Δοκιμή του Samsung Galaxy Z Fold 5: Η γνώμη μας σχετικά με την αναδιπλούμενη αναδίπλωση, Samsung Galaxy Z Fold 5: Μια διακριτική εξέλιξη που διατυπώθηκε γύρω από τον μεντεσέ – ψηφιακό

Samsung Galaxy Z Fold 5 Δοκιμή: Μια διακριτική εξέλιξη αρθρώθηκε γύρω από τον μεντεσέδες του

Contents

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

Δοκιμή του Samsung Galaxy Z Fold 5: Μπορεί να λυγίσει περισσότερα από ένα

Το Samsung Galaxy Z Fold 5 είναι μια μικρή εξέλιξη του Galaxy Z Fold 4. Η Samsung εξακολουθεί να βελτιώνει την εμπειρία του λογισμικού, πρόσθεσε ένα ανόητο τσιπ και έναν πιο κομψό μεντεσέ, κάνοντας το σχέδιο πιο ευχάριστο. Μυρίζει καλά, δεν μπορείτε να βρείτε ?

Galaxy Z Fold 5. // Πηγή: Frandroid - Brice Zerouk

Πού να αγοράσετε το
Samsung Galaxy Z Fold 5 στην καλύτερη τιμή ?
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.242 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.274 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.299 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.483 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.498 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.676 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά
€ 1.899 Ανακαλύψτε την προσφορά

Η πλήρης γνώμη μας
Samsung Galaxy Z Fold 5

09 Αυγούστου 2023 08/09/2023 • 14:50

Το Samsung Galaxy Z Fold 5 είναι μια μικρή επανάληψη σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold 4. Οι περισσότερες από τις καινοτομίες επικεντρώνονται στον μεντεσέ και το σχεδιασμό.

Ενσωματώνει ένα Snapdragon 8 Gen 2 με το Galaxy Chip, μια τριπλή ενότητα φωτογραφιών με τηλεφακό και υπόσχεται τέσσερα χρόνια ενημερώσεων. Συλλέγει επίσης αύξηση 100 ευρώ με το βασικό του ρυθμό. Ας δούμε αν φαίνεται δικαιολογημένο.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Η δοκιμή βίντεο μας

Αυτό το περιεχόμενο είναι μπλοκαρισμένο επειδή δεν έχετε αποδεχτεί cookies και άλλους ιχνηθέτες. Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται από το YouTube.
Για να μπορέσετε να το απεικονίσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση που λειτουργεί από το YouTube με τα δεδομένα σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους ακόλουθους σκοπούς: επιτρέψτε στον εαυτό σας να δείτε και να μοιραστείτε περιεχόμενο με τα κοινωνικά μέσα, να προωθήσετε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων D’Acnoid και του Συνεργάτες, Εμφάνιση εξατομικευμένων διαφημίσεων σε σχέση με το προφίλ και τη δραστηριότητά σας, σας καθορίστε ένα εξατομικευμένο διαφημιστικό προφίλ, μετρήστε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου και μετρήστε το κοινό αυτού του ιστότοπου (περισσότερα)

Samsung Galaxy Z Fold 5 Τεχνικό φύλλο

Μοντέλο Samsung Galaxy Z Fold 5
Διαστάσεις 15,85 cm x 12,85 cm x 6,5 mm
Διεπαφή κτιρίου Ένα UI
Μέγεθος οθόνης 7,6 ίντσες, 6,2 ίντσες
Ορισμός 2176 x 1812 εικονοστοιχεία
Πυκνότητα pixel 373 PP
Τεχνολογία Amoled
Κάλτσα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Γραφικό τσιπ Qualcomm Adreno 740
Εσωτερική αποθήκευση 256 GB, 512 GB, 1000 GB
Κάμερα (ραχιαία) Αισθητήρας 1: 50 MP
Αισθητήρας 2: 10 MP
3: 12 αισθητήρας MP
Μπροστινός αισθητήρας φωτογραφιών 4 MP
Ορισμός εγγραφής βίντεο 8K @24 fps
Ασύρματος Wi-Fi 6ο
Bluetooth 5.2
5G Ναί
NFC Ναί
Δακτυλικό αποτύπωμα Στην άκρη
Τύπος σύνδεσης USB Type-C
Χωρητικότητα μπαταρίας 4400 mah
Βάρος 253 g
Χρωματιστά Μαύρο, μπλε, μπεζ, σκούρο μπλε
Φύλλο προϊόντων

Αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας ένα προϊόν που δανείστηκε από το εμπορικό σήμα.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Σχεδιασμός: Όπως το καλό κρασί, είναι εκλεπτυσμένο με την ηλικία

Μόλις βάλουμε τα χέρια μας σε αυτό το νέο Galaxy Z Fold 5 που μας φαίνεται αμέσως πιο ευχάριστο από το προκάτοχό του. Είναι θέμα λεπτομερειών, αλλά εργάζονται για τη φινέτσα, για το βάρος, έχουν καρπούς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία: Είμαστε παρουσία ενός smartphone Ultra High -End. Το ενισχυμένο πλαίσιο αλουμινίου με τις σχεδόν επίπεδες φέτες του είναι πολύ ευχάριστο στην αφή. Το ίδιο ισχύει και για την πλάτη πολύ λίγη υφή σε γυαλί που προστατεύεται από το Corning Gorilla Glass Victus 2. Εάν η Samsung αποσύρθηκε τα μπλοκ φωτογραφιών σε πολλές σειρές, η τελευταία είναι ακόμα πολύ παρών στο Fold 5. Η ολοκλήρωσή του παραμένει κλασική, με τις τρεις ενότητες να στοιβάζονται ο ένας στον άλλο.

Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών τέθηκε φέτος στον μεντεσέ στο νερό. Το κύριο ενδιαφέρον του είναι να επιτρέψει στο τηλέφωνο να είναι εντελώς κλειστό. Υπάρχει λίγο πιο ευχάριστο συναίσθημα από την άποψη του smartphone παρά την ακοή και την αίσθηση μεταξύ των δακτύλων σας τα δύο μέρη της πτυχής κοντά. Το σύνολο δίνει μια εντύπωση ευρωστίας, μπορεί κανείς να επιλέξει με ακρίβεια τον βαθμό κλίσης της οθόνης (εντός αποδεκτών ορίων). Επιπλέον, η Samsung κατάφερε να διατηρήσει την στεγανοποίηση σε αυτόν τον μεντεσέ με πιστοποίηση IP X8.

Εν ολίγοις, η εντύπωση ότι έχει ένα μικρό κόσμημα στο χέρι είναι εκεί. Υπάρχουν ακόμα τρεις μικρές σκιές στο σκάφος:

  • Η πτυχή είναι πάντα σαφώς ορατή και εξακολουθείτε να το αισθάνεστε περνώντας το δάχτυλό σας. Παραμένει εντελώς αόρατο όταν κοιτάζετε την μπροστινή οθόνη, είστε σίγουροι.
  • Ένας ελαφρύς χώρος παραμένει μεταξύ των δύο τμημάτων του τηλεφώνου, που επιτρέπει σε κάποια σκόνη να περάσει. Αυτό είναι πολύ πιο αποδεκτό από πριν.
  • Μιλώντας για σκόνη, τίποτα δεν προστατεύει το smartphone από το τελευταίο. Προσοχή στις εκδρομές στην παραλία.

