Orange Bank: Περιοχή Πελατών, Λογαριασμός, Επικοινωνία και Ανασκόπηση, Συνδεθείτε στον Orange Bank Account Online: Tutorial!

Πώς να συνδεθείτε με τον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλιού στο διαδίκτυο

Contents

Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε το Flipboard Share On LinkedIn Share με Email Print

Πορτοκαλί τράπεζα

Όλες οι πληροφορίες για την Orange Bank Online Bank

Η Online Bank of the Orange Telephony Operator, η Orange Bank διευκολύνει την τράπεζα σε καθημερινή βάση χάρη στην προσφορά κινητής τηλεφωνίας 100% για οικογένειες και επαγγελματίες.

Περίληψη του φύλλου της Orange Bank Bank

 • Παρουσίαση της Orange Bank
 • Στοιχεία επικοινωνίας και επικοινωνία
 • Ώρες εξυπηρέτησης πελατών
 • Τρεχούμενος λογαριασμός
 • Online αποθήκευση
 • Ηλεκτρονική πίστωση
 • Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την Orange Bank
 • Γνώμη πελατών
 • Η γνώμη του συντακτικού προσωπικού

Παρουσίαση της Orange Bank

Ξεκίνησε το 2017, η Orange Bank είναι η Online Bank of the Orange Telephony Giant (πρώην France Telecom). Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε από την ομάδα την 1η Οκτωβρίου 2021, η Orange Bank έχει επί του παρόντος 1,6 εκατομμύρια πελάτες (στη Γαλλία και την Ισπανία).

Η Orange αγόρασε επίσης την εταιρεία το 2016 που ειδικεύεται σε τραπεζικά και ασφαλιστικά προϊόντα, Groupama. Ιδρύθηκε το 2003, η Groupama Banque συγκέντρωσε 530.000 πελάτες, όταν έγινε Orange Bank. Ο γαλλικός ιστορικός χειριστής μπορεί επίσης να υπολογίζει στην έμπειρη εμπειρία του με πορτοκαλί χρήματα. Αυτή η υπηρεσία άνοιξε στην αφρικανική ήπειρο επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν χρήματα και να επιτρέπουν την πληρωμή για κινητά, μια ιδιαίτερα δημοφιλή υπηρεσία στην Αφρική. Το Orange Money εμφάνισε 20 εκατομμύρια πελάτες τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η Orange Bank προσφέρει μια απλή, πλήρη, διαφανή και διαφορετική προσφορά, 100 % κινητό για να διευκολύνει την καθημερινή τράπεζα των πελατών της. Η ηλεκτρονική τράπεζα βασίζεται σε άμεσες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στις τρέχουσες προσδοκίες των χρηστών.
Η Orange Bank διανέμει ασφάλιση χάρη στην εξαργύρωση τον Μάρτιο του 2020 της Orange Courtage. Η Orange Bank προσφέρει μια προσφορά καταναλωτικής πίστης (προσωπικό δάνειο και ανατεθεί πίστωση) βάσει της εταιρικής σχέσης που αναπτύχθηκε με τους Younited από τον Ιούνιο του 2021.

Η Online Bank παίζει την κάρτα κινητικότητας καθώς και αυτή της φυσικής υπηρεσίας. Έτσι, η τραπεζική προσφορά διατίθεται στο εμπόριο σε 300 Orange Stores από τα 700 που διαχειρίζεται. Αυτά τα τεράστια πορτοκαλί καταστήματα προσφέρουν έναν ειδικό χώρο, με συγκεκριμένη σήμανση. Η ιδέα είναι να παρέχει μια πιο αποτελεσματική υπηρεσία για τον πελάτη: αντί να λαμβάνει την τραπεζική του κάρτα μέσω ταχυδρομείου, αφήνει απευθείας με τον οργανισμό. Οι πελάτες υποστηρίζονται από τους 2.000 συμβούλους πορτοκαλί που είναι εξοπλισμένοι με δισκία και ηλεκτρονικούς τερματικούς σταθμούς υπογραφής προκειμένου να παρουσιάσουν ένα ψηφιακό και διαδραστικό μάθημα.

