Samsung QE75QN85B 2022 TV NEO QLED 4K UHD 189 CM SMART TV PAS CHER., 74.5 Samsung QE75QN85B – Χαρακτηριστικά

74.5 Samsung QE75QN85B – Χαρακτηριστικά

Contents

Ορισμένες οθόνες μπορούν επίσης να λειτουργούν σε λειτουργία τοπίου και πορτρέτου.

QE75QN85B

Ωραία εικόνα, αλλά το τηλεχειριστήριο δεν είναι εύκολο στη χρήση με τόσο λίγα κουμπιά

Ο Gege συνιστά αυτό το προϊόν.

Χρώματα, αντίθεση και φωτεινή φωτεινότητα

Η τηλεόραση QN85B αγόρασε τον Μάιο του 2023 σε μείωση και πολύ λογική τιμή εν όψει της υψηλής απόδοσης και τέλεια σύμφωνα με τη Samsung: φωτεινή, πολύχρωμη και αντίθετη εικόνα, είτε για TNT, Bluray Full HD, Blu Ray 4K, 4K παιχνίδια στο Xbox One μου X και παραδοσιακές υπηρεσίες VOD. Όχι πολύ για να ζηλεύσει την τεχνολογία OLED. Παραδέχομαι ότι το μικρό τηλεχειριστήριο μου έδωσε τρομαγμένο, αλλά αποκαλύπτει μια πολύ καλή έκπληξη και πρακτική: καλή πρωτοβουλία εκ μέρους των συντάκτων. Η διεπαφή πλοήγησης Tizen είναι απλή, τίτλος και αντιδραστικός. Πολύ ικανοποιημένοι. Η πολύ κακή τηλεόραση δεν ήταν 3D από το 2017, αλλά έχω διατηρήσει το 4D μου 3D LED Samsung Samsung 3D που αγόρασε το 2013: ένα μοντέλο μακροζωίας και 3D ποιότητας εικόνας (και επίσης στο 2D) για οποιαδήποτε συλλογή 3D μου Bluray (το οποίο i i δεν επρόκειτο να πετάξει). Σας ευχαριστώ δύο φορές τη Samsung.

Απάντηση από τη Samsung-FR_FR, 01/06/23

Γεια σας Chefpil Σας ευχαριστούμε για τη γνώμη σας και για την πίστη σας στο εμπορικό μας σήμα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν σας. Μην διστάσετε να επισκεφθείτε το κατάστημα Samsung για να ανακαλύψετε τα νέα χαρακτηριστικά του τρέχοντος έτους: https: // www.Samsung.com/fr/προσφορά/παραμένουμε διαθέσιμα μέσω τηλεφώνου ή livechat. Τσάρλι, εξυπηρέτηση πελατών Samsung

Αρχικά δημοσιεύθηκε στη Samsung France

Ο Chefpil συνιστά αυτό το προϊόν.

74.5 “Samsung QE75QN85B – Χαρακτηριστικά

Οθόνη: 74.5 in, VA, Mini LED, 3840 x 2160 εικονοστοιχεία
Γωνίες όρασης (H/V): 178 ° / 178 °
Ανανεώστε τη συχνότητα: 40 Hz – 120 Hz
Παρεμβολή: 4300 PQI (δείκτης ποιότητας εικόνας)
Δέκτη τηλεόρασης: Analog (NTSC/PAL/SECAM), DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2
Αριθμός πυρήνων: 4
Διαστάσεις: 1670 x 957.4 x 27.7 mm
Βάρος: 34 kg

Μάρκα, σειρά, μοντέλο

Πληροφορίες μάρκας, σειρές, μοντέλα και άλλα ονόματα μοντέλων.

Όνομα/κατασκευαστής εταιρείας.

Όνομα της σειράς, στην οποία ανήκει το μοντέλο.

Ονομασία/Όνομα μοντέλου.

Άλλες γνωστές ονομασίες του μοντέλου.

Το έτος που ανακοινώνεται το μοντέλο.