Η ιδέα πηγαίνει επίσης με μερικά έμφυτα ελαττώματα. Για παράδειγμα, σκέφτομαι την μπροστινή οθόνη που εξακολουθεί να είναι πολύ στενή, ειδικά για να πληκτρολογήσετε στο πληκτρολόγιο. Ή την εσωτερική οθόνη που δεν είναι απαραιτήτως η πλέον κατάλληλη για την παρακολούθηση περιεχομένου σχεδιασμένο για 16/9. Καταλήγουμε με πολύ μεγάλα σύνορα στην κορυφή και στο κάτω μέρος. Ομοίως, το smartphone είναι λίγο παχύτερο από το πρώτο που έρχεται στην τσέπη. Σε αυτό το τελευταίο σημείο, αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό το πλάτος που περιείχε, το οποίο καθιστά δυνατή την περιορισμό του τόπου που λαμβάνεται στην τσέπη.

Ας μιλήσουμε για Αισθητήρας selfie κάτω από την οθόνη Ποιος προσπαθεί να κρύψει σε ένα γύρο pixel. Αν επικεντρωθούμε σε αυτό, τον βλέπουμε μόνο. Αλλά αυτό δεν είναι η ιδέα. Αντίθετα, αυτό είναι ένα χέρι του χεριού που στοχεύει να σας κάνει να ξεχάσετε την παρουσία του όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Προσωπικά, το 99 % του χρόνου, νομίζω ότι δεν το βλέπουμε περισσότερο από αυτό. Τείνω να το ξεχάσω εντελώς σε χρήση.

Σε ένα smartphone ως ακριβό και εξοπλισμένο, ένα σημείο στο τεχνικό φύλλο μπορεί να χαμογελάσει κάπως: ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν βρίσκεται κάτω από την οθόνη, αλλά στο πλάι. Αυτή είναι μια λύση για να κερδίσετε χώρο, επειδή ο χώρος σε ένα πτυσσόμενο smartphone είναι το νεύρο του πολέμου. Βρήκα το τελευταίο πολύ ευαίσθητο. Δεδομένης της έννοιας του smartphone, είναι επίσης πολύ πιο πρακτικό για χρήση από ό, τι σίγουρα θα ήταν ένας αισθητήρας κάτω από την οθόνη.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Οθόνη: Παράξενα κοσμήματα

Βρίσκουμε τις ίδιες οθόνες 6,2 ιντσών έξω και 7,6 ίντσες στο εσωτερικό, και οι δύο OLED, αλλά με τεχνικές προδιαγραφές παραλλαγών. Η εξωτερική οθόνη έχει πρώτα μια κάπως ειδική αναλογία: 2.316 x 904 (HD+ισοδύναμο). Δίνει μια ελαφρώς στενή εμφάνιση, όπως πεπλατημένη από αριστερά προς τα δεξιά. Είναι σαφώς η έλλειψη εργονομίας. Εάν εμφανίζει έναν προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης μόνο μεταξύ 48 και 120 Hz, δεν είναι το ίδιο για την εξωτερική οθόνη που κατεβαίνει μέχρι 1 Hz. Επωφελείται από μια πιο τετραγωνική αναλογία, 2.176 x 1.812 (QXGA+ισοδύναμο), που κάνει όλη την έννοια του αναδιπλούμενου smartphone σε μορφή βιβλίου εδώ.

Η εξωτερική οθόνη ανέρχεται σε 1750 NIT έναντι 1.500 NIT πέρυσι. Το ίδιο κουδούνι ακούγεται για την οθόνη του Διαδικτύου, η οποία προέρχεται ακόμη και από το προηγούμενο, έφτασε στα 1.300 nits. Σαφώς, η αφθονία του φωτός φαίνεται και αισθάνεται. Οι δύο οθόνες φτύνουν στο φως. Μια λεπτομέρεια γαντζώθηκε το μάτι μου, ωστόσο, η μπροστινή οθόνη έχει μια θερμοκρασία χρώματος λίγο λιγότερο ζεστή από την εσωτερική.

Για να μείνω στην προσωπική μου επιστροφή σε αυτές τις δύο οθόνες, η μία στο μπροστινό μέρος μου φαινόταν μερικές φορές θολή μαλλιά σε ορισμένες εφαρμογές και λίγο στενό. Δεν είναι σαφώς μια οθόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσετε βίντεο με άνετο τρόπο. Η εσωτερική οθόνη από την πλευρά του είναι ένα πραγματικό θαύμα. Με τα 120 Hz, τα λαμπερά χρώματα του, την εμφάνιση της φινέτσας, παίρνουμε πραγματικά τα μάτια σας. Είχα συχνά την εντύπωση ότι η εσωτερική οθόνη ήταν πιο κορεσμένη από την εξωτερική οθόνη, αλλά παραμένει πολύ ωραία.

Ας προσθέσουμε ότι οι αναλογίες των δύο οθονών κρατούν, στα μάτια μου, μια συγκεκριμένη παράξενη. Η εξωτερική οθόνη είναι πολύ στενή, η οποία είναι ιδιαίτερα ενοχλητική για να πληκτρολογήσετε στο πληκτρολόγιο ή να εξετάσετε το περιεχόμενο. Στη συνέχεια ανοίγουμε την εσωτερική οθόνη ξεδιπλώνοντας, αλλά διατηρεί μεγάλα μαύρα μπαρ στην κορυφή και στο κάτω μέρος. Από την άλλη πλευρά, η εσωτερική οθόνη είναι εξαιρετικά πρακτική για πολλές εργασίες: εμφανίστε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, εμφανίστε φωτογραφίες σε μεγάλη μορφή σε φίλους, χρησιμοποιήστε widgets. Το να παίζεις στο smartphone γίνεται πιο ευχάριστο λόγω μιας μεγαλύτερης περιοχής εμφάνισης. Εν ολίγοις, πολλές χρήσεις προκύπτουν από αυτήν την επιλογή που μάλλον τελειώνει με θετική σημείωση επομένως.

Ας προχωρήσουμε λοιπόν στις μετρήσεις της οθόνης, που έγιναν με το Probe μας και το λογισμικό Calman Ultimate Esplays . Ας ξεκινήσουμε με την οθόνη εξώφυλλου. Σε φυσικό τρόπο, το λιγότερο κορεσμένο όσο το δυνατόν, εμφανίζει ένα μέσο δέλτα E 3,66 και 6,13 σε HDR, όταν στοχεύουμε στο Ideal 3 για να έχουμε πιστά χρώματα (τόσο υψηλότερη είναι η τιμή, λιγότερο είναι καλό). Ακόμη και σε αυτόν τον φυσικό τρόπο, η οθόνη είναι ακόμα γεμάτη χρώματα, καθώς εμφανίζει το 107 % του DCI-P3. Είναι εντυπωσιακό. Η φωτεινότητα αυξάνεται σε 1359 CD/m² σύμφωνα με τη μέτρησή μας.

Για τη μεγάλη εσωτερική οθόνη, φυσική, είναι λιγότερο φανταχτερή. Φτάνουμε μόνο στο 69 % του DCI-P3 και το μεσαίο δέλτα είναι λιγότερο καλό, 4,35. Ας πάμε λοιπόν σε φωτεινή λειτουργία. Εάν είναι λιγότερο φυσικό, απεικονίζει πολύ περισσότερο επίπεδο χρώματος και φθάνει το 118 % του DCI-P3. Το μεσαίο δέλτα προέρχεται λίγο περισσότερο και πηγαίνει στα 5. Σχετικά με τη φωτεινότητα, χωρίς παράπονα: Το Galaxy Z Fold 5 φτάνει τα 1664 CD/m², μια αξία κόβοντας εκπληκτική.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Λογισμικό: ένα UI 5.1 και λίγο περισσότερο από αυτό

Η Samsung προσφέρει μια ειδική διεπαφή για τα πτυσσόμενα smartphones της, με τίτλο One UI 5.1.1, στο Android 13. Ο κατασκευαστής εγγυάται επίσης τέσσερα χρόνια σημαντικών ενημερώσεων και πέντε ετών έμπλαστρο ασφαλείας. Αυτό είναι απλά το καλύτερο στο Android.

Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει ένα smartphone της Samsung, δεν θα είστε αποπροσανατολισμένοι. Θα βρείτε πλοήγηση που διευκολύνεται στο ένα χέρι, όλα τα νέα χαρακτηριστικά των τελευταίων εκδόσεων (τρόποι συγκέντρωσης, εξατομίκευση της αρχικής οθόνης, πλωτά παράθυρα κ.λπ.) Συνολικά, πρόκειται για μια εξαιρετική διεπαφή που έχει επίσης βελτιώσει τη ρευστότητα της στις τελευταίες του εκδόσεις.

Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, μπορείτε να διαβάσετε το τμήμα λογισμικού της δοκιμής Galaxy S23 Ultra Test. Εδώ θα ασχοληθούμε με τις ιδιαιτερότητες που έφεραν στην αναδίπλωση.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Δοκιμή: Μια διακριτική εξέλιξη αρθρώθηκε γύρω από τον μεντεσέδες του

Σημείωση γραφής: 4 από τις 5

Παρά το σχεδιασμένο σχεδιασμό, το φάσμα των πτυσσόμενων ανανεώνεται με ένα Galaxy Z Fold 5, συμπεριλαμβανομένης της Samsung με την άρθρωση που του επιτρέπει να είναι διπλωμένη. Μια αναμενόμενη αλλαγή που δεν πρέπει να κρύψει τη δεινότητα των βελτιώσεων που έγιναν στο smartphone.

Παρουσίαση

Για την 5η έκδοση του Galaxy Z Fold, η Samsung επικεντρώθηκε στη βελτίωση του προϊόντος της ναυαρχίδας και όχι στη συμβολή των νέων τεχνολογιών. Στην πραγματικότητα, το Z Fold 5 μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, το Z Fold 4, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία της Νότιας Κορέας έχει στηρίξει πλήρως στις δάφνες της.

Για αυτό το 2023 vintage, το Galaxy Z Fold 5 χαρακτηρίζεται κυρίως από την υιοθέτηση ενός ολοκαίνουργιου μεντεσέ, επιτρέποντάς του να λυγίσει εντελώς. Αυτό ζήτησε οι χρήστες του από τις πρώτες γενιές του z fold, και αυτό επιτρέπει στη Samsung να συμμετάσχει στον ανταγωνισμό του σε ένα σημείο που θεωρείται κρίσιμο.

Η τιμή, επίσης, υφίσταται ελαφρά τροποποίηση. Λιγότερο αξιοσημείωτο, ωστόσο, από τότε που αυξάνεται, μεταβαίνει σε € 1899 κατά την εκτόξευση, αλλά με διπλή αποθήκευση (256 GB αντί για 128 GB). Η έκδοση 512 GB χρεώνεται € 2039 και η έκδοση 1 TB πωλείται € 2279. Οι τιμές είναι πάντα υψηλές, οι οποίες τοποθετούνται από την άποψη των Huawei Mate X3, το άλλο μοντέλο πτυσσόμενου στην αγορά που διασχίζει την πορεία των 2000 €.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Εργονομία και σχεδιασμός

Από το πρώτο μοντέλο που ξεκίνησε το 2019, η Samsung έχει αλλάξει πολύ λίγο το σχεδιασμό του Galaxy Z Fold. Κάθε χρόνο, υφίσταται βελτιώσεις, με στόχο να καταστήσει τη χρήση του πιο ευχάριστη και εκσυγχρονισμό. Αλλά γενικά, μια πτυχή παραμένει πολύ αναγνωρίσιμη στο τοπίο των πτυσσόμενων smartphones.

Μετά από τέσσερα μοντέλα, η εταιρεία της Νότιας Κορέας, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο νέο της smartphone. Δεν είναι αισθητική, αλλά έχει πραγματικό αντίκτυπο στη χρήση του Galaxy Z Fold 5. Το 2023 υπογράφει την άφιξη ενός νέου μεντεσέ με τη μορφή μιας σταγόνας νερού, η οποία δεν είναι καινούργια στην αγορά, αλλά που τελικά εμφανίζεται στη Samsung. Χάρη σε αυτό, το Galaxy Z Fold 5 μπορεί να κλείσει εντελώς τον εαυτό του, χωρίς να αφήσει μια διαφορά μεταξύ των δύο τμημάτων της οθόνης. Ένα σημείο που έχουμε λυπηθεί από το πρώτο μοντέλο και το οποίο, πέρα ​​από τον αντίκτυπό του στο πάχος του smartphone μόλις διπλωθεί, φοβόταν τις συνέπειες στην εσωτερική οθόνη της συσκευής, ειδικά αν συνέβαινε ότι στεγάζονται σκόνη ή μικρά χαλίκια σε αυτό το διάστημα. Έτσι, ο κίνδυνος βλάβης στην οθόνη μειώνεται σημαντικά φέτος. Επιπλέον, το Z Fold 5 διατηρεί την πιστοποίηση IPX8, προστατεύοντάς την σε περίπτωση εμβάπτισης.

Για τα υπόλοιπα, το σασί παραμένει σε αλουμίνιο, προσφέροντάς το σχετική ελαφρότητα. Χάνει επίσης 10 γραμμάρια σε σύγκριση με πέρυσι, τώρα ζυγίζει 253 g. Ακόμη και το μέγεθός του αναθεωρείται προς τα κάτω, πηγαίνοντας από 155,1 x 130,1 x 6,3 mm έως 154,9 x 129,9 x 6,1 mm ξεδιπλώνεται και 155,1 x 67,1 x 14,2 -15,8 mm έναντι 154,9 x 67,1 x 13,4 mm διπλωμένο. Ένα φως τελικά, αλλά που πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Από το Galaxy Z Fold 3, το μοντέλο αναδίπλωσης της Samsung είναι συμβατό με τη γραφίδα S-Pen. Το τελευταίο παραμένει, ωστόσο, πάντα πωλείται ξεχωριστά και δεν μπορεί να φιλοξενήσει απευθείας στο smartphone, όπως συνέβη στη φωτιά, το εύρος σημειώσεων ή στο Galaxy S Ultra. Φέτος, η Samsung πωλεί ένα προστατευτικό κέλυφος στο οποίο η γραφίδα ακούγεται άμεσα. Χρεώνεται περίπου € 100, όταν η γραφίδα μόνο χρεώνεται περίπου εξήντα ευρώ. Το S-pen, πολύ λεπτότερο από το δημοσίευση που είναι συμβατό με το Z Fold 4, συνδέεται με το πίσω μέρος του εν λόγω κελύφους και αφαιρείται από ένα μόνο κλικ. Μια μάλλον καλά μελετημένη ολοκλήρωση, ακόμη και αν η ιδανική επιλογή παραμένει για άλλη μια φορά ότι συμπεριλαμβανομένης της γραφιάς απευθείας στο σασί. Ένα κομμάτι που βιώνει επίσης η εταιρεία, αλλά χωρίς επιτυχία μέχρι στιγμής.

