Πορτοκαλί Κινητό κάλυμμα | Orange Business, Orange: Το κινητό της δίκτυο και τα πορτοκαλί πακέτα κινητής τηλεφωνίας |

Orange: Το κινητό δίκτυο και τα κινητά πορτοκαλί πακέτα

Το 2011, η Orange ξεκίνησε το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους Ψαλιδώνω. Την επόμενη χρονιά, το 4G προσχώρησε στην Orange Mobile προσφορές.

Κινητό κάλυμμα πορτοκαλιού

Θεωρητικές μέγιστες ταχύτητες ροής για 5G: Σε υποδοχή, έως 2,1 Gbit/s σε περιοχές που καλύπτονται από 3,5 GHz με συσσωμάτωση ζωνών συχνοτήτων 4G ή 615 Mbit/s σε περιοχές που καλύπτονται από τη ζώνη 2100 MHz. Σε εκπομπή, μέχρι 126 Mbit/s στην περιοχή που καλύπτεται σε 3,5 GHz με συσσωμάτωση της λωρίδας αγκύρωσης 4G ή 99 Mbit/s σε περιοχές που καλύπτονται από τη ζώνη 2100 MHz.

Το Orange επιταχύνει την ανάπτυξη του δικτύου 4G του

Η Orange ήταν ο πρώτος χειριστής που ξεκίνησε 4G για εταιρείες

 • Το 99% του πληθυσμού που καλύπτεται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G του Orange
 • Το 99% του πληθυσμού που καλύπτεται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G/3G+
 • 99,9% του πληθυσμού που καλύπτεται από το δίκτυο GSM/GPRS/Edge Mobile
 • Οι κύριες γαλλικές πόλεις που καλύπτονται σε 4G+ με μέγιστες θεωρητικές ροές μέχρι 600 Mbit/s

Για να σας υποστηρίξει στα ταξίδια σας, η Orange συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της στη Γαλλία

Σε αυτοκινητόδρομους

 • 34 καλύπτονται αυτοκινητόδρομους, συμπεριλαμβανομένων 24 σε 4G (εξαιρουμένων των σήραγγων) 4G επίσης κατά μήκος της Παρισίας Ring Road.

4G στις καθημερινές μεταφορές

 • Όλες οι γραμμές της Toulouse και Lyonnais Metros, γραμμή 1 του μετρό Lille, γραμμή Α του μετρό Rennes, 73% του μετρό του Παρισιού + γραμμή 1.
 • Το RER: Περισσότερο από το 90% των σταθμών και η πλειοψηφία των τμημάτων του RER A (εξαιρουμένων των σηράγγων) και όλων των RER C.
 • Ter: 14 γραμμές .
 • Το τραμ: Οι 2 γραμμές του Tram Lille-Tourcoing και Lille-Roubaix, και 6 γραμμές από τα 7 του Tram του Strasbourg.

4G στο TGV και στη σήραγγα της Μάγχης

 • 6 Γραμμές TGV: Παρίσι-Λυκόν, Λυών-Μαρσείλ, Παρίσι-Τέρμα-Μπορντό, Παρίσι-Λε-Ρεννς, Παρίσι-Λίλι-Καλάις, Nîmes-Montpellier (συνεχές, εξαιρουμένων των σηράγγων).
 • Το Eurostar μέχρι την απελευθέρωση της σήραγγας της Μάγχης*, στην κατεύθυνση του Παρισιού-Λονδίνου.

*4G κάλυψη διαδρομής από το Παρίσι έως την απελευθέρωση της σήραγγας της Μάγχης για Eurostars και Shuttles. Η σήραγγα που καλύπτεται από την έννοια της Γαλλίας-uk από το Orange (κατά την επιστροφή η σήραγγα καλύπτεται από βρετανούς χειριστές). Η κάλυψη 4G στη γραμμή του Παρισιού-Λίλ, είναι έγκυρη εξωτερική σήραγγες και μόνο σε μεμονωμένα τρένα.

Η Orange υποστηρίζει τις δραστηριότητές σας
διεθνώς

Εγγυόμαστε τη συνέχεια των υπηρεσιών μας στο εξωτερικό χάρη στο δίκτυο των φορέων παροχής κινητών συνεργατών

Επομένως, οι υπάλληλοί σας θα μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας μας στο εξωτερικό και να συνεχίσουν να καλούν, να στείλουν SMS και να χρησιμοποιούν τις λύσεις δεδομένων τους χάρη στο Διεθνές Δίκτυο Κινητών Πορτοκαλί.

