Κόκκινο με πακέτο SFR: Προσφορά κινητής τηλεφωνίας χωρίς υποχρέωση και φθηνές, καλές προσφορές, προωθήσεις και πλεονεκτήματα κόκκινο – κόκκινο από SFR

Συμβουλές

Οι κόκκινοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν Απεριόριστο πακέτο 20GB Χρεώνεται κάθε μήνα 7,99 €. Αυτό το πακέτο σας επιτρέπει να καλέσετε χωρίς να μετράτε χωρίς Απεριόριστες κλήσεις 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλα τα κινητά και σταθερά στην ηπειρωτική Γαλλία και το DOM (εξαιρουμένων της Mayotte). Επωφεληθείτε επίσης από απεριόριστα SMS και MMS 24/24 σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης της ηπειρωτικής Γαλλίας. Για τις χρησιμοποιήσεις ιστού σας, αυτό το κόκκινο πακέτο έχει φάκελο δεδομένων 20GB ανά μήνα σε πολύ υψηλή ταχύτητα (3G και 4G). Πέρα από τα 20 GB, η επαναφόρτιση είναι δυνατή από 1GB έως € 2, 4 επαναφορτίζεται το μέγιστο, τότε η χρήση του Διαδικτύου είναι αποκλεισμένη. Περιλαμβάνονται μια άλλη πληροφορία, η χρήση SFR WiFi και Modem. Χαίρομαι που γνωρίζετε: κλήσεις, SMS, MMS είναι απεριόριστα όλο το χρόνο και έχετε επιπλέον 1GB/μήνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση/DOM.

Κόκκινο με SFR: φθηνά και μη δεσμευτικά πακέτα

Το Red by SFR Mobile Operator αγορές ένα φτηνό, αλλά και χωρίς υποχρέωση και προσαρμόσιμο πακέτο από 15,99 € το μήνα. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο διαχειριστής ιστού 100% προσφέρει ένα βασικό πακέτο που περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 100GB κινητού διαδικτύου κάθε μήνα σε πολύ μεγάλη ταχύτητα (3G και 4G). Ο συνδρομητής μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενισχύσει τα δεδομένα του πακέτου του για τελικό φάκελο 200GB για 4 € περισσότερα ανά μήνα. Είναι επίσης δυνατό να προσθέσετε δεδομένα στη διεθνή ανάλογα με τη χρήση του. Η τροποποίηση είναι άμεση.

 • Κόκκινες προωθήσεις: Επωφεληθείτε από ένα απεριόριστο πακέτο 80GB σε 4G έως 11.99 € ανά μήνα ή 80 GB σε 5g στα 14.99 €. Είναι επίσης δυνατή η πρόσβαση σε απεριόριστη προσφορά + 5 GB για 4.99 € ή 40GB για 9.99 €, ένα πακέτο 5G με 130GB σε μόλις 15.99 €

Κόκκινο από SFR: Σας λέμε τα πάντα για αυτόν τον 100% σε απευθείας σύνδεση χειριστή

Στο σπίτι του Κόκκινο με SFR, Τρία πακέτα κινητής τηλεφωνίας εμφανίζονται από τον χειριστή από 7,99 ευρώ το μήνα. Αυτές οι συνδρομές χωρίς δέσμευση διάρκειας είναι προσαρμόσιμες μέσω διαφορετικών επιλογών για την κατανάλωση στο Διαδίκτυο στη Γαλλία και τη Διεθνή. Το πακέτο με τον ελάχιστο όγκο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας περιλαμβάνει 20 gigas de data, αλλά μπορείτε επίσης να ορίσετε τα βλέμματά σας στα άλλα δύο πακέτα, σε 100 gigas, ή ακόμα και 200 ​​GB δεδομένων, ανάλογα με την επιλογή σας. Αυτά τα τρία πακέτα περιλαμβάνουν απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο φάκελος ιστού που διατίθεται στην Ευρώπη και οι DOM είναι αντίστοιχα 10GB, 19GB και 14GB το μήνα. Το RED σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τη συνδρομή σας για να ενισχύσετε τα δεδομένα από το πακέτο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία μέσω επιλογών, αλλά και για τις χρήσεις σας στο Διαδίκτυο όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Χωρίς δέσμευση διάρκειας, λοιπόν είστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε αυτό το 100% on line χειριστή. Εκτός από την ύπαρξη χωρίς δέσμευση, Το πακέτο κόκκινου χειριστή είναι Απλό και προσαρμόσιμο. Με το Red, επιλέγετε τις λύσεις που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας !

Άλλες πληροφορίες, με το Red by SFR, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτά τα πακέτα απλά παραγγέλλοντας μια κάρτα SIM που χρεώνεται € 10 κατά την παραγγελία ή την αγορά ενός νέου κινητού για να επιλέξετε από μια πλήρη επιλογή και στην καλύτερη τιμή. Για να διευκολύνετε την αγορά του νέου κινητού σας, μπορείτε να διαδώσετε την πληρωμή σας σε αρκετές φορές χωρίς κόστος.

Ποιο είναι το δίκτυο που χρησιμοποιείται από ένα κόκκινο πακέτο ?

Όσον αφορά το δίκτυο, επωφεληθείτε από το ένα του χειριστή SFR με το 99% του γαλλικού πληθυσμού που καλύπτεται σε 4G. Με αυτό το 100% Web Brand του χειριστή SFR, διαχειρίζεστε τις γραμμές σας στον κόκκινο ιστότοπο ή χάρη στην εφαρμογή Κόκκινο & εμένα. Για να σας συνοδεύσει, αυτός ο χειριστής σας παρέχει επίσης ένα φόρουμ υποστήριξης και μια Συχνές ερωτήσεις. Για να λάβετε μια απάντηση στις ερωτήσεις σας, μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με έναν ηλεκτρονικό σύμβουλο.

Ένα πακέτο 5G στο Red by SFR χάρη σε μια επιλογή χωρίς δέσμευση ?

Το κόκκινο από το SFR προσφέρει τώρα να απολαύσετε το Δίκτυο 5G του SFR χάρη σε μια διαθέσιμη επιλογή χωρίς υποχρέωση. Προσφέρεται μόνο σε € 3/μήνα, αυτή η επιλογή 5G διατίθεται προς το παρόν στο Κόκκινο πακέτο 20GB, 100GB και το κόκκινο πακέτο 200GB. Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να το ενεργοποιήσετε απευθείας από την περιοχή του πελάτη σας, ώστε να μην επωφεληθείτε από ένα 5G πακέτο κινητής τηλεφωνίας ότι όταν το θέλετε.

Ένα μόνο κόκκινο από το πακέτο κινητής τηλεφωνίας SFR:

Ο χειριστής Red by SFR αποφάσισε να απλοποιήσει τον κινητό του κατάλογο. Από τώρα και στο εξής, έχετε την επιλογή μεταξύ 3 ή 4 πακέτων κινητής τηλεφωνίας με ένα φτηνό πακέτο για λιγότερο από € 10, ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με ένα όμορφο φάκελο δεδομένων και ένα πακέτο Super Mobile που ενσωματώνει τις μέγιστες υπηρεσίες στη Γαλλία ως Stranger.

Κόκκινο λογότυπο κινητής τηλεφωνίας

Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης

Logo Image La Poste Mobile Λογότυπο εικόνας Prixtel Λογότυπο εικόνας B & You Δωρεάν εικόνα λογότυπου κινητού Εικόνα λογότυπου Εικόνα λογότυπου SOSH Εικόνα λογότυπου SFR Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης

Ποιο είναι το πιο γνωστό κόκκινο από το SFR ?

