Samsung the Serif QE65LS01B Λευκό – TV Qled On, Samsung TV Το Serif 4.0 QE55LS01BB 55 – Seccome AG

Samsung TV Το Serif 4.0 QE55LS01BB 55

Σύνδεση
HDMI (αριθμός θυρών): 4
HDMI (ρυθμός ανανέωσης): 4K 120 Hz (θύρες HDMI 1/2/3/4)
Earc (HDMI 3)
Anynet+ (HDMI-CEC)
USB (αριθμός θυρών): 2
Οπτική ψηφιακή έξοδος ήχου: 1
Κεραία TNT/καλωδίου
Δορυφόρος / fransat

Το σερφ

Αποστολή εντός 24 ωρών

Δωρεάν απομάκρυνση στο κατάστημα

3x ή 4x χωρίς κόστος από το CB

Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων

Τα έξοδα αποστολής που προσφέρονται από αγορά € 50 ! Δείτε τις προϋποθέσεις.

 • καλως ΗΡΘΑΤΕ
 • Τηλεόραση και προβολείς
 • Τηλεόραση
 • Qled TV
 • Samsung το serif qe65ls01b λευκό

Samsung το serif qe65ls01b λευκό

 • Συμπεριλαμβανομένων € 12 του Ecotax

Σε απόθεμα: αποστέλλονται εντός 24 ωρών

Δωρεάν απομάκρυνση στο κατάστημα
Εγγύηση 2 ετών
Εγγύηση με ασφάλιστρα 5 χρόνια Διατίθεται στο καλάθι
15 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη
Ικανοποιημένος ή επιστροφή χρημάτων
Πληρώστε σε αρκετές μηνιαίες πληρωμές
Μια ερώτηση ? Ένα κλικ σας υπενθυμίζουμε !

 • Γαλλικός σχεδιασμός Bouroullec
 • Αποσπώμενα πόδια
 • Τεχνολογία Qled UHD 4K
 • Εξυπνη τηλεόραση
 • Λειτουργία περιβάλλοντος: Πληροφορίες πραγματικού χρόνου

Samsung το serif qe65ls01b λευκό

Το μεγάλο UHD 4K Samsung Η τηλεόραση Serif QE65LS01B είναι ένα μοντέλο εμβληματικού σχεδιασμού. HDR10+ προσαρμοστικό συμβατό, αυτό το Samsung το Serif QE65LS01B TV 138 cm διαγώνιο έχει μια πλάκα LCD Mate για να εξαλείψει τις αντανακλάσεις. Εμφανίζει τις μεγάλες εικόνες δυναμικής εμβέλειας με πλούσια χρώματα και ένα βέλτιστο επίπεδο αντίθεσης. Αυτή η τηλεόραση Lifestyle ενσωματώνει τον φωνητικό βοηθό Samsung Bixby, αλλά μπορεί επίσης να ελεγχθεί από έναν έξυπνο ηχείο με τον Google Assistant ή έναν έξυπνο ηχείο με την Alexa. Η Samsung Το Serif QE65LS01B έχει εισόδους HDMI 2.1 4K 120 Hz Συμβατό για σύνδεση με κονσόλες σειράς PlayStation 5 και Xbox X/S καθώς και πρόσφατα παιχνίδια PC. Το USB, το WiFi και το Bluetooth ολοκληρώνουν τον πίνακα, με στερεοφωνική ενότητα ήχου 40 watts και πολλές συνδεδεμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας της Apple AirPlay 2.

Samsung the Serif Qled 65

Ο σχεδιασμός της τηλεόρασης Samsung the Serif QE65LS01B σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε εύκολα σε έπιπλα τηλεόρασης-video.

Samsung Το Serif QE65LS01B: Γαλλικός σχεδιασμός

Samsung the Serif Qled 65

Η Samsung Το Serif QE65LS01B TV υιοθετεί ένα μοναδικό σχέδιο που δεν αφήνει αδιάφορη.

