Πώς να πληρώσετε με το κινητό σας τηλέφωνο χωρίς επαφή?, Πληρώστε με το τηλέφωνό σας: Εφαρμογές πληρωμής για κινητά

Πληρώστε με το τηλέφωνό σας: Εφαρμογές πληρωμής για κινητά

Contents

Έργα πληρωμής για κινητά Χάρη στην τεχνολογία NFC.

Πώς να πληρώσετε με το κινητό σας τηλέφωνο χωρίς επαφή ?

Το Paylib είναι μια λύση πληρωμής τραπεζών, σε συνεργασία με την τράπεζά σας. Όποια και αν είναι η γαλλική σας τράπεζα σήμερα, χάρη στο Paylib, δεν χρειάζεται πλέον να εισάγετε τα τραπεζικά σας δεδομένα για τις συναλλαγές σας. Λοιπόν, πώς να πληρώσετε με το κινητό σας τηλέφωνο χωρίς επαφή, χωρίς τραπεζική κάρτα, και με την υπηρεσία Paylib ?

Paylib: Πώς να πληρώσετε χωρίς επαφή

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό που σας επιτρέπει να πληρώσετε με το κινητό σας τηλέφωνο είναι η λειτουργικότητα NFC, η τεχνολογία χωρίς επαφή.

Στην πραγματικότητα, το NFC (κοντά στην επικοινωνία πεδίου) ή την τεχνολογία CCP στα γαλλικά (επικοινωνία σε κοντά στον τομέα) είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει σε δύο πολύ στενά τερματικά να στέλνουν δεδομένα πολύ γρήγορα. Στην περίπτωση του Paylib, χρησιμοποιούμε το NFC, για πληρωμή κινητής τηλεφωνίας χωρίς επαφή. Έτσι, για να πληρώσετε χωρίς επαφή, χάρη στο κινητό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το paylib στο smartphone Android σας. Σε μερικά κλικ και με ασφάλεια, έχετε πρόσβαση στο NFC και τα πλεονεκτήματα του paylib.

Paylib: Πληρώστε με το κινητό τηλέφωνο χωρίς επαφή

Για να χρησιμοποιήσετε την πληρωμή για κινητά χωρίς επαφή, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε το Paylib στην εφαρμογή για κινητά της τράπεζάς σας.

Μετά την ενεργοποίηση του Paylib, χάρη σε αυτήν την υπηρεσία που χρησιμοποιεί τεχνολογίες πληρωμών χωρίς επαφή, θα μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας σε όλα τα καταστήματα με πολύ μικρό πολυάσχολο και που δέχονται πληρωμές χωρίς επαφή.

Αυτές οι συναλλαγές κινητής τηλεφωνίας καλύπτονται από προστατευτικά μέτρα παρόμοια με αυτά της συνηθισμένης τραπεζικής κάρτας σας. Επιπλέον, η αίτηση πληρωμής κινητής τηλεφωνίας, που παρέχεται από την τράπεζά σας, σας επιτρέπει γενικά να κυριαρχήσετε την ενεργοποίηση, κατόπιν αιτήματος, τη λειτουργία πληρωμής του NFC του τηλεφώνου σας, η οποία περιορίζει τον κίνδυνο χρήσης χωρίς τη γνώση σας.

Paylib: NFC και Paylib να πληρώσουν χωρίς επαφή

Πάνω απ ‘όλα, για να προσαρμόσετε τις αγορές σας με την αναλαμπή ενός ματιού, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία NFC σας ενεργοποιείται στο smartphone σας. Απλά πρέπει να ξεκλειδώσετε την οθόνη του smartphone σας και στη συνέχεια να πλησιάσετε το πίσω μέρος του κοντά στο τερματικό πληρωμής. Εάν η αγορά σας είναι μεγαλύτερη από € 30, η Paylib θα σας ζητήσει να επικυρώσετε τη συναλλαγή εισάγοντας τον κωδικό ασφαλείας σας ή χρησιμοποιώντας το βιομετρικό αποτύπωμα σας.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, θα ακούσετε ένα “μπιπ” που δείχνει την επιτυχία της πληρωμής και ο έμπορος θα σας δώσει ένα κλασικό εισιτήριο τραπεζικής κάρτας … είναι τόσο απλό όσο αυτό ! Χάρη στο κινητό σας τηλέφωνο, όπως σημαίνει πληρωμή χωρίς επαφή, δεν θα αγοράζετε πλέον τον ίδιο τρόπο !

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2019, σχετικά με τις συναλλαγές που έγιναν χάρη στο Paylib, 53 % αφορά ποσά κάτω των 20 €.

Εάν αποφασίσετε επίσης να επιλέξετε μια απλή και ασφαλή πληρωμή με το κινητό σας τηλέφωνο και χάρη στις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες χωρίς επαφή και εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία Paylib, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις ομάδες μας !

Πληρώστε με το τηλέφωνό σας: Εφαρμογές πληρωμής για κινητά

Σήμερα, το smartphone χρησιμοποιείται για πολλαπλές χρήσεις: κλήση, λήψη φωτογραφιών και βίντεο, σερφάρετε στο διαδίκτυο, παραγγείλετε online και πολλά άλλα: πληρώστε για τις αγορές σας χωρίς τραπεζική κάρτα. Πώς λειτουργεί η πληρωμή για κινητά ? Ποιες είναι οι διαθέσιμες εφαρμογές ? Και ποια τράπεζα θα επιλέξει να είναι σε θέση να πληρώσει με το τηλέφωνό σας ? Όλες οι απαντήσεις σε αυτόν τον ειδικό οδηγό.

Αμοιβή μήλου Πληρωμή Google Samsung Pay
Χρησιμοποιείται η τεχνολογία NFC NFC NFC
Ανώτατο όριο πληρωμής Χωρίς οροφή Χωρίς οροφή Χωρίς οροφή
Ωφελείται Μεγάλος αριθμός συμβατών τραπεζών
Χρησιμοποιήσιμο με το Apple Watch
Πληρωμή μεταξύ πιθανών ατόμων
Οροφές υψηλής πληρωμής
Συμβατό με όλους τους τύπους τερματικού πληρωμής
Πού να το κατεβάσετε ? κατάστημα της Apple Google Play Store Google Play Store
Galaxy Store

�� Πώς λειτουργεί η πληρωμή κινητής τηλεφωνίας ?

Έργα πληρωμής για κινητά Χάρη στην τεχνολογία NFC.

Η τεχνολογία NFC (για επικοινωνία κοντά στο πεδίο, η οποία μπορεί να μεταφραστεί από την “επικοινωνία κοντά στο πεδίο”) ορίζει ένα σύστημα επικοινωνίας μεταξύ δύο τερματικών εξοπλισμένων με αυτήν την τεχνολογία, σύντομη -range και χωρίς επαφή.

Για να λειτουργήσει, το NFC βασίζεται σε δύο τερματικά, έναν “ανακριτή”, τον άλλο “αναμεταδότη” που εξασφαλίζει την ανταλλαγή πληροφοριών. Τα δύο τερματικά μπορούν να είναι δύο τηλέφωνα, ένα smartphone και ένα ηχείο ή ένα smartphone και ένα τερματικό πληρωμής.

Καλό να γνωρίζετε εάν η τεχνολογία Bluetooth επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ δύο smartphones για παράδειγμα, οι δύο συσκευές πρέπει πρώτα να έχουν ζευγαρώσει. Αυτό δεν συμβαίνει με το NFC: δεν είναι προφανώς απαραίτητο να είναι σε θέση να ανταλλάξουμε δεδομένα μεταξύ δύο συμβατών τερματικών.

�� Πώς να πληρώσετε με τραπεζική κάρτα με το τηλέφωνό σας ?

Για Πληρώστε με τραπεζική κάρτα με τηλέφωνο Είναι πολύ απλό: απλά Ξεκλειδώστε το smartphone σας και προσεγγίστε το από τον τερματικό πληρωμής. Και αυτό είναι όλο.

Πληρώστε την επαφή με καμία επαφή με το τηλέφωνό σας έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τις πληρωμές χωρίς επαφή με πιστωτική κάρτα:

 • Smartphone πιο προσβάσιμο από μια πιστωτική κάρτα
 • Πάντα διαθέσιμη πληρωμή ·
 • Πολύ ασφαλή πληρωμή για κινητά χάρη στο υποχρεωτικό ξεκλείδωμα του smartphone
 • Πρακτική της δυνατότητας να λαμβάνετε μόνο για να πάρετε το smartphone σας για να κάνετε μια πληρωμή χωρίς επαφή
 • Το Carte Bleue χάνεται ευκολότερα από ένα smartphone
 • Χωρίς ανώτατο όριο για πληρωμές για κινητά.

✔️ Όλο και περισσότερες τράπεζες προσφέρουν πληρωμή για κινητά
✔️ PRACEDITIONER των συναλλαγών
✔️ Ασφάλεια εφαρμογών
✔ 11 δεν είναι οροφή (σε σύγκριση με την πληρωμή με κάρτα χωρίς επαφή)

Η λύση εξακολουθεί να είναι περιθωριακή
❌ Ακόμα πολλές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων από την πλευρά του χρήστη
❌ Ισχυρός ανταγωνισμός από την πληρωμή με κάρτα χωρίς επαφή

��‍ iPhone ή Android: Ποιες είναι οι εφαρμογές που πρέπει να πληρώσετε με το κινητό σας ?

Υπάρχει Διαφορετικές εφαρμογές για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πληρωμή smartphone. Η εφαρμογή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας θα εξαρτηθεί κυρίως από το μοντέλο του τηλεφώνου σας και την τράπεζά σας.

Η Google Pay ή η Samsung Pay για το Android της ?

Εάν είστε εξοπλισμένοι με τηλέφωνο Android, τότε έχετε τη δυνατότητα Κατεβάστε την εφαρμογή Google Pay Για να κάνετε τις αγορές σας απευθείας από το smartphone σας.

Εάν έχετε ένα τηλέφωνο από τη μάρκα Samsung, ένα αρκετά πρόσφατο και συμβατό μοντέλο, μπορείτε αντί της Google Pay Εγκαταστήστε την αίτηση πληρωμής για κινητά που αναπτύχθηκε από τη Samsung: Samsung Pay (ή το πορτοφόλι της Samsung). Σε ορισμένα μοντέλα της Samsung, η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη και δεν χρειάζεται καν να την κατεβάσετε ή να την εγκαταστήσετε μόνοι σας.

Apple Pay, η αίτηση για πληρωμή με το iPhone της

Εάν έχετε ένα iPhone, Η εφαρμογή πληρωμής για κινητά διαθέσιμη για εσάς από το Apple Store ονομάζεται “Apple Pay” (ή “πορτοφόλι μήλων”), σχεδιάστηκε ειδικά για να λειτουργεί κάτω από το σύστημα iOS.

Για να χρησιμοποιήσετε την Apple Pay, είναι πολύ απλό, απλά:

 • Μεταβείτε στην εφαρμογή από το smartphone σας
 • Κάντε κλικ στο “+” για να προσθέσετε μια κάρτα
 • Σαρώστε την κάρτα για να προσθέσετε
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες
 • Κάντε κλικ στο “Next” για να επικυρώσετε την προσθήκη.

Η αίτηση Paylib που αναπτύχθηκε από τις τράπεζες

21 γαλλικές τράπεζες έχουν συναντηθεί για να αναπτυχθούν Η δική τους αίτηση πληρωμής για κινητά: Paylib.

