Λίστα φορέων κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία |, Κινητής και Διαδικτυακός Διαχειριστής: Λίστα προμηθευτών στη Γαλλία

Διαχειριστής κινητού και διαδικτύου: Λίστα προμηθευτών στη Γαλλία

Το Jechange σας δίνει ερευνητικά κομμάτια μέσω προσφορών: τιμή, σύνδεση, χρέωση, εξυπηρέτηση πελατών … όλα όσα πρέπει να συγκρίνετε για να πάτε αναφορά τιμής καλύτερης ποιότητας Ανάλογα με την επιλεξιμότητα ή την κάλυψή σας. Εκεί, μην διστάσετε, πάρτε το τεστ.

Κινητοί φορείς

Το Auchan Telecom είναι ένας φορέας τηλεπικοινωνιακής εκμετάλλευσης τύπου MVNO που ανήκει στην ομάδα τηλεπικοινωνιών Euro-Information (1,7 εκατομμύρια πελάτες σε όλους). Η Auchan Telecom έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ότι έχει δημιουργήσει εταιρικές σχέσεις με τους τρεις κλασσικούς φορείς: SFR, Bouygues Telecom και Orange. Αυτό του επιτρέπει να έχει μεγαλύτερη ευελιξία σε αυτές τις προσφορές με ή χωρίς δέσμευση. Μπορείτε να εγγραφείτε σε καταστήματα Auchan ή σε απευθείας σύνδεση.

Το Bouygues Telecom είναι ένας από τους ιστορικούς φορείς του δικτύου τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία. Προσφέρει πολλές προσφορές τόσο για πρόσβαση σε κινητά όσο και μέσω διαδικτύου μέσω ADSL ή ινών. Το B & You προσφέρει καθώς και η αίσθηση είναι τα αιχμή των αιχμής της προσφοράς τηλεπικοινωνιών Bouygues Telecom. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι διαθέσιμη σύμφωνα με πολλά πακέτα που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις ανάγκες του καθενός.

Το CDISCONT Mobile είναι ένας φορέας κινητής τηλεφωνίας MVNO που ιδρύθηκε το 2011. Χρησιμοποίησε τις συχνότητες και τις υποδομές του SFR στην αρχή, στη συνέχεια συνδέονταν οι συμμαχίες με το Orange και το Bouygues Telecom μετά. Όλες οι προσφορές είναι χωρίς δέσμευση με στρογγυλές τιμές: 2 ευρώ/μήνα, 9 ευρώ/μήνα ή 15 ευρώ/μήνα (όλα απεριόριστα + 40 GB δεδομένων).

Το Coriolis Telecom ιδρύθηκε το 1989. Αυτό το MVNO έχει δημιουργήσει συνεργασίες με την SFR, την Bouygues Télécom και την Orange και προσφέρει κινητά σχέδια και προσφορές πρόσβασης στο Internet με ίνες ή ADSL. Ο φορέας εκμετάλλευσης είναι ιδιαίτερα πολύ παρών μεταξύ των επαγγελματιών με την παροχή υπηρεσιών όπως η διαχείριση των στόλων πολλαπλών λειτουργιών ή η ειδική τιμολόγηση.

Το Free είναι ένας από τους 4 χειριστές με το δικό του δίκτυο κεραιών. Το Free ήταν πάντα ο ταραχοποιός της πρόσβασης στο Διαδίκτυο και της κινητής τηλεφωνίας προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες για φθηνότερα. Η Free έχει καθιερωθεί σήμερα ως ασφαλές στοίχημα χάρη σε αποτελεσματικά πακέτα και προσφορά πρόσβασης στο Διαδίκτυο σήμερα ADSL και Fiber.

Το LA Poste Mobile είναι η προσφορά κινητού τηλεφώνου που προσφέρει η LA Poste και η χρήση του δικτύου SFR. Επιτρέπει την πρόσβαση σε κινητές προσφορές χωρίς δέσμευση καθώς και στο Διαδίκτυο από το ADSL. Η La Poste βασίζεται στο μεγάλο δίκτυο ταχυδρομικών υπηρεσιών της, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει μια τοπική υπηρεσία, ιδίως για το άνοιγμα μιας νέας γραμμής ή νέας πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Το NRJ Mobile είναι ένα MVNO που κατέχει η EI Telecom. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσφορών κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους. Ο χειριστής προσφέρει μόνο πακέτα μη δεσμευτικού SIM καθώς και προσφορές με smartphone και δέσμευση. Παρόλο που οι συνδρομές NRJ Mobile προορίζονται μάλλον σε ένα νέο κοινό, ορισμένα από τα πακέτα του προορίζονται για επαγγελματίες.