Οθόνη

Πληροφορίες σχετικά με τα κύρια χαρακτηριστικά της οθόνης – πλάκα, οπίσθιο φωτισμό, ανάλυση, συχνότητα/ρυθμός ανανέωσης.

Κατηγορία μεγέθους οθόνης όπως δηλώνεται από τον κατασκευαστή. Συχνά, είναι η στρογγυλεμένη τιμή του πραγματικού μεγέθους της διαγώνιας σε ίντσες.

Κατά προσέγγιση διαγώνιο μέγεθος της οθόνης. Εάν ο κατασκευαστής δεν παρέχει αυτές τις πληροφορίες, η διαγώνια υπολογίζεται από το πλάτος και το ύψος της οθόνης.

Κατά προσέγγιση πλάτος οθόνης. Εάν ο κατασκευαστής δεν παρέχει αυτές τις πληροφορίες, το πλάτος υπολογίζεται από τη διαγώνιο και τη σχέση.

Κατά προσέγγιση ύψος οθόνης. Εάν ο κατασκευαστής δεν παρέχει αυτές τις πληροφορίες, το ύψος υπολογίζεται από τη διαγώνιο και το.

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες οθόνης. Chas Τα δικά του χαρακτηριστικά – Γωνίες όρασης, αναπαραγωγή χρώματος, χρόνος απόκρισης, φωτεινότητα/ρυθμός αντίθεσης, κόστος παραγωγής κ.λπ. Η ποιότητα της οθόνης εξαρτάται απευθείας από τον τύπο της πλάκας που χρησιμοποιείται.

Οι πλάκες 6, 8 και 10 bits είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα για να αντιπροσωπεύουν κάθε συστατικό RGB του εικονοστοιχείου. Προσφέρουν χρώματα 18, 24 και 30 bit, αντίστοιχα.

Ο μέγιστος αριθμός χρωμάτων που μπορεί να αναπαραχθεί η οθόνη εξαρτάται από τον τύπο της χρησιμοποιούμενης πλάκας και τις τεχνολογίες για τη βελτίωση του χρώματος όπως το FRC.

Η σχέση μεταξύ της οριζόντιας και της κάθετης οθόνης. Μερικές από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες τυποποιημένες μορφές είναι 4: 3, 5: 4, 16: 9 και 16:10.

Πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των εικονοστοιχείων στην οριζόντια και κάθετη οθόνη. Η υψηλότερη ανάλυση επιτρέπει την απεικόνιση μιας πιο λεπτομερούς και καλύτερης ποιότητας εικόνας.

Το βήμα γεώτρησης (Pitch) υποδεικνύει την απόσταση μεταξύ των κέντρων δύο γειτονικών εικονοστοιχείων. Στις οθόνες, οι οποίες έχουν μια εγγενή ανάλυση (για παράδειγμα TFT), το βήμα γεώτρησης εξαρτάται από την ανάλυση και το μέγεθος της οθόνης.

Πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των εικονοστοιχείων σε μια μονάδα μήκους. Με τη μείωση του μεγέθους της οθόνης και την αυξημένη ανάλυση, η πυκνότητα των εικονοστοιχείων αυξάνεται.

Η ποσοστιαία αναλογία μεταξύ της κατά προσέγγισης επιφάνειας, που λαμβάνεται από το ενεργό τμήμα της οθόνης, και της συνολικής μετωπικής περιοχής.

Το Blinding είναι η φωτεινή πηγή οθονών LCD. Ο τύπος οπίσθιου φωτισμού καθορίζει την ποιότητα της εικόνας και του χρωματομετρικού χώρου της οθόνης. Υπάρχουν διαφορετικοί οπίσθιοι φωτισμοί όπως το CCFL, το LED, το WLED, το RGB-LED, κλπ.

Το DCI P3 είναι ένας χώρος χρωματισμού που εισήχθη το 2007 από το SMPTE. Χρησιμοποιείται στον ψηφιακό κινηματογράφο και έχει πολύ ευρύτερη γκάμα από το SRGB.

