Να επισκευαστεί το smartphone σας σε 1 ώρα με Wefix!, Πόσο είναι η επισκευή οθόνης τηλεφώνου? | Bouygues Telecom

Πόσο είναι η επισκευή οθόνης τηλεφώνου

Η Wefix έχει ρυθμίσει ΑΤΜ εφοδιασμένος μεΑξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας στο μεγαλύτερο σταθμών γαλλική γλώσσα.

Σπασμένο smartphone ? Το Wefix το επισκευάζει σε μια ώρα !

Μερίδιο

Μικρό νέο στο FNAC Darty Group, η WeFix ειδικεύεται στην επισκευή smartphones και tablet. Πως δουλεύει ? Ρητή παρουσίαση.

Για τη μικρή ιστορία

Το Wefix είναι ένα Γαλλική εταιρεία, Δημιουργήθηκε το 2012, το οποίο μετράει Πάνω από 90 σημεία πώλησης στη Γαλλία και το Βέλγιο. Σπασμένη αλλαγή οθόνης ή μπαταρία, κάμερα, σύνδεση φόρτισης … Οι τεχνικοί Wefix ρυθμίζουν το 98 % αυτών των καταστροφών.

Επισκευές που έγιναν σε 1 ώρα κατά μέσο όρο

Αυτή είναι η δέσμευσή τους ! Απλώς πηγαίνετε στο κατάστημα Wefix πιο κοντά σε εσάς. Χωρίς ανάγκη RV. Οι ειδικοί κάνουν μια προσαρμοσμένη διάγνωση και προσφορά, στη συνέχεια, σας προσφέρουν να συλλέξετε τη συσκευή σας όπως εννέα μετά από μόλις 60 λεπτά.

Wefix Geolocation

Και η τιμή ?

Συνδέοντας στον ιστότοπο Wefix, όλες οι τιμές εμφανίζονται σύμφωνα με το εμπορικό σήμα και το μοντέλο του τηλεφώνου σας. Η τιμή της επισκευής περιλαμβάνει τα μέρη που χρησιμοποιούνται και την εργασία. Επιπλέον, για όλες τις επισκευές, η WeFix εξασφαλίζει Εγγύηση ενός έτους (3 μήνες για μπαταρίες).

Θέλετε ένα νέο φτηνό τηλέφωνο ? Ανακαλύψτε τα επαναπροσανατολισμένα τηλέφωνά τους !

iPhone 5S, iPhone 6S, iPhone 7, Samsung S7… Αν θέλετε να διασκεδάσετε Χωρίς να σπάσει την Piggy Bank, είναι δυνατό. Τα επαναπροσανατολισμένα τηλέφωνα είναι επαληθευμένος μέσω 34 σημείων ελέγχου. Μπαταρία, οθόνη, Wi-Fi, κάμερα, σύνδεσμος. Η συσκευή είναι Εγγυημένη 6 μήνες.

Ξέχασες τον φορτιστή σας για το ταξίδι σας ?

Διανομέας Wefix στο Gare de Lyon

Η Wefix έχει ρυθμίσει ΑΤΜ εφοδιασμένος μεΑξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας στο μεγαλύτερο σταθμών γαλλική γλώσσα.

Xforce: Κάντε την οθόνη σας Unbreakable Screen !

Ποιος δεν έχει συμβεί ποτέ να ρίξει το smartphone σας στο δρόμο ή στα πλακάκια της κουζίνας ? Η προστασία του έχει καταστεί απαραίτητη και το Xforce έχει τη λύση για να το καταστήσει άφθαρτο. Τέλος, ξεχάστε τις γρατζουνιές και τις σπασμένες οθόνες.

Και αν το τηλέφωνό σας δεν μπορεί να επισκευαστεί, επωφεληθείτε από καλά τηλεφωνικά σχέδια όλο το χρόνο, πωλήσεις σε smartphones ή ανακατασκευασμένα smartphones !

Πόσο είναι η επισκευή οθόνης τηλεφώνου ?

