Seres, Link & Co, Aaways. Ποιες είναι αυτές οι νέες μάρκες αυτοκινήτων που εγκαθίστανται στη Γαλλία? | Η CNEWS, η νέα μάρκα Lynk & Co Automobile, ανακαλύπτει την αγορά αυτοκινήτων | Κατασκευαστές.

Η νέα μάρκα Lynk & Co Automotive ανακαλύπτει την αγορά αυτοκινήτων

Ο κινεζικός κατασκευαστής αυτοκινήτων Geely, Ο ιδιοκτήτης της Volvo και του London Taxis, ξεκινά τη νέα μάρκα αυτοκινήτων Lynk & Co. Σε ένα πλαίσιο όπου το μοντέλο πωλήσεων αυτοκινήτων είναι γήρανση, η Lynk & Co έχει τη φιλοδοξία του Ανακαλύψτε το πώς να αγοράσετε, να κάνετε και να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκίνητο και του Δημιουργήστε ένα νέο οικονομικό μοντέλο που αφήνει τους αντιπροσώπους πίσω.

Seres, Lynk & Co, Aiways. Ποιες είναι αυτές οι νέες μάρκες αυτοκινήτων που εγκαθίστανται στη Γαλλία ?

Εάν το γαλλικό τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει από καιρό οδηγεί καλά γνωστά οχήματα μάρκας τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα το 2021 νέοι παίκτες έχουν έρθει να τοποθετηθούν οι ίδιοι. Εδώ είναι αυτοί οι κατασκευαστές που πρέπει να είναι γνωστοί.

Σάρες

Seres-SF7-Concept-2018-Taille640_61AA47B17D698.JPG

Με έδρα το Full Silicon Valley, η μάρκα Seres ανήκει στην κινεζική ομάδα Dongfeng και ορίστηκε κυρίως ο πρώην συν -προϋπολογισμός της Tesla Martin Eberhard μεταξύ των στρατηγικών διευθυντών. Το 2021, αυτός ο κατασκευαστής έφτασε στη γαλλική αγορά με ένα Credo: “Κάντε το ηλεκτρικό προσβάσιμο”. Το ερευνητικό του κέντρο εδρεύει στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια και την παραγωγή της στην Κίνα. “Δεν έχουμε επιλέξει μια πώληση μόνο 100% ψηφιακό ακόμη και αν παραμένει δυνατό, αλλά πιστεύουμε επίσης πολλά στον τομέα, αφού εμφυτεύουμε στα καταστήματα της Γαλλίας Seres. Η ιδέα είναι να υποστηρίξουμε τους πελάτες σε μια προσέγγιση 360 ° γύρω από την ηλεκτρική εμπειρία, το όχημα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης καλωδίων και των ακροδεκτών επαναφόρτισης. Πρέπει να δείξουμε την παιδαγωγική “, συνοψίζει το CNEWS Yoan Bastos, Διευθύνων Σύμβουλος Διευθυντής Διάχυσης SN που διανέμει τη μάρκα Seres στη Γαλλία. Περίπου 150 παραχωρήσεις θα πρέπει να ανοίξουν στη Γαλλία μέχρι το τέλος του 2022, συμπεριλαμβανομένων τριάντα μέχρι το τέλος του έτους. “Η δυναμική της κινητικότητας μεταφέρει και αξιοποιούμε τα συμπληρωματικά μοντέλα, όπως το SF 3, SF 5 Seres, δύο SUV με τιμές που ξεκινούν σε περίπου 26.000 ευρώ, ενώ το 2022 θα δει ένα μοντέλο premium που θα φτάσει με το SF7 (φωτογραφία) ».

