Προσφορές SFR Fiber., Προσφορές SFR Box. Πακέτα ινών, ADSL και κινητής τηλεφωνίας: Τα πάντα στον χειριστή

SFR, Fiber Box προσφορές και πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Contents

Τα δύο δίκτυα προορίζονται να διαρκέσουν στο SFR και οι προσφορές είναι πανομοιότυπες εκτός από το επίπεδο των ανθοδέσμες όπου παραμένουν οι διαφορές.

Προσφορές SFR Fiber

SFR είναι ο δεύτερος πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο στη Γαλλία. Προσφέρει τρεις προσφορές στο Διαδίκτυο: το κουτί εκκίνησης, το κουτί Power και το Premium Box.

Η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται και τα πλεονεκτήματα, με το εκκινητή του κουτιού να είναι η είσοδος -το επίπεδο και το premium box the High -end και η πιο πλήρης προσφορά του χειριστή.

Η SFR Fiber προσφέρει λεπτομερώς

Προσφορά Προώθηση τιμής
Μηνιαίο
Πρότυπη τιμή
Μηνιαίο
Μέγιστη
ρεσεψιόν
(Mbit/s)
Μέγιστη
εκπομπή
(Mbit/s)
τηλεοπτικών καναλιών Δέσμευση Δικαστικά έξοδα
ανάθεση
Δικαστικά έξοδα
λήξη
Κιβώτιο εκκίνησης 20,99 €
(12 μήνες)
34,99 € 500 500 160 12 μήνες 49 € 49 €
Κιβώτιο τροφοδοσίας 29,99 €
(12 μήνες)
39,99 € 2.000 700 200 12 μήνες 49 € 49 €
Πριμοδότηση 35,99 €
(12 μήνες)
46,99 € 8.000 1.000 200 12 μήνες 49 € 49 €

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνονται

Διαδίκτυο

Ακόμη και αν μια ροή 100 Mbit/s είναι επαρκής για την πλειοψηφία των νοικοκυριών, μπορείτε να φτάσετε σε μέγιστη ροή 8 GB/s στην προσφορά με το κιβώτιο 8x.

Η SFR έχει τη διάκριση να προσφέρει τις προσφορές των ινών της σε δύο διαφορετικά δίκτυα οπτικών ινών:

 • Ftth (ίνες σε στέγαση) από SFR
 • Fttb (ίνες στο κτίριο) από τους αριθμούς και τη χρήση του ομοαξονικού καλωδίου στο κτίριο για να συνδέσετε τον συνδρομητή

συνεπώς, Η μέγιστη προτεινόμενη ταχύτητα διαφέρει ανάλογα με το δίκτυο. Εδώ είναι οι μέγιστοι ρυθμοί ροής σύμφωνα με το δίκτυο στο οποίο είστε επιλέξιμοι:

Δίκτυο FTTH Δίκτυο FTTB
Προσφορά Μέγιστη
ρεσεψιόν
σε Mbit/s
Μέγιστη
εκπομπή
σε Mbit/s
Μέγιστη
ρεσεψιόν
σε Mbit/s
Μέγιστη
εκπομπή
σε Mbit/s
Κιβώτιο εκκίνησης 500 500 200 10
Κιβώτιο τροφοδοσίας 2000 700 400 20
Πριμοδότηση 8000 1000 400 20

Τηλέφωνο

Οι προσφορές SFR Fiber Box περιλαμβάνουν Απεριόριστες κλήσεις Προς τη σταθερή στη Μητροπολιτική Γαλλία και στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, καθώς και απεριόριστες κλήσεις προς τις σταθερές από περισσότερες από 100 χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

Συνδέστε τον αποκωδικοποιητή τηλεόρασης

Ο αποκωδικοποιητής τηλεοπτικής σύνδεσης Android Connect

Τηλεόραση

Τα μπουκέτα τηλεόρασης των προσφορών SFR Fiber είναι ένα άλλο διαφοροποιητικό στοιχείο. Ανάλογα με την προσφορά που επιλέχθηκε, το Περιλαμβάνονται ο αριθμός των καναλιών ποικίλλει και ο αποκωδικοποιητής αλλάζει:

 • Πλαίσιο εκκίνησης SFR: 160 κανάλια, SFR Box 7 TV
 • Πλαίσιο ισχύος SFR: 200 κανάλια, συνδέστε την τηλεόραση Android
 • Premium SFR Box: 200 κανάλια, SFR Box 8 TV

Και αυτή τη στιγμή, για κάθε νέα συνδρομή στο πλαίσιο τροφοδοσίας ή στο premium box, Το SFR προσφέρει 6 και 9 μήνες αντίστοιχα σε Netflix, Disney+ ή Video Prime (Amazon Prime) μια επιλογή.

