ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΧΗ ΚΑΡΤΑ: Το βρήκαμε! • Οικονομικά ήρωες, η Revolut ανακοινώνει το Ultra, είναι πραγματικά μια κάρτα πολυτελείας?

Revolut Ultra Ad, είναι πραγματικά μια κάρτα πολυτελείας 

“Η Ultra είναι η συνδρομή μας High -End που ξεκίνησε την άνοιξη του 2023. Είναι η είσοδός σας σε έναν κόσμο αριστείας: εκδρομές παγκόσμιας κλάσης σε επενδύσεις υψηλότερου επιπέδου, για να μην αναφέρουμε όλα τα πλεονεκτήματα προσαρμοσμένα στον τρόπο ζωής σας.»

ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΧΗ ΚΑΡΤΑ: Το βρήκαμε !

Χρειάζεστε πραγματικά μια μαύρη κάρτα ? Εάν μόνο οι οροφές πληρωμών σας ενδιαφέρουν, οι Neobanques προσφέρουν κάρτες υψηλής ποιότητας με σχεδόν απεριόριστες οροφές (€ 100.000/μήνα).

Η κάρτα Infinite Visa είναι η μαύρη κάρτα υψηλής αναφοράς : Εκτός από τις πληρωμένες και υψηλές αποσύρσεις του, προσφέρει ένα πλήρες πάνελ υπηρεσιών Premium. Η ασφάλιση, η βοήθεια και οι εγγυήσεις στο εξωτερικό ενισχύονται, χωρίς να ξεχνάμε πολυτελείς υπηρεσίες όπως ο θυρωρός ή το “άπειρο κλαμπ Visa” . Αναπόφευκτα, όλα αυτά τα πλεονεκτήματα έχουν κόστος και φαίνεται αδύνατο να βρεθεί μια δωρεάν άπειρη κάρτα.

Αλλά αυτό είναι πραγματικά η περίπτωση ? ��

Κάρτα Infinite Visa: Η ταξινόμηση

Τι οι τράπεζες προσφέρουν δωρεάν την Infinite Card Visa ?

Όπως θα περιμένατε, Καμία παραδοσιακή τράπεζα στη Γαλλία δεν προσφέρει δωρεάν άπειρη κάρτα Visa. Πράγματι, είναι μια κάρτα που συνήθως προορίζεται για τους πλούσιους, έχοντας υψηλό εισόδημα. Και όπως κάθε προϊόν πολυτελείας, δεν μπορεί να πωληθεί … Ωστόσο, είναι δυνατόν να ληφθεί αυτή η κάρτα σε μειωμένη τιμή, υπό συνθήκες και μόνο σε ορισμένες ηλεκτρονικές τράπεζες. Υπάρχουν όμως και πολύ ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις, ανάλογα με τις υπηρεσίες που ψάχνετε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε κάνει μια ταξινόμηση της άπειρης κάρτας θεώρησης διαθέσιμη, καθώς και τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις τους. Και αν η ελεύθερη άπειρη κάρτα Visa δεν ήταν πολύ περιζήτητη δεν ήταν κάρτα Visa ? ��

Ασφάλιση και εγγυήσεις της δωρεάν άπειρης κάρτας θεώρησης

Δωρεάν Infinite Card Voyage Εγγυημένη ασφάλιση

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για την έκταση της ασφάλισης που προσφέρει η Visa Infinite Card, εδώ είναι μια μη εξαντλητική λίστα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

 • Τροποποίηση, ακύρωση ή διακοπή του ταξιδιού
 • Καθυστέρηση στη μεταφορά
 • Καθυστέρηση, απώλεια ή ζημιά στις αποσκευές
 • Όχημα ενοικίασης: ειλικρίνεια, πάγος, πτήση
 • Χιόνι και βουνό
 • Κινητικότητα ασφάλιση
 • Τηλέφωνο και θραύση

