Πώς να τερματίσετε μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο Orange?, Επανατοποθετήστε το πακέτο σας – Orange

Τερματίστε το πακέτο σας

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο διαδίκτυο για να αποφύγετε μια μακρά αναμονή στον ιστότοπο, μετά πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα πορτοκαλιού Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας. Και πάλι, πάρτε τον αριθμό του πελάτη σας για ευκολότερα.

Πώς να τερματίσετε μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο Orange ?

Έχετε πάντα μια σταθερή γραμμή RTC, αλλά θέλετε να πάρετε μια προσφορά livebox με μια τηλεφωνική υπηρεσία που περιλαμβάνεται ? Πρέπει να κόψετε τη σταθερή σας γραμμή πορτοκαλιού RTC ή αυτή ενός αγαπημένου που δεν έχει πλέον τη χρησιμότητα (για παράδειγμα, συνταξιοδότηση) ? Εδώ είναι πώς να τερματίσετε μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο Orange, ποιο είναι το πιθανό κόστος που ισχύει και ποια είναι τα πλεονεκτήματα της εγγραφής μιας προσφοράς μέσω διαδικτύου +.

Μεταβείτε σε ένα κουτί πορτοκαλιού All Inclusive !

 • Το ουσιώδες
 • Για να τερματίσει την πορτοκαλί τηλεφωνική γραμμή, απλά συνθέστε το 3900, με τον αριθμό του πελάτη του και να καθοδηγείται από πορτοκαλί.
 • ΕΝΑ Πορτοκαλί σταθερή συνδρομή RTC είναι χωρίς δέσμευση διάρκειας, μπορείτε επομένως να τερματίσετε ανά πάσα στιγμή στο Nochy.
 • Εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλιού livebox, επωφεληθείτε από ένα Υπηρεσία πλήρους τηλεφωνίας, Για μια πιο ελκυστική τιμή. Έτσι δεν χρειάζεστε πλέον τη γραμμή RTC σας.

❌ Πώς να τερματίσετε μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο Orange ?

Τηλέφωνο

Κλήση εξυπηρέτησης πελατών

Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλέον τη σταθερή σας γραμμή πορτοκαλιού RTC, μπορείτε να την τερματίσετε επικοινωνώντας με έναν σύμβουλο μέσω της εξυπηρέτησης πελατών. Για να το κάνετε αυτό, απλά συνθέστε το 3900.

Η εξυπηρέτηση πελατών της Orange είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο και 8 π.μ. έως 8 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της κλήσης σας, πρέπει να μεταφέρετε το χέρι σας αριθμός πελάτη έτσι ώστε ο σύμβουλος να μπορεί να σας αναγνωρίσει εύκολα και γρήγορα. Αυτός ο αριθμός είναι εγγεγραμμένος στα τιμολόγιά σας ή στην περιοχή του πελάτη σας.

Χαίρομαι που γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τον αριθμό του πορτοκαλιού σας ανά πάσα στιγμή, με απλή κλήση προς την εξυπηρέτηση πελατών. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η προσέγγιση πληρώνει.

Από την άλλη πλευρά, δεν είναι Δεν είναι δυνατόν να τερματίσετε τη σταθερή γραμμή πορτοκαλιού σας μέσω του Διαδικτύου.

Πώς να τερματίσετε μια σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο Orange μέσω ταχυδρομείου ?

Εάν προτιμάτε να προχωρήσετε γραπτώς, μπορείτε να στείλετε μια επιστολή στην Orange Service Service για να τερματίσετε την τηλεφωνική σας γραμμή.

Στο ταχυδρομείο σας, μπορείτε να αναφέρετε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να τερματίσετε την πορτοκαλί σταθερή συνδρομή: θάνατος, κίνηση ή σε περίπτωση εγγραφής προσφοράς Triple Play που περιλαμβάνει ήδη μια σταθερή τηλεφωνική υπηρεσία από το VoIP για παράδειγμα.

Εδώ είναι η διεύθυνση για να στείλετε το δικό σας εκκαθαριστικό σημείωμα ::

Εξυπηρέτηση πελατών Orange Internet
TSA 10018
59878 Lille Cedex 9

Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το όνομά σας, το όνομά σας, την ταχυδρομική διεύθυνση, αλλά και τον αριθμό του πελάτη σας.

Πρέπει να τερματίσετε μια σταθερή γραμμή μετά από αποχώρηση στο σπίτι συνταξιοδότησης ? Εάν είναι δυνατόν, ο κάτοχος της σταθερής σύμβασης μπορεί να τερματιστεί εξ αποστάσεως ή σε κατάστημα πριν από την αναχώρηση στο σπίτι συνταξιοδότησης. Διαφορετικά, μπορείτε να το φροντίσετε χάρη στο πληρεξούσιο. Για αυτό, το άτομο μπορεί είτε να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών 3900, είτε πηγαίνετε στο κατάστημα, είτε το κάνετε από την περιοχή του πελάτη σας (Διαχείριση συμβολαίων> Διαμόρφωση proxies> Δώστε νέο πληρεξούσιοΟυσία.