Η Orange προσφέρει την Apple Pay και το Google Pay για πληρωμή για κινητά. Η εταιρεία συνεργάζεται τελικά με την IBM σε μια συσκευή τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Djingo με τη ρύθμιση των chatbots.

Ενεργό στην Πολωνία, η Orange Bank αναπτύσσεται σε διάφορες χώρες μετά τη Γαλλία, κυρίως στο Βέλγιο και την Ισπανία.

Τον Ιανουάριο του 2021, η Orange Bank απέκτησε το Neobank οποιαδήποτε στιγμή. που του επιτρέπει να αναπτύξει την τραπεζική της προσφορά για ανεξάρτητους επαγγελματίες και εταιρείες.

Στοιχεία επικοινωνίας και επικοινωνία

Οι ταχυδρομικές διευθύνσεις της Orange Bank

Ο Τα κεντρικά γραφεία της Orange Bank βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση:

Orange Bank SA
67 Rue Robespierre
93107 Montreuil Cedex

Διεύθυνση εξυπηρέτησης πελατών

Πορτοκαλί τράπεζα
TSA 10 948
92.896 Nanterre Cedex 9

Για Κάντε μια επιταγή για την Orange Bank, Πρέπει να στείλετε την επιταγή σας μέσω ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση:

Πορτοκαλί τράπεζα
TSA 10 948
92.896 Nanterre Cedex 9

Επικοινωνήστε με την Orange Bank μέσω τηλεφώνου

Εδώ είναι οι αριθμοί τηλεφώνου καθώς και τα προγράμματα για να επικοινωνήσετε με τις διάφορες υπηρεσίες της Orange Bank όπως χρειάζεστε (εξυπηρέτηση πελατών, έδρα, αντιπολίτευση):

Υπηρεσία για επικοινωνία Τηλεφωνικό νούμερο
Εξυπηρέτηση πελατών 01 43 60 01 52 (Κλήση μη εξυπηρέτησης – Κόστος σύμφωνα με τον χειριστή – ώρες στην ηπειρωτική Γαλλία)
Εμπορική υπηρεσία 01 43 60 01 52 (Κλήση μη εξυπηρέτησης – Κόστος σύμφωνα με τον χειριστή – ώρες στην ηπειρωτική Γαλλία)
Για να αντιταχθείτε στην τραπεζική σας κάρτα (+) 33 9 69 32 82 88 (καλέστε το NOT LACHARED)

Ώρες εξυπηρέτησης πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών της Orange Bank

Δευτέρα 25/09 – 8 π.μ. – 8 μ.μ
Τρίτη 26/09 – 8 π.μ. – 8 μ.μ
Τετάρτη 09/27 – 8 π.μ. – 8 μ.μ
Πέμπτη 28/09 – 8 π.μ. – 8 μ.μ
Παρασκευή 29/09 – 8 π.μ. – 8 μ.μ
Σάββατο 30/09 – 8 π.μ. – 8 μ.μ
Κυριακή 01/10 Αγρόκτημα

Τρεχούμενος λογαριασμός

Εγγραφείτε σε ένα Τριευτός λογαριασμός της Orange Bank, Οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση Η τυπική κάρτα για 0 ​​€/μήνα χωρίς όριο διάρκειας, Μια κάρτα MasterCard με άμεση χρέωση, καθώς και:

– Απώλεια και κλοπή ασφάλιση μέσων πληρωμής,
– Πληρωμές και αποσύρσεις σε ευρώ στη Γαλλία,
– Μεταφορές και δείγματα σε ευρώ στη ζώνη SEPA από την εφαρμογή και με SMS,
– Πληρωμή για κινητά μέσω Apple Pay και Google Pay,
– Ενημερωμένη διαβούλευση λογαριασμού,
– Ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση του λογαριασμού με SMS ή email,
– Το υπόλοιπο ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο,
– Αίτημα αποστολής χρημάτων και άμεσων χρημάτων μέσω SMS,
– Μυστικός κωδικός CB διαθέσιμος και τροποποιήσιμος,
– Διαμόρφωση πληρωμών και αναλήψεων καρτών στο εξωτερικό και στη Γαλλία.

Σημειώστε ότι υπάρχουν έξοδα που σχετίζονται με ορισμένες υπηρεσίες:
Τα έξοδα συγκράτησης λογαριασμού είναι δωρεάν εάν υπάρχουν λιγότερη από 1 λειτουργία απόσυρσης ή 1 πληρωμή ανά τραπεζική κάρτα ή πληρωμή για κινητά τον μήνα. Διαφορετικά, λαμβάνονται 5 €/μήνα.
€ 5 ανά επιχείρηση που πραγματοποιείται από έναν εμπειρογνώμονα της Orange Bank για ενέργειες που μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα από την περιοχή του πελάτη.

Ανανέωση της τραπεζικής κάρτας: 0 € και 10 € πριν από την ημερομηνία λήξης της και € 70 (για ένα πρότυπο CB) / 0 € (για Premium CB) εάν αποσταλεί σε άλλη διεύθυνση από το σπίτι μετά από μια αντιπολίτευση,
Αποστολή που έχετε εγγραφεί chequier: € 8,
Πληρωμή και απόσυρση με τραπεζική κάρτα σε νομίσματα (εξαιρουμένων των ευρώ ζώνης): 2% του ποσού.

Η Orange Bank προσφέρει επίσης κατά την έναρξη του τρεχούμενου λογαριασμού, α Premium Card για € 7.99/μήνα (τελικά έληξε). Πρόκειται για μια κάρτα υψηλής τραπεζικής που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την τυπική κάρτα, αλλά και επιπλέον:
– Δωρεάν πληρωμές και αποσύρσεις σε όλο τον κόσμο,
– Η Apple Pay και η Google Pay Mobile Payment,
– Η δωρεάν δωρεάν επιστροφή της κάρτας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, ακόμη και στο εξωτερικό,
– Πρόσβαση σε προγράμματα προνομίων MasterCard,
– Δωρεάν μέσα πληρωμής,
– Βοήθεια επαναπατρισμού έως 155.000 €,
– Πρόσβαση σε ταξιδιωτική βοήθεια και ασφαλιστικές υπηρεσίες (εγγύηση ενοικίασης οχημάτων και εγγύηση χιονιού και βουνού),
– τα ανώτατα όρια υψηλότερων συντάξεων και πληρωμών από την τυπική κάρτα,
– Πρόσβαση προτεραιότητας στην Εξυπηρέτηση Πελατών Πορτοκαλί,
– Μια επιστροφή 5% των ποσών που έχουν οριστεί σε αγορές που έγιναν στο Orange Store ή στον ιστότοπο Orange (Cashback).

Η Orange Bank προσφέρει τελικά ένα Premium Pack το οποίο για € 12.99/μήνα Σας επιτρέπει να έχετε έναν τραπεζικό λογαριασμό πορτοκαλί, 2 τραπεζικές κάρτες Premium, καθώς και τη δυνατότητα συνεργασίας μαζί τους μέχρι 5 τραπεζικούς λογαριασμούς για παιδιά από 10 έως 17 ετών με μια κάρτα περισσότερο στο όνομα κάθε παιδιού. Αυτό το πακέτο premium δίνει 2 διακριτική πρόσβαση στα καθορισμένα άτομα (1 γονέας + 1 άλλο καθορισμένο άτομο) για τη διαχείριση λογαριασμών.
Αυτός ο τύπος σας επιτρέπει να έχετε πάντα τα έξοδα των παιδιών σας χάρη στον πιλότο που μοιράζεται με άλλο άτομο για παιδιά. Είναι δυνατόν να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις σχετικά με τις εργασίες (απόσυρση και πληρωμή) των παιδιών, να κάνετε μεταφορές σε εκείνη που χρησιμοποιείται από το παιδί, να αποκλείσετε ή να ξεκλειδώσετε τα μέσα πληρωμής που χρησιμοποιείται από το παιδί.
Από την πλευρά του, το παιδί μπορεί να διαχειριστεί τον λογαριασμό του χάρη σε όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Orange Bank. Ωστόσο, δεν έχουν άδεια υπερανάληψης.

