Φτηνές πακέτο στο Orange Network: Οι καλύτερες προσφορές της στιγμής, SOSH: Παρουσίαση του γαλλικού χειριστή χαμηλού κόστους από το Orange

SOSH: Παρουσίαση του γαλλικού χειριστή και χωρίς δέσμευση από το Orange

Contents

Ψάχνετε να αλλάξετε τον χειριστή του κινητού σας για να επικοινωνήσετε χωρίς να υπολογίζετε στο δίκτυο Orange ? Μπορείτε προφανώς να απευθυνθείτε στον ιστορικό χειριστή και το χαμηλού κόστους μάρκας SOSH αλλά όχι μόνο. Υπάρχουν πράγματι άλλες λύσεις για να χρησιμοποιήσετε το Orange Network χωρίς να σπάσετε την τράπεζα κάθε μήνα, μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε την προσφορά των Χριστουγέννων στο Prixtel από 4.99 € το μήνα ή εισαγάγετε ένα φτηνό πακέτο από το MVNO Syma Mobile. Οι καλύτερες φτηνές συνδρομές στο δίκτυο αριθμού 1 στη Γαλλία αναλύονται εδώ.)

Πακέτο για κινητά: Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές για να επωφεληθείτε από το πορτοκαλί δίκτυο ?

Ψάχνετε να αλλάξετε τον χειριστή του κινητού σας για να επικοινωνήσετε χωρίς να υπολογίζετε στο δίκτυο Orange ? Μπορείτε προφανώς να απευθυνθείτε στον ιστορικό χειριστή και το χαμηλού κόστους μάρκας SOSH αλλά όχι μόνο. Υπάρχουν πράγματι άλλες λύσεις για να χρησιμοποιήσετε το Orange Network χωρίς να σπάσετε την τράπεζα κάθε μήνα, μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε την προσφορά των Χριστουγέννων στο Prixtel από 4.99 € το μήνα ή εισαγάγετε ένα φτηνό πακέτο από το MVNO Syma Mobile. Οι καλύτερες φτηνές συνδρομές στο δίκτυο αριθμού 1 στη Γαλλία αναλύονται εδώ.)

Orange Promotions για το πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας

Περνώντας απευθείας από ο ιστορικός χειριστής, Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν τη στιγμή από Όμορφες προσφορές για το Noëμεγάλο. Οι προσφορές ξεκινούν μόνο 2.99 € το μήνα για νέους συνδρομητές ή 0 € για ανοικτούς πελάτες (Κουτί και κινητό). Εδώ είναι οι τύποι που προσφέρονται στο Orange:

 • Ένα πακέτο με 2 ώρες απεριόριστων κλήσεων, SMS και MMS στα 2.€ 99 το μήνα (12 μηνών) ή € 0 για ανοικτούς πελάτες
 • Ένα πακέτο 2H, 3 απεριόριστοι αριθμοί + απεριόριστα SMS και MMS + 5GB στα 11.99 € ανά μήνα (κινητήρας 12 μήνες) ή 6.99 € για ανοικτούς πελάτες
 • Μια απεριόριστη κλήση, SMS και MMS + 10GB πακέτο στις 21.99 € ανά μήνα (κινητήρας 12 μήνες) ή 14.99 € με ανοιχτή προσφορά
 • Ένα απεριόριστο πακέτο με 50GB στις 19.99 € το μήνα για 1 έτος (κινητήρας 12 μήνες) ή 9.99 € το μήνα για τους κατόχους μιας ανοικτής συνδρομής.

Υπάρχουν οι τρεις μεγαλύτερες συνδρομές από τον χειριστή πορτοκαλιού Αγορά προτιμησιακής τιμής smartphone και δέσμευση 24 μηνών. Οι προσφορές 50GB, 100GB ή 150GB εμφανίζονται έτσι στην αντίστοιχη τιμή των 29.99 €, 49.€ 99 και 79.99 €. Επωφεληθείτε από μια πρόσθετη έκπτωση, εάν κρατάτε μια πορτοκαλί ανοιχτή προσφορά με τις ακόλουθες τιμές 19.99 € (50GB), 34.99 € (100GB) και 64.99 € (150GB).