Το Big Samsung Η τηλεόραση Serif QE65LS01B απελευθερώνεται από τους αισθητικούς κώδικες των παραδοσιακών τηλεοράσεων για να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ. Ένα πραγματικό αντικείμενο διακόσμησης και επίπλωσης από τις μορφές και την παρουσία του, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί παντού, να γυρίσει και να το χειριστεί εύκολα. Οι Γάλλοι σχεδιαστές Ronan και Erwan Bouroullec έχουν τραβήξει αυτή τη μεγάλη τηλεόραση Samsung στην τηλεόραση Serif QE65LS01B με στόχο να κάνει τις λειτουργίες του απλές και προσβάσιμες, από τη διεπαφή χρήστη καθώς και με το Remote Control. “Όπως οι τυπογράφοι που σχεδίαζαν ένα γράμμα, έχουμε μελετήσει τόσο το αντικείμενο όσο και την αλληλεπίδρασή του με το περιβάλλον γύρω του” καθορίστε τους δύο αδελφούς. Στο προφίλ, το μεγάλο Samsung the Serif QE65LS01B TV υιοθετεί το σχήμα του γράμματος “εγώ”, η λεπτή σιλουέτα της βιασύνη για να σχηματίσει μια επίπεδη επιφάνεια σαν ένα μικρό ράφι.

Samsung the Serif Qled 65

Πολύ περισσότερο από μια τηλεόραση, η Samsung Το Serif QE65LS01B είναι ένα πραγματικό στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης. Τα πόδια παραδίδονται μαζί του για να το εγκαταστήσουν εύκολα οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Samsung Το Serif QE65LS01B: Quantum Dots, HDR10+ ADAPTIVE

Η μεγάλη Samsung Η τηλεόραση Serif QE65LS01B υιοθετεί μια πλατφόρμα LCD QLE. Αυτός ο σχεδιασμός του επιτρέπει να προσφέρει σημαντικό φως καθώς και φωτεινά και πλούσια χρώματα. Καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των χρωμάτων.709, μπορεί να εμφανίσει ολόκληρη την παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιείται για τη μαγνητοσκόπηση ταινιών και σειρών, με αποτέλεσμα μια εικόνα σύμφωνα με το όραμα του σκηνοθέτη.

Η υψηλή φωτεινότητα της μεγάλης Samsung της τηλεόρασης Serif QE65LS01B επιτρέπει επίσης να εκμεταλλευτεί το δυναμικό των εικόνων που έχουν πυροβοληθεί με ευρύ δυναμικό εύρος, δηλαδή στο HDR (High Dynamic Range). Αυτές οι εικόνες επωφελούνται από ένα σημαντικό επίπεδο αντίθεσης που αυτή η τηλεόραση Samsung είναι σε θέση να αναπαράγει με λεπτότητα χάρη στην προσαρμοστική συμβατότητα HDR10+ και τον αρθρωτό οπίσθιο φωτισμό (Supreme UHD Dimming). Όλες αυτές οι ιδιότητες εξάγονται από την υιοθέτηση ενός καλύμματος αντανακλαστικών που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια βέλτιστη ποιότητα εικόνας, ακόμη και στη μέση της ημέρας σε ένα φωτεινό δωμάτιο.

Samsung Το Serif QE65LS01B: Smart TV

Η μεγάλη Samsung Η τηλεόραση SERIF QE65LS01B διαθέτει πλάκα LCD 138 cm διαγώνια με οπίσθιο φωτισμό LED και επωφελείται από μια αποτελεσματική επεξεργασία εικόνας που παρέχεται από τον επεξεργαστή Quantum Processor 4K. Η ανάλυση UHD-4K του 3840 x 2160 pixels σάς επιτρέπει να επωφεληθείτε από ταινίες εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας και τηλεοπτικές σειρές σε δίσκους UHD Blu-ray αλλά και σε διαδικτυακές πλατφόρμες ροής όπως το Netflix.

Samsung the Serif Qled 65

Το Samsung Το Serif QE65LS01B TV είναι μια έξυπνη τηλεόραση που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο Premium Video, Netflix, Rakuten TV, YouTube. Μπορεί επίσης να ελεγχθεί φωνητικά (Bixby, Alexa, Google Assistant, Siri).

