Πώς να μεταναστεύσετε από SFR σε κόκκινο από SFR?, Πηγαίνετε από SFR σε κόκκινο: Η μέθοδος που πρέπει να ακολουθήσετε και τα βήματα

Πώς να πάτε από SFR σε κόκκινο

�� Mobile Redoff
από 4,99 €/μήνα χωρίς δέσμευση !

Πώς να μεταναστεύσετε από SFR σε κόκκινο από SFR ?

Είστε πελάτης SFR και θέλετε να πάτε σε ένα κόκκινο από το πακέτο SFR Mobile που βρίσκετε πιο οικονομικά πλεονεκτική ? Εάν δεν ασχολείστε πλέον με το SFR, ο χειρισμός είναι εύκολος και γρήγορος. Εδώ είναι η διαδικασία για να αφήσετε τον χειριστή στην Κόκκινη Πλατεία και να ανακαλύψετε τις χαμηλές τιμές των απογόνων του.

Η Red είναι θυγατρική της SFR. Ο φορέας εκμετάλλευσης εκμεταλλεύεται το ίδιο δίκτυο με αυτό της μητρικής του εταιρείας, αλλά διακρίνεται από τις προσφορές για την πολύ πιο ενδιαφέρουσα αξία για τα χρήματα και, τα οποία, επιπλέον, είναι χωρίς δέσμευση. Σε αντάλλαγμα, η εξυπηρέτηση πελατών είναι λιγότερο ανεπτυγμένη από ό, τι στο SFR (χωρίς τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών ή πρόσβαση σε φυσικό κατάστημα) και δεν είναι δυνατό να αγοράσετε ένα επιδοτούμενο smartphone μέσω κόκκινου.

Επίσης, αν ψάχνετε μόνο για ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους που προσφέρει ένα μεγάλο ποσό δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, το κόκκινο είναι πολύ πιο ελκυστικό. Για να φύγετε από το SFR και να πάτε στο κόκκινο, η μόνη προϋπόθεση είναι να μην ασχολείσαι πλέον. Εάν συναντήσετε αυτήν την προϋπόθεση, μπορείτε στη συνέχεια να μεταναστεύσετε από έναν χειριστή σε άλλο εύκολα, όπως θα μπορείτε να δείτε στο υπόλοιπο αυτού του σεμιναρίου.

Γιατί να μεταναστεύσετε από SFR σε κόκκινο ?

Για την αντιμετώπιση του δωρεάν κινητού και των χαμηλών τιμών του, η SFR ξεκίνησε έναν χειριστή χαμηλού κόστους: Red. Οι τιμές που χρεώνονται είναι πολύ χαμηλότερες από ό, τι στο SFR ενώ το δίκτυο είναι το ίδιο: προς τα κάτω ταχύτητα, ποσό, λανθάνουσα κατάσταση. Θα έχετε τους ίδιους παράγοντες στο κόκκινο όπως στο SFR. Το Red προσφέρει μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα για όλους εκείνους που θέλουν ένα σημαντικό φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και που δεν χρειάζεται να επωφεληθούν από πρόσθετες επιλογές ή να επωφεληθούν από την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Στο τέλος, η πλειοψηφία των συνδρομητών SFR πληρώνουν την υψηλή τιμή για τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά που δεν χρησιμοποιούν ποτέ.

Επιπλέον, τα κόκκινα πακέτα κινητής τηλεφωνίας είναι χωρίς υποχρέωση, δηλαδή ότι μπορείτε εύκολα να τερματίσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Μόλις δείτε μια καλύτερη προσφορά σε έναν ανταγωνιστή, μπορείτε να τερματίσετε τη σύμβασή σας και να εγγραφείτε σε άλλο χειριστή. Τέλος, οι προσφορές στο κόκκινο είναι πολύ ενδιαφέρουσες και τακτικές. Σας επικοινωνούμε σε εσάς στο τμήμα μας για καλές προσφορές. Για τους υπαλλήλους ή τους χρήστες που ταξιδεύουν από καιρό σε καιρό, γνωρίζετε επίσης ότι επωφελούνται από 8 GB δεδομένων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και στο DOM με το ενιαίο πακέτο Red Mobile. Ένα επιχείρημα που δεν πρέπει να παραβλεφθεί.