Ο Orange Operator είναι ο πρώτος γαλλικός χειριστής σε αριθμό συνδρομητών, αφού είναι πρώην Telecom της Γαλλίας. Ο χειριστής προσφέρει ένα πολύ ευρύ φάσμα προσφορών για όλες τις ανάγκες και όλους τους προϋπολογισμούς τόσο στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας όσο και στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ειδικά από τις ίνες. Το Orange προσφέρει επίσης πακέτα χαμηλού κόστους για απλοποιημένη πρόσβαση.

Το Prixtel, που αγοράστηκε από το Altice (SFR) το καλοκαίρι του 2021, προσφέρει την αρκετά σπάνια επιλογή πακέτων των οποίων το τιμολόγιο προσαρμόζεται στην κατανάλωσή σας. Με βάση το δίκτυο SFR, τα πακέτα του χειριστή σας επιτρέπουν να έχετε κατανάλωση δεδομένων ανάλογα με τον μήνα, με χαμηλό κόστος. Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός μεταξύ χαμηλής τιμής και προσαρμοστικότητας. Επιπλέον, η Prixtel αναλαμβάνει να προσφέρει κινητά σχέδια με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα με φύτευση δέντρων για να αντισταθμίσει όλες τις εκπομπές CO2 από τα πακέτα τους.

Το Red by SFR είναι το εμπορικό σήμα στο οποίο η SFR εμπορεύεται τα πολλά πακέτα πρόσβασης για κινητά και τηλεφωνία μέσω διαδικτύου. Ο πελάτης προσφέρεται μια ευρεία επιλογή μη δεσμευτικών πακέτων, που καλύπτονται από 4G. Οι επιλογές σας επιτρέπουν να προσωποποιήσετε το πακέτο σας εκτός από το να μπορείτε να επιλέξετε το ποσό των δεδομένων σας. Είναι επίσης δυνατή η εξατομίκευση της προσφοράς σας.

Πρώην Afone Mobile, το Réglo Mobile είναι ένα MVNO το οποίο ξεκίνησε το 2009 από τον όμιλο Leclerc. Το εμπορικό σήμα χρησιμοποιεί το δίκτυο SFR για να προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους, μερικά από τα οποία γίνονται για άτομα που χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο.

Το SFR είναι ένας από τους τέσσερις ιστορικούς φορείς στη Γαλλία για να έχει το δικό της δίκτυο κεραιών για κινητή τηλεφωνία. Αυτό επιτρέπει στο SFR να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πακέτων για τηλεφωνία ή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Με ή χωρίς κινητό, με ή χωρίς δέσμευση, σε διάφορα επίπεδα τιμών ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, υπάρχει κάτι για όλες τις ανάγκες.

Το SOSH είναι το χαμηλού κόστους μάρκα πορτοκαλιού για πρόσβαση σε κινητά τηλεφωνία. Ο χειριστής προσφέρει πακέτα με ή χωρίς κινητό και με ή χωρίς δέσμευση καθώς και πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Τα πακέτα μειώνονται στις διάφορες συμβατικές επιλογές για να προσφέρουν αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή πρόσβαση για τον μεγαλύτερο αριθμό, ενώ απολαμβάνοντας την ποιότητα του δικτύου Orange.

Το Source Mobile είναι ένας εικονικός χειριστής που ξεκίνησε από την Bouygues Telecom με μια απλή ιδέα: να προσφέρει έναν υπεύθυνο και United Mobile Operator. Η αρχή είναι απλή: ένα μοναδικό πακέτο, σε μία μόνο τιμή, και όλα τα υπερβολικά gigas μπορούν να προσφερθούν στη συσχέτιση της επιλογής του. Με αυτόν τον τρόπο, ο καταναλωτής έχει ένα φτηνό πακέτο, ικανό να ικανοποιήσει την πλειοψηφία των αναγκών του και που μπορεί να τον βοηθήσει να υποστηρίξει μια αιτία που είναι κοντά στην καρδιά του.

Το Syma Mobile είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει μια ιδιαίτερα απλουστευμένη προσφορά χαμηλού κόστους. Προτείνει λοιπόν ότι 4 πακέτα που κυμαίνονται από το ελάχιστο έως το απεριόριστο σε κλήσεις, SMS και δεδομένα. Ο χειριστής προσφέρει επίσης ένα προπληρωμένο σύστημα φόρτισης καρτών. Όλα τα πακέτα είναι χωρίς δέσμευση στο Syma Mobile.

Το YouPrice είναι ένας εικονικός φορέας κινητής τηλεφωνίας (MVNO) ο οποίος μόλις έφτασε στην αγορά κινητής τηλεφωνίας για το ευρύ κοινό. Το εμπορικό σήμα του: προσφέρει φθηνά και μη δεσμευτικά πακέτα, με τη δυνατότητα προσαρμογής της συνδρομής της στην κατανάλωσή του. Δηλαδή κάθε μήνα, ο λογαριασμός σας προσαρμόζεται στην κατανάλωση του κινητού σας διαδικτύου. Έτσι, χάρη στο ρυθμιζόμενο πακέτο Price, είστε σίγουροι ότι θα πληρώσετε πάντα τη σωστή τιμή.

