φτηνά πακέτα κινητής τηλεφωνίας με ένα νέο smartphone που προσφέρεται ή λιγότερο από € 10!, Πακέτο Promo NRJ: Αφήστε με δωρεάν iPhone

Δύο δωρεάν iPhone με πακέτα στο NRJ Mobile Promo

Όσον αφορά το πακέτο προώθησης σε αυτήν την προσφορά, αυτό είναι ένα Πακέτο 100 GB σε € 19,99/μήνα. Πολύ πλήρης, αυτή η τηλεφωνική συνδρομή έχει αρκετά δεδομένα για όλα τα ταξίδια της στην ηπειρωτική Γαλλία και ακόμη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και στις ευρωπαϊκές χώρες με 19 GB δεδομένων σε περιαγωγή. Τέλος, οι κλήσεις και τα SMS/MMs περιλαμβάνονται στο Unlimited.

Εδώ είναι τρία φτηνά πακέτα κινητής τηλεφωνίας με ένα νέο smartphone που προσφέρεται ή λιγότερο από € 10 !

Καλα ΝΕΑ ! Δεν χρειάζεται να καταστρέψετε τον εαυτό σας για να αλλάξετε το τηλέφωνό σας ! Τρεις χειριστές προσφέρουν τύπους Πακέτο κινητής τηλεφωνίας με smartphone που προσφέρεται ή λιγότερο από 10 ευρώ. Μπορείτε να επιλέξετε από τρία μοντέλα, α Samsung Galaxy A04s, ΕΝΑ Xiaomi Redmi Σημείωση 11 ή ένα Samsung Galaxy A13. Σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες αυτών των τριών προσφορών κινητής τηλεφωνίας και σας λέμε πώς να το εκμεταλλευτείτε.

Το πακέτο τηλεφώνου με 100 GB του κινητού NRJ

ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑΤΑΡΚΕΣ ! Συνιστούμε έντονα αυτό το πακέτο XXL με 100 GB στο Κινητό NRJ. Πράγματι, αυτό το πακέτο για κινητά με δέσμευση σάς επιτρέπει να λαμβάνετε το Xiaomi Redmi Note 11 για μόνο 9,99 € κατά την παραγγελία. Αυτό το τηλέφωνο είναι εγγυημένο νέο και προσφέρει αποθήκευση 64GB. Παρακάτω είναι οι υπηρεσίες που θα απολαύσετε εάν η συνδρομή NRJ Mobile σας απευθύνει έκκληση:

  • 100 GB δεδομένων σχετικά με το δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues στη Γαλλία
  • 19 GB δεδομένων (που περιλαμβάνονται) από το εξωτερικό και από ολόκληρη την ΕΕ
  • Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στην ηπειρωτική Γαλλία, από τα υπερπόντια τμήματα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Πακέτο NRJ με smartphone

Για να επωφεληθείτε από αυτό το φτηνό smartphone, θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτήν την προσφορά για κινητά με μια δέσμευση 24 μηνών με μηνιαία πληρωμή € 19.99. Μπορείτε να το απολαύσετε απευθείας στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε. E Plus, η παράδοση τηλεφώνου είναι δωρεάν.

Το μέγιστο πακέτο 100 GB του CDISCount Mobile στα € 16.99/μήνα

Ψάχνετε για μια προσφορά “Το πακέτο και το smartphone προσφέρονται“” ? Σας έχουμε αηδιαστήσει με ένα promo που δεν θα σας αφήσει πεινασμένους ! Αυτή η σούπερ καλή συμφωνία είναι να κατασχεθεί στο Κινητό cdiscount ! Πράγματι, ο χειριστής σας προσφέρει ένα δωρεάν τηλέφωνο εάν επιλέξετε το πακέτο κινητής τηλεφωνίας 100GB με δέσμευση 24 μηνών σε μόλις € 16.99/μήνα.
Το τηλέφωνο που θα σας προσφέρεται ως δώρο είναι το Samsung Galaxy A 04s. Αυτό το smartphone προσφέρει αποθήκευση 32GB, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 50mpx και μακροχρόνια μπαταρία 50000mAh.