Νέα: Smartphone / κινητό τηλέφωνο

Galaxy z Διπλώστε με ενσωματωμένη γραφίδα, εναλλακτικές μορφές. Τι είναι κρυμμένο στα εργαστήρια της Samsung

Πριν από κάθε έναρξη smartphone, η Samsung σχεδιάζει πολλαπλές μορφές. Η Κορεατική εργάζεται για αρκετά χρόνια σε ένα γαλαξί.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το Galaxy Z Fold 5 είναι συμβατό με το Bluetooth 5.3 καθώς και το 6ο WiFi. Η εσωτερική του οθόνη καταλαμβάνει το 91 % του διαθέσιμου χώρου και υπενθυμίζεται ότι ο αισθητήρας για selfies (4 mpx) κρύβεται πίσω από αυτή την πλάκα, όπως πέρυσι. Η διόγκωση που υπάρχει στο επίπεδο της πτυχής είναι επίσης παρόμοια με εκείνη του Z Fold 4 και δεν είναι από τις πιο διακριτικές στην αγορά. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το smartphone είναι συμβατό με το ασύρματο φορτίο στα 15 W, ενώ η θύρα USB-C (Standard 3.2) Εξουσιοδοτεί ένα ενσύρματο φορτίο στα 25 W.

Για περαιτέρω :

Διαφήμιση, το περιεχόμενό σας συνεχίζεται παρακάτω

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Οθόνη

Εάν ο σχεδιασμός του Galaxy Z Fold 5 εξελίσσεται ελαφρώς, αυτό είναι λίγο λιγότερο για τις δύο οθόνες, από τις οποίες είναι κυρίως η μέγιστη φωτεινότητα στο HDR που εξελίσσεται για να φτάσει τα 1750 NITs στα δύο οθόνη. Τι επιτρέπουν την άνεση ανάγνωσης σε όλες τις περιπτώσεις, ειδικά αφού η μέγιστη φωτεινότητα των δύο πλάκες υπερβαίνει πολύ εύκολα τα 1500 CD/m² και πέφτει κάτω από 1 CD/m². Για τα υπόλοιπα, το τεχνικό φύλλο είναι πανομοιότυπο με αυτό του Galaxy Z Fold 4.

Η εξωτερική πλάκα μετρά πάντα 6,2 ίντσες σε μορφή 23,1: 9, αν σας αρέσει ή μίσος. Ο ρυθμός ψύξης είναι 120 Hz, προσαρμοστικός μεταξύ 48 και 120 Hz. Είναι επίσης λίγο καλύτερο από πέρυσι, με μια βαθμονόμηση πάντα ως ακριβής. Σημειώσαμε μια θερμοκρασία χρώματος στα 6387 Kelvins καθώς και ένα δέλτα E στο 1,7. Προφανώς, αυτά τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μετά τη διέλευση από τις ρυθμίσεις της οθόνης. Θα πρέπει να επιλέξετε τη “φυσική” λειτουργία χρώματος για να αποκτήσετε το καλύτερο από αυτό το smartphone.

Σημείωση γραφής: 5 από τις 5

Η ανακλαστικότητα αυτής της οθόνης μετράται στο 47 %, το οποίο είναι μέσο όρο. Ο χρόνος εμμονής είναι μηδέν και η απτική καθυστέρηση δείχνει 54 ms.

Στο εσωτερικό, η πλάκα 7.6 -ιντσών προσφέρει επίσης ένα προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης μεταξύ 1 και 120 Hz. Όσο καλή με την εξωτερική οθόνη, βελτιώνει επίσης την υπηρεσία του Galaxy Z Fold 4. Η θερμοκρασία είναι και πάλι υπό έλεγχο (6587 Kelvins). Το δέλτα Ε μετρήθηκε στο 1,5. Δύο εξαιρετικές τιμές που λαμβάνονται επιλέγοντας τη λειτουργία “φυσικού” χρώματος στις ρυθμίσεις οθόνης.

Galaxy Z Fold5

Δύο Galaxy Z Fold5 τοποθετήθηκαν οριζόντια. Το ένα είναι διπλωμένο και φαίνεται από την πλάτη και το άλλο ξεδιπλώνεται για να δείξει την κύρια οθόνη. Στην οθόνη είναι μια εφαρμογή για τη λήψη σημειώσεων με μια εικονογραφημένη σύνθεση μιας φωτογραφίας και ένα χειρόγραφο κείμενο που δείχνει:

Η σύντηξη μεταξύ ισχύος και εμβάπτισης, στην τσέπη.

Περισσότερο από ένα smartphone, ένα τεχνολογικό κόσμημα. Συνδυάζει ένα τεράστια οθόνη πτυσσόμενου, Εξαιρετικές δυνατότητες φωτογραφίας, προηγμένη απόδοση και τη δυνατότητα εργασίας ταυτόχρονα σε τρεις εφαρμογές, Όλα συγκεντρώθηκαν στο κοίλο των χεριών σας.

