Ποιο είναι το πιο άνετο και σιωπηλό αυτοκίνητο?, Θόρυβος, αναστολές, θέση οδήγησης: Τα πιο άνετα συμπαγή αυτοκίνητα της στιγμής

Θόρυβος, εναιωρήματα, θέση οδήγησης: η πιο άνετη συμπαγής ανάλυση της στιγμής

Contents

Περίληψη του άρθρου

Ποιο είναι το πιο άνετο και σιωπηλό αυτοκίνητο ?

Lexus nx. Σχετικά με το Honestjohn.συνεργάτης.Το Ηνωμένο Βασίλειο (Site που συνδέεται με το Heycar), το Lexus NX έλαβε την καλύτερη βαθμολογία από την άποψη της άνεσης στον δείκτη ικανοποίησης, δηλαδή 9,3/10, χάρη στη σιωπηλή υβριδική ομάδα μοτοσικλέτας, αλλά και το άνετο πεδίο του.

Ποιο είναι το καλύτερο ηχομονωμένο αυτοκίνητο ?

Έτσι, χωρίς έκπληξη, το Rolls Royce Phantom και το Bentley Muslanne είναι από τα πιο ήσυχα μοντέλα στην αγορά. Παρ ‘όλα αυτά, ο τίτλος του μεγάλου πρωταθλητή εδώ ανήκει σε ένα πολύ λιγότερο ακριβό αυτοκίνητο από το τελευταίο, δηλαδή η Mercedes-Benz Class S.

Τι πιο άνετη μάρκα αυτοκινήτων ?

Ποιο είναι το πιο άνετο αυτοκίνητο το 2021 ? Είναι υποτιμητικό να πούμε ότι το πιο άνετο αυτοκίνητο δεν είναι προσβάσιμο σε όλους τους προϋπολογισμούς. Για τη γραφή του Vivacar, είναι πράγματι η Bentley Bentayga του οποίου η τιμή είναι περίπου 200.000 ευρώ.

Ποιο είναι το πιο άνετο αυτοκίνητο το 2022 ?

1 – Citroën C5 x

Για να διαδεχθεί τόσο το Citröen C5 και C6, ο Γάλλος κατασκευαστής βάζει ένα αυτοκίνητο που είναι τόσο sedan, φορτηγό σταθμών και SUV: το Citroën C5 X. Πηγαίνετε στο φθινόπωρο για να ανακαλύψετε στους δρόμους μας τη νέα ναυαρχίδα της μάρκας Aux Chevrons. Στο μενού: Πολύ μεγάλη άνεση και χωρητικότητα εγγραφής.

Ποια είναι η μάρκα αυτοκινήτου στην αναστολή είναι η πιο ευέλικτη ?

Σε αυτή την κατηγορία, η Honda Accord και η Toyota Camry προσφέρουν τα πιο άνετα εναιωρήματα και την καλύτερη ηχομόνωση του διαμερίσματος επιβατών.

Πώς να επιλέξετε ένα άνετο αυτοκίνητο ? Οι συμβουλές μας [podcast]

Βρέθηκαν 44 σχετικές ερωτήσεις

Τι αυτοκίνητο όταν έχετε πόνο στην πλάτη ?

Οι Monospaces είναι γενικά τα μοντέλα με την καλύτερη πρόσβαση. Το αγαπημένο μας, το Volkswagen Touran, βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το γήπεδο γκολφ Tailgate, αλλά μετρά περισσότερο 17 cm και το κάθισμα του οδηγού είναι 10 cm υψηλότερα, γεγονός που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την πρόσβαση.

Τι αυτοκίνητο για 70 -έτος -OLD ?

Είναι αναμφισβήτητα το Peugeot 108 (τιμή πρόσβασης σε 12.500 ευρώ) που είναι το πολύ εκτιμημένο ηλικιωμένο αυτοκίνητο για την αγορά. Το όχημα μάρκας Lion είναι ιδιαίτερα ασφαλές, επειδή είναι εξοπλισμένο με κάμερα αντιστροφής, περιοριστή ταχύτητας, αλλά και κεκλιμένο σύστημα εκκίνησης.