Τερματίστε μια πορτοκαλί σταθερή γραμμή στο κατάστημα

Έχετε τελικά τη δυνατότητα Τερματισμός του φωτός συνδρομής σας πορτοκαλί πορτοκαλί Πηγαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα πορτοκαλιού κοντά σας.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο διαδίκτυο για να αποφύγετε μια μακρά αναμονή στον ιστότοπο, μετά πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα πορτοκαλιού Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας. Και πάλι, πάρτε τον αριθμό του πελάτη σας για ευκολότερα.

Εδώ είναι η διαδικασία για τη λήψη ραντεβού στο διαδίκτυο:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Orange.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα με τίτλο Τα καταστήματά μας.
 3. Εισαγάγετε το όνομα της πόλης σας για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα πορτοκαλιού.
 4. Παρακάτω Κάντε ένα ραντεβού στο κατάστημα, Κάντε κλικ στο πλαίσιο Ιδιαιτερος.
 5. Κάντε κλικ στο πλαίσιο ξανά Κλείνω ραντεβού.
 6. Επιλέξτε το μοτίβο της επίσκεψής σας.
 7. Επιλέξτε μια ημερομηνία και ένα πρόγραμμα για το πορτοκαλί ραντεβού σας.
 8. Κάντε κλικ ξανά Να συνεχίσει Τότε αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί.

Θα πρέπει απλώς να αναφέρετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τότε θα λάβετε επιβεβαίωση του ραντεβού σας μέσω email.

�� Ποιο είναι το κόστος σε περίπτωση τερματισμού μιας γραμμής Orange RTC ?

Η συνδρομή πορτοκαλί σταθερής γραμμής είναι χωρίς δέσμευση, Επομένως, δεν έχετε κανένα κόστος τερματισμού για να πληρώσετε σε περίπτωση τερματισμού. Η αφαίρεση της τηλεφωνικής σας γραμμής απαιτεί μια μέση περίοδο 7 ημερών .

Το πορτοκαλί σταδιακά τελειώνει το δίκτυο RTC, οι ιδιοκτήτες δεν πρέπει σύντομα να τερματίσουν τη σταθερή τους συνδρομή τηλεφώνου. Πράγματι, η Orange επιθυμεί να πάει εξ ολοκλήρου στις τηλεφωνικές γραμμές από το VoIP, δηλαδή στο Διαδίκτυο. Η έναρξη της διαδικασίας ξεκίνησε το 2021 και θα πρέπει να είναι αποτελεσματική σε ολόκληρη την επικράτεια μέχρι το 2023.

Μεταβείτε σε ένα κουτί πορτοκαλιού All Inclusive !

⚡ RTC Line ή VoIP Service μέσω Διαδικτύου: Ποιες διαφορές ?

Τηλέφωνο

ΕΝΑ Συνδρομή RTC είναι ένα ενιαίο τηλεφωνικό πακέτο, το οποίο χρησιμοποιεί καλώδια χαλκού για πρόσβαση στο δημόσιο δίκτυο τηλεφωνικού διακόπτη. Είναι μια παλιά τεχνική, η οποία συνίσταται στην πραγματοποίηση κλήσεων στο συμβατικό τηλεφωνικό δίκτυο.

Αντίθετα, η υπηρεσία τηλεφωνίας που προσφέρεται σε μια συνδρομή LiveBox χρησιμοποιεί μια πιο πρόσφατη τεχνική, που ονομάζεται Τηλεφωνία από το VoIP . Αυτό είναι ένα Υπηρεσία επικοινωνίας στο Διαδίκτυο, που συνεπώς χρησιμοποιεί δίκτυα υπολογιστών.

Όταν κάνετε μια κλήση στο VoIP, μέσω της προσφοράς σας στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιείτε επομένως τη σύνδεση στο Διαδίκτυο και όχι το δημόσιο δίκτυο μέσω καλωδίων χαλκού. Το κύριο πλεονέκτημα της υπηρεσίας τηλεφωνίας VoIP είναι οικονομική. Μπορείτε πράγματι να καλέσετε πολλούς προορισμούς δωρεάν, ακόμα και διεθνώς.

Εάν εγγραφείτε σε μια προσφορά πορτοκαλιού LiveBox, η οποία περιέχει μια πολύ πλήρη υπηρεσία τηλεφωνίας, δεν είναι επομένως απαραίτητο να διατηρήσετε την τηλεφωνική γραμμή Orange RTC. Συνιστάται επίσης να τερματίσετε τη σταθερή γραμμή πορτοκαλιού RTC, έτσι ώστε να μην πληρώνετε μια πορτοκαλί σταθερή γραμμή ενώ έχετε ήδη επωφεληθεί από μια σταθερή τηλεφωνική υπηρεσία που περιλαμβάνεται.