Το HDR επεκτείνει την αντίθεση (μέγιστη μετακίνηση και τα χαμηλότερα επίπεδα του μαύρου) και την παλέτα χρωμάτων για να πάρει περισσότερες λεπτομέρειες σε ολόκληρη την εικόνα – από το πιο σκοτεινό έως το πιο λαμπρό, που βοηθά στην απόκτηση μιας πιο ρεαλιστικής εικόνας.

Πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη γωνία οριζόντιας όρασης, στην οποία η εικόνα στην οθόνη είναι αποδεκτή ποιότητα.

Πληροφορίες σχετικά με τη μέγιστη γωνία κάθετης όρασης, στην οποία η εικόνα στην οθόνη είναι αποδεκτής ποιότητας.

Οι οθόνες PC και οι έξυπνες τηλεοράσεις υφίστανται καθυστέρηση ή καθυστέρηση στην εμφάνιση περιεχομένου. Είναι η ώρα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου ότι η οθόνη πρέπει να εμφανίζει το σήμα εισόδου.

Πληροφορίες σχετικά με τον τύπο της επικάλυψης οθόνης. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ματ και λαμπρών επικαλύψεων, καθένα από τα οποία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

3D

Οι οθόνες 3D χρησιμοποιούν διάφορες τεχνολογίες για να αποκτήσουν 3D αποτέλεσμα. Κάθε μία από αυτές τις τεχνολογίες έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Υποδεικνύει εάν το 3D έχει ληφθεί μέριμνα ή όχι.

Συχνότητες

Πληροφορίες συχνότητας/οριζόντιο και κατακόρυφο αναψυκτικό.

Ο κατακόρυφος ρυθμός ανανέωσης υποδεικνύει πόσες φορές ανά δευτερόλεπτο έχει ανανεωθεί η εικόνα στην οθόνη.

Αποζημίωση κίνησης

Πολλές έξυπνες τηλεοράσεις χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να παρεμβαίνουν (εισάγετε) ενδιάμεσες εικόνες μεταξύ εκείνων που υπάρχουν για να αποκτήσετε μια πιο ρευστό απεικόνιση.

Οι τεχνολογίες παρεμβολής εικόνων διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή και το καθένα έχει το δικό του συγκεκριμένο όνομα.

Ο δείκτης παρεμβολής εικόνας που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Αυτή η τιμή δεν πρέπει να συγχέεται με τη συχνότητα της φυσικής αναψυχής της οθόνης.

Ορισμένοι κατασκευαστές ορίζουν εμπορικά τη μονάδα μέτρησης των δικών τους τεχνολογιών παρεμβολής για να ορίσουν το βαθμό παρεμβολής. Πολύ συχνά, η μονάδα μέτρησης είναι μια συντομογραφία της τεχνολογίας παρεμβολής εικόνας που χρησιμοποιείται.

Ενεργειακά τρόφιμα και κατανάλωση

Πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή και την κατανάλωση ενέργειας, την κατηγορία ενεργειακής απόδοσης κ.λπ.

Επιλέξιμη ανοχή τάσης σε ηλεκτρικό δίκτυο 110 βολτ.

Επιλέξιμη ανοχή τάσης σε ηλεκτρικό δίκτυο 220 βολτ.

Απαιτούμενη κατάσταση σχετικά με τη συχνότητα εναλλασσόμενου ρεύματος στο ηλεκτρικό σύστημα.

Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής.

Μέση κατανάλωση ενέργειας σε τυποποιημένη λειτουργία εργασίας.

Μέγιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε kwh.

Η κλάση/ετικέτα ενεργειακής απόδοσης δίνει μια γενική ιδέα κατανάλωσης ενέργειας. Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης και ο καθένας καθορίζει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις του σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας. Ορισμένες από τις υπάρχουσες κατηγορίες ενεργειακής απόδοσης είναι A +++, A ++, A +, A, B, C, D, E, F, G.