Τι είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας ?

Ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας παρέχει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της δικτύωσης του τηλεφώνου του πελάτη μέσω κάρτας SIM, τιμολόγησης και υπηρεσίας βοήθειας. Υπάρχουν τέσσερις φορείς εκμετάλλευσης δικτύων στη Γαλλία: Orange, SFR, Bouygues Telecom και Free Mobile. Οι εικονικοί φορείς εκμετάλλευσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας που ονομάζονται MVNO όπως η Mobile Post, NRJ Mobile, το CIC Mobile προσφέρουν επίσης τηλεφωνικές υπηρεσίες, επαινώντας τα δίκτυα των χειριστών δικτύου.

Ιστορικό χειριστών για κινητά

Το 1955 το πρώτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Manuel R150 άνοιξε στο Παρίσι και στην περιοχή του Παρισιού. Για την αυτοματοποίηση του το 1973, υπάρχουν 500 συνδρομητές. Τριάντα χρόνια αργότερα, η Γαλλία Telecom δημιούργησε το Radiocom 2000 που κινητοποιεί μεταφερόμενα αναλογικά τηλέφωνα που ενσωματώνονται σε αυτοκίνητα. Αποτελεί το πρώτο δίκτυο (1G) και φτάνει σε περισσότερους από 60.000 συνδρομητές. Ήταν από το 1987 ότι η αγορά άνοιξε με την είσοδο του πρώτου ιδιωτικού φορέα κινητής τηλεφωνίας SFR, που δημιουργήθηκε από το Compagnie Générale des Eaux. Το δίκτυό του ανταγωνίζεται σταδιακά με αυτό της Γαλλίας Telecom. Το πρώτο ασύρματο “κινητό τηλέφωνο” ξεκίνησε από τη France Telecom το 1991 και ονομάζεται BI-BOP. Ωστόσο, το πεδίο εφαρμογής του παραμένει πολύ χαμηλό και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται μόνο σε αστικές περιοχές. Μόλις το 1992 η Γαλλία Telecom ανέπτυξε το πρώτο γαλλικό ψηφιακό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποίησε ψηφιακή τεχνολογία που κινητοποιώντας τη ζώνη συχνοτήτων των 900 MHz. Ακολουθεί τον εκδημοκρατισμό της χρήσης κινητών τηλεφώνων με την έκρηξη των μεγάλων εμπορικών σημάτων όπως η Nokia, η Alcatel ή η Ericsson. Η SFR έσπευσε να ακολουθήσει τη Γαλλία Telecom λίγους μήνες αργότερα, οι δύο φορείς εκμετάλλευσης συμμετείχαν σε αγενές ανταγωνισμό. Οι εργασίες μάρκετινγκ πολλαπλασιάζονται για να αποπλανήσουν τους πελάτες. Από αυτή την άποψη, η SFR προσφέρει το 1994 μια ώρα επικοινωνίας με όλους τους νέους συνδρομητές. 280.000 υπάρχουν τότε.

Το 1996 γεννήθηκε το πρώτο γενικό δημόσιο πακέτο “Déclic”, που ξεκίνησε από τη Γαλλία Telecom. Προσφέρει στους πελάτες μια τιμή 100 φράγκα το μήνα, η οποία χρεώνει 4 φράγκα ανά λεπτό για κλήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και 1 φράγκο κατά τη διάρκεια των ωρών εκτός λειτουργίας. Ωστόσο, η άφιξη ενός νέου φορέα κινητής τηλεφωνίας το ίδιο έτος αναστάτωσε την αγορά. Το 1996, ο Bouygues Télécom προσέφερε το “πακέτο κινητής τηλεφωνίας”, πολύ πιο πρακτικό, επειδή λαμβάνοντας υπόψη τα λεπτά επικοινωνίας απευθείας στο πακέτο. Η Bouygues Telecom υιοθετεί επίσης τη στόχευση των νέων ως στρατηγική επειδή είναι πιο σε θέση να αλλάξει τις συνήθειες τους. Οι τιμές της κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν σταδιακά μειωμένες. Το έτος 1997 σηματοδοτεί επίσης την εμφάνιση προπληρωμένων καρτών που προσφέρει ο Nomad de Bouygues Telecom. Σας επιτρέπουν να επωφεληθείτε από μια κάρτα SIM χωρίς κατ ‘ανάγκη εγγραφή σε μηνιαίο πακέτο. Δύο χρόνια αργότερα, ο ίδιος χειριστής ξεκίνησε το πακέτο “Millennium” που σας επιτρέπει να τηλεφωνήσετε απεριόριστο Σαββατοκύριακο. Έτσι, το 1999, υπήρχαν περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων 10 στη Γαλλία Telecom, 7 στο SFR και 3,5 στο Bouygues Telecom.

