Samsung Galaxy Z Fold 5: Τιμή, Ημερομηνία κυκλοφορίας, όλες οι πληροφορίες είναι εκεί, Samsung Galaxy Z Fold 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, τεχνικό φύλλο, όλες οι πληροφορίες

Z fold 5 Ημερομηνία κυκλοφορίας

Επομένως, η ποιότητα των φωτογραφιών θα πρέπει να υπάρχει, αλλά το Galaxy S23 Ultra και το X10 Optical Zoom πρέπει να παραμείνει το “φωτοτόφωνο” της μάρκας “. Σε σύγκριση με το Z Fold 4, μπορούμε ωστόσο να περιμένουμε κάποιες βελτιώσεις στη φωτογραφία χάρη στη βελτιστοποίηση υλικού και λογισμικού.

Galaxy Z Fold 5: Οι πρώτες μας εντυπώσεις στο πτυσσόμενο τέρας της Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 5

Αφού περάσαμε λίγες ώρες με το Samsung Galaxy Z Fold 5, μοιραζόμαστε τις πρώτες μας εντυπώσεις στο μεγαλύτερο από τα smartphones της Samsung. Εκτός αν είναι ένα μικρό δισκίο ?

Κατά τη διάρκεια του γαλαξία του αποσυσκευασμένου 2023 το καλοκαίρι, Samsung παρουσίασε το νέο του Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5. Ο τελευταίος μπορεί να μην επωφεληθεί από μια νέα οθόνη όπως ο μικρός αδελφός του, αλλά παρ ‘όλα αυτά έχει σοβαρά επιχειρήματα για να υποστηρίξει. Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, Τεχνικά χαρακτηριστικά, σας λέμε τα πάντα σε αυτό το χειρισμό.

Νέο μεντεσέ και αδυνάτισμα για το Galaxy Z Fold 5

AMOLED Samsung Galaxy Z Fold 5 ΟθόνηΣχεδιασμός Finese Samsung Galaxy Z Fold 5Galaxy Z Fold 5 Samsung Samsung Galaxy Z Fold 5 Διαστάσεις

Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούμε στο Z Fold 5 είναι ότι η Samsung έχει ενσωματώσει μια νέα άρθρωση που του επιτρέπει να κλείσει εντελώς επίπεδη. Μια “μικρή” αλλαγή που έχει μεγάλες συνέπειες στη λιχουδιά του προϊόντος (13,4 mm έναντι 15,8 mm στο Galaxy Z Fold 4), αλλά και στο βάρος του.

Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο, παρά μια διατροφή που τον έκανε να χάσει 10 g, τα 253 g του δεν το κάνουν ένα ελαφρύ smartphone. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι το smartphone φαίνεται ανθεκτικό.

Από το πλαίσιο που προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass 2 μέσω του πλαισίου αλουμινίου Armor, σφίξιμο νερού (IPX8) και η σταθερότητα του μεντεσέ (200.000 ανοίγματα και κλεισίματα ελάχιστου), αυτή η επανάληψη του Galaxy Z Fold εμπνέει την εμπιστοσύνη. Η Samsung ελέγχει τέλεια το θέμα του και τα τελειώματα είναι άψογα.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Εξωτερική οθόνηCharniere Samsung Galaxy Z Fold 5Samsung Galaxy Z Fold 5 μπλοκ φωτογραφικών μηχανών Χειρισμός εξωτερικής οθόνης Samsung Galaxy Z Fold 5

Όταν διπλωθεί, η επιμήκη μορφή της εξωτερικής οθόνης και η διαγώνια διαγώνια 6,2 ιντσών του προσφέρουν ευχάριστη λαβή. Η τεχνολογία AMOLED είναι προφανώς εκεί και ο ρυθμός ανανέωσης οθόνης πηγαίνει από 48 έως 120 Hz.

Μόλις ξεδιπλωθεί το smartphone, η μεγάλη οθόνη 7,6 ιντσών έχει πάντα το αποτέλεσμα της. Φέτος, η Samsung έχει αναθεωρήσει τη φωτεινότητα της προς τα πάνω για να φτάσει σε εκείνη του Galaxy S23 Ultra (1750 CD/M2 έναντι 1200 CD/M2 στο Z Fold 4).