Περιλαμβάνονται άλλες υπηρεσίες

 • Σύννεφο : Έχετε 10 GB αποθήκευσης που περιλαμβάνονται στο σύννεφο SFR με όλες τις προσφορές στο Διαδίκτυο
 • SFR TV : Η τηλεοπτική σας προσφορά είναι διαθέσιμη σε υπολογιστή, tablet ή κινητό
 • SFR WiFi : Έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια hotspots wifi στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο

Το SFR Fiber προσφέρει εν συντομία

Προσφορές τιμής ινώδους SFR

Τις προσφορές της στιγμής

Οι προσφορές SFR Fiber είναι σε προώθηση με:

 • Το κουτί εκκίνησης SFR στο 20,99 ευρώ ανά μήνα για 12 μήνες (αντί για 34,99 ευρώ)
 • Το πλαίσιο ισχύος SFR στο 29,99 ευρώ ανά μήνα για 12 μήνες (αντί για 39,99 ευρώ)
 • Το premium sfr box στο 35,99 ευρώ ανά μήνα για 12 μήνες (αντί για 46,99 ευρώ)

Τι κάλυψη ινών με SFR ?

Περισσότεροι από 22 εκατομμύρια κατοικίες καλύπτονται από SFR σε ίνες πολύ υψηλής ταχύτητας/THD, και 6 εκατομμύρια σε κιβώτια υψηλής ταχύτητας 4G+.

Ως υπενθύμιση, το SFR έχει δύο δίκτυα οπτικών ινών:

 • Ftth : Δίκτυο οπτικών ινών FTTH του SFR
 • Fttb : Δίκτυο χρησιμοποιώντας ομοαξονικό καλώδιο για να συνδέσετε τους κατοίκους με πολύ υψηλή ταχύτητα

Τα δύο δίκτυα προορίζονται να διαρκέσουν στο SFR και οι προσφορές είναι πανομοιότυπες εκτός από το επίπεδο των ανθοδέσμες όπου παραμένουν οι διαφορές.

Ωστόσο, τα δύο δίκτυα είναι συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά. Τις περισσότερες φορές, δεν θα επιλέξετε το δίκτυο ινών σας στο SFR. Για να μάθετε σε ποια τεχνολογία εξαρτάτε, κάνετε δοκιμασία επιλεξιμότητας Στον ιστότοπο SFR.

Δέσμευση και κόστος

 • Δέσμευση : 12 μήνες
 • Τέλη εγκατάστασης : 49 €
 • Τέλος τερματισμού : 49 €
 • Ενοικίαση κουτιού : Περιλαμβάνω

Σύνδεση ινών με SFR

 • Σε ένα κτίριο περισσότερες από 3 κατοικίες: € 60
 • Μεμονωμένο σπίτι / κτίριο μικρότερης από 4 κατοικίες:
  • Υπόγεια σύνδεση: € 149
  • Σύνδεση εναέριου: 299 €

  SFR, Fiber Box προσφορές και πακέτα κινητής τηλεφωνίας

  SFR

  Επικοινωνία

  SFR

  Επιλέγοντας να πλησιάσει το εννέα CEGETEL, το SFR δημιουργεί τον 2ο Γαλλικό Διαχειριστή Τηλεπικοινωνιών και τον 1ο Ευρωπαίο Εναλλακτικό Διαχειριστή. Το SFR (Γαλλική Εταιρεία Radiotelephone) είναι ένας από τους κύριους γαλλικούς τηλεπικοινωνιακούς φορείς. Πρόδρομος στην κινητή τηλεφωνία, είναι επίσης πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

  Δεύτερος χειριστής στη Γαλλία πίσω από το Orange σε μερίδιο αγοράς, είναι στον ώμο για να πάει με ελεύθερο και έχει μεγάλο στοίχημα σχετικά με την ποιότητα του κινητού δικτύου του για να διακρίνει τον εαυτό του. Σήμερα, οι προσφορές ινών είναι από τις πιο αποτελεσματικές στην αγορά. Ανακαλύψτε κάτω από τη λεπτομέρεια και η τιμή του SFR προσφέρει σχετικά με κινητά σχέδια και κουτιά Internet.