Ποιο είναι το αυτοκίνητο που έχει την καλύτερη ανάρτηση ?

Είναι βέβαιο ότι αν μιλάμε για άνεση, η Rolls-Royce κερδίζει το κανάλι με το Φάντασμα και για παραστάσεις, το Lamborghini είναι ένα βήμα μπροστά από όλους. Στο τμήμα Vans, ο Ram 1500 είναι ο πρωταθλητής άνεσης και για αυτοκίνητα για το ευρύ κοινό, το Mazda 3 είναι στην κορυφή.

Ποιο είναι το πιο άνετο SUV ?

Μεταξύ των SUV που ενσωματώνουν το Top 10, το Peugeot 3008 και το Renault Captur ξεχωρίζουν από την παρτίδα από την άποψη της άνεσης. Σε σύγκριση με τα άλλα οχήματα στην κατάταξη, αυτά τα δύο SUV εμφανίζουν ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο άνεσης, ακόμη και αν ο τίτλος του πιο άνετου SUV επιστρέφει στο Renault Captur.

Ποιο είναι το πιο ήσυχο SUV ?

Citroën C5 Aircross Test: Άνετο και ευρύχωρο, μεγάλη επιτυχία που θα έρθει ? Στην πόλη και σε χαμηλή ταχύτητα, προτιμήσαμε επίσης την έκδοση ουσίας αυτού του Citroën C5 Aircross. Ιδιαίτερα χάρη στη σιωπή του κινητήρα του, στην πραγματικότητα.

Ποιο είναι το πιο άνετο συμπαγές αυτοκίνητο ?

Top 8: Citroën C4 Puretech 130 HP, το πιο άνετο συμπαγές sedan.

Θόρυβος, εναιωρήματα, θέση οδήγησης: η πιο άνετη συμπαγής ανάλυση της στιγμής

 • 1/17Τα πιο άνετα συμπαγή το 2022
 • 2/17Το κάθισμα Leon
 • 3/17Το κάθισμα Leon
 • 4/17Εσωτερικό του καθίσματος Leon
 • 5/17Εσωτερικό του καθίσματος Leon
 • 6/17Το Volkswagen Golf 8
 • 7/17Το Volkswagen Golf 8
 • 8/17Εσωτερικό του γκολφ Volkswagen 8
 • 9/17Το DS 4
 • 10/17Το DS 4
 • 11/17Εσωτερικό του DS 4
 • 12/17Audi A3
 • 13/17Audi A3
 • 14/17Εσωτερικό του Audi A3
 • 15/17Το Citroën C4
 • 16/17Το Citroën C4
 • 17/17Εσωτερικό του Citroën C4
 • 17/17Τα πιο άνετα συμπαγή το 2022

Αυτό το μοντέλο σας ενδιαφέρει ?

Θόρυβος, εναιωρήματα, θέση οδήγησης: η πιο άνετη συμπαγής ανάλυση της στιγμής

Εάν ένα αυτοκίνητο επιλεγεί πάνω από όλα λόγω του στυλ του, άλλα κριτήρια προφανώς μπαίνουν στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της αγοράς. Μεταξύ των οποίων η άνεση, την οποία αποφάσισε η AM να αναλύσει από όλες αυτές τις γωνίες. Όλα για να καθορίσετε ποια είναι τα πιο άνετα συμπαγή της στιγμής. ακολούθα τον αρχηγό.