Πόσο τηλέφωνο οθόνης επισκευής κόστους

Πατάτας ! Είναι η πτώση και εδώ είναι η οθόνη του smartphone σας μειωμένη στα ψίχουλα ? Να είστε σίγουροι: Είτε είναι απλά γδαρμένο είτε απλά σπασμένο, η πλάκα σας μπορεί να αντικατασταθεί. Σας εξηγούμε τα πάντα και ειδικά πόσο κοστίζει. Δεν είναι μια σέσουλα: η οθόνη του smartphone σας είναι το πιο εύθραυστο και εκτεθειμένο μέρος του. Ως απόδειξη, τα διαλείμματα οθόνης καταλαμβάνουν το πρώτο βήμα του βάθρου των Αβάνων που αναφέρθηκαν. Ευτυχώς, είναι επίσης ένα από τα μέρη που επισκευάζουν το πιο εύκολα. Και ακόμα κι αν η οθόνη σας είναι εντελώς σπασμένη και άχρηστη, πιθανότατα δεν χρειάζεται να αλλάξετε το τηλέφωνό σας !

Πώς να επισκευάσετε μια οθόνη σπασμένου τηλεφώνου ?

Για την επισκευή του smartphone, και ειδικότερα μια οθόνη, είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε έναν εγκεκριμένο ειδικό. Εάν δεν είναι τόσο περίπλοκο από μόνο του, η παρέμβαση είναι κάπως “χειρουργική” και επικίνδυνη και ζητά να είναι τέλεια εξοπλισμένη. Εάν το τηλέφωνό σας είναι πρόσφατο, μπορείτε επίσης να διατηρήσετε την εγγύησή του.

Πού να επισκευάσετε μια οθόνη smartphone ?

Οι μάρκες επισκευής smartphones είναι τώρα λεγεώνα, αλλά όχι όλα. Θα βρείτε πιθανώς τις πιο πλεονεκτικές τιμές σε μικρά καταστήματα γειτονιάς. Πρόβλημα: Δεν έχουν πάντα εγκριθεί από τους κατασκευαστές και δεν προσφέρουν συστηματικά εγγύηση. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να στραφείτε σε αναγνωρισμένους παρόχους, και οι δύο παρόντες στο Διαδίκτυο και με μια βιτρίνα. Αυτή είναι η περίπτωση του συνεργάτη μας Wefix, των οποίων οι τιμές είναι απόλυτα διαφανείς και η εμπειρογνωμοσύνη ευρέως αναγνωρισμένη. Επιπλέον, η επισκευή στο Wefix είναι εγγυημένη για ένα χρόνο. Και μετακινώντας σε ένα από τα 120 καταστήματα τους, η αλλαγή οθόνης γίνεται σε λίγα μόνο δεκάδες λεπτά.

Είναι η οθόνη τηλεφώνου υπό εγγύηση ?

Εάν το κινητό σας αγόρασε νέο εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση και η κατανομή δεν οφείλεται σε τυχαία πτώση, αλλά σε δυσλειτουργία της συσκευής, καλύπτεται τότε. Ο κατασκευαστής πρέπει να επισκευάσει το smartphone σας ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό τμήμα. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας, ο οποίος θα αναφέρει τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Στο κατάστημά μας, όλα τα νέα μας κινητά είναι εγγυημένα 24 μήνες. Εάν αγοράσατε το τηλέφωνό σας στον ιστότοπό μας και έσπασε εντός 14 ημερών από την αγορά (7 ημέρες αν το αγοράσατε σε ένα από τα καταστήματά μας), απλά θα αντικατασταθεί από εννέα. Από την άλλη πλευρά, το διάλειμμα οθόνης δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Αλλά αν έχετε εγγραφεί σε ένα πακέτο τηλεπικοινωνιών Bouygues, σας δίνουμε έκπτωση 30% στην επισκευή της οθόνης σας στο Wefix. Ο συνεργάτης μας μπορεί να σας δώσει δωρεάν προσφορά.