Μεταναστεύστε με ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας SFR στο κόκκινο

Το SFR και το κόκκινο είναι στενά συνδεδεμένοι, διευκολύνεται το απόσπασμα από το ένα στο άλλο. Αφήνοντας το SFR να μεταβεί σε κόκκινη συνδρομή αφήνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, χωρίς καν να χρειαστεί να ζητήσετε φορητότητα και να εισαγάγετε τον αριθμό του Ρίο σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα, δεν χάνετε την αρχαιότητά σας στο SFR με κλίση προς κόκκινο.

Αλλάξτε ένα πακέτο SFR σε κόκκινο πακέτο από την περιοχή του πελάτη

Είναι δυνατό να κάνετε μια αλλαγή πακέτου από την περιοχή του πελάτη SFR σας. Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στην ενότητα “Προσφορά και κινητό” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Αλλαγή πακέτου”. Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα να “επιλέξετε ένα κόκκινο πακέτο” και όχι σε συνδρομή SFR. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, ένας σύμβουλος θα σας καλέσει αργότερα για να ολοκληρώσετε τη μετανάστευση της γραμμής. Ο χειρισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ιστό όπως στην εφαρμογή SFR & ME.

Αλλάξτε ένα πακέτο SFR σε κόκκινο πακέτο μέσω τηλεφώνου

Μπορείτε επίσης να καλέσετε έναν σύμβουλο στο 1023 από το κινητό σας τηλέφωνο με κάρτα SIM SFR. Αυτό θα σας καθοδηγήσει και θα φροντίσει να ολοκληρώσει τη μετανάστευση στο κόκκινο. Μπορεί να είναι η τελευταία φορά που έχετε έναν τηλεφωνικό σύμβουλο, αφού η Red δεν προσφέρει αυτήν την υπηρεσία. Είναι πράγματι απαραίτητο να περάσετε από τον ιστότοπο του ιστότοπου ή της εφαρμογής Red & Me για να επικοινωνήσετε με έναν κόκκινο σύμβουλο.

 • Πώς να τερματίσετε το κόκκινο από το πακέτο SFR Mobile ?
 • Πώς να ενεργοποιήσετε το κόκκινο σας με κάρτα SFR SIM ?
 • Πώς να ανακτήσετε τον κωδικό RIO στο Red by SFR ?
 • Κόκκινο από τη χορηγία SFR: Πώς λειτουργούν τα πλεονεκτήματα της προσφοράς για πακέτα κινητής τηλεφωνίας ?
 • Πώς να συνδεθείτε στο κόκκινο σας από την περιοχή πελατών SFR και να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας ?
 • Πώς να επικοινωνήσετε με το Red by SFR SERVICE SERVICE ?
 • Πώς να διαμορφώσετε το μηχάνημα απαντήσεων σας κόκκινο από το SFR ?
 • Πώς να διαμορφώσετε το APN Red από SFR στο smartphone του ?
 • Πώς να ξεκλειδώσετε ένα smartphone στο Red by SFR ?
 • Πώς να ενεργοποιήσετε τις κλήσεις Wi-Fi στο Red by SFR ?
 • Πώς να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά κλήσεων στο κόκκινο από το SFR ?

Πώς να πάτε από SFR σε κόκκινο ?

Είστε πελάτης SFR Mobile ή SFR Box ? Μπορείς Συνεχίστε να επωφελήστε την ποιότητα του δικτύου 4G ή της ίνας SFR Επιλέγοντας μια κόκκινη προσφορά. Red by SFR προσφορές Δεδομένα -Rich Mobile προσφέρει σε μειωμένες τιμές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πακέτα εισόδου σε χαμηλή τιμή ή για προσφορά κουτιού. Συνθήκες, διαδικασίες και πλεονεκτήματα, εξηγούμε τα πάντα για να πάτε από το SFR σε κόκκινο !

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Ερυθρό λογότυπο

Επωφεληθείτε από 1 μήνα που προσφέρεται σε κόκκινες ίνες από 19,99 €

Πηγαίνετε από SFR σε κόκκινο: Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ?

Είστε πελάτης SFR και θέλετε να πάτε στο κόκκινο, το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους του χειριστή ? Εδώ είναι όλες οι χρήσιμες πληροφορίες πριν κάνετε την αλλαγή σας !

Αλλάξτε το πακέτο SFR για κόκκινο

Όλοι οι συνδρομητές SFR κινητής τηλεφωνίας που δεν είναι πλέον αφοσιωμένοι μπορεί να επωφεληθεί από τις κόκκινες προσφορές χωρίς υποχρέωση. Για να μεταβείτε από το SFR στο Red Mobile, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο ! Απλά κάντε το αίτημά σας για αλλαγή Προς ένα κόκκινο πακέτο χωρίς υποχρέωση.