Οι νέοι κόκκινοι πελάτες μπορούν να εγγραφούν στο Απεριόριστο κόκκινο πακέτο 20GB στα 10 € ανά μήνα. Το βασικό πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 20GB δεδομένων ανά μήνα στη Γαλλία. Από την Ευρώπη, οι συνδρομητές έχουν 10GB διαδικτύου ανά μήνα καθώς και απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS. Κατά την παραγγελία, μπορείτε να επιλέξετε αυτήν τη βασική προσφορά ή να διαμορφώσετε τη συνδρομή σας για να επωφεληθείτε από 5G για το smartphone σας, αλλά και να προσθέσετε gigas στις χρησιμοποιεί το διαδίκτυο όταν ταξιδεύετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Το κόκκινο επιτρέπει πρόσθετο κόστος για να επωφεληθεί από έναν τελικό φάκελο:

 • 100GB: +6 € το μήνα
 • 200GB: +€ 10 το μήνα.

Για τη Διεθνή, η επιλογή 30GB ανά μήνα στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά κοστίζει € 5 το μήνα εκτός από τη συνδρομή.

Το πακέτο είναι επομένως προσαρμόσιμος, Ο συνδρομητής μπορεί ανά πάσα στιγμή να αυξήσει ή να μειώσει τα δεδομένα της συσκευασίας του και μπορεί επίσης να προσθέσει διεθνή δεδομένα σύμφωνα με τη χρήση του. Σημειώστε ότι η τροποποίηση είναι άμεση μέσω της περιοχής πελάτη ή της εφαρμογής Red & Me. Ομοίως, για την επιλογή 5G, είναι άμεση και μπορείτε να επιστρέψετε στο 4G μόλις ανανεωθεί το πακέτο σας.

Καλό να γνωρίζετε: Ο χειριστής Red by SFR προσφέρει τακτικά προωθητικές προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε με ιδιαίτερα ένα ενισχυμένο πακέτο δεδομένων για την ίδια τιμή. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε επιλογές σε αυτό το πακέτο.

Κόκκινοι συνδρομητές: Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται με τα 3 πακέτα κινητής τηλεφωνίας από 7,99 ευρώ το μήνα !

Οι κόκκινοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν Απεριόριστο πακέτο 20GB Χρεώνεται κάθε μήνα 7,99 €. Αυτό το πακέτο σας επιτρέπει να καλέσετε χωρίς να μετράτε χωρίς Απεριόριστες κλήσεις 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλα τα κινητά και σταθερά στην ηπειρωτική Γαλλία και το DOM (εξαιρουμένων της Mayotte). Επωφεληθείτε επίσης από απεριόριστα SMS και MMS 24/24 σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης της ηπειρωτικής Γαλλίας. Για τις χρησιμοποιήσεις ιστού σας, αυτό το κόκκινο πακέτο έχει φάκελο δεδομένων 20GB ανά μήνα σε πολύ υψηλή ταχύτητα (3G και 4G). Πέρα από τα 20 GB, η επαναφόρτιση είναι δυνατή από 1GB έως € 2, 4 επαναφορτίζεται το μέγιστο, τότε η χρήση του Διαδικτύου είναι αποκλεισμένη. Περιλαμβάνονται μια άλλη πληροφορία, η χρήση SFR WiFi και Modem. Χαίρομαι που γνωρίζετε: κλήσεις, SMS, MMS είναι απεριόριστα όλο το χρόνο και έχετε επιπλέον 1GB/μήνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση/DOM.

