Αναζητήστε έναν αριθμό που δεν έχει κλείνει να επικοινωνήσετε με μια εξυπηρέτηση πελατών ή κωφούς και δύσκολη πρόσβαση στην ακοή, αποτυχίες στο διαδίκτυο και προβλήματα δικτύου σήμερα στη Γαλλία

Οι καταστροφές στο διαδίκτυο και τα προβλήματα δικτύου αναφέρθηκαν σήμερα

Contents

Το να καλύπτεται από ίνες δεν αρκεί για να αποφευχθεί τα προβλήματα δικτύου στο σπίτι. Είναι επίσης απαραίτητο να επιλέξετε μια συνδρομή που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας (τιμή, επιλογή τηλεόρασης, χωρίς υποχρέωση κ.λπ.Ουσία. Από το συγκριτή κουτιού ινών, ταξινομήστε τις προσφορές και βρείτε το καλύτερο κουτί.

Επικοινωνήστε με μια εξυπηρέτηση πελατών

ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩ.Το COM σας βοηθά να επικοινωνήσετε με μια εξυπηρέτηση πελατών:
– Περισσότεροι από 150.000 δωρεάν τηλεφωνικοί αριθμοί που βρέθηκαν και επαληθεύτηκαν από την ομάδα
– Email, ταχυδρομικά έντυπα και διευθύνσεις κοινωνικών δικτύων
– Πρακτική καταγγελία και τερματισμός των φύλλων

Δεν βρήκαμε έναν αριθμό που δεν έχει εναρμονιστεί “Lebara-Mobile” στη βάση. Κάνετε μια άλλη αναζήτηση παραπάνω σε περίπτωση εντυπωσιακού σφάλματος !

Εάν δεν έχετε κάνει λάθος και δεν έχουμε βασικά αυτή την εταιρεία, θα αναζητήσουμε τον μη και τους μηχροειδείς αριθμούς της. Εισαγάγετε το email σας παρακάτω για να προειδοποιηθεί αμέσως μόλις προσθέσαμε:

Προσιτότητα

Ενεργοποιήστε τους κωφούς και σκληρά ακρόασης

ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩ.COM, 1ος κατάλογος χωρίς αποκλεισμούς για κωφούς και σκληρά ακρόαση, σας επιτρέπει να εμφανίσετε τις υπηρεσίες στο LSF, LPC, τις υπηρεσίες πελατών σας ως προτεραιότητα.
Μάθε περισσότερα

Ειδικό Covid
Βρείτε ένα κέντρο προβολής Covive Ένα κέντρο εμβολιασμού Covviv κοντά στη διεύθυνσή σας και αποκτήστε πρόσβαση στον δωρεάν αριθμό και τις πληροφορίες για τη λήψη ραντεβού.

    Δωρεάν κλήση

Βρείτε την αλληλογραφία μεταξύ ενός προσαυξρωμένου αριθμού που ξεκινά με 0899, 0892 .. και τον αριθμό “geocodé” που αρχίζει με 01, 02, 03, 04, 05 ή 09 !

Εξοικονόμηση χρόνου ! Σταματήστε με χαμένο χρόνο με αυτόματους ανταποκριτές! ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩ.Το COM σας δίνει μια επισκόπηση του φωνητικού μενού για να μάθετε ποια κλειδιά για να πατήσετε πριν πραγματοποιήσετε την κλήση σας.

Έχετε βρει έναν δωρεάν αριθμό που δεν βρίσκεται στη βάση δεδομένων μας ? Ή έναν εναλλακτικό αριθμό για να προσεγγίσετε μια εταιρεία που δεν απαντά ? Μοιραστείτε το για να απολαύσετε όλη την κοινότητα !

    Προσθέστε μας στα αγαπημένα σας

Για να μας βρείτε εύκολα, μην ξεχάσετε να προσθέσετε στα αγαπημένα ή τους σελιδοδείκτες σας πατώντας:
Ctrl+d σε υπολογιστή ή cmd+d σε mac

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιήσει cookies για διαφημίσεις, κοινωνικά δίκτυα και εργαλεία ανάλυσης

© 2011-2022 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Οι καταστροφές στο διαδίκτυο και τα προβλήματα δικτύου αναφέρθηκαν σήμερα

290 κινητές αναλύσεις και 2307 σταθερές καταστροφές έχουν αναφερθεί σήμερα σε Orange, SFR, Free και Bouygues.

Banner mea desktopMEA Mobile Banner

Βρείτε τις βλάβες γύρω σας

Χάρτης Baromerter France

Κάντε κλικ για φόρτωση της κάρτας

Το να καλύπτεται από ίνες δεν αρκεί για να αποφευχθεί τα προβλήματα δικτύου στο σπίτι. Είναι επίσης απαραίτητο να επιλέξετε μια συνδρομή που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας (τιμή, επιλογή τηλεόρασης, χωρίς υποχρέωση κ.λπ.Ουσία. Από το συγκριτή κουτιού ινών, ταξινομήστε τις προσφορές και βρείτε το καλύτερο κουτί.

Bouygues Special Series Bbox Fiber

Καταστάσεις στο Διαδίκτυο και προβλήματα δικτύου

Τις τελευταίες 24 ώρες, 2597 αναλύσεις έχουν αναφερθεί στη Γαλλία, όλοι οι χειριστές συνδυάζονται (πορτοκαλί, bouygues, SFR και δωρεάν). 290 είναι κινητές αποτυχίες και ανησυχίες και SMS ή κινητό διαδίκτυο. 2307 είναι σταθερές αποτυχίες και επηρεάζουν το δίκτυο ουσιών ή ADSL των χειριστών.

Καταστάσεις στο Διαδίκτυο από τον χειριστή

Το Free Mobile είναι ο χειριστής που έχει τις περισσότερες καταστροφές, σταθερή και κινητά σε συνδυασμό, σήμερα στη Γαλλία (2059). Αντίθετα, η Orange έχει τις μικρότερες βλάβες (75). Σήμερα αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης στο σταθερό και/ ή το κινητό δίκτυο του χειριστή σας ? Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να αναφέρετε μια κατανομή.

213 κατασχέσεις

στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

1846 κατασχέσεις

Στο σταθερό δίκτυο

31 κατασχέσεις

στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

275 κατασχέσεις

Στο σταθερό δίκτυο

27 κατασχέσεις

στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

130 κατασχέσεις

Στο σταθερό δίκτυο

19 κατασχέσεις

στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

56 κατασχέσεις

Στο σταθερό δίκτυο

Ανακαλύψτε κινητές και σταθερές αποτυχίες δικτύου στην πόλη σας

Προβλήματα δικτύου για κινητά

Τρέχουσες κινητές βλάβες

Υπάρχουν σήμερα 290 κινητές αναλύσεις σε όλη τη Γαλλία, όλοι οι χειριστές συνδυάζονται.

290 κατασχέσεις

Κινητές καταστροφές τις τελευταίες 15 ημέρες

Ακολουθήστε την εξέλιξη των αναλύσεων τις τελευταίες 15 ημέρες για κάθε χειριστή.

Πώς να ενισχύσετε το ποσοστό κινητής τηλεφωνίας 4G ή 5G σε περίπτωση βλάβης ?

Προς το παρόν αντιμετωπίζετε προβλήματα δικτύου από το smartphone σας ? Πρέπει σίγουρα να αλλάξει την ταχύτητα σύνδεσης κινητού σας. Η διεξαγωγή δοκιμής ροής κινητής τηλεφωνίας σας επιτρέπει να το ελέγξετε. Θα σας δώσουμε επίσης συμβουλές για να βελτιώσετε τη χρέωση στο Διαδίκτυο.

82.44 Λήψη MB/S
15.76 Μεταφόρτωση MB/S
Κινητή ροή στη Γαλλία το 2022
Και εσύ, ποια είναι η ροή σου ? Κάντε τη δοκιμή ροής κινητού. Χρέωση

Ποιος χειριστής καλύπτει καλύτερα τη διεύθυνσή σας ?

Εάν αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα σύνδεσης, Συνιστάται να αλλάξετε τον χειριστή. Για να είστε βέβαιος να επωφεληθείτε από την καλή λήψη και να μεταφορτώσετε την απόδοση από το τηλέφωνό σας, πάρτε μια δοκιμή δικτύου για κινητά για να μάθετε ποιοι στο SFR, Bouygues Telecom, Orange ή Free Mobile καλύπτουν την καλύτερη διεύθυνση 4G και 5G σας.

92% κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία
Ποιος είναι ο καλύτερος χειριστής κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι ?

Ελέγξτε την κάλυψη των 4G και 5G στην τοποθεσία σας

Να γνωρίζετε ότι οι αποτυχίες του δικτύου κινητής τηλεφωνίας δεν είναι η μόνη αιτία προβλημάτων σύνδεσης. Αυτό μπορεί απλώς να οφείλεται στο γεγονός ότι ο τρέχων χειριστής σας δεν έχει αρκετά καλό κινητό κάλυψη στο σπίτι σου. Από την κάρτα κάλυψης 4G και 5G, ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες της κάλυψης κινητής τηλεφωνίας στην πόλη σας.

Χάρτης του γραφικού στοιχείου της Γαλλίας

Ποια είναι η κάλυψη κινητής τηλεφωνίας στην πόλη σας ?

Αλλάξτε το πακέτο σας για να αποφύγετε προβλήματα δικτύου

Εάν δεν είναι η πρώτη φορά που έχετε υποβληθεί σε κινητό δίκτυο, ήρθε η ώρα να σταματήσει. Συνιστούμε να αλλάξετε το σχέδιό σας για έναν άλλο χειριστή κινητού τηλεφώνου. Βρείτε το πακέτο συγκριτή και βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας (φθηνές, χωρίς διάρκεια, μπλοκαρισμένο πακέτο κ.λπ.Ουσία.

Lyca Mobile 5G 80 GB
Η θέση κινητής τηλεφωνίας των 120 GB
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΗΤΗ 120 GB

Πώς να γνωρίζετε εάν έχει αναφερθεί μια κατανομή στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σήμερα ?

Χάρη στη σελίδα μας αφιερωμένη στις κινητές βλάβες που αναφέρθηκαν σήμερα από τους φορείς εκμετάλλευσης, ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο όλων των καταστροφών που επηρεάζουν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Όλοι οι χειριστές (Orange, SFR, Bouygues Telecom, Free Mobile) περιλαμβάνονται στο εργαλείο μας. Καμία κατανομή δεν θα δραπετεύσει. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση της επιλογής σας και να πατήσετε το κουμπί “Δείτε τις αναλύσεις” για να ξεκινήσετε την αναζήτηση. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των Antenged Mobile Relay κεραίες στις διαδραστικές κεραίες μας, να δείτε το ιστορικό, να αποκτήσετε πρόσβαση στη διανομή των καταστροφών ανά κατηγορία (Διαδίκτυο, κλήσεις, SMS).

Το τηλέφωνό μου δεν καταγράφει πλέον το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, τι να κάνω ?

Συγκράτε τακτικά ή περιστασιακά προβλήματα κινητής τηλεφωνίας από το τηλέφωνό σας, είτε να πάτε στο διαδίκτυο, να κάνετε κλήσεις ή να στείλετε SMS ? Για την επίλυση αυτού του προβλήματος σύνδεσης, πρέπει να επαληθευτούν διάφορα στοιχεία. Χάρη στον οδηγό μας αφιερωμένο στις λύσεις για την επίλυση προβλημάτων δικτύου κινητής τηλεφωνίας, θα ξέρετε τι να κάνετε. Πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλά σημεία: Ελέγξτε εάν ο χειριστής σας έχει αναφέρει μια κατανομή κοντά σας, δοκιμάστε την κάλυψη για κινητά στη διεύθυνση, διαμορφώστε το τηλέφωνό σας, βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM σας λειτουργεί κ.λπ.

Ποιες είναι οι καταστροφές δικτύου κινητής τηλεφωνίας ?

Οι καταστροφές δικτύου κινητής τηλεφωνίας μπορούν να οφείλονται σε ένα εθνικό περιστατικό που επηρεάζει ταυτόχρονα όλους τους χειριστές, πορτοκαλί, SFR, Bouygues Telecom και δωρεάν κινητό, όπως ο ισχυρός κακός καιρός που θα είχε καταστρέψει τις κεραίες δικτύου, τη βροχή, μια καταιγίδα χιονιού ή ακόμα ζεστό καιρό. Πράξεις βανδαλισμού, όπως περικοπές καλωδίων ή κλοπή εξοπλισμού. Τέλος, συμβαίνει ότι η εργασία πραγματοποιείται σε δήμους, οι οποίες δυστυχώς μπορούν να προκαλέσουν προσωρινές αποτυχίες δικτύου στον τομέα.

Σε περίπτωση παρατεταμένης αποτυχίας του κινητού δικτύου, μπορώ να λάβω αποζημίωση ?

Εάν είστε θύμα δικτύου Διαδικτύου, κλήσεις ή SMS, Extended, ο χειριστής σας θα σας προσφέρει αναμφισβήτητα αποζημίωση ή αποζημίωση. Για να μάθετε περισσότερα, σας συμβουλεύουμε να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών του χειριστή του κινητού σας και να ανταλλάξετε μαζί του το θέμα. Το ποσό της αποζημίωσης καθώς και η περίοδος δράσης του χειριστή εξαρτάται από το καθένα από αυτά. Σύμφωνα με το άρθρο L 121-20-3 του Κώδικα Καταναλωτών, “οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν υποχρέωση αποτελεσμάτων και πρέπει στη συνέχεια να αντισταθμίσουν τους συνδρομητές τους για τη ζημιά που τους προκάλεσε η αποτυχία.”Οι φορείς εκμετάλλευσης γενικά δημιουργούν μια καταγγελία στον ιστότοπό τους στον ιστότοπό τους.

ADSL και Internet Internet

Οι βλάβες των ινών και των ADSL σε εξέλιξη

Υπάρχουν σήμερα 2307 αναλύσεις στο διαδίκτυο σε όλη τη Γαλλία, όλοι οι χειριστές συνδυάζονται.