Πού να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ? Και να μην είναι λάθος, ηλεκτρικό σκούτερ, εμπειρογνώμονα αστικής κινητικότητας σε απευθείας σύνδεση

Ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων

Contents

Πολύ αριστερά στα παιδιά, τα σκούτερ έχουν σταδιακά γίνει ένας πραγματικός αστικός τρόπος μεταφοράς με τον ίδιο τρόπο όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα που ονομάζονται επίσης ποδήλατα με ηλεκτρική βοήθεια. Πράγματι, το ηλεκτρικό σκούτερ σάς επιτρέπει την εγγύηση για ψώνια, περπάτημα, εκτέλεση ενός συρόμενου αθλητισμού ή ακόμα και σας μεταφέρει στο χώρο εργασίας σας. Όλα αυτά ενώ σέβονται το νόμο στη Γαλλία.

Πού να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι ήταν απαραίτητο να αλλάξει ο τρόπος μετακίνησης. Η ρύπανση ήταν μια πραγματική μάστιγα, ήταν καιρός να ενεργήσω. Σήμερα, δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η μάστιγα έχει εξαφανιστεί, αλλά όλο και περισσότερα άτομα έχουν συνειδητοποιήσει ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν πλέον ο μόνος τρόπος να μετακινηθεί από ένα σημείο Β σε ένα σημείο Β.

Μετά τη μεγάλη δυναμική του ποδηλάτου, όλο και περισσότεροι χρήστες στράφηκαν σε γρήγορη, διασκεδαστική και συμπαγή κινητικότητα: το ηλεκτρικό σκούτερ. Αυτό το μηχάνημα έχει γίνει πιο εκδημοκρατισμένο σε λίγα χρόνια. Σήμερα είναι δυνατόν να πάρετε ένα στο Διαδίκτυο ή στα καταστήματα. Αλλά πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή ? Όχι μόνο είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μοντέλο αλλά και να γνωρίζετε πού να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ χωρίς να το μετανιώσετε αργότερα. Τα πλεονεκτήματα του Διαδικτύου, των μεγάλων εμπορικών σημάτων ή των μικρών καταστημάτων. Πηγαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο όσο το δυνατόν περισσότερο. Ποιο μέρος για ευνοεί ? Σας εξηγούμε !

Γιατί ένα ηλεκτρικό σκούτερ ?

Ακόμα πολύ προσβάσιμο για τους περισσότερους προϋπολογισμούς, το ηλεκτρικό σκούτερ πληροί την ανάγκη κινητικότητας πολλών χρηστών που επιθυμούν να μετακινηθούν εκτός από το αυτοκίνητο, το λεωφορείο, το σκούτερ ή το ποδήλατο. Με αυτήν την αποχαιρετιστήρια συσκευή, κυκλοφοριακές συμφόρηση, εφίδρωση, κόπωση κ.λπ. Χάρη στην κινητοποίηση, μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα και γρήγορα στην πόλη σας. Από το 2012, η ​​Mobilityurban μοιράστηκε στα δίκτυά της τους καλούς λόγους για να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ, έναν τρόπο εκδημοκρατισμού αυτού του μηχανήματος όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και δείχνοντας τα πολλά πλεονεκτήματά του σε καθημερινή βάση.

Εκτός από τα οφέλη της υγείας, της διάθεσης και του πλανήτη, το μεγαλύτερο όφελος είναι στο πορτοφόλι. Απλά συγκρίνετε την επένδυση που αντιπροσωπεύει η αγορά και η συντήρηση ενός αυτοκινήτου σε αυτό ενός EDPM, για να κατανοήσετε το καλό που κάνετε ! Έχουμε κάνει πολλά άρθρα σχετικά με το θέμα για να βρούμε στον ιστότοπό μας. Λοιπόν, πού να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ ? Θα σας καθοδηγήσουμε !

Electrique-Paris-Achat-Edpm

Διαβάστε επίσης; Πώς να επιλέξετε το ηλεκτρικό σας σκούτερ ?

Αγοράστε το ηλεκτρικό σας σκούτερ στο διαδίκτυο: Πραγματικό καλό σχέδιο ?

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο από το να πληκτρολογείτε στο Google “Buy Electric Scooter” και συναντήστε μια σειρά από ιστότοπους που σας προσφέρουν οχήματα σε όλες τις τιμές. Και ναι η τιμή. Ένας παράγοντας που μπορεί να επιβραδύνει ορισμένους μελλοντικούς αγοραστές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί Γάλλοι και Γάλλοι προτιμούν να στραφούν στο Διαδίκτυο για να επωφεληθούν από καλές προσφορές και επωφελείς προσφορές. Σήμερα είναι δυνατόν να βρείτε το Xiaomi Scooters σε απευθείας σύνδεση, σε καλή τιμή ή Ninebot, κ.λπ. στο Defy τιμές για όλους τους διαγωνισμούς. Ορισμένες περιόδους του έτους, όπως οι πωλήσεις χειμώνα, καλοκαίρι ή μαύρης Παρασκευής, σας επιτρέπουν επίσης να διασκεδάσετε ελέγχοντας τον προϋπολογισμό σας.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι σε θέση να αγοράσετε νέα στο Διαδίκτυο, είναι επίσης δυνατό να περάσετε από ιστότοπους εξειδικευμένους σε δεύτερες πωλήσεις μεταξύ ατόμων όπως το Leboncoin. Αυτές οι τοποθεσίες επιτρέπουν στους μικρούς προϋπολογισμούς να επενδύουν σε συσκευές ποιότητας χωρίς να χρειάζεται να σπάσουν την Piggy Bank τους. Προφανώς πριν αγοράσετε το μηχάνημά σας σε έναν χρησιμοποιημένο ιστότοπο, είναι σημαντικό να ελέγξετε και να ζητήσετε τις σωστές ερωτήσεις για να αποφύγετε απάτη.

Αγοράστε το skate σας για τοποθεσίες Marketplace (Amazon, Aliexpress. ), απάτη ή όχι ?

Μια εντυπωσιακή επιλογή προϊόντων και τιμών χαμηλότερες από το μέσο όρο, αγορά όπως Amazon, Alibaba, Cdiscount, Aliexpress προσφέρουν μοντέλα σκούτερ σε αφθονία. Θα βρείτε καλά -γνωστά μάρκες όπως Xiaomi, Etwow, κλπ. και λιγότερο γνωστές μάρκες ή ακόμα και “μη-Μάρτιες”. Αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε εύκολα να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, ξοδεύοντας λιγότερο από ό, τι στους επίσημους ιστότοπους της μάρκας ή στους ιστότοπους μεταπωλητών. Με την πρώτη ματιά, αγοράστε το EDPM σε αυτό το είδος ιστότοπου φαίνεται να είναι πολύ, αλλά προσέξτε ότι υπάρχουν κάποιες απογοητεύσεις:

  • Η απουσία συμβούλου: Εάν θέλετε να αγοράσετε το πρώτο σας ηλεκτρικό σκούτερ και να διστάσετε σε διαφορετικά μοντέλα, μην περιμένετε να έχετε σύμβουλο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του. Εδώ είστε ο μόνος για να κάνετε την επιλογή σας. Που μπορεί να είναι πολύπλοκο όταν δεν το γνωρίζετε πολύ στο περιβάλλον.
  • Σημαντικοί χρόνοι παράδοσης: Εάν είστε υπομονετικοί, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς, αλλά οι χρόνοι παράδοσης σε ιστότοπους όπως το Alibaba ή το Aliexpress μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτεροι. Μετρήστε 30 έως 40 ημέρες κατά μέσο όρο για να σας παραδώσει. Επιπλέον, αν υπάρχει ένα κακό πακέτο ακολουθήστε -up, μπορεί να μην λάβετε την παράδοσή σας: χαμένο πακέτο κ.λπ. Τα τελωνειακά τέλη για να λάβουν το πακέτο σας ενδέχεται επίσης να ζητηθούν.
  • Ο κίνδυνος πλαστών ή ζητήματα προτύπων: Ορισμένες αγορές δεν περνούν από επίσημους αντιπροσώπους (ευρωπαϊκές ή γαλλικές) της μάρκας για να πουλήσουν τα προϊόντα τους, αλλά απευθείας από χονδρεμπόρους που βρίσκονται στην Ασία. Με τη μετάβαση από τους ασιατικούς μεταπωλητές του, οι πιθανότητες είναι το σκούτερ σας να είναι μια πρώτη γενιά (ενώ έχει βελτιωθεί από το εμπορικό σήμα από τότε), μπορεί επίσης να υπάρξει πρόβλημα γαλλικών/ευρωπαϊκών προτύπων επειδή έρχεται άμεσα ασιατικοί χονδρέμποροι.
  • Εγγυήσεις και μετά από προβλήματα: Μπορεί να συμβεί ότι η εγγύηση μειώνεται σε 1 χρόνο αντί για 2 σε αυτές τις πλατφόρμες, τότε πρέπει να σας ενημερώσετε. Εάν το ηλεκτρικό σκούτερ που αγοράσατε προέρχεται απευθείας από έναν ασιατικό μεταπωλητή, μετά την υπηρεσία -sales μπορεί να είναι περίπλοκη για τη διαχείριση. Πράγματι, η τοποθεσία της (Κίνα) καθιστά την επισκευή λεπτή, δύσκολη, αν όχι αδύνατη: δυσκολία στην ένταξή τους ή την αποστολή του πακέτου.

Αυτά τα ζητήματα πρέπει να ληφθούν υπόψη εάν θέλετε να κάνετε μια αγορά με ειρήνη ή εάν θέλετε μια αποτελεσματική υπηρεσία μετά την πώληση για το μηχάνημά σας. Εάν αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς και ψάχνετε για τη χαμηλότερη τιμή, τότε αυτοί οι τύποι ιστότοπου είναι για εσάς.

Buy-sa-t-t-terlette-electrique-bon-plan-arnaque

Καλή προσφορά για να αγοράσετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας σε γαλλικούς εξειδικευμένους ιστότοπους μεταπωλητών

Έχετε πατριωτικό πνεύμα και θέλετε να βοηθήσετε τις γαλλικές εταιρείες ? Είναι όλα προς τιμήν σας, αλλά υπάρχει ένα πραγματικό πλεονέκτημα για εσάς να αγοράσετε τον ηλεκτρικό σας σκέιτερ στις περιοχές των γαλλικών μεταπωλητών ? Κινητό.Ο FR και οι συνάδελφοί του είναι όλο και περισσότερο παρόντες στο Google. Κοιτάζοντας τα φύλλα προϊόντων τους, πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί οι τιμές είναι υψηλότερες από ό, τι στις αγορές και σε άλλους ξένους ιστότοπους ? Η απάντηση είναι απλή.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ηλεκτρικών σκούτερ βασίζονται στην Κίνα. Ωστόσο, για να μπορέσουν να πουλήσουν τις συσκευές τους παγκοσμίως, οι περισσότεροι από αυτούς περνούν από μεταπωλητές. Αυτοί οι μεταπωλητές φροντίζουν για τη διανομή προϊόντων στη Γαλλία και στο διαδίκτυο. Φροντίζουν επίσης τη διαχείριση όλων των πτυχών του μάρκετινγκ: σεβασμό των ευρωπαϊκών προτύπων, των διαφημίσεων, μετά την υπηρεσία Sales κ.λπ. Επίσημοι εκπρόσωποι της μάρκας στη χώρα τους, διανέμουν τα προϊόντα της μάρκας μέσω του εμπορικού τους δικτύου ή της σκέψης μέσω εξειδικευμένων καταστημάτων, για παράδειγμα. Αλλά ποια είναι τα πλεονεκτήματα της διέλευσης αυτού του επίσημου διαδικτυακού δικτύου ?

  • Η συμμόρφωση του σκούτερ: Με τη συμπερίληψη γαλλικών μεταπωλητών, είστε σίγουροι για τη συμμόρφωση του μηχανήματος προς τα ευρωπαϊκά/γαλλικά πρότυπα.
  • Χωρίς παραποίηση: Αναπόφευκτα το προϊόν έχει επαληθευτεί από τον Γαλλικό Διανομέα, είστε σίγουροι ότι θα έχετε το πραγματικό μοντέλο και όχι. Εκτός αυτού, επωφελούνται ακόμη και από βελτιώσεις προϊόντων μετά την ανατροφοδότηση στο After -Sales Service: στεγανοποίηση, ενισχυμένες συγκολλήσεις κ.λπ.
  • Ταχύτερη και αποτελεσματική υπηρεσία -sales: Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε το μηχάνημά σας στην Κίνα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία After -Sales στη Γαλλία, επιστρέφοντας το μηχάνημα απευθείας στον επίσημο γαλλικό αντιπρόσωπο της μάρκας ή έναν από τους διανομείς της.

Θα καταλάβετε ότι οι ελαφρώς υψηλότερες τιμές μεταξύ των γαλλικών διανομέων οφείλονται στις υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω. Πράγματι, όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και εργασία, αλλά σας επιτρέπουν να κάνετε την αγορά σας E, όλη την εμπιστοσύνη και να έχετε μια συνέχεια -up.

Αγορά-Trottinette-Electrique-Magasin-Specialized-Edpm

Store-Shop Store-Trottinette-Electrique-Limoges

Αγοράστε το σκούτερ σε ένα κατάστημα αξίζει τον κόπο ?

Προτιμάτε φυσικά καταστήματα και όχι σε απευθείας σύνδεση ιστότοπους, μπορούμε να σας καταλάβουμε. Μερικοί από τους πελάτες μας, πριν ξεκινήσουν μια αγορά, προτιμούν να ανακαλύψουν το μηχάνημα, να το δοκιμάσουν, να θέτουν ζωντανές ερωτήσεις κ.λπ. Σήμερα, πολλά καταστήματα που ειδικεύονται στην πώληση του EDPM εμφανίστηκαν στη Γαλλία. Ομοίως, οι μεγάλες μάρκες και τα καταστήματα ποδηλάτων έχουν επίσης ξεκινήσει αυτήν την περιοχή. Αλλά γιατί να αγοράσετε στο κατάστημα όταν μπορείτε να αγοράσετε το online skate σας, φθηνότερο και χωρίς να μετακινηθείτε από το σπίτι μας ?

Για την υπηρεσία θα λάβετε. Όπως σας είπαμε προηγουμένως, όταν εισάγετε ένα εξειδικευμένο κατάστημα ή όχι, θα έχετε συχνά κάποιον που θα είναι παρών για να μάθετε για το προϊόν. Μπορείτε επίσης να το δείτε στην πραγματική ζωή, να το αγγίξετε ή ακόμα και να το δοκιμάσετε (ανάλογα με τα καταστήματα). Φυσικά η ποιότητα της υπηρεσίας διαφέρει από το ένα εμπορικό σήμα στην άλλη. Ποιο είναι λοιπόν το καλύτερο κατάστημα για να αγοράσετε το ηλεκτρικό σκούτερ του ?

Μπορούμε να αγοράσουμε ένα ηλεκτρικό σκούτερ σε μια μεγάλη περιοχή (Auchan, FNAC. Ουσία ?

Παρουσιάστε παντού στη Γαλλία, αυτά τα εμπορικά σήματα είναι προσβάσιμα στον μεγαλύτερο αριθμό. Προσφέρουν όλο και περισσότερο ορισμένα μοντέλα ηλεκτρικών σκούτερ: Xiaomi, Urbanglide κ.λπ. σε πολύ ελκυστικές τιμές. Ορισμένα από τα καταστήματά της έχουν μια υπηρεσία μετά -Sales, μπορείτε επίσης να δείτε το όχημα στην πραγματική ζωή και να το αγγίξετε. Αγοράζοντας ένα μεγάλο εμπορικό σήμα, είστε σίγουροι ότι δεν θα συναντήσετε παραποίηση. Ωστόσο, μπορεί να έχετε μερικά μειονεκτήματα.

Πράγματι, μια μεγάλη μάρκα δεν πωλεί μόνο ηλεκτρικά σκούτερ. Έτσι μπορεί να έχετε πιθανόν να συναντήσετε έναν σύμβουλο που δεν θα μπορέσει να σας δώσει όλες τις συμβουλές που περιμένετε, ακόμη και θα σας δώσει μόνο τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες σας. Το άλλο αρνητικό σημείο είναι η έλλειψη επιλογής, μην περιμένετε να δείτε δέκα/είκοσι μοντέλα στα ράφια. Γενικά, αυτές είναι συσκευές χαμηλής απόδοσης που προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές. Προφανώς, μερικές σημαντικές μάρκες αναπτύσσουν όλο και περισσότερο τον κατάλογό τους, προσφέροντας μοντέλα όπως η Xiaomi. Αλλά αν θέλετε ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο, μπορεί γρήγορα να απογοητευτείτε.

Ο άλλος κίνδυνος είναι ότι σε μια μεγάλη περιοχή η εγγύηση βρίσκεται στην απόδειξη που έχει γίνει ευκολότερη να οδηγήσει ή να ξεθωριάσει και γίνεται δύσκολο να παίξει το δικαίωμά της.

Μπορούμε να αγοράσουμε ένα σκούτερ σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα (κινητικότητα. Ουσία ?

Ακόμη και αν είναι όλο και περισσότερο παρόντες στη Γαλλία, τα εξειδικευμένα καταστήματα εξακολουθούν να είναι πολύ εγκατεστημένα σε μεγάλες πόλεις: Μασσαλία, Παρίσι, Τουλούζη, Λυών κ.λπ. Ορισμένες μάρκες όπως η δική μας αποφάσισαν επίσης να επενδύσουν σε μικρές πόλεις, να είναι πιο κοντά στους πελάτες τους. Για παράδειγμα, από τον Ιούλιο του 2021, η Mobilityurban έχει ανοίξει στο Limoges. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο εξειδικευμένο κατάστημα στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης αγοράς, σας συμβουλεύουμε να μεταβείτε σε αυτό το είδος καταστήματος επειδή θα σας προσφέρουν εξατομικευμένη υποστήριξη για να επιλέξετε τη μελλοντική σας κινητικότητα. Πράγματι, σε αυτά τα καταστήματα δεν θα έχετε έναν απλό πωλητή μπροστά σας, αλλά ένας πραγματικός ενθουσιώδης και ειδικός στον τομέα του. Αυτό δεν θα σας προσφέρει ένα μηχάνημα για να διογκωθεί ο κύκλος εργασιών του, αλλά η τέλεια κινητικότητα που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Ο στόχος είναι να σας ικανοποιήσουμε πλήρως και ότι μπορείτε να δείτε τα πραγματικά πλεονεκτήματα αυτού του EDPM στην καθημερινή σας ζωή.

Το άλλο πλεονέκτημα Για να αγοράσετε σε εξειδικευμένα καταστήματα είναι για την ποιότητα της υπηρεσίας μετά -sales. Θα σας ακολουθήσουν καθ ‘όλη τη χρήση του μηχανήματος: συντήρηση, τεχνικός έλεγχος, διάφορες επισκευές κ.λπ. Δεν χρειάζεται να τρέχετε δεξιά προς τα αριστερά, απλά πηγαίνετε στο κατάστημα. Προφανώς αυτό με κόστος και δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπετε τις τιμές ελαφρώς υψηλότερες από ό, τι σε τοποθεσίες αγορών ή μεγάλες μάρκες. Αλλά όπως λέμε τόσο καλά, για να έχουμε ένα ποιοτικό προϊόν και εξυπηρέτηση είναι μερικές φορές απαραίτητο να τεθεί η τιμή.

Πώς να επιλέξετε μεταξύ της αγοράς στο Διαδίκτυο και της αγοράς στα καταστήματα ?

Η αγορά στο Διαδίκτυο είναι μια εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, αλλά πάνω απ ‘όλα τη δυνατότητα για πολλούς πελάτες να αντέξουν οικονομικά ένα EDPM εάν δεν διαθέτουν καταστήματα κοντά στο σπίτι τους. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Όπως σας είπαμε προηγουμένως, στο Διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε τα πάντα. Καλό και λιγότερο καλό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτού ξεκινήσετε μια αγορά, σκεφτείτε να εξετάσετε τις συνθήκες πώλησης, τη θέση του ιστότοπου (γαλλικά ή ξένα) κ.λπ. Ειδικά αν θέλετε να επωφεληθείτε από μια αποτελεσματική υπηρεσία μετά από το πρόβλημα σε περίπτωση προβλήματος.

Το άλλο μικρό πρόβλημα αγοράζοντας στο Διαδίκτυο είναι ότι δεν γνωρίζουμε πάντα ποιο μοντέλο Orient. Γενικά θα τείνουμε να πάρουμε ένα φτηνό μοντέλο, ειδικά όταν ξεκινάμε, πιστεύοντας ότι αυτό το μοντέλο θα καλύψει όλες τις ανάγκες μας. Αλλά αν η χρήση που θέλετε να κάνετε είναι εντατική ή αν οι δρόμοι που πρόκειται να πάρετε είναι κακοί, πείτε στον εαυτό σας ότι το ηλεκτρικό σας σκούτερ με χαμηλό κόστος δεν θα κάνει πολύ. Εάν δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, σας συμβουλεύουμε να ευνοείτε τους ιστότοπους των εξειδικευμένων καταστημάτων (αν δεν μπορείτε να μετακινηθείτε στο κατάστημα). Γενικά, αυτοί οι ιστότοποι έχουν ζωντανή συνομιλία με έναν πραγματικό σύμβουλο πίσω από το ποιος θα σας συμβουλεύσει για το καλύτερο μοντέλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τώρα, αν μπορείτε να περάσετε στο κατάστημα, το συνιστούμε. Η αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ στο κατάστημα και ειδικά σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα θα σας επιτρέψει να συνομιλήσετε με έναν εξειδικευμένο πωλητή. Θα αφιερώσετε χρόνο για να εξηγήσετε τις ανάγκες σας σε αυτόν: ο τύπος του δρόμου που πρόκειται να πάρετε, τον αριθμό των χιλιομέτρων που θέλετε να κάνετε ανά ημέρα, κλπ. Εάν έχετε έναν προϋπολογισμό, σκεφτείτε να το αναφέρετε στον πωλητή, έτσι ώστε να μπορεί να σας προσφέρει ένα μοντέλο που αντιστοιχεί στο πορτοφόλι σας. Το πλεονέκτημα της αγοράς είναι ότι μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε το μηχάνημα των ονείρων σας. Για ορισμένους πελάτες επικυρώνει την επιλογή που είχε ήδη κάνει στο Διαδίκτυο ή τελικά να πάρει κάτι άλλο, επειδή το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται πλέον στις προσδοκίες τους. Να θυμάστε ότι Λαμβάνοντας ένα σκούτερ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, σας επιτρέπει να αποφύγετε πρόσθετα έξοδα επισκευής. Μιλώντας για την επισκευή το τελευταίο πλεονέκτημα της αγοράς σε ένα κατάστημα είναι η προσβάσιμη μετά την υπηρεσία Sales. Ένα πραγματικά καλό σημείο σε περίπτωση προβλήματος !

Δηλαδή: Στο MobilitiveBan που αγοράζετε στο κατάστημα ή στην ιστοσελίδα μας, δικαιούστε την υπηρεσία μετά -sales.

Συμπέρασμα, Αγορά στο Διαδίκτυο ή στο κατάστημα προσφορές, και τα δύο, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Είτε αγοράζετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας σε τοποθεσίες που προσφέρουν πολύ χαμηλές τιμές, μεταπωλητές, εξειδικευμένα ή όχι καταστήματα κ.λπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνετε την αγορά σας εν γνώσει σας: Θα ευνοείτε την ποιότητα ή την καλύτερη προσφορά ?

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έμπορος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αγορά σας (στο Διαδίκτυο ή στη Φυσική Μπουτίκ). Είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για την παροχή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών μετά την πώληση.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων

Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι ο πιο πρακτικός τρόπος κίνησης για τα μικρά και μεγάλα ταξίδια σας. Είτε για καθημερινή χρήση και πόλεις που συνδέονται με τις δημόσιες συγκοινωνίες, στη βροχή, στο κύκλωμα, στο Off-road, είτε στο τελευταίο χιλιόμετρο, αυτό το νέο μέσο αστικής μεταφοράς είναι μια ελαφριά, οικονομική και οικολογική λύση.

Στο Lisse Urban, επιλέγουμε τα καλύτερα μοντέλα και σας συμβουλεύουμε σύμφωνα με τις καθημερινές σας ανάγκες. Αξιοπιστία, αυτονομία, δύναμη, ταχύτητα, βάρος, ποιότητα. Η εμπειρία μας στη νέα κινητικότητα είναι στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση. Η αγορά του ηλεκτρικού σας σκούτερ στο Lisse Urbaine έχει πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα δίκτυα καταστημάτων και εργαστηρίων στη Γαλλία.

Το ηλεκτρικό σκούτερ Ninebot D18E

Dualtron pop

Teverun Fighter Ten / Ten Plus / 10 + ηλεκτρικό σκούτερ

Kuickwheel Aspire Pro Electric Electric Scooter

Electric Scooter Inmotion S1

VSETT Electric Scooter 9 -52 V 13 AH - Lite

Draisienne inokim ozo

Nami Klima One - Ενιαίος κινητήρας

Έχετε ερωτήσεις? Σας βοηθάμε να κάνετε τη σωστή επιλογή

Teverun Fighter Eleven / Eleven Plus Electric Scooter / 11 +

Ηλεκτρικό σκούτερ ορειβάτης

Εννέα ηλεκτρικό σκούτερ D28E

Inokim Quick 4 Hero

Vsett 8+ 48 V 16 AH - Pro

Speedway Mini 4 Pro Lite Electric Scooter

Nami klima 25ah klima 25ah

Το ηλεκτρικό σκούτερ Ninebot D38E

Ρεύμα Rs

Teverun Fighter Supreme Electric Scooter

E-twow booster se bluetooth ηλεκτρικό σκούτερ

VSETT 8 - 48 V 21AH Electric Scooter - Super

Inokim Quick 4 Super

Ninebot Ninebot Electric Scooter F2E που τροφοδοτείται από το Segway

King GT King GT King GT Electric Scooter

Nami Burn-E 2 ηλεκτρικό σκούτερ

VSETT Electric Scooter 9 -52 V 17.5 AH - Super

Inokim βόδι

Nami klima max 30ah

Ninebot Ninebot F2 Plus e Powured by Segway Electric Scooter

Vsett 9+ bimorator scooter -48v 21ah pro

Inokim oxo ηλεκτρικό σκούτερ

Ninebot Ninebot F2 Pro e Powered by Segway Electric Scooter

Dualtron Mini Special Bi-Motor

Nami Blast 25Ah Electric Scooter

Vsett 10+ δίδυμο σκούτερ - 60 V 20.8 AH - Lite

Dualtron Mini Limited / Special Brake Dualtron Electric Skletter

Nami Burn-E 3 ηλεκτρικό σκούτερ

VSETT 10+ 60V 25.6AH - Super

Ηλεκτρικό σκούτερ ninebot max g2 e powered by segway

Nami Burn-E 2 Max Electric Scooter

Dualtron Mini Double Brake Electric Scooter 13 Ah Red

Kaabo Wolf Warrior GT Pro + Electric Scooter

VSETT 10+ 60V 28AH VSETT 10+ SCOOETER - Pro

Speedtrott xm 350 αδιάβροχο ηλεκτρικό σκούτερ

Segway Ninebot kickscooter p65e ηλεκτρικό σκούτερ

Nami Blast Max 35Ah Electric Scooter

Vsett 11+ ηλεκτρικό σκούτερ

Segway / Ninebot Kickscooter P100SE Electric Scooter

Nami Burn-E 3 Max Electric Scooter

Εννέα kickscooter gt2 ηλεκτρικό σκούτερ

Speedway 5 - Μικροτόπων Ηλεκτρικό σκούτερ

Dualtron Blade x ηλεκτρικό σκούτερ

Dualtron Raptor 2 Μικροί ηλεκτρικό σκούτερ

Rovoron Kullter 60V ηλεκτρικό σκούτερ

Dualtron Eagle 60V 18AH Twin -Back Scooter

Dualtron Eagle Electric Scooter

Dualtron Spider 2 ηλεκτρικό σκούτερ

Ηλεκτρικό σκούτερ Dualtron City

Dualtron Victor Electric Scooter

Dualtron Victor Luxury Electric Scooter

Ισχυρό ηλεκτρικό σκούτερ Dualtron Thunder 2021

Ηλεκτρικό σκούτερ Dualtron achilleus

Dualtron Victor Luxury Plus Electric Scooter

Dualtron Spider Max Electric Scooter

Speedtrott xm 500 αδιάβροχο ηλεκτρικό σκούτερ

Electric Scooter: Έχετε συνοδεύεται από αστική συρόμενη, ειδικός στην αστική κινητικότητα στη Γαλλία

Η Urban Sliding έχει εξειδικευτεί από το 2015 στον τομέα της αστικής κινητικότητας, ιδίως το ηλεκτρικό σκούτερ σήμερα απαραίτητο στην πόλη. Υπάρχουν όλο και περισσότερα διάφορα και ποικίλα μοντέλα ηλεκτρικά σκούτερ στην αγορά σε όλες τις τιμές αγοράς. Δύσκολο να πλοηγηθείτε μεταξύ της προσφοράς. Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής για να επιλέξετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και σεβασμό του νόμου ? Σας υποστηρίζουμε σε όλη τη διαδικασία αγοράς σας και ακόμη και μετά την παράδοση χάρη στην υπηρεσία μετά -sales.

Το Urban Slide σας βοηθά να κάνετε την επιλογή της αγοράς σας επιλέγοντας για εσάς μια σειρά από ενήλικα πτυσσόμενα ηλεκτρικά σκούτερ, αξιόπιστη με την υπηρεσία μετά την πώληση (μετά την πώληση) ασφαλισμένη σε περίπτωση κατανομής στο Παρίσι.

Διστάσετε μεταξύ πολλών τιμών και θέλετε μια γνώμη ? Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας στο 01 80 87 51 20, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε. Σας υποστηρίζουμε για να κάνετε την καλύτερη επιλογή προϊόντων στη Γαλλία.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την απομάκρυνση στο κατάστημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλα τα ηλεκτρικά σκούτερ μας είναι εγγυημένα για 2 χρόνια και έχουμε τα δικά μας μετά από εργαστήρια εξυπηρέτησης στο Παρίσι και στη Γαλλία.

Οι 5 λόγοι για να επιλέξετε ένα ενήλικο πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ σε καθημερινή βάση

5-Grape-Choisir-a-Trottinette-Electrique3.jpg

Κινητικότητα
Το πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ σάς επιτρέπει να κινηθείτε γρήγορα με κινητικότητα. Η λήψη ηλεκτρικού σκούτερ για αγορά είναι να επιλέξετε την καθημερινή άνεση ταξιδιού, ενώ σέβεται το νόμο. Έχει ένα ποιοτικό φρένο που σας επιτρέπει να επιβραδύνετε σε ευθεία γραμμή ή με τη σειρά του.

Εξοικονόμηση χρόνου
Εκτός από το ταχύτερο από το περπάτημα, το ηλεκτρικό σκούτερ έχει επίσης την εγγύηση ότι δεν εξαρτάται πλέον από τις δημόσιες συγκοινωνίες και το αυτοκίνητο. Χωρίς αμφιβολία ότι το ηλεκτρικό σκούτερ θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο.

Πρακτικός
Είναι πραγματικό passout. Με την αναδιπλούμενη λειτουργία του μπορείτε να την μεταφέρετε οπουδήποτε κι αν πάτε. Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι μια μέση εγγύηση μεταφοράς μηδενικού μεγέθους. Μπορείτε επίσης να το βάλετε εύκολα στο σπίτι σας στην τσάντα μεταφοράς του. Το μικρό επιπλέον, βρείτε ένα θόρυβο χωρίς θόρυβο για τη μεγαλύτερη άνεση. Η γνώμη της υπηρεσίας μετά το Sales ? Δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε χωρίς ολόκληρη τη γραμμή !

Οικονομικός
Σε αντίθεση με ένα σκούτερ ή ένα αυτοκίνητο, το ηλεκτρονικό σκούτερ δεν καταναλώνει βενζίνη. Και στη Γαλλία, το κόστος της βενζίνης μπορεί να είναι φρένο. Μόλις αγοραστεί, αυτό το νέο μέσο κινητικότητας είναι πολύ κερδοφόρο. Τελικά, η αγορά αυτού του ηλεκτρονικού σκούτερ μπορεί να γίνει ακόμη πιο συμφέρουσα από ό, τι οι δημόσιες συγκοινωνίες όσον αφορά την τιμή και την εγγύηση.

περιβάλλον
Όταν η τεχνολογία σας επιτρέπει να συνδυάσετε χρήσιμο με ευχάριστο. Με ένα ηλεκτρικό σκούτερ επιλέγετε έναν εντελώς νέο τρόπο μετακίνησης, ο οποίος προσφέρει μια οικολογική εμφάνιση ενώ σέβεται τον πλανήτη. Και η απόσυρση της γραμμής ρύπανσης είναι ανεκτίμητη.

Ενώ περιμένετε να αγοράσετε ένα μοντέλο ? Βρείτε όλα τα μοντέλα μας και τα εμπορικά σήματα μας, Dualtron, E-Twow, Vsett, Nami, Kuickwheel ή Kaabo.

Πώς να επιλέξετε το ηλεκτρικό σκούτερ ή τον ενήλικα ηλεκτρικό σκέιτερ σας ?

Ένα νέο αστικό μέσο μεταφοράς

Πολύ αριστερά στα παιδιά, τα σκούτερ έχουν σταδιακά γίνει ένας πραγματικός αστικός τρόπος μεταφοράς με τον ίδιο τρόπο όπως τα ηλεκτρικά ποδήλατα που ονομάζονται επίσης ποδήλατα με ηλεκτρική βοήθεια. Πράγματι, το ηλεκτρικό σκούτερ σάς επιτρέπει την εγγύηση για ψώνια, περπάτημα, εκτέλεση ενός συρόμενου αθλητισμού ή ακόμα και σας μεταφέρει στο χώρο εργασίας σας. Όλα αυτά ενώ σέβονται το νόμο στη Γαλλία.

Πρακτικό, εύχρηστο και οικονομικό σε χρήση, αυτό το μοντέλο, μαύρο ή κόκκινο, που τώρα κατακτούν ενήλικες και περιουσιακά στοιχεία που αναζητούν αξιόπιστα και ταχεία μέσα ταξιδιού στην πόλη σε χαμηλότερη τιμή χωρίς να είναι εκτός νόμου. Η ποιότητα είναι εκεί.

Όλο και πιο δημοφιλείς στους ενήλικες, καθιστούν επίσης δυνατή την υπέρβαση των δημόσιων συγκοινωνιών και του αυτοκινήτου σε ταξίδια των οποίων η απόσταση που διανύθηκε παραμένει σύντομη για την εγγύηση της μπαταρίας. Ωστόσο, δεν πρέπει να επιλέξετε το τυχαίο ηλεκτρικό σκούτερ σας. Η γνώμη ενός ειδικού μπορεί να είναι καλή ιδέα. Πράγματι, το ηλεκτρικό σκούτερ πρέπει να αντιστοιχεί στις ανάγκες σας, σεβασμό σε σχέση με το περιβάλλον χρήσης σας. Αυτές οι πτυχές θα διασχίσουν την επιλογή σας.

Τα δύο στυλ χρήσης του ηλεκτρικού σκούτερ:

1. Αγοράστε ένα μοντέλο ηλεκτρικού σκούτερ για αντικατάσταση ή εκτός από τις παραδοσιακές μεταφορές
Με ένα ηλεκτρικό σκούτερ, μπορείτε να αντικαταστήσετε το ταξίδι, το λεωφορείο, το αυτοκίνητο ή το σκούτερ με ένα ηλεκτρικό επαναφορτωμένο σκούτερ μπαταρίας. Είναι αλήθεια ότι η αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ αντιπροσωπεύει μια επένδυση στην αρχή. Είναι απαραίτητο κατά μέσο όρο μεταξύ 549 και 1289 ευρώ για τους κατοίκους της πόλης. Ωστόσο, αυτή η τιμή αποσβένεται γρήγορα καθώς χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό σκούτερ και δεν γίνεται πλέον μαύρο σημείο. Μέσω αυτής της ηλεκτρικής απόκτησης, απελευθερώσατε τον εαυτό σας από την πληρωμή της βενζίνης που είναι απαραίτητη για το αυτοκίνητό σας και το σκούτερ, από την κάρτα λεωφορείου/μετρό … δεν είναι πλέον φρένο στην κίνηση ανεξάρτητα από την έκδοση. Τα καυσαέρια θα αποσυρθούν.

Τελικά, η χρήση ενός ηλεκτρικού σκούτερ προσφέρει συνολική ελευθερία εγγυημένη με χαμηλότερο κόστος. Η ποιότητα είναι εξαιρετικά παρόν είτε πρόκειται για μια έκδοση Minimotor είτε για μια έκδοση Ninebot. Μόλις γίνει η παράδοση και η απόσυρση, δώστε τη γνώμη σας στην υπηρεσία After -sales.

2. Αγοράστε ένα ηλεκτρικό σκούτερ για να αντικαταστήσετε το περπάτημα
Σε αντίθεση με ένα ηλεκτρικό σκούτερ, η ταχύτητα προόδου ενός ενήλικα είναι μεταξύ 5 και 6 χλμ./. Ενώ ένα ηλεκτρικό σκούτερ μπορεί να φτάσει τα 25 – 35 km/h κατά μέσο όρο στο διαδίκτυο. Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι επομένως 5 φορές έως 7 φορές ταχύτερα από τα βήματα, τα οποία αντιπροσωπεύουν σημαντικό χρόνο εξοικονόμησης. Το κύριο πλεονέκτημα του ηλεκτρικού σκούτερ είναι επίσης να αποφεύγονται ατυχές διανοήσεις καθώς και μια δύσπνοια που προκαλείται από σωματική δραστηριότητα από 6 km/h. Είναι η μπαταρία και ο ενισχυτής από το σώμα σας.

3. Επιλέξτε το βάρος του ηλεκτρικού σας σκούτερ
Το βάρος είναι μια σημαντική μεταβλητή που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την αγορά ενός προϊόντος στο κατάστημα ως ηλεκτρικό σκούτερ: αυτό επηρεάζει έντονα τη δύναμη του μηχανήματος καθώς και την καθημερινή του εγγυημένη φορητότητα.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο ενηλίκων έχει χρέωση που κυμαίνεται μεταξύ 10 και 25 κιλών. Κατά τη χρήση, η μάζα θα γίνει αισθητή από την ικανότητά σας να μεταφέρετε το σκούτερ σας στη μεταφορά ή στις σκάλες για παράδειγμα.

Η ελαφρότητα καθορίζει επίσης τον εξοπλισμό επί του σκάφους: οι βαρύτεροι είναι επίσης εκείνοι που έχουν την καλύτερη τελική ταχύτητα και τη μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στο μέγεθος της μπαταρίας -του σκάφους και του ενισχυτή που βρίσκεται στον κινητήρα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μπαταρίας. Ωστόσο, στην Urban Sliding, τα ενήλικα πτυσσόμενα ηλεκτρικά σκούτερ είναι εξοπλισμένα με μπαταρία λιθίου που προσφέρει καλύτερη ποιότητα από την άποψη της έρματος/αυτονομίας, γεγονός που τους καθιστά πιο αποτελεσματικούς. Υπάρχουν στην αγορά, μερικά σκούτερ, όπως το Kaabo, με ηλεκτρική βοήθεια με μπαταρίες μολύβδου. Πράγματι κοστίζει λιγότερο, αλλά η μάζα τους είναι σημαντική και επομένως πιο ογκώδης.

4. Επιλέξτε τη δύναμη του ενήλικου ηλεκτρικού σκούτερ σας
Η ποιότητα και η τιμή διακρίνονται από μεγάλες διαφορές ισχύος που παρέχονται από τον ενισχυτή του κινητήρα και την μπαταρία: η ισχύς του προϊόντος εκφράζεται σε watts και κυμαίνεται μεταξύ 250W και 600W. Υπάρχουν επίσης μοντέλα, όπως το Kaabo in Black, που υπερβαίνουν τα 3000W, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και πολύ ακριβά μοντέλα.

Κατά τη χρήση, η ισχύς δεν επηρεάζει την αυτονομία του σκούτερ σας, αλλά έχει πραγματική επίδραση στην ταχύτητα και την επιτάχυνση: οι χρήστες που αναζητούν απόδοση και οι ζωντανές επιταχύνσεις θα πρέπει να στραφούν σε πιο ισχυρές χρήσεις.

Για τους χρήστες αρχαρίων, συνιστούμε μοντέλα με μέτρια ισχύ υπέρ της καλύτερης αυτονομίας και μειωμένου βάρους για να σας προσφέρουμε μια καλύτερη καθημερινή εμπειρία για χρήση.

5. Αυτονομία και άνεση του μελλοντικού σας ηλεκτρικού σκούτερ
Για τους τακτικούς χρήστες και εκείνους που ταξιδεύουν από αποστάσεις άνω των 5 χιλιομέτρων την ημέρα, η επιλογή τύπου τροχών είναι εξίσου σημαντική με την μπαταρία και τον κινητήρα έτσι ώστε το προϊόν σας να παραμένει ευχάριστο σε καθημερινή βάση κατά την εύρεση της καλύτερης τιμής. Η διάμετρος των τροχών κυμαίνεται γενικά μεταξύ 6 και 12 ίντσες και υπάρχουν δύο τύποι τροχών: οι σκληροί τροχοί (“Erase”) και οι φουσκωτά τροχοί ελαστικών.

Για περιστασιακές χρήσεις σε μη αποδοχές γης, οι τροχοί από καουτσούκ υποδεικνύονται όλοι. Από την άλλη πλευρά, προτείνουμε ένα μοντέλο εξοπλισμένο με φουσκωτά ελαστικά για κατεστραμμένα εδάφη και τακτικούς χρήστες που αναζητούν ένα μοντέλο ικανό να απορροφούν κραδασμούς λόγω εμποδίων στον Daily Road. Για παράδειγμα, αυτή είναι η περίπτωση του Kaabo in Black.

Όσον αφορά την αυτονομία, οι περισσότερες καταχωρήσεις και κύκλοι στην περιοχή προσφέρουν αυτονομία μεταξύ 20 και 35 χιλιομέτρων, η οποία είναι αρκετά επαρκής για καθημερινή αστική χρήση.

Για τους χρήστες που αναζητούν μια έκδοση υψηλής αυτονομίας, προσφέρουμε μοντέλα υψηλής απόδοσης της μάρκας Minimotors της οποίας η αυτονομία φτάνει τα 100 χιλιόμετρα με το μέγιστο φορτίο του: μπορείτε επομένως να τα χρησιμοποιήσετε για αρκετές ημέρες (ή ακόμα και εβδομάδες !) Αμέσως χωρίς επαναφόρτιση.

6. Τι προϋπολογισμός για ένα ηλεκτρικό σκούτερ ενηλίκων ?
Σε αντίθεση με τα παιχνίδια των παιδιών, τα ηλεκτρικά σκούτερ για ενήλικες πρέπει να είναι σε θέση να φέρουν σημαντικό βάρος (έως 100-120 κιλά) και να προσφέρουν αυτονομία αρκετών δεκάδων χιλιομέτρων για να επιτρέψουν καθημερινές εκδρομές.

Φυσικά, τα ηλεκτρικά σκούτερ για ενήλικες είναι επομένως πιο ακριβά: η Urban Sliding και η υπηρεσία μετά -sales σας προσφέρουν φθηνά και προσβάσιμα ηλεκτρικά σκούτερ σε λιγότερο από 500 ευρώ, αλλά τα οποία εξακολουθούν να επωφελούνται από μια σειρά από 30 χλμ. Και ένας κινητήρας 25 km/h Ταχύτητα (συγκρατημένη). Ένας πραγματικός αναμνηστικός για να προχωρήσει χωρίς να μείνει πίσω.

Για τους τακτικούς χρήστες που αναζητούν ένα αποτελεσματικό μοντέλο για καθημερινή χρήση, προσφέρουμε ισχυρά ηλεκτρικά ηλεκτρικά σκούτερ προσβάσιμα από 750 ευρώ από μάρκες e-twow, minimotors και inokim.

Παρόλο που η αγορά ενός ηλεκτρικού σκούτερ αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη επένδυση στην αρχή, αποσβένεται γρήγορα σε σύγκριση με το κόστος συντήρησης και χρήσης αυτοκινήτου, σκούτερ ή ακόμα και δημόσιων συγκοινωνιών: είναι επομένως μια κερδοφόρα επένδυση και είναι ιδανικά κατάλληλη για τους κατοίκους της πόλης !

Η επιλογή ενός ηλεκτρικού σκούτερ κάνει μια έξυπνη και οικολογική αγορά για να μετακινηθεί σε καθημερινή βάση με οικονομικό τρόπο.

Θα βρείτε την επιλογή των trots online online. Το Urban Slide είναι επίσημος μεταπωλητής μεγάλων εμπορικών σημάτων. Τα καταστήματα μας στο Παρίσι, η Λιλ, η Λυών και ο Ρεν είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.