Αυτή τη στιγμή, η Orange προσφέρει έως και 100 € (50 € εάν 10 λειτουργίες τραπεζικών καρτών με την κάρτα Premium + επιπλέον € 50 για τους πελάτες της Orange Bank που δημιούργησαν τιμολόγιο από το λογαριασμό τους εντός 3 μηνών από το άνοιγμα). Δείτε τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο της Orange Bank.

Ατομικός λογαριασμός Ναί
Πληρωμή κατά την έναρξη του λογαριασμού 50 € Αρχική ποσότητα προετοιμασία του ανοίγματος του λογαριασμού
Προσφορά προώθησης 100 € 50 € για 10 πληρωμή με CB και € 50 εάν ER κλήρωση 1 πορτοκαλί τιμολόγιο
Φρέσκος λογαριασμός 0 € Δωρεάν εάν 1 Λειτουργία/Μήνα διαφορετικά € 5/μήνα, ή 60 €/έτος εάν οι προϋποθέσεις δεν σεβαστές για 1 έτος
Ετήσιο κόστος SMS 0 € Απεριόριστο SMS
Εσωτερική μεταφορά 0 € Δωρεάν – 15 € για επείγουσα μεταφορά στο d -ημέρα
Εκτός χωριστή μεταφορά 25 € + € 14 Κόστος συναλλάγματος/λειτουργία
Ασφάλιση μέσων πληρωμής 0 € Ελεύθερος

Πώς να συνδεθείτε με τον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλιού στο διαδίκτυο ?

Εκλεγμένη καλύτερη ψηφιακή προσφορά 2019 για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Orange Bank ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της χάρη στην ποιότητα της ψηφιακής προσφοράς της, μια προσφορά 100% για κινητά.
Από το σπίτι σας ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο, είναι δυνατόν να συμβουλευτείτε τους λογαριασμούς σας Orange Bank στο Διαδίκτυο μέσω της επαλήθευσης σας μέσω του αναγνωριστικού σας και του κωδικού πρόσβασής σας.

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του λογαριασμού σας Orange Bank Online, πώς να λάβετε τα αναγνωριστικά της Orange Bank Connection,
Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην περιοχή πελάτη της Orange Bank ? Πώς να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης εάν τους έχετε χάσει ?
Γιατί είναι η σύνδεση με τον χώρο της Orange Bank, ο λογαριασμός σας είναι επί του παρόντος αδύνατη ? Τέλος, πώς να επισυνάψετε τις σχέσεις πελατών της Orange Bank ?

Από την Mélanie Mossaly τροποποιήθηκε στις 02/21/23 στις 13:17

Συνδέστε την Orange Bank

Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter Μοιραστείτε το Flipboard Share On LinkedIn Share με Email Print

Τι μπορείτε να κάνετε και να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας χώρο της Orange Bank ?

Για να σας επιτρέψουμε να κατανοήσετε καλύτερα τη χρησιμότητα και τις πιθανές λειτουργίες στο χώρο σας Orange Bank Ο λογαριασμός μου, Έχουμε καταχωρίσει μέρος του τι μπορείτε Συμβουλευτείτε την περιοχή πελάτη της Orange Bank ::

 • Γνωρίστε το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού σας σε πραγματικό χρόνο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας (ή της νύχτας).
 • Γνωρίστε τις λεπτομέρειες των τραπεζικών εργασιών, είτε πρόκειται για χρέωση είτε για πίστωση.
 • Κατηγοριοποιήστε τα έξοδα και το εισόδημά σας.
 • Προχωρήστε σε μεταφορές σε εξωτερικούς λογαριασμούς μέσω του αριθμού κινητής τηλεφωνίας των δικαιούχων.
 • Γνωρίστε και τροποποιήστε το ανώτατο όριο απόσυρσης και πληρωμής της κάρτας Orange Bank.
 • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις επιλογές “ηλεκτρονική πληρωμή”, “πληρωμή χωρίς επαφή”, “Πληρωμή και απόσυρση στο εξωτερικό”.
 • Αποκλεισμός προσωρινά της Orange Bank CB σε περίπτωση στιγμιαίας απώλειας.
 • Βάλτε την κάρτα Orange Bank σε αντίθεση.