Είτε νέα είτε χρησιμοποιείται, υπάρχουν δεκάδες κριτήρια για την επιλογή ενός αυτοκινήτου. Και αν ο σχεδιασμός είναι σίγουρα απαραίτητος, παραμένει εντελώς υποκειμενικός. Η άνεση, από την άλλη πλευρά, μετράται και δεν είναι λιγότερο απαραίτητη κατά την αγορά. Εάν ανεχτείτε περισσότερο ή λιγότερο για να “κλονιστεί” σε μια αθλητική – αν και η σταθερότητα δεν αποτελεί εγγύηση απόδοσης … -, Το δεχόμαστε πολύ λιγότερο από ένα καθημερινό αυτοκίνητο, του οποίου οι αποστολές είναι επίσης για να σας μεταφέρουν για να εργαστείτε για να πάτε διακοπές με την οικογένεια το καλοκαίρι. Ωστόσο, τα αντικείμενα που σχηματίζουν άνεση είναι τα ίδια αρκετά ποικίλα και δεν είναι πάντα εύκολο να τα μετρήσετε κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής κατά την παραχώρηση περίπου τριάντα λεπτών ή ένα σπίτι PATE στην εταιρεία του ατόμου/ πωλητή. Αυτή τη φορά ή αυτά τα εργαλεία που λείπει, το AM το χρησιμοποιεί, για να επισημάνει το καλό και τους λιγότερο καλούς μαθητές. Εδώ είναι, σε συμπαγή, τα πιο άνετα μοντέλα της στιγμής.

Ένα κυρίαρχο γερμανικό στην κορυφή της κατάταξης

Για να καθιερώσουμε αυτήν την ιεραρχία, επικεντρώσαμε σε 3 στοιχεία. Ο θόρυβος, τον οποίο μετράμε χρησιμοποιώντας ένα ηχομοτόμα τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, αλλά και τη θέση οδήγησης και τελικά την άνεση που παρέχεται από την απόσβεση. Για καθεμία από αυτές τις τρεις κατηγορίες, επομένως σημειώσαμε από τις 20 με τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπαγών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, τουλάχιστον εκείνοι στους οποίους δίνουμε τουλάχιστον το μέσο όρο … σας παραδίδουμε μόνο τα 5 καλύτερα από τα 3 κατηγορίες. Σύμφωνα με αυτόν που μετράει περισσότερο για εσάς, αυτό είναι κάτι που πρέπει να πάρετε μια ιδέα για την αγορά σας, η τελική ταξινόμηση είναι αυτός, ο μέσος όρος των σημειώσεων χωρίς συγκεκριμένο συντελεστή.

Στην κορυφή αυτής της κατάταξης, δύο ξαδέλφια μοιράζονται το στέμμα, με μέσο όρο 16,7/20. Εάν το κάθισμα Leon και VW Golf 8 είναι ανοιχτό σε ανοίγματα σε πολλές πτυχές (εργονομία, ποιότητα υλικών. ), είναι απαραίτητο να τους αναγνωρίσουμε μια όμορφη ομοιογένεια για την άνεση, η οποία εξηγείται από μια μάλλον επιτυχημένη απόσβεση παρά μια μικρή σταθερότητα ειδικά για τα γερμανικά τους γονίδια, μια αναμφισβήτητη κυλιόμενη σιωπή και εξαιρετικές θέσεις οδήγησης. Το DS 4 αυξάνεται στο τρίτο βήμα του βάθρου, εξαιρετικό, ειδικά στον τομέα της σιωπής στο σκάφος. Οι Audi A3 και Citroën C4 κλείνουν αυτό το συνολικό κορυφαίο 5, με πολύ αξιοσέβαστους μέσους όρους παρά τα πολύ διαφορετικά είδη.

