PC Laptop RTX 30 Σειρά – Αγορά φορητού υπολογιστή PC στην καλύτερη τιμή |, PC Laptops GeForce RTX 40 Σειρά | Nvidia

Geforce RTX Series 40 φορητοί υπολογιστές

Οι εικόνες που καταγράφηκαν σε φορητό υπολογιστή προ -παραγωγής με GPIFORCE RTX 4090 GPU σε ανάλυση 2560×1440. Η απόδοση των μοντέλων φορητού υπολογιστή μπορεί να ποικίλει. Ελέγξτε τις προδιαγραφές κάθε προϊόντος με τον κατασκευαστή του.

Φορητοί υπολογιστές RTX 30 Series

Επανεξετάστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια με τη σειρά του RTX Series 30 Laptops σε υλικό.καθαρά. Με το Ampere, η δεύτερη γενιά της αρχιτεκτονικής RTX, η NVIDIA ηλεκτροποιεί τον κόσμο του νομαδικού παιχνιδιού. Το AMPERE επωφελείται από μεγαλύτερη χάραξη από την προηγούμενη γενιά (Turing) και μια ισχυρή κυριαρχία των τεχνολογιών DLSS ή Ray Tracing Technologies. Οι κατασκευαστές φορητών υπολογιστών είναι επομένως όλοι στις τάξεις για να σας προσφέρουν ισχυρές και αποτελεσματικές διαμορφώσεις που καλωσορίζουν αυτή τη νέα γενιά καρτών γραφικών. Υποστηριζόμενη από έναν επεξεργαστή Ryzen 7 ή Core i7, το Φορητοί υπολογιστές RTX 30 Series θα σας επιτρέψει να επωφεληθείτε από την εξαιρετική ρευστότητα κατά τη διάρκεια των συνεδριών τυχερών παιχνιδιών σας ή από τη χρήση του γραφικού σας λογισμικού ! Από το Portables Asus Rog στο MSI GS, μέσω Asus TUF, MSI GE και MSI GP, η επιλογή είναι μεγάλη, ώστε να μπορείτε να βρείτε το φορητό υπολογιστή των ονείρων σας.

  1. Best Sellers
  2. Τα νέα
  3. Η καλύτερη βαθμολογία

MSI GF63 λεπτό 11UC-629XFR

Gamer, 15.6 “, IPS, Full HD, 144 Hz, Core i7-11800H, RTX 3050 MAX-Q, RAM 8 GB, SSD 512 GB, SANS OS, 1,86 kg

Acer Nitro 5 year517-54-53a2

Gamer, 17 “, IPS, Full HD, Core i5-11400H, RTX 3050, RAM 16 GB, SSD 512 GB, Windows 11, 2,70 kg

Asus Vivobook Pro 15 OLED S3500QC-L1295W

Αυτοματοποίηση γραφείου, 15.6 “, OLED, Full HD, Ryzen 7 5800H, RTX 3050, RAM 16 GB, SSD 512 GB, Windows 11, 1,65 kg

ASUS TUF Gaming F15-TUF506HC-HIV011

Gamer, 15.6 “, IPS, Full HD, 144 Hz, Core I5-11400H, RTX 3050, RAM 8 GB, SSD 512 GB, χωρίς OS, 2,30 kg

MSI Katana GF76 12UC-426FRFR

Gamer, 17.3 “, IPS, Full HD, 144 Hz, Core I5-12450H, RTX 3050 MAX-Q, RAM 16 GB, SSD 512 GB, Windows 11, 2,30 kg

Φορητοί υπολογιστές Geforce RTX
40 σειρές

NVIDIA® GEFORCE RTX ™ GPU 40 Σειρά Εξοπλίστε τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για παίκτες και δημιουργούς. Με βάση την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace, αυτές οι GPU υπερβαίνουν την απόδοση των φορητών υπολογιστών χάρη στο DLSS 3 βελτιστοποιημένο από το AI και δίνουν ζωή σε εικονικούς κόσμους πιο πραγματικούς από τη ζωή με την πλήρη ακτίνα. Επιπλέον, η μέγιστη Suite Technologies βελτιστοποιεί την απόδοση, την κατανάλωση, την αυτονομία και το ακουστικό επίπεδο του συστήματος για μέγιστη απόδοση.

Nvidia GPU με Ada Lovelace Architecture

Αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace

Ένα βήμα μπροστά, στην εποχή του όπως στο παιχνίδι.

Νέες πολλαπλές επεξεργασίες ροής

Έως και 2 φορές περισσότερη απόδοση και ενεργειακή απόδοση

Καρδιές τανυστή τέταρτης γενιάς

Έως και 4 φορές περισσότερη απόδοση με
Το DLSS 3 σε σύγκριση με την απόδοση με βίαιη δύναμη

Τρίτη γενιά καρδιές RT

Έως και 2 φορές περισσότερη απόδοση από την ανίχνευση ακτίνων

Μόνο σε RTX

Η τελική πλατφόρμα για παίκτες και δημιουργούς.

Αρχιτεκτονική NVIDIA ADA Lovelace Μια εικονιδική μονάδα επεξεργασίας γραφικών που δημιουργήθηκε από την NVIDIA.

Οι πυρήνες της ανίχνευσης ακτίνων ένα εικονίδιο-depting ακτίνες-παρακολούθηση ως ελαφρές ακτίνες που αναπηδούν από μια σφαίρα σε μια εικονική κάμερα για ρεαλιστικά γραφικά υπολογιστών.

NVIDIA DLSS 3 Year ICON DEPTING A Vertical Intelligence Επιταχύνει τη στοίβα λογισμικού χρησιμοποιώντας Nvidia Technologies.

Nvidia πλατφόρμα αντανακλαστικό χαμηλής καθυστέρησης Μια ακρίβεια της εικονιδίων ως ένα βέλος τοξοβολίας που χτυπά το κέντρο ενός στόχου.

Nvidia κωδικοποιητής Ένα εικονίδιο που απεικονίζει τους κωδικοποιητές βίντεο NVENC.

Κατανάλωση και βελτιστοποιημένη απόδοση σε ένα εικονίδιο που απεικονίζει τις τεχνολογίες Nvidia max-q

NVIDIA Studio Ένα εικονίδιο Depting a 3D χειριστή των συντεταγμένων x y z σε δημιουργικό λογισμικό.

Pilots Game Ready and Studio Ένα εικονίδιο ενός βέλους που αντιμετωπίζει προς τα κάτω που χρησιμοποιείται συνήθως για τη λήψη προγραμμάτων οδήγησης NVIDIA.

GPU κορυφής για φορητούς υπολογιστές

Αρχιτεκτονική Nvidia Ada Lovelace

Επιταχυνόμενη απόδοση από το AI

Βελτιστοποιημένη κατανάλωση και απόδοση

Τεχνολογίες NVIDIA MAX-Q

Ρεαλιστικά και εντυπωσιακά γραφικά

Αφιερωμένες καρδιές ανίχνευσης ακτίνων

Επιταχύνετε τη δημιουργικότητά σας

Καθοριστική αντιδραστικότητα

Χαμηλή λανθάνουσα πλατφόρμα αντανακλαστικής NVIDIA

Σχεδιασμός άμεσης ροής

Εφαρμογή Nvidia Encoder και Nvidia Broadcast

Απόδοση και αξιοπιστία

Πιλότες έτοιμοι και στούντιο

Εκτέλεση

1440p, υψηλότερες ρυθμίσεις παιχνιδιού, DLSS Super Resolution Quality Mode και DLSS Frame Frame On όταν είναι διαθέσιμη. 150W GPU TGP, Win11 x64. Cyberpunk 2077 με νέα ανίχνευση ακτίνων: λειτουργία overdrive με βάση την κατασκευή πριν από την απελευθέρωση. Μπλέντερ 3.2.1 Ανοίξτε το σημείο αναφοράς δεδομένων, με τον κινητήρα render optix. Η απόδοση θα ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο φορητού υπολογιστή. Ελέγξτε με τον κατασκευαστή για το συγκεκριμένο μοντέλο και τις προδιαγραφές του.

Ακραίες επιδόσεις για ένα κλάσμα της εξουσίας

Το GeForce RTX 40 και το DLSS 3 μετασχηματίζουν τους φορητούς υπολογιστές μέσω της διαδικασίας, του σχεδιασμού και των τεχνολογιών. Το αποτέλεσμα είναι μέχρι μια τεράστια μείωση των δύο τρίτων στην εξουσία για την ίδια απόδοση. Με άλλο τρόπο, 40 GPUs Series μαζί με το DLSS 3 χτυπάει την προηγούμενη γενιά με μόνο το ένα τρίτο της εξουσίας.

1440p Ρυθμίσεις Ultra, Ray Tracing On. 40 GPU φορητού υπολογιστή με σειρά DLSS 3. 30 σειριακά φορητούς υπολογιστές GPU με DLSS 2.

NVIDIA DLSS 3

Ο πολλαπλασιαστής απόδοσης, βελτιστοποιημένος από το AI

Επαναστατική καινοτομία στον τομέα της απόδοσης γραφικών στο AI, το DLSS επιταχύνει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του παιχνιδιού. Βελτιστοποιημένο από τους πυρήνες τανυστήρα τέταρτης γενιάς και ο επιταχυντής οπτικής ροής GPuroce RTX ™, το DLSS 3 λειτουργεί για να παράγει πρόσθετες εικόνες υψηλής ποιότητας.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν σε φορητό υπολογιστή προ -παραγωγής με GPIFORCE RTX 4090 GPU σε ανάλυση 2560×1440. Η απόδοση των μοντέλων φορητού υπολογιστή μπορεί να ποικίλει. Ελέγξτε τις προδιαγραφές κάθε προϊόντος με τον κατασκευαστή του.

Ανίχνευση ακτίνων

Υπερεαλιστικός. Υπερπλάσιος.

Η Ada Architecture εκμεταλλεύεται όλη τη δύναμη της ανίχνευσης ακτίνων, η οποία προσομοιώνει τη συμπεριφορά του φωτός στον πραγματικό κόσμο. Χάρη στη δύναμη των διαχειριστών RTX RTX RTX 40 -Generation RTX RTX RTX, επωφελείται από πιο λεπτομερείς εικονικούς κόσμους από ποτέ.

Πύλη RTX OFF

Πύλη RTX ON

Nvidia max-q

Βελτιστοποιημένη κατανάλωση και απόδοση

Το NVIDIA MAX-Q* συγκεντρώνει ένα σύνολο τεχνολογιών που βασίζονται σε AI που βελτιστοποιούν τους φορητούς υπολογιστές για να προσφέρουν σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις σε λιγότερο ογκώδεις διαμορφώσεις.

Βασικές τεχνολογίες:

Δυναμική ώθηση Επωφεληθείτε από το AI για να παρέχετε αυτόματα τη βέλτιστη ισχύ που διανέμεται τέλεια μεταξύ της GPU, της μνήμης GPU και της CPU προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση του παιχνιδιού.

Ώθηση της μπαταρίας Διατηρεί την αυτονομία της μπαταρίας με αυτόματα εξισορρόπηση του φορτίου της GPU και της CPU, της κατανάλωσης συστήματος, της οπτικής ποιότητας και της συχνότητας εικόνας.

ΜΕΓΑΛΟ’Γρήγορη προσαρμογή των πυρήνων GPU Ενεργοποιεί τον βέλτιστο αριθμό πυρήνων GPU για να λειτουργούν σε υψηλότερες συχνότητες, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιδόσεις στη δημιουργία και το STIM.

ΜΕΓΑΛΟ’Βελτιστοποίηση CPU Σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση, τη θερμοκρασία και την κατανάλωση της CPU.

Ψαράδες Χρησιμοποιήστε αλγόριθμους βελτιστοποιημένους από το AI για να διαχειριστείτε την ταχύτητα εξαερισμού, το φορτίο CPU και GPU καθώς και τη θερμοκρασία του συστήματος για να παρέχετε τη βέλτιστη απόδοση ακουστικών και γραφικών.

Ο DLSS 3 βασίζεται στο AI για την παροχή σημαντικών κερδών απόδοσης.

Advanced Optimus Επεκτείνετε την αυτονομία του φορητού υπολογιστή ενώ εξασφαλίζετε μια εξαιρετικά υγρή εμπειρία παιχνιδιού με το G-Sync.

Μπάσσο Επιτρέπει στην CPU να έχει άμεση πρόσβαση σε ολόκληρη τη μνήμη GPU, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση μιας ευρείας ποικιλίας παιχνιδιών.

Η επιλογή του Βέλτιστες ρυθμίσεις παιχνιδιού Ορίζει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της απόδοσης και της ποιότητας της εικόνας και στη συνέχεια ρυθμίζει αυτόματα τις παραμέτρους αναπαραγωγής σύμφωνα με την GPU, την CPU και την οθόνη φορητού υπολογιστή.