Galaxy Z Fold5 | Ανοιξε τον κόσμο σου

  • Επίσημη ταινία Ένα Galaxy Z Fold5 διπλωμένο σε τραπέζι καθιστικού, η οθόνη εξώφυλλου γύρισε προς τα πάνω. Μια γυναίκα που κάθεται στον καναπέ παίζει ένα βιντεοπαιχνίδι σε τηλεόραση μεγάλης οθόνης. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το Hoyoverse είναι εμπορικό σήμα ή/και καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Cognosphere Pte Ltd. Οι εικονογραφήσεις του αντίκτυπου People. Ε.Π.Ε. επωφελείται από αποκλειστικά δικαιώματα. Εμφανίζεται μια ειδοποίηση συνάντησης στην οθόνη καλύμματος του Galaxy Z Fold5. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Η διεπαφή χρήστη είναι πιθανό να τροποποιηθεί. Ανοίγει τη συσκευή και συνεχίζει το παιχνίδι στην οθόνη του χεριού. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ο αντίκτυπος Genshin πρέπει να μεταφορτωθεί και να είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Galaxy. Η σύνδεση που απαιτείται από έναν μοναδικό λογαριασμό παιχνιδιού για την ανάκτηση του παιχνιδιού από ένα smartphone. Οι εικονογραφήσεις του αντίκτυπου People. Ε.Π.Ε. επωφελείται από αποκλειστικά δικαιώματα. Η τηλεόραση ζωντανεύει με ένα πρόσωπο με εικονοστοιχείο, εκφράζοντας την ανησυχία της όταν η γυναίκα αφήνει το σαλόνι. Η οθόνη της τηλεόρασης παρακολουθεί τη βόλτα στο δρόμο από το παράθυρο του καθιστικού. Η γυναίκα εργάζεται αργά το βράδυ στον επιτραπέζιο υπολογιστή της. Ανοίγει τη συλλογή φωτογραφιών στο Galaxy Z Fold5 και Ταξίδια της στα σκίτσα της μόδας. Τα ίδια σκίτσα εμφανίζονται στην οθόνη του επιτραπέζιου υπολογιστή του. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μικρή ακολουθία. Το γρήγορο μερίδιο απαιτεί λογαριασμό Samsung. Οι συνδέσεις χαμηλής ενέργειας και Wi-Fi Bluetooth απαιτούνται και οι δύο για τη χρήση της γρήγορης μετοχής. Το γρήγορο κοινόχρηστο υποστηρίζει το βιβλίο Galaxy που έχει ληφθεί από τον Μάιο του 2021 με τα Windows 10 Version 20H2 ή υψηλότερη. Τότε η γυναίκα αφήνει το γραφείο της κοιτάζοντας τα σκίτσα στο τηλέφωνό της. Οι οθόνες υπολογιστών έρχονται επίσης στη ζωή με απογοητευμένα πρόσωπα στην τέχνη pixel. Καθώς φεύγει από το δωμάτιο κοιτάζοντας το τηλέφωνό της, όλες οι οθόνες του γραφείου την ακολουθούν, λυπημένος. Στον ανελκυστήρα, χρησιμοποιεί πολλά παράθυρα για να συνθέσει ένα email. Χρησιμοποιώντας την έκδοση Sen Fold, ολισθαίνει μια εικόνα από την εφαρμογή της γκαλερί από τη μία πλευρά σε μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την άλλη. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Συντομευμένη ακολουθία. Ορισμένες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το multitasking. Η λειτουργία Drag-Drop απαιτεί την τελευταία έκδοση του Microsoft Outlook (τουλάχιστον έκδοση 4.2222.0.Ουσία. Η διαθεσιμότητα λειτουργικότητας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή. Το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά και είναι συμβατό μόνο με το Galaxy Z Fold5, Z Fold4 και Z Fold3. Τότε εγκαθίσταται στο πίσω μέρος ενός ταξί. Οι ψηφιακές πινακίδες σε όλη την πόλη παίζουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Βλέπουμε λυπημένες οθόνες παρακολούθησης μέσω των παραθύρων των κτιρίων γραφείων σε ύψος. Η γυναίκα βλέπει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε έναν πίνακα προβολής. Ανοίγει το Galaxy Z Fold5 για να το παρακολουθήσει. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προσομοιωμένο βίντεο για λόγους απεικόνισης. Τότε: μια μεγάλη οθόνη που μπορείτε να πάρετε μαζί σας. Η γυναίκα κλείνει το τηλέφωνο και το ολισθαίνει στην τσάντα της. Δάνειο για Flip ? Στη συνέχεια, δύο Galaxy Z Fold5 τοποθετούνται οριζόντια. Το ένα είναι διπλωμένο και βλέποντας από την πλάτη και το άλλο ανοιχτό και με θέα στην οθόνη του χεριού. Στην οθόνη είναι μια εφαρμογή για τη λήψη σημειώσεων με μια εικονογραφημένη σύνθεση που περιλαμβάνει μια φωτογραφία και ένα χειρόγραφο κείμενο που υποδεικνύει “ανοίξτε τον κόσμο σας σε μεγάλο”. Το S Pen Fold Edition για το Galaxy Z Fold5 τίθεται μπροστά. Samsung dot com. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά και είναι συμβατό μόνο με το Galaxy Z Fold5, Z Fold4 και Z Fold3. Λογότυπο Samsung.
  • Επίσημη ταινία παρουσίασης Ένα παράθυρο μηνύματος μεταξύ ενός χρήστη και ενός atbot ia. Ανακαλύψτε το Galaxy Z Flip5 και το Fold5. Οι δύο συσκευές παρουσιάζονται διπλωμένες. Περιστρέφονται μεταξύ των μπροστινών και πίσω προβολών. Ενώ η εικόνα επικεντρώνεται στο μπροστινό μέρος του Galaxy Z Flip5, οι ακτίνες φωτός ανοίγουν από το παράθυρο Flex. Στη συνέχεια, μια εικονική γκαλερί παρουσιάζει έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν το Galaxy Z Flip5. Στο κέντρο είναι αυτό που φαίνεται να είναι ένα άγαλμα της συσκευής. Το άγαλμα έρχεται στη ζωή, ενώ η συσκευή διπλώνει, γυρίζει και γυρίζει, κάνοντας ένα διάλειμμα κάθε φορά για να δείξει ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Η διαθεσιμότητα χρώματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, την περιοχή ή τον χειριστή. Στη συνέχεια έρχεται ένα σύννεφο μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα που επαιτούν τη συσκευή. Πίσω στη γάτα AI από την αρχή, όπου το chatbot μοιράστηκε ένα βίντεο ανθρώπων που εύκολα γλιστρούν το Galaxy Z flip5 διπλωμένο σε διαφορετικές τσέπες και ξεχωρίζουν εξίσου εύκολα: μπροστινή τσέπη, πίσω τσέπη, μικρή τσάντα. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Το UX/UI πιθανόν να τροποποιηθεί. Στη συνέχεια, ένα μικρό ψηφιακό παράθυρο ξεκινά με ένα χαρούμενο emoji, το οποίο στη συνέχεια δείχνει την έκπληξή του όταν το παράθυρο είναι γεμάτο με μια χιονοστιβάδα emojis. Το παράθυρο ξεδιπλώνεται σε ένα διευρυμένο παράθυρο που καλύπτει τον μπροστινό πίνακα του Galaxy Z Flip5. Η οθόνη είναι 3,78 φορές μεγαλύτερη από αυτή του προηγούμενου μοντέλου. Η οθόνη συνεχίζει να παρουσιάζει θετικά, ενθουσιώδη και ενθαρρυντικά emojis. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Z Flip. Στη συνέχεια, η οθόνη εμφανίζει ένα selfie με ένα εικονίδιο κάμερας στο κάτω δεξιά. Αρκετά άλλα προσαρμοσμένα στυλ ρολογιού αναπτύσσονται στο πίσω μέρος της συσκευής. Στη συνέχεια, τα στυλ ρολογιού παρουσιάζονται ένα προς ένα στην οθόνη με αυξανόμενη ταχύτητα, συμπεριλαμβανομένου ενός 3D φανταστικού λουλουδιού, στη συνέχεια εξατομικευμένα στυλ ρολογιού πλαισίου με φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο παρασκήνιο. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Το UX/UI πιθανόν να τροποποιηθεί. Τέλος, η συσκευή κουνάει και πηγαίνει στην οθόνη Multi Widget με Widgets Mosaic στην οθόνη. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Το UX/UI πιθανόν να τροποποιηθεί. Ορισμένα widgets πρέπει να ενεργοποιούνται στις ρυθμίσεις της συσκευής. Η συσκευή κουνάει ξανά και το widget ελεγκτή πολυμέσων ανοίγει με εντολές ανάγνωσης και μια γραμμή εξέλιξης. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Το UX/UI πιθανόν να τροποποιηθεί. Η μουσική του YouTube είναι μια εμπορική μάρκα της Google LLC. Μια ειδοποίηση μηνύματος κειμένου πέφτει από την κορυφή της οθόνης και στη συνέχεια ανοίγει σε ένα παράθυρο γρήγορης απόκρισης με πληκτρολόγιο Qwerty για πληκτρολόγηση. Στη συνέχεια, το Galaxy Z Flip5 κρατιέται διπλωμένο στο χέρι για να πάρει ένα selfie από το παράθυρο Flex. Ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στη γκαλερί από τη συντόμευση στο κάτω μέρος δεξιά. Στη συνέχεια, ταξιδεύει στις φωτογραφίες της γκαλερί, προσθέτει ένα στο αγαπημένο και διαγράψτε ένα άλλο. Στη συνέχεια, το Galaxy Z Flip5 τοποθετείται στο δάπεδο Flex Mode για να πάρει ένα flexcam selfie από δύο άτομα. Στη συνέχεια διατηρείται με το χέρι σαν μια βιντεοκάμερα για να πάρει ένα βίντεο χορού όπου τα θέματα μπορούν να φανεί στην προεπισκόπηση παραθύρου Flex. Στη συνέχεια τοποθετείται στο έδαφος για να σηκωθεί σαν μια σκηνή για ένα σόλο selfie. Η μεγέθυνση σε μια στενή κάμερα, στη συνέχεια στο παράθυρο Flex, ένας χρήστης που φορά το Galaxy Watch6 χρησιμοποιεί τον ελεγκτή κάμερας του ρολογιού της για να τραβήξει φωτογραφίες από το Galaxy Z Flip5. Μια ομάδα selfie λαμβάνεται. Μια προβολή 360 ° της συσκευής κάνει ένα πίσω ζουμ σε μια επίπεδη παρουσίαση διαφόρων Galaxy Z Flip5 σε διαφορετικές θέσεις και παρουσιάζει διαφορετικά widgets και εξατομικευμένες διεπαφές. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Το UX/UI πιθανόν να τροποποιηθεί. Η μόδα Flex υποστηρίζεται σε γωνίες μεταξύ 75 ° και 115 °. Το Galaxy Watch6 πωλείται ξεχωριστά. Ορισμένα widgets πρέπει να ενεργοποιούνται στις ρυθμίσεις της συσκευής. Η μουσική του YouTube είναι μια εμπορική μάρκα της Google LLC. Συντομευμένη ακολουθία. Στη συνέχεια, μεταξύ του Galaxy Z Flip5, το Galaxy Z Fold5 εμφανίζεται σε λειτουργία Flex με την εφαρμογή κάμερας ανοιχτά. Η προσοχή δίνεται στην κύρια οθόνη της συσκευής, η οποία κλείνει και φαίνεται να σβήνει τα φώτα. Η διπλωμένη συσκευή ανυψώνεται και περιστρέφεται για να εμφανίσει την εξωτερική οθόνη και στη συνέχεια μετατρέπεται σε ζουμ στο μεντεσέ. Η συσκευή ανοίγει στην κύρια οθόνη. Στη συνέχεια αναδιπλώνεται ξανά για να δείξει τον διπλωμένο μεντεσέ από κάτω. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Z Fold. Πάχος που μετράται από πάνω προς τα κάτω των γυαλιών του γαλαξία z fold5. Η διαγώνια μετρημένη, το μέγεθος της κύριας οθόνης του Galaxy Z Fold είναι 7,6 ίντσες στο πλήρες ορθογώνιο και 7,4 ίντσες λαμβάνοντας υπόψη τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή επιφάνεια είναι χαμηλότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της εγκοπής της κάμερας όταν χρησιμοποιείται η κάμερα της κάτω οθόνης. Επιστροφή στη συνομιλία IA από την αρχή: Η προηγούμενη σκηνή κατεβάζεται με τη μορφή βίντεο στη γάτα. Για να απαντήσετε στην ερώτηση του χρήστη, η συνομιλία IA ταξιδεύει στις λεπτομέρειες των χαρακτηριστικών στον ιστότοπο Samsung Dot Com Galaxy Z Fold5. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά και είναι συμβατό μόνο με το Galaxy Z Fold5, Z Fold4 και Z Fold3. Το Hoyoverse είναι ένα εμπορικό σήμα ή/και ένα σήμα κατατεθέν της Cognosphere Pte. Ε.Π.Ε. Το Grenuhin Impact πρέπει να μεταφορτωθεί και να είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Galaxy. Οι εικονογραφήσεις του αντίκτυπου People. Ε.Π.Ε. επωφελείται από αποκλειστικά δικαιώματα. Το IA chatbot ανταποκρίνεται προσφέροντας συνδέσμους στα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής. Ο χρήστης πιέζει “παραγωγικότητα”. Το AI κατεβάζει ένα βίντεο. Στο βίντεο, το Galaxy Z Fold5 είναι ανοιχτό στην κύρια οθόνη. Το S Pen Fold Edition για το Galaxy Z Fold5 χρησιμοποιείται για την παροχή εφαρμογών, όπως οι σημειώσεις της Samsung, και τα σύρετε σε μια προβολή διαχωρισμένης οθόνης αρκετών εφαρμογών. Στη συνέχεια, μεγέθυνση στη γραμμή εργασιών, προστίθενται άλλες εφαρμογές στη γραμμή κατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών συνομηλίκων. Το S Pen πατάται ένα εικονίδιο ζεύγους εφαρμογών και οι αντίστοιχες εφαρμογές ανοίγουν αμέσως στην κύρια οθόνη. Η συσκευή διπλώνει με Flex Fashion, με τις σημειώσεις της Samsung στο κάτω. Πίσω στην απογοητευμένη κύρια οθόνη, η οθόνη μοιράζεται μεταξύ ενός ημερολογίου και μιας λίστας εργασιών χειρόγραφου στις σημειώσεις της Samsung. Στη συνέχεια, ένα βίντεο από κατακόρυφα κοινωνικά δίκτυα με τα σχόλια ανοιχτά στο πλάι. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Το UX/UI πιθανόν να τροποποιηθεί. Το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά και είναι συμβατό μόνο με το Galaxy Z Fold5, Z Fold4 και Z Fold3. Γραμμή εργασιών που υποστηρίζεται μόνο στην κύρια οθόνη. Ορισμένες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με την εφαρμογή Multitasking ή Peer. Το Microsoft Excel πρέπει να μεταφορτωθεί ξεχωριστά. Η Google Meet είναι μια εμπορική μάρκα της Google LLC. Το Microsoft Outlook πρέπει να μεταφορτωθεί ξεχωριστά. Το Tiktok είναι μια εμπορική μάρκα στο ByTeDance. Η σκηνή μεταφορτώνεται με τη μορφή βίντεο στη γάτα IA. Στη συνέχεια, ο χρήστης πατά το κουμπί “ψυχαγωγία” που προσφέρεται στο προηγούμενο μήνυμα. Διαβάζεται άλλο αρχείο βίντεο. Μια θεαματική σκηνή του κόσμου εμφανίζεται στην κύρια οθόνη ενός Galaxy Z Fold5 που αναπτύχθηκε και εμφανίζεται σε πολύ κοντά -up. Ένα πίσω ζουμ δείχνει την τελείως ξεδιπλωμένη κύρια οθόνη, και στη συνέχεια μεγεθύνει γρήγορα στο εσωτερικό της συσκευής για να δείξει την πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen 2 Mobile For Galaxy. Η κύρια οθόνη εμφανίζει ένα έντονο παιχνίδι αγώνων. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Το Snapdragon είναι προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. και/ή οι θυγατρικές της. Ορισμένα παιχνίδια μπορεί να μην βελτιστοποιηθούν για πλήρη οθόνη. Πνευματικά δικαιώματα 2023 Gameloft. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Όλοι οι κατασκευαστές, τα αυτοκίνητα, τα ονόματα, τα σημάδια και οι σχετικές εικόνες είναι εμπορικά σήματα ή/και υλικά που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. Η κάμερα dézoome, περνά μπροστά σε διάφορες οθόνες και διεπαφές εφαρμογής με αυξανόμενη ταχύτητα, μέχρι να παραμορφωθείτε και να προσγειωθείτε ξανά στη γάτα IA. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα. Όταν ο χρήστης ζητά τη γνώμη του από το ρομπότ IA, ένας κύκλος “φόρτωσης” γίνεται το “o” στο “έτοιμο (e) για το flip ? »». Στη συνέχεια εμφανίζονται το Galaxy Z Fold5 και το Galaxy Z Flip5 που ξεδιπλώνεται. Το Galaxy Z Fold5 ξεδιπλώνεται στην κύρια οθόνη. Στην οθόνη είναι μια εφαρμογή για τη λήψη σημειώσεων με μια εικονογραφημένη σύνθεση που αποτελείται από μια φωτογραφία και ένα χειρόγραφο κείμενο που λέει ότι αναπτύσσει τον κόσμο σας. Το Galaxy Z Flip5 σε λειτουργία Flex εμφανίζεται από το παράθυρο Flex που δείχνει ένα selfie. Καθώς αναπτύσσονται, ένα δεύτερο Galaxy Z Fold5, διπλωμένο και βλέποντας από την πλάτη, αναδύεται πίσω από την πρώτη συσκευή. Μια έκδοση Pen Fold για το Galaxy Z Fold5 στηρίζεται στο πλάι. Samsung dot com. Προειδοποίηση: προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Το S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά και είναι συμβατό μόνο με το Galaxy Z Fold5, Z Fold4 και Z Fold3.