Η τελική ταξινόμηση

 • 1η: Seat Leon: 16.7/20
 • 1η Ex Aequo: VW Golf: 16.7/20
 • 3η: DS 4: 16/20
 • 4ο: 15.8/20
 • 4η Ex Aequo: 15.8/20

Όλες οι κατατάξεις άνεσής μας για τα τρέχοντα συμπαγή

Τα συμπαγή αυτοκίνητα που προσφέρουν την καλύτερη θέση οδήγησης το 2022

Οχημα Σημείωμα στάσης Παρατηρήσεις
Volkswagen Golf Vehicle Σημείωση στάσης 18/20 Σημειώνει πιστοί στη φήμη του, το γκολφ προσφέρει μια ιδανική θέση οδήγησης. Πολλές ρυθμίσεις και καλή υποστήριξη.
Κάθισμα leon όχημα Σημείωση στάσης 18/20 Σημειώσεις όπως το ξάδερφό του γκολφ, το κάθισμα καλωσορίζει τέλεια τους επιβάτες του, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.
Όχημα Audi A3 Σημείωση στάσης 18/20 Παρατηρήσεις Τρίτος κλέφτης της “Ομάδας VW”, το Audi A3 προσφέρει καλύτερη πλευρική υποστήριξη αλλά πιο σταθερά αφρού.
Mercedes Class A Vehicle ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 17/20 Σημειώνει λίγο λιγότερο εύρος ρύθμισης από ό, τι στους ηγέτες και τα καθίσματα τουλάχιστον καλή υποστήριξη.
Mazda 3 όχημα Σημείωση στάσης 16/20 Παρατηρήσεις Το La Mazda 3 προσφέρει μια αρκετά ευχάριστη χαμηλή θέση οδήγησης, αλλά όχι αρκετές προσαρμογές.
Όχημα BMW 1 σειράς Σημείωση θέσης 15/20 Σημειώστε πολύ λιγότερο σπορ και ευχάριστο από πριν, η θέση οδήγησης της σειράς 1 παραμένει σωστή.
DS 4 όχημα Σημείωση θέσης 15/20 Σημειώσεις Happing Training of Seags, αλλά στερείται πλάτους στις ρυθμίσεις, ειδικά για να οδηγήσετε χαμηλά.
Οχήμα Toyota Corolla Σημείωση στάσης 14/20 Σημειώσεις τόσο συχνά στα Ιαπωνικά, τα θεμέλια είναι λίγο σύντομα και οι ρυθμίσεις δεν έχουν πλάτος.
Οχήμα Renault Mégane Σημείωση στάσης 14/20 Σημειώνει ότι η εγκατάσταση του τιμονιού δίνει ικανοποίηση, αλλά η έλλειψη εύρους ρυθμίσεων για μεγάλες.
Οχήμα Citroën C4 Σημείωση στάσης 12/20 Πολύ μαλακά καθίσματα, αλλά κάθονται πολύ ευθεία. Επιπλέον, η πρόσβαση στο σκάφος απαιτεί να σηκώσετε τα πόδια σας.

