Orange Bank στο App Store, Orange Bank

Πορτοκαλί τράπεζα

Contents

€ 7,99/μήνα για 3 μήνες και μετά € 12,99
Τιμολόγιο σε ισχύ στις 04/18/23

Orange Bank 4+

Μόλις εγγεγραμμένος, ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω την πορτοκαλί τράπεζες μου με πορτοφόλι μήλων και id touch. Μέχρι στιγμής, αρνήθηκα να καταγράψω το αποτύπωμα μου με δυσπιστία. Όσον αφορά την πληρωμή χωρίς επαφή, ήμουν πολύ αμφίβολος. Ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός στην ασφάλεια των δεδομένων μου. Το γεγονός ότι μπορώ να κυριαρχήσω τα χρήματα του τραπεζικού λογαριασμού μου σε πραγματικό χρόνο και επομένως να περιορίσω το κόστος των πιθανών αμυχών, αποφάσισα να διασχίσω το καπάκι. Πήρα επίσης την ασφάλιση πληρωμής στο Διαδίκτυο που προσφέρθηκε δωρεάν μεταξύ τριών επιλογών για να κάνει κατά τη στιγμή της εγγραφής. Ένας μοναδικός αριθμός ανά συναλλαγή είναι μικρότερος κίνδυνος σε περίπτωση πειρατείας. Και παραδέχομαι: Είναι ακόμα αστείο να πληρώνετε σε δευτερόλεπτα μόνο πλησιάζοντας το τηλέφωνό σας ! Εξοικονόμηση σε πραγματικό χρόνο στο ταμείο ! Βρίσκω την εφαρμογή απλή και γρήγορη. Επιπλέον, με τα € 80 δώρα, ακριβώς την εποχή των Χριστουγέννων, είναι έγκαιρα ονομάζεται ! Εκκίνηση κατά τη γνώμη μου επιτυχημένη, δεδομένου ότι η εφαρμογή επιτρέπει την άμεση χρήση της κάρτας της κατά την εγγραφή, αφού είμαι πελάτης πορτοκαλιού livebox. Και ξαφνικά, θα έχω επίσης 40 € δώρο με τη συνδρομή μου ! καλά Χριστούγεννα !

2η επιστροφή Orange Bank 1 έτος μετά

Αυτή η ειδοποίηση αφορά τον λογαριασμό με την κάρτα premium. Δεν είχα ποτέ τη βασική κάρτα. Έτσι μετά από ένα χρόνο χρήσης, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την Orange Bank. Η εφαρμογή είναι υγρή και πολύ πρακτική, δεν είχα κανένα πρόβλημα ανά πάσα στιγμή και όλα τα χαρακτηριστικά είναι αποτελεσματικά και λειτουργούν τέλεια. Μόνο στιγμιαίες μεταφορές και η πιθανότητα εικονικής κάρτας για ηλεκτρονικές αγορές. Για μια ψηφιακή τράπεζα, αυτά τα χαρακτηριστικά είναι σημαντικά και φαντάζομαι ότι αυτές οι εξελίξεις βρίσκονται στους σωλήνες. Θα ήταν επίσης καλό να έχουμε άλλα οικονομικά προϊόντα όπως η ζωή, ο λογαριασμός τίτλου, το μπιζέλι . Ελπίζω επίσης ότι πρόκειται να έρθει. Επομένως πολύ ικανοποιημένος προς το παρόν και ανυπόμονοι του εμπλουτισμού των διαθέσιμων χαρακτηριστικών και προϊόντων. Συνιστώ χωρίς δισταγμό.

Απόκριση προγραμματιστών ,

Σας ευχαριστούμε για την αντικειμενική σας γνώμη. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο λογαριασμοί για έναν μόνο κάτοχο.

Ωστόσο, είναι δυνατόν να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας μια τραπεζική κάρτα από άλλη εγκατάσταση. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πατήσετε το σύμβολο “+” στην αρχική σελίδα κάτω από το υπόλοιπο σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πληροφορίες από την κάρτα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Τα ανώτατα όρια είναι μέγιστα € 1000 ανά πληρωμή και ανά ημερολογιακό μήνα.

Καλή μέρα,
Η ομάδα της Orange Bank.