Ακόλουθη λειτουργικότητα
Ένας μεντεσέ νέας γενιάς

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

Μια πτυσσόμενη οθόνη 7,6 “1

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

Μέχρι τις 73 ώρες μουσικής και 21 ώρες ανάγνωσης βίντεο 2

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

Έως 3 ταυτόχρονες εφαρμογές

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

* Ορισμένες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το ζευγάρι πολλαπλών ενεργών παραθύρων ή εφαρμογών.

Φωτογραφίες και βίντεο στο προσκήνιο
Φωτογραφία από το Galaxy Z Fold5 #WithGalaxy
Προηγούμενη διαφάνεια

Μια τεράστια οθόνη που κρατά στην τσέπη

Όταν κλείσει, είναι ένα συμπαγές smartphone. Το Open είναι όλη η μαγεία που λειτουργεί: η γιγαντιαία οθόνη της 7,6 “σας βυθίζει στην καρδιά του βιντεοπαιχνιδιού σας ή της αγαπημένης σας σειράς. Δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. 1.3

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

Λεπτότερο και φως από ποτέ

Ο πτυσσόμενος σχεδιασμός του ωθεί τα όρια της φυσικής: είναι λεπτότερο και πιο συμπαγές, ενώ είναι ελαφρύτερο 4 . Απλά ένα τεχνολογικό κόσμημα.

Ανοίξτε το, κλείστε το ή διπλώστε το στην τέλεια γωνία. Ο νέος μεντεσέ είναι ένα τεχνολογικό θαύμα που διπλώνει στις επιθυμίες σας.

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης.

Το πιο συμπαγές του Galaxy Z Fold

Ένα πλήρως επανασχεδιασμένο σχέδιο για μια πιο άνετη λαβή και κορυφαία απόδοση. Αξιοθαύμαστο όχι ? 4

Να είστε κομψοί με τα νέα του χρώματα

Θέλετε να παρατηρήσετε ? Επιλέξτε το χρώμα που μοιάζει περισσότερο.

Αποκλειστικά χρώματα που θα βρείτε μόνο εδώ

5.6 Μόνο στη Samsung.com. –> Σε όλη την πρωτοπορία σε αναζήτηση πρωτοτυπίας, επιλέξτε από τα δύο αποκλειστικά χρώματα που διατίθενται στη Samsung.com.6

* Τα αποκλειστικά χρώματα είναι διαθέσιμα μόνο στη Samsung.com.

Σιωπή … δράση !

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει. Απαιτείται λογαριασμός Netflix.

Η πιο φωτεινή πτυσσόμενη οθόνη μας

1 Θα νιώσετε σαν να είστε ακριβώς στη μέση της δράσης – με το Galaxy Z Fold5 να εκπέμπει μέχρι 1750 nits φωτεινότητας. 7 -> Δεν χρειάζεται να διπλώσετε τα μάτια σας για να δείτε την αγαπημένη σας σειρά έξω. Με τα 1750 NIT, η κύρια οθόνη 7,6 ιντσών του Galaxy Z Fold5 θεωρήθηκε έτσι ώστε να μένετε πάντα στην καρδιά της δράσης, ακόμη και για μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα. 1, 6

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

* Flex Fashion που υποστηρίζεται σε γωνίες μεταξύ 75 ° και 115 °. Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζονται σε λειτουργία Flex ή στον πίνακα Flex Mode.

Απολαύστε την ημέρα της μπαταρίας σας 7

Ανάγνωση μουσικής

9 που συνδυάζεται με έναν υποστηριζόμενο επεξεργαστή, προσθέτει αποτελεσματικά τη χρήση ισχύος στη συνήθεια και τις ανάγκες σας, κάνοντας ένα φορτίο τελευταίο από ποτέ άλλο. –> Με την εντυπωσιακή μπαταρία 4.400mAh (τυπική τιμή) 8, το Galaxy Z Fold5 είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει μια έντονη ημέρα. Που σχετίζεται με τον επεξεργαστή αιχμής, μαθαίνει από τις συνήθειες σας και κάνει φορτίο διαρκεί περισσότερο.

Ζητώντας παραστάσεις

10 Αυτός ο επεξεργαστής υψηλής απόδοσης καυσίμων καυσίμων σε επίπεδο πρωταθλητή σε επίπεδο πρωταθλήματος. –> Είτε να παίξετε, να εργαστείτε ή να κάνετε και τα δύο, η δύναμη της πλατφόρμας Snapdragon® 8 Gen 2 για τον επεξεργαστή Galaxy είναι απλά εκπληκτική. 9

  • GPU 32 %↑
  • NPU 25 %↑ ↑
  • CPU 18 %↑ ↑

* Το “Hoyoverse” είναι ένα εμπορικό σήμα και/ή ένα σήμα κατατεθέν της Cognosphere Pte. Ε.Π.Ε.

* Το enchin Impact μπορεί να μεταφορτωθεί από το κατάστημα Galaxy τώρα.

* Les Illustrations Genuits Impact προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και Cognosphere PTE. Ε.Π.Ε. επωφελείται από αποκλειστικά δικαιώματα.

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

* Βελτιώσεις απόδοσης σε σχέση με τη δημιουργία προηγούμενων επεξεργαστών. Η πραγματική απόδοση θα εξαρτηθεί από το περιβάλλον, τις συνθήκες και τα λειτουργικά συστήματα χρήστη και προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Το μυστικό του όπλο ?
Έως 3 ταυτόχρονες εφαρμογές

Παρακολουθήστε ένα βίντεο, απαντήστε σε ένα μήνυμα και ελέγξτε ταυτόχρονα τη διεύθυνση ενός εστιατορίου ? Είναι εύκολο με το Galaxy Z Fold5 διαχωρίζοντας την τεράστια οθόνη του σε τρία παράθυρα. 10

