Ποιος είναι ο αριθμός τηλεφώνου SFR? | 01 86 65 01 16, Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR? Δωρεάν αριθμός: 01 86 65 29 81

Επικοινωνία SFR: Διεύθυνση, email και δωρεάν αριθμός – 01 86 65 29 81

Contents

Έχετε τερματίσει την προσφορά σας SFR πρόσφατα και αναρωτιέστε αν μπορείτε ακόμα Επικοινωνήστε με το SFR ? Καλά νέα: Η απάντηση είναι ναι.

Αριθμός SFR: Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR μέσω τηλεφώνου ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά SFR /Mobile ή να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών SFR από τη Γαλλία ή στο εξωτερικό ? Για να επικοινωνήσετε με το SFR μέσω τηλεφώνου, υπάρχουν πολλοί αριθμοί για να φτάσετε απευθείας στον χειριστή. Ανακαλύψτε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση του αριθμού τηλεφώνου SFR που ταιριάζει καλύτερα στην κατάστασή σας και στις ανάγκες σας.

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά SFR ?

Θέλετε να βγάλετε μια προσφορά SFR ?

 • Το ουσιώδες :
 • Υπάρχει ένας αριθμός SFR για Κάθε χρήστης κινητής τηλεφωνίας και κουτί SFR.
 • Που είσαι ένα άτομο ή ένας επαγγελματίας, Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το SFR μέσω τηλεφώνου με τον αριθμό που αντιστοιχεί στο προφίλ σας και στοΘέμα του αιτήματός σας.
 • Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στη Γαλλία για να επικοινωνήσετε με το SFR μέσω τηλεφώνου: Ειδικοί αριθμοί SFR υπάρχουν για κλήση από το εξωτερικό.

SFR Mobile: 963
SFR Box: 0 805 701 801

Αυτός ο πίνακας ενημερώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2022.

Αριθμός SFR για άτομα: Ποιος είναι ο αριθμός τηλεφώνου SFR για να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών ?

Για να επικοινωνήσετε με το SFR Service Service μέσω τηλεφώνου, τα άτομα έχουν πολλούς αριθμούς που θα αποτελούνται σύμφωνα με την προσθήκη και την υπηρεσία που επιθυμούν να φτάσουν.

Ο αριθμός τηλεφώνου για να βγάλει μια νέα συνδρομή SFR

Θέλετε να εγγραφείτε σε ένα κουτί SFR ή SFR Mobile προσφορά ? Καλά νέα, μπορείτε Έχετε συνοδεύσει έναν σύμβουλο SFR. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί:

Θα είστε προσανατολισμένοι προς τοπιο κατάλληλη προσφορά στις ανάγκες σας και καθοδηγείται στα βήματα που πρέπει να ληφθούν. Είναι δυνατόν να καλέσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ., το Σάββατο από τις 9:30 έως τις 6.30 μ.μ. και την Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Αριθμοί τηλεφώνου τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών SFR

Η εξυπηρέτηση πελατών SFR είναι διαθέσιμη μέσω ενός μεμονωμένου αριθμού SFR, του 1023 Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. (τιμή τοπικής κλήσης από σταθερή θέση, τιμή υπό τις συνθήκες της συνδρομής κινητής τηλεφωνίας SFR από κινητό).

Το SFR δημιουργεί επίσης ένα Αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση πελατών Για προσφορές κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου:

 • Για κινητές προσφορές, η αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να προσεγγιστεί 963 (Δωρεάν κλήση από ένα κινητό SFR) ή στις 06 10 00 19 63 (τιμή κλήσης σε κινητό SFR).
 • Για προσφορές στο Διαδίκτυο, η αυτοματοποιημένη εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να προσεγγιστεί 0 805 701 801 (Πράσινος αριθμός).

Αυτοί οι δύο διακομιστές φωνής είναι προσβάσιμοι 24/7.

