Φτηνές Scooter Oxelo Decathlon – Νέο και χρησιμοποιούνται σε μειωμένη τιμή | Rakuten, στα μέσα 9 γκρίζα σκούτερ Oxelo | Δέκαθλο

Τα μέσα 9 τριαντάφυλλα

Contents

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πριν και μετά από κάθε πρακτική την κατάσταση του σκούτερ σας, την ποιότητα πέδησης και οποιαδήποτε απουσία μη φυσιολογικού παιχνιδιού, ρωγμών ή φωτεινών άκρων.
Οι τροχοί και τα ρουλεμάν είναι μέρη που φθείρονται. Θυμηθείτε να τα ελέγξετε και να τα αλλάξετε εάν είναι απαραίτητο.
Η επισκευή και η επέκταση της ζωής του σκούτερ σας είναι δυνατή χάρη στα ανταλλακτικά που ακολουθείται και ελέγχεται από το εργαστήριο του καταστήματος décathlon σας.

Decathlon oxelo σκούτερ

Παραγγείλετε το σκούτερ Oxelo με αυτοπεποίθηση και απολαύστε μια μηχανή ποιότητας σε ελκυστική τιμή.
Ένα σκούτερ Oxelo επωφελείται από την τεχνογνωσία αυτού του διάσημου εμπορικού σήματος, που ανήκει στον όμιλο Decathlon. Πράγματι, εξειδικευμένο στον αστικό συρόμενο άθλημα, ο Oxelo ισχυρίζεται μεγάλη εμπειρία στον τομέα. Είτε από την άποψη της καινοτομίας είτε της προσβασιμότητας, η επιλογή ενός σκούτερ Oxelo ισοδυναμεί με την αγορά του καλύτερου για το παιδί σας. Έτσι, η συνάντηση δίνεται στον κατάλογό μας. Για τη μεγαλύτερη ευχαρίστησή σας, προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή από σκούτερ Oxelo σε ελκυστικές τιμές. Σας προσφέρονται διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχέδια. Είτε ψάχνετε για ένα σκούτερ Oxelo 2 -Wheeled ή ένα σκούτερ Oxelo 4, βρίσκετε εύκολα την απάντηση στις ανάγκες σας. Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές μας χωρίς καθυστέρηση για να αποκτήσετε ένα νέο σκούτερ Oxelo ή ένα χρησιμοποιημένο σκούτερ Oxelo.
Καταλάβατε, κάνοντας τα ψώνια σας στο Rakuten, δίνετε στον εαυτό σας τα μέσα για να αγοράσετε ένα φτηνό Scooter Oxelo.
Ανακαλύψτε επίσης στο Rakuten: Comparison Electric Scooters.

Τα μέσα 9 τριαντάφυλλα

+Γρήγορα + πολύ και περισσότερη άνεση για εφήβους από 9 έως 14 ετών ! Το Mid9 Scooter έχει μπροστινή ανάρτηση και μεγάλους τροχούς. Το πράγμα του στο +: Το φρένο του τιμονιού για να ελέγξει καλύτερα την ταχύτητά του.

Σκούρο γκρι / ροζ

Διανομή κατ ‘οίκον
Ελεύθερη απόσυρση καταστήματος

Οι Υπηρεσίες μας :

  • Επιστροφές και ανταλλαγές που προσφέρονται για 365 ημέρες
  • Απομάκρυνση ή στην υποδοχή του καταστήματος

Πλεονεκτήματα προϊόντων

Ποιότητα ολίσθησης

2 Μεγάλοι 175 χιλιοστών μεγάλων τροχών στη διαγραφή. Abec 5 ρουλεμάν. Φρένο οπίσθιου τροχού

Έλεγχος φρένων

Φρένο τιμόνι για τον καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας του σκούτερ του.

Μαργαριτάρι

Μπροστινή ανάρτηση για να απορροφήσει καλύτερα τις δονήσεις του δρόμου.

Ευκολία στη χρήση

Σύστημα γρήγορης αναδίπλωσης με διπλή ασφάλεια. Ύψος -προσαρμόσιμο.

Ευκολία μεταφοράς

5kg φως και συμπαγές, σας συνοδεύει παντού.

Τεχνικές πληροφορίες

Ποιος είναι το Mid 9 Scooter για ?