Πακέτο CDISCONT με smartphone

Μεταξύ των υπηρεσιών αυτού Απεριόριστη συνδρομή τηλεφώνου, Μπορείτε να απολαύσετε 100 GB δεδομένων στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών Bouygues στη Μητρόπολη. Σημειώστε ότι ένα μπόνους δεδομένων 17 GB διατίθεται αποκλειστικά από τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, εάν αυτό Πακέτο τηλεφώνου προώθησης Σας ενδιαφέρει, θα μπορείτε να καλέσετε και να στείλετε SMS/MMS Unlimited στην ηπειρωτική Γαλλία, από το εξωτερικό και από την ΕΕ.

Auchan Telecom: Ένα Mega Package 100 GB για € 19,99/μήνα

Auchan Telecom Επωφεληθείτε επίσης από ένα smartphone σε χαμηλή τιμή χάρη σε ένα από τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας του.Αυτό το πακέτο κινητής τηλεφωνίας περιλαμβάνει 100 GB δεδομένων στο δίκτυο Bouygues Telecom που είναι προσβάσιμο στην ηπειρωτική Γαλλία. Επιπλέον, μεταξύ των υπηρεσιών αυτού απεριόριστη προσφορά για κινητά, Θα επωφεληθείτε από 19 GB δεδομένων (ντετέκτιβ του παγκόσμιου όγκου) από το εξωτερικό και από την ΕΕ. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από αυτό το πακέτο τηλεφώνου 4G περιλαμβάνουν επίσης απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS, στη μητρόπολη, από το DOM και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πακέτο Auchan με τηλέφωνο

Όσον αφορά το smartphone, θα σας προσφερθεί για το μέτριο ποσό των € 9.99 και θα επωφεληθείτε από Samsung Galaxy A13. Η τιμή του πακέτου κινητής τηλεφωνίας ? € 19,99/μήνα με δέσμευση 24 μηνών για μέγιστο πλεονεκτήματα !

Δύο δωρεάν iPhone με πακέτα στο NRJ Mobile Promo

Το πακέτο προώθησης και iPhone προσέφερε το NRJ Mobile

Εάν θέλετε να αλλάξετε το τηλέφωνό σας, τα πακέτα προώθησης του NRJ Mobile πρέπει να σας ενδιαφέρουν. Πράγματι, ο χειριστής προσφέρει ένα iPhone με τις προσφορές του 100 και 150 GB. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, για να επωφεληθείτε από αυτό, δεν πρέπει να εγγραφείτε σε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας σε μια περιορισμένη σειρά. Το NRJ Mobile διαθέτει προσαρμοσμένες προσφορές με πακέτο + τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε ακόμη και να φύγετε με ένα iPhone 8 ή ένα iPhone 11 δωρεάν. Εξήγηση.

Το πακέτο προσφοράς iPhone 8 Promo με 100 GB δεδομένων από το NRJ Mobile

Η προσφορά NRJ Mobile που συνδυάζει ένα πακέτο προώθησης με 100 GB δεδομένων και δωρεάν iPhone 8 είναι διαθέσιμο σε € 19.99/μήνα. Αυτή είναι η τιμή του πακέτου κινητής τηλεφωνίας, γιατί Το iPhone είναι δωρεάν. Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι πελάτες πρέπει να δεσμευτούν για 2 χρόνια.

Πακέτο προώθησης με το iPhone 8 που προσφέρεται στο NRJ Mobile

Ανακατασκευασμένο σε πολύ καλή κατάσταση, το iPhone μπορεί να έχει κάποιες αόρατες μικρο-κροτίδες μόλις ανάψει η οθόνη.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο είναι ένα iPhone 8 ανακατασκευασμένο σε πολύ καλή κατάσταση. Επομένως, οι πελάτες δεν έχουν καμία ανησυχία να έχουν την ποιότητα του τηλεφώνου. Το NRJ Mobile συνεργάζεται με έναν πάροχο υπηρεσιών που Εξασφαλίζει ότι το τηλέφωνο είναι 100% λειτουργικό. Ένα προϊόν σε πολύ καλή κατάσταση σημαίνει ότι μπορεί να έχει κάποια ελαφρά ίχνη φθοράς, όπως μικρο-κροτίδες που δεν είναι ορατά μόλις ανάβει η οθόνη.

Σημειώστε επίσης ότι το iPhone είναι ένα τηλέφωνο που κυκλοφόρησε το 2017. Επομένως, η συσκευή είναι αρκετά παλιά, ακόμα κι αν δεν είναι καθόλου παρωχημένη. Θα ταιριάζει μόνο Αντίθετα σε άτομα που δεν χρειάζεται να έχουν ένα κράτος -το smartphone -art. Ωστόσο, επιτρέπει τις πλήρεις χρήσεις του πακέτου κινητής τηλεφωνίας, όπως η μεταφορά κλήσεων με το NRJ Mobile.

Όσον αφορά το πακέτο προώθησης σε αυτήν την προσφορά, αυτό είναι ένα Πακέτο 100 GB σε € 19,99/μήνα. Πολύ πλήρης, αυτή η τηλεφωνική συνδρομή έχει αρκετά δεδομένα για όλα τα ταξίδια της στην ηπειρωτική Γαλλία και ακόμη και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και στις ευρωπαϊκές χώρες με 19 GB δεδομένων σε περιαγωγή. Τέλος, οι κλήσεις και τα SMS/MMs περιλαμβάνονται στο Unlimited.

Προστατέψτε το smartphone σοκ

Διαβάστε επίσης τον τρόπο προστασίας του smartphone σας από σοκ / πτώσεις και γρατζουνιές ?

Για τους περισσότερους technophiles, ένα δωρεάν iPhone 11 προσφέρεται επίσης με ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας 150 GB

Για τους χρήστες που αναζητούν ένα πιο αποτελεσματικό τηλέφωνο, το NRJ Mobile τους προσφέρει μια δεύτερη προσφορά. Είναι περίπου Πακέτο προώθησης με 150 GB στα € 29,99 και το δωρεάν iPhone 11. Για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει πάντα να εμπλακείτε για 2 χρόνια.

Πακέτο προώθησης με δωρεάν iPhone 11 στο NRJ

Το iPhone 11 θα ταιριάζει στους ανθρώπους που αναζητούν ένα πιο πρόσφατο smartphone χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ.

Το iPhone 11 που υπάρχει στο promo του NRJ Mobile είναι επίσης Ένα τηλέφωνο αναμορφώθηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτή τη φορά, η συσκευή θα ταιριάζει στους περισσότερους χρήστες technophile με την οθόνη HD Retina HD 6.1 -INCH, τη φωτογραφική μηχανή φακού των 12 mpx και την μπαταρία 3110 mAh.

Όσον αφορά το πακέτο προώθησης περιλαμβάνει στην προσφορά, οι πελάτες επωφελούνται από 150 GB δεδομένων στο δίκτυο Bouygues Telecom Mobile. Εάν ο φάκελος 100 GB ήταν περισσότερο από αρκετό στην πρώτη προώθηση, αυτό του 150 GB είναι ακόμα πιο άνετη. Επιπλέον, 28 GB κινητής τηλεφωνίας περιλαμβάνονται από τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέλος, οι πελάτες έχουν πάντα πρόσβαση σε απεριόριστες κλήσεις και κείμενα. Σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τα μηνύματα κινητής τηλεφωνίας NRJ στην οπτική του έκδοση στο iPhone.

Περίληψη των δύο σχεδίων στο promo με το iPhone που προσφέρει η NRJ Mobile:

  • ένα iPhone 8 που προσφέρεται με ένα πακέτο 100 GB για € 19.99 μηνιαίως
  • Ένα δωρεάν iPhone 11 με πακέτο 150 GB για € 29,99/μήνα
  • Μια δέσμευση 24 μηνών ζήτησε από τους πελάτες
  • Πρόσβαση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom.

Τα πάντα για να εξασφαλίσετε το κινητό σας

Διαβάστε επίσης πώς και γιατί βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας τηλέφωνο με θραύση, κλοπή, οξείδωση .. ?

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.