Ο αριθμός τηλεφώνου SFR της εξυπηρέτησης πελατών από το εξωτερικό

Έχετε πρόβλημα ή ερώτηση σχετικά με τη συνδρομή σας ? Θα’θελες Επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών SFR μέσω τηλεφώνου, αλλά Είστε εκτός των γαλλικών συνόρων ? Επωφεληθείτε από τις διακοπές σας ήσυχα, μπορείτε να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών από το εξωτερικό +33 6 10 00 10 23 , Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Ο αριθμός SFR της εμπορικής υπηρεσίας

Τα άτομα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο τμήμα πωλήσεων SFR για να πάρουν μια νέα προσφορά. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να καλέσετε το 1099, Κάθε μέρα από τις 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ., χωρίς σταθερή θέση και με κόστος κανονικής κλήσης στην ηπειρωτική Γαλλία από το κινητό σας.

Αριθμός επιχείρησης SFR: Τι είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών SFR για επαγγελματίες ?

Οι πελάτες της SFR Pro μπορούν να προσεγγίσουν την εξυπηρέτηση πελατών SFR μέσω τηλεφώνου μέσω αριθμών που αντιστοιχούν στις διαφορετικές ανάγκες τους.

Αριθμός τηλεφώνου τηλεφώνου της SFR

Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή για να εγγραφείτε στο SFR ? Το τμήμα πωλήσεων για επαγγελματίες είναι προσβάσιμο 1001 Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ

 • Απαλλαγμένο από τη σταθερή θέση σας.
 • Με κόστος κανονικής κλήσης στην ηπειρωτική Γαλλία από το κινητό σας (δωρεάν χρόνο αναμονής από μια γραμμή SFR).

Αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών SFR πελατών

Μια ερώτηση σχετικά με τη συνδρομή σας ? Ένα πρόβλημα με τον εξοπλισμό σας ? Ο Αριθμός τηλεφώνου SFR Για τους επαγγελματίες που τους επιτρέπουν να επικοινωνούν με την εξυπηρέτηση πελατών είναι η ίδια με αυτή των ατόμων, του 1023 (τιμές και πανομοιότυπες συνθήκες)

Αριθμός τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών SFR από το εξωτερικό

Όσο για τα άτομα, οι επαγγελματίες είναι στο εξωτερικο μπορεί να επικοινωνήσει με την SFR Service Service μέσω τηλεφώνου στο +33 6 10 00 10 23 (Τιμή κλήσης προς τη Γαλλία).

Αριθμοί τηλεφώνου SFR για συνδρομητές SFR Business

Οι συνδρομητές επιχειρήσεων SFR πρέπει να καλέσουν το SFR με διαφορετικούς αριθμούς από άλλους επαγγελματίες ή άτομα.
Για το τμήμα πωλήσεων, ο αριθμός που πρέπει να αποτελείται είναι ο 0 805 770 303 (Δωρεάν κλήση από σταθερή).

Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να επιτευχθεί:

 • Στο 907 Από ένα κινητό SFR (τιμή υπό τις συνδρομές συνδρομής SFR κινητής τηλεφωνίας).
 • Στο 0 811 907 907 : 0.€ 05 ανά κλήση + τιμή μιας τοπικής κλήσης σύμφωνα με τον πελάτη σταθερές και κινητές συνθήκες τιμών.
 • Από το εξωτερικό έως + 33 811 907 907 .

Για συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις επιχειρηματικές κινητές γραμμές SFR, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσεγγίσουν την εξυπηρέτηση πελατών αφιερωμένες 1024 ::

 • Τιμή τοπικής κλήσης από σταθερή γραμμή.
 • Τιμή υπό συνδρομές από ένα κινητό SFR. Σημειώστε, προηγουμένως έναν αριθμό 0 εάν η γραμμή σας είναι ενσωματωμένη σε ένα ιδιωτικό σχέδιο αρίθμησης (VPN).