Συμπαγή αυτοκίνητα που προσφέρουν τις καλύτερες αναστολές το 2022

Οχήματα Σημείωμα ανάρτησης Παρατηρήσεις
Οχήματα Citroën C4 Σημείωση αναστολής 18/20 Σημειώσεις μεγάλες συζητήσεις και υδραυλικές στάσεις δίνουν ένα μοναδικό χνούδι. Υπάρχουν κάποιες ανησυχίες στην πόλη.
Οχήματα Toyota Corolla Σημείωση αναστολής 18/20 Παρατηρήσεις προτεραιότητας για την άνεση περισσότερο από την αποτελεσματικότητα. Τι να φορέσετε απαλά τους επιβάτες σας.
Peugeot 308 οχήματα 16/20 Σημείωση αναστολής Σημειώνει ότι αυτό το 308 είναι πιο άνετο και λίγο λιγότερο δυναμικό από πριν. Η οδήγηση των οπαδών το χάνουν, αλλά η οικογένεια κερδίζει.
VW Golf οχήματα 16/20 Σημείωση αναστολής Σημειώνει ότι αυτό το Volkswagen παραμένει μαλακό. Από 150 hp, απολαμβάνει ένα πιο φιλτράρισμα multi -bodies. Συνιστώμενη ελεγχόμενη απόσβεση.
Κάθισμα leon οχήματα 15/20 Σημείωση αναστολής Σημειώνει ότι οι αναστολές είναι αρκετά προοδευτικές εδώ. Ο πίσω άξονας πολλαπλών στοιχείων από 150 hp που αποφεύγουν κάποιες ανησυχίες.
DS 4 οχήματα 15/20 Σημείωση αναστολής ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΣΕΙΣ, κάπως ευέλικτες πηγές και άκαμπτες ράβδοι αντι -λοξότσιων.
Οχήματα Mégane 15/20 Σημείωση αναστολής Παρατηρήσεις σε χαμηλές ταχύτητες, ο πίσω άξονας είναι λίγο ξηρό στα εξαρτήματα. Αλλά στο δρόμο, η Renault απορροφά τα πάντα με ευκολία.
Οχήματα Audi A3 13/20 Σημείωση αναστολής Το αγρόκτημα σχολίασε παρατηρήσεις, το Α3 κακώς ανεχτεί το αθλητικό σασί και τους μεγάλους τροχούς. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με την πιλοτική απόσβεση.
Οχήματα BMW 1 σειράς 12/20 Σημείωση αναστολής Σημειώσεις Πρέπει να ξεχάσετε μεγάλους τροχούς και αθλητικό σασί. Trepidations στις χαμηλές ταχύτητες και πάρα πολύ απαλότητα από την πλάτη στο δρόμο.
Mazda 3 οχήματα Σημείωση αναστολής 11/20 Εύκαμπτες πηγές αλλά απόσβεση ταραχώδους στα ελαττώματα του δρόμου. 18 -inch Οι τροχοί δεν βοηθούν.

Τα λιγότερο θορυβώδη συμπαγή αυτοκίνητα το 2022

Σημείωση: Για μετρήσεις θορύβου, διατηρήσαμε τα στοιχεία από τις εκδόσεις μεσαίας ισχύος. Παρατίθενται στον πίνακα τα αποτελέσματα με τρεις διαφορετικές ταχύτητες, η ταξινόμηση γίνεται κατά μέσο όρο των 3 μετρήσεων. Καταλάβετε ότι εάν το DS 4 είναι τόσο σιωπηλό όσο το C4 ή ένα Mazda 3 έως 110 και 130 km/h, ξεπερνά τα 90 χλμ./. Αντίθετα, η σειρά 1, όχι πολύ θορυβώδης στα 90 km/h, γίνεται ιδιαίτερα στα 130 km/h, γεγονός που εξηγεί την λιγότερο καλή θέση της. Τέλος, για να διαβάσετε διαβάστε αυτόν τον πίνακα, θυμηθείτε ότι ο αντιληπτός θόρυβος διπλασιάζει κάθε 3 dBA.

Οχημα Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 χλμ./ Θόρυβος που μετράται στα 110 km/h Ο θόρυβος μετράται στα 130 km/h
DS 4 Puretech 130 EAT8 ΟΧΗΜΑ Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 62 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 65 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 68 dBA
Citroën C4 Puretech 130 Méca Vehicle Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 63 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 65 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 68 dBA
Όχημα Mazda 3 2.0 122 HC MECA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 64 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 66 dBA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 68 dBA
Peugeot 308 Puretech 130 EAT8 ΟΧΗΜΑ Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 64 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 66 dBA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 68 dBA
Seat Leon 1 όχημα.5 ETSI 150 DSG7 Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 64 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 66 dBA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 68 dBA
Audi A3 Όχημα 35 TFSI 150 S Tronic 7 Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 65 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 66 dBA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 68 dBA
Volkswagen Golf 1 όχημα.5 ETSI 150 DSG7 Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 65 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 67 dBA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 68 dBA
Οχήματα BMW 1 118I DKG7 Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 69 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 66 dBA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 69 dba
Mercedes Class A 180 7G-DCT όχημα Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 69 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 67 dBA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 69 dba
Renault Mégane 1 όχημα.0 TCE 115 Méca Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 90 km/h 69 dba Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 110 km/h 67 dBA Ο θόρυβος μετρήθηκε στα 130 km/h 69 dba

Ποια είναι τα πιο άνετα αυτοκίνητα (2023) ?

Η απόδοση και η ασφάλεια δεν είναι τα μόνα κριτήρια επιλογής κατά την αγορά ενός οχήματος. Η άνεση του οδηγού, αλλά και οι επιβάτες πρέπει να ληφθούν υπόψη. Εδώ είναι ένας μη εξαντλητικός κατάλογος των πιο άνετων αυτοκινήτων στην αγορά.

Ταξινόμηση των πιο άνετων αυτοκινήτων

Περίληψη του άρθρου

Ανακαλύψτε τα κορυφαία 10 πιο άνετα αυτοκίνητα μας

Προκειμένου να καθοριστεί αυτή η κατάταξη, βασίσαμε τους εαυτούς μας σε αυτά τα διαφορετικά κριτήρια:

Ποιο είναι το πιο άνετο αυτοκίνητο ?

Αξίζει την άνεση του Bentley Bentayaga

Είναι υποτιμητικό να πούμε ότι το πιο άνετο αυτοκίνητο δεν είναι προσβάσιμο σε όλους τους προϋπολογισμούς. Για τη γραφή του Vivacar, είναι πράγματι η Bentley Bentayga του οποίου η τιμή είναι περίπου 200.000 ευρώ. Είναι ακριβό, φυσικά, αλλά σε αυτή την τιμή έχετε όλα όσα είναι καλύτερα για την άνεση τόσο του ευτυχισμένου οδηγού, αλλά και – και πάνω απ ‘όλα – επιβάτες.

Στο πλοίο αυτό το αυτοκίνητο, όλα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε κάθε ταξίδι να γίνει μια μοναδική εμπειρία, ένα αξέχαστο ταξίδι, σε καθεδρικό ναό σιωπή. Η ανάρτηση είναι φυσικά με μικρά κρεμμύδια: ο δρόμος φαίνεται τόσο μαλακός.

Τα μαλακά δερμάτινα αεριζόμενα καθίσματα προσκαλούν τους επιβάτες να χαϊδεύονται από ένα από τα έξι προγράμματα μασάζ ή να παρακολουθούν την αγαπημένη τους σειρά στην οθόνη των 10.9 -INCH Touch -UP, εκτός αν προτιμούν να ακούσουν καλή μουσική στο Naim Hi -Fi μέσω των είκοσι ομιλητές … εν ολίγοις, αν έχετε μεγάλα μέσα, δεν θα βρείτε καλύτερα από την άποψη της άνεσης και της απόλαυσης της οδήγησης.

Η νέα αυτόματη εφαρμογή !

 • Φωτογραφία,
 • Συγκρίνω,
 • Αγορά ή / και πωλήστε στην καλύτερη τιμή

Application Occazio - Αγοράστε ή πωλήστε το αυτοκίνητό σας

Ποιο αυτοκίνητο θα επιλέξει για εύθραυστες πλάτες ?

Volvo XC40 για εύθραυστη πλάτη

Για Εκείνοι που υποφέρουν από την πλάτη, Πρώτες συμβουλές: Αποφύγετε τα σπορ αυτοκίνητα ! Έχουν πολύ σταθερές αναστολές και πάνω απ ‘όλα, δεν είναι πολύ προσβάσιμα: Εάν πρέπει να λυγίσετε σε τέσσερα για να σας βάλουν στη θέση οδήγησης, δεν είναι ιδανικό.

Κατά συνέπεια, λαμβάνοντας υπόψη τα τρία σημαντικά κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη σε περίπτωση που ο πόνος στην πλάτη είναι:

 • αναστέλματα,
 • προσιτότητα,
 • τα καθίσματα

Είναι μάλλον στο πλάι των υψηλών αυτοκινήτων σκαρφαλωμένο, και επομένως SUV, που θα πρέπει να γυρίσετε. Το αυτοκίνητο που συνδυάζει τέλεια αυτά τα δύο κριτήρια είναι το Volvo XC40.