Προσθέστε σε αυτό ένα μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120 Hz και έχετε μια πραγματικά άνετη οθόνη για να καταναλώσετε όλο το περιεχόμενο πολυμέσων σας. Ναι, η πτυχή είναι πάντα ορατή και δεν φαίνεται να εξελίσσεται, αλλά δεν παρεμβαίνει στη χρήση.

Samsung galaxy z fold 5 stylus shell S Pen Samsung Galaxy Z Fold 5 Stylus

Φυσικά θα άρεσε τα λεπτότερα σύνορα οθόνης ή μια τοποθεσία αφιερωμένη στη γραφίδα, αλλά θα χρειαστεί να το περιμένετε. Η μορφή του S-Pen έχει επίσης επεξεργαστεί έτσι ώστε να είναι ευκολότερη στα νέα κελύφη του Galaxy Z Fold 5. Δυστυχώς, το S-PEN της Samsung εξακολουθεί να πωλείται ξεχωριστά.

Διεπαφή: Η ηλικία ωριμότητας για το z fold

Ποιος λέει ότι η μεγάλη οθόνη λέει μεγάλη επιφάνεια εμφάνισης. Σε αυτό το σημείο, το Galaxy Z Fold 5 δίνει πάντα τη δυνατότητα να εμφανίζει μέχρι και τρία παράθυρα ταυτόχρονα και να τα αλλάξει το μέγεθος.

Η Samsung δεν θέλει να αλλάξει μια ομάδα που κερδίζει και έχει επιλέξει να βελτιώσει ορισμένα χαρακτηριστικά σύμφωνα με την ανατροφοδότηση των χρηστών προηγούμενων μοντέλων.

Samsung galaxy z fold 5 σημεία μπαρΟθόνη Samsung Galaxy Z Fold 5Samsung Galaxy Z Fold 5 Εσωτερική οθόνη Samsung Galaxy Z Fold 5 Φωτογραφία Samsung

Έτσι, μια από τις πρώτες καινοτομίες της διεπαφής αφορά τη διάσημη γραμμή εργασιών, που εισήχθη πέρυσι με το Z Fold 4. Είναι πλέον δυνατό να εμφανιστεί τέσσερις πρόσφατες εφαρμογές αντί για δύο προηγούμενα. Είναι πρακτικό, αλλά δεν επαναφέρει τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε.

Από την άλλη πλευρά, η δυνατότητα αντιγραφής και επικολλήσεων από μια εφαρμογή σε άλλη χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Η αυτόματη οθόνη της προεπισκόπησης των φωτογραφιών που μόλις έχετε τραβήξει με τη δυνατότητα ταξινόμησης τους σε πτήση εξοικονομεί επίσης πολύ χρόνο. Ακόμα κι αν εξακολουθεί να είναι ένα μικρό κλισέ, μπορούμε να μιλήσουμε εδώ για μια διεπαφή (oneiui) που κερδίζει στη λήξη.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο που δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αρκετές ανησυχίες για την υποστήριξη λογισμικού που πρότεινε η Samsung. Πράγματι, το Z Fold 5 θα λάβει σημαντικές ενημερώσεις από το Android για 4 χρόνια και ενημερώσεις ασφαλείας για 5 χρόνια. Μια μακροζωία από την οποία δεν αναδίπλωσε smartphone, εκτός από το Galaxy Z Flip 5, μπορεί να καυχηθεί.

Ισχύς, αυτονομία και κάμερα: Τι να περιμένετε ?

Samsung Galaxy Z Fold 5 Μονάδα κάμεραςSamsung galaxy z fold 5 selfie φωτογραφίαSamsung Galaxy Z Fold 5 Camera Selfie Samsung Galaxy Z Fold 5 κάμερα

Το Galaxy Z Fold 5 είναι εξοπλισμένο με το τελευταίο τσιπ από την Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 2, συνοδευόμενο από 12 GB μνήμης RAM, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την απόδοση του smartphone. Με αυτή τη διαμόρφωση, το smartphone θα είναι σε θέση να εκτελέσει όλα τα παιχνίδια Play Store στις καλύτερες συνθήκες. Θα δούμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας εάν γίνει με καλή διαχείριση ή όχι θερμότητας.

Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία ερώτησης αφορά την αυτονομία του Z Fold 5. Η Samsung δεν αλλάζει την χωρητικότητα της μπαταρίας, η οποία σταμάτησε στα 4.400 mAh, ούτε την ταχύτητα φορτίου που καλύπτει στα 25W.