Ποιος είναι ο αριθμός SFR για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας ?

SIM SFR

Έχετε ένα κινητό SFR με ένα πακέτο SFR ? Θέλετε να αλλάξετε τον χειριστή, αλλά το κινητό σας είναι μπλοκαρισμένο ? Εάν είχατε το κινητό σας SFR για πάνω από 6 μήνες, μπορείτε Ζητήστε το ξεκλείδωμα κινητό.

Το Simlocking αντιστοιχεί στο αποκλεισμό του κινητού από τον χειριστή έτσι ώστε να λειτουργεί μόνο στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του. Ένα κινητό με σίλετ μπορεί να λειτουργήσει μόνο με ένα Κάρτα SIM SIM. Πράγματι, εάν εισάγετε μια κάρτα SIM από άλλο χειριστή, το κινητό σας θα σας ζητήσει έναν κωδικό ξεκλειδώματος δικτύου. Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας στο δίκτυο ενός άλλου χειριστή, πρέπει απολύτως να το ξεκλειδώσετε πριν.

Αυτή η προσέγγιση πραγματοποιείται online για συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή του πελάτη. Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα καταστήματα SFR.

Σημειώστε ότι αυτή η προσέγγιση απαιτεί τη διεθνή ταυτότητα του κινητού εξοπλισμού (IMEI) του κινητού. Πού να βρείτε το imei σας ? Καλέστε το *# 06# και το κινητό σας θα εμφανίσει αυτόματα τον αριθμό IMEI. Μπορείτε επίσης να το βρείτε κάτω από τη μπαταρία του κινητού σας ή σε μια ετικέτα κολλημένη στο κουτί συσκευασίας.

Σημειώστε ότι αυτή η προσέγγιση μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από εσάς εάν έχετε ένα κινητό Android, Windows Phone ή BlackBerry. Εάν έχετε iPher, Δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας μόνοι σας. Πρέπει πρώτα να στείλετε ένα αίτημα στο SFR μέσω της περιοχής του πελάτη σας και η Apple θα φροντίσει αυτό το βήμα.

Ποιος είναι ο αριθμός τηλεφώνου SFR για να βοηθήσετε το κουτί σας ?

Το κουτί σας έχει καταρρεύσει ? Ο αποκωδικοποιητής της τηλεόρασής σας δεν λειτουργεί πλέον και δεν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα ? Για να λάβετε γρήγορα μια απάντηση, η πιο συνηθισμένη λύση είναι να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία βοήθειας SFR.

Ο χειριστής παρέχει δύο αριθμούς τηλεφώνου:

 • Ο 963 Να αποτελείται από το κινητό σας SFR (δωρεάν κλήση).
 • Ο 06 10 00 19 63 Από ένα σταθερό ή κινητό άλλο χειριστή (τιμή κλήσης σε κινητό SFR).

Αριθμός τηλεφώνου SFR: Πώς να επικοινωνήσετε με το κεντρικό γραφείο SFR ?

Για να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία SFR, πρέπει να συνθέσετε τον αριθμό SFR 01 85 06 00 00 . Εάν είστε δημοσιογράφος, ο αριθμός επαφής του Τύπου είναι ο 01 85 06 05 50 .

Επικοινωνία SFR: Διεύθυνση, email και δωρεάν αριθμός – 01 86 65 29 81

Αλεξάνδρα

Επικοινωνήστε με το SFR

Θέλετε να επικοινωνήσετε με το SFR, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε. Πώς να προσεγγίσετε το SFR μέσω τηλεφώνου δωρεάν ? Ποιος δωρεάν αριθμός SFR ? Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR γραπτώς ? Ποια είναι η διεύθυνση της υπηρεσίας καταγγελίας SFR ? Βρείτε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα μέσα επαφής SFR σε αυτό το άρθρο.