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της Samsung The Serif QE65LS01B Lifestyle Television, ο ολοκληρωμένος ενσωματωμένος βοηθός φωνής Bixby διευκολύνει τις αλληλεπιδράσεις, καθώς αρκεί να μιλήσει στην τηλεόραση μέσω του μικροφώνου τηλεχειριστηρίου για να αποκτήσει πρόσβαση σε μια λειτουργία ή να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα. Αυτό το Samsung The Serif Qled TV είναι επίσης συμβατό με το Google Assistant, το Siri και το Amazon Alexa.

Samsung Το Serif QE65LS01B: USB, Bluetooth

Εκτός από τα προσβάσιμα τηλεοπτικά προγράμματα χάρη στον TNT, το καλώδιο και τον δορυφόρο δορυφόρο, το μεγάλο Samsung the Serif Το Serif QE65LS01B μπορεί να μεταδώσει τις ταινίες και το περιεχόμενο ήχου-video αποθηκευμένο σε ένα πλήκτρο USB ή σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσω των θυρών USB, δύο. Αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση σε ένα κλειδί USB ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο τα τηλεοπτικά προγράμματα που καταγράφονται από την τηλεόραση.

Samsung the Serif Qled 65

Το Samsung Το Serif QE65LS01B TV διαθέτει στερεοφωνικό τμήμα ήχου 40 Watts για να μεταδώσει τον ήχο των τηλεοπτικών προγραμμάτων ή τη μουσική ενός smartphone μέσω Bluetooth.

Επιπλέον, η συνδεσιμότητα Bluetooth της Samsung Το Serif QE65LS01B μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση της μουσικής ενός smartphone στα ηχεία των 40 watts ασύρματα. Ένα τσιπ NFC στην κορυφή της τηλεόρασης σας επιτρέπει να συνδυάσετε γρήγορα οποιοδήποτε συμβατό smartphone.

Samsung the serif qe65ls01b: hdmi, wifi

Οι συνδετήρες στη Samsung Το Serif QE65LS01B περιλαμβάνουν επίσης τέσσερις υποδοχές HDMI στο Standard HDMI 2.1. Επομένως, είναι συμβατά με 4K έως και 120 εικόνες/δευτερόλεπτο, το οποίο είναι ιδανικό με τις πιο πρόσφατες κονσόλες γραφικών και βιντεοπαιχνιδιών, όπως το PS5 και το X/S Xbox Xboxes. Οι λειτουργίες Allm και Freesync Premium εγγυώνται επίσης χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση και βέλτιστη ρευστότητα εικόνας για τη βελτιστοποίηση της αντιδραστικότητας στα παιχνίδια FPS. Η συνδεσιμότητα δικτύου WiFi αυτής της τηλεόρασης Samsung σάς επιτρέπει να συνδέσετε τη μεγάλη τηλεόραση Samsung qe65ls01b στο τοπικό δίκτυο για την αναπαραγωγή αρχείων ήχου-video που μοιράζονται στο δίκτυο και στο διαδίκτυο για πρόσβαση σε εφαρμογές, πολλά περιεχόμενα και υπηρεσίες που εκπέμπουν βίντεο και μουσικά. Το WiFi Direct Connectivity σάς επιτρέπει επίσης να συνδέσετε ένα smartphone ή tablet απευθείας με τη μεγάλη Samsung The Serif QE65LS01B TV για να μοιραστείτε το περιεχόμενο στη μεγάλη του οθόνη.

Samsung the Serif Qled 65

Τα πόδια της Samsung το Serif QE65LS01B TV επιτρέπουν στα καλώδια να καμουφλάζουν.