Πορτοκαλί πακέτα προώθησης

Το Sosh by Orange κυμαίνεται από 4.99 € το μήνα

Sosh ο χειριστής χαμηλού κόστους του Orange αγορές μια σειρά από 4 πακέτα μη δέσμευσης από 4.99 € το μήνα. Επομένως, οι έγκυρες συνδρομές στο Orange Network προσφέρονται από 4.99 € το μήνα. Το μεγαλύτερο πακέτο χειριστή με 50GB 4G και επικοινωνίες εκμεταλλεύεται επί του παρόντος μια ωραία προώθηση με έκπτωση € 15 το μήνα κατά το πρώτο έτος. Οι τύποι που εμφανίζονται στον κινητό κατάλογο του χειριστή έχουν ως εξής:

 • Τα 2H, SMS και MMS Unlimited και 100MB πακέτου δεδομένων στα 4.99 € ανά μήνα (προσφορά διαθέσιμη σε αποκλεισμένη ή μη αποκλεισμένη έκδοση)
 • Απεριόριστη συνδρομή με 100MB στις 9.99 € το μήνα
 • Ο τύπος 24/24 + 20GB στις 19.99 € το μήνα
 • Το πακέτο 20/24 + 50GB στις 24.99 € το μήνα σε promo μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. σε τιμή 9.99 € το μήνα

Πακέτο SOSH

Σχετικά με Πακέτο SOSH σε μειωμένες τιμές για 1 έτος, Επωφεληθείτε για λιγότερο από € 10 από μια πλήρη προσφορά. Αυτή η συνδρομή περιλαμβάνει πράγματι Απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS στη Γαλλία. Από τη μητρόπολη, οι κλήσεις σας προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα των ΗΠΑ/Καναδά και προσφέρονται στην Ευρώπη, την Ελβετία, την Ανδόρα και το DOM. Μπορείτε επίσης να στείλετε SMS χωρίς όριο από τη Γαλλία στους ίδιους προορισμούς. Στην έλλειψη στέγης, από αυτές τις περιοχές, επωφελείται από απεριόριστο για τις κλήσεις σας και τα SMS/MMS στην Ευρώπη, την Ελβετία, την Ανδόρα και το DOM. Πλευρά κινητών δεδομένων, έχετε ένα 50 GB φάκελος ιστού Για να χρησιμοποιηθούν σε ολόκληρη τη Γαλλία καθώς και στην Ευρώπη (χώρες της ΕΕ, DOM, Ελβετία και Ανδόρα).

Πακέτο SOSH 50GB

Syma Mobile Plans από 1.90 € το μήνα στο Orange Network

Να επωφεληθώ από Πορτοκαλί δίκτυο, Μπορείτε να στραφείτε στο Virtual Operator Syma Mobile. Αυτό εμπορεύεται μια σειρά από 4 πακέτα μη δέσμευσης από 1.90 € το μήνα έως το πακέτο συνδεδεμένου 100GB στις 19.90 € το μήνα. Οι προσφορές έχουν ως εξής:

 • Το 2H, SMS και MMS Unlimited και 1GB πακέτου 4G μόνο σε 1.90 € το μήνα
 • Η προσφορά με απεριόριστες κλήσεις, SMS και MMS και 40GB 4G στα 9.90 € το μήνα
 • Η συνδρομή 24/24 + 60GB σε 15.90 €
 • Το εξαιρετικά συνδεδεμένο πακέτο στις 19.90 €

Επιλέγοντας μια προσφορά Syma Mobile, επωφεληθείτε από μια ελκυστική τιμή που ισχύει χωρίς διάρκεια διάρκειας διάρκειας διάρκειας.