Για τους συνδρομητές στο πακέτο σε € 13.99 το μήνα, επωφελούνται από 100GB ανά μήνα κινητής τηλεφωνίας σε πολύ μεγάλη ταχύτητα από τη Γαλλία, την Ευρώπη, το DOM. Πέρα από τον εγκεκριμένο τόμο, στη Γαλλία, η ροή σύνδεσης μειώνεται. Από την Ευρώπη/DOM, η τιμολόγηση πραγματοποιείται υπό συνθήκες SFR Voyage. Το SFR WiFi και η χρήση μόντεμ περιλαμβάνονται σε αυτό το κόκκινο πακέτο 100GB. Εκτός από το τμήμα Web, αυτό το πακέτο περιέχει απεριόριστες κλήσεις 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα και καθορίζεται στη Γαλλία και το DOM (εξαιρουμένων της Mayotte) καθώς και απεριόριστες κλήσεις από την Ευρώπη (εξαιρουμένων των μητροπολιτικών Γαλλίας)/DOM που περιλαμβάνονται σε σταθερά και κινητά κινητά της ηπειρωτικής χώρας Γαλλία, Ευρώπη/Dom. Επιπλέον, τα SMS και MMS είναι απεριόριστα 24 ώρες την ημέρα στη Γαλλία σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης στην ηπειρωτική Γαλλία καθώς και SMS, MMS 24 ώρες την ημέρα από την Ευρώπη και το DOM σε κινητά σε μητροπολιτική Γαλλία και Ευρώπη/DOM/.

Για πελάτες στο Κόκκινο πακέτο 200GB Χρεώνεται κάθε μήνα 19.99 €. Αυτό το κόκκινο πακέτο περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα της ηπειρωτικής Γαλλίας και του DOM (εξαιρουμένων της Mayotte) καθώς και απεριόριστες κλήσεις 7 ημέρες μπροστά από τις διορθώσεις de France. Το SMS και το MMS είναι απεριόριστες 24 ώρες την ημέρα σε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης της ηπειρωτικής Γαλλίας και στην Ευρώπη και το DOM. Για το κινητό μέρος στο Διαδίκτυο, έχετε 200GB περιλαμβάνονται σε πολύ υψηλή ταχύτητα (4G, 3G). Πέρα από αυτόν τον φάκελο δεδομένων, η ροή σύνδεσης μειώνεται. Περιλαμβάνονται η χρήση SFR WiFi και Modem. Για τις χρήσεις σας στο εξωτερικό, οι κλήσεις, τα SMS, τα MMS είναι απεριόριστα όλο το χρόνο και έχετε επιπλέον 10GB/ μήνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση/ DOM.

Με αυτούς τους τρεις τύπους, μπορείτε να επωφεληθείτε από πολλά επιλογές που πληρώθηκε πραγματικά πολύ χρήσιμο για την ενίσχυση του πακέτου κινητής τηλεφωνίας που έχετε επιλέξει από εκείνα που προσφέρει ο χειριστής. Επομένως, αυτές οι πληρωμένες επιλογές επιλέγονται από τη συνδρομή της συνδρομής σας, αλλά μπορούν επίσης να προστεθούν ή να αφαιρεθούν μετά την εγγραφή σας, απευθείας από την εφαρμογή Red & Me ή στην ηλεκτρονική σας περιοχή. Αυτές οι επιλογές σας προσφέρουν αρκετές επιλογές: πηγαίνετε από 4G σε ένα πακέτο 5G για 3 € περισσότερα κάθε μήνα. Το δίκτυο πέμπτης γενιάς είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη εάν έχετε ένα συμβατό smartphone, καθώς αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα πολύ πιο γρήγορο δίκτυο και επομένως η συσκευή σας κερδίζει ταχύτητα εκτέλεσης των καθηκόντων της. Μια άλλη πιθανή επιλογή είναι να περάσετε το Gigas διαθέσιμο στο εξωτερικό σε 30 GB, ανεξάρτητα από το πακέτο σας. Ακριβώς, με αυτό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε 30 GB στην ΕΕ/DOM, DOT 20GB στην Ελβετία, την Ανδόρα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά για € 5 το μήνα. Μια άλλη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας, είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα νέο τηλέφωνο, το οποίο σας δίνει το δικαίωμα σε μείωση σε διάφορα smartphones, είτε Xiaomi, Apple, Samsung κ.λπ. που θα είναι εγγυημένα 24 μήνες και που μπορείτε να πληρώσετε σε 4 φορές χωρίς κόστος. Αλλά, αυτό δεν είναι όλα επειδή μπορείτε να προσθέσετε άλλες επιλογές, τη λειτουργία διπλής κλήσης για € 2 περισσότερο το μήνα, ένα μηχάνημα απαντήσεων για € 2 κάθε μήνα ή απεριόριστες κλήσεις προς τις ευρωπαϊκές διορθώσεις για 1 € επιπλέον κάθε μήνα.

Δείτε επίσης τους οδηγούς μας στο MVNOS:

 • Επικοινωνήστε με τον χειριστή SOSH
 • Εκμεταλλεύτηκα το νόμο chatel για να αλλάξω το σχέδιό μου !
 • Μπλοκ καλυμμένοι αριθμοί

Εικονική κάρτα SIM ή e-sim στο κόκκινο από SFR: Πώς λειτουργεί ?

Για να παραμείνετε συνδεδεμένοι, ο Red προσφέρει σε εκείνους που έχουν παραγγείλει ένα νέο κινητό τηλέφωνο όταν εγγραφείτε σε ένα πακέτο, για να αποκτήσετε την αποστολή σας κάρτα SIM, αξίας € 10, στο σπίτι. Θυμηθείτε, ότι το Red προσφέρει σε απευθείας σύνδεση μια κάρτα SIM Triple Cut -off αξίας € 10, αλλά και στην αποθήκη μια εικονική κάρτα SIM, που ονομάζεται επίσης το The E-sim, Επίσης στα 10 €.

Οι τελευταίες κριτικές για το EDCOM (βλ. 108 Reviews Edcom)

Έχετε βρει την προσφορά ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε? Μην διστάσετε να μας πείτε εάν είστε ικανοποιημένοι με τον ιστότοπό μας ή αν μπορούμε να βελτιώσουμε !

Συμβουλές

Εβδομάδα βιώσιμης ανάπτυξης

Νέος πελάτης Red Box Ακόμα ασχολείται με τον παλιό σας πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου ένα αντίγραφο όλων των σελίδων του Τιμολόγιο κλεισίματος που χρονολογείται από λιγότερο από 3 μήνες και αναφέροντας το κόστος που συνδέεται με την κατανομή της δέσμευσής σας

Πρώην κιβώτιο πελατών ή SFR Έχοντας μετακινηθεί πριν από λιγότερο από 6 μήνες ένα αντίγραφο όλων των σελίδων του λογαριασμού κλεισίματος για το προηγούμενο κουτί σας που χρονολογείται από λιγότερο από 6 μήνες και αναφέροντας τα τέλη τερματισμού.

Και μετά ?

Θα επωφεληθείτε από την επιστροφή χρημάτων σας, έχοντας στο επόμενο σας ή τα επόμενα τιμολόγιά σας εντός 5 εβδομάδων από την ημερομηνία παραλαβής του συμμορφούμενου αιτήματος σας και με την πλήρη πληρωμή του πρώτου τιμολογίου συνδρομής σύμφωνα με τη συμμετοχή στην επιστροφή προσφοράς.
Η επιστροφή χρημάτων στο τιμολόγιο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση αθέτησης πληρωμής ή συμβάν πληρωμής στο πρώτο σας τιμολόγιο σύμφωνα με τη συμμετοχή σας στην προσφορά επιστροφής επιστροφής ή εάν η γραμμή σας είναι ανενεργή κατά τη στιγμή της επιστροφής.