Η εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως στη βελτιστοποίηση του νέου τσιπ για να αποκτήσει αποτελεσματικότητα και έτσι να βελτιώσει την αντοχή του προϊόντος της. Η μάρκα έχει ήδη κάνει με το Ultra Galaxy S23, οπότε υπάρχουν λόγοι για να ελπίζουμε. Ωστόσο, θα είναι ακόμα απαραίτητο να ελέγξουμε όλα αυτά τα χρησιμοποιημένα.

Από την πλευρά της κάμερας, μην περιμένετε δραστικές αλλαγές. Η Samsung είναι ικανοποιημένη να ανανεώσει τη διαμόρφωση του Galaxy Z Fold 4, η οποία βρίσκεται επίσης στα Galaxy S23 και S23 Plus. Έτσι, υπάρχει μια ενότητα υψηλής γωνίας 50 mpx, μια εξαιρετικά μεγάλη γωνία 12 mpx και ένας τηλεφακός 10 mpx που επιτρέπει ένα οπτικό ζουμ X3.

Μια λέξη επίσης στη μονάδα κάμερας 4 mpx κάτω από την εξωτερική οθόνη. Αν και διακριτικό, παραμένει ορατό. Πήραμε μερικούς εαυτούς μαζί του και η ποιότητα δυστυχώς αφήνει κάτι να είναι επιθυμητό. Ευτυχώς, η κάμερα Selfie 10 MP από την εξωτερική οθόνη είναι πολύ καλύτερη.

Επομένως, η ποιότητα των φωτογραφιών θα πρέπει να υπάρχει, αλλά το Galaxy S23 Ultra και το X10 Optical Zoom πρέπει να παραμείνει το “φωτοτόφωνο” της μάρκας “. Σε σύγκριση με το Z Fold 4, μπορούμε ωστόσο να περιμένουμε κάποιες βελτιώσεις στη φωτογραφία χάρη στη βελτιστοποίηση υλικού και λογισμικού.

Ποιες τιμές και ποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Galaxy Z Fold 5 ?

Χρώματα Samsung Galaxy Z Fold 5

Ας τελειώσουμε με το οδυνηρό με το Τιμή του Galaxy Z Fold 5. Όπως θα μπορούσαμε να φοβόμαστε, είναι σε άνοδο. Έτσι, το βασικό μοντέλο με 256 GB αποθήκευσης πωλείται 1899 ευρώ, ή 100 ευρώ περισσότερο από το z fold 4 όταν κυκλοφόρησε.

Για την έκδοση με 512 GB αποθήκευσης, θα πρέπει να πληρώσετε € 2039 και για την έκδοση 1 TB, θα είναι € 2279. Οι ελιτιστικές τιμές που μόνο μερικοί πλούσιοι επαγγελματίες ή τεχνολόγοι θα μπορούν να προσφέρουν.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου πριν από τη σειρά που πραγματοποιείται από τις 26 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου, η Samsung προσφέρει μια προσφορά με μπόνους ανάκτησης € 100 και διπλασιασμό της αποθήκευσης εάν αγοράσετε το προϊόν απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας.

Εκεί Ημερομηνία κυκλοφορίας Galaxy Z Fold 5 Επομένως, είναι επίσημα καθορισμένο στο 11 Αυγούστου 2023.

Samsung Galaxy Z Fold 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, τεχνικό φύλλο, όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο πτυσσόμενο

Οι λάτρεις των smartphones με πριμοδότηση μπορούν να χάσουν, το Galaxy Z Fold 5 φτάνει ! Ενώ άλλοι κατασκευαστές ξεκινούν αυτό το τμήμα, η Samsung παραμένει ένα ασφαλές στοίχημα για τους καταναλωτές που αναζητούν μια συσκευή με ελεγχόμενο σχέδιο.