Μπορείς να το κάνεις Από την περιοχή του πελάτη σας ή από την εφαρμογή SFR & ME. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR στο 1023 Για να μεταβείτε από το SFR σε κόκκινο.

Πελάτης SFR Box: Πώς να μεταβείτε από το SFR σε κόκκινο ?

Εάν θέλετε να πάτε από SFR σε κόκκινο για το τμήμα Διαδικτύου, πρέπει πρώτα Επανατοποθετήστε τη συνδρομή σας SFR Box Στη συνέχεια, εγγραφείτε σε μια προσφορά κόκκινης ίνας ή κόκκινου ADSL.

Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να μάθετε πώς να τερματίσετε το κουτί SFR σας.

Πώς να μεταβείτε από το SFR σε κόκκινο διατηρώντας τον αριθμό μου ?

Όλοι οι πελάτες SFR δεν έχουν ελάχιστη περίοδο δέσμευσης μπορούν να πάνε δωρεάν σε ένα κόκκινο κουτί. Όποια και αν είναι η παλιά και η νέα προσφορά, Διατηρείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Κρατάς το ίδιο Την αρχαιότητα των πελατών σας.

Προσέξτε όλα τα ίδια, ορισμένες συνθήκες θα τροποποιηθούν αν πάτε από SFR σε κόκκινο:

 • Παραιτείτε για την παράδοση εμπλοκής και το πλεονέκτημα της αφοσίωσης 24 μηνών,
 • Παραιτείτε την ανανέωση του επιδοτούμενου κινητού.

Χαίρομαι που γνωρίζετε αν είστε Ακόμα δεσμευμένος στο SFR, Επομένως, θα είναι απαραίτητο να περιμένετε να προχωρήσετε σε μια κόκκινη προσφορά για κινητά. Ωστόσο, μπορείτε να στραφείτε σε άλλο χειριστή κινητής τηλεφωνίας διατηρώντας παράλληλα τον αριθμό σας.

Σημειώστε, όταν αλλάζετε τον χειριστή με την πραγματοποίηση, πρέπει να πληρώσετε τα τέλη τερματισμού. Εάν έχετε πάρει συμβόλαιο με δέσμευση, Είστε υπεύθυνοι για τους υπόλοιπους μήνες στο συμβόλαιο SFR σας. Ως μέρος μιας σύμβασης που έχει εγγραφεί με δέσμευση 24 μηνών, με τον νόμο chatel, πληρώνετε μέχρι τον 12ο μήνα το σύνολο των υπόλοιπων μηνών. Από τον 13ο μήνα, πληρώνετε το ένα τέταρτο των υπόλοιπων μηνών.

Ερυθρό λογότυπο

�� Mobile Redoff
από 4,99 €/μήνα χωρίς δέσμευση !

Γιατί να πάτε από SFR σε κόκκινο ?

Τα πακέτα χαμηλού κόστους του χειριστή Red έχουν πολλά πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές. Με τη μετάβαση από το SFR σε κόκκινο, ωφελείτε πρώτα απ ‘όλα Δεδομένα -Rich προσφέρει στο δίκτυο SFR 4G και στην καλύτερη τιμή. Ομοίως, για το διαδίκτυο στο σπίτι, απολαμβάνετε το Ποιότητα ινών SFR.

Ένα άλλο πλεονέκτημα μεγέθους, οι τιμές που προσφέρονται από το κόκκινο είναι χωρίς διάρκεια της διάρκειας, δηλαδή Διάρκεια Ζωής. Και αυτός ο χειριστής προσφέρει Μόνο μη δεσμευτικές προσφορές, Επομένως, είστε ελεύθεροι να τερματίσετε το κόκκινο σας με τη γραμμή SFR ανά πάσα στιγμή και χωρίς κόστος. Ως υπενθύμιση, για να αλλάξετε τον χειριστή κινητής τηλεφωνίας χωρίς να αλλάξετε τον αριθμό, απλά πρέπει να ζητήσετε τη φορητότητα του αριθμού σας.

Για το τμήμα του κουτιού, οι κόκκινες προσφορές είναι επίσης χωρίς δέσμευση, Αλλά ο χειριστής εφαρμόζει € 49 σε περίπτωση τερματισμού.

Συνοψίζοντας, τα δυνατά σημεία του Red είναι:

 • Η πλεονεκτική αξία για τα χρήματα.
 • Χωρίς δέσμευση τόσο για κινητά όσο και για πακέτα διαδικτύου.
 • Η ποιότητα του δικτύου SFR.
 • Τη δυνατότητα εξατομίκευσης του πακέτου σας με πολλές επιλογές.