Μιλήστε με έναν σύμβουλο SFR 01 86 65 29 81

Θέλετε να μιλήσετε με έναν σύμβουλο SFR ? Χρειάζεστε βοήθεια ? Εσυ Θυμηθείτε από έναν σύμβουλο Για τα αιτήματα και τις διαδικασίες σας. Ανακτηθείτε

 • Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR:
 • κάλεσε τον 1023 (δωρεάν υπηρεσία και αριθμός) ή 09 70 83 1023 (δωρεάν υπηρεσία και αριθμός) από σταθερή ή κινητή γραμμή για να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο SFR. Από το εξωτερικό, συνθέτουν το 0033 6 10 00 10 23 23 .
 • Σε περίπτωση προβλήματος/επίμονης κατάρρευσης, υπάρχει Υπηρεσία καταγγελίας SFR Για να επικοινωνήσετε με ανάρτηση.
 • Δεν υπάρχει email SFR. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στο SFR online χάρη στη γάτα ή από την περιοχή του πελάτη σας.
Επαφές SFR: Η περίληψη

Εξυπηρέτηση πελατών SFR 1023 Ή 09 70 83 1023
SFR εξυπηρέτηση πελατών στο εξωτερικό +33 6 10 00 10 23
Υπηρεσία πωλήσεων SFR 1099
Εξυπηρέτηση πελατών SFR Business 1024
Πληροφορίες και συνδρομή 01 86 65 29 81
SFR email Μέσω της περιοχής πελατών SFR ή της εφαρμογής SFR & ME
Ταχυδρομική διεύθυνση SFR Εξυπηρέτηση πελατών SFR – TSA 10101 – 69947 Lyon Cedex 20

Είτε θέλετε να πάρετε μια προσφορά SFR είτε επικοινωνήστε με το SFR, είναι διαθέσιμες αρκετές λύσεις. Μέσω τηλεφώνου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω ταχυδρομικής ή ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Βρείτε μια περίληψη όλων των λύσεων επαφής SFR στον παραπάνω πίνακα και τις λεπτομέρειες των βημάτων στο υπόλοιπο αυτού του άρθρου.

Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR μέσω τηλεφώνου ?

Από την ηπειρωτική Γαλλία, υπάρχουν 2 αριθμοί τηλεφώνου για να επικοινωνήσετε με το SFR.

 1. Το 1023 : Αυτός ο αριθμός σάς επιτρέπει να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο εξυπηρέτησης πελατών SFR από την ηπειρωτική Γαλλία. Αυτός ο αριθμός είναι ανοιχτός στο SFR Box και στους πελάτες SFR Mobile, καθώς και σε άτομα που δεν είναι ακόμα πελάτες. 1023 Οι σύμβουλοι εκπαιδεύονται για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας και να παρέχουν λύσεις στα τεχνικά σας προβλήματα. Αυτός ο αριθμός επικοινωνίας SFR είναι Ανοίξτε τη Δευτέρα έως το Σάββατο, 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ.
 2. Το 1099 : Συνθέτοντας το 1099, συμμετέχετε στο τμήμα πωλήσεων SFR. Οι σύμβουλοι SFR στο τηλέφωνο διαμορφώνονται για να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τις επιλογές και τις προσφορές SFR, καθώς και για να παρουσιάσετε τον κατάλογο SFR και SFR Mobile Catalog. Αυτός ο αριθμός για εγγραφή σε μια προσφορά SFR είναι Ανοίξτε 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 9 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Αν θέλεις Εγγραφείτε σε μια προσφορά στο SFR, Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο παρακάτω κουμπί. Ένας σύμβουλος Selectra θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη προσφορά για τις ανάγκες σας και θα είναι σε θέση να βγάλετε την προσφορά σας για εσάς.

Επικοινωνήστε με το SFR από το εξωτερικό που μπορείτε Επικοινωνήστε με το SFR Εκτός μητροπολιτικής Γαλλίας. Έτσι, για να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών SFR από το εξωτερικό, συνθέστε το +33 6 1000 1023 .

