Παρακολούθηση των διεθνών αγροτεμαχίων, παρακολούθησης αγροτεμαχίων – το πλήρες εργαλείο παρακολούθησης σε όλο τον κόσμο

Ακολουθήστε τα πακέτα σας. Απλό και εύκολο

Από 11 ημέρες το collis δεν έχει αλλάξει την υπομονή TJs ακόμη και λέξη και ένα άρρωστο παιδί που περιμένει τη θεραπεία του φαρμάκου

Παρακολούθηση των διεθνών αγροτεμαχίων, παρακολούθηση αγροτεμαχίων για όλους !

Διεθνής παρακολούθηση για Παγκόσμια παρακολούθηση πακέτων

Αυτός ο παγκόσμιος ιχνηλάτης “Track Parcl” δημιουργήθηκε για να διευκολύνει περισσότερο από ποτέ το ακόλουθο όλων των διεθνών πακέτων σας, αναζητήστε έναν αριθμό παρακολούθησης. Από αυτή τη μοναδική πλατφόρμα, μπορείτε να ακολουθήσετε με διαφάνεια τα πακέτα οποιασδήποτε παραγγελίας από οποιονδήποτε μεταφορέα στον κόσμο. Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητήσετε ή να είναι το πακέτο σας και ποτέ δεν θα αντιμετωπίσετε έναν ιστότοπο “επόμενου αγροτεμαχίου” που δεν μεταφράζεται πλέον στη γλώσσα σας.

Υποστηρίζονται περισσότερες από 1.200 ταχυδρομικές υπηρεσίες

Ανίχνευση αυτόματου μεταφορέα

Ειδοποιήσεις e-mail με κάθε αλλαγή κατάστασης

Widget javascript και App shopify

Δημιουργώ ένα Εξατομικευμένη σελίδα παρακολούθησης με το λογότυπο και την ταυτότητα μάρκας σας Χωρίς κωδικοποίηση εγκαθιστώντας το OrderTracker για Shopify. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Shopify, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το widget JavaScript για να προσθέσετε ένα Παρακολούθηση πακέτων iframe σε οποιονδήποτε άλλο τύπο ιστότοπου.

Εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας iOS και Android

Ακολουθήστε τα πακέτα σας ακόμη πιο γρήγορα με τη λήψη της εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας μας και λάβετε ειδοποιήσεις ώθησης όποτε η πρόοδος της παραγγελίας σας ή η τοποθεσία του πακέτου σας ενημερώνεται.

  • Για να συνδεθείς
  • Δωρεάν εγγραφή

Ακολουθήστε τα πακέτα σας. Απλό και εύκολο!

Έστειλα ένα πακέτο στις 19 Απριλίου στη Ρουμανία, πλήρωσα πολύ αγαπητή, από τις 20 Απριλίου, βρίσκεται σε διαμετακόμιση !!

Παρακολούθηση χρήστη πριν από 7 μήνες
Αδύνατο να γνωρίζουμε πώς το πακέτο περνά τα τελωνεία. Το La Poste περιμένει μόνο

Παρακολούθηση χρήστη πριν από 7 μήνες
δεν ξέρω . �� ������������������������aprés 38 ώρες.

Παρακολούθηση πακέτων χρήστη πριν από 8 μήνες
Το πακέτο μου καθυστέρησε πάντα! Μπορείτε να μου πείτε, είναι αυτό το παρελθόν? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παρακολούθηση του χρήστη πριν από 9 μήνες

Από 11 ημέρες το collis δεν έχει αλλάξει την υπομονή TJs ακόμη και λέξη και ένα άρρωστο παιδί που περιμένει τη θεραπεία του φαρμάκου

Παρακολούθηση του χρήστη πριν από 9 μήνες
Η πιο μηδενική υπηρεσία στον κόσμο ��������������������

Παρακολούθηση του χρήστη πριν από 9 μήνες
Απογοητευμένος απογοητευμένος προορισμός δέματος Algeria που φτάνει στο Tokio αναζητήστε το σφάλμα

Παρακολούθηση πακέτων χρήστη πριν από 10 μήνες

Δεν είναι δυνατόν όλες τις μέρες όχι το πακέτο μου, οπότε δεν είναι φυσιολογικό για ένα πακέτο που πηγαίνει για 3 ημέρες στο κέντρο διαλογής. Είμαι αηδιασμένος για αυτό. Είναι η πρώτη πίστη ότι δεν είναι εντάξει δεν είναι φυσιολογικό.

Παρακολούθηση πακέτων χρήστη από το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από ένα χρόνο
Πακέτο που δεν έχει μετακομίσει από τις 20 Σεπτεμβρίου καμία απάντηση από το LA Poste

Οθόνη σχεδίασης χρήστη από την Ινδία πριν από ένα χρόνο
Οι υπηρεσίες LA Poste είναι μηδέν.

Pm2_your_easy_to_use_tracking_solution

Η εύκολη σας λύση παρακολούθησης πακέτων πακέτων παγκοσμίως

Παγκόσμια παρακολούθηση πακέτων για όλους τους μεταφορείς

Έχετε πολλούς αριθμούς παρακολούθησης, πολλούς παρόχους υπηρεσιών logistics και ψάχνετε για τακτικές ενημερώσεις για την παρακολούθηση των πακέτων σας? Έχουμε προγραμματιστεί όλα όσα έχουν προγραμματιστεί. Επιτρέψτε μας να διευκολύνουμε την παρακολούθηση των αποστολών σας μέσω διαφορετικών μεταφορέων. Σας παρέχουμε μια εύκολη προεπισκόπηση της παρακολούθησης του πακέτου σας, καθώς και τακτικές μεταφράσεις και ενημερώσεις -απλές και πρακτικές!

Αυτόματη ανίχνευση τοπικών και διεθνών παρόχων υπηρεσιών εφοδιαστικής

Έχετε κουραστεί να χρησιμοποιείτε αρκετούς ιστότοπους παρακολούθησης και εντοπισμού για την παρακολούθηση του πακέτου σας? Με το Parcel Monitor, έχετε βρει μια μοναδική λύση για όλους τους συνολικούς προμηθευτές logistics. Σας προσφέρουμε μια υπηρεσία παρακολούθησης για όλες τις εθνικές και πολυεθνικές εταιρείες, όπως η DHL, η FedEx, η UPS, η USPS, η LA Poste de China και άλλοι ταχυδρομικοί φορείς εκμετάλλευσης. Δεν χρειάζεστε κανένα άλλο ιστότοπο – όλα τα ακόλουθα σας μπορούν τώρα να γίνουν μέσω οθόνης δέματος.

Βελτιώστε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο

Επισκεφθείτε και αγοράστε το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό κατάστημα ή αγορά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις παραδόσεις σας. Ανεξάρτητα από τον λιανοπωλητή που επιλέγετε – μπορείτε να παραγγείλετε τα στοιχεία της μόδας σας, τα πιο πρόσφατα ηλεκτρονικά αξεσουάρ ή τα είδη οικιακής χρήσης και να ελέγξετε την κατάσταση της εμπορικής σας επιτυχίας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής πληρωμής – οποτεδήποτε, n ‘I Matter Where With Parcel Monitor.

Ακολουθήστε και σχεδιάστε την πορεία των πακέτων σας ανά πάσα στιγμή και λάβετε τακτικές ενημερώσεις

Θέλετε αυτόματες ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο όλων των πακέτων σας μεταξύ των μεταφορέων? Μην ανησυχείς! Σας βοηθάμε να ακολουθήσετε όλες τις αποστολές σας, προσφέροντάς σας μια επισκόπηση και σας παρέχετε τακτικές ενημερώσεις μέσω του email σας. Ανεξάρτητα από τον μεταφορέα, τη χώρα ή τη γλώσσα – η παρακολούθηση αγροτεμαχίων θα γίνει γρήγορα ο αγαπημένος σας ιστότοπος.