Ποιο είναι το πιο άνετο αυτοκίνητο για μεγάλες διαδρομές ?

Citroen C5 Aicross Comfort

Εκεί Το πιο άνετο αυτοκίνητο για μεγάλες διαδρομές δεν είναι άλλο από το Citroën C5 Aircross. Η άνεση είναι μια παράδοση στο Citroën. Θυμόμαστε την υδροηλεκτρική ανάρτηση, την ειδικότητα της μάρκας με δοκάρια εδώ και χρόνια. Σήμερα, αυτό το σύστημα έχει αντικατασταθεί από υδραυλικά αμορτισέρ, τόσο αποτελεσματικά όσον αφορά την οδική συμπεριφορά.

Το C5 Aircross είναι φυσικά εξοπλισμένο με αυτό. Προσθέτετε καθίσματα “προηγμένης άνεσης”, τόσο σταθερά όσο και μαλακά, ένα χώρο στο διαμέρισμα επιβατών άξια ενός minivan, με ιδιαίτερα έναν πίσω πάγκο που αποτελείται από τρεις ανεξάρτητες θέσεις, και παίρνετε ένα τρομερό μηχάνημα για να καταπιεί τα χιλιόμετρα τόσο στον αυτοκινητόδρομο ή Περισσότεροι μαγειρεμένοι δρόμοι.

Ποιο είναι το αυτοκίνητο της πόλης με την πιο άνεση ?

Άνετο αυτοκίνητο C3 City

ΕΝΑ Το άνετο αυτοκίνητο της πόλης πρέπει να είναι εύκολα χρήσιμο για να επιτρέπεται η κυκλοφορία υγρών σε πλήρη κυκλοφορία και αρκετά μικρή ώστε να είναι σε θέση να σταθμεύει εύκολα. Παράλληλα, πρέπει να έχει ένα εσωτερικό χώρο αρκετά ευρύχωρο για να προσφέρει πέντε πραγματικές θέσεις.

Το Citroën C3 είναι το αυτοκίνητο της πόλης που πληροί καλύτερα αυτά τα κριτήρια. Το τιμόνι είναι εύκολα βολικό και ο χώρος οδήγησης ενισχύεται για να κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη.

Τα πιο άνετα οικογενειακά αυτοκίνητα

Renault Espace Όλη η άνεση

Σε γενικές γραμμές, τα οικογενειακά αυτοκίνητα, σχεδιασμένα για μεγάλες οικογένειες, είναι πολύ πιο ευρύχωρα από ένα αυτοκίνητο της πόλης και επομένως πολύ πιο άνετα, εξ ορισμού. Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλα τα μοντέλα. Η απόδειξη, το Renault Espace προσφέρει εξαιρετική άνεση χάρη στον γενναιόδωρο εξοπλισμό του: αυτόματο κλιματισμό, οδηγό και τιμόνι ρυθμιζόμενο ύψος. Το κάθισμα του οδηγού έχει μνήμη και λειτουργία “μασάζ” που θα πρέπει να ανακουφίσει την πλάτη του οδηγού, ειδικά κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών.

Το Peugeot 5008 προσφέρει επίσης ένα κάθισμα του οδηγού ρυθμιζόμενου ύψους. Για όσους εκτιμούν τα γερμανικά αυτοκίνητα, το Volkswagen Touran έχει την ίδια άνεση με το Renault Espace ή το Peugeot 5008.

Τα 3 πιο άνετα οδικά αυτοκίνητα

Τα crossovers και άλλα SUV είναι πολύ επιτυχημένα με 4 × 4 εραστές που εκτιμούν τη μεγάλη τους αθλητικότητα. Αλλά το ισχυρό τους σημείο μπορεί επίσης να γίνει το κύριο μειονέκτημά τους. Πράγματι, ορισμένοι κατασκευαστές στοιχηματίζουν περισσότερο στην αθλητική πλευρά, στο ζημιά της πραγματικής άνεσης του οχήματος.