ΔΩΡΕΑΝ Αριθμός SFR: Πώς να προσεγγίσετε το SFR μέσω τηλεφώνου δωρεάν ?

Πόσο κοστίζει Επικοινωνήστε με το SFR μέσω τηλεφώνου ? 1023 ή 1099 είναι ένα Δωρεάν αριθμός SFR ?

 1. Το 1023 : Ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών SFR είναι Ελεύθερος Από μια γραμμή κινητής τηλεφωνίας ή SFR SFR. Από την άλλη πλευρά, αν συνθέσετε αυτόν τον αριθμό από άλλο τηλέφωνο, θα χρεωθείτε την τιμή μιας τοπικής κλήσης (χωρίς πρόσθετο κόστος).
 2. Το 1099 : Ο αριθμός υπηρεσίας πωλήσεων SFR είναι Ελεύθερος Από τις σταθερές αναρτήσεις. Εάν καλέσετε αυτόν τον αριθμό από μια γραμμή κινητής τηλεφωνίας, θα χρεωθείτε την τιμή μιας τοπικής κλήσης (χωρίς πρόσθετο κόστος).

Το ερώτημα που τίθεται είναι τελικά: Πώς να καλέσετε το SFR δωρεάν ? Είναι πολύ απλό. Απλά πρέπει να επωφεληθείτε από ένα πακέτο που περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις. Θα μπορείτε να καλέσετε 1023 ή 1099 και δεν θα σας κοστίσει τίποτα.

Τι κάνει η λύση σας Επικοινωνήστε με το SFR, Εάν τιμολογήσετε υπάρχει, ξεκινά από τη στιγμή που θα έρθετε σε επαφή με έναν σύμβουλο. Ο χρόνος αναμονής είναι πάντα δωρεάν.

Δωρεάν αριθμός SFR στο εξωτερικό, οι κλήσεις προς +33 6 1000 1023 χρεώνονται Τιμή κλήσης προς την ηπειρωτική Γαλλία. Από το εξωτερικό, για να καλέσετε το SFR δωρεάν, πρέπει επομένως να έχετε ένα πακέτο που περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις προς την ηπειρωτική Γαλλία. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, η κλήση σας θα σας χρεωθεί σύμφωνα με τις τιμές που καθορίζονται από το SFR Voyage.

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το SFR όταν δεν είστε πλέον πελάτης ?

Έχετε τερματίσει την προσφορά σας SFR πρόσφατα και αναρωτιέστε αν μπορείτε ακόμα Επικοινωνήστε με το SFR ? Καλά νέα: Η απάντηση είναι ναι.

Μπορείτε πάντα Επικοινωνήστε με το SFR μέσω τηλεφώνου μέσω 1023 ή 1099 . Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον χειριστή για συνδρομή, σας συμβουλεύουμε να μεταβείτε στο 1099 (Τμήμα Πωλήσεων) ή σε έναν από τους συμβούλους SELECTRA που διατίθενται στο 01 86 65 29 81.

Σημειώστε επίσης ότι αφού τερματίσετε την προσφορά σας SFR, διατηρείτε την πρόσβασή σας στην περιοχή του πελάτη SFR σας για 12 μήνες Από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του τερματισμού σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε όλα τα τιμολόγια SFR εκεί εκεί.

Βγείτε από τη συνομιλία SFR μεταξύ όλων των λύσεων επαφής SFR, η μόνη που δεν είναι πλέον διαθέσιμη μόλις δεν είστε πλέον πελάτης SFR είναι Γάτα . Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, μόνο προσβάσιμο για SFR Box ή πελάτες SFR Mobile. Για να μάθετε περισσότερα για Όλες οι λύσεις επαφής SFR, Τα λέμε στο τέλος αυτού του άρθρου.

Ποια διεύθυνση θα επικοινωνήσετε με την υπηρεσία καταγγελίας SFR ?