Βοήθεια

 • Θάνατος, ασθένεια ή τραυματισμό ταξιδιού
 • Αναμενόμενη επιστροφή και επαναπατρισμός
 • Νομική βοήθεια στο εξωτερικό
 • Εκφράζοντας παράδοση φαρμάκων
 • Προκαταβολή και επιστροφή ιατρικών εξόδων και νοσηλείας
 • Βοήθεια για τη συνέχιση του ταξιδιού

Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

 • Ρητή παροχή προσωρινής κάρτας στο εξωτερικό
 • Αντιμετώπιση προβλημάτων των ειδών εάν η απώλεια ή η κλοπή της κάρτας σας

Γνωρίζετε ένα πρόβλημα στο εξωτερικό και έχετε άπειρη βίζα ? Πριν προωθήσετε το παραμικρό ευρώ, επικοινωνήστε με τη βοήθεια Visa. Η ασφάλειά σας μπορεί να καλύψει το κόστος. Και ακόμα κι αν ο αριθμός βοήθειας είναι γραμμένος στην κάρτα σας, Θυμηθείτε να το σημειώσετε ξεχωριστά σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Σε μία λέξη, Η κάρτα Visa Infinite προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες ασφάλισης και βοήθειας που μπορεί να σας προσφέρει μια τραπεζική κάρτα, δεμένο με την παγκόσμια ελίτ του MasterCard. Για να το εκμεταλλευτείτε, απλά πρέπει να ρυθμίσετε πλήρως ή μερικώς το ταξίδι σας με την κάρτα σας

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η δωρεάν κάρτα Visa Infinite ?

Η Υπηρεσία Υπαλλήλου Άπειρης Θεώρησης

ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Άπειρης Βίζας

Ο θυρωρός της κάρτας Infinite Visa είναι προσβάσιμος 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να τους ρωτήσετε σχεδόν αυτό που θέλετε, όπως:

 • Οργανώστε πλήρως ένα πάρτι ή ένα ταξίδι
 • Βρείτε το ιδανικό δώρο γενεθλίων
 • Κάντε προσαρμοσμένες παραδόσεις
 • Διαχειριστείτε όλες τις κρατήσεις σας: αεροπλάνο, τρένο, ξενοδοχείο, εστιατόριο
 • Βρείτε μια συναυλία, εμφάνιση, αθλητική εκδήλωση
 • Βρείτε επαγγελματίες: γιατροί, τεχνίτες, μετακινούμενους, baby-sitter
 • Ορίστε τις διοικητικές σας διαδικασίες: διαβατήριο, βίζα, διαφορές

Αυτή η πολυτελή, αλλά δωρεάν εξυπηρέτηση, είναι κατά κάποιο τρόπο το “εμπορικό σήμα” της άπειρης κάρτας Visa, και οι κάρτες High -End γενικά. Τον βρίσκουμε επίσης στο Mastercard, American Express και ακόμη και στη Λυδία με τη μαύρη κάρτα της.

Το The Visa Infinite Club

ΔΩΡΕΑΝ Κάρτα Άπειρης Βίζας

Το να είσαι μέλος του The Visa Infinite Club σας προσφέρει αποκλειστικά προνόμια, είτε στο σπίτι είτε ενώ ταξιδεύετε. Μπορούμε να αναφέρουμε:

 • Προσκλήσεις σε εκπομπές : Μπαλέτα, Όπερα, Παιχνίδια, σε πρώτη κατηγορία ή χρυσό τετράγωνο
 • Αποκλειστικά γεγονότα στα μέλη : Αθλητικές εκδηλώσεις στο VIP, ιδιωτικοποιημένες εκθέσεις με ξενάγηση
 • Πλεονεκτήματα με αναγνωρισμένες μάρκες : Προτιμησιακές τιμές, ιδιωτική πώληση, υποδοχή VIP

Για άλλη μια φορά, η πολύ υψηλή τοποθέτηση της κάρτας Visa Infinite σας δίνει πρόσβαση σε υπηρεσίες και πλεονεκτήματα που αξίζουν την κατάταξή της. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ισοδύναμο αυτού του συλλόγου στο MasterCard ονομάζεται ανεκτίμητες πόλεις. Προσφέρει επίσης πολλά αποκλειστικά και δωρεάν πλεονεκτήματα.

Δωρεάν πληρωμή και αναλήψεις στο εξωτερικό

Δεδομένου ότι οι άπειρες κάρτες Visa προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα όταν ταξιδεύουν, ίσως να πιστεύετε ότι οι αποσύρσεις και οι πληρωμές με τραπεζική κάρτα, είτε σε ευρώ είτε όχι, είναι πάντα δωρεάν. Ακόμα κι αν συμβαίνει αυτό με το Fortuneo σε όλες τις κάρτες του, Είναι σαφές ότι η Bforbank και η Hello Bank! θα σας κάνει να πληρώσετε για κάθε απόσυρση στα νομίσματα.

Ευτυχώς δωρεάν δωρεάν αναλήψεις Αλλά τα ανώτατα όρια τους μπορεί να διαφέρουν. Είναι δυνατόν όταν ο πελάτης να τροποποιήσει αυτά τα ανώτατα όρια, είτε προσωρινά είτε οριστικά, με τη συμφωνία της τράπεζας.

Ποιες εναλλακτικές λύσεις στην δωρεάν κάρτα Visa Infinite ?

Εάν το εισόδημά σας φτάσει τα € 4.000, μπορείτε να πάρετε το ισοδύναμο μιας δωρεάν άπειρης κάρτας Visa στο Fortuneo. Η γαλλική ηλεκτρονική τράπεζα είναι αρκετά ικανή να γίνει η κύρια τράπεζα σας (βλ. Την πλήρη γνώμη μας), εκτός από την προσφορά σας MasterCard World Elite Card, η οποία είναι το αυστηρό ισοδύναμο μιας άπειρης βίζας, αλλά στο δίκτυο MasterCard.

Θα βρείτε επίσης ένα MasterCard ανεκτίμητο σύλλογο πόλεων, προσφέροντάς σας αποκλειστικά πλεονεκτήματα στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Χωρίς να ξεχνάμε την ασφάλιση, τη βοήθεια και τις εγγυήσεις που προσφέρει η MasterCard, η οποία διατηρεί τέλεια τη σύγκριση με την ασφάλιση Visa.

Μεταλλικές κάρτες online και banks neobanc

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε ενσωματωμένα μέταλλα και μαύρες κάρτες στην επιλογή μας για τη συνάφεια τους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το Revolut προσφέρει κάρτες premium με σχεδόν απεριόριστες οροφές, αλλά μόνο σε άμεση ροή. Ομοίως, εάν είναι η ασφάλιση που σας ωθεί να αναζητήσετε μια δωρεάν άπειρη κάρτα Visa, η μεταλλική προσφορά του Boursorama θα μπορούσε να συμφωνήσει.

Τέλος, ας αναφέρουμε την πρόσβαση στη φθηνότερη υπηρεσία θυρωρού με τη Lydia Noir, προσβάσιμη από € 99 ετησίως.

Συμπέρασμα: Το ελεύθερο μαύρο καρτέλα υπάρχει, αλλά δεν είναι άπειρη βίζα ! ��

Εκτός αν είστε πραγματικά συνδεδεμένοι με τη μάρκα Visa, Η δωρεάν άπειρη κάρτα υπάρχει στο Fortuneo. Αλλά είναι μια MasterCard World Elite, προσφέροντας τις ίδιες ιδιότητες υπηρεσιών, ασφάλισης και υπηρεσιών ως άπειρη βίζα. Παραμένει να ανταποκριθεί στις συνθήκες εισοδήματος που επέβαλε η Fortuneo, ακόμη και αν είναι χαμηλότερες από μια παραδοσιακή γαλλική τράπεζα.

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εναλλακτικές λύσεις σε online και neobanc banks, Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που ψάχνετε. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε πολλά, τα περισσότερα από αυτά χωρίς δέσμευση ή να σας προσφέρουν έναν δωρεάν μήνα για να δοκιμάσετε (όπως το Revolut), ή ακόμα και ένα ευπρόσδεκτο μπόνους όπως το Boursorama.

Μέχρι € 230 ευρώ που προσφέρει η Fortuneo

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η κάρτα Infinite Visa ?

Αυτή είναι η πιο πολυτελή κάρτα Visa, της οποίας το ισοδύναμο στο MasterCard είναι η World Elite. Προορίζεται για τους πλούσιους, σας δίνει πρόσβαση στην καλύτερη ασφάλιση, εγγυήσεις και υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει μια τραπεζική κάρτα.

Γιατί να πάρετε άπειρη βίζα ?

Η High -End Black Card προσφέρει την καλύτερη ασφάλιση, βοήθεια, εγγυήσεις και υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει μια πιστωτική κάρτα. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία θυρωρού και η πρόσβαση στο Infinite Club Visa, καθώς και τα πολλά αποκλειστικά πλεονεκτήματα της.

Πόσο είναι μια άπειρη κάρτα θεώρησης ?

Οι μαύρες κάρτες χρεώνονται συνήθως μεταξύ € 300 και € 400 σε παραδοσιακές τράπεζες. Για παράδειγμα € 340 έτη στο BNP Paribas, αλλά πρέπει να είστε επιλέξιμοι ! Πράγματι, η χορήγηση άπειρης θεώρησης είναι υπό συνθήκες εισοδήματος και αυστηρών περιουσιακών στοιχείων.

Που μπορεί να έχει άπειρη κάρτα θεώρησης ?

Οποιοσδήποτε ενήλικας μπορεί να έχει μια άπειρη κάρτα θεώρησης, εφ ‘όσον εισέρχονται στα κριτήρια εισοδήματος ή αποταμίευσης που απαιτούνται από το τραπεζικό ίδρυμα. Ωστόσο, η τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να δεχτεί το αρχείο σας ή όχι.

Ποιο μηνιαίο εισόδημα για μια άπειρη κάρτα θεώρησης ?

Για τις παραδοσιακές τράπεζες, μπορεί να απαιτηθεί ετήσιο εισόδημα 60.000 έως 100.000 €. Θα είναι λιγότερο για τις online τράπεζες: € 4.000 μηνιαίως για το Bforbank και το Fortuneo.

Fortuneo ή Bforbank ?
Πώς λειτουργεί η τραπεζική σας κάρτα ?

Ο Antoine ήταν σύμβουλος κληρονομιάς και ιδιωτικός τραπεζίτης πριν από την ένταξή τους στο Finance Heroes. Βάζει την υπηρεσία του και την εμπειρία του στο τραπεζικό περιβάλλον στην υπηρεσία σας.

Σχόλια

Σας ευχαριστούμε για αυτό το λεπτομερές άρθρο σχετικά με τις κάρτες High -End.
Δυστυχώς για τους κατοίκους των υπερπόντιων κοινοτήτων, δεν είναι δυνατόν να ανοίξουν λογαριασμοί με αυτές τις εγκαταστάσεις.

Ευτυχώς, παραμένει Monabanq που προσφέρει μια πραγματική κάρτα Visa Platinum στα 108 ευρώ ετησίως προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα (μεταξύ του πρώτου και του άπειρου).

Σε συνδυασμό με έναν λογαριασμό UNIQ+, όλες τις λειτουργίες πληρωμών, τις αποσύρσεις, τις μεταφορές, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο εξωτερικό, είτε σε ευρώ είτε σε νομίσματα, είναι δωρεάν.

Καμία προμήθεια αγορών σε ξένα νομίσματα για παράδειγμα, ούτε επιτροπή απόσυρσης στο DAB στο εξωτερικό.

Για όσους δεν γνωρίζουν και δεν θέλουν με κάθε κόστος μια μαύρη κάρτα, πρέπει να ανακαλυφθεί ..

12 Οκτωβρίου 2022

Σας ευχαριστούμε για την επιστροφή σας Jean-Marc.
Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε περισσότερους αναγνώστες που αναζητούν δωρεάν από € 108 ετησίως, αλλά είναι αλήθεια ότι για το εξωτερικό μπορεί να είναι μία από τις λύσεις.

29 Ιουλίου 2023

Καλημέρα,
Ποιες είναι οι κάρτες που επιτρέπουν την ελεύθερη πρόσβαση σε σαλόνια (σαλόνια) στα διεθνή αεροδρόμια?

Καλημέρα,
Οι άπειρες κάρτες Visa περιλαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στο Loungekey στις εκθέσεις του αεροδρομίου. Η κάρτα Ultra Revolut επίσης.

13 Σεπτεμβρίου 2023

Το Mastercard Worldelite είναι μια καλή κάρτα, όπως η άπειρη βίζα.
Ισοδύναμο στην Ευρώπη. Ωστόσο, τα δίκτυα μπορούν να είναι πολύ διαφορετικά, ειδικά στην Κεντρική Αφρική και τη Δυτική Αφρική. Γι ‘αυτό προσέξτε τους μεγάλους ταξιδιώτες. Συγκρίνετε καλά σύμφωνα με τις περιοχές ταξιδιού.
Στο ίδιο είδος ιδεών, η κάρτα που προτείνεται από το Fortuneo δεν είναι CB, το οποίο δεν πρέπει να έχει σημασία.
Αλλά πάνω απ ‘όλα, οι πληροφορίες δεν είναι ανάγλυφο. Ακόμα κι αν δεν μεγαλώσω τον λόγο, αυτό το είδος κάρτας έχει ήδη απορριφθεί σε πολύ εξωτικά μέρη.

Συμβουλεύω πολύ μεγάλους ταξιδιώτες να έχουν τουλάχιστον 2 σε 2 διαφορετικά δίκτυα.
Ορισμένες συμβατικές τράπεζες επιτρέπουν τα 2 συνδεδεμένα στον ίδιο λογαριασμό.

Το Amex Platinum προσφέρει επίσης πρόσβαση σε εκθέσεις loungekey. Χωρίς ελπίδα να το βρείτε δωρεάν.
Με την παγκόσμια πρόσβαση MasterCard Elite καταβάλλεται (επικεφαλής 27 €).

20 Σεπτεμβρίου 2023

Γεια σας Mathieu,
Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τα σχόλιά σας !

Αφήστε ένα σχόλιο Ακυρώστε την απάντηση

Δημοσιεύοντας ένα σχόλιο, αποδέχεστε το CGU του ιστότοπου. Σας υπενθυμίζουμε ιδιαίτερα ότι οι απόψεις, οι συμβουλές και οι συστάσεις που έγιναν για τη χρηματοδότηση του ήρωα δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές κατά την έννοια των άρθρων. 321-1 και D. 321-1 του νομισματικού και οικονομικού κώδικα και δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια εξατομικευμένη συμβουλή που παρέχεται από ένα άτομο που έχει εξουσιοδοτηθεί ως αποτέλεσμα μιας σε βάθος μελέτη των αναγκών σας.

Προειδοποιήσεις

Τα άρθρα, οι συμβουλές, τα σχόλια και οι απόψεις που έγιναν σχετικά με το Hero Finance δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές κατά την έννοια των άρθρων. 321-1 και D. 321-1 του νομισματικού και οικονομικού κώδικα και δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια εξατομικευμένη συμβουλή που παρέχεται από ένα άτομο που έχει εξουσιοδοτηθεί μετά από μια εις βάθος μελέτη των αναγκών του πελάτη του.
Για όλους τους χρήσιμους σκοπούς, υπενθυμίζουμε επίσης στους αναγνώστες μας ότι οι προηγούμενες επιδόσεις δεν προετοιμάζουν τις μελλοντικές επιδόσεις και ότι η επένδυση έχει κίνδυνο απώλειας κεφαλαίου.
Ορισμένα επενδυτικά προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύπλοκα και έχουν υψηλό κίνδυνο ταχείας απώλειας κεφαλαίου λόγω του αποτελέσματος του μοχλού. Αυτό είναι ιδιαίτερα η περίπτωση του CFD. Μεταξύ 74 και 89 % των λεπτομερών λογαριασμών πελατών χάνουν χρήματα κατά τη διαπραγμάτευση CFD. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFD και ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αναλάβετε τον κίνδυνο να χάσετε τα χρήματά σας πριν τα χρησιμοποιήσετε.

 • © 2023 Οικονομικοί ήρωες
 • Νόμιμες ειδοποιήσεις και γενικές συνθήκες χρήσης

Revolut Ultra Ad, είναι πραγματικά μια κάρτα πολυτελείας ?

Φτάνει την άνοιξη ολοκληρώνει το εύρος. Τι πλεονεκτήματα να επιλέξετε τον πιο διάσημο χάρτη του Neo-Ban ?

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2023 στις 8 ώρες 53 λεπτά

Revolut Ultra 2023

Η απόδειξη είναι ότι το Revolut Neo-Banque έχει περιστρέψει τη στρατηγική της να επικεντρωθεί και πάλι στην προσφορά τραπεζικών προϊόντων. Μέχρι την άνοιξη, μια νέα τραπεζική κάρτα θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σειρά που έχουμε μάθει σε ένα tweet της εγκατάστασης, ανακοινώνοντας τη νέα φόρμουλα “Ultra”. Μετά το μεταλλικό σχέδιο στα 13,99 ευρώ το μήνα, το “Ultra” θα κοστίσει ακόμη περισσότερο, ίσως περίπου 18 ή ακόμα και 20 ευρώ.

Επί του παρόντος, η μεταλλική κάρτα δεν είναι μαύρη κάρτα, δηλαδή μια MasterCard World Elite ή μια άπειρη κάρτα Visa. Το νέο Ultra Revolut Plan θα μπορούσε να καταλάβει αυτό το ρόλο, δηλαδή την προσθήκη ενός επιπέδου ασφάλισης και κάλυψης άξια του τι μπορεί να βρεθεί στην Fortuneo Online Bank που προσφέρει μια μαύρη κάρτα στο φάσμα των καρτών της (διαφορά που είναι δωρεάν). Ένα πράγμα είναι βέβαιο: φτάνει το 5 % το cashback.

Ενημέρωση στις 01/26/2023 στις 8:30 π.μ. Στο τελευταίο, επιβεβαιώνονται οι λίγες πληροφορίες που καθορίζονται σε αυτό το άρθρο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές άγνωστες λεπτομέρειες, το Neo-Banque που διευκρινίζει ότι οι υπόλοιπες πληροφορίες θα φθάσουν τους επόμενους μήνες, ιδίως την τιμή.

Από την άλλη πλευρά, μαθαίνουμε ότι μεταξύ των ασφαλιστικών πελατών θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από μια εγγύηση ακύρωσης ταξιδιού, ένα ξενοδοχείο, μια πτήση ή άλλα μέσα μεταφοράς, μπορούν να καλυφθούν και να επιστραφούν έως και 70 % και μέχρι ένα ανώτατο όριο 5000 Λίρες (5.600 ευρώ). Το κόστος θα μειωθεί επίσης σε “προϊόντα διαχείρισης πλούτου”.

Αναστολή χρυσής κάρτας

Η κάρτα Ultra έχει ανακοινωθεί ως “ένα νέο σχέδιο πολυτελείας” με “εξαιρετικά πλεονεκτήματα”, αλλά προς το παρόν, τίποτα δεν λέγεται ακόμα. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η Revolut δεν καταλήγει με βασικές πληροφορίες σχετικά με τα βασικά χαρακτηριστικά της για μια τραπεζική κάρτα, ιδίως στο επίπεδο των οροφών, της επιλογής μεταξύ άμεσης ταχύτητας και καθυστερημένης ροής ή της παράλληλης άφιξης ενός νέου προϊόντος έτσι ώστε ένα Πιστωτική αποταμίευση ή λογαριασμός.

Γίνεται επίσης επείγουσα το γεγονός ότι η Revolut διαθέτει απολογισμό της αμοιβής των χρημάτων των πελατών της, σε μια εποχή που οι τιμές ανεβαίνουν και όταν ορισμένοι ανταγωνιστές προσφέρουν στους πελάτες τους να φτάσουν σε 2 % τόκο επί των εκκρεμών στην πλατφόρμα.

Μια λίστα αναμονής για επιστροφή χρημάτων

Το Neo-Banque ανακοίνωσε στον ιστότοπό της και στο Twitter ότι μια προσφορά διαφημίσεων θα ενεργοποιηθεί όταν η προσφορά ξεκινά την άνοιξη, με την οποία οι πελάτες θα επωφεληθούν από ένα πολύ υψηλό cashback. 5 % σε κάθε αγορά, ξεπερνά πολλές κάρτες. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα πρέπει να εγγραφούν στη λίστα αναμονής. Η διάρκεια για ένα 5 % το cashback είναι εξαιρετική και θα διαρκέσει μόνο ένα μήνα, από την πρώτη ημέρα της συνδρομής του πελάτη.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο η επιστροφή χρημάτων θα αυξηθεί για τους υπόλοιπους πελάτες της Revolut Ultra. Προς το παρόν, το Neo-Banque καθορίζει το πλεονέκτημα στις ερωτήσεις του ιστότοπού του μόνο για εκείνους που θα είναι μέρος της λίστας αναμονής. Το υπόλοιπο του Revolut Ultra Plan περιγράφεται ως εξής:

“Η Ultra είναι η συνδρομή μας High -End που ξεκίνησε την άνοιξη του 2023. Είναι η είσοδός σας σε έναν κόσμο αριστείας: εκδρομές παγκόσμιας κλάσης σε επενδύσεις υψηλότερου επιπέδου, για να μην αναφέρουμε όλα τα πλεονεκτήματα προσαρμοσμένα στον τρόπο ζωής σας.»

Τι να περιμένετε από το Revolut Ultra ? Ακολουθούν ορισμένες προβλέψεις γραφής:

 • Σχεδιασμός και επεξεργασία της πρωτοφανούς κάρτας
 • Cashback στο εξωτερικό και εξαιρετική ανάκαμψη στην αγορά
 • Μειωμένες τιμές στην πλατφόρμα μεσιτείας
 • Πληρέστερη ασφάλιση
 • Η επιστροφή της υπηρεσίας θυρωρού
 • Υψηλότερο ανώτατο όριο απόσυρσης
 • Ένα νέο επενδυτικό προϊόν ?
 • Συνδρομή σε περισσότερα από 15 ευρώ το μήνα

Ο στόχος της Revolut είναι προφανώς να φουσκώσει τα στοιχεία της για τη χρήση των καρτών, αλλά και το μέσο όρο που έχουν τεθεί σε λογαριασμό των πελατών, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει σημαντικά τις επενδύσεις στη χρηματιστηριακή αγορά ή σε κρυπτοσυχνότητες από τότε που καταρρέει η αγορά. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται λίγο με την επιστροφή των καλών παραστάσεων Bitcoin, αλλά όλα παραμένουν ασταθή και το Revolut πρόσφατα καθυστέρησε (ακόμη και εγκαταλείφθηκε) την σπιτική κρυπτογράφηση της.

Το Neo-Banque επικεντρώνεται σήμερα στην ολοκλήρωση της τραπεζικής προσφοράς της (κάρτες, πίστωση, αποταμιεύσεις), αλλά και η διεθνής της ανάπτυξης: η Ινδία θα πρέπει να φέρει μερικά εκατομμύρια επιπλέον πελάτες πολύ χρήσιμο για τη φυλή της για κερδοφορία.