Galaxy Z Fold 5

 • Όταν βγαίνει το Galaxy Z Fold 5 ?
 • Πόσο είναι το Galaxy Z Fold 5 ?
 • Ποιες είναι οι καινοτομίες του σχεδιασμού του Galaxy Z Fold 5 ?
 • Φωτεινότερες οθόνες ?
 • Ένα όλο και πιο αποτελεσματικό smartphone
 • Λίγο ελαφρώς αδύναμη αυτονομία ?
 • Είναι το Galaxy Z Fold 5 καλό στη φωτογραφία ?
 • Είναι το Galaxy Z Fold 5 που παρέχεται με μια στυλ PEN S ?
 • Ποια έκδοση του Android για το Galaxy Z Fold 5 ?
 • Σχόλια

Αναμφισβήτητος και πρωτοπόρος ηγέτης στην αγορά Smartphone με πτυσσόμενη οθόνη, η Samsung ξεκινά μια νέα γενιά της εμβολής της με το Galaxy Z Fold 5. Με την εμπειρία και την ανατροφοδότηση των χρηστών από προηγούμενα μοντέλα, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας εξακολουθεί να βελτιώνει τον τύπο του με αυτό το προϊόν που γίνεται όλο και πιο ώριμο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό με τα χρόνια με τα χρόνια. Ενώ ο ανταγωνισμός εντατικοποιείται, ανάμεσα στο εμπόριο του Find N2 του Oppo και του Xiaomi Mix Fold 2 Σε ορισμένες χώρες, η ανακοίνωση της πτυχής Google Pixel και η μελλοντική εκτόξευση μιας πτυχής OnePlus, η πτυχή της Samsung εξακολουθεί να διατηρεί ένα καλό προβάδισμα πάνω από τους αντιπάλους του. Ημερομηνία κυκλοφορίας, Τιμή, Σχεδιάστε νέα χαρακτηριστικά, τεχνικές προδιαγραφές, λογισμικό, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Samsung Galaxy Z Fold 5.

Όταν βγαίνει το Galaxy Z Fold 5 ?

Η παρουσίαση του Galaxy Z Fold 5 πραγματοποιήθηκε το 26 Ιουλίου 2023, Κατά τη διάρκεια ενός αποσυσκευασμένου συνεδρίου του Γαλαξία που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα. Γενικά, η Samsung ανοίγει πριν από τη διαδικασία για μια περίοδο περίπου δύο εβδομάδων, τότε το smartphone τελικά διατίθεται στο εμπόριο και διατίθεται από τους εμπόρους. Παρόλο που ορισμένες μάρκες προσφέρουν παράδοση πριν από αυτή την ημερομηνία, το Galaxy Z Fold 5 θα είναι επίσημα διαθέσιμο σε γαλλικούς πάγκους Από τις 11 Αυγούστου 2023.

Εάν το Galaxy Z Fold 5 υπόσχεται να είναι το καλοκαιρινό αστέρι στη Samsung, ο κατασκευαστής έχει επίσης ξεκινήσει το Galaxy Z Flip 5. Πάντα στις 11 Αυγούστου, μπορούμε επίσης να πάρουμε τα χέρια μας στα δισκία της σειράς Galaxy Tab S9, καθώς και στο Galaxy Watch 6 Connected Watches.

Πόσο είναι το Galaxy Z Fold 5 ?

Η Samsung παρουσίασε την τιμή του Galaxy Z Fold 5 κατά τη διάρκεια της αποσυσκευασμένης εκδήλωσης στις 26 Ιουλίου. Ο όγκος που ανακοίνωσε μια μικρή πτώση των τιμών ήταν ψευδής. Αντιθέτως, Οι πελάτες που ενδιαφέρονται για το νέο αστέρι της Samsung θα πρέπει να πληρώσουν περισσότερα. Ενώ το Galaxy Z Fold 4 πωλήθηκε 1799 ευρώ σε έκδοση 256 GB και 1919 ευρώ στην έκδοση 512 GB στη Γαλλία κατά την εκτόξευσή της, θα χρειαστεί να πληρώσετε 100 € περισσότερο με ισοδύναμη αποθήκευση για να αποκτήσετε το Galaxy Z Fold 5 στο 256 GO του εκδοχή. Η έκδοση 512 GB κοστίζει ότι το ισοδύναμο Galaxy Z Fold 4, στις 2039 €.

Ποιες είναι οι καινοτομίες του σχεδιασμού του Galaxy Z Fold 5 ?

Εάν ο σχεδιασμός γίνει όλο και λιγότερο σημαντικό επιχείρημα για τα παραδοσιακά smartphones, καθώς τείνουν να μοιάζουν μεταξύ τους, εξακολουθεί να είναι απαραίτητο για τα αναδίπλωση smartphones, τα οποία δεν έχουν ακόμη κατακτήσει την εμπιστοσύνη του ευρύτερου κοινού. Με αυτή τη γενιά, η Samsung τελειοποιεί το σχεδιασμό του smartphone, λεπτότερου και ελαφρύτερου, όπως μπορούσαμε να δούμε όταν αναλαμβάνουμε το Z Fold 5 και το Z Flip 5.