  SFR internet προσφορές

  Το SFR προσφέρει 6 κουτί με διαδίκτυο, τηλεόραση και σταθερή τηλεφωνία. Μεταξύ αυτών, 3 με ADSL και 3 με ίνες ή THD, στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε πολλές επιλογές. Για κινητά τηλέφωνα, υπάρχουν πολλά πακέτα που προσαρμόζονται σε όλους τους προϋπολογισμούς.

  Η SFR είναι επίσης αγορές που συσσωρεύουν πακέτα συνδρομής στο Διαδίκτυο και πακέτο κινητής τηλεφωνίας που σας κάνει να επωφεληθείτε από ειδικές τιμές στο κινητό σας. Για τις κυβερνήσεις σας, να γνωρίζετε ότι οι τιμές των προσφορών που περιγράφονται παρακάτω ισχύουν για μια δέσμευση 12 μηνών και συχνά ποικίλλουν σε GRè for Promotions. Απλώς επικοινωνήστε με το SFR για να μάθετε περισσότερα.

  SFR Box ADSL Προσφορές

  SFR Markets 3 ADSL Προσφορές: ADSL Starter στα 20.99 €/μήνα για ένα έτος και 34 και 34.99 €/μήνα, Power ADSL στις 29.99 €/μήνα για ένα έτος και 39 και 39.99 €/μήνα και premium adsl στα 35.99 €/μήνα για ένα έτος και 46 και 46.99 €/μήνα.

  Το πρώτο σας δίνει πρόσβαση σε 160 κανάλια, το Διαδίκτυο ανά ADSL έως και 20mbit/s σε φθίνουσα χρέωση και 1Mbit/s σε ενημέρωση, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερό στη Γαλλία και 10 GB online αποθηκευτικού χώρου.

  Το δεύτερο προσθέτει 40 πρόσθετα κανάλια, απεριόριστες κλήσεις προς κινητά στη Γαλλία και 90 GB online αποθηκευτικού χώρου. Η προσφορά Premium είναι απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε όλη την Ευρώπη και σχεδόν 1000 GB του διαδικτυακού αποθηκευτικού χώρου.

  Προσφορές SFR Fiber Box

  Εάν είστε επιλέξιμοι, ο χειριστής προσφέρει επίσης 3 προσφορές ινών. Η πρώτη, η προσφορά Fiber Starter, διατίθεται στο εμπόριο με πολύ ελκυστική τιμή 20.99 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια 34.99 €/μήνα. Σας δίνει περισσότερα από 160 κανάλια, πολύ υψηλή ταχύτητα με 500mbit/s σε ροή προς τα κάτω και 500mbit/s σε ενημέρωση, απεριόριστες κλήσεις για να διορθωθούν στη Γαλλία και την αποθήκευση στο σύννεφο πάνω από 10 GB.

  Με την προσφορά ινών ισχύος, στις 29.99 €/μήνα το πρώτο έτος τότε 39.99 €/μήνα, έχετε ένα κουτί 4K και 40 επιπλέον κανάλια. Η χρέωση του Διαδικτύου σας διπλασιάζεται και οι κλήσεις είναι επίσης απεριόριστες για τα κινητά τηλέφωνα στη Γαλλία.

  Με την προσφορά ινών Premium, στις 35.99 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια 46.99 €/μήνα, πολύ υψηλή ταχύτητα πηγαίνει σε 1Gbit/Dry σε down debit, η επιλογή πολλαπλών τηλεόρασης προσφέρεται, οι κλήσεις είναι απεριόριστες σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε όλη την Ευρώπη και επωφελούνται από έναν αποθηκευτικό χώρο σε απευθείας σύνδεση 1000 GB, αρκετά για να αποθηκεύσετε φωτογραφίες του Μια ολόκληρη ζωή !

  Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας της SFR

  Από την πλευρά των πακέτων κινητής τηλεφωνίας, η προσφορά SFR ξεκινά με πακέτο € 4/μήνα το πρώτο έτος και στη συνέχεια 7.99 €/μήνα για 2 ώρες κλήσεων, απεριόριστα SMS και 40 MB κινητής τηλεφωνίας. Οι τιμές των διαφόρων πακέτων κυμαίνονται από 13.99 €/μήνα έως 64.99 €/μήνα, με κάθε φορά λίγο πιο κινητό Διαδίκτυο και νέους απεριόριστους προορισμούς.

  Το πακέτο SFR 240GO 5G με κινητά προσφέρει ιδιαίτερα απεριόριστο κινητό Διαδίκτυο, κλήσεις και SMS απεριόριστο από τη Γαλλία στο εξωτερικό ή αντίστροφα και περισσότερα από 100 GB κινητής τηλεφωνίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.

  Επιλεξιμότητα με SFR

  Πριν βγάλετε μια προσφορά SFR, βεβαιωθείτε ότι η επιλεξιμότητα του σπιτιού σας. Για να δοκιμάσετε την επιλεξιμότητά σας SFR, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό εργαλείο στον ιστότοπο SFR. Απλά μεταβείτε στην ενότητα “Box προσφέρει” και κάντε κλικ στο κουμπί “Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας”. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας ή την ταχυδρομική διεύθυνση για να ελέγξετε με ποια τεχνολογία, ADSL, VDSL2 ή οπτικές ίνες, είναι συμβατή με τη διαμονή σας. Έχετε επιλέξει μια προσφορά για τη νέα σας διεύθυνση ? Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες όλων των διαδικασιών SFR σε περίπτωση μετακίνησης.

  Adsl ή ίνα ? Δοκιμάστε την επιλεξιμότητά σας για κουτιά SFR απλά, γρήγορα και δωρεάν.

  SFR για επαγγελματίες

  Για να διαβάσετε το διαδίκτυο και τις προσφορές κινητής τηλεφωνίας της SFR, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο SFR αφιερωμένο στους επαγγελματίες, SFR Business. Η SFR προσφέρει πολλές λύσεις για τους ηγέτες των επιχειρήσεων, τους τεχνίτες ή τους αυτοαπασχολούμενους εργαζόμενους σε πολύ πλεονεκτικές τιμές. Αφορά κινητά, Διαδίκτυο αλλά και εταιρική τηλεφωνία, τηλεφωνικά πρότυπα και ένα σύνολο εμπειρογνωμόνων λύσεων και υπηρεσιών που κυμαίνονται από την ολοκλήρωση σε λειτουργία.

  Απόψεις για το SFR

  Από την απόκτηση του SFR από την ομάδα Altice, πολλοί πελάτες έχουν επισημάνει μια επιδείνωση της ποιότητας της εξυπηρέτησης πελατών και της βοήθειας. Λυπογράφουν επίσης επαναλαμβανόμενα σφάλματα χρέωσης. Παρ ‘όλα αυτά, για μερικούς μήνες αυτά τα προβλήματα φαίνεται να έχουν λυθεί και λίγοι καταναλωτές εξακολουθούν να διαμαρτύρονται. Από την πλευρά των θετικών απόψεων, οι πελάτες της SFR συχνά δοξάζουν την ποιότητα του κυψελοειδούς δικτύου του χειριστή τους και της modularity των διαφόρων συνδρομών που προσφέρονται. Σας λέμε περισσότερα για τις κριτικές SFR εδώ.

  Η ιστορία του SFR

  Το SFR, ιστορικά η γαλλική ραδιοφωνική κοινωνία για το ραδιόφωνο, δημιουργήθηκε το 1987 από το Compagnie Générale des Eaux. Υποστήριξε την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών πληροφόρησης και επικοινωνίας προσπαθώντας να τις καταστήσει προσβάσιμες στον μεγαλύτερο αριθμό. Αγοράστηκε διαδοχικά από το Vivendi το 2011 και από το Altice το 2014, το SFR είναι σήμερα ο δεύτερος γαλλικός χειριστής.