Πόσο είναι η επισκευή της οθόνης του τηλεφώνου ?

Η τιμή της επισκευής οθόνης του τηλεφώνου είναι πολύ μεταβλητή από το ένα μοντέλο στο άλλο. Κατά τη σύνταξη αυτού του άρθρου, ήταν απαραίτητο να μετρήσουμε 120 ευρώ για την αντικατάσταση της οθόνης ενός Samsung Galaxy A20E στο Wefix, 140 ευρώ για εκείνο ενός Xiaomi Redmi Note 9 Pro, 199 ευρώ για εκείνο ενός iPhone 11 ή 319 ευρώ για αυτό ενός Samsung Galaxy S20. Οι τιμές στις οποίες θα πρέπει να εφαρμοστεί η έκπτωση 30% εάν έχετε ένα από τα πακέτα τηλεπικοινωνιών Bouygues. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας της νέας πλάκας, είναι εγγυημένη για 1 έτος ανά Wefix. Και η παρέμβαση δεν έχει αντίκτυπο στην εγγύηση του κατασκευαστή τηλεφώνου.
Κάντε μια προσφορά στο Wefix

Μπορούμε να κάνουμε ασφάλιση για μια σπασμένη οθόνη ?

Όταν αγοράζετε ένα smartphone με το πακέτο κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom, σας προσκαλούμε να πάρετε την ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας εντός πέντε ημερών από την ημερομηνία αγοράς του τηλεφώνου. Αυτή η ασφάλιση, της οποίας η μηνιαία τιμή εξαρτάται από το κινητό σας, καλύπτει αποτελεσματικά τυχαία ζημιά, με αδυναμία ή αμέλεια. Από την άλλη πλευρά, οποιοδήποτε σκόπιμο σφάλμα ή οποιαδήποτε έλλειψη προφύλαξης θα σας εμποδίσει να εκτελέσετε ασφάλιση. Αυτό συμβαίνει αν αφήσετε το τηλέφωνο ασφαλισμένο σε ένα μέρος όπου δεν είναι ανοσοποιητικό σε οποιοδήποτε προβλέψιμο κίνδυνο πτώσης ή επιδείνωσης ή αν το αφήσετε έξω, εκθέτοντας το σε κακές καιρικές συνθήκες (βροχή, χιόνι, άνεμος …).

Πώς να προστατεύσετε την οθόνη από το smartphone σας ?

Για να αποφύγετε οποιοδήποτε διάλειμμα γρατσουνιών ή οθόνης, μια τελευταία συμβουλή: σκεφτείτε τα αξεσουάρ που πηγαίνουν καλά όταν αγοράζετε το τηλέφωνό σας. Ένα ποιοτικό κέλυφος καθώς και η προστασία υγρού γυαλιού θα σας κοστίσει μερικές δεκάδες ευρώ, αλλά θα περιορίσουν έντονα τον κίνδυνο ζημιάς. Και αν το κινητό σας διατηρηθεί από οποιαδήποτε γρατσουνιά ή ίχνος φθοράς, η αξία του θα είναι ακόμη πιο σημαντική όταν μεταπώληση ή ανάκαμψη, όταν έχει έρθει η ώρα να επιλέξει ένα νέο κινητό ..
Δείτε τα στρόφιγγες και τις προστασίες της οθόνης

  • Είτε κουρασμένος, εν μέρει σπασμένος ή εντελώς άχρηστος, μια οθόνη τηλεφώνου μπορεί εύκολα να αλλάξει σε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή.
  • Η τιμή της επισκευής μιας οθόνης τηλεφώνου είναι πολύ μεταβλητή και είναι γενικά μεταξύ 100 και 400 ευρώ.
  • Εάν έχετε ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας Bouygues Telecom, σας δίνουμε έκπτωση 30% για οποιαδήποτε επισκευή σε ένα από τα καταστήματα του συνεργάτη μας Wefix. Μπορείτε να κάνετε απευθείας μια δωρεάν προσφορά στον ιστότοπό τους.