Η πρώτη σημαντική βελτίωση γίνεται στον μεντεσέ. Αυτό είναι πολύ καλύτερα ενσωματωμένο στο σώμα της συσκευής, το οποίο θεωρητικά του επιτρέπει να κάνει την πτυχή στη μέση της κύριας οθόνης που ξεδιπλώθηκε πολύ πιο διακριτική. Για να γίνει αυτό, η Samsung θα είχε επιλέξει έναν νέο τύπο μεντεσέ, βαφτισμένο “Dumbbell” Εσωτερικά, το οποίο έχει ήδη αποδειχθεί στο OPPO, στο Xiaomi και πιο πρόσφατα το Google. Η νέα έκδοση έχει επίσης το πλεονέκτημα να κλείσει τις οθόνες εντελώς, χωρίς να υπάρχει μέρα μεταξύ τους. Μόλις διπλωθεί πλήρως, το Galaxy Z Fold 5 έχει πάχος μόνο 13,4 mm.

Galaxy Z Fold 5

Αν και αυτή η νέα άρθρωση παρέχει αντίσταση και προστασία από το τερματικό νερό, δεν μας επιτρέπει να πιστοποιούμε το αδιάβροχο smartphone σκόνης. Επομένως, η συσκευή διατηρεί τον δείκτη προστασίας IPX8 που υπάρχει ήδη στην προηγούμενη γενιά.

Εάν η Samsung το εξασφαλίσει Ο μεντεσέ του Z Fold 5 θα είναι σε θέση να υποστηρίξει περίπου 300.000 Οι επιχειρήσεις ανοίγματος και κλεισίματος (αντί 200.000) πριν από την επιδείνωση, ο κορεατικός γίγαντας δεν φαίνεται να έχει βρει τη φόρμουλα ενάντια στην εισβολή σκόνης στην οθόνη. Σύμφωνα με μάλλον αξιόπιστες πηγές, Η πτυχή του κακοποιού θα είναι πάντα παρόν.

Τέλος, ας προσθέσουμε ότι, εάν ο μεντεσέ του Galaxy Z Fold 5 βελτιώνει την εμπειρία μόλις το smartphone είναι πλήρως διπλωμένο ή ξεδιπλώνεται, η λειτουργία Flex χωρίς χέρια μπορεί να υποφέρει και να γίνει πιο περίπλοκο για τη δημιουργία. Αυτό είναι πολύ πρακτικό για να δείτε τα βίντεο άνετα ή να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας ως φορητό υπολογιστή.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας CES, η οθόνη Samsung έκανε μια επίδειξη μιας πτυσσόμενης οθόνης σε σχεδόν 360 ° με λίγα προνομιούχα. Μια τέτοια οθόνη θα σας επιτρέψει να κάνετε χωρίς εξωτερική οθόνη, καθώς θα ήταν δυνατό να το διπλώσετε προς τα έξω για να βρείτε μια κλασική μορφή smartphone. Το δεύτερο μισό της οθόνης στο πίσω μέρος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, για τη λήψη φωτογραφιών για παράδειγμα. Προς το παρόν, αυτό είναι μόνο ένα πρωτότυπο. Αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να προσφερθεί στο μέλλον, αλλά δεν είναι για αμέσως και το Galaxy Z Fold 5 δεν εκμεταλλεύεται αυτό.

Galaxy Z Fold 5

Τρία χρώματα είναι διαθέσιμα για τη συσκευή: μπλε (παγωμένο μπλε), κρέμα (κρέμα) και μαύρο (Phantom Black). Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν κινείται. Είναι πάντα ενσωματωμένο σε ένα κουμπί στην άκρη της συσκευής. Οι ομιλητές επωφελούνται από μια βελτίωση για την παραγωγή ήχου καλύτερης ποιότητας.

Galaxy Z Fold 5

Φωτεινότερες οθόνες ?

Η Samsung στοιχηματίζει στις διαγώνιες οθόνης παρόμοια με αυτά που ήδη γνωρίζουμε για το Galaxy Z Fold 5, δηλαδή μέγεθος 6,2 ιντσών για εξωτερική οθόνη και 7,6 ίντσες για την εσωτερική αφίσα. Αφού έχει ήδη κάνει μια σημαντική τροποποίηση στον μεντεσέ, η Samsung παραμένει σοφή στις οθόνες, όταν κάποιος θα μπορούσε να ελπίζει να κερδίσει μια μικρή επιφάνεια στην εξωτερική οθόνη. Θα χρειαστεί να περιμένετε το Galaxy Z Fold 6 για να δείτε μια αλλαγή κλίμακας σε αυτό το σημείο. Η δευτερεύουσα οθόνη του Smartphone της Νότιας Κορέας υιοθετεί μια αναλογία πιο κοντά σε εκείνη της πτυχής των εικονοστοιχείων, η οποία βάζει το πλάτος περισσότερο από το μήκος, στα 1812 x 2176 εικονοστοιχεία για το Galaxy Z Fold 5 έναντι 1840 x 2208 pixels για το smartphone Google.

Οι δύο οθόνες βασίζονται φυσικά στην τεχνολογία AMOLED και έχουν συχνότητα αναψυκτικού 120 Hz, Μεταβλητή από 1 Hz για κύρια οθόνη και 48 Hz για δευτερεύουσα οθόνη. Τα σημεία αναφοράς θα επιβεβαιώσουν εάν, όπως ανακοινώνει η φήμη, είναι πραγματικά πιο φωτεινά από αυτά του Galaxy Z Fold 4. Η εξωτερική οθόνη απολαμβάνει μια επίστρωση Gorilla Glass Victus 2 για να προστατεύσει τον εαυτό του από σοκ, πτώσεις και γρατζουνιές.

Ένα όλο και πιο αποτελεσματικό smartphone

Το Galaxy Z Fold 5 τροφοδοτείται από ένα τσιπ Snapdragon 8 Gen 2, εξατομικευμένο και χαραγμένο σε 4nm, όπως για το Galaxy S23. Φέτος, η Samsung δεν θα προγραμματίσει να παράσχει την έκδοση περισσότερο από το καλύτερο SoC της Qualcomm για το πτυσσόμενο κινητό της, πιστεύοντας ότι το Snapdragon 8 Gen 2 βελτιώθηκε ειδικά για το Galaxy Smartphones τους δίνει ήδη ένα πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό εξοπλισμένο με το Snapdragon 8 Gen 2 Standard Standard. Το SOC διαθέτει ένα μόντεμ που εξασφαλίζει συνδεσιμότητα σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G.

Galaxy Z Flip 5 Εξωτερική οθόνη

Από την πλευρά της μνήμης, χωρίς αλλαγή, διατηρούμε το 12 GB μνήμης RAM που είναι περισσότερο από αρκετές για όλες τις χρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του multitasking. Ο χώρος αποθήκευσης εξαρτάται από την επιλεγμένη διαμόρφωση: 256 ή 512 GB, μέσω της τεχνολογίας UFS 4.0. Μια έκδοση που ξεκινάει 1 TB εσωτερικής μνήμης ήταν διαθέσιμη σε ορισμένες αγορές, θα δούμε αν η Γαλλία έχει το δικαίωμα αυτή τη φορά.

Λίγο ελαφρώς αδύναμη αυτονομία ?

Μία από τις κατηγορίες που θα μπορούσαν να γίνουν στο Galaxy Z Fold 4 ήταν η περιορισμένη αυτονομία του, ο διάδοχός του δεν θα έπρεπε να καταφέρει να κάνει πολύ καλύτερα σε αυτή την πτυχή. Το Galaxy Z Fold 5 τροφοδοτείται και πάλι από μια μπαταρία χωρητικότητας 4400 mah. Μπορούμε να ελπίζουμε ότι οι βελτιστοποιήσεις του τσιπ Snapdragon 8 Gen 2 θα κάνουν τη συσκευή πιο οικονομική στην ενέργεια, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε μια ιδιαίτερα ουσιαστική διαφορά.

Η επαναφόρτιση δεν κινείται: μέχρι 25 W καλωδίωση, Το οποίο παραμένει περιορισμένο για ένα smartphone premium σε σύγκριση με την απόδοση που παρέχεται από τις κινεζικές μάρκες παράλληλα και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται στο κουτί. Περιμένουμε επίσης μια ασύρματη επαναφόρτιση έως 11 W με το σωστό σταθμό και μια ανεστραμμένη λειτουργία ασύρματης φόρτισης για την αποκατάσταση του χυμού σε ασύρματα ακουστικά ή άλλα συμβατά αξεσουάρ.