Επιλέξτε το πακέτο ή τις κατάλληλες επιλογές για τα ταξίδια σας στο εξωτερικό σύμφωνα με την κατανάλωσή σας:

Orange: Το κινητό δίκτυο και τα κινητά πορτοκαλί πακέτα

Το Orange είναι ο ιστορικός χειριστής στη Γαλλία. Εάν είχε το μονοπώλιο στην αγορά τηλεπικοινωνιών για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο χειριστής έπρεπε να αντιμετωπίσει γρήγορα τον ανταγωνισμό ανανεώνοντας τον εαυτό του όλα αυτά τα χρόνια. Ας ανακαλύψουμε μαζί το ταξίδι του και τις διάφορες τρέχουσες προσφορές κινητής τηλεφωνίας.

Η εξέλιξη του δικτύου και του Orange Mobile προσφέρει

Κινητή πορτοκαλί ζωφιά

Η Γαλλία Telecom γεννήθηκε στο 1988. Δύο χρόνια αργότερα, η εταιρεία επικοινωνιών Microtel αναπτύχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και αντιμετωπίζει τη Vodafone.

Τον Ιούλιο του 1991, η Hutchison Whampoa αγόρασε το 65% των μετοχών των μικροβίων και έτσι έγινε ο πλειοψηφικός μέτοχος της εταιρείας. Ένα χρόνο αργότερα, η Γαλλία Telecom ξεκινά Ιταλικό και γίνεται ο πρώτος φορέας εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας στη Γαλλία. Το 1994, ο Microel πήρε το όνομα της Orange Plc.

13 Σεπτεμβρίου 1995 , Μίσελ Μπόν Αναλαμβάνει τη διαχείριση της Γαλλίας Τηλεπικοινωνιών. Το 1997, η France Telecom κέρδισε ήδη ένα εκατομμύριο πελάτες.

Το 1999, η γερμανική ομάδα Mannesmann αγόρασε την Orange PLC και το επόμενο έτος, η Γαλλία Telecom Redeemed Orange PLC στη Vodafone. Orange Plc Mobile και France Telecom Mobile, δηλαδή οι Itineris, Ola και Mobicarte, συγχωνεύονται και δημιουργούν την ομάδα Πορτοκαλί.

Από το 2002 έως το 2005, ο Thierry Breton ήταν επικεφαλής της France Telecom. Στη συνέχεια, θα είναι ο Didier Lombard που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο, τότε ο Stéphane Richard θα πάρει τη θέση του CEO της Orange το 2011.

Η Orange Mobile ξεκινά 3G με τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας το 2007. Το 2010, ήταν τότε η άφιξη του Πρώτη Orange Open προσφορά, Μια προσφορά τετραπλού παιχνιδιού με το Διαδίκτυο, τη σταθερή τηλεφωνία, την τηλεόραση και το πακέτο κινητής τηλεφωνίας.

Το 2011, η Orange ξεκίνησε το εμπορικό σήμα χαμηλού κόστους Ψαλιδώνω. Την επόμενη χρονιά, το 4G προσχώρησε στην Orange Mobile προσφορές.

Το 2016, τα πορτοκαλί καταστήματα είναι λιγότερο και λιγότερα και εξαφανίζονται υπέρ “έξυπνος όρος“”. Τίποτα δεν παραμένει αλλά 660 καταστήματα Φυσική εκείνη τη χρονιά.

Το έτος 2017 είναι το έτος κατά το οποίο η Orange αναπτύσσει σημαντικά το δίκτυο 4G+, προκειμένου να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο γαλλικό έδαφος. Το 2018 αυξάνονται οι πωλήσεις των σχεδίων Orange και Sosh Mobile 826.000 πωλήσεις.

Πορτοκαλί δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Το Orange διαθέτει ένα εξαιρετικό ποιοτικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αυτό είναι το δίκτυο 3G και 4G νούμερο ένα στη Γαλλία. Επιτρέπει σχεδόν όλοι οι Γάλλοι να καλύπτονται, είτε σε 2G, 3G ή 4G.

Ο ιστορικός χειριστής επιτρέπει επίσης σε όλο και περισσότερες γαλλικές πόλεις να καλύπτονται σε 4G+, που προσφέρει ένα Θεωρητική ταχύτητα 300mbits/s που είναι δύο φορές πιο γρήγορα από 4g.

Ο φορέας εκμετάλλευσης 6 πακέτα πορτοκαλιού κινητού, περισσότερο ή λιγότερο ακριβό ανάλογα με τις επιλογές και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται.

Κινητό για 2 ώρες πορτοκαλί κλήσεις

Orange Markets Δύο πακέτα με 2 ώρες κλήσεων, και οι δύο διαθέσιμες σε αποκλεισμένη έκδοση. Οι προσφορές προσφέρονται με 12 μήνες από την προεπιλεγμένη δέσμευση, αλλά εάν επιλέξετε ένα επιδοτούμενο πακέτο κινητής τηλεφωνίας, η διάρκεια της δέσμευσης αυξάνεται στους 24 μήνες. Ωστόσο, η τιμή παραμένει η ίδια.

Η προσφορά με 100MB/μήνα κινητής τηλεφωνίας

Το πακέτο περιλαμβάνει 2 ώρες κλήσεων Στη Γαλλία, 100MB/μήνα Κινητό Διαδίκτυο καθώς και απεριόριστα SMS/MMS.

Από την Ευρώπη, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, την Ελβετία και την Ανδόρα, το πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόσημα.

Αυτή η προσφορά είναι € 2,99/μήνα για 12 μήνες τότε 7,99 €/μήνα Με δέσμευση 12 μηνών. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα επιδοτούμενο και φθηνότερο κινητό, η διάρκεια της δέσμευσής σας πηγαίνει σε 24 μήνες. Στη συνέχεια, μπορείτε να πληρώσετε το smartphone σας σε 1 ή 24 φορές.

Η προσφορά με 5GB/μήνα κινητής τηλεφωνίας

Αυτή η δεύτερη προσφορά πορτοκαλιού περιλαμβάνει επίσης 2 ώρες κλήσεων και απεριόριστα SMS/MMS αλλά περιλαμβάνει 5GB του Διαδικτύου ανά μήνα.

Αυτός ο φάκελος δεδομένων σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο περισσότερο, να αποκτήσετε πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, στους Χάρτες Google και στο YouTube για παράδειγμα. Το πακέτο με 100MB/μήνα απλά σας επιτρέπει να κοιτάξετε γρήγορα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αλλά δεν σερφάρετε πραγματικά στο Διαδίκτυο.

Είναι ένα πακέτο που επιτρέπει τον προσδιορισμό 3 απεριόριστοι αριθμοί Εκτός από τις 2 ώρες κλήσεων σας. Το πορτοκαλί πακέτο είναι 11,99 €/μήνα για 12 μήνες και στη συνέχεια € 16.99/μήνα με 12 μήνες δέσμευσης ή με 24 μήνες δέσμευσης με επιδοτούμενο smartphone.

Πορτοκαλί 10GB κινητό 10GB

Η προσφορά Orange Mobile είναι ένα πακέτο στα € 21,99/μήνα για 12 μήνες και στη συνέχεια 26,99 €/μήνα και περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστες κλήσεις,
 • Απεριόριστο SMS/MMS,
 • 10GB/μήνα Διαδικτύου.

Το πακέτο είναι επίσης χρησιμοποιήσιμο στο εξωτερικό (Από την Ευρώπη, τα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, την Ελβετία και την Ανδόρα).

Πορτηγό κινητής τηλεφωνίας πορτοκαλιού 50GB

Η προσφορά Orange 50GO Mobile είναι με κόστος:

 • 19,99 €/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια, στα € 34,99/μήνα με δέσμευση 12 μηνών,
 • € 29,99/μήνα για 12 μήνες, στη συνέχεια, στα € 44,99/μήνα με 24 μήνες δέσμευσης (και επιδοτούμενο κινητό).

Το πακέτο περιλαμβάνει Απεριόριστες κλήσεις, Απεριόριστο SMS/MMS και 50GB/μήνα κινητό διαδίκτυο. Η προσφορά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, την Ελβετία και την Ανδόρα.

Η προσφορά Mobile 50GB Orange Mobile περιλαμβάνει τοΕπιλογή Multi-SIM Internet. Επομένως, επωφεληθείτε από μια δεύτερη κάρτα SIM για χρήση στο tablet ή το airbox σας.

Το πακέτο Orange 100GO Mobile

Όπως και το προηγούμενο πακέτο, η τιμή αυτής της προσφοράς ποικίλλει ανάλογα με τη διάρκεια της επιλεγμένης δέσμευσης:

 • € 34,99/μήνα για 12 μήνες τότε στο 49,99 €/μήνα Με δέσμευση 12 μηνών,
 • € 49,99/μήνα για 12 μήνες τότε στο 64,99 €/μήνα Με 24 μήνες δέσμευση (και επιδοτούμενο κινητό).

Η προσφορά περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστα SMS/MMS 100GB/μήνα κινητό διαδίκτυο. Η προσφορά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, στα γαλλικά υπερπόντια τμήματα, την Ελβετία και την Ανδόρα με 70GB/μήνα κινητό διαδίκτυο.

Ο Απεριόριστες κλήσεις Περιλαμβάνω:

 • Κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρώπης, του DOM, της Ελβετίας, της Ανδόρας, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά,
 • κλήσεις για να καθοριστεί σε περισσότερους από 100 προορισμούς.

Η επιλογή Διαδίκτυο πολλαπλών SIM περιλαμβάνεται επίσης σε αυτό το πορτοκαλί κινητό σχέδιο.

Πλεονεκτήματα Orange 150GB Mobile Package

Ο Πλεονεκτήματα Orange 150GB Mobile Package είναι η υψηλή προσφορά του χειριστή. Η προσφορά είναι:

 • € 64.99/μήνα για 12 μήνες τότε στο € 79,99/μήνα Με δέσμευση 12 μηνών,
 • € 79,99/μήνα για 12 μήνες τότε στο 94,99 €/μήνα Με 24 μήνες δέσμευση (και επιδοτούμενο κινητό).
 • Απεριόριστες κλήσεις προς τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα της Ευρώπης, του DOM, της Ελβετίας, της Ανδόρας, των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Κίνας,
 • Απεριόριστες κλήσεις για να διορθωθούν σε περισσότερους από 100 προορισμούς,
 • Απεριόριστο SMS στη Γαλλία και στον κόσμο,
 • Απεριόριστο MMS στη Γαλλία και την Ευρώπη, το DOM, την Ελβετία, την Ανδόρα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Κίνα,
 • 150GB/μήνα Κινητό Διαδίκτυο ή 100GB/μήνα κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό,
 • Η επιλογή Multi-SIM Internet.

Κορυφαίο δάνειο smartphone Τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας πορτοκαλιού 100GB και 150GB δίνουν το δικαίωμα στοΚορυφαία επιλογή δανείου smartphone. Το πορτοκαλί σας δίνει ένα smartphone υψηλού επιπέδου για 1 μήνα όταν το κινητό σας έχει σπάσει, σπάσει, χαθεί ή κλεμμένος.

Τιμή πακέτου με ανοιχτό πορτοκαλί πακέτο

Οι πελάτες με ανοιχτό πορτοκαλί πακέτο, δηλαδή ποιοι έχουν και ένα livebox και ένα πορτοκαλί κινητό σχέδιο που ομαδοποιούνται σε μία προσφορά, επωφελούνται από πλεονεκτήματα τιμολόγησης.

Οι τιμές των πακέτων 2 ώρες και απεριόριστων 10GB δεν αλλάζουν όταν επιλέγετε την επιλογή Smartphone επιδοτούμενης και 24 μηνών, τα κουτιά ήταν επομένως γκρίζα έξω.

Πακέτο 2H 100MO Πακέτο 2H 5GB Απεριόριστο πακέτο 10GB Απεριόριστο πακέτο 50GB Απεριόριστο πακέτο 100GB Απεριόριστο πακέτο 150GB
Βασική τιμή πακέτου με δέσμευση 12 μηνών € 2,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 7,99/μήνα € 11,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 16,99/μήνα € 21,99/μήνα για 12 μήνες και 26,99 € 19,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 34,99/μήνα 34,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 49,99/μήνα € 64.99/μήνα για 12 μήνες τότε € 79.99/μήνα
Τιμή για τους πελάτες της Orange Open με δέσμευση 12 μηνών 0 €/μήνα για 12 μήνες, τότε € 4.99/μήνα 6,99 €/μήνα για 12 μήνες και 11,99 € € 14,99/μήνα για 12 μήνες και 19,99 € 9,99 €/μήνα για 12 μήνες και 24,99 € € 49,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 64,99/μήνα € 79,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 94,99/μήνα
Βασική τιμή πακέτου με δέσμευση 24 μηνών € 29,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 44,99/μήνα 19,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 34,99/μήνα € 49,99/μήνα για 12 μήνες και μετά € 64,99/μήνα
Τιμή για τους πελάτες Orange Open με δέσμευση 24 μηνών 19,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 34,99/μήνα 34,99 €/μήνα για 12 μήνες και μετά € 49,99/μήνα € 64.99/μήνα για 12 μήνες τότε € 79.99/μήνα

Πώς να εγγραφείτε σε μια προσφορά ή να επικοινωνήσετε με έναν Orange Advisor ?

Σας ενδιαφέρει μια πορτοκαλί προσφορά κινητής τηλεφωνίας ? Για να ανακαλύψετε τις προσφορές ή να εγγραφείτε, πηγαίνετε απευθείας στον ιστότοπο Orange.

Σε περίπτωση προβλήματος ή για να ανακαλύψετε τα πακέτα, μπορείτε επίσης Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πορτοκαλιού ::

 • Μέσω τηλεφώνου στο 3900,
 • μέσω της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πελατών,
 • με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ,
 • Πρόσωπο με πρόσωπο στο κατάστημα.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το SOSH μέσω τηλεφώνου στο 3976 μόνο σε περίπτωση πτήσης, βλάβης ή θραύσης. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να επικοινωνήσετε με το SOSH μέσω email.

Ενημερώθηκε στις 05/10/2021

Καλό κινητό σχέδιο

Πακέτο 100GB έχω 9,99 € ::
Επωφεληθείτε από ένα πλήρες πακέτο με Διεθνείς κλήσεις