Σύμφωνα με τη στρατηγική της υπέρ των νέων, η Bouygues Télécom εγκαινιάζει νέα πακέτα στη δεκαετία του 2000, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου “Ultym’Up” που επιτρέπει στους εφήβους να επωφεληθούν από ένα μπλοκαρισμένο πακέτο σε συνδυασμό με ειδικές υπηρεσίες. Από την πλευρά της, η SFR δημιουργεί εγγυήσεις της Red Square για να αυξήσει την αφοσίωση των πελατών της. Ταυτόχρονα, η Nokia αναπτύσσει το πρώτο της τηλέφωνο που δίνει πρόσβαση στον ιστό, γενώντας ταυτόχρονα την πρώτη συνδρομή στο Διαδίκτυο για το κινητό τηλέφωνο.Το 2001, η Γαλλία Télécom και τα εμπορικά σήματα της, όπως το Itineuris ή το Mobicarte. Την ίδια χρονιά, το πρώτο δίκτυο GPRS ξεκίνησε από το SFR. Επιτρέπει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο με καλύτερη σύνδεση από το GSM.

Η τρίτη γενιά (3G) έφτασε το 2004. Πράγματι, μόνο από το τρέχον έτος το κινητό Διαδίκτυο αναπτύσσεται μέσω SFR και Orange που ξεκινούν το δίκτυο UMTS (3G). Από την πλευρά του, η Bouygues Télécom δημιούργησε το δίκτυο Edge (2.75G). Την ίδια περίοδο, η Orange γίνεται ιδιωτική εταιρεία και γεννήθηκαν οι πρώτοι MVNO. Η ιστορία της κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία χαρακτηρίζεται επίσης από διάφορα σκάνδαλα, κυρίως εκείνη της παράνομης κατανόησης για το μερίδιο αγοράς που ολοκληρώθηκε μεταξύ των Orange, SFR και Bouygues Telecom. Οι τρεις φορείς εκμετάλλευσης έλαβαν πρόστιμο 534 εκατομμυρίων ευρώ. Η δεκαετία του 2000 είναι επίσης εκείνη της ανάπτυξης smartphones με οθόνη αφής. Το 2007, το εμβληματικό iPhone έφτασε στη Γαλλία αποκλειστικά στο Orange. Το Bouygues συνεχίζει να φέρει επανάσταση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας προσφέροντας απεριόριστο πακέτο 24 ώρες την ημέρα που ονομάζεται NEO 24/24.

Η άφιξη δωρεάν στην αγορά παροχής πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Επιτρέπεται από την απόφαση του Arcep, η άφιξη του Free το 2012 ως ο τέταρτος φορέας κινητής τηλεφωνίας έχει κλονίσει βαθιά την αγορά με σημαντική πτώση των τιμών (-11,4 % από το πρώτο έτος), τη γενίκευση των συνδρομών χωρίς δέσμευση και τη σημαντική αύξηση του αριθμού πελατών. Η ιστορία χρονολογείται από το τέλος του 2009, όταν το Free Mobile κέρδισε την πρόσκληση ARCEP για προσφορές για ένα τέταρτο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Η επιτυχία του Free βασίζεται στην πρόταση για πολύ φθηνότερες προσφορές από τους ανταγωνιστές της. Αυτή η επιτυχία μπορεί να εξηγηθεί ειδικότερα από την Εθνική Συμφωνία Πρινης Υπογραφής μεταξύ του τέταρτου φορέα εκμετάλλευσης και της Orange τον Μάρτιο του 2011, η οποία επιτρέπει στους συνδρομητές του δωρεάν δικτύου να μπορούν να τηλεφωνούν και να ανταλλάσσουν δεδομένα μέσω του Orange Network. Επιπλέον, ο φορέας εκμετάλλευσης παρουσιάζει δύο επαναστατικές προσφορές 3G για το χρόνο: αφενός, απεριόριστα για την τιμή των 20 ευρώ, από την άλλη πλευρά, επωφελούνται από μια ώρα κλήσης και 60 sms για 2 ευρώ.

Κατά συνέπεια, πολλές μάρκες χαμηλού κόστους εκκολάπτονται μπροστά στον σκληρό διαγωνισμό από τον νέο χειριστή. Η B & You, η SOSH ή η κόκκινη σειρά SFR αναπτύσσονται κοινά την πρόταση για προσφορές χωρίς δέσμευση για διάρκεια.

Ανάπτυξη 4G

3G, 4G και 5G είναι οι διαδοχικές γενιές του κινητού δικτύου, των ασύρματων τεχνολογιών σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Εάν το 3G αναπτύχθηκε στη Γαλλία το 2004 μέσω των SFR και Orange Operators, το 4G δεν εμφανίζεται μέχρι το 2012 το 2012. Ξεκίνησε από τους τρεις ιστορικούς φορείς εκμετάλλευσης Bouygues Télécom, SFR και Orange, τα δίκτυα LTE (4G) αναπτύσσονται παντού στη Γαλλία και τίθενται σε λειτουργία το 2013. Το 2015, υπάρχουν περισσότερα από 20.000 υποκαταστήματα 4G.