Samsung the Serif QE65LS01B: Λειτουργία περιβάλλοντος

Το Samsung Το Serif QE65LS01B TV είναι επίσης εξοπλισμένο με τη λειτουργία περιβάλλοντος. Το τελευταίο καθιστά δυνατή τη μετατροπή της Samsung the Serif TV σε ένα πραγματικό διακοσμητικό αντικείμενο που εμφανίζει διαφορετικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, όπως ο χρόνος, τα νέα ή ο καιρός. Η λειτουργία περιβάλλοντος επιτρέπει επίσης να διασφαλιστεί ότι η τηλεόραση ταιριάζει τέλεια στη διακόσμηση του δωματίου σας. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία περιβάλλοντος στη Samsung, την τηλεόραση SERIF QE65LS01B, απλά πατήστε το κουμπί “Λειτουργία περιβάλλοντος” στο έξυπνο τηλεχειριστήριο. Στη συνέχεια, είναι δυνατό να τροποποιηθεί το περιεχόμενο καθώς και οι παράμετροι της λειτουργίας περιβάλλοντος, ιδιαίτερα η φωτεινότητα, ο κορεσμός και το χρώμα του φόντου, στο αφοσιωμένο μενού.

Samsung the Serif QE65LS01B: Συνοπτικά

Ένα πραγματικό αντικείμενο διακόσμησης με το σχεδιασμό ως άτυπο όπως είναι ελκυστικό, το μεγάλο Samsung Το Serif QE65LS01B TV είναι επίσης μια πραγματική Alexa συμβατή τηλεόραση, Siri (AirPlay 2) και Google Assistant. Το QLED Technology Plab Compatible HDR10+ προσφέρει μια πολύ καλή ποιότητα εικόνας UHD 4K με πλούσια χρώματα και βελτιστοποιημένη αντίθεση. Η σύνδεση HDMI και Bluetooth σάς επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε την πλειονότητα των τρέχουσων πηγών ψυχαγωγίας ήχου-video.

Εικόνα
Τεχνολογία εμφάνισης: QLED
Διαγώνια οθόνη: 65 ίντσες
Διαγώνια οθόνη: 163 cm
Ανάλυση: 3.840 x 2.160 εικονοστοιχεία
Ποσοστό κίνησης: 100 Hz
Φίλτρο αντανάκλασης (QLC): Matte Display (Matt Screen)
Επεξεργαστής: Quantum Processor 4K
Δείκτης ποιότητας εικόνας (PQI): 3300
HDR: Quantum HDR
HDR10+ ADAPTIVE & GAMING
HLG (Hybrid Log Gamma)
Φωτεινότητα/αντίθεση: mega αντίθεση
Πλόγος χρωμάτων: 100% χρωμάτων (κβαντικές κουκκίδες)
Extended Vision Γωνίες: Γωνία ευρείας προβολής
Micro Dimming: Supreme UHD Dimming
Εμβάπτιση (ενισχυτής αντίθεσης)
Αισθητήρας φωτεινότητας: Λειτουργία άνεσης
Aa upscaling
Μόδα κινηματογραφικής ταινίας

Στυλ
Φινέτσα του πλαισίου: VNB
Φινέτσα της οθόνης: λεπτή εμφάνιση
Χρώμα πλαισίου: λευκό ή μπλε
Τύπος ποδιών: μεταλλικό πόδι δαπέδου
Χρώμα ποδιών: μαύρο
Μόδα περιβάλλοντος

Τηλεοπτική λήψη
Δρωτέρας DVB-T2CS2
CI+ (1.4)

Ήχος
OTS (ήχος παρακολούθησης αντικειμένων): OTS Lite
Q-Symphony 2.0
Ηχητική ισχύς (RMS): 40 Watts
Κανάλια: 4
Ήχος Bluetooth
AVA (ενεργός ενισχυτής φωνής)
Προσαρμοστικός ήχος: προσαρμοστικός ήχος+
2 ταυτόχρονες συνδέσεις Bluetooth

αξεσουάρ
Universal Solar Remote Control: TM2281E

Σύνδεση
HDMI (αριθμός θυρών): 4
HDMI (ρυθμός ανανέωσης): 4K 120 Hz (θύρες HDMI 1/2/3/4)
Earc (HDMI 3)
Anynet+ (HDMI-CEC)
USB (αριθμός θυρών): 2
Οπτική ψηφιακή έξοδος ήχου: 1
Κεραία TNT/καλωδίου
Δορυφόρος / fransat