Διαστάσεις, βάρος, χρώματα

Πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις και το βάρος του μοντέλου (με/χωρίς πόδι) καθώς και τα χρώματα στα οποία είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Πλάτος χωρίς πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Ύψος χωρίς πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Βάθος χωρίς πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Το βάρος χωρίς πόδι υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Πλάτος με πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Ύψος με πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Βάθος με πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Βάρος με πόδι που υποδεικνύεται σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Πλάτος της αναρρίχησης σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Ύψος της συσκευασίας σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Διαφορετικές μονάδες μέτρησης βάθους.

Βάρος συσκευασίας σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Ύψος υποστήριξης σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης.

Πληροφορίες χρωμάτων του μοντέλου που διατίθενται στην αγορά.

Εργονομία

Πληροφορίες σχετικά με τις εργονομικές λειτουργίες ποδιών – ρύθμιση ύψους, γωνίες περιστροφής, κλίση κ.λπ.

Πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα τοποθέτησης τοίχων σύμφωνα με το πρότυπο διασύνδεσης VESA (PUT).

Υπάρχουν πολλές διεπαφές κάτω από το πρότυπο VESA που διαφέρουν στο μέγεθος των ποδιών, οι αποστάσεις μεταξύ των οπών των βιδών και του αριθμού τους.

Πληροφορίες εάν το πόδι μπορεί να αποσυναρμολογηθεί. Συνήθως αυτό είναι απαραίτητο για τη τοποθέτηση τοίχων.

Αναφέρετε εάν το πόδι επιτρέπει τη ρύθμιση ύψους.

Ορισμένες οθόνες μπορούν επίσης να λειτουργούν σε λειτουργία τοπίου και πορτρέτου.

Υποδεικνύει εάν η οθόνη μπορεί να γυρίσει γύρω από τον άξονα του ποδιού.

Οι περισσότερες οθόνες έχουν τη δυνατότητα να κλίνει προς τα εμπρός και πίσω για να παρέχουν μια πιο άνετη θέση προβολής για τον χρήστη.

Δέκτη τηλεόρασης

Ο δέκτης τηλεόρασης είναι μια συσκευή που επιτρέπει τη λήψη και την απεικόνιση ενός συγκεκριμένου τύπου τηλεοπτικού σήματος. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δέκτες τηλεόρασης.

Πληροφορίες σχετικά με τους δέκτες τηλεόρασης, τα οποία είναι εξοπλισμένα αυτό το μοντέλο.

Σύστημα σε τσιπ (SOC)

Πληροφορίες σχετικά με την κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU), τον επεξεργαστή γραφικών και τη μνήμη μοντέλου.

Όνομα επεξεργαστή

Οι οδηγίες λογισμικού πραγματοποιούνται από πυρήνες της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU). Ο υψηλότερος αριθμός πυρήνων επιτρέπει την παράλληλη θεραπεία (ταυτόχρονη) των περισσότερων οδηγιών και την υλοποίηση της υψηλότερης απόδοσης. Υπάρχουν διαφορετικοί επεξεργαστές εξοπλισμένοι με 1, 2, 4, 6, 8 και περισσότερους πυρήνες.

Λειτουργικό σύστημα, εφαρμογές και λειτουργίες λογισμικού.

Πληροφορίες λειτουργικού συστήματος, εφαρμογές και διαφορετικές λειτουργίες λογισμικού, εάν ισχύουν.

Το λειτουργικό σύστημα για έξυπνες τηλεοράσεις προσφέρει διαδραστικές τεχνολογίες διεπαφής χρήστη για πλοήγηση και άλλες λειτουργίες αλληλεπίδρασης με έξυπνη τηλεόραση – εγκατάσταση εφαρμογών, πλοήγηση στο διαδίκτυο, βίντεο κλήσεων, κοινή χρήση περιεχομένου με άλλους χρήστες, ανάγνωση βίντεο και μουσικής κ.λπ.

Ήχος

Πληροφορίες σχετικά με το σύστημα ήχου – Αριθμός και ισχύς ολοκληρωμένων ηχείων και υποστηριζόμενες τεχνολογίες ήχου.