Πακέτο Syma Mobile

Χριστουγεννιάτικη προσφορά στο Prixtel: Από 5GB έως 50GB από 4.99 € το μήνα

Ο εικονικός χειριστής Prixtel επιτρέπει επίσης Επωφεληθείτε από το δίκτυο αριθμού 1 με τις δύο ρυθμιζόμενες προσφορές των απαραίτητων ή το πλήρες. Γνωρίστε ότι μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου περιλαμβάνει, το Prixtel προσφέρει μια ειδική έκπτωση για τα Χριστούγεννα για την προσφορά του το πλήρες. Αυτός ο ρυθμιζόμενος τύπος που ισχύει για το δίκτυο Orange ή SFR αποθηκεύεται κατά € 5 το μήνα για 1 έτος για κάθε επίπεδο. Αυτή η διαχρονική τηλεφωνική συνδρομή ξεκινά έτσι στις 4.99 € το μήνα το πρώτο έτος έως και 14.99 € το μήνα. Η χρέωση ποικίλλει κάθε μήνα ανάλογα με την κατανάλωση δεδομένων σας με 3 επίπεδα έως 5GB, από 5GB έως 15GB και έως 50GB το μήνα.

Εκτός από τον τόμο ιστού που περιελάμβανε κάθε μήνα, έχετε με αυτήν την ειδική προσφορά απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Μητροπολιτικής Γαλλίας και από την Ευρώπη και τις ζώνες DOM στη Γαλλία. Τα SMS/MMs είναι επίσης απεριόριστα στην ηπειρωτική Γαλλία και από την Ευρώπη και το DOM και τη Γαλλία. Για τις χρήσεις του Διαδικτύου περιαγωγής, η προσφορά περιλαμβάνει έως και 7,4 GB από την Ευρώπη και τις ζώνες DOM.

SOSH: Παρουσίαση του γαλλικού χειριστή και χωρίς δέσμευση από το Orange

Το Sosh είναι το εμπορικό σήμα χωρίς δέσμευση και χαμηλού κόστους του ιστορικού φορέα πορτοκαλιού. Δημιουργήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2011, Προσφέρει προσφορές κινητής τηλεφωνίας, καθώς και προσφορά συνδρομής στο Διαδίκτυο, με το livebox. Ο Sosh απολαμβάνει την καλή φήμη της μητρικής του εταιρείας, Orange, καθώς και της υποδομής του. Στην πραγματικότητα, η ψηφιακή θυγατρική έχει ένα από τα καλύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία.

Ο Sosh, με τη στενή του σύνδεση με το Orange, έχει πολλά πλεονεκτήματα να προσφέρει στους καταναλωτές:

 • Ένα πιο αποτελεσματικό σταθερό και κινητό δίκτυο.
 • Σημαντική εμπειρία στην τηλεφωνία, με ψηφιακή αλλά αντιδραστική εξυπηρέτηση πελατών.
 • Μεταξύ των πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών, στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

Οι κύριες πληροφορίες για τον χειριστή SOSH

Πακέτα SOSH

SOSH Mobile Packages

Γνώμη

Κριτικές πελατών SOSH

Κωδικοί προώθησης SOSH

Κωδικοί προώθησης SOSH

Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας επαληθεύτηκε από έναν ειδικό συντακτικό κατά την ημερομηνία του 09/19/2023

Η ιστορία του χειριστή Sosh

Η δημιουργία του SOSH, 6 Οκτωβρίου 2011, είναι διαδοχική για την επικείμενη άφιξη του δωρεάν κινητού τηλεφώνου στην αγορά τηλεφωνίας στη Γαλλία. Εκείνη την εποχή, τρεις φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών μοιράστηκαν το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αγοράς: Orange, Bouygues Telecom και SFR. Ο Xavier Niel ανακοίνωσε έπειτα την άφιξη ενός τέταρτου ηθοποιού, ικανό να αναστατώσει τα πάντα: δωρεάν κινητό.

Η εισαγωγή ενός πακέτου χωρίς καμία δέσμευση της διάρκειας, σε μια ασυναγώνιστη τιμή, και με μέγιστο ποσό 4G αντιδρά ως εκ τούτου τον ανταγωνισμό. Το Bouygues Telecom εισάγει έτσι προσφορές χωρίς B & You στον κατάλογό του. Παράλληλα, το SFR δημιουργεί κόκκινο από SFR και Ο ιστορικός χειριστής Orange εγκαινιάζει το SOSH.

Ιστορία

Ο Sosh ξεκίνησε από την Orange με αντίδραση στην άφιξη του Free Mobile και είναι σήμερα ένας χειριστής αναφοράς για τη δέσμευση χωρίς δέσμευση.

Sosh, ένας χειριστής σε συνεχή εξέλιξη

Από τη δημιουργία του το 2011, ο αριθμός των συνδρομητών SOSH συνέχισε να αυξάνεται κάθε χρόνο. Δύο μήνες μετά την άφιξή τους στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, ο Sosh είχε ήδη 28.000 συνδρομητές. Δύο χρόνια αργότερα, είχε 1,8 εκατομμύρια. Από τώρα και στο εξής, Ο Sosh ισχυρίζεται ότι περίπου 4 εκατομμύρια συνδρομητές.

Μια μάρκα πορτοκαλί που εμπορεύεται τις μη δεσμευτικές προσφορές

Επομένως, η Sosh είναι μια εμπορική μάρκα πορτοκαλιού, η οποία πωλεί κινούμενα πακέτα χωρίς δέσμευση. Αυτό σημαίνει ότι Ο συνδρομητής είναι ελεύθερος να τερματίσει τη σύμβαση συνδρομής του ανά πάσα στιγμή, Χωρίς να μην έχει μηνιαία πληρωμή στο SOSH ή να καταβάλει ποινή. Σημαίνει επίσης ότι το SOSH δεν προσφέρει επιδοτούμενα κινητά τηλέφωνα, με χαμηλότερο κόστος.

Τελικά, Η συμμετοχή του Sosh στο Orange υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά δικτύου μεταξύ των δύο οντοτήτων. Οι συνδρομητές SOSH εκμεταλλεύονται την υποδομή δικτύου του δικτύου, είτε πρόκειται για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είτε για το σταθερό διαδίκτυο.

Μια αποϋλοποίηση των σχέσεων πελατών

Δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα SOSH. Οι προσφορές SOSH Brand Mobile και Fixed Telephony πωλούνται αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση. Με τον ίδιο τρόπο, η εξυπηρέτηση πελατών είναι παρούσα μόνο στο διαδίκτυο. Η επαφή είναι κυρίως μέσω της CAT, είτε στον ιστότοπο της μάρκας, είτε μέσω κοινωνικών δικτύων, όπως το Facebook ή το Twitter. Ο Sosh, ωστόσο, εγκαταστάθηκε μια κοινότητα, που αποτελείται από τους συνδρομητές τους, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις ο ένας από τον άλλον.

Ποιοι είναι οι πελάτες του χειριστή SOSH ?

Όπως οι άμεσοι ανταγωνιστές του κόκκινο από SFR και B & You, Ο Sosh απευθύνεται για πρώτη φορά σε νεαρή και συνδεδεμένη πελατεία. Αυτό εξηγεί την 100% online παρουσία του. Το σύνθημά του “πήγα στο Sosh”, με τη μορφή μιας virelangue, έκανε επίσης τη διάσημη μάρκα.

Οι προσφορές που διατίθενται στο εμπόριο του SOSH

Η Sosh παρουσιάζει στους πελάτες της αρκετές προσφορές κινητής τηλεφωνίας. Στην ιστοσελίδα του χειριστή, υπάρχουν πέντε προσαρμόσιμα πακέτα. Η ιδέα είναι να παρουσιαστεί Οι μινιμαλιστικές προσφορές, σε χαμηλές τιμές, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να επεκταθούν. Οι πελάτες πληρώνουν μόνο για τις επιλογές που χρειάζονται πραγματικά.

Το Sosh διαθέτει ένα μοναδικό κουτί στο διαδίκτυο: Πορτοκαλί livebox. Τέλος, η Sosh προσφέρει επίσης πολλά μοντέλα τηλεφώνου, με τη δυνατότητα να τα πληρώσει σε αρκετές φορές, έως και 24 μηνιαίες πληρωμές. Και αυτό, αν και ο χειριστής δεν είναι σε θέση να προσφέρει επιδοτούμενες συσκευές.

Αποτυχία SOSH: Τι να κάνετε;

Διαβάστε επίσης ποιες είναι οι τρέχουσες αποτυχίες στο SOSH ?

Οι μη δεσμευτικές κινητές προσφορές του Sosh

Ο Sosh προσφέρει πολλά πακέτα κινητής τηλεφωνίας, για να εξατομικευτεί σύμφωνα με τις ανάγκες του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για κάθε πακέτο, η κάρτα SIM είναι φορτιστή και χρεώνεται μέχρι € 5. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποφασίσει να επιλέξει ένα smartphone εκτός από το σχέδιο για κινητά, έτσι θα συμπεριληφθεί η κάρτα SIM, δωρεάν. εδώ είναι ένα Επισκόπηση των πακέτων κινητής τηλεφωνίας του χειριστή SOSH. Σημειώστε ότι το πακέτο € 4.99/μηνών είναι διαθέσιμο, σε αποκλεισμένη ή μη αποκλεισμένη έκδοση.

Τα πακέτα άστεγων του Sosh
Απεριόριστες κλήσεις ❌ 2 ώρες
Απεριόριστο SMS και MMS
Δεδομένα 100 MB 1 GB 40 GB 130 GB 130 GB 5G
Στο εξωτερικο Ευρώπη, Dom, Ελβετία και Ανδόρα

Από το τέλος του κόστους περιαγωγής στην Ευρώπη, τα πλεονεκτήματα και οι επιλογές που περιλαμβάνονται στα σχέδια SOSH Mobile μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για αρκετούς προορισμούς. Αυτό περιλαμβάνει τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα υπερπόντια τμήματα και μερικές φορές την Ελβετία και την Ανδόρα. Με το SOSH, τα πλεονεκτήματα διατηρούνται στην ηπειρωτική Γαλλία, αλλά και στην περιοχή όπου βρίσκεται ο συνδρομητής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα, το πακέτο 100 MB από το SOSH είναι το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Ελβετία και την Ανδόρα εκτός από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Πακέτα SOSH

Διαβάστε επίσης τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας του SOSH

Το κουτί SOSH Internet: Orange Livebox με ADSL ή οπτικές ίνες

Η Sosh προσφέρει στους πελάτες του ένα μοναδικό κουτί στο διαδίκτυο: Orange LiveBox 4. Εμφανίζεται η συνδρομή του Διαδικτύου του Sosh Ποσοστό συνδρομής € 20,99 το μήνα με ADSL/VDSL2 και € 30,99 το μήνα με οπτικές ίνες. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του LiveBox που διατίθεται στο εμπόριο από το SOSH:

 • ένα ADSL/VDSL2 ή σύνδεση οπτικών ινών, ανάλογα με την επιλεξιμότητα της στέγασης. Σε περίπτωση οπτικής επιλεξιμότητας των ινών, οι ροές σύνδεσης μπορούν να φτάσουν μέχρι 300 MB/s στην υποδοχή και την έκδοση δεδομένων
 • Από τη σταθερή θέση, οι κλήσεις είναι απεριόριστες όλο το χρόνο, που προορίζονται για τις διορθώσεις της Μητροπολιτικής Γαλλίας, των υπερπόντιων τμημάτων και πάνω από εκατό χώρες
 • Η εφαρμογή Orange TV προσφέρεται κατόπιν αιτήματος. Παρέχει τουλάχιστον 72 τηλεοπτικά κανάλια. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphone, tablet και υπολογιστή.

SOSH Internet Box

Διαβάστε επίσης τις προσφορές SOSH Internet

Τη δυνατότητα επιλογής επιλογών για την προσαρμογή του κινητού σας και της σταθερής προσφοράς σας

Όπως και άλλοι φορείς εκμετάλλευσης, η SOSH προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα ενίσχυσης της συνδρομής τους για κινητά και σταθερά. Αυτό γίνεται στη συνέχεια με πληρωμένες επιλογές, για όλες τις τιμές. Υπάρχουν διάφοροι τύποι επιλογών και όλα μπορούν να ενεργοποιηθούν και να αναπηθούν ανά πάσα στιγμή. Δεν συνεπάγονται καμία δέσμευση διάρκειας.

Όσον αφορά τη συνδρομή στο Διαδίκτυο, μπορεί να είναι μπουκέτα τηλεόρασης, Όπως το πορτοκαλί μπουκέτο ή το Netflix ή ακόμα και τα αθλήματα. Μπορεί επίσης να είναι αποκωδικοποιητής τηλεόρασης, προκειμένου να έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό τηλεοπτικών καναλιών, στις υπηρεσίες επανάληψης, VOD και Recorder.

Για κινητές προσφορές, οι επιλογές είναι και πάλι ποικίλες. Οι συνδρομητές μπορούν να εγγραφούν σε ένα μπουκέτο τηλεόρασης ή μια μουσική υπηρεσία όπως ο Deezer. Υπάρχουν επίσης επιλογές ασφαλείας, όπως ο γονικός έλεγχος. Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν κλήσεις ή SMS σε προορισμούς που δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Αγοράστε ένα τηλέφωνο για δωρεάν πληρωμή χωρίς κόστος με το SOSH

Ως διάρκεια χωρίς υπερβολική εμπλοκή, η SOSH δεν προσφέρει τα πακέτα πελατών της με επιδοτούμενο κινητή συσκευή. Είναι ωστόσο δυνατό να αγοράσετε ένα smartphone εκτός πληρωμής. Στην ιστοσελίδα SOSH, τα smartphones ταξινομούνται με τιμή ή από το εμπορικό σήμα. Βρίσκουμε έτσι τα τμήματα “smartphone premium”, “χαμηλές τιμές” ή “iPhone”.

Επομένως Η Sosh προσφέρει στους πελάτες του να αποκτήσουν smartphones σε αρκετές φορές, χωρίς κόστος. Τρεις δυνατότητες αφήνονται στην επιλογή του αγοραστή: 4, 12 ή 24 φορές. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι οι μηνιαίες πληρωμές δεν είναι όλες ισορροπημένες. Η πρώτη μηνιαία πληρωμή απαιτεί αποτελεσματικά μια μεγαλύτερη συμβολή.

Συμβουλές από το δικό μουΛίγοΠακέτο

Εάν το SOSH δεν προσφέρει επιδοτούμενα σχέδια, ο χειριστής σας επιτρέπει να απολαύσετε μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση. Τα πακέτα του χωρίς δέσμευση, επιτρέπουν Επωφεληθείτε από τις καλύτερες προσφορές στην αγορά όλο το χρόνο. Με την πληρωμή σε αρκετές φορές, οι καταναλωτές έχουν επίσης τη δυνατότητα να πληρώσουν το κινητό σε 4, 12 ή 24 φορές δωρεάν. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα για να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας και να προσφέρετε ένα smartphone ενώ κυριαρχήσετε τον προϋπολογισμό σας.

Όλα τα νέα SOSH

Πακέτο 40 GB στο promo

Ωραία έκπληξη στο SOSH με πακέτο 40 GB για € 11,99/μήνα

Πακέτα SOSH χωρίς δέσμευση

20 GB ή 140 GB: Το SOSH ανανεώνει τα πακέτα μη δεσμευτικού

Το 5G φτάνει στο Sosh

5g στο Sosh, συνέβη τελικά !

Τα ισχυρά σημεία του χειριστή SOSH

Η μάρκα SOSH έχει πολλά πλεονεκτήματα για να πείσει τους χρήστες να συμμετάσχουν στις προσφορές του για κινητά. Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε:

 • Οι πελάτες ικανοποιημένοι με την ποιότητα του δικτύου και την ποιότητα των υπηρεσιών ·
 • χαμηλές τιμές όλο το χρόνο, με πολλές διαφημιστικές προσφορές
 • Μια κοινότητα με φόρουμ υποστήριξης.