Lynk & Co

Lynk-Co-01-Taille640_61AA4912D4210.JPG

Μια άλλη μάρκα που είναι άγνωστη στη Γαλλία φέτος, η Lynk & Co είναι κατασκευαστής Σινο-Σουηδίας. Μια πολύ νεαρή εταιρεία Cousine στο Volvo σε αυτή την ομάδα και η οποία ιδρύθηκε το 2016 στη Σουηδία, μια χώρα όπου τα αυτοκίνητά της σχεδιάζονται πριν κατασκευαστούν στην Κίνα. Για να ξεκινήσετε τη γαλλική αγορά, Lynk & Co Bet στο 01, ένα SUV πούλησε 41.500 ευρώ ή σε συνδρομή (που μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή). Η μάρκα στοιχηματίζει σε έναν επαναφορτιζόμενο υβριδικό κινητήρα. Το οικονομικό του μοντέλο μετατρέπεται σε ψηφιακό, με εντολές να θέσει στον επίσημο ιστότοπό του. “Όλες οι επισκευές και οι υπηρεσίες εκτελούνται μέσω του δικτύου Volvo στη Γαλλία, αναλαμβάνουμε το όχημα σε περίπτωση κατανομής ή είναι δυνατόν να το καταθέσουμε σε συγκεκριμένα μέρη που πρέπει να ληφθούν. Θα ανοίξουμε επίσης κλαμπ, οι οποίες δεν θα είναι παραχωρήσεις, όπως κάνουμε ήδη στην Ευρώπη. Ένα πρώτο θα ανοίξει το πρώτο εξάμηνο του 2022 στο Παρίσι, στη συνέχεια σε άλλες μεγάλες πόλεις “, εξηγεί η CNEWS Mira Tahraoui, Lynk & Co France Press Relations. Η μάρκα θα μπορούσε να εμπορευθεί ένα άλλο πιο συμπαγές και 100 % ηλεκτρικό μοντέλο το 2024-2025 μαζί μας.

Aiways

aiways_u5-taille640_61aaa55b76a3d8.jpg

Ιδρύθηκε το 2017 και εγκαταστάθηκε στη Γαλλία από το 2020, η AIWAYS είναι 100 % κινεζική μάρκα που στοιχηματίζεται μέχρι το τέλος του 2021 στις πωλήσεις ουσιαστικά σε απευθείας σύνδεση. Μετά την ψηφιακή εμπειρία, η μάρκα επέλεξε επίσης να αναπτύξει την φήμη της μέσω φυσικών καταστημάτων εκθέσεων που εγκαθίστανται στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Ένας πρώτος μόνιμος τυφλός επαγγέλματος άνοιξε πρόσφατα στο 15ο διαμέρισμα στο Παρίσι, πριν από τις επόμενες αναπτύξεις στη Λυών, τη Λιλ, το Μπορντό, τη Νάντη και τη Νίκαια. Προς το παρόν, η μάρκα πωλεί ιδιαίτερα το U5 SUV. Ένα 100 % ηλεκτρικό μοντέλο που πωλείται από 39.300 ευρώ, στον κατάλογό του.

ελάφι

cupra_born-taille640_61aa5bcf78700.jpg

Έχοντας ήδη μια συγκεκριμένη φήμη στη Γαλλία, το Cupra απογειώνεται και γίνεται η νέα μάρκα premium στο κάθισμα. Όπως και η Alpine στο Renault ή το DS στο PSA, αυτό το εμπορικό σήμα πρέπει να διακρίνεται από τη θυγατρική της Iberian της γερμανικής ομάδας Volkswagen AG, με οχήματα υψηλής ποιότητας και με περισσότερη προσωπικότητα. Οι κινητήρες τοποθετούνται σε αθλητισμό σε υβριδικό ή 100 % ηλεκτρικό, όπως συμβαίνει για το νέο Cupra Born (Photo). Γεννημένος το 2018, η μάρκα αρχίζει να μιλάει για δύο χρόνια τώρα στη χώρα μας.

Γένεση

Genesis-Model-G80-02-Social-1200x630-En-Taille640_61AA598261DF2.JPG

Όπως το DS για το PSA, το Cupra για το Seat ή το Lexus για την Toyota, η μάρκα Genesis είναι η νέα κατηγορία πολυτελείας του Κορεατικού Κατασκευαστή Hyundai. Αλλά προσέξτε, αν ο επίσημος ιστότοπός του μεταφράζεται στα γαλλικά, αυτός ο κατασκευαστής μπορεί να μην φτάσει στη Γαλλία πριν από το 2023. Είναι όλα τα ίδια με κάποια εμπειρία της γαλλικής αγοράς που η μάρκα σκοπεύει να προσγειωθεί στην επικράτειά μας. Με το φτερωτό λογότυπό του, το οποίο θυμίζει αυτό του Aston Martin, η Genesis σκοπεύει να προσελκύσει πιο πολυτελούς πελάτες με ηλεκτρικά μοντέλα περίπου 60.000 έως 70.000 ευρώ κατά μέσο όρο, όπως το νέο G80 (φωτογραφία), ένα sedan που θέλει να TU Γερμανούς.

