Η κατάταξη των οχημάτων που καταναλώνουν περισσότερο, ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Εδώ είναι ο εξοπλισμός που καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Εδώ είναι ο εξοπλισμός που καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια

Για να εκτελέσετε αυτήν τη δοκιμή, Οι δημοσιογράφοι σταθεροποιούσαν το αυτοκίνητο με ταχύτητα πλεύσης και μετρημένες διαφορές κατανάλωσης ενεργοποιώντας και κόβοντας ορισμένα στοιχεία. Τα δεδομένα που ελήφθησαν στη συνέχεια συνδυάστηκαν με ένα ακριβέστερο εργαλείο μέτρησης (χωρίς να αναφέρουμε ποιο), αν και ο ιστότοπος ορίζει ότι αυτή η μέθοδος παραμένει σχετικά στοιχειώδης. Παρ ‘όλα αυτά, μας δίνει μια μικρή ιδέα Ο πιο ενεργειακός εξοπλισμός σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Κατάταξη οχημάτων με χειρότερη κατανάλωση

Η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος μόλις δημοσίευσε την ταξινόμηση της χειρότερης κατανάλωσης. Εδώ είναι ο κατάλογος των οχημάτων που καταναλώνουν περισσότερο.

Χειρότερη κατανάλωση: Η μάρκα Bugatti εκπροσωπείται καλά

Στα πιο γκουρμέ αυτοκίνητα του πλανήτη, προφανώς βρίσκουμε τέρατα εξουσίας. Έτσι, το Bugatti Veyron και ο Chiron έρχονται στην κορυφή της κατάταξης των οχημάτων που καταναλώνουν τα περισσότερα.

Εάν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων ευνοούν σήμερα τους κινητήρες που είναι αποδοτικοί και αποδοτικοί από καύσιμα, δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε τις πιο πολυτελείς μάρκες.

Ως εκ τούτου, η Αμερικανική Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας έχει θέσει την ηλεκτρονική κατάταξη της κατανάλωσης 2018 σε απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση. Γι ‘αυτό, εξέτασε επίσημα όλα τα αυτοκίνητα στην κατάταξη.

Έτσι βρίσκουμε το Bugatti Chiron που διακρίνεται με μια φαραωνική κατανάλωση 11 μιλίων ανά γαλόνι (περίπου 21,4 λίτρα ανά 100 χλμ.), Προηγούμενη από το Bugatti Veyron, με 10 μίλια ανά γαλόνι (σχεδόν 23,5 λίτρα στα 100 χλμ.).

Την κατάταξη των οχημάτων που καταναλώνουν περισσότερο

Η ταξινόμηση δημιουργείται σύμφωνα με τον αριθμό των μιλίων που ταξίδεψαν με ένα γαλόνι βενζίνης. Όσο χαμηλότερος είναι ο δείκτης MPG, τόσο περισσότερο το αυτοκίνητο αποδεικνύεται άπληστο.

22. Nissan Murano FWD – 3.5 L, 6 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (24 mpg)
21. Nissan Murano AWD – 3.5 L, 6 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (24 mpg)
20. Infiniti QX50 AWD – 3.7 L, 6 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (20 mpg)
19. Infiniti QX50 – 3.7 L, 6 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (20 mpg)
18. Maserati Granturismo Convertible – 4.7 L, 8 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (15 mpg)
17. Bentley Continental GT Convertible – 4.7 L, 12 κυλίνδρους, Auto Box, Turbo (15 mpg)
16. Rolls-Royce Phantom EWB-6.7 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (14 mpg)
15. Rolls-Royce Phantom-6.7 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (14 mpg)
14. Rolls-Royce Ghost EWB-6.6 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (14 mpg)
13. Rolls-Royce Ghost-6.6 L, 12 κυλίνδρους, κουτιά αυτοκινήτων (14 mpg)
12. Rolls-Royce Phantom Drophead Cup-6.7 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (14 mpg)
11. Rolls-Royce Phantom Cup-6.7 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (14 mpg)
10. Rolls-Royce Dawn-6.6 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (14 mpg)
09. Bentley Mulsanne Ewb – 6.8 L, 8 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων, turbo (13 mpg)
08. Ferrari GTC4LUSSO – 6.3 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων, Start/Stop (13 mpg)
07. Ferrari GTC4LUSSO – 6.3 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (13 mpg)
06. Lamborghini Aventador Roadster LPG 740-4-6.5 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (12 mpg)
05. Lamborghini Aventador Cup LP740-4-6.5 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (12 mpg)
04. Ferrari F12 TDF – 6.3 L, 12 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (12 mpg)
03. Aston Martin V12 Vantage S – 6.0 L, 12 κυλίνδρους, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (12 mpg)
02. Bugatti Chiron – 8.0 L, 16 κυλίνδρους, κιβώτιο ταχυτήτων αυτοκινήτων (11 mpg)
01. Bugatti Veyron – 8.0 L, 16 κυλίνδρους, αυτόματο κουτί (10 mpg)