Σε όλους τους εφήβους που μετράνε μεταξύ 1m25 και 1m75 και ζυγίζουν μέχρι 100kgs. Έτσι σε πολλούς ανθρώπους ! Το Mid 9 Scooter είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος και εξοπλίζεται για σύντομες εκδρομές στην πόλη (έως και 2 χλμ.).
Για μεγαλύτερες ή περισσότερες τακτικές διαδρομές, θα χρειαστεί να εξεταστεί ένα σκούτερ στην περιοχή των ενηλίκων: Town d’Oxelo.

Το Mid 9 Scooter είναι κατάλληλο για την πόλη ?

Ναί! Τα ταξίδια σκούτερ είναι, ταχύτερα και πιο διασκεδαστικά από το περπάτημα. Τα μέσα 9 είναι εξοπλισμένα για να κάνουν τα ταξίδια άνετα: λάσπη στο μπροστινό και πίσω για να προστατεύσουν τις πιτσιλιές σε βροχερές καιρικές συνθήκες, φρένο τιμόνι, εναιώρημα και μεγάλους τροχούς (175 mm) για να περάσουν τα μικρά εμπόδια της πόλης.

Και σε περίπτωση βροχής, είναι το παντελόνι που παίρνει τα πάντα ?

Το Mid 9 Scooter είναι εξοπλισμένο με μπροστινό και οπίσθιο λάσπη για να προστατεύσει τις πιτσιλιές σε βροχερό καιρό.

Τι κανόνες ασφαλείας στο σκούτερ ?

Σε γενικές γραμμές, είναι απαραίτητο να φοράτε προστατευτικό εξοπλισμό (κράνος, kneworms, αγκώνες) για να χρησιμοποιήσετε ένα σκούτερ. Τα πιο σοβαρά ατυχήματα πραγματοποιούνται κατά τους πρώτους μήνες χρήσης: αφιερώστε χρόνο για να μάθετε τα βασικά στοιχεία της χρήσης ενός σκούτερ για να ελέγξετε την ταχύτητα και την πέδηση σε όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες (ειδικά σε υγρά δάπεδα, ευνοούν πάντα το φρενάρισμα στο πόδι μέσα αυτή η υπόθεση).

Το σκούτερ συναντά το πρότυπο EN 14619. Τι καλύπτεται από αυτό το πρότυπο ?

Το Standard EN 14619 ορίζει ιδιαίτερα τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις μεθόδους δοκιμής για τον εξοπλισμό αθλητισμού κυλίνδρων.

Πώς να διατηρήσετε το σκούτερ σας ?

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε πριν και μετά από κάθε πρακτική την κατάσταση του σκούτερ σας, την ποιότητα πέδησης και οποιαδήποτε απουσία μη φυσιολογικού παιχνιδιού, ρωγμών ή φωτεινών άκρων.
Οι τροχοί και τα ρουλεμάν είναι μέρη που φθείρονται. Θυμηθείτε να τα ελέγξετε και να τα αλλάξετε εάν είναι απαραίτητο.
Η επισκευή και η επέκταση της ζωής του σκούτερ σας είναι δυνατή χάρη στα ανταλλακτικά που ακολουθείται και ελέγχεται από το εργαστήριο του καταστήματος décathlon σας.

Πώς δοκιμάζονται τα προϊόντα μας ?

Όλα τα σκούτερ μας δοκιμάζονται στο εργαστήριο. Αυτές οι δοκιμές καθιστούν δυνατή την επικύρωση των ευρωπαϊκών προτύπων που σχετίζονται με τη χρήση των σκούτερ, αλλά και για τις δοκιμές (για παράδειγμα, ένα μηχάνημα θα διπλώσει ένα σκούτερ για 10.000 φορές για να ελέγξει το αναδιπλούμενο σύστημα).
Αυτές οι εργαστηριακές δοκιμές συμπληρώνονται με δοκιμές πεδίου, μερικές μετρημένες, άλλες βασίζονται στις αντιλήψεις των δοκιμαστών, οι οποίοι στη συνέχεια θα τοποθετήσουν το προϊόν σε αγενή. Το αποτέλεσμα: ένα δοκιμασμένο, αποδεδειγμένο προϊόν.