Μια ποιότητα εξυπηρέτησης με ποσοστό ικανοποίησης 95%

Το Sosh είναι ξεχωριστός χειριστής τηλεπικοινωνιών. Καταφέρνει να διατηρήσει μια καλή εικόνα μάρκας και μια καλή φήμη, παρά τις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών. Μια μελέτη της ένωσης καταναλωτών Το UFC-Que Choisir έχει διορίσει SOSH ως τον καλύτερο γαλλικό χειριστή, παράλληλα με τη μητρική του εταιρεία Orange. Τον Φεβρουάριο του 2018, η UFC-Que Choisir έχει πράγματι τοποθετήσει το Orange στην κορυφή των γαλλικών χειριστών, με βαθμολογία 13,8/20 για την ποιότητα των υπηρεσιών του για κινητά. Αμέσως μετά, βρίσκουμε το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους SOSH, με σημείωση 13,6/20.

Κατά τη διάρκεια αυτής της μελέτης, φάνηκε ότι Το 95% των συνδρομητών SOSH δήλωσαν ότι ήταν ικανοποιημένοι με τον χειριστή τους. Για να καθοριστεί αυτή η κατάταξη, η Ένωση Καταναλωτών έχει λάβει υπόψη την κάλυψη του δικτύου, την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, την αποτελεσματικότητα της τεχνικής βοήθειας, τη διαφάνεια των συμβάσεων καθώς και τον αριθμό των διαφορών που προκύπτουν από τον χειριστή.

Διαφημιστικές προσφορές και κωδικοί προώθησης SOSH

Ως χειριστής χαμηλού κόστους, η SOSH προσφέρει προσφορές συνδρομής χαμηλού κόστους. Η βασική, οι συνδρομές κινητής τηλεφωνίας και η συνδρομή του στο Διαδίκτυο είναι επομένως προσβάσιμες στον μεγαλύτερο αριθμό. Είναι όμως εκτιμητό να το σημειώσουμε αυτό Ο χειριστής εξακολουθεί να προσφέρει προσφορές στους πελάτες του όλο το χρόνο.

Κατά το τέλος του έτους, κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής ή οποιαδήποτε άλλη περίοδο εορτασμού και πωλήσεων, ο χειριστής φέρνει τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, το κουτί του Διαδικτύου, τις επιλογές και τα τηλέφωνα. Γενικά, ο φορέας εκμετάλλευσης Μειωμένες προσφορές τιμών για περιορισμένη περίοδο σε 12 μήνες. Θα πρέπει ενδεχομένως να υποδείξει έναν κωδικό προώθησης για να μπορέσει να επωφεληθεί από την εν λόγω προσφορά. Ο Sosh προσφέρει μόνο λίγες προσφορές σε σύγκριση με ορισμένους ανταγωνιστές.

Κωδικοί προώθησης SOSH

Διαβάστε επίσης το promo και τις καλές προσφορές του Sosh

Πώς να συμμετάσχετε σε έναν σύμβουλο SOSH ?

Για κάθε αίτημα βοήθειας από σύμβουλο SOSH, είναι επιτακτική ανάγκη να μεταβείτε στον ιστότοπο του χειριστή. Με Μια 100% online παρουσία, Το Sosh δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα. Στον ιστότοπο του χειριστή, οι πελάτες μπορούν να βρουν μια σειρά ερωτήσεων (FAQ) καθώς και ένα φόρουμ υποστήριξης. Πολλές ερωτήσεις αντιμετωπίζονται στο φόρουμ, από την κοινότητα SOSH.

Είναι πράγματι οι συνδρομητές του χειριστή που βοηθούν ο ένας τον άλλον να απαντήσουν σε ερωτήσεις ο ένας από τον άλλον. Εξάλλου, Είναι δυνατόν να φτάσετε στον χειριστή σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter ή το Facebook. Τα αιτήματα των συνδρομητών υποστηρίζουν τους συμβούλους, απευθείας μέσω μηνυμάτων κοινωνικών λογαριασμών του SOSH.

Εξυπηρέτηση πελατών SOSH

Μια πλήρως αποσυμπιεσμένη εξυπηρέτηση πελατών με φόρουμ, συνομιλία και άλλα μέσα επαφής.