Η εφαρμογή προσφέρει 3 κύρια χαρακτηριστικά:

 • Paylib με φίλους: Χάρη στο Paylib, ένας απλός αριθμός τηλεφώνου είναι αρκετός για να επιστρέψει έναν αγαπημένο ή έναν φίλο. Ο δικαιούχος ενημερώνεται από το SMS και λαμβάνει τα χρήματα απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό
 • Δαπάνες ομάδας: Θέλετε να διαχειριστείτε τις δαπάνες ομάδας ? Η εφαρμογή Paylib σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα και να δηλώσετε τα έξοδα όλων
 • Paylib στο κατάστημα: Θέλετε να πληρώσετε για τα ψώνια σας στα καταστήματα με το smartphone σας ? Χάρη στην αίτηση Paylib, είναι δυνατόν, εάν είστε πελάτης ενός από τους 21 τραπεζικούς συνεργάτες Paylib.

Η αίτηση Paylib είναι διαθέσιμη μόνο εάν είστε πελάτης μιας από τις 21 τράπεζες εταίρων όπως το BNP Paribas, Bred, Ταμείο Ταμείου Ταμείου, Banque Populaire, Crédit Agricole, Monabanq, Société Générale ή ακόμα και Crédit Mutuel. Βρείτε την πλήρη λίστα απευθείας στον ιστότοπο Paylib

Χαίρομαι που γνωρίζετε αν έχετε ένα iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Paylib στο πλαίσιο πληρωμής με φίλους, αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πληρωμή κινητής τηλεφωνίας σε καταστήματα χωρίς επαφή, δεδομένης της πολιτικής της Apple σε αυτόν τον τομέα.

Garmin Pay: Πληρωμή χωρίς επαφή από ένα συνδεδεμένο ρολόι

Το Garmin Pay είναι μια λύση πληρωμής χωρίς επαφή που σας επιτρέπει να ορίσετε τις αγορές σας απευθείας από το ρολόι συνδεδεμένης μάρκας Garmin.

Οι τράπεζες που είναι συμβατές με τη λύση πληρωμής Garmin Pay είναι:

 • Advanzia;
 • Adyen;
 • Arkéa Private Banking;
 • Aumax για μένα?
 • BNP Paribas;
 • Bungeorama Banque;
 • Crédit Mutuel (Arkéa, Brittany, Massif Central, Sud-Oouest)
 • Καμπύλη;
 • Fortunéo;
 • Γονιδίωμα;
 • Γεια σας! ;
 • Μέγιστη;
 • PCS;
 • Prepaid Financial Serivces Ltd;
 • Περιστροφή;
 • WIRECARD CARD SOLUTIONS LIMITED;
 • Σοφός;
 • Μηδενική κάρτα.

Γενικά, η Garmin Pay μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα που δέχεται πληρωμή χωρίς επαφή. αλλά και σε αρκετά μεγάλα συστήματα δημόσιων συγκοινωνιών. Αυτό σας επιτρέπει να πληρώσετε τα ταξίδια σας, απευθείας με το συνδεδεμένο ρολόι Garmin, χωρίς πιστωτική κάρτα ή smartphone.

Fitbit Pay: Πληρωμή από ρολόι ή συνδεδεμένο βραχιόλι (ε)

Ο Fitbit έχει καθιερωθεί ως σημάδι αναφοράς στον κόσμο των φορέων, ιδίως όσον αφορά τα συνδεδεμένα ρολόγια και τα βραχιόλια.

Για να παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες στους χρήστες της, η Fitbit έχει αναπτύξει τη δική του λύση πληρωμής χωρίς επαφή: Fitbit Pay. Χάρη στην Fitbit Pay, οι ιδιοκτήτες βραχιόλι ή ρολόι Fitibit μπορούν να πληρώσουν τις αγορές τους απευθείας από το συνδεδεμένο αντικείμενο τους, χωρίς την ανάγκη για τραπεζική κάρτα ή ακόμα και ένα smartphone.

�� Ποιες τράπεζες θα επιλέξουν να πληρώσουν με το κινητό σας ?