Είχατε πρόβλημα με την προσφορά σας SFR και η επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών δεν έχει συμβεί τις προσδοκίες σας ? Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Υπηρεσία καταγγελίας SFR . Για να το κάνετε αυτό, απλά στείλτε το παράπονό σας μέσω ανάρτησης στην ακόλουθη διεύθυνση:

Υπηρεσία προσφυγής καταναλωτών SFR
TSA 20102
69947 Lyon Cedex 20

Εάν η καταγγελία σας αφορά ένα ειδικό θέμα, Μπορείτε να στείλετε την επιστολή σας απευθείας στην σχετική υπηρεσία στο SFR. Για την καταγγελία σας, βρείτε τοΔιεύθυνση SFR που ψάχνετε στον παρακάτω πίνακα.

SFR Διεύθυνση εξυπηρέτησης πελατών: Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR μέσω ανάρτησης ?

Κουτί SFR και διεύθυνση ινών
SFR κουτί εξυπηρέτησης πελατών και ινών
TSA 10101
69947 Lyon Cedex 20
Διεύθυνση κινητής τηλεφωνίας SFR
Εξυπηρέτηση πελατών SFR συνδρομητών
TSA 10101
69947 Lyon Cedex 20
Διεύθυνση SFR LA Carte
SFR Service Service SFR LA Carte
TSA 10101
69947 Lyon Cedex 20
Διεύθυνση SFR & κλειδί
SFR Δισκία εξυπηρέτησης πελατών και κλειδί Internet
TSA 10101
69947 Lyon Cedex 20

Πριν στείλετε την επιστολή σας στην υπηρεσία καταγγελίας SFR, ελέγξτε ότι έχετε εγγραφεί ή εγγραφείτε τα ακόλουθα στοιχεία Για να βοηθήσετε τον σύμβουλό σας SFR να κατανοήσει την κατάστασή σας όσο το δυνατόν περισσότερο:

 • Ο αριθμός της γραμμής SFR που σχετίζεται.
 • Ο αριθμός σύμβασης SFR.
 • Η προσφορά επηρεάζεται από το πρόβλημά σας (υπόκειται στο γράμμα).
 • Η ημερομηνία της τελευταίας επαφής σας με την εξυπηρέτηση πελατών SFR.
 • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση email και αριθμός τηλεφώνου).
 • Ένα αντίγραφο όλων των υποστηρικτικών εγγράφων που θα εξετάσετε τα απαραίτητα.

Σε περίπτωση επίμονου προβλήματος με το SFR, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Διαμεσολαβητής ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Αυτή είναι η τελευταία σας λύση μετά από μια σημαντική διαμάχη με έναν χειριστή.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μόνο με την Υπηρεσία Καταγγελίας SFR εάν έχετε ήδη επικοινωνήσει με την SFR Service Service Service. Δεν έχει νόημα να ξεκινήσετε με την υπηρεσία καταγγελίας SFR. Δεν θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει αν δεν έχετε ήδη προσπαθήσει Ορίστε το πρόβλημά σας απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών SFR προσβάσιμο στις 1023.

Πώς να επικοινωνήσετε με το SFR μέσω email ?

Επικοινωνήστε με το SFR Mail

Υπάρχει επίσημα Χωρίς διεύθυνση email επιτρέποντάς σας να επικοινωνήσετε με το SFR. Ο χειριστής, όπως οι περισσότεροι από τους ανταγωνιστές του, θεωρεί ότι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αφιερώνεται στους πελάτες θα προκαλούσε πάρα πολλές δυσκολίες διαχείρισης. SFR με πολύ μεγάλο αριθμό πελατών, εάν ο χειριστής αποφάσισε να βάλει μια ειδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διαδίκτυο, θα ήταν πολύ γρήγορα κορεσμένο.