  Διαχειριστές SFR

  Η SFR γνώρισε διαδοχικές εξαγορές συνοδευόμενες κάθε φορά με αλλαγή στην οργάνωσή της και στη διακυβέρνησή του. Κατά την απόκτηση του SFR από την Altice, ο Patrick Drahi παίρνει τα ηνία της νέας ομάδας. Τους διατηρεί λίγους μήνες πριν δώσει τη θέση του στο Michel Combes. Από τον Νοέμβριο του 2017, ο Alain Weill κατέλαβε την προεδρία της ομάδας SFR.

  Οι αριθμοί κλειδιών

  Το SFR είναι ο δεύτερος γαλλικός χειριστής πίσω από το Orange. Έχει σχεδόν 15 εκατομμύρια συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας. Ομοίως, φέρνει πολύ μεγάλη ταχύτητα σε περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια γαλλικά νοικοκυριά. Πολύ καλά τοποθετημένο στην επαγγελματική αγορά, έχει επομένως περισσότερες από 150.000 εταιρείες και διοικήσεις μεταξύ των πελατών της. Από το 2011, έχει μάρκετινγκ με προσφορές χαμηλού κόστους μέσω της κόκκινης θυγατρικής της.

  Τοποθέτηση SFR

  Αγοράζει συνδρομές στο Διαδίκτυο και πακέτα κινητής τηλεφωνίας για όλες τις τιμές και όλες τις ανάγκες. Για πολύ καιρό, τοποθετήθηκε ως παίκτης αναφοράς για επαγγελματίες, ακόμη και αν είναι λιγότερο η περίπτωση σήμερα. Η τρέχουσα στρατηγική του ομίλου SFR για να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της είναι να ποντάρετε στη σύγκλιση. Έτσι, η SFR δεν θέλει πλέον να είναι ικανοποιημένος για να προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Θέλει επίσης να σας παράσχει το περιεχόμενο που συμβαδίζει με αυτό, κυρίως προσφέροντας πολλά τηλεοπτικά προγράμματα.

  Συχνές ερωτήσεις

  Πώς να τερματίσω το πακέτο SFR κινητής τηλεφωνίας μου ?

  Για να τερματίσετε το πρόγραμμα του κινητού σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με το 1023. Θα σας παρέχουμε την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία πρέπει να στείλετε την επιστολή τερματισμού σας. Εάν προκύψετε, ένα ποσό των τελών τερματισμού θα σας χρεωθεί ανάλογα με τα υπόλοιπα.

  Το Orange εγκατέστησε την ίνα στο κτίριο μου, είναι ακόμα δυνατό να βγάλετε μια προσφορά ινών με SFR ?

  Εκ των προτέρων ναι. Δεν είναι επειδή η Orange εγκατέστησε την ίνα στο κτίριό σας ότι πρέπει να περάσετε από αυτόν τον χειριστή για να εγγραφείτε σε μια προσφορά ινών. Είναι ακόμα απαραίτητο το SFR να έχει συνδεθεί σωστά το δίκτυό του με το κτίριό σας. Βεβαίως, δοκιμάστε την επιλεξιμότητα της διεύθυνσής σας σε προσφορές SFR χρησιμοποιώντας το ειδικό ηλεκτρονικό εργαλείο μας.

  Μπορώ να καλέσω από τότε και σε ολόκληρη την Ευρώπη με το πακέτο SFR κινητής τηλεφωνίας μου χωρίς επιπλέον κόστος ?

  Όλα εξαρτώνται από το πακέτο για κινητά που έχετε εγγραφεί. Για παράδειγμα, το πακέτο SFR Mobile Entry -Level SFR σας προσφέρει 2 ώρες επικοινωνίας από την Ευρώπη στη Γαλλία. Από την άλλη πλευρά, δεν σας επιτρέπει να καλέσετε από τη Γαλλία στην Ευρώπη χωρίς επιπλέον κόστος. Το πακέτο SFR Mobile SFR σας επιτρέπει να καλέσετε από τις χώρες της ΕΕ σε και στις χώρες της ΕΕ.