Πώς να χρησιμοποιήσετε το multitasking ως pro πώς να κυριαρχήσετε την τέχνη του multitasking με το Galaxy Z Fold5. Χρησιμοποιήστε πολλαπλό παράθυρο με διαφορετικούς τρόπους για να διευκολύνετε το multitasking. Ανακαλύψτε τις 4 νέες ρυθμίσεις πολλαπλών παραθύρων. Προειδοποίηση: Ορισμένες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με την εφαρμογή πολλαπλών ενεργών παραθύρων ή ομότιμων. Η γραμμή εργασιών υποστηρίζεται μόνο στην οθόνη του χεριού. Η οθόνη του χεριού αντιπροσωπεύεται από τρεις πίνακες παραθύρων: ένα μακρύ οριζόντιο παράθυρο και δύο μικρότερα παράθυρα. Στη συνέχεια, δύο κατακόρυφα παράθυρα. Τότε ένα παράθυρο. Στη συνέχεια, ένα μεγάλο παράθυρο με ένα δεύτερο μικρότερο παράθυρο σε ένα παράθυρο συμφραζομένων σε μια επισκόπηση. Το παράθυρο περιβάλλοντος αναπτύσσεται για να προσαρμοστεί στην οριζόντια οθόνη, διαχωρίζοντας την οθόνη μεταξύ δύο οριζόντιων παραθύρων. Στη συνέχεια, ανοίξτε τις ρυθμίσεις. Πατήστε προηγμένες λειτουργίες. Πατήστε Multi Window. Βρείτε τις ρυθμίσεις πολλαπλών παραθύρων που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Στις ρυθμίσεις πολλαπλών παραθύρων, μια λίστα λειτουργιών μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί. Όταν ενεργοποιείται η “σαρωτική διαίρεση της οθόνης”, μπορείτε να σκουπίσετε με δύο δάχτυλα για να διαιρέσετε την οθόνη. Όταν ενεργοποιείται το “Sweep to See in pop-up”, στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης, μπορείτε να σκουπίσετε διαγώνια για να μετατρέψετε οποιαδήποτε εφαρμογή σε παράθυρο συμφραζομένων. Όταν ενεργοποιείται το “Show Multi Window With 1 Window”, μπορείτε να προσθέσετε μια λαβή για να δημιουργήσετε ένα παράθυρο πολλαπλών. Όταν ενεργοποιηθεί η επιλογή “Πλήρης οθόνη σε λειτουργία Shared Screen Mode”, μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα σε μεγάλη οθόνη. Επιλέξτε τις επιλογές πολλαπλών παραθύρων που σας ταιριάζουν καλύτερα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προσομοιωμένο βίντεο για λόγους απεικόνισης. Το πραγματικό UX/IU μπορεί να ποικίλει. Ορισμένες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το ζευγάρι πολλαπλών ενεργών παραθύρων ή εφαρμογών. Η γραμμή εργασιών υποστηρίζεται μόνο στην οθόνη του χεριού. Συντομευμένη ακολουθία. S Pen Fold Edition για το Galaxy Z Fold5 που πωλείται ξεχωριστά. Χρησιμοποιήστε ένα στυλό που έχει σχεδιαστεί για το Galaxy Z Fold. Όλα τα άλλα στυλ ή στυλ μπορούν να βλάψουν την οθόνη. Το Galaxy Z Fold5 δεν έχει ολοκληρωμένη τοποθεσία για το S Pen. Η διαχείριση του στυλό περιορίζεται στην οθόνη του χεριού. Η μεγάλη οθόνη αλλάζει το παιχνίδι για το multitasking. Για παράδειγμα, Open Gallery και επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία. Φρύδι με δύο δάχτυλα για να ανοίξετε τις σημειώσεις της Samsung. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Προσομοιωμένο βίντεο για λόγους απεικόνισης. Το πραγματικό UX/IU μπορεί να ποικίλει. Ορισμένες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το ζευγάρι πολλαπλών ενεργών παραθύρων ή εφαρμογών. Η γραμμή εργασιών υποστηρίζεται μόνο στην οθόνη του χεριού. Συντομευμένη ακολουθία. Αλλάξτε το περιεχόμενό σας αβίαστα χρησιμοποιώντας το στυλ. Σύρετε και τοποθετήστε τα μηνύματά σας. Και στείλτε το αμέσως. Συγχαρητήρια ! Έχετε έναν κύριο στην τέχνη του multitasking. Εκπροσωπούνται διάφορες περιπτώσεις πολλαπλών παραθύρων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού διακοπών με μια κάρτα, την εφαρμογή κοινωνικών μέσων και την εφαρμογή για την ανάληψη ανοιχτών σημειώσεων ταυτόχρονα. Ή για επαγγελματικούς σκοπούς με βιντεοκλήση, δεδομένα σχετικά με τις χρηματοπιστωτικές αγορές και ένα ανοιχτό ημερολόγιο ταυτόχρονα. Ή ένα παράθυρο συζήτησης SMS με μια φωτογραφία που εμφανίζεται σε ένα παράθυρο πλαισίου. Ή μια κοινή οθόνη με ένα σκίτσο στη μία πλευρά και ένα blog από την άλλη, με το S Pen Fold Edition να υποστηρίζεται από την πλευρά του τηλεφώνου. Απολαύστε τη μαγεία πολλαπλών εργασιών ! Κλείσιμο -up στον μεντεσέ του γαλαξία z fold5. Η συσκευή ανοίγει στην οθόνη του χεριού κάτω από μια αμβλεία γωνία, η οποία δείχνει μια εφαρμογή για τη λήψη σημειώσεων με μια εικονογραφημένη σύνθεση που περιλαμβάνει μια φωτογραφία και ένα χειρόγραφο κείμενο που υποδεικνύει: “Ανοίξτε τον κόσμο σας σε μεγάλο”. Ένα δεύτερο Galaxy Z Fold5 διπλωμένο που φαίνεται από πίσω, δείχνοντας τις τρεις πίσω κάμερες του. Η έκδοση S Pen Fold για το Galaxy Z Fold5 στηρίζεται μπροστά από την ανοιχτή συσκευή. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: S Pen Fold Edition για το Galaxy Z Fold5 που πωλείται ξεχωριστά. Χρησιμοποιήστε ένα στυλό που έχει σχεδιαστεί για το Galaxy Z Fold. Όλα τα άλλα στυλ ή στυλ μπορούν να βλάψουν την οθόνη. Το Galaxy Z Fold5 δεν έχει ολοκληρωμένη τοποθεσία για το S Pen. Η διαχείριση του στυλό περιορίζεται στην οθόνη του χεριού. Δάνειο για Flip ? Samsung dot com. Λογότυπο Samsung.

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

12 Προσθέστε το στυλό στο εργαλείο σας για την ακόμη μεγαλύτερη απόδοση της εργασίας σας για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση. 13 -> Η μετάβαση από μια εφαρμογή σε άλλη είναι το παιχνίδι του παιδιού χάρη στη γραμμή εργασιών που ενσωματώνει έως και 11 εφαρμογές. Προσθέστε σε αυτό το στυλό και γίνετε ακόμα πιο αποτελεσματικοί.

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

Το καλύτερο στυλό για z fold, ενσωματωμένο σε ένα συμπαγές κέλυφος

13 Open Samsung Σημειώσεις για έναν καμβά που συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές σας, ή κάντε μια δημοσιοποίηση μιας τέχνης στην αγαπημένη σας εφαρμογή Tanking Note-Tanking. –> Όταν οι ιδέες σας βράζουν, πάρτε το στυλό σας για να γράψετε ή να σχεδιάσετε με εξαιρετική ακρίβεια. 12 ανοιχτές σημειώσεις Samsung, δώστε τη θέση σας στη δημιουργικότητά σας και βρείτε τα συγχρονισμένα έργα σας σε όλες τις συσκευές σας.

* Προσομοιωμένη εικόνα για λόγους απεικόνισης. Η πραγματική διεπαφή χρήστη μπορεί να ποικίλει.

* Η εφαρμογή Goodnotes απαιτεί ξεχωριστή αγορά και λήψη. Η διαθεσιμότητα της αίτησης και των συνθηκών υπηρεσίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή.