Renault 4L: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το τελικό μοντέλο που αναμένεται το 2025, Renault: Το Electric 4L θα είναι μια ισχυρή κατασκευή | Οι ηχώ

Renault: Το Electric 4L θα είναι μια ισχυρή κατασκευή

Το νέο 4L “θα είναι το πρώτο SUV του 100 % ηλεκτρικού τμήματος Β της Renault”, παρουσιάζει το Laure Grégoire, διαχειριστή προϊόντων. Η κατανομή των ρόλων με το R5 το 2025 θα είναι η ίδια με αυτή που υπάρχει σήμερα μεταξύ του Captur και του Clio, καθορίζει. Επομένως, θα είναι “σημαντικά μεγαλύτερο” από το R5 (με μήκος μεγαλύτερο από 4 μέτρα) και “σημαντικά πιο ακριβό”, χωρίς μεγαλύτερη ακρίβεια σε αυτό το στάδιο.

Renault 4L: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το τελικό μοντέλο που αναμένεται το 2025

Το μελλοντικό ηλεκτρικό Renault 4L προετοιμάζεται επί του παρόντος, πίσω από τις σκηνές. Τι γνωρίζουμε ήδη για το στυλ και τις τεχνολογίες ?

Zapping auto moto δοκίμιο Peugeot 408: αναρρίχηση σε g (r) amme

Wiser, θα είναι παρόμοιο με ένα αστικό SUV παρόμοιο με το Captur στο πρότυπο.

Το νέο 4L θα κληρονομήσει πολλά στυλιστικά στοιχεία από το αρχικό μοντέλο.

Ο πίνακας ελέγχου αυτού του αυτοκινήτου Concept θα πρέπει να εμπνεύσει σε μεγάλο βαθμό το πιλοτήριο των μελλοντικών R4 και R5 ότι και οι δύο θα μοιραστούν, και πάλι για χάρη της κερδοφορίας.

Για χάρη της οικονομίας, το μέλλον R4 και θα στηρίζεται στην ίδια πλατφόρμα, από το clio.

Παρουσιάστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού, τον περασμένο Οκτώβριο, ανακοίνωσε το νέο 4L, υποσχέθηκε για το 2025.

Το τελικό μοντέλο, φυσικά, θα παραιτηθεί.

Το Παρισάκι που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο ήταν μια ευκαιρία για την Renault να επιβεβαιώσει την τάση της για νοσταλγία, το διαμάντι που είχε ήδη ενεργήσει την επιστροφή του R5 για το 2024. Κατά τη διάρκεια του σαλόνι του Παρισιού, το αυτοκίνητο της 4ης τάξης ακολουθούμενη από το βήμα, με την υπόσχεση της αναβίωσης 4L, μέχρι το 2025. Με βάση αυτή τη μελέτη, το Auto-Moto φαντάστηκε τι θα μπορούσε να μοιάζει με το οριστικό μοντέλο και αποκαλύπτει μια αποκλειστική απεικόνιση, χωρίς τεχνίτες ειδικές για το showcar. Αυτή είναι μια ευκαιρία για να κάνετε απολογισμό των πληροφοριών που είναι ήδη γνωστές για αυτό το νέο μοντέλο.

Ένα ηλεκτρικό renault 4L μεγαλύτερο από το R5

Στη συλλογική φαντασία, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το αρχικό R5, από το επώνυμό του, ήταν πιο γενναιόδωρο από το 4L όσον αφορά την προσωρινή. Ότι η Νένα. Αποκλειστικά προσφέρονται σε 5 πόρτες, το R4 έπρεπε να εμφανίσει μια επαρκή επιβλητική κατασκευή (μήκους 3,61 μ.) Για να τιμήσει τη λειτουργικότητά του, όπου το R5 (3,52 m) ισχυρίστηκε περισσότερο σαν αστικό snobinard. Συνεπώς, λογικά το Future Renault 4 θα είναι περισσότερο ζωή από το Renault 5. Ενώ ο τελευταίος θα εξελιχθεί περίπου 4 μέτρα, ως καθαρός κάτοικος της πόλης, το 4L της σύγχρονης εποχής θα παίξει μάλλον κατά τη διάρκεια των αστικών SUV του τύπου Captur, για να ξαπλώσει σε περίπου 4,16 μ.

Ένα νέο, ισχυρό 4L για χάρη της ευελιξίας

Το τεχνικό φύλλο της μελλοντικής Renault 4L θα πρέπει να παραμείνει πιστός σε αυτό που ανακοινώθηκε από το 4ther Concept Car, το οποίο αναφέρει μια μπαταρία 42 kWh ικανή να παρέχει ηλεκτρικό κινητήρα που παρέχει 100 kW ή περίπου 140 hp. Ένα επίπεδο εξουσίας που είναι απαραίτητο για αυτό που σκοπεύει να διαδραματίσει το ρόλο του ποντικιού των πόλεων καθώς και των πεδίων, με ένα επίπεδο αυτονομίας που πρέπει να ανέρχεται σε τουλάχιστον 400 χλμ., Δείτε περισσότερα σύμφωνα με την εκθαμβωτική πρόοδο που παρατηρείται στο πεδίο Ηλεκτρικό. Ένα απλό Peugeot E-208 είναι ικανό να συσπειρώσει 400 χλμ. Μέχρι σήμερα, δεν θα ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι το 4L Cuvée 2025 επιδιώκει αυτό το μέτρο στα 450 ή ακόμα και 500 χλμ. Εκτός αν το κεφάλι σκέψης της Renault ευνοεί μην ευνοούν τη μεταβλητή τιμών εστιάζοντας σε μια πιο μέτρια μπαταρία σε χωρητικότητα.

Μια απλή πλατφόρμα clio επανασχεδιάστηκε για το R4

Σε μια εποχή που πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων βελτιστοποιούν το 100% ηλεκτρικό κύλινδρο μέσω της ανάπτυξης δαπανηρής βάσης αφιερωμένη σε αυτήν, το ex-regie θα διατηρήσει μια μηνιαία τεχνική βάση εξελίσσεται, για άλλη μια φορά για ανησυχία για τον έλεγχο των δαπανών. Μια στρατηγική πολλαπλών ενεργειών που δεν κέρδισε, με την πρώτη ματιά, αλλά φαίνεται να χαμογελά σε οχήματα μικρού μεγέθους. Και πάλι, το Peugeot E-208 πρέπει να ενισχύσει τους ηθοποιούς του τμήματος σε αυτή τη διαδρομή, το μικρό ηλεκτρικό λιοντάρι απλώς επωφελήθηκε από την προσαρμογή μιας θερμικής πλατφόρμας για να επιτύχει τα άκρα του. Με αυτό το πνεύμα το νέο 4L θα κληρονομήσει μια αναθεωρημένη και διορθωμένη βάση του τρέχοντος Clio (CMF-B), όπως και το R5 στο μέλλον.

Ένα εσωτερικό περιβάλλον κοντά στο R5

Εάν καμία πληροφορία δεν έχει φιλτραριστεί όταν ο σχεδιασμός του ταμπλό του μελλοντικού 4L, η ιδέα της 4ης τάξης που δεν έχει αποκαλύψει μια καμπίνα, φημολογείται ότι το σειριακό μοντέλο θα μοιραστεί το πιλοτήριο με αυτό του Renault 5, για να ελαχιστοποιήσει το κόστος. Όσον αφορά τη φυσιογνωμία του, μια άλλη φήμη θέλει το σχεδιασμό της θα εμπνευστεί από αυτό που σχεδιάστηκε από την Renault 5 Turbo 3η ιδέα, που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Αύγουστο με την ευκαιρία του διαγωνισμού Chantilly Elegance. Το εντυπωσιακό μωρό παρουσίασε ένα σχετικά απογυμνωμένο ταμπλό που αποτελείται από διάφορες ψηφιακές ενότητες, που στεγάζονται πίσω από το τιμόνι, για να αντανακλούν τον πίνακα ελέγχου του αρχικού R5.

Το περιουσιακό στοιχείο της Γαλλίας

Cock-A-Doodle Doo ! Αυτά τα μοντέλα θα συναρμολογηθούν στη Γαλλία, ειδικότερα στο βορρά, γύρω από το νέο Pole Renault Electricity, που μοιράζεται μεταξύ του Douai που θα κατασκευάσει το Renault 5, όταν ο Maubeuge είναι υπεύθυνος για το Renault 5. Η φιλοδοξία είναι η κατασκευή 500 00 νέων οχημάτων σε αυτό το νέο οικοσύστημα, από το 2025, τη μεγαλύτερη μονάδα στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και της Renault Kangoo καθώς και του μελλοντικού Nissan Micra Electric. Ας ελπίσουμε ότι η κρίση των συστατικών δεν έρχεται να βρει αυτόν τον οργανισμό, μακροπρόθεσμα.
Διαβάστε επίσης στο Auto-Moto.com:
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα 2022: Μοντέλα, τιμή, αυτονομία, επαναφόρτιση, μπαταρία
Renault 4th Trophy: Ανακαλύψτε το μέλλον 4L στο βίντεο
Future Scenic: Φανταστήκαμε έναν πιο νόμιμο απόγονο από το SUV που παρέχεται από την Renault

Renault: Το Electric 4L θα είναι μια ισχυρή κατασκευή

Ο κατασκευαστής διαμαντιών αποκάλυψε στο άνοιγμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτοκινήτων μια ιδέα, διότι προετοιμάζει το πεδίο για την Αναγέννηση του Renault 4. Πιο επιβλητικό από τη γιαγιά του, το 100 % ηλεκτρικό SUV θα είναι τόσο ακριβό από το μέλλον R5.

Το όχημα γιορτάζει επίσης την 25η επέτειο της ανθρωπιστικής επιδρομής 4L Trophy, η όψη του μυϊκού και του τυχοδιώκτη είναι υπερβολική, ειδικά στο επίπεδο της εκκαθάρισης του εδάφους και των επιβλητικών μαύρων προστασίας

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου. 2022 στις 9:30 Ενημέρωση στις 17 Οκτωβρίου. 2022 στις 15:36

Η αναζωογόνηση ενός εικονιδίου αυτοκινήτων είναι να αναλάβει τον κίνδυνο να δει ένα μέρος του κοινού να φωνάζει στην προδοσία εάν το νέο μοντέλο μετακινηθεί πάρα πολύ από το πρωτότυπο. Το ερώτημα τίθεται στη Renault, του οποίου το μελλοντικό Electric 4L θα έχει σημαντικά πιο έντονη κατασκευή από τον πρόγονο του. Επομένως, ο κατασκευαστής επέλεξε να προετοιμάσει το πεδίο, αποκαλύπτοντας τη Δευτέρα στο Mondial de L’Auto ένα αυτοκίνητο που πρέπει να εξοικειωθεί με το σχεδιασμό του οχήματος που αναμένεται το 2025.

Ο ορθογώνια μάσκα και οι μπροστινοί προβολείς όλα σε στρογγυλά, πίσω καψάλια φώτα, πίσω τραπεζοειδή πλευρικά παράθυρα με στρογγυλεμένες γωνίες … Το “4ο τρόπαιο” κάνει τις στυλιστικές αναφορές που υποστηρίζονται σε 4L του πρωτότυπου πρωτότυπου. Αλλά οι μετρήσεις του που έχουν να κάνουν με το χαμηλό αποτύπωμα εδάφους που το χαρακτήρισε. Σε 4,16 μέτρα, εμφανίζει μήκος μισού μέτρου και είναι επίσης 50 εκατοστά ευρύτερα.

Ένας επικαλυπτόμενος τυχοδιώκτης

Το όχημα που γιορτάζει επίσης 25 χρόνια από το Trophy Humanitial Raid 4L, αυτή η μυϊκή και τυχοδιώκτη πτυχή υπερεκτιμάται, ειδικά όσον αφορά την εκκαθάριση του εδάφους και την επιβολή μαύρων προστασίας στο κάτω μέρος του σώματος, που δεν θα διατηρηθεί. Ωστόσο, το μήνυμα είναι σαφές: Το νέο Renault 4 δεν θα είναι το ελαφρώς αδύνατο αυτοκίνητο, αλλά ένα SUV – λίγο σαν τη μίνι ενημέρωση από την BMW.

Η μάρκα διαμαντιών δικαιολογεί αυτόν τον μετασχηματισμό υπενθυμίζοντας ότι ο παππούς ήταν άνετος στην ύπαιθρο όπως στην πόλη. Περισσότερο προνόμια, πρόκειται για την τοποθέτηση του μελλοντικού μοντέλου σε ένα είδος σώματος που αντιπροσωπεύει το ήμισυ της αγοράς σήμερα, αποφεύγοντας παράλληλα την κανιβαλοποίηση με το μελλοντικό ηλεκτρικό R5, τοποθετημένο, αυτό, στην πόλη.

Δημιουργήστε ένα συμπληρωματικό δίδυμο με το R5

Το νέο 4L “θα είναι το πρώτο SUV του 100 % ηλεκτρικού τμήματος Β της Renault”, παρουσιάζει το Laure Grégoire, διαχειριστή προϊόντων. Η κατανομή των ρόλων με το R5 το 2025 θα είναι η ίδια με αυτή που υπάρχει σήμερα μεταξύ του Captur και του Clio, καθορίζει. Επομένως, θα είναι “σημαντικά μεγαλύτερο” από το R5 (με μήκος μεγαλύτερο από 4 μέτρα) και “σημαντικά πιο ακριβό”, χωρίς μεγαλύτερη ακρίβεια σε αυτό το στάδιο.

Διαβάστε επίσης:

Τα δύο μοντέλα θα μοιραστούν την πλατφόρμα CMF-BEV, που σχεδιάστηκε από τη Renault-Nissan Alliance για να προσφέρει προσιτά ηλεκτρικά οχήματα. Η επαναχρησιμοποίηση των στοιχείων που χρησιμοποιούνται από το 2013 για την πλατφόρμα Zoe θα επιτρέψει τη μείωση του κόστους κατασκευής κατά 30 % σε σύγκριση με αυτό, λέει ο Laure Grégoire.

Μετά από αυτή την έννοια, επειδή, η Renault διατηρεί δύο χρόνια για να αποκαλύψει τις γραμμές του μελλοντικού 4L, ακόμη και αν ο τελικός σχεδιασμός σχεδόν συνελήφθη. Ο κατασκευαστής έχει ήδη ανακοινώσει ότι το αυτοκίνητο θα συναρμολογηθεί στο πλαίσιο του ηλεκτρικού ρεύματος και πιο συγκεκριμένα στη γραμμή συναρμολόγησης του Maubeuge, παράλληλα με το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό kangoo, που παρουσιάστηκε επίσης στο show Motor Show.

ΒΙΝΤΕΟ. Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Από το 1817 μέχρι σήμερα, πώς το λίθιο έχει γίνει απαραίτητο

Τι κλειδιά για προσαρμογή σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον ?

Πώς να αντιδράσετε στις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης ? Πώς να τοποθετήσετε τον εαυτό σας σε ένα ασταθές οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον ? Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες καινοτομίας σε κάθε τομέα ? Σε καθημερινή βάση, μέσω των αποκρυπτογράφων μας, των ερευνών, των χρονικών, περιοδικών διεθνών πιεστικών και συντακτικών, υποστηρίζουμε τους συνδρομητές μας δίνοντάς τους τα κλειδιά για να προσαρμοστούν σε ένα περίπλοκο περιβάλλον.

Ιδιωτική ή εταιρεία: προσφορές προσαρμοσμένες στην ανάγκη σας