Διαφορά μεταξύ SFR και κόκκινου

Να είστε προσεκτικοί, όλα αυτά, επιλέγοντας ένα κόκκινο κινητό ή ένα κουτί προσφορά, Δεν επωφελείται πλέον από ορισμένες υπηρεσίες προτείνεται από το SFR, δηλαδή:

 • Πρόσβαση στο δίκτυο καταστημάτων SFR για να εκτελέσετε τις διαδικασίες σας.
 • Η εξυπηρέτηση πελατών SFR διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου στις 1023. Ο κόκκινος χειριστής είναι 100 % σε απευθείας σύνδεση, Εκτελείτε τις διαδικασίες σας από την περιοχή του πελάτη σας ή από την εφαρμογή Red & Me. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κόκκινο από την εξυπηρέτηση πελατών SFR από το e-chat.
 • Με μια προσφορά κόκκινου κινητού, δεν μπορείτε να αγοράσετε επιδοτούμενο κινητό.
 • Τέλος, δεν μπορείτε πλέον να προσποιείτε το κόκκινο για τις οικογενειακές προσφορές SFR. Σας επιτρέπουν να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας και το gigas με τα μέλη της οικογένειάς σας επίσης πελάτες SFR.

το κόκκινο

Θέλετε να πάτε στο κόκκινο από το SFR ?
Ανακαλύψτε τις προσφορές του Διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων του χειριστή !

Καλέστε το:

Πώς να πάτε από κόκκινο σε SFR ?

Αντίστροφα, εάν είστε κόκκινος πελάτης κινητής τηλεφωνίας και θέλετε να πάτε στο SFR για να Επωφεληθείτε από τα πακέτα υψηλότερων, Μπορείτε να το κάνετε αυτό από την περιοχή του πελάτη σας.

Για το κουτί, η προσέγγιση είναι διαφορετική, πρέπει πρώτα Επανατοποθετήστε τη συνδρομή του κόκκινου κουτιού σας Για να εκτελέσετε τότε Η εγγραφή σας για την προσφορά SFR Box της επιλογής σας.

Πώς να επιλέξετε ένα πακέτο κόκκινου SFR ?

Ο χειριστής κόκκινος από τις αγορές SFR α Το μοναδικό πακέτο κινητής τηλεφωνίας μειώθηκε σε τρεις προσφορές σύμφωνα με το φάκελο του Διαδικτύου που επιλέχθηκε : 1GB, 100GB ή 200GB. Τακτικά, αυτός ο χειριστής προσφέρει μπόνους στο διαδίκτυο στη Γαλλία και στο εξωτερικό για να ενισχύσει τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε δεδομένα.

Επιλέξτε ένα κόκκινο κουτί

Για το διαδίκτυο, κόκκινο από τις αγορές SFR Κόκκινο κουτί ή προσφορά THD χωρίς υποχρέωση και χωρίς διάρκεια διάρκειας. Αυτή η συνδρομή ενσωματώνει πρόσβαση πολύ υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο έως και 500 MB/s σε WiFi 5 καθώς και απεριόριστες κλήσεις προς διορθώσεις στη Γαλλία και περισσότερους από 100 προορισμούς.

Εάν δεν είστε επιλέξιμοι για ίνες ή THD, μπορείτε να το επιλέξετε Προσφορά κόκκινου κουτιού στην έκδοση ADSL στο 19.99 €/μήνα χωρίς υποχρέωση. Αυτή η τιμή είναι εγγυημένη για τη ζωή επειδή δεν αυξάνεται από το δεύτερο έτος.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την προσφορά Red Box με επιλογές τηλεόρασης και ψυχαγωγίας από € 3/μήνα ή επιλογές μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου από € 5/μήνα.

Θέλετε λοιπόν να αλλάξετε για ένα κόκκινο κιβώτιο ινών ή ADSL ? Επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας για να βγάλουν μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας !

Όλα για το κόκκινο από το SFR

 • Πηγαίνετε από ένα πακέτο SFR στο κόκκινο
 • Κριτικές σε κόκκινα πακέτα κινητής τηλεφωνίας
 • Κριτικές κιβωτίες κόκκινου διαδικτύου
 • Φτηνές πακέτα στο κόκκινο
 • Τερματίστε μια κόκκινη προσφορά

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καλέστε τους συμβούλους μας για τις διαδικασίες σας (επιλεξιμότητα, αλλαγή του χειριστή. Ουσία

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ. το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ. την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