2.2.2 CH
60W
Προσαρμοστικός ενισχυτής φωνής
Προσαρμοστικός ήχος+
Ήχος Bluetooth
Dolby Atmos
Dolby 5.1 αποκωδικοποιητής
Dolby Digital Plus
Σύνδεσμος πολλαπλών θεμάτων
Ήχος παρακολούθησης αντικειμένων
Q-θύφος
Ήχος διαστημικού
Καθρέφτης ήχου
Ήχος surround
Οδηγός φωνής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Πολλές σύγχρονες οθόνες PC και έξυπνες τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένες κάμερες.

Υποδεικνύει εάν το μοντέλο έχει ολοκληρωμένη κάμερα ή όχι.

Δίκτυα

Τεχνολογίες και πρότυπα κινητών δικτύων που υποστηρίζονται για την ανταλλαγή δεδομένων με άλλες συσκευές.

Πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες και τα πρότυπα των κινητών δικτύων που υποστηρίζονται για την ανταλλαγή δεδομένων με άλλες συσκευές.

Συνδεσιμότης

Εισόδους σύνδεσης, διαθέσιμες συνδέσεις και διεπαφές.

Πληροφορίες σχετικά με τις θύρες σύνδεσης, τους συνδέσμους και τις διαθέσιμες διεπαφές όπως USB, θύρα υπέρυθρης ακτινοβολίας, σύνδεση κάρτας SD, διεπαφές ήχου/βίντεο/δικτύου κ.λπ.

Χαρακτηριστικά

Μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τις τεχνολογίες, τις λειτουργίες του λογισμικού και τις πρόσθετες υπηρεσίες του μοντέλου.

Μορφές εικόνας

Οι έξυπνες τηλεοράσεις σας επιτρέπουν να εμφανίζετε διαφορετικές μορφές εικόνας.

Πληροφορίες για μερικές από τις κύριες μορφές εικόνας που υποστηρίζονται από αυτό το μοντέλο.

Μορφές αρχείου ήχου

Οι έξυπνες τηλεοράσεις σας επιτρέπουν να διαβάζετε διαφορετικές μορφές αρχείων ήχου.

Πληροφορίες για μερικές από τις κύριες μορφές αρχείων ήχου που υποστηρίζονται από αυτό το μοντέλο.

Μορφές αρχείων βίντεο

Οι έξυπνες τηλεοράσεις σας επιτρέπουν να διαβάζετε διαφορετικές μορφές αρχείων βίντεο.

Πληροφορίες σχετικά με μερικές από τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο που υποστηρίζονται από αυτό το μοντέλο.

Συνθήκες λειτουργίας και αποθήκευσης

Υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που απαιτούνται για το περιβάλλον, στο οποίο πρέπει να χρησιμοποιηθεί και να αποθηκευτεί η οθόνη, έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά.

Η θερμοκρασία λειτουργίας υποδεικνύει το εύρος ασφαλούς θερμοκρασίας (από το ελάχιστο έως το μέγιστο), μέσα στην οποία η οθόνη θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Έξω από αυτήν την παραλία, θα μπορούσε να λειτουργήσει εσφαλμένα ή / και κάτω εντελώς.

Η υγρασία της λειτουργίας υποδεικνύει το αποδεκτό επίπεδο υγρασίας, στο οποίο η οθόνη θα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Αυτή η παράμετρος ορίζει το υψηλότερο και χαμηλότερο επίπεδο υγρασίας για ασφαλή λειτουργία και μετράται ως ποσοστό.

Η θερμοκρασία αποθήκευσης υποδεικνύει την παραλία από μια ελάχιστη θερμοκρασία σε μέγιστη θερμοκρασία, στην οποία η αποθήκευση οθόνης θεωρείται ασφαλής.

Η υγρασία αποθήκευσης υποδεικνύει το όριο κάτω και άνω υγρασίας, το οποίο εγγυάται την ασφαλή αποθήκευση της οθόνης. Η αποθήκευση εκτός αυτών των ορίων μπορεί να βλάψει την οθόνη.

αξεσουάρ

Συχνά η συσκευασία των οθονών επιφάνειας εργασίας και των έξυπνων τηλεοράσεων περιλαμβάνει αξεσουάρ για αυτούς.