1 – Το Volvo XC90

Volvo XC90 7 μέρη

Σε αυτή την κατηγορία, το όχημα που συνδυάζει καλύτερα την αθλητικότητα και την άνεση είναι το Volvo XC90. Αυτό το 4 × 4 7 -θέατρο προσφέρει Πολύ άνετα μεμονωμένα μέρη. Όσο για τα καθίσματα στο πίσω.

2 – Η τάξη Mercedes GLB

Mercedes Class GL

Η τάξη Mercedes GLB εισέρχεται επίσης στο Άνεση και αποτελεσματική κατηγορία 4 × 4 οχήματος. Εκτός από την ικανότητά του να περιηγείστε σε οποιοδήποτε είδος γης, αυτό το πολυτελές όχημα προσφέρει ένα πολύ ευρύχωρο δερμάτινο εσωτερικό σε σύγκριση με το μέσο όρο των 4 × 4. Έχει επίσης ένα μεγάλο στήθος.

3 – Το Nissan Qashqai

Η άνεση του Nissan Qashquai 3

Το Nissan Qashqai 3 είναι ένα άλλο άνετο και ευρύχωρο μοντέλο 4 × 4, τόσο από την άποψη του εσωτερικού όσο και του κορμού. Παρόλο που τα καθίσματα της τρίτης σειράς είναι πολύ πιο σφιχτά και δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ενήλικες, είναι αρκετά ευρύχωρα για να καθίσουν άνετα τα παιδιά.

Συχνές ερωτήσεις

Ανακαλύψτε τις πιο θέσεις/απαντήσεις στα πιο άνετα αυτοκίνητα.

Ποια είναι τα πιο ευέλικτα αυτοκίνητα ?

Τα πιο άνετα αυτοκίνητα είναι αυτά που προσφέρουν καλή ισορροπία μεταξύ απόδοσης και άνεσης. Οι νέες τεχνολογίες όπως οι ηλεκτρονικές αναστολές ελέγχου και τα συστήματα διαχείρισης δυναμικής οδήγησης (ESP) μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της άνεσης οδήγησης.

Ορισμένα αυτοκίνητα είναι επίσης εξοπλισμένα με θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρική ρύθμιση και συστήματα ήχου υψηλής ποιότητας που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας πιο άνετης εμπειρίας οδήγησης.

Ποιος εξοπλισμός μπορεί να βελτιώσει την άνεση ενός αυτοκινήτου ?

Για να βελτιωθεί η άνεση ενός αυτοκινήτου, μπορούν να εγκατασταθούν αρκετοί εξοπλισμός, όπως ηλεκτρικά καθίσματα με οσφυϊκή ρύθμιση, σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα υψηλής πιστότητας και χρωματισμένα παράθυρα.

Αυτός ο εξοπλισμός προσφέρει καλύτερη εργονομία και καλύτερη ακουστική μέσα στο αυτοκίνητο.

Τι αυτοκίνητο για να φτιάξετε έναν μακρύ δρόμο ?

Αν ψάχνετε για ένα άνετο αυτοκίνητο για μεγάλα ταξίδια, θα πρέπει να λάβετε υπόψη πολλά κριτήρια. Τα αυτοκίνητα με ένα καλό σύστημα ανάρτησης, ένα κάθισμα και ένα καλαίσθητο τιμόνι, καθώς και ένα καλό σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης είναι τα πιο άνετα. Επιπλέον, το επίπεδο ήχου μέσα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο.

Η σειρά BMW 8, η Mercedes-Benz Class E και η Volvo V90 είναι σήμερα τα καταλληλότερα οχήματα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους για να κάνουν μεγάλες διαδρομές.

Anne-Charlotte laugier

Anne-Charlotte Laugier, δημοσιογράφος, blogger και μυθιστοριογράφος (Ramsay).