Το Sosh είναι επίσης προσβάσιμο μέσω τηλεφώνου, στο 3179 Για οποιοδήποτε επείγον αίτημα, όπως η βοήθεια για την ανάθεση του εξοπλισμού SOSH Internet Box ή της αντιμετώπισης προβλημάτων σε αποτυχία πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Είναι επίσης δυνατό να επικοινωνήσετε με τον φωνητικό διακομιστή SOSH στο 740. Η κλήση είναι απαλλαγμένη από μια γραμμή SOSH.

Εξυπηρέτηση πελατών SOSH

Διαβάστε επίσης πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SOSH

Ποια είναι η ποιότητα του δικτύου SOSH ?

Ως μάρκα του ιστορικού φορέα, ο Sosh χρησιμοποιεί τα δίκτυα της μητρικής του εταιρείας Orange. Αυτός του επιτρέπει να επωφεληθεί από Η μεγαλύτερη κάλυψη 2G/3G/4G στη Γαλλία. Αυτό ισχύει επίσης για καλύμματα ADSL/VDSL2 και για την ανάπτυξη οπτικών ινών.

Το ευρυζωνικό δίκτυο της Orange είναι το πιο εκτεταμένο στη Γαλλία. Το 99,6% του πληθυσμού είναι επομένως επιλέξιμο για το Orange ADSL και κατ ‘επέκταση του SOSH. Παράλληλα, το πορτοκαλί πολλαπλασιάζει επενδύσεις οπτικών ινών. Σύμφωνα με τον ιστορικό χειριστή, Αρκετά εκατομμύρια γαλλικά νοικοκυριά είναι επιλέξιμα για προσφορές ινών. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, οι συνδρομητές στο πλαίσιο SOSH Internet μπορούν επομένως να βασίζονται σε μια ποιοτική σύνδεση. Επομένως, είναι επίσης πιο πιθανό να είναι επιλέξιμοι για οπτικές ίνες από τους συνδρομητές ανταγωνιστικών παρόχων υπηρεσιών.

Όσον αφορά το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, χάρη στο Orange, ο Sosh ξεχωρίζει για άλλη μια φορά. Ο ιστορικός χειριστής καλύπτει περισσότερο από το 99% του γαλλικού πληθυσμού σε 3G. Τοποθετείται επίσης ως το πρώτο δίκτυο 4G στη Γαλλία. Αυτός Οι αξιώσεις ειδικότερα για την κάλυψη περισσότερο από το 99% του πληθυσμού σε 4G. Το SFR και το Bouygues Telecom είναι κοντά σε αυτό, όσον αφορά την κάλυψη της επικράτειας, αλλά είναι πράγματι πορτοκαλί που προσφέρει τις καλύτερες ροές. Το δωρεάν κινητό, από την πλευρά του, καλύπτει το 99% του πληθυσμού. Το ANFR επιβεβαιώνει τις καλές υπηρεσίες του ιστορικού φορέα, καθώς η Orange οδηγεί τακτικά σε χειριστές τηλεπικοινωνιών με τον μεγαλύτερο αριθμό τοποθεσιών 4G.

Τι είναι το ANFR ?

Το ANFR είναι η Εθνική Υπηρεσία Συχνότητας. Κάθε μήνα, παίρνει απολογισμό του αριθμού των τοποθεσιών 4G που ανατέθηκαν από τους φορείς εκμετάλλευσης ραδιοφωνικών τηλεπικοινωνιών, δηλαδή Orange, SFR, Bouygues Telecom και Free Mobile.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους συνεργασίας

Η ομάδα μας επιλέγει τις καλύτερες προσφορές για εσάς. Ορισμένοι σύνδεσμοι παρακολουθούνται και μπορούν να δημιουργήσουν μια προμήθεια για το MyPetitforfait χωρίς να επηρεάσουν την τιμή της συνδρομής σας. Οι τιμές αναφέρονται για πληροφορίες και είναι πιθανό να εξελιχθούν. Τα άρθρα που χορηγούν προσδιορίζονται. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.