Η νέα μάρκα Lynk & Co Automobile ανακαλύπτει την αγορά αυτοκινήτων

Η νέα μάρκα Lynk & Co Automobile ανακαλύπτει την αγορά αυτοκινήτων

Η νέα μάρκα Lynk & Co Automobile ανακαλύπτει την αγορά αυτοκινήτων

Ο κινεζικός κατασκευαστής αυτοκινήτων Geely, Ο ιδιοκτήτης της Volvo και του London Taxis, ξεκινά τη νέα μάρκα αυτοκινήτων Lynk & Co. Σε ένα πλαίσιο όπου το μοντέλο πωλήσεων αυτοκινήτων είναι γήρανση, η Lynk & Co έχει τη φιλοδοξία του Ανακαλύψτε το πώς να αγοράσετε, να κάνετε και να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκίνητο και του Δημιουργήστε ένα νέο οικονομικό μοντέλο που αφήνει τους αντιπροσώπους πίσω.

Αγκυροβολημένο στο Digital, η Lynk & Co παρουσιάζει συνεχώς συνδεδεμένα αυτοκίνητα, Μια πλήρης ανοιχτή εμπορική πλατφόρμα, μια έννοια των κοινόχρηστων ψηφιακών κλειδιών και ένα ειδικό κατάστημα εφαρμογών.

Σε συνεργασία με σημαντικούς παίκτες στην τεχνολογική βιομηχανία, Alibaba, Ericsson και Microsoft, Η Lynk & Co δημιούργησε μια πολυκαναλική ψηφιακή πλατφόρμα.

Ενώ τα εμπορικά σήματα αυτοκινήτων εξαρτώνται από ένα δίκτυο αντιπροσώπων, η Lynk & Co παρέχει άμεσα ένα Online λύση στους αυτοκινητιστές.

Η Lynk & Co συνεργάστηκε με τη Microsoft και την Alibaba για την κατασκευή τουΑφιερωμένη διαδραστική ψηφιακή υποδομή αφιερωμένη σε σχέσεις με τους πελάτες, με αποζημιωμένη πράξη αγοράς, εφοδιαστικής, πώλησης, CRM και εξατομικευμένων εφαρμογών.

Τα αυτοκίνητα Lynk & Co θα είναι Πωλείται online ή σε μια επιλογή καταστημάτων, σε μια ίδια διεθνή τιμή και Παραδίδεται απευθείας στο σπίτι του αγοραστή. Τα αυτοκίνητα θα είναι επίσης διαθέσιμα σε μίσθωση, συνδρομή ή/και κοινόχρηστη λειτουργία.

Ο Εργασίες συντήρησης πρέπει να γίνει σε ένα παραδοσιακό δίκτυο μετά την πώληση. Οι συζητήσεις σχετικά με τις επιλογές συντήρησης στο δίκτυο Volvo βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και άλλες εξωτερικές επιλογές συνεργασίας.

Ο Alain Visser, αντιπρόεδρος της Lynk & Co, εξηγεί: “Άλλες εταιρείες ξοδεύουν πολύ χρόνο προστατεύοντας το οικονομικό τους μοντέλο. Δεν είχαμε μοντέλα για να επιβιώσουμε, τα οποία μας επέτρεψαν να ψηφιοποιήσουμε την προσφορά μας. Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό, αλλά είναι η προσφορά μας στο σύνολό του που θα αλλάξει οριστικά τις σχέσεις των πελατών στο αυτοκίνητο “.

Μία από τις κύριες καινοτομίες των αυτοκινήτων Lynk & Co είναι το κλειδαριά. Το άνοιγμα και η εκκίνηση ελέγχονται από αναγνώριση φωνής και εξασφαλίζεται από έναν ψηφιακό μυστικό κώδικα. Ένα κουμπί επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να κάνει το όχημά του χρησιμοποιήσιμο από άλλους σε καθορισμένους χρόνους μέσω ψηφιακού κλειδιού. Οι κρατήσεις, οι πληρωμές και όλες οι σχέσεις μεταξύ των χρηστών διαχειρίζονται απευθείας από την πλατφόρμα Lynk & Co. Τα μηχανικά συστήματα κλεισίματος χρησιμοποιούνται ως αντίγραφα ασφαλείας.

Όλα τα οχήματα Lynk & Co θα προσφέρουν Ηλεκτρικός κινητήρας. Τα μοντέλα θα χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα κατασκευής CMA (Compact Modular Architecture) Βόβα.

Το πρώτο μοντέλο Lynk & Co θα είναι το 01, ΕΝΑ Συμπαγές SUV. Θα ακολουθήσει 02, 03, και ούτω καθεξής για να παρέχει ένα πλήρες φάσμα οχημάτων Lynk & Co.

Η Lynk & Co 01 σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο Σουηδία. Θα πωληθεί από 2017 σε Η Κίνα στη συνέχεια στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

FL, γραμμένο στις 24/10/2016