Καλώς

Πρακτική για να μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα πληρωμής του κινητού σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε τη φυσική κάρτα. Επιπλέον, σύμφωνα με έναν σύμβουλο, οι δύο κάρτες είναι διαφορετικές προφανώς (αλλά εξακολουθούν να συνδέονται με τον ίδιο λογαριασμό), που σας επιτρέπει να είστε πάντα σε θέση να πληρώσετε μέσω πληρωμής κινητής τηλεφωνίας, ακόμη και αν η φυσική κάρτα βρίσκεται σε αντίθεση με απώλειες για παράδειγμα (το οποίο έφτασε).
Καλές τεχνικές και καινοτόμες λύσεις, είναι αξιοσημείωτο και κάνει τη διαφορά
Η επαναφόρτιση του λογαριασμού τραπεζικής κάρτας και το αίτημα για χρήματα που έφτασαν πρόσφατα είναι επίσης πολύ πρακτικές !

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Orange Bank ανέφερε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής από την άποψη της εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που δεν καθορίζουν κανένα σύνδεσμο μαζί σας

 • Επαφές
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 12.1 ή αργότερα. Το iPad απαιτεί iPados 12.1 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 12.1 ή αργότερα.

Πορτοκαλί πελάτης,
Επιλέξτε μια τραπεζική κάρτα
που ανταμείβει την πίστη σας

Η προσφορά ισχύει από 02/02/2023
Δείτε τις προϋποθέσεις που επωφελούνται από την προσφορά για να επωφεληθώ από την προσφορά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ασφάλιστρο

Για όσους θέλουν μόνο περισσότερα

7,99 €/μήνα
Για 3 μήνες τότε € 12.99/μήνα (23)

Η κορυφή της κινητής τράπεζας

Κάρτα premium (5)

 • Δωρεάν πληρωμές και αναλήψεις σε όλο τον κόσμο (6)
 • Ασφαλιστική και ταξιδιωτική βοήθεια για εσάς και την οικογένειά σας (8)
 • Ασφάλιση προστασίας αγορών (7)
 • Πρόσβαση προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση πελατών

Για όσους θέλουν μόνο περισσότερα

Premium Pack (9)

Όλες οι υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματα της κάρτας Premium (5) με το μεγαλύτερο μέρος του Premium Pack:

 • Πλεονέκτημα αποταμίευσης: Προτιμησιακό επιτόκιο στο βιβλίο αποταμίευσης (22)
 • Πλεονέκτημα κάρτας premium για προσφορά: δωρεάν κάρτα premium για την επιλογή σας
 • Οικογενειακό πλεονέκτημα: Κάρτες για τους εφήβους σας (10) και γονική πιλοτική για εσάς, για να μοιραστείτε (12)

Orange Bank: Τόσο απλό, τόσο κινητό

Είμαστε πολύ καλά ασφαλισμένοι

 • Ταξιδιωτική ασφάλιση και βοήθεια (8) για εσάς και τους αγαπημένους σας σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας
 • Εγγυήσεις ενοικίασης οχήματος και εγγυήσεις χιονιού και βουνού (8)
 • Ασφάλιση προστασίας αγοράς και επέκταση εγγύησης 36 μηνών (7)
 • Εγγυάται το καλό τέλος της παράδοσης για τις ηλεκτρονικές σας αγορές (7)

Πληρώνουμε παντού
Και όπως θέλουμε

 • Δωρεάν πληρωμή και αποσύρσεις σε όλο τον κόσμο (6)
 • Πληρωμή για κινητά (13) και χωρίς επαφή με την κάρτα (14)
 • Μεταφορές από SMS (15)
 • Άμεση ή καθυστερημένη ροή

Χρηματοδοτούμε τα έργα μας με το Express Loan (19)

 • Όποια και αν είναι το έργο σας, μπορούμε να σας φέρουμε μια λύση
 • Αγορά νέου αυτοκινήτου, πραγματοποιώντας εργασία, χρηματοδότηση των σπουδών των παιδιών σας, ένα ταξίδι ή άλλα έργα
 • Απλό, γρήγορο και ανταγωνιστικό

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στην Orange Bank

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται ήδη (16)

“Εξαιρετική” βαθμολογία στο TrustPilot στην ικανοποίηση του πελάτη

Σημείωση ικανοποίησης σχετικά με τα πρόσωπα της εφαρμογής (18)

ηλεκτρονική βοήθεια
από γάτα

Μια υπέροχη εφαρμογή (11) για να διαχειριστείτε τα πάντα

 • Ενημερωμένο υπόλοιπο σε πραγματικό χρόνο (20)
 • Τροποποίηση του κωδικού κάρτας ανά πάσα στιγμή
 • Άμεση αποκλεισμός και ξεκλείδωμα της κάρτας (21)
 • Πληρωμή για κινητά (13)
 • Αποστολή και αίτημα για χρήματα από SMS (15)
 • Αντιγράψτε / επικολλήστε τον αριθμό της κάρτας σας από την εφαρμογή (11)

Θέλετε να συνοδεύσετε για να ανοίξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλιού ?

Αυτός ο αριθμός είναι αφιερωμένος μόνο σε άτομα που επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη οποιοδήποτε άλλο αίτημα:

01 48 18 21 64 Κόστος α
τοπική κλήση

Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Θέλετε να συνοδεύσετε για να ανοίξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλιού ?

Αυτός ο αριθμός είναι αφιερωμένος μόνο σε άτομα που επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη οποιοδήποτε άλλο αίτημα:

Κόστος τοπικής κλήσης

Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ

Νομική ειδοποίηση

Βρείτε όλες τις προϋποθέσεις στο OrangeBank.Fr.

(1) Ασφάλιση € 50: από 02/02/2023, από 10 λειτουργίες καρτών (πληρωμές ή αναλήψεις) που έγιναν με κάρτα premium πριν από το τέλος του μήνα μετά την έναρξη μιας 1ης Τράπεζας Τραπεζών της Orange Bank με Premium Card και/ή ένα πακέτο premium. Ένα μπόνους ανά άτομο που πιστώνεται εντός 30 ημερών από την 10η λειτουργία. Προσφορά που είναι πιθανό να τροποποιηθεί από την Orange Bank, με την επιφύλαξη πληροφοριών με προειδοποίηση δύο μηνών στο Orangebank.FR ή με άλλα μέσα. Σε περίπτωση κλεισίματος του λογαριασμού, από την τράπεζα για καταδικαστέα συμπεριφορά του πελάτη ή από τον πελάτη, κατά τη διάρκεια των 12 μηνών μετά το άνοιγμά της, η τράπεζα μπορεί να χρεώσει το λογαριασμό του ποσού των ασφαλίστρων.

(2) Ασφάλιση € 50: από 02/02/23, για την απομάκρυνση ενός πορτοκαλιού τιμολογίου σε έναν τραπεζικό λογαριασμό Orange Bank Orange με κάρτα υψηλής ποιότητας ή/και πακέτο premium, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή η άμεση χρέωση παρουσιάζεται εντός 3 μήνες ανοίγματος του λογαριασμού. Ένα μπόνους ανά άτομο που πιστώνεται εντός 30 ημερών από την παρουσίαση του εισφορά. Προσφορά που είναι πιθανό να τροποποιηθεί από την Orange Bank, με την επιφύλαξη πληροφοριών με προειδοποίηση δύο μηνών στο Orangebank.FR ή με άλλα μέσα. Σε περίπτωση κλεισίματος του λογαριασμού, από την τράπεζα για καταδικαστέα συμπεριφορά του πελάτη ή από τον πελάτη, κατά τη διάρκεια των 12 μηνών μετά το άνοιγμά της, η τράπεζα μπορεί να χρεώσει το λογαριασμό του ποσού των ασφαλίστρων.

(3) Εάν κρατάτε την κάρτα Premium Orange Bank, το 5% της ποσότητας των τιμολογίων πορτοκαλιού (Internet ή Mobile) στη Γαλλία (εκτός από τον Saint-Martin και τον Saint-Barthélemy) που λαμβάνονται από τον τραπεζικό σας λογαριασμό “προσφορά New Orange Bank” Επιστρέφεται εντός του ορίου των € 3 το μήνα. Πληρωμή στον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλί κατά τη διάρκεια της πραγματικής ταχύτητας του ποσού των τιμολογίων πορτοκαλιού στον λογαριασμό σας. Το πλεονέκτημα είναι πιθανό να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή, στην πρωτοβουλία της Orange Bank.