Παρουσιάστε για πολύ καιρό στον ιστότοπο για να γράψετε άρθρα και να σας κάνει να ανακαλύψετε βίντεο ή νέα προϊόντα που αγαπήσατε. Το πάθος μου για γραφή γεννήθηκε τον περασμένο αιώνα και μου αρέσει να γράφω το 2022.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Εδώ είναι ο εξοπλισμός που καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια

Ο καθαρός ιστότοπος αυτοκινήτων έχει εξετάσει τα πιο ενεργειακά στοιχεία σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Και δεν είναι πάντα εκείνα που πιστεύουμε. Αλλά, ούτως ή άλλως, και αν κάποιοι καταναλώνουν πολλή ενέργεια, δεν είναι σχετικό να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε. Ειδικά επειδή ορισμένοι είναι απλά απαραίτητοι.

Συχνά το ακούμε για να κυλήσουμε στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με το γαλήνιο πνεύμα, Ο κλιματισμός πρέπει να κοπεί και να είναι όλο το εξοπλισμό άνεσης. Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών έγκρισης για το ευρωπαϊκό WLTP για παράδειγμα, όλα αυτά τα στοιχεία είναι εξαφανισμένα, προκειμένου να«Βελτιστοποίηση της κατανάλωσης, και ως εκ τούτου αυτονομία και να είναι σε θέση να διευκολύνει τις συγκρίσεις μεταξύ των αυτοκινήτων. Αυτό επιτρέπει στους κατασκευαστές να επικοινωνούν με πιο αισιόδοξα δεδομένα, όχι πάντα κοντά στην πραγματικότητα. Η οποία κέρδισε ακόμη και στον Tesla μια δίκη, ο οποίος οδήγησε στην υποχρέωση των καταγγέλλοντων να αποζημιώσουν τον κατασκευαστή.

Μια απλή μέθοδος

Πράγματι, το γνωρίζουμε αυτό Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την αυτονομία ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως η θερμοκρασία, ειδικά το κρύο ή η ταχύτητα. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται έχει επίσης αντίκτυπο, επειδή η χρήση τους αντλεί απευθείας από την μπαταρία έλξης. Μια μικρή μπαταρία 12 -volt είναι επίσης παρόν, αλλά απλά χρησιμεύει ως σφραγίδα και χρησιμοποιείται μόνο μόνο όταν σταματά το αυτοκίνητο. Και σε αυτή την περίπτωση, γρήγορα γρήγορα.

Αποκτάται ότι ορισμένος εξοπλισμός προκαλεί αύξηση της κατανάλωσης, όπως ο κλιματισμός. Αυτό είναι ιδιαίτερα γιατί πολλά ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αντλία θερμότητας, όπως το Renault Mégane E-Tech ή το Kia EV6. Αυτό το σύστημα καθιστά δυνατή τη λήψη της μπαταρίας του οχήματος λιγότερο, από τότεΧρησιμοποιεί τις θερμίδες που περιέχονται στον κρύο αέρα για να δημιουργήσουν ζεστό και αντίστροφα. Αλλά ποια είναι τα άλλα στοιχεία που καταναλώνουν πολλά ?

Αυτό είναι το ερώτημα που ήθελε να απαντήσει ο ιστότοπος Καθαρίστε την αυτοκινητοβιομηχανία, το οποίο έχει διεξαγάγει μια δοκιμή ζωής με τη χρήση του νέου Hyundai Ioniq 6. Πράγματι, το ηλεκτρικό sedan εμφανίζει με ακρίβεια την ισχύ που διατίθεται στα διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με την οδήγηση, τα ηλεκτρονικά, τον κλιματισμό ή ακόμα και τη συντήρηση της μπαταρίας, όπως η προ-μετατροπή, μεταξύ άλλων.