Εξυπνη τηλεόραση
Λειτουργικό σύστημα: Tizen 6
Ολοκληρωμένος βοηθός φωνής (Bixby, Alexa, Google)
Εφαρμογές χειριστή: β.TV+ / Orange TV / OQEE με δωρεάν
Airplay 2.0
Samsung TV Plus
φυλλομετρητής
Έξυπνα
Καθολικός οδηγός
Αντιμετώπιση τηλεόρασης στο κινητό
Κατοπτρίζοντας κινητό σε τηλεόραση
NFC στην τηλεόραση (Sound Mirroger)
Συμβατό με το δίδυμο Google
Πατήστε προβολή
Πολλαπλές προβολές έως 2 οθόνες
360 Βίντεο/ κάμερα βίντεο/ αναπαραγωγή κάμερας
Άμεση WiFi
Ήχος τηλεόρασης στο κινητό
Καθρέφτης ήχου
Wifi 5
Bluetooth (v5.2)
PC στην τηλεόραση (χώρος εργασίας)
Μόδα περιβάλλοντος

Τυχερό παιχνίδι
Αυτόματη λειτουργία παιχνιδιού (allm)
Παιχνίδι Motion Plus
Δυναμικός noir
Super Ultra Wide Game View
Παίξτε Bar 2.0
Μίνι χάρτη ζουμ
AMD Freesync Premium
Gaming Hub (διαθέσιμο τρέχον 2022)

Αλλα χαρακτηριστικά
Άμεση ανάφλεξη
Προσιτότητα
Αυτόματη αναζήτηση καναλιού
Διαχείριση υπότιτλων
Connectshare (HDD)
Connectshare (USB 2.0)
Οδηγός προγράμματος (EPG)
Εγγραφή (PVR)
Συμβατό με IPv6

Κατανάλωση
Τροφοδοσία: AC220-240V 50/60Hz
Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών: 7 χρόνια
Εγγύηση εγγύησης 10 ετών
Δείκτης επισκευής: 8.1
Ηλεκτρική κατανάλωση (κατάσταση αναμονής): 0,5 W
Ηλεκτρική κατανάλωση (τυπική λειτουργία): 118 kWh/1000 h
Ηλεκτρική κατανάλωση (λειτουργία HDR): 190 kWh/1000 h
Κατηγορία ενέργειας: G

Τεχνικές και υλικοτεχνικές προδιαγραφές
Διαστάσεις τηλεόραση χωρίς πόδι (LXHXP): 1479.1 x 875.1 x 280 mm
Διαστάσεις τηλεόρασης με το πόδι (LXHXP): 1479.1 x 1361.2 x 499 mm
Διαστάσεις από χαρτόνι (LXHXP): 1636 x 1028 x 377 mm
Διαστάσεις ποδιών: 1162.5 x 499 mm
Βάρος τηλεόρασης χωρίς το πόδι: 36,6 kg
Βάρος τηλεόρασης με το πόδι: 37,8 kg
Συσκευασμένο βάρος τηλεόρασης: 48,1 kg

Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
7 χρόνια από την πρώτη ημερομηνία του μάρκετινγκ.

Samsung TV Το Serif 4.0 QE55LS01BB 55 “

Samsung TV Το Serif 4.0 QE55LS01BB 55

Εγγραφείτε για να δείτε τις τιμές μας και να είστε σε θέση να παραγγείλετε. Παράδοση μόνο στη βιομηχανία, το εμπόριο, τις βιοτεχνίες, τα δημόσια ιδρύματα, τις αρχές και τα συγκρίσιμα ιδρύματα. Χωρίς πώληση σε άτομα !

Αυτό το άρθρο αποστέλλεται από τον μεταφορέα. Τα έξοδα αποστολής μπορούν να προκύψουν!

Αριθμός άρθρου 05.01.0672
Μάρκα / κατασκευαστής Samsung
Αναφορά κτιρίου QE55LS01BBUXXN
Ενωμένος 8806094293845
Βάρος συσκευασίας 34.9 κιλά

Ετικέτα ενέργειας 05.01.0672

Περιγραφή

Η Samsung the Serif Fait, με το χαρακτηριστικό του σχεδιασμό με τη μορφή του i, μια καλή εικόνα στο δωμάτιο – μια πραγματική σεβασμό -regard!