1η επίσκεψη στην αίτησή σας Orange Bank: Πώς να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας για μια πρώτη σύνδεση ?

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή Orange Bank Στο Play Store ή στο App Store
 2. Αναφέρετε το αναγνωριστικό σας 8 -digit που ελήφθη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την έναρξη του λογαριασμού σας Orange Bank Bank.
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που λάβατε από το SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.
 4. Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης 6 -digit και εξατομικεύστε το.

Καλά, μπορείτε τώρα Συμβουλευτείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό Orange Bank στο κινητό σας τηλέφωνο.

Συμβουλή: Ενεργοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας ψηφιακού αποτυπώματος. Αυτό θα σας επιτρέψει Συνδεθείτε γρηγορότερα στο Orange Bank Space.

Πηγαίνετε περαιτέρω κριτικές της Floa Bank

Πού να βρείτε το αναγνωριστικό πορτοκαλιού και τον κωδικό πρόσβασης Orange Bank ?

Για Συνδεθείτε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της Orange Bank, Πρέπει να εισαγάγετε τον αναγνωριστικό και τον εμπιστευτικό σας κωδικό όταν πιστοποιείτε τον προσωπικό σας χώρο.

Όταν ανοίγετε το λογαριασμό σας και όλα τα έγγραφα υποστήριξης αποστέλλονται, η Orange Bank σας διευθύνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγεται.

Σε αυτό το email υποδεικνύει το αναγνωριστικό σας 8 -digit που σας επιτρέπειΠρόσβαση στον προσωπικό χώρο της Orange Bank.

Όσον αφορά τον κωδικό πρόσβασής σας, η Orange Bank σας στέλνει μέσω ταχυδρομείου με αναγνώριση παραλαβής, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του ανοίγματος του τρεχούμενου λογαριασμού σας, τον κωδικό πρόσβασής σας.

Ωστόσο, εάν μετά από 3 προσπάθειες, Η πρόσβασή σας στον χώρο της Orange Bank Internet είναι μπλοκαρισμένη Και ότι αποτύχατε Μεταβείτε στον online τραπεζικό λογαριασμό σας Orange, Σας συμβουλεύουμε να φτάσετε στην εξυπηρέτηση πελατών σας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γάτας, έτσι ώστε ένας σύμβουλος να μπορεί να σας στείλει τα αναγνωριστικά σύνδεσής σας.

Πώς να συνδεθείτε στην περιοχή πελάτη της Orange Bank ?

Για να σας επιτρέψουμεΠρόσβαση γρήγορα στον προσωπικό χώρο της Orange Bank, Εδώ είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε σε 3 βήματα:

1ο βήμα :: Μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ψηφιακής σας τράπεζας Orange Bank υποδεικνύοντας στο Google ” πορτοκαλί.Fr “,” Σύνδεση Orange Bank “,” Orange Bank Ο λογαριασμός μου ” ή ” Συνδέστε την Orange Bank »».

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε την επίσημη διεύθυνση της 100% κινητής τράπεζας σας στην ακόλουθη διεύθυνση: ” https: // www.πορτοκαλί.FR/ ” Ή ” www Orange Bank FR »».

Πηγαίνετε περαιτέρω πώς να επιλέξετε μεταξύ της διαδικτυακής τραπεζικής και της παραδοσιακής τραπεζικής ?

2ο βήμα : Κάντε κλικ στο ” Σύνδεση », Το εικονίδιο χαρακτήρων που βρίσκεται στα δεξιά, στην κορυφή της οθόνης σας.

3ο βήμα : Ενημερώστε το αναγνωριστικό σας 8 και κάντε κλικ στο πλαίσιο ” Απομνημονεύστε το αναγνωριστικό μου Έτσι ώστε να μην χρειάζεται πλέον να συνθέτετε το αναγνωριστικό πελάτη σας κατά τη διάρκεια των επόμενων συνδέσεών σας. Ελέγξτε το πλαίσιο ” δεν είμαι ρομπότ “Για να πιστοποιήσετε τον εαυτό σας και τελικά κάντε κλικ στο” Σύνδεση »».

Μόλις ληφθούν αυτά τα βήματα, είστε Συνδεδεμένο με τον χώρο του διαδικτύου Orange Bank Και τώρα μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.

Αναγνωριστικό πελάτη και χαμένος κωδικός πρόσβασης: Πώς να τα ανακτήσετε ?

Ο μόνος τρόπος για να Ανακτήστε το αναγνωριστικό Orange Orange και τον κωδικό πρόσβασης σε περίπτωση απώλειας ή λήθη είναι να συμμετάσχετε στην Υπηρεσία Σχέσεων Πελατών και να ζητήσετε από τον σύμβουλό σας να σας στείλει με SMS ή να ταχυδρομήσει τον αναγνωριστικό σας και τον κωδικό πρόσβασης.

Κατά το χρόνο Προσδιορίστε την περιοχή πελάτη της Orange Bank, κάντε κλικ στο ” Ξεχασμένο αναγνωριστικό ? », Ένα μήνυμα σας λέει ότι μπορείτε Ανακτήστε τον χρήστη σας από την εφαρμογή Orange Bank και επικοινωνήστε με τις συμβουλές της γάτας σας για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλιού στο διαδίκτυο: Γιατί ?

Δεν καταλαβαίνετε Γιατί σήμερα η πρόσβαση της Orange Bank είναι μπλοκαρισμένη ? Γιατί δεν μπορείτε να πάτε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της Orange Bank ?

 1. Όταν πιστοποιείτε την περιοχή πελατών της Orange Bank, συνθέσατε 3 ψευδείς κωδικούς πρόσβασης, προκαλώντας το μπλοκάρισμα της πρόσβασής σας. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Orange Bank, ώστε ο σύμβουλός σας να σας στείλει νέα αναγνωριστικά σύνδεσης.
 2. Το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Web δεν είναι ενημερωμένο, πράγμα που εξηγεί γιατί δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας Orange Bank στο Διαδίκτυο. Βάλτε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και προσπαθήστε να συνδεθείτε.
 3. Η Orange Bank αρνείται να αποκτήσει πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο στο διαδίκτυο. Επικοινωνήστε μαζί τους μέσω συνομιλίας ή τηλεφώνου για να τους ζητήσετε για τους λόγους για αυτό το μπλοκάρισμα.
 4. Δεν έχετε ενεργοποιήσει το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, το οποίο σας εμποδίζει να μεταβείτε στην Orange Bank μου τον λογαριασμό μου.

Πηγαίνετε περαιτέρω πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην Orange Bank ?

Πώς να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Orange Bank ?

 • Δηλώστε την απώλεια ή την κλοπή της τραπεζικής σας κάρτας : Καλέστε στο +33 (0) 9 69 32 82 88. Να είστε προσεκτικοί, η ανάντη αντιτίθεται στην Orange Bank CB σας συνδέοντας με την τραπεζική σας αίτηση.
 • Διάλογος με σύμβουλο της Orange Bank μέσω κοινωνικών δικτύων :: FacebookΚελάδημαLinkedIn.
 • Συμβουλεύω το Φόρουμ Orange Bank.
 • Συμβουλεύω το FAQ Orange Bank (Συχνές ερωτήσεις).

Παθιασμένος με τα στοιχεία και κυρίως την υποτροφία, τις επενδύσεις σε ακίνητα και τις επενδύσεις στο σύνολό της, ανακαλύψτε μέσω του περιεχομένου μου, τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που ρωτάτε για τα οικονομικά σας.