(4) Για τις αγορές πορτοκαλιού εξοπλισμού που καταβάλλεται με την κάρτα Premium Premium της Orange Bank (Περιλαμβάνεται για κινητά) ή, εάν κρατάτε το πακέτο Premium, με την κάρτα Plus ή την πληρωμή του παιδιού σας (κατάσταση ηλικίας): 5 % του ποσού συμπεριλαμβανομένου του φόρου Από αυτές τις αγορές που επιστρέφονταν στον τραπεζικό λογαριασμό που χρεώθηκαν, το αργότερο κατά τη διάρκεια του πραγματικού ποσοστού της αγοράς, μέχρι το όριο των € 100/αγοράς που έγιναν σε καταστήματα ή σε ιστοσελίδες πορτοκαλιού στην ηπειρωτική Γαλλία και συνάντηση/Mayotte (τηλεφωνικές/συνδρομές στο διαδίκτυο και εξαιρούνται προπληρωμένες προσφορές). Το πλεονέκτημα ισχύει από τις 02/02/2023, ευαίσθητο στις τροποποιήσεις. Περισσότερες πληροφορίες σε μεθόδους λειτουργίας στο Orangebank.Fr. (Cashback = Επιστροφή χρημάτων).

(5) Πληρωμένη κάρτα που εκδίδεται μετά τη συμφωνία της Orange Bank.

(6) Ορισμένες τράπεζες μπορούν να καταβάλουν έξοδα κατά τη διάρκεια πληρωμών ή αποσύρσεις από τους αυτόματους διανομείς τους · Πρέπει κατ ‘αρχήν να σας ενημερώσουν με οποιονδήποτε τρόπο πριν από τη λειτουργία. Αυτά τα έξοδα παραμένουν στα δικά σας έξοδα. Μετατροπή στη συναλλαγματική ισοτιμία MasterCard, χωρίς πρόσθετη προμήθεια από την Orange Bank.

(7) Η ασφάλιση εγγραφεί στη βοήθεια Mutuaide και στη γαλλική εταιρεία νομικής προστασίας (SFPJ). Εγγυήσεις εντός των ορίων και των συνθηκών των οδηγιών πληροφοριών.

(8) Ασφάλιση που περιλαμβάνεται στην κάρτα Premium που έχει εγγραφεί στη βοήθεια Mutuaide. Εγγυήσεις εντός των ορίων και των συνθηκών των οδηγιών πληροφοριών.

(9) Προσφορά ομάδας. Υπόκειται σε αποδοχή από την Orange Bank.

(10) Με την επιφύλαξη της αποδοχής από την Orange Bank. Μια κάρτα περισσότερο ανά παιδί ανά λογαριασμό που χρησιμοποιείται από το παιδί, μέχρι 5.

(11) Αίτηση Orange Bank για λήψη στο κινητό, διαθέσιμο μόνο στο Android και iOS, και υπόκειται σε συμβατότητα του εξοπλισμού.

(12) Το κοινό πιλότο επιτρέπει στον κάτοχο Premium Pack και σε στενό σε σχέση με τη διαχείριση των λογαριασμών και των καρτών που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά στο πλαίσιο του πακέτου πακέτων.

(13) Η πληρωμή κινητής τηλεφωνίας υπόκειται σε όρους, που προορίζεται για τους κατόχους μιας τραπεζικής κάρτας “New Orange Bank” προσφορά με συμβατό εξοπλισμό κινητής τηλεφωνίας (Android 5.0 ή υψηλότερη με μια έκδοση της εφαρμογής της Orange Bank μεγαλύτερη ή ίση με 3.3.0 και ένας λογαριασμός Google, ή iPhone 6 ή υψηλότερος λογαριασμός με iOS 10 ή υψηλότερο και λογαριασμό iCloud). Το Android και το Google και το Google Pay είναι εμπορικά σήματα της Google Inc. Apple, Apple Pay, Apple Wallet, Apple Watch, App Store, iCloud, iOS, iPhone, Id Touch και Face ID. Δείτε τους όρους και τους όρους στην εφαρμογή Orange Bank και Orangebank.Fr.

(14) Βλ. Προϋποθέσεις και ανώτατο όριο κάτω από τις γενικές προϋποθέσεις της Daily Bank New Orange Bank Bank.

(15) Η μεταφορά SEPA εκτελέστηκε κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μετά την παραλαβή των τραπεζικών στοιχείων του δικαιούχου μετά την αποστολή SMS από την Orange Bank και υπόκειται σε επαρκή παροχή. Αποστολή και ζητώντας άμεσα χρήματα μεταξύ των πελατών της Orange Bank, υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα για χρήματα επικυρώνεται από τον πληρωτή.

(16) Πηγή Orange Bank: Πελάτες της Orange Bank France, Orange Bank Ισπανία και οποτεδήποτε Δεκέμβριος 2022.

(17) Η Orange Bank σημειώνεται εξαιρετική με 4,4/5 από την TrustPilot με περισσότερες από 11.600 κριτικές – Δεκέμβριος 2022.

(18) Πηγή: Apple Store, Google Play App Store – 2022

(19) Προσωπικά δάνειο, μοτοσικλέτα, εργασία ή έργα, μετά από συμφωνία της Orange Bank και περίοδο απόσυρσης 14 ημερών, καθιστώντας δυνατή τη χρηματοδότηση αυτοκινήτων, έργων ή επισκευής, βελτίωσης ή συντήρησης, με τον αποκλεισμό των κατασκευαστικών εργασιών (κυρίως απαιτείται απόκτηση άδειας οικοδόμησης).

(20) υπόκειται σε όρους και υπόκεινται στους μνημειούς εμπορικούς κανόνες. Ισορροπία που δόθηκε ως ένδειξη. Δείτε τις συνθήκες στο Orangebank.Fr.

(21) Προσωρινή απόφραξη. Ξεκλείδωμα από τον πελάτη. Εάν μόνιμη απώλεια της κάρτας, απαραίτητη αντιπολίτευση. Δείτε τις συνθήκες στο Orangebank.Fr.

(22) Το προτιμησιακό επιτόκιο θα ισχύει μόνο εάν κρατάτε πάντα την κάρτα Premium ή το πακέτο premium σας στις 31 Δεκεμβρίου. Τα συμφέροντα όλων των πολιτών δεκαπέντε του προηγούμενου έτους (από τις 16 Φεβρουαρίου 2023) θα υπολογιστούν στη συνέχεια με το προτιμησιακό επιτόκιο που ισχύει κατά τη διάρκεια κάθε ένα από αυτά τα δεκαπενθήμερα. Εάν κλείσετε το πακέτο premium σας κατά τη διάρκεια του έτους, διατηρώντας την κάρτα Premium στις 31 Δεκεμβρίου, τα συμφέροντα όλων των πολιτών δεκαπέντε του προηγούμενου έτους (από τις 16 Φεβρουαρίου 2023) θα υπολογιστούν με το προτιμησιακό ποσοστό κατόχων χάρτη premium, στο Δύναμη κατά τη διάρκεια καθενός από αυτά τα δεκαπενθήμερα. Εάν κλείσετε την κάρτα Premium (ανά μονάδα ή με το πακέτο premium σας) κατά τη διάρκεια του έτους, τα συμφέροντα όλων των πολιτών δεκαπέντε του προηγούμενου έτους θα υπολογιστούν με τον τυπικό ρυθμό που ισχύει κατά τη διάρκεια καθενός από αυτά τα δεκαπενθήμερα. Εάν κλείσετε το λογαριασμό σας στο φυλλάδιο κατά τη διάρκεια του έτους (ή στην πρωτοβουλία της τράπεζας σύμφωνα με τους όρους που παρέχονται στις γενικές προϋποθέσεις του φυλλαδίου της Orange Bank), τα συμφέροντα όλων των πολιτών δεκαπέντε του τρέχοντος έτους θα υπολογιστούν στο τέλος με τον τυπικό ρυθμό που ισχύει κατά τη διάρκεια κάθε ενός από αυτά τα δεκαπενθήμερα.

(23) Από τις 02/02/2023, για οποιαδήποτε 1η συνδρομή στο Premium Pack, η συνδρομή στην ομαδοποιημένη προσφορά Premium Pack Services είναι 7,99 €/μήνα για τους πρώτους 3 μήνες αντί για 12,99 €/μήνα. Αμετάβλητο πλεονέκτημα με οποιοδήποτε άλλο πλεονέκτημα σχετικά με την τιμή του πακέτου premium. Δείτε τις τιμές στο Orangebank.Fr.

Τόσο απλό

Για μια σόλο, δίδυμο ή οικογενειακή εμπειρία, ανακαλύψτε τις προσφορές μας με τις νέες τραπεζικές κάρτες γενιάς.

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού είναι απλό
Είστε πελάτης πορτοκαλιού ?
Θέλετε να αλλάξετε την τράπεζα ?

Η καλύτερη online τράπεζα στο κινητό σας

 • Καρτέλλες