Συγκριτικός πίνακας προσφορών από χειριστές κινητής τηλεφωνίας (εξαιρουμένων των πακέτων 5G)

Σύμφωνα με την καλύτερη ικανοποίηση του πελάτη

Σειρά κατάταξης Χειριστής Σημείωση
1 Ψαλιδώνω Πολύ καλά
2 δωρεάν κινητό Πολύ καλά
3 Πορτοκάλι Καλός
4 Κόκκινο με SFR Καλός
5 Κινητό ανάρτηση Καλός
6 Bouygues Telecom Καλός
7 Είναι τηλεπικοινωνία Καλός
8 SFR Καλός

Online έρευνα που επιλέγει 13 έως 31 Οκτωβρίου 2020

Σύμφωνα με την καλύτερη προσομοιωμένη κάλυψη για κινητά στο Διαδίκτυο

5G πακέτα με περιορισμένες ροές

Σύμφωνα με την Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών (ARCEP), λίγοι συνδρομητές επωφελούνται πραγματικά από τη βελτίωση των ροών τους με συνδρομή 5G. Το 5G του δωρεάν κινητού θα ήταν ακόμη πιο αργή από 4g. Πράγματι, ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας υπόσχονται ροές “έως και 3 φορές ταχύτερα από 4G”. Ωστόσο, σύμφωνα με το ARCEP, η ροή αυξάνει μόνο το 50 % στις καλύτερες περιπτώσεις. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ποικίλλουν έντονα ανάλογα με τις γεωγραφικές τοποθεσίες. Έτσι, εάν ζείτε σε αγροτικές περιοχές, η διαφορά είναι ανύπαρκτη μεταξύ 4G και 5G ανεξάρτητα από τον χειριστή. Από την άλλη πλευρά, σε πόλεις και τουριστικές περιοχές, υπάρχει πράγματι αύξηση της ροής.

Που ο χειριστής παρέχει το καλύτερο ποσοστό σε 5g ?

Όσον αφορά τους καλύτερους φορείς που προσφέρουν 5G σύμφωνα με το ARCEP, η Orange φτάνει στην πρώτη θέση τόσο για 4G και 5G, ακολουθούμενη από SFR, Bouygues και τελειώνοντας με δωρεάν. Πράγματι, η Free έχει υιοθετήσει μια στρατηγική ανάπτυξης 5G σχετικά με τη συχνότητα των 700 MHz επιτρέποντάς του να καλύψει γρήγορα την επικράτεια, εις βάρος της ποιότητας των ροών του. Τεχνικά, οι συχνότητες του χειριστή δεν μπορούν να προσφέρουν επί του παρόντος υψηλές ροές.

Πίνακας σύγκρισης των κύριων προσφορών 5G

Χειριστής Πακέτο Τιμή Φάκελος δεδομένων Δέσμευση
δωρεάν κινητό 150 GB πακέτο 19,99 € 150 GB Χωρίς δέσμευση
SFR Πακέτο 110 GB 20 € 110 GB Χωρίς δέσμευση
SFR Πακέτο 120 GB 29 € (12 μήνες) και στη συνέχεια 44 € 120 GB 24 μήνες
SFR Πακέτο 160 GB 49 € (12 μήνες) έπειτα 64 € 160 GB 24 μήνες
SFR Απεριόριστο πακέτο 60 € (12 μήνες) έπειτα 75 € Απεριόριστος 24 μήνες
Κόκκινο με SFR Πακέτο 130 GB 24 € 130 GB Χωρίς δέσμευση
Bouygues Telecom B & You 24,99 € 130 GB Χωρίς δέσμευση
Bouygues Telecom Αίσθηση € 16.99 (12 μήνες) τότε € 31.99 70 GB 24 μήνες
Bouygues Telecom Αίσθηση 19,99 € (12 μήνες) και στη συνέχεια € 39,99 90 GB 24 μήνες
Bouygues Telecom Αίσθηση € 28.99 (12 μήνες) τότε € 48.99 120 GB 24 μήνες
Bouygues Telecom Αίσθηση 39,99 € (12 μήνες) και στη συνέχεια € 54,99 150 GB 24 μήνες
Bouygues Telecom Αίσθηση € 54,99 (12 μήνες) και μετά € 69,99 200 GB 24 μήνες
Πορτοκάλι Πακέτο 120 GB € 20,99 (12 μήνες) και στη συνέχεια € 32,99 120 GB Χωρίς δέσμευση
Πορτοκάλι Πακέτο 130 GB € 29,99 (12 μήνες) και στη συνέχεια € 44,99 130 GB Χωρίς δέσμευση
Πορτοκάλι Πακέτο 200 GB € 49,99 (12 μήνες) και μετά € 64,99 200 GB Χωρίς δέσμευση
Κινητό NRJ Woot 5G πακέτο 24,99 € 130 GB Χωρίς δέσμευση

