PayPal για Android – Κατεβάστε APK από Uptodown, PayPal – APK Λήψη για Android | Απάτος

Paypal apk

Τι νέο υπάρχει ελπίζουμε να επωφεληθείτε πλήρως από την αίτησή μας ! Ενημερώστε το μέχρι να επωφεληθείτε από τις τελευταίες βελτιώσεις.

Paypal

Διαχειριστείτε όλα τα χρήματά σας από το τηλέφωνό σας

Τελευταία έκδοση

Βίντεο για το DePaypal1

Το PayPal είναι η αίτηση για συσκευές Android από την υπηρεσία του ίδιου ονόματος, με την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας, να στείλετε και να λαμβάνετε χρήματα, να προσθέσετε κεφάλαια και ούτω καθεξής.

Η διεπαφή προγράμματος είναι πολύ ευχάριστη για χρήση και σας επιτρέπει να εκτελέσετε αυτές τις λειτουργίες με τον ευκολότερο τρόπο, με λίγα μόνο κλικ στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου.

Όλες αυτές οι μεταφορές και ενέργειες, φυσικά, είναι εντελώς δωρεάν. Τούτου λεχθέντος, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε πρόσθετα έξοδα για να τα κάνετε από τη συσκευή σας Android.

Το PayPal είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή για τους τακτικούς χρήστες αυτής της υπηρεσίας, η οποία τώρα θα επιτρέψει στους χρήστες να παραμένουν ενημερωμένοι για τους λογαριασμούς τους ανά πάσα στιγμή, παντού παντού.

Αναθεώρηση από τον Andrés López που μεταφράστηκε από την ομάδα εντοπισμού Uptodown

Απαιτούμενες συνθήκες (τελευταία έκδοση)

  • Απαιτεί το Android 6.0 ή περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες

Ονομα πακέτου com.paypal.Android.p2pmobile
Αδεια Ελεύθερος
Λειτουργικό σύστημα Android
Κατηγορία Χρηματοδότηση
Γλώσσα γαλλική γλώσσα

Paypal

Εικονίδιο paypal

Η αποπληρωμή των αγαπημένων σας μετά από ένα σαββατοκύριακο σε εκδρομή ή εκδρομή εστιατορίου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Με τη βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε εύκολα να στείλετε και να ζητήσετε χρήματα με κοντά σας, να δείτε τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας, να επιλέξετε τα νομίσματα που στέλνετε παγκοσμίως και πολλά άλλα.

Στείλτε χρήματα με ασφάλεια

Χάρη στην παρακολούθηση συναλλαγών 24 ετών, 7 ημέρες την εβδομάδα, ασφαλή τεχνολογία κρυπτογράφησης και προστασία απάτης, μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με αυτοπεποίθηση.

Χωρίς τέλη συναλλαγής

Δωρεάν για τις αποστολές σας σε ευρώ στη Γαλλία και στον ευρωπαϊκό οικονομικό χώρο.

Στείλτε χρήματα παγκοσμίως

Η εφαρμογή PayPal Mobile απλοποιεί την αποστολή χρημάτων παγκοσμίως.

Διαχειριστείτε εύκολα τα χρήματά σας

Χάρη στο πορτοφόλι PayPal, μπορείτε να ακολουθήσετε και να παρακολουθείτε με ευκολία κάθε μία από τις συναλλαγές σας PayPal.

Ένας λογαριασμός PayPal είναι απαραίτητος για την αποστολή και τη λήψη χρημάτων. Εάν ο παραλήπτης δεν διαθέτει λογαριασμό PayPal, μπορεί εύκολα να ανοίξει δωρεάν.

Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες στη χώρα σας.

PayPal – Έκδοση 8.49.0

Τι νέο υπάρχει ελπίζουμε να επωφεληθείτε πλήρως από την αίτησή μας ! Ενημερώστε το μέχρι να επωφεληθείτε από τις τελευταίες βελτιώσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια ή αξιολογήσεις ! Να είσαι ο πρώτος, παρακαλώ

Super Application Εγγυημένη Αυτή η εφαρμογή έχει δοκιμάσει με επιτυχία την ασφάλεια κατά ιών, κακόβουλου λογισμικού και άλλων επιθέσεων και δεν περιέχει απειλές.

Πληροφορίες PayPal – APK

Έκδοση APK: 8.49.0 Πακέτο: com.paypal.Android.p2pmobile Συμβατότητα Android: 7.0+ (Nougat) Προγραμματιστής: PayPal Mobile Πολιτική απορρήτου:https: // www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-fulll Εξουσιοδοτήσεις:31

Ονομα : Paypal Μέγεθος : 93 MB Λήψεις: 1.5 μ Εκδοχή : : 8.49.0 Ημερομηνία κυκλοφορίας : 2023-09-24 10:53:59 Μίνι οθόνη: Μικρό Υποστηριζόμενη CPU:

Αναγνωριστικό πακέτου: com.paypal.Android.p2pmobile Υπογραφή SHA1: 6Β: E2: 77: 8C: C5: C1: 05: B2: A4: 42: 50: BD: CF: FF: 5C: 4D: 5C: 40: 3A Προγραμματιστής (CN): Οργάνωση (o): Paypal Τοποθεσία (L): Χώρα (γ): Κράτος/Πόλη (ST):