Για να ακολουθήσετε το αίτημά σας, μεταβείτε στο ODR.Κόκκινο-by-sfr.Fr

Όροι της προσφοράς ανάκτησης ανάκτησης ανάκτησης: Ισχύει από 05/09/2023 έως 13/11/2023 για οποιαδήποτε νέα συνδρομή σε κόκκινο κουτί, ίνα κόκκινου κουτιού ή κόκκινο κουτί πολύ υψηλής ταχύτητας (εξαιρουμένων των πελατών ήδη συνδρομητές SFR ή κόκκινο και εξαιρουμένων της αλλαγής της προσφοράς) ή για οποιονδήποτε πελάτη που έχει τερματίσει την προσφορά SFR ή Red Box για λιγότερο από 6 μήνες και έχει αλλάξει τη διεύθυνσή του (διαφορετικός αριθμός δρόμου τουλάχιστον). Η επιστροφή χρημάτων, εντός του ορίου των € 100, συμπεριλαμβανομένου του φόρου, του κόστους τερματισμού της πρόσβασης στο Διαδίκτυο και, εάν είναι απαραίτητο, από τους συνδρομητικούς μήνες που απομένουν μέχρι το τέλος της δέσμευσής σας που χρεώθηκαν από τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, με τη μορφή που πρέπει να έχετε στο λογαριασμό σας. Προσφορά περιορίζεται σε ένα αίτημα στο σπίτι (το ίδιο όνομα, η ίδια διεύθυνση, η ίδια σταθερή γραμμή). Η προσφορά δεν ισχύει για αλλαγή προσφοράς. Οποιοδήποτε αίτημα που αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου δεν θα απαντηθεί.

Το κόκκινο από το SFR σας επιστρέφει € 100 σχετικά με τα τέλη τερματισμού του παλιού παροχέα πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Έγκυρη προσφορά
05/09/2023 έως 12/13/2023 συμπεριλαμβανομένου

Τις προσφορές της στιγμής να μην χάσετε !

60 GB Mobile EM προσφορά εικόνας 60 GB Mobile EM προσφορά εικόνας 60 GB Mobile EM προσφορά εικόνας 60 GB Mobile EM προσφορά εικόνας

Τώρα αμέσως

Διορθωμένη προσφορά εικόνας Διορθωμένη προσφορά εικόνας Διορθωμένη προσφορά εικόνας Διορθωμένη προσφορά εικόνας

Τώρα αμέσως

Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά προσφέρεται*
+ Προσφέρεται συνδρομή 1 μήνα !

Fiber = € 19 /μήνα 99 TV Επιλογή = € 1 /μήνα 4 € ->
για 12 μήνες τότε 29,99 €/μήνας

μέχρι 100 € επιστρέφονται Σχετικά με τα τέλη τερματισμού σας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το παλιό σας τηλέφωνο

Θα λάβετε τραπεζική μεταφορά σύμφωνα με την αξία ανάκτησης του. Κάντε μια χειρονομία για τον πλανήτη και το πορτοφόλι σας !

*Δείτε τους όρους της προσφοράς στο www.Samsung.com/fr/προσφέρθηκε/cashback/.
Προσφορά που προορίζεται για SFR ή κόκκινο από τους συνδρομητές SFR Mobile. Μπόνους που καταβάλλεται για την αγορά ενός επιλέξιμου κινητού τηλεφώνου (εξαιρουμένων μόνο του κινητού). Πληρωμή με μεταβίβαση της ανάκτησης μπόνους μεταξύ 40 ημερών και 60 ημερών μετά την επικύρωση της παραγγελίας. Συνθήκες και λεπτομέρειες υπό τις ειδικές συνθήκες του μπόνους ανάκτησης. Ανάκτηση μπόνους: Προσφορά που υπόκειται σε συνθήκες, που ισχύει στην ηπειρωτική Γαλλία, για την αγορά ενός επιλέξιμου τηλεφώνου που σχετίζεται με την ανάκτηση ενός παλιού κινητού, που αντιστοιχεί στο ποσό του μπόνους που σχετίζεται με το αγορασμένο κινητό.

Ερυθρό κατάστημα

 • Σχέδιο κινητής τηλεφωνίας
 • Τηλέφωνο
 • Κιβώτιο διαδικτύου
 • Επιλεξιμότητα ινών
 • Συνδεδεμένα ρολόγια
 • Διεθνές
 • Συμβουλές
 • Τιμές και προϋποθέσεις
 • Κόκκινη γνώμη

Λογαριασμός πελάτη

 • Έλεγχος παρακολούθησης
 • Online ενεργοποίηση
 • Προσφορές επιστροφής χρημάτων
 • Έκταση πελάτη
 • App red & me
 • Κίνηση
 • Λήξη