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες οι τράπεζες δεν προσφέρουν πληρωμή καρτών μέσω κινητού τηλεφώνου και όλες οι τράπεζες που προσφέρουν πληρωμή από το smartphone δεν είναι απαραιτήτως συμβατές με όλες τις εφαρμογές πληρωμής για κινητά. εδώ είναι δικό μας Κορυφαίες 6 καλύτερες τράπεζες για πληρωμή χωρίς επαφή με το τηλέφωνό σας.

�� Μάθετε περισσότερα

�� Μάθετε περισσότερα

Γεια σου λογότυπο

Μάθε περισσότερα

Μάθε περισσότερα

�� Συχνές ερωτήσεις για εφαρμογές πληρωμής για κινητά

❌ Φαίνεται ότι μια άλλη εφαρμογή εμποδίζει την πρόσβαση στο Google Pay ?

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή από το Google Play Store και εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος που υποδεικνύει ότι μια άλλη εφαρμογή εγκατεστημένη στο smartphone σας μπλοκ Google Pay (μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης για παράδειγμα), πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας παραγγείνω Απενεργοποιήστε την υπεύθυνη αίτηση που επικαλύπτεται στο Google Pay.

Πηγαίνετε στη συνέχεια στις ρυθμίσεις του smartphone σας, στη συνέχεια, σε “Εφαρμογές”> “Ειδική Πρόσβαση” (ή “Ειδική Πρόσβαση των Εφαρμογών”)> “Στο προσκήνιο” (ή “υπέρθεση σε άλλες εφαρμογές”)> “Απενεργοποίηση”.

�� Πού μπορείτε να πληρώσετε με το κινητό σας ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πληρωμή για κινητά Σε οποιοδήποτε κατάστημα ή έμπορο εξοπλισμένο με τερματικό πληρωμής που υποστηρίζει “χωρίς επαφή”.

�� Χρειαζόμαστε WiFi για να κάνουμε μια πληρωμή για κινητά ?

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να έχετε ένα δίκτυο WiFi για να πληρώσετε μέσω τηλεφώνου. Το WiFi είναι μια ασύρματη σύνδεση που σας επιτρέπει να συνδέσετε μια συσκευή (smartphone, υπολογιστή) στο Διαδίκτυο. Μια πληρωμή με τηλέφωνο λειτουργεί χάρη στην τεχνολογία NFC, ένα είδος βελτιωμένου Bluetooth που επιτρέπει σε δύο πολύ στενά τερματικά να ανταλλάσσουν δεδομένα μεταξύ τους, όπως το smartphone σας και ένα τερματικό πληρωμής για παράδειγμα.

�� Υπάρχει πρόσθετο κόστος πληρώνοντας με τον φορητό υπολογιστή του ?

Με τίποτα. Η πληρωμή κινητής τηλεφωνίας χωρίς επαφή με τη χρήση του smartphone σας δεν δημιουργεί πρόσθετα έξοδα, Σύμφωνα με όλες τις τράπεζες που προσφέρουν αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

�� Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του smartphone σας, τι γίνεται αν η τραπεζική μου κάρτα είναι στο τηλέφωνό μου ?

Το σύστημα πληρωμών για κινητά είναι γενικά εντελώς ασφαλές: μια πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.

Εάν όμως πετάτε το smartphone σας (ή το χάνετε), Είναι καλύτερο να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις Προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις:

 • Επικοινωνήστε με τον χειριστή του κινητού σας και έχετε το μπλοκ γραμμής σας
 • Ενημερώστε την τράπεζά σας για την πτήση ή την απώλεια του smartphone σας, ο σύμβουλος μπορεί να απενεργοποιήσει την αίτηση απομακρυσμένης επαφής χωρίς επαφή
 • Σε περίπτωση πτήσης: υποβάλετε καταγγελία στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

�� Πώς να πληρώσετε χωρίς πιστωτική κάρτα ?