Πίνακας που έγινε με βάση τις ηλεκτρονικές προσφορές τον Δεκέμβριο του 2021

Συγκριτικός πίνακας του πιο οικονομικού πακέτου κινητής τηλεφωνίας προσφέρει

Χειριστής Τιμή ανά μήνα
(Τιμή εάν ο πελάτης του χειριστή)
Κλήσεις, SMS και MMS Φάκελος δεδομένων Δέσμευση
Ελεύθερος 2 € (0 €) 2 ώρες απεριόριστο SMS & MMS 50 MB 4G+ Χωρίς δέσμευση
Πορτοκάλι € 2,99 για 12 μήνες τότε € 7.99 (€ 0 για 12 μήνες τότε € 4.99) 2 ώρες (μπλοκαρισμένο ή όχι) απεριόριστο SMS & MMS 100 MB Χωρίς δέσμευση
SFR 3 € για 12 μήνες τότε 8 € (0 € για 12 μήνες τότε 5 €) 2 ώρες απεριόριστο SMS & MMS 100 MB Χωρίς δέσμευση
Ψαλιδώνω 4,99 € 2 ώρες (μπλοκαρισμένο ή όχι) απεριόριστο SMS & MMS 100 MB Χωρίς δέσμευση
Κόκκινο με SFR 5 € Απεριόριστο SMS & MMS Απεριόριστες κλήσεις 200 MB Χωρίς δέσμευση
Bouygues Telecom 3 € για 12 μήνες και 7.99
€ (0 € για 12 μήνες τότε 4.99 €)
2 ώρες (μπλοκαρισμένο ή όχι) απεριόριστο SMS & MMS 100 MB Χωρίς δέσμευση

Συγκριτικός πίνακας Premium Mobile Package Package

Χειριστής Τιμή ανά μήνα (τιμή εάν ο πελάτης του χειριστή) Φάκελος δεδομένων Δεδομένα περιαγωγής 5G Περιλαμβάνεται το κινητό Κλήσεις, SMS και MMS Δέσμευση
SFR 60 € για 12 μήνες και 75 € (45 € για 12 μήνες, τότε 60 €) Απεριόριστο 5g 100 GB Ναί Δυνατόν Απεριόριστος Χωρίς δέσμευση, 24 μήνες με κινητά συμπεριλαμβανόμενα
SFR 49 € για 12 μήνες και 64 € (34 € για 12 μήνες, τότε 49 €) 160 GB 5G 100 GB Ναί Δυνατόν Απεριόριστος Χωρίς δέσμευση, 24 μήνες με κινητά συμπεριλαμβανόμενα
Πορτοκάλι € 49,99 για 12 μήνες τότε € 64,99 (€ 34,99 για 12 μήνες τότε € 49,99) 200 GB 100 GB Ναί Δυνατόν Απεριόριστος Χωρίς δέσμευση, 24 μήνες με κινητά συμπεριλαμβανόμενα
Bouygues Telecom € 54,99 για 12 μήνες τότε € 69,99 (€ 48,99 για 12 μήνες τότε € 63,99) 200 GB 130 GB Ναί Δυνατόν Απεριόριστος Δέσμευση 12 μήνες, 24 μήνες με κινητά συμπεριλαμβανόμενα
  • Σχετικά με την επιλογή.com
  • Νομική ειδοποίηση
  • Χάρτης για προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Ειδοποίηση Επιλέξτε.com
  • Συντάκτης

Διαχειριστής κινητού και διαδικτύου: Λίστα προμηθευτών στη Γαλλία

Συγκρίνετε τους τηλεφωνητές για να βρείτε το σωστό πακέτο

☎️ Καλέστε έναν σύμβουλο

Όλοι οι χειριστές

Συνάφεια αλφαβητικής σειράς

Από τη δημιουργία του το 1994, η Bouygues Telecom ήταν ένας από τους κύριους φορείς εκμετάλλευσης τηλεφωνίας, διαδικτύου και τηλεόρασης. Αυτός ο ιστορικός χειριστής είναι γνωστός για τις προσφορές του Διαδικτύου και του κινητού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να θυσιάζεται η εξυπηρέτηση πελατών.

Θυγατρική του Ομίλου της Ιλιάδας, η Free είναι ένας από τους 4 μεγάλους γαλλικούς φορείς εκμετάλλευσης. Η μάρκα χαρακτηρίζεται από μια πολιτική χαμηλής τιμής.

Το SFR είναι ένας από τους ιστορικούς φορείς εκμετάλλευσης στην αγορά τηλεπικοινωνιών στη Γαλλία. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλήρους διαδικτύου και πακέτα για κινητά, στο δίκτυό της που αναπτύσσεται ευρέως στη Γαλλία.

Το Afone Mobile είναι ένας αρκετά διακριτικός χειριστής, ελάχιστα γνωστός στο ευρύ κοινό, και το τελευταίο ξεχωρίζει προσφέροντας μόνο μία προσφορά για κινητά για άτομα. Για επαγγελματίες, δύο προσφορές είναι προσβάσιμες.