Για να εκτελέσετε αυτήν τη δοκιμή, Οι δημοσιογράφοι σταθεροποιούσαν το αυτοκίνητο με ταχύτητα πλεύσης και μετρημένες διαφορές κατανάλωσης ενεργοποιώντας και κόβοντας ορισμένα στοιχεία. Τα δεδομένα που ελήφθησαν στη συνέχεια συνδυάστηκαν με ένα ακριβέστερο εργαλείο μέτρησης (χωρίς να αναφέρουμε ποιο), αν και ο ιστότοπος ορίζει ότι αυτή η μέθοδος παραμένει σχετικά στοιχειώδης. Παρ ‘όλα αυτά, μας δίνει μια μικρή ιδέα Ο πιο ενεργειακός εξοπλισμός σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Τι αποτελέσματα ?

Μετά από αυτές τις δοκιμές, οι δημοσιογράφοι το απέδειξαν ως εκ τούτου Είναι τα ηλεκτρονικά συστήματα που καταναλώνουν τα περισσότερα, με περίπου 380 watt όταν το όχημα βρίσκεται σε κίνηση. Μια φιγούρα που πέφτει σε περίπου 240 watt μόλις σταματήσει το αυτοκίνητο. Ένα κενό που εξηγείται αναμφισβήτητα από το γεγονός ότι οι διαφορετικοί αισθητήρες που είναι απαραίτητοι για την οδήγηση στέκονται. Αλλά τι γίνεται λεπτομερώς ? Εάν δεν λαμβάνουμε υπόψη τον κλιματισμό, είναι η πίσω απόψυξη που καταναλώνει περισσότερο.

Πράγματι, αυτό το σύστημα απαιτεί ισχύ 500 W και ακολουθείται από θερμαινόμενα καθίσματα, με 120 W καθε. Τέλος, το θερμαινόμενο τιμόνι καταναλώνει 90 W. Μια άλλη λύση βρίσκεται σε εξέλιξη από τον προμηθευτή εξοπλισμού ZF, ο οποίος παρουσίασε στο CES στο Λας Βέγκας μια άνευ προηγουμένου ζώνη ασφαλείας θέρμανσης, σχεδιασμένη για για Μειώστε την κατανάλωση ηλεκτρικών αυτοκινήτων Ποιος θα είναι εξοπλισμένος με αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα ακατέργαστα στοιχεία πρέπει να λαμβάνονται με τσιμπιδάκια. Πράγματι, Είναι επίσης απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ο χρόνος χρήσης, Γενικά πολύ σύντομο. Για παράδειγμα, ένα κέρατο καταναλώνει 10 W, αλλά διαρκεί μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Με άλλα λόγια, θα ήταν δυνατό να σπίτι για 5.800 ώρες (241 ημέρες) πριν από την πλήρη εκκένωση μιας μπαταρίας 58 kWh. Με την έκδοση 77 kWh του Hyundai Ioniq 6 που δοκιμάσαμε, ο αριθμός αυτός ανεβαίνει σε 7.700 ώρες ή 320 ημέρες.

Όπως καθορίζει, καθαρό αυτοκίνητο, κόψτε τα ηλεκτρονικά συστήματα από το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο Έτσι έχει μόνο αμελητέο αντίκτυπο για αυτονομία. Πράγματι, ο κινητήρας είναι υπεύθυνος για το 90 % της συνολικής κατανάλωσης, έναντι μόνο 2 έως 3 % όσον αφορά τα στοιχεία ON -board. Επομένως, μην πανικοβληθείτε, ειδικά αφού το δίκτυο των γρήγορων τερματικών επεκτείνεται συνεχώς στη Γαλλία.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη χειμερινή περίοδο, εάν είστε οπαδός της οικολογικής οδήγησης, είναι ενδιαφέρον να ευνοείτε τα καθίσματα και το θερμαινόμενο τιμόνι αντί να θερμαίνετε την καμπίνα. Το αίσθημα της άνεσης είναι πράγματι καλύτερο στην πρώτη περίπτωση, με χαμηλότερη κατανάλωση.

Όλα τα δεδομένα της μελέτης, όπως η κατανάλωση προβολέων, η επαναφόρτιση smartphones με επαγωγή ή παράθυρα, βρίσκεται Καθαρίστε την αυτοκινητοβιομηχανία.

Θέλετε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ενθουσιωδών ? Η διαφωνία μας σας καλωσορίζει, είναι ένας τόπος αμοιβαίας βοήθειας και πάθους γύρω από την τεχνολογία.