Πληροφορίες για μερικά από τα κύρια αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο πρότυπο μοντέλο του μοντέλου.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Πληροφορίες για άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες σχετικά με άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά του μοντέλου που είναι σημαντικά και πρέπει να καθοριστούν.

Samsung QE75QN85B – 75 “, 4K UHD NEO QLED TV, 2022

σύμβουλο

Έχετε ενημερωθεί για το προϊόν που αγοράζεται από το Fust, αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτήν την αγορά. Επίσης, έχετε μια ανταλλαγή 30 ημερών στην ίδια κατηγορία προϊόντων και στον πωλητή που σας ενημέρωσε. Θα κάνουμε τα πάντα για να σας ικανοποιήσουμε με άλλο προϊόν.

Επιστρέψτε μας το άθικτο προϊόν, με όλα τα αξεσουάρ και αν είναι δυνατόν στην αρχική του συσκευασία εντός 30 ημερών με την απόδειξη αγοράς. Το κόστος που ενυπάρχει στην παράδοση και την εγκατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί. Κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής, μόνο το κόστος παράδοσης και εγκατάστασης που δημιουργούνται επιπλέον θα χρεωθείτε.

Δεν επωφελείται από κανένα δικαίωμα ανταλλαγής σε αναλώσιμα (όπως κάρτες μνήμης, ταινίες, λογισμικό) και συσκευές που προορίζονται ουσιαστικά για χρήση κινητών. Στόχοι + δράση CAMS), Προβολείς, “Βιβλία Σημείων”/Προσωπικοί Υπολογιστές, Δισκία, Υπολογιστές Τσέκων, Διοργανωτές, Κονσόλες Παιχνιδιών). Εξαιρέθηκε επίσης από το δικαίωμα ανταλλαγής. Το δικαίωμα ανταλλαγής δεν ισχύει για επαγγελματικές συσκευές, κατασκευασμένες κουζίνες, μπάνια και έπιπλα μπάνιου. Για λόγους υγιεινής, μπορούν να ανταλλαγούν μόνο μη χρησιμοποιημένα προϊόντα φροντίδας σώματος στην αρχική συσκευασία τους.
Είναι δυνατόν να ανταλλαγούμε αντικείμενα που έχουν ενοικιαστεί μετά τη λήξη της ελάχιστης περιόδου ενοικίασης. Εάν κατά τη στιγμή της ανταλλαγής, η τιμή πώλησης του προϊόντος έχει μειωθεί, η δήλωση βασίζεται στη νέα τιμή που εφαρμόζεται από την Fust. Ωστόσο, η χαμηλή τιμή της χαμηλής τιμής ισχύει έως και πέντε ημέρες μετά την ημερομηνία αγοράς. Εάν η τιμή έχει αυξηθεί από την αγορά, η δήλωση βασίζεται στην τιμή που εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της αγοράς. Οι διαφορές επιστρέφονται με τη μορφή κουπονιών Fust.

Σε περίπτωση αποδεδειγμένης ή υποτιθέμενης κακοποίησης, σ. πρώην. Πολλαπλές ανταλλαγές, το Fust δικαιούται να αρνηθεί την ανταλλαγή.

2. Αγορά στο κατάστημα “Online” Fust

Όσον αφορά τις αγορές που έγιναν στο κατάστημα “Online” Fust, μόνο τα προϊόντα που αναφέρθηκαν από την αναφορά “Δικαίωμα ανταλλαγής 30 ημερών” μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο ανταλλαγής. Δεν μπορούμε να δώσουμε το δικαίωμα ανταλλαγής σε άλλα προϊόντα στο βαθμό που μια ηλεκτρονική αγορά δεν συνοδεύεται από εξατομικευμένες συμβουλές ή ανάλυση των αναγκών.

Θα βρείτε πρόσθετες διατάξεις σχετικά με το δικαίωμα ανταλλαγής υπό τις γενικές συνθήκες πώλησης. Η υπηρεσία μετά την πώληση είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας.