Γίνετε νέος πελάτης πορτοκαλιού: Πώς να εγγραφείτε?, Όλα τα πακέτα πορτοκαλιού κινητού με τηλέφωνο

Orange Mobile Package με τηλέφωνο τελευταίας γενιάς

Contents

Μόλις εγγραφεί στην προσφορά του Κουτί πορτοκαλιού ή στο κινητό του σχέδιο, θα επωφεληθείτε πολλές ευκαιρίες, Ειδικότερα:

Γίνετε νέος πελάτης πορτοκαλιού: Πώς να εγγραφείτε ?

Προσφορά του τοπικού βρόχου, η Orange χρησιμοποιεί ένα από τα ταχύτερα δίκτυα πολύ υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία. Εκτός από τις αποκλειστικές του προσφορές, ο χειριστής είναι γνωστός για τα πακέτα συνδρομής του Διαδικτύου και. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε πορτοκαλί οπτικές ίνες ή ADSL υπό ορισμένες συνθήκες. Εάν ένας από αυτούς τους τύπους σας ενδιαφέρει, ανακαλύψτε τα βήματα για να πάρετε μια σύμβαση στο Orange.

 • Γιατί να βγάλετε μια προσφορά κινητού ή πορτοκαλιού ?
 • Ποια είναι τα διαφορετικά μέσα συνδρομής πορτοκαλιού ?
 • Ποια είναι τα πακέτα για κινητά για εγγραφή στο Orange ?
 • Ποια είναι τα πορτοκαλί κιβώτια στο διαδίκτυο για να επιλέξετε να γίνετε νέος πελάτης ?
 • Εναλλακτική λύση για την πορτοκαλί συνδρομή: Ποιες είναι οι φθηνότερες προσφορές ?

Γιατί να βγάλετε μια προσφορά κινητού ή πορτοκαλιού ?

Η Orange ξεχωρίζει στην αγορά τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία από την ποιότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και του διαδικτύου. Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας διατίθενται στο εμπόριο σε διάφορες τιμές για να ταιριάζουν σε κάθε καταναλωτικό προφίλ. Όσο για τις προσφορές του Internet Box, καλύπτουν σχεδόν όλες τις περιοχές της ηπειρωτικής Γαλλίας.

Μόλις εγγραφεί στην προσφορά του Κουτί πορτοκαλιού ή στο κινητό του σχέδιο, θα επωφεληθείτε πολλές ευκαιρίες, Ειδικότερα:

 • μια ασύγκριτη ποιότητα εξυπηρέτησης ·
 • ένα καλό εναντίονOrange Network Mobile Άνοιγμα?
 • Μια δωρεάν υπηρεσία κατά τη διάρκεια της ανάθεσης συνδρομής στο Διαδίκτυο
 • μόνιμες εκπτώσεις και ελκυστικές προσφορές.

Η συνδρομή σας στο Internet Box σε 2 λεπτά με τον σύμβουλό σας στο Διαδίκτυο !

Δωρεάν υπηρεσία και καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Δωρεάν υπηρεσία και καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Ποια είναι τα διαφορετικά μέσα συνδρομής πορτοκαλιού ?

Η συνδρομή σε μια σύμβαση από την Orange γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις όλα τα υποστηρικτικά έγγραφα σχετικά με τις διαδικασίες συμμετοχής στο χέρι, επιλέξτε από τις ακόλουθες επιλογές.

Online από την ιστοσελίδα Orange

Ο Πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας Προσέλκυσε ιδιαίτερα την προσοχή σας ? Προκειμένου να επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα ηλεκτρονική συνδρομή, Μέσω της πλατφόρμας Orange Web.

Οι διαδικτυακές διαδικασίες συμμετοχής ήταν απλοποιημένος για να ταιριάζει στις προσδοκίες σας. Ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα εάν πρόκειται να εγγραφείτε για πρώτη φορά με αυτόν τον χειριστή:

 • Συνδεθείτε στον ιστότοπο παροχής υπηρεσιών Orange Internet
 • Κάντε κλικ στην καρτέλα για κινητά και πακέτα
 • Επιλέξτε την ενότητα Εγγραφείτε σε ένα πακέτο
 • Επιλέξτε το επιθυμητό πορτοκαλί κινητό σχέδιο
 • Πατήστε Συνεχίστε με αυτό το πακέτο.

Εγγραφείτε στο διαδίκτυο στο Orange σου επιτρέπει να Εξατομικεύστε το πακέτο της επιλογής σας με την ησυχία σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, Προσθήκη επιλογών πλεονέκτημα για την προσφορά σας, είτε πρόκειται για κουτί είτε για κινητό πακέτο.

Μέσω τηλεφώνου με σύμβουλο

Είτε είστε στο σπίτι είτε εν κινήσει, ο ιστορικός χειριστής είναι προσβάσιμος μέσω τηλεφώνου. Για να εγγραφείτε, μπορείτε Εγγραφείτε στην εξυπηρέτηση πελατών Πορτοκαλί ή ήχος εμπορική υπηρεσία Στο 3900 (τιμή σταθερής κλήσης). Ένας ειδικευμένος σύμβουλος πελατών είναι διαθέσιμος για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, από Δευτέρα έως Σάββατο (8 π.μ. έως 8 μ.μ.).

Αν και το 3900 είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή, συνιστάταιΚλήση κατά τη διάρκεια των υποδοχών χρόνου παρακάτω. Έτσι, οι κλήσεις σας δεν θα τεθούν σε αναμονή και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο.

Σημειώστε ότι αυτή η γραμμή δεν προορίζεται μόνο για τους πελάτες μέλη του χειριστή. Τα μη σώματα μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν εάν επιθυμούν να εγγραφούν ή να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές Πορτοκαλί κιβώτιο Internet.

Καλό να ξέρω :

Δεν μπορείτε να φτάσετε στο πορτοκαλί ? Επικοινωνήστε με 09 72 15 00 50 για να μιλήσετε σε έναν σύμβουλο Internet & Mobile. Σε αυτή τη γραμμή, το 95% των κλήσεων μειώνεται κατά λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα

Απευθείας στο φυσικό κατάστημα

Να γίνεις Νέος πελάτης πορτοκαλιού, Μια άλλη αποτελεσματική εναλλακτική λύση είναι να εγγραφείτε απευθείας Σε ένα φυσικό σημείο πώλησης. Ακολουθήστε τις παρακάτω διαδικασίες για να προσδιορίσετε το Orange Store πιο κοντά στο σπίτι σας:

 • Συνδεθείτε στον ιστότοπο Orange
 • Εισαγάγετε την ενότητα Store

Γράψτε την ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Ποια είναι τα πακέτα για κινητά για εγγραφή στο Orange ?

Σχεδιάζετε να εγγραφείτε σε μια προσφορά στο Orange ? Ο χειριστής σας προσφέρει πολλά πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε διαφοροποιημένες τιμές. Ορισμένοι τύποι μπορούν να τερματιστούν όπως επιθυμείτε και άλλοι έχουν σχεδιαστεί με δέσμευση διάρκειας.

4G πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας

Ο Πορτοκαλί πακέτα 4G είναι Χωρίς δέσμευση διάρκειας. Μπορείτε να διαλέξετε από 4 τύποι παρακάτω σύμφωνα με τις τιμές που σας ταιριάζουν.

● 3 απεριόριστοι αριθμοί

5G Orange Mobile Subscriptions

Ο Πορτοκαλί πακέτα 5G προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές, με ένα 24 -μηνών δέσμευση. Έχετε δύο πιθανές επιλογές εάν χρησιμοποιείτε 5G στο smartphone σας.

● 2 Multi-SIM κατόπιν αιτήματος

● Απεριόριστες κλήσεις, SMS/MMS στην Ευρώπη

Μάθετε περισσότερα για την πορτοκαλί κινητό κάλυψη

Από όλους τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία, η Orange είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους προμηθευτές. Το 2021, ο Arcep το εξέλεξε ” Αριθμός δικτύου κινητής τηλεφωνίας 1 στη χώρα », Και αυτό, για ενδέκατη διαδοχική φορά. Η Orange συνεχίζει να παρέχει ένα ταχύτερο και πιο ισχυρό δίκτυο για να ικανοποιήσει τους πελάτες του σε ολόκληρη τη χώρα.

Όσον αφορά το δίκτυο 5G του χειριστή, εξαπλώθηκε Πάνω από 500 δήμοι Στη Γαλλία το 2021. Για το 2023, το 5G χαρακτηρίζεται από νέα χαρακτηριστικά Εκτός από εκείνους που έχουν ενσωματωθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να επωφεληθείτε από διάφορα περιουσιακά στοιχεία, όπως:

 • Καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης ·
 • μια μειωμένη καθυστέρηση σε μεγάλο βαθμό
 • Μια βελτιστοποίηση της ροής.

Όσον αφορά το 4G Orange, καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια με περίπου 29.000 τοποθεσίες 4G εγκατεστημένες στις αρχές Φεβρουαρίου 2023. Σύμφωνα με την ANFR ή την Εθνική Υπηρεσία Συχνότητας, ο ιστορικός φορέας εκμετάλλευσης επωφελείται από το πιο εκτεταμένο δίκτυο 4G στη Γαλλία.

Μπερδεύω ! Οι σύμβουλοι μας σας βοηθούν να βρείτε τον χειριστή που χρειάζεστε

Δωρεάν υπηρεσία και καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Δωρεάν υπηρεσία και καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Ποια είναι τα πορτοκαλί κιβώτια στο διαδίκτυο για να επιλέξετε να γίνετε νέος πελάτης ?

Μόλις εγγραφείτε στο Orange, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σύνδεση οπτικών ινών ή του Κουτί πορτοκαλιού ADSL. Σύμφωνα με ο προϋπολογισμός σου και το δικό σου Συνήθειες κατανάλωσης, Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων προσφορών πλαισίου.

Κουτί πορτοκαλιού

Orange Fiber Internet Box Οι προσφορές διατίθενται σε τρεις εκδόσεις, δηλαδή:

 • εκεί Livebox ίνες: προσβάσιμο για περίπου 24 €/μήνα για 12 μήνες
 • εκεί LiveBox Up Fiber: για σχεδόν 32 €/μήνα για 12 μήνες
 • εκεί Livebox Max Fiber: Προσφέρεται περίπου 37 €/μήνα για 12 μήνες.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πορτοκαλί ίνες, πρέπει να κάνετε μια δοκιμή επιλεξιμότητας οπτικών ινών για τη διαμονή σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά καλέστε το 09 72 15 00 50. Σε λίγα δευτερόλεπτα, τότε θα ξέρετε αν το σπίτι σας θα πρέπει να συνδεθεί με πολύ υψηλή ταχύτητα ή εάν πρέπει να επιλέξετε την επιλογή ADSL.

Για να έχετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα, καλέστε το 09 72 15 00 50. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος σας λαμβάνει από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Κουτί πορτοκαλιού ADSL

Μπορείτε να στραφείτε στο ADSL εάν δεν είστε επιλέξιμοι για οπτικές ίνες πορτοκαλί. Οι τιμές για τις προηγούμενες προσφορές κουτιού και εκείνες της επιλογής ADSL είναι πανομοιότυπες. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων είναι στο επίπεδο χρέωση (Απόγονος και ανερχόμενος) και ταχύτητα σύνδεσης. Πρόσβαση στις εκδόσεις:

Καλό να ξέρω :

Όσον αφορά το ADSL, το τεχνικό κλείσιμο αυτής της επιλογής έχει ήδη ξεκινήσει το 2022 και θα συνεχιστεί μέχρι το 2030. Αυτός ο φράχτης θα είναι τελικός μόλις κατανεμηθούν όλες οι γραμμές χαλκού σε όλη τη Γαλλία.

Εναλλακτική λύση για την πορτοκαλί συνδρομή: Ποιες είναι οι φθηνότερες προσφορές ?

Εκτός από το Orange, πολλοί άλλοι πάροχοι πρόσβασης στο Διαδίκτυο προσφέρουν διαδίκτυο και κινητές προσφορές σε χαμηλές τιμές. Θέλετε να επιλέξετε τις καλύτερες προσφορές κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου στην αγορά ? Χρησιμοποιήστε τη συγκριτή Affinicia για να βρείτε εύκολα το ιδανικό πακέτο. Μέσω αυτού του πίνακα συνοπτικών, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις φθηνότερες προσφορές που αντιστοιχούν στις ανάγκες σας.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να πάρετε μια σύμβαση με το Orange ?

Για να εγγραφείτε σε ένα πακέτο μέσω διαδικτύου για κινητά ή πορτοκαλί, ο χειριστής σας προσφέρει διάφορα μέσα επαφής. Μπορείτε επομένως:

 • Καλέστε 3900 από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ
 • Εγγραφείτε από τον online site του και ακολουθήστε τις διαδικασίες εγγραφής στη σελίδα που αφορούσε
 • πηγαίνετε απευθείας σε ένα φυσικό κατάστημα.

Ποια είναι η προθεσμία για να γίνει ένας νέος πελάτης πορτοκαλιού ?

Ανάλογα με την κατάσταση, η Orange επικυρώνει την παραγγελία σας περίπου 15 ημέρες μετά τη συνδρομή της σύμβασής σας.

Πώς να αποκτήσετε τη φορητότητα του αριθμού σας, εγγραφείτε στο Orange ?

Η φορητότητα αριθμού διατηρεί τον αριθμό τηλεφώνου σας (σταθερό ή κινητό) όταν αλλάζετε τον χειριστή. Με πορτοκαλί, αυτή η λειτουργία είναι δυνατή όταν εγγραφείτε. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να δώσετε τον κωδικό RIO (δήλωση ταυτότητας χειριστή) καλώντας το 3179. Κατά την υπογραφή της σύμβασής σας, επιτρέψτε 3 εργάσιμες ημέρες να λάβετε έναν προσωρινό αριθμό. Το τελευταίο θα συνδεθεί με τη νέα σας πορτοκαλί κάρτα SIM.

Orange Mobile Package με τηλέφωνο τελευταίας γενιάς

Θέλετε να αποκτήσετε ένα νέο τηλέφωνο με πακέτο πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας ? Πριν εγγραφείτε στο Orange, ανακαλύψτε με Jechange όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πακέτα πορτοκαλί κινητά με ένα τηλέφωνο τελευταίας γενιάς.

LiveBox Fiber + 5G 100GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας

αντί για € 69,98/μήνα στο
Εκμεταλλεύομαι

Οροι και Προϋποθέσεις

 1. Τα πλεονεκτήματα ενός πορτοκαλί πακέτο με τηλέφωνο
 2. Επιλέξτε ένα πακέτο πορτοκαλιού με τηλέφωνο
 3. Επιλέξτε ένα τηλέφωνο με πορτοκαλί χωρίς πακέτο κινητής τηλεφωνίας
 4. Τηλέφωνο με πορτοκαλί πακέτο: Οι καλύτερες προσφορές

Προκειμένου να αποκτήσετε ένα τηλέφωνο τελευταίας γενιάς σε ένα ανταγωνιστική τιμή, Ο Orange Operator προσφέρει μια έκδοση των πακέτων κινητής τηλεφωνίας με Αγορά νέου τηλεφώνου Σε επιδοτούμενες τιμές.

Συγκεκριμένα, με πορτοκαλί κινητό συνδρομή δέσμευσης 24 μήνες, Μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο smartphone από το Just 1 ευρώ.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα κινητό σε ένα ανταγωνιστική τιμή Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας. Το Jechange σας περιγράφει σε αυτό το άρθρο όλα τα πακέτα πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας με τηλέφωνο.

Τα πλεονεκτήματα ενός πορτοκαλί πακέτο με τηλέφωνο

Επιλέξτε ένα πακέτο πορτοκαλιού με το τηλέφωνο πολλά πλεονεκτήματα.

Επιλέξτε μια προσφορά με κινητό σε αυτόν τον χειριστή, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε έναν κατάλογο τηλεφώνων ανταγωνιστική τιμή με μοντέλα τελευταία γενιά Οι μεγαλύτερες μάρκες όπωςApple, Samsung, Huawei και πολλοί άλλοι.

Επιπλέον, με το Orange, για να διευκολύνετε την αγορά σας, έχετε επίσης τη δυνατότητα να πληρώσετε το νέο σας smartphone premium ταυτόχρονα ή μέσα Αρκετές πληρωτέες μηνιαίες πληρωμές.

Και εκτός από ένα ανταγωνιστική τιμή σε ένα νέο κινητό στη συνδρομή, χάρη στο κινητής ανανέωση, Μπορείτε με την Orange Change Mobile κάθε 2 χρόνια για να απολαύσετε μια ακόμη χαμηλότερη τιμή σε ένα νέο smartphone.

⭐ 5 -star πορτοκαλί προσφορά ⭐

5G 100GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο € 16.99/μήνα

Χωρίς δέσμευση
Εκμεταλλεύομαι

Οροι και Προϋποθέσεις

Τέλος, επιλέγοντας μια πορτοκαλί συνδρομή με τηλέφωνο επωφελείται από την υπηρεσία 24 -hour εγγύηση. Σε περίπτωση κατανομής, κινητό σπασμένο, χαμένο ή κλεμμένο, Orange Operator You έτοιμος ένα ισοδύναμο τηλέφωνο για ένα μήνα και αυτό μέσα σε μια περίοδο 24 ώρες.

Επιλέξτε ένα πακέτο πορτοκαλιού με τηλέφωνο

Η επιλογή ενός πορτοκαλί πακέτο με τηλέφωνο σας εμπλέκει σε μια περίοδο 24 μήνες.

Σημειώστε, σε περίπτωση τερματισμού πορτοκαλί κινητής τηλεφωνίας πριν από το τέλος της δέσμευσής σας, εκτός σε περίπτωση νόμιμος λόγος, Θα ζητηθούν τέλη τερματισμού:

 • με ένα πορτοκαλί πακέτο με τηλεφωνικό υπόκεινται σε δέσμευση 12 μήνες, Είστε υπεύθυνοι για τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές Μέχρι το τέλος της ημερομηνίας δέσμευσης,
 • με ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο με τηλέφωνο υπόκειται σε δέσμευση 24 μήνες, Σε περίπτωση τερματισμού κατά το πρώτο έτος συνδρομής, είστε υπεύθυνοι για τις υπόλοιπες μηνιαίες πληρωμές Μέχρι το τέλος του 12ου μήνα και το ένα τέταρτο των υπόλοιπων μηνιαίων πληρωμών 13η στον 24ο μήνα,
 • με ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο με τηλέφωνο υπόκειται σε δέσμευση 24 μήνες, Σε περίπτωση τερματισμού μετά Συνδρομή 12 μηνών, Είστε χρεωμένοι για ένα Τρίμηνο των μηνιαίων πληρωμών παραμένει μέχρι το τέλος της δέσμευσής σας.

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε στο Open Orange Pack από € 34,98/μήνα

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε στο Open Orange Pack από € 34,98/μήνα

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε στο Open Orange Pack από € 34,98/μήνα

Δωρεάν υπηρεσία Jechange – Πορτοκαλί συνεργάτης

Πορτοκαλί λογότυπο

Εγγραφείτε στο Open Orange Pack από € 34,98/μήνα

Μπορούμε να αλλάξουμε το πακέτο για κινητά πορτοκαλί με τηλέφωνο ?

Εάν έχετε ήδη μια πορτοκαλί προσφορά κινητής τηλεφωνίας με το τηλέφωνο και οι τηλεφωνικές σας ανάγκες έχουν εξελιχθεί. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αλλάξετε το πορτοκαλί τηλεφωνικό σας πακέτο. Αλλά προσέξτε, αν εσείς Αλλάξτε το πακέτο σας το επόμενο έτος Αγορά του τηλεφώνου σας, Μπορείτε να υποβληθείτε σε δικαστικά έξοδα. Άλλες σημαντικές πληροφορίες, η αλλαγή του πακέτου πορτοκαλιού με το κινητό σας Αναφορά 24 μηνών.

Από την περιοχή του πελάτη σας ή την εφαρμογή Orange Mobile ή επικοινωνώντας με την Orange Service Service, μπορείτε να γνωρίζετε το Λίστα διαθέσιμων πακέτων με τη γραμμή κινητής τηλεφωνίας σας.

Από το δικό σας Περιοχή πελατών πορτοκαλιού Ή από την εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή του Plan Orange Mobile με το τηλέφωνο στην ενότητα “Συμβάσεις και επιλογές”:

 1. Επιλέξτε το δικό σας Orange Mobile Contract,
 2. Κάντε κλικ Στο “Διαχείριση της προσφοράς και των επιλογών σας”,
 3. Επιλέξτε το δικό σας νέο πακέτο,
 4. Κάντε κλικ Στο κουμπί “Αλλαγή προσφοράς”.

Σε περίπτωση αλλαγής, επωφεληθείτε από το νέο σας πορτοκαλί κινητό σχέδιο από το Την επόμενη ημέρα του αιτήματός σας (εκτός εάν το αίτημα αλλαγής σας 10 μ.μΟυσία.

LiveBox Fiber + 5G 100GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας

αντί για € 69,98/μήνα στο
Εκμεταλλεύομαι

Οροι και Προϋποθέσεις

Άλλες πληροφορίες, το τηλέφωνο που αγοράστηκε με πορτοκαλί είναι Εγγυημένη 2 χρόνια.

Εάν το χρησιμοποιείτε με ένα Πορτοκαλί, Επωφεληθείτε από Όροι εγγύησης Συνδεδεμένο με το πορτοκαλί κινητό σας σχέδιο.

Εάν το χρησιμοποιείτε με το Sim από άλλο φορέα κινητής τηλεφωνίας, Επωφεληθείτε από την υπηρεσία μετά την πώληση 24 μήνες, Με εξατομικευμένη επισκευή προσβάσιμη μέσω πορτοκαλί ηλεκτρονικό βοήθεια.

Επιλέξτε ένα τηλέφωνο με πορτοκαλί χωρίς πακέτο κινητής τηλεφωνίας

Έχετε επίσης τη δυνατότητα με πορτοκαλί να επιλέξετε ένα τηλέφωνο χωρίς σχέδιο κινητής τηλεφωνίας. Τα κινητά τηλέφωνα που πωλούνται μόνοι τους είναι όχι Simlockés και έτσι μπορεί να φιλοξενήσει την κάρτα SIM από άλλο φορέα κινητής τηλεφωνίας.

Σημείωση, χωρίς κινητό σχέδιο ή με πορτοκαλί πακέτο χωρίς υποχρέωση (SOSH από πορτοκαλί), η τιμή του τηλεφώνου δεν επιδοτείται. Ωστόσο, le μηνιαία τιμή Ένα πακέτο μη δέσμευσης είναι χαμηλότερο από ένα πορτοκαλί πακέτο με τηλέφωνο. Ανάλογα με το τηλέφωνο που επιλέχθηκε, είναι επομένως σημαντικό συγκρίνω Μακροπρόθεσμες συνδρομές και τηλεφωνικά έξοδα.

Τηλέφωνο με πορτοκαλί πακέτο: Οι καλύτερες προσφορές

Για να επωφεληθούν από μια συμφέρουσα τιμή σε ένα νέο κινητό, έχουμε επιλέξει μια σειρά από πορτοκαλί πακέτο κινητής τηλεφωνίας με τηλέφωνο. Με αυτές τις συνδρομές, μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο smartphone από 1 ευρώ.

 • Κλήσεις + SMS / MMS Unlimited από τη Γαλλία και την Ευρώπη, DOM, Ελβετία, Ανδόρα σε αυτές τις περιοχές και Γαλλία
 • Απεριόριστες κλήσεις από τη Μητροπολιτική Γαλλία για να διορθωθούν περισσότερα από 100 προορισμοί και προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα των περιοχών της Ευρώπης, των ΗΠΑ και του Καναδά
 • Η υπηρεσία Internet Multi-SIM περιλαμβάνεται με μια 2η κάρτα SIM κατόπιν αιτήματος για tablet ή airbox
 • Κορυφαία υπηρεσία δανείου smartphone*

Μη -Exhautive List of Orange Packages, ταξινομημένα σύμφωνα με τις τιμές τους. ΔΩΡΕΑΝ SEO.
*Με το κορυφαίο δάνειο smartphone, η Orange σας δίνει μια κατάσταση -το κινητό για 1 μήνα.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε στο Πορτοκάλι Το πακέτο για κινητά με τηλέφωνο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε Συγκρίνετε τις προσφορές Στο συγκριτή πακέτων κινητής τηλεφωνίας μας. Θα δείτε επίσης όλα τα πακέτα για κινητά προσφορές από άλλους φορείς που δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη στιγμή. Αν ψάχνετε για ένα πακέτο Orange International, ένα φτηνό πορτοκαλί κινητό σχέδιο ή ένα πορτοκαλί μπλοκαρισμένο πακέτο με ένα νέο κινητό, μπορείτε εύκολα να βρείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές σε αυτόν τον χειριστή.

⭐ 5 -star πορτοκαλί προσφορά ⭐

5G 100GB πακέτο κινητής τηλεφωνίας στο € 16.99/μήνα

Χωρίς δέσμευση
Εκμεταλλεύομαι

Οροι και Προϋποθέσεις

Πορτοκάλι

Τα πάντα για το Orange

 • Παρακολουθήστε τηλεόραση με πορτοκαλί πακέτα
 • Εξυπηρέτηση πελατών πορτοκαλιού
 • Κουτιά στο Διαδίκτυο χωρίς υποχρέωση πορτοκαλί
 • Πορτοκαλί πακέτα στο εξωτερικό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
 • Επανατοποθετήστε μια προσφορά πορτοκαλί κινητό

Είστε επιλέξιμοι για ίνες ?
Δοκιμή Ελεύθερος την επιλεξιμότητά σας σε λιγότερο από 3 λεπτά Και ανακαλύψτε το Καλύτερες προσφορές Για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.