Η Auchan έγινε χειριστής MVNO τον Οκτώβριο του 2006, δημιουργώντας το εμπορικό σήμα A-Mobile και σήμερα προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας χωρίς δέσμευση.

Το Canal+ είναι το πρώτο κρυπτογραφημένο και πληρωμένο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στην ομάδα Canal+, θυγατρική της ομάδας Vivendi. Η ομάδα προσφέρει θεματικά και πλήρη μπουκέτα τηλεόρασης για τους αθλητικούς, σειρές και τους οπαδούς των ταινιών.

Ο CDISCONT, ο ηγέτης διανομής χαμηλού κόστους, αγορές πακέτων κινητής τηλεφωνίας χαμηλού κόστους για όλα τα γούστα.

Το Coriolis, πιο γνωστό ως Coriolis Telecom, ωφελεί από 21 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινητών σχεδίων.

Το La Poste Mobile προσφέρει πακέτα κινητής τηλεφωνίας με και χωρίς αγορά smartphone, στο δίκτυο SFR Mobile Network.

Γνωστή για τις προπληρωμένες προσφορές της για το διεθνές, η Lebara Mobile προσφέρει τώρα πλήρη πακέτα κινητής τηλεφωνίας για καθημερινή χρήση στη Γαλλία.

Το Lycamobile είναι ένας εικονικός φορέας κινητής τηλεφωνίας που είναι γνωστός για τις ευρωπαϊκές και διεθνείς προσφορές του. Τώρα προσφέρει πλήρη πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε καθημερινή βάση.

Το Mint Mobile, πρώην προϋπολογισμός τηλεπικοινωνιών, είναι ένας εικονικός φορέας κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει κινητά σχέδια μη εμπλοκής.

Το NRJ Mobile είναι ένας εικονικός φορέας κινητής τηλεφωνίας, γνωστός για τα φθηνά πακέτα που εκτιμήθηκαν από τους νέους. Προσφέρει αρκετές προσφορές μη δεσμεύσεων και συχνά εκτοξεύει περιορισμένες σειρές.

Ειδικός σε δορυφορικές προσφορές Διαδικτύου, η Nordnet προσφέρει πλήρεις προσφορές σε ένα σύνολο εναλλακτικών τεχνολογιών. Το Nordnet είναι επομένως η αναφορά για να απολαύσετε το Διαδίκτυο σε λευκές περιοχές.

Το Onoff είναι ένας εικονικός φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει μια καινοτόμο προσφορά συνδρομής για να απολαύσετε έναν 2ο αριθμό τηλεφώνου απλά.

Το Orange είναι ο γαλλικός ιστορικός χειριστής στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Προσφέρει πάντα ένα ευρύ φάσμα προσφορών στο διαδίκτυο και πακέτα κινητής τηλεφωνίας, με εξυπηρέτηση πελατών και ένα δίκτυο γνωστό για την ποιότητά τους.

Το Prixtel είναι ο μόνος φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας για να προσφέρει πακέτα μη εμπλοκής που προσαρμόζονται σε όλους ανάλογα με την κατανάλωσή τους.

Θυγατρική της ομάδας SFR, η Red είναι τηλεφωνικός χειριστής και πάροχος πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Το κόκκινο προσφέρει προσφορές μη δεσμεύσεων.

Το Réglo Mobile είναι ο φορέας κινητής τηλεφωνίας του ομίλου LECLERC. Προσφέρει πολύ χαμηλά πακέτα τιμών.

Το Sosh είναι το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους του ιστορικού φορέα πορτοκαλιού. Προσφέρει κιβώτια Internet και μη δεσμευτικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας σε μειωμένη τιμή.

Το Syma Mobile είναι ένας εικονικός φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει προσφορές μη δεσμευτικού στο δίκτυο SFR. Η ειδικότητά του ? Κλήσεις σε πολλούς διεθνείς προορισμούς.

Το Transatel Mobile είναι ένας φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που ειδικεύεται στις προσφορές Trans-Primary.

Το YouPrice είναι ένας νέος φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει πακέτα μη δεσμευτικού και χαμηλής τιμής. Η ιδιαιτερότητά τους ? Λειτουργούν με σύστημα προσγείωσης και δίνουν την επιλογή μεταξύ του δικτύου Orange και του δικτύου SFR.

Ιστορικοί χειριστές Διαδικτύου και Κινητών

SFR, Πορτοκάλι (κληρονόμος της Γαλλίας Τηλεπικοινωνιών), Bouygues Telecom Και Ελεύθερος : Αυτοί είναι οι 4 κύριοι φορείς στην ηπειρωτική Γαλλία.

Ολα τα υποδομή δικτύου (Mobile, ADSL ή Fiber) που υπάρχει στην επικράτεια είναι υπό την ευθύνη και τη διαχείριση αυτών των προμηθευτών.

Η συντριπτική πλειοψηφία Συνδρομές Διαδικτύου και Κινητών χωρίζονται μεταξύ αυτών των 4 χειριστών, παρόντες για πολλά χρόνια στη Γαλλία. Μεταξύ των τεσσάρων, το Free ήταν το τελευταίο στην αγορά κινητής τηλεφωνίας το 2012.

Το SFR και το Orange έχουν δύο μάρκες χαμηλού κόστους, το κόκκινο Και Ψαλιδώνω, που είναι πλήρεις οντότητες και προσφέρουν διαφορετικές προσφορές στο Διαδίκτυο ή για κινητά από τα μητρικά τους σπίτια. Το Bouygues, από την άλλη πλευρά, έχει B & You, Αλλά αυτό είναι μόνο ένα εύρος χαμηλού κόστους του χειριστή, και όχι μια ανεξάρτητη μάρκα.

Η παρουσία των χειριστών MVNO Mobile στην αγορά

Πολλοί μικροί χειριστές, που ονομάζονται Mvno (για το κινητό εικονικό χειριστή δικτύου), χρησιμοποιήστε τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4 ιστορικών φορέων με συμφωνία και προτείνετε Οι κινητές τους προσφορές.

Υπάρχουν κινητοί φορείς Προσφέροντας μεγάλες επιλογές συνδρομής, ενώ άλλες έχουν εξειδικευτεί σε ειδικά πληθυσμιακά τμήματα, όπως νέοι/έφηβοι ή ηλικιωμένοι.

Οι μεγάλοι προμηθευτές τηλεφώνου βλέπουν τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 2G/3G/4G/5G που χρησιμοποιούνται από αρκετούς μικρούς χειριστές και εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

  • Πορτοκάλι : Bazile Telecom, Lebara Mobile, YouPrice ή Nordnet χρησιμοποιούν όλα το Orange Mobile Network, έως 5G.
  • SFR: Οι τηλεφωνικοί φορείς όπως το Coriolis, το Joi Telecom, το La Poste Mobile, το Prixtel, το Ridlo Mobile ή το Syma Mobile χρησιμοποιούν το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της SFR για τη διανομή των πακέτων κινητής τηλεφωνίας τους.
  • Bouygues Telecom: Εδώ, μπορούμε να αναφέρουμε χειριστές κινητής τηλεφωνίας όπως το Auchan Telecom, το CDISCount Mobile, το CIC Mobile ή το NRJ Mobile.

Ο λεπτομερής κατάλογος όλων των MVNOs που είναι σήμερα ενεργός στη Γαλλία και οι φορείς εκμετάλλευσης κινητών υποδοχής μπορούν να συμβουλευτούν το στο Τόπος arcep.

Προς το παρόν, μόνος Ελεύθερος δεν κατέχει το MVNO που λειτουργεί στο πλαίσιο του κινητού δικτύου του.

Jecchange, 100% δωρεάν συγκριτικός για τον χρήστη του Διαδικτύου

Προσφέρουμε μια βέλτιστη υπηρεσία σύγκρισης για να Βρείτε την καλύτερη προσφορά στον χειριστή που σας ταιριάζει. Είτε πρόκειται για την τιμή, τις υπηρεσίες που προσφέρονται … έχουμε αναγκαστικά τον προμηθευτή που θα ανταποκριθεί σε όλες τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας. Εμπιστευθείτε ότι ο συγκριτής είναι να αναλάβετε τον κίνδυνο να βρείτε τη σωστή προσφορά στη σωστή τιμή, μην διστάσετε !

Δεν πληρώνετε περισσότερα, διότι αυτή η αμοιβή υποστηρίζεται από τους ίδιους τους φορείς κινητής τηλεφωνίας. Εκεί Κατάλογος προμηθευτών τηλεπικοινωνιών Το παραπάνω αντιπροσωπεύει όλους τους παρόχους που παρουσιάζονται και συγκρίθηκαν στον ιστότοπό μας: μπορείτε τώρα να επιλέξετε το μελλοντικό σας Διαδίκτυο ή το κινητό σας χειριστή.

Το Jechange σας δίνει ερευνητικά κομμάτια μέσω προσφορών: τιμή, σύνδεση, χρέωση, εξυπηρέτηση πελατών … όλα όσα πρέπει να συγκρίνετε για να πάτε αναφορά τιμής καλύτερης ποιότητας Ανάλογα με την επιλεξιμότητα ή την κάλυψή σας. Εκεί, μην διστάσετε, πάρτε το τεστ.

Μέσω του Jechange, Οι συμβάσεις δεν κοστίζουν περισσότερα. Λοιπόν, πώς πληρώνουμε ? αλλάζω.Η FR αγγίζει μια ενδιάμεση αμοιβή (συνεργασία ή πάροχος επιχειρήσεων), η οποία λαμβάνεται στο περιθώριο του προμηθευτή.