Είναι το Galaxy Z Fold 5 καλό στη φωτογραφία ?

Οι δυνατότητες του Galaxy Z Fold 4 στη φωτογραφία ήταν αρκετά πειστικές και η οπτική του Galaxy Z Fold 5 δεν πρέπει να εξελίσσεται πολύ. Ο Κύριος αισθητήρας 50 MP άνοιγμα στο f/1.8 (Samsung Isocell GN3) σχετίζεται με εξαιρετικά γωνία 12 MP έως F/2.2 και τηλεφακό 10 MP στο F/2.4 με οπτικό ζουμ X3. Ορισμένες αναφορές ισχυρίζονται ότι ένας περιορισμός σχεδιασμού θα εμπόδιζε τη Samsung να βελτιώσει τους αισθητήρες φωτογραφιών σε αυτή τη νέα γενιά. Συγκεκριμένα, θα ήταν αδύνατο να συμπεριληφθούν μεγαλύτεροι και βαρύτεροι αισθητήρες χωρίς να χρειάζεται να αναθεωρήσουμε ολόκληρο το σχεδιασμό και την ισορροπία της συσκευής.

Galaxy Z Fold 5

Το smartphone προσφέρει δύο κάμερες κεφαλής για selfies: ένα από τα 12 MP με την εξωτερική οθόνη, όταν το κινητό είναι διπλωμένο, και άλλα 4 MP που κρύβονται κάτω από την εσωτερική οθόνη για ξεδιπλωμένη χρήση. Η επεξεργασία φωτογραφιών θα μπορούσε να βελτιωθεί χάρη στο νέο τσιπ, αλλά δεν πρέπει να ελπίζετε για ένα θεαματικό άλμα στην ποιότητα των φωτογραφιών σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold 4, το οποίο ήταν, θυμόμαστε ακόμα, ένα καλό φωτοφόνιο.

Όσον αφορά το βίντεο, το Galaxy Z Fold 5 μπορεί να κινηματογραφήσει σε 8K σε 30 εικόνες ανά δευτερόλεπτο και 4K στα 60 fps.

Είναι το Galaxy Z Fold 5 που παρέχεται με μια στυλ PEN S ?

Το Galaxy Z Fold 5 είναι συμβατό με τη χρήση της γραφίδας του σπιτιού της Samsung, S Pen. Ωστόσο, το εξάρτημα είναι όμως Δεν περιλαμβάνονται με το smartphone και πρέπει να αγοραστεί. Εάν δεν παραδοθεί με τη συσκευή, είναι βέβαιο ότι το Galaxy Z Fold 5 δεν διαθέτει συγκεκριμένη τοποθεσία για την αποθήκευση και την επαναφόρτιση του στυλό του. Η απουσία μιας τέτοιας θύρας διατηρεί επίσης το τελικό τερματικό.

Το S Pen σας επιτρέπει να γράφετε χειροκίνητα, να σχεδιάσετε ή να σχολιάσετε έγγραφα στην οθόνη, αλλά και να ελέγξετε το smartphone εξ αποστάσεως για να αλλάξετε την κάμερα, να περάσετε μια διαφάνεια κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης ή να μεταβείτε στην επόμενη μουσική λίστας αναπαραγωγής.

Ποια έκδοση του Android για το Galaxy Z Fold 5 ?

Το Galaxy Z Fold 5 παραδίδεται κάτω Ένα UI 5.1.1, Επικάλυψη λογισμικού Samsung, βασισμένη στο Android 13. Αυτή η έκδοση προσφέρει ένα ρευστό, διαισθητικό και προσαρμόσιμο περιβάλλον. Πολλά χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για τη λειτουργία της πτυσσόμενης οθόνης της συσκευής, ιδίως όσον αφορά την πολλαπλών εργασιών και την αυτόματη προσαρμογή των οθονών στη χρησιμοποιούμενη λειτουργία: Open, κλειστό ή Flex.

Ο κατασκευαστής ανταποκρίνεται ολοένα και περισσότερο λόγω της παρακολούθησης του λογισμικού των smartphones του High -End. Υποσχόμαστε 4 χρόνια μεγάλων ενημερώσεων Android και πέντε χρόνια μπαλώματα ασφαλείας.

 • Μοιραστείτε μετοχή ->
 • Tweeter
 • Μερίδιο
 • Αποστολή σε έναν φίλο