Χάρη στον σχεδιασμό του I, σε συνδυασμό με ένα στενό πλαίσιο, το Serif προσελκύει όλα τα μάτια. Ο καθαρός και συναισθηματικός του σχεδιασμός του δίνει μια συναρπαστική εμφάνιση που τον διακρίνει από άλλες τηλεοράσεις.

Το serif είναι όπου χρειάζεστε – χαρακτηριστικά πόδια του serif.
Χάρη στα κομψά πόδια Serif, μπορείτε να τοποθετήσετε ελεύθερα το Serif στο δωμάτιο. Ακόμη και σε μικρά δωμάτια, φαίνεται καλό και χάρη στα αφαιρούμενα πόδια, μπορεί να τοποθετηθεί με πολύ ευέλικτο τρόπο.

Δείτε τον κόσμο χάρη στην Τεχνολογία QLED – 100% Έγχρωμη ένταση και HDR 10+.
Οι κβαντικές κουκίδες απορροφούν το φως και μετατρέπουν το σε ανάσα χρώματα με όγκο χρωμάτων 100%, τα οποία είναι επίσης ζωντανά σε σαφείς και σκοτεινές συνθήκες φωτισμού. Με το HDR10+, κάθε σκηνή αναλύεται με εικόνα και η φωτεινότητα είναι κατάλληλη ανάλογα.

Νέες δυνατότητες για την ψυχαγωγία σας – NFC στην τηλεόραση
Μοίρα μουσικής ? Συνδέστε απλά και απολαύστε την παράσταση.

Αποκλειστικά σχέδια
Ακόμη και όταν δεν κοιτάς, ο σερφ προσελκύει προσοχή. Για τη μόδα της ατμόσφαιρας, οι Ronan & Erwan Bouroullec έχουν αναπτύξει δύο αποκλειστικά πρότυπα – μια οργανική δομή των φύλλων και έναν δομημένο ιστό. Επιλεγμένο, ανάλογα με τη διάθεσή σας και τη ευκαιρία, ανάμεσα σε δύο πρότυπα διαφορετικών χρωμάτων.

Απολαύστε κάθε στιγμή με τη λειτουργία Serif – Ambient
Τα πιο σημαντικά νέα το πρωί, η κατάλληλη ατμόσφαιρα για το κόμμα σας, χαλαρώνοντας μουσική υπόκρουση για ένα ξεκούραστο τέλος της ημέρας ή τη δυνατότητα να μοιραστείτε φωτογραφίες με τους αγαπημένους σας. Ο τρόπος περιβάλλοντος του SERIF ανταποκρίνεται σε όλες σχεδόν τις επιθυμίες.

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής Samsung
Ομάδα προϊόντων Αρχική Τηλεόραση και Κινηματογράφος
Τύποι προϊόντων LED-TV
Χρώμα μπλε
Διαγώνιος 55 “(140 cm)
Διαγώνιο της οθόνης (ίντσα) 55 ίντσες
Διαγώνιο της οθόνης (cm) 140 cm
Μέγιστη ανάλυση (όνομα.Ουσία 3840 x 2160
Σύνδεση HDMI 2.1 Ναί
Σύνδεση USB 2.0 Τύπος Α Ναί
Σύνδεση εξόδου ήχου Ναί
CI (κοινή διεπαφή) ΑΥΤΟ+
Ακροατής ηχείο Ναί
Έξυπνη τηλεόραση (εφαρμογές) Ναί
Βάρος με υποστήριξη 27.2 κιλά
Αποτελεσματική κατηγορία ενέργειας (A-G) σολ
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας 110 kWh
Κατανάλωση ενέργειας (HDR) για 1000 ώρες 161 kWh
Περιγραφή του μοντέλου QE55LS01BBUXXN
Σειρά LS01B
Μοντέλο έτους 2022
Κωδικός χώρας Ch
Υψος 1237.4 mm
Πλάτος 1254.9 mm
Βάθος 482.8 mm
Βάρος 26.1 κιλά
Δέμα 894 mm
Αγροτεμάχιο 1403 mm
Βάθος πακέτου 308 mm
Βάρος συσκευασίας 34.9 κιλά