Εγγύηση

2 χρόνια εκτός από φθορά (τροχοί, ρουλεμάν, συστήματα πέδησης, εναιώρημα, λαβή και λαβές)

Oxelo Electric Scooters – Decathlon

Εάν θέλετε να υιοθετήσετε ένα πιο οικολογικό και οικονομικό μέσο μεταφοράς, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τα πολλά μοντέλα σκούτερ ή ηλεκτρικά σκούτερ που θα σας επιτρέψουν να μετακινηθείτε γρήγορα. Μεταξύ των μοντέλων μας σκούτερ, θα βρείτε ιδιαίτερα τα ηλεκτρικά σκούτερ Oxelo Decathlon με μια οθόνη που σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Χάρη σε αυτήν την οθόνη, θα γνωρίζετε την υπόλοιπη αυτονομία του οχήματός σας καθώς και την ταχύτητά σας. Για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας, προσφέρουμε επίσης διαφορετικά ακουστικά για ηλεκτρικά σκούτερ καθώς και αξεσουάρ ή αντι -κλοπές για ηλεκτρικά ή κλασικά σκούτερ.

Φίλτρο με αυτονομία (σε χιλιόμετρα).
Φιλτράρισμα με ισχύ (σε watts).
Φιλτράρισμα κατά βάρος (σε kg).
Ρόδα.
Χρώμα
Πληρώστε σε 3 ή 4x χωρίς κόστος

86666205

Decathlon r920e ηλεκτρικό σκούτερ

8819634

Τιμή κάτω πριν: € 499

Decathlon r900e ηλεκτρικό σκούτερ

43EBF91-AFDC-4CD3-8E00-3EC8E5925BC8_C1

Το ηλεκτρικό σκούτερ R900E και R920E για ηλεκτρικό σκούτερ

Πωλείται και αποστέλλεται από το Decathlon Add Lab
3.7/5 με βάση 60 αξιολογήσεις που συλλέχθηκαν στο διαδίκτυο και στα καταστήματα

Oxelo Electric Scooters: Η κινητικότητά σας στην πόλη

Όλο και πιο δημοφιλές σε ένα αστικό περιβάλλον, το ηλεκτρικό σκούτερ επαναφέρει την κινητικότητα στην πόλη για να σας προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία στα ταξίδια σας. Χωρίς τα χρονοδιαγράμματα για τις δημόσιες συγκοινωνίες, επωφεληθείτε από ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό μέσο μεταφοράς για να φτάσετε καθημερινά ή να συμμετάσχετε γρήγορα σε φίλους. Με ελκυστική τιμή και πραγματική απόδοση, τα ηλεκτρικά σκούτερ Oxelo σας υποσχόμαστε την ιδανική άνεση για να ανακαλύψετε την καθημερινή σας ζωή πιο απλά. Η ευκαιρία να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και να συμβαδίσετε με τον ξέφρενο ρυθμό των ημερών σας με εξοπλισμό σχεδιασμένο για εσάς.

Εξοπλισμός σχεδιασμένος για την άνεσή σας

Ανήσυχοι να σας προσφέρουν ευχάριστο για χρήση και εύκολα μοντέλα, οι ομάδες Decathlon έχουν αναπτύξει ηλεκτρικά σκούτερ Oxelo. Πρακτικό, οι τελευταίοι έχουν αυτονομία 25 χιλιομέτρων για να σας επιτρέψουν να κάνετε όλα τα απαραίτητα ταξίδια γαλήνια. Με μέγιστη ταχύτητα 25 km/h, ταξιδεύετε γρήγορα στην πόλη για να σεβαστείτε τα χρονοδιαγράμματα σας με ευκολία. Επιπλέον, αυτά τα μοντέρνα μοντέλα μπορούν να λυγίσουν σε δύο σε λίγα δευτερόλεπτα για συμπαγή αποθήκευση στο σπίτι ή στη θέση της εργασίας σας.

Ο σχεδιασμός και η ασφάλεια είναι ένα με decathlon !

Προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλειά σας, τα ηλεκτρικά σκούτερ Oxelo έχουν μια οθόνη στο κεντρικό μπαρ, κάτω από το τιμόνι σας, όπου μπορείτε να συμβουλευτείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά. Θα παρακολουθείτε την αυτονομία σας και την ταχύτητά σας εύκολα για να είστε σε θέση να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο δρόμο καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Οι τροχοί του εξοπλισμού μας σας παρέχουν επίσης αξεσουάρ κατά της Crevaison για να περιορίσετε τον κίνδυνο ατυχήματος. Με ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά και αξιόπιστα στοιχεία ασφαλείας, επομένως επωφελείται από ένα ποιοτικό ηλεκτρικό σκούτερ με το εμπορικό σήμα Oxelo του Decathlon !

Προσφέρετε την επιλογή !

Προσφέρετε μια δωροκάρτα