Με τη μετάβαση από μια σταθερή γραμμή πορτοκαλί RTC σε μια πορτοκαλί σταθερή γραμμή από το VoIP, πρέπει επίσης να αλλάξετε το σταθερό τηλέφωνο. Πράγματι, τα κλασικά τηλέφωνα δεν είναι πάντα συμβατά με τις νέες γραμμές VoIP. Μπορείτε να μεταβείτε στην τοποθεσία πορτοκαλιού, ενότητα Διαδίκτυο Επειτα Εξοπλισμός, Επειτα Σταθερά τηλέφωνα Για να επιλέξετε ένα νέο.

�� Πώς να τερματίσετε τη σταθερή του πορτοκαλί γραμμή και να διατηρήσετε το διαδίκτυο ?

Αν θέλεις Αφαιρέστε τη σταθερή σας πορτοκαλί γραμμή και διατηρήστε το διαδίκτυο, Απλά εγγραφείτε σε μια προσφορά livebox ή αλλάξτε την τρέχουσα προσφορά σας, συμπεριλαμβανομένης μιας σταθερής συνδρομής RTC.

Πράγματι, στην περίπτωση συνδρομής LiveBox Orange, δεν χρειάζεται να διατηρήσετε την τηλεφωνική γραμμή RTC με τον χειριστή, αφού όλες οι συνδρομές LiveBox Orange είναι τριπλό παιχνίδι, Δηλαδή, περιλαμβάνουν:

 • Μια υπηρεσία Διαδικτύου, προσφέροντας μεταξύ 500 Mbit/s και 2 Gbit/s σε ίνες.
 • Μια τηλεοπτική υπηρεσία με 140 τηλεοπτικά κανάλια.
 • Μια υπηρεσία τηλεφωνίας VoIP, με Απεριόριστες κλήσεις για σταθερό ή προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα ανάλογα με την προσφορά livebox. Επωφεληθείτε επίσης από απεριόριστες κλήσεις περίπου 110 διεθνείς προορισμούς.

Αυτός ο πολύ πλήρης τύπος προσφοράς είναι πιο κερδοφόρο από τη συνδρομή σταθερής γραμμής RTC, η οποία κοστίζει τουλάχιστον 19,96 €/μήνα, με τιμολόγηση στην κατανάλωση και η οποία δεν περιλαμβάνει υπηρεσία Διαδικτύου.

Τα σταθερά πακέτα τηλεφωνίας (οι βέλτιστες υπηρεσίες μου, το βέλτιστο Διαδίκτυο ή η δεύτερη συνδρομή στο σπίτι μου) είναι επίσης πιο ακριβά, πηγαίνοντας από € 26,99/μήνα έως € 51,99/μήνα Ανάλογα με τον προτεινόμενο χρόνο κλήσης.

Σε περίπτωση συνδρομής προσφοράς livebox από την Orange, ο χειριστής θα φροντίσει το άνοιγμα της γραμμής σας στο Διαδίκτυο, γεγονός που θα οδηγήσει στον τερματισμό της παλιάς σας σταθερής γραμμής.

Εδώ είναι η τιμή των προσφορών LiveBox Orange και των υπηρεσιών που προσφέρονται λεπτομερώς.

Τερματίστε το πακέτο σας

Για να κάνετε το αίτημά σας τερματισμού, μπορείτε:

 • Κάντε το αίτημα από την περιοχή πελατών Orange και Me κάνοντας κλικ στην καρτέλα προφίλ μου και στη συνέχεια τερματίστε τη γραμμή μου (θα χρειαστεί να δημιουργήσετε την περιοχή του πελάτη σας εκ των προτέρων εάν δεν το έχετε ήδη κάνει)
 • Μεταβείτε στο πλησιέστερο πρακτορείο Orange και υποβάλετε το αίτημά σας τερματισμού.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 • Αγοράστε μια επαναφόρτιση ή ένα πέρασμα
 • Πλήρωσε τους λογαριασμούς σου
 • Διαμορφώστε το κινητό σας
 • Εκτιμήστε την κατανάλωση στο Διαδίκτυο
 • Βρείτε ένα κατάστημα
 • Πορτοκαλί δίκτυο

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Βοήθεια

 • Πορτοκαλί πακέτο
 • Επαναφόρτιση πορτοκαλιού
 • Συχνές ερωτήσεις
 • Έκταξη έκτακτης ανάγκης και αντιμετώπιση προβλημάτων
 • Έκταση πελάτη
 • Εξοπλισμός
 • Τιμολόγια και πληρωμές

Πορτοκαλί και εγώ

 • Πορτοκαλί και εγώ χώρος πελάτη
 • Πορτοκαλί και εμένα εφαρμογή
 • Παρασκευή δώρο
 • Εξυπνος
 • Πορτοκαλί cinéday