Αν θέλεις Επικοινωνήστε με το SFR γραπτώς, Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Συνομιλία SFR . Για να το κάνετε αυτό, έχετε 4 βήματα για να ακολουθήσετε.

 1. μεταβείτε στο Site SFR.
 2. Στο κάτω μέρος της σελίδας σας, κάντε κλικ στην καρτέλα “Επικοινωνία”, στη συνέχεια “Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών“”.
 3. Επιλέξτε την ενότητα που αφορά και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας SFR.
 4. Καταγράψτε την ερώτησή σας στο παράθυρο διαλόγου Ανοίγει στην οθόνη σας. Ένας σύμβουλος θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.

Το SFR σας προσφέρει 4 τύποι γάτας διαφορετικά:

 • Ο Σταθερή εμπορική συνομιλία Προορίζονται για τους πελάτες SFR Box που επιθυμούν να αναπτύξουν την προσφορά τους.
 • Ο Κινητή εμπορική συνομιλία Προορίζεται για τους πελάτες SFR Mobile που επιθυμούν να αναπτύξουν την προσφορά τους.
 • Ο Σταθερή τεχνική γάτα Προορίζεται για τους πελάτες SFR Box για τα τεχνικά προβλήματα και τις διαδικασίες τους.
 • Ο Κινητή τεχνική γάτα Προορίζεται για τους πελάτες της SFR Mobile για τα τεχνικά προβλήματα και τις διαδικασίες τους.

Συνθήκες πρόσβασης Η γάτα SFR δεν είναι προσβάσιμη ότι για τους πελάτες SFR Box και SFR Mobile. Εάν δεν είστε πελάτης SFR, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον χειριστή γραπτώς μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook και Twitter (x).

Ποια είναι τα άλλα μέσα επικοινωνίας SFR ?

Υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις Επικοινωνήστε με το SFR που δεν υπονοούν το τηλέφωνο. Βρείτε τα στην παρακάτω λίστα.

 1. Γάτα : αναφέρθηκε παραπάνω
 2. Κοινωνικά δίκτυα : Είναι επίσης δυνατό να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο SFR μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook και Twitter (X).
 3. Καταστήματα SFR : Μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε ένα από τα 800 καταστήματα SFR στη Γαλλία.
 4. Το φόρουμ SFR : Σε περίπτωση προβλήματος, από την ιστοσελίδα του SFR, μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση στο φόρουμ της κοινότητας SFR. Οι πελάτες του άλλου χειριστή θα μπορούν να σας βοηθήσουν. Είναι επίσης σύμβουλος SFR να σας απαντήσει. Σε αυτή την περίπτωση, θα καθοριστεί στο μήνυμά του.
 5. Οι συχνές ερωτήσεις SFR : Τέλος, έχετε επίσης την δίκαιη για την ερώτηση Fair (FAQ) SFR. Ο χειριστής το απαντά στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις.

Υπάρχει εξυπηρέτηση πελατών ινών SFR ?

Εάν η ερώτησή σας αφορά ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το πλαίσιο ινών σας ή την ανάπτυξη ινών στην περιοχή σας, το SFR προσφέρει τα ίδια μέσα επαφής με οποιοδήποτε θέμα, δηλαδή το 1023 για να λάβετε πληροφορίες από το Εξυπηρέτηση πελατών SFR ινών, ή 1099 εάν ενδιαφέρεστε για μια προσφορά ινών.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών SFR Reunion

Πολλοί χρήστες εκτός της Μητρόπολης αναρωτιούνται πώς να επικοινωνήσουν με το SFR επανένωση εξυπηρέτησης πελατών. Δείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε:

 • Μέσω email για το κινητό σας ([Email προστατεύεται]) ή για το κουτί σας ([Email προστατεύεται])
 • Μέσω τηλεφώνου στο 1097
 • Μέσω ταχυδρομείου στο SFR Service Service, 21 Rue Pierre Aubert, 97743 St Denis Cedex 9