Εάν θέλετε να πληρώσετε τις αγορές σας χωρίς πιστωτική κάρτα ή πιστωτική κάρτα, Επιλέξτε την πληρωμή με smartphone χωρίς επαφή : Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε την πιστωτική σας κάρτα απευθείας στο τηλέφωνό σας (εάν η τράπεζά σας είναι συμβατή με την πληρωμή για κινητά) και στη συνέχεια μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας απευθείας χάρη στο τηλέφωνό σας.

�� Μπορώ να αφαιρέσω τα χρήματα με το smartphone μου ?

Ναι, μπορείτε να καταργήσετε πλήρως τα χρήματα από έναν διανομέα εισιτηρίων (DAB) χάρη στο smartphone σας.

Για να το κάνετε αυτό, απλά μεταβείτε στην εφαρμογή για κινητά της τράπεζάς σας, για να εισαγάγετε το ποσό που χρειάζεστε ακολουθώντας τις οδηγίες αίτησης. Μόλις κατηγορηθεί το ποσό, λαμβάνετε έναν κωδικό SMS για να ενημερωθείτε για το DAB για να αποσύρετε το εν λόγω ποσό.

�� Καλές προσφορές ��
Τραπεζικές προωθήσεις

Μέχρι Προσφέρονται 100 €

Μέχρι Προσφέρονται 230 €

Οι πιο διαβάζοντες οδηγοί χρηματοδότησης

 1. Αλλαγή Τράπεζας: Διαδικασίες, Εγχειρίδιο Χρήσης και Προθεσμία
 2. Δωρεάν τραπεζική κάρτα: βρείτε τις καλύτερες προσφορές !
 3. Μαύρη κάρτα: Ποιες προϋποθέσεις για να αποκτήσετε μια μαύρη κάρτα ?

Συγκρίσεις.FR: Ανεξάρτητος ιστότοπος πληροφοριών για τις τραπεζικές προσφορές στη Γαλλία

Σελύνη.Σημειώνεται πληροφορίες

από πελάτες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Λάβετε τις προσφορές ενημερωτικών δελτίων

Κάθε εβδομάδα, λάβετε μια παρακολούθηση καλών προσφορών και κόλπα για να μειώσετε τους λογαριασμούς σας.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Google Pay σήμερα

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε χρήματα στο Google Pay to Pay. Απλά προσθέστε μια μέθοδο πληρωμής, όπως μια πιστωτική κάρτα. Χρησιμοποιήστε το Google Pay με τον ίδιο τρόπο όπως η κάρτα σας.

Πού να χρησιμοποιήσετε το Google Pay
Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google Pay ?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Pay σε έναν αυξανόμενο αριθμό καταστημάτων, εφαρμογών και ιστότοπων. Εδώ είναι πώς να γνωρίζετε εάν η Google Pay είναι αποδεκτή.

Στα καταστήματα
Δεν χρειάζεται να δείτε το λογότυπο Google Pay για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργικότητα του καταστήματος. Εάν το κατάστημα αποδέχεται πληρωμή χωρίς επαφή, μπορείτε να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα από τα παρακάτω σύμβολα:

Σε εφαρμογές και σε ιστότοπους
Μπορείτε να πληρώσετε με το Google Pay μόλις δείτε αυτά τα λογότυπα.

Είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία στη χώρα μου ?
Ανακαλύψτε στο οποίο είναι διαθέσιμες οι χώρες Google Pay

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Pay ?

 1. Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας.
 2. Κρατήστε το τηλέφωνό σας πίσω στο τερματικό για μερικά δευτερόλεπτα.
 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Πληρώστε σε εφαρμογές και σε ιστότοπους

 1. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής, κάντε κλικ στο κουμπί “Google Pay”. Εάν είστε προσκεκλημένοι, επιλέξτε μια μέθοδο πληρωμής και εισαγάγετε τη διεύθυνση παράδοσής σας.
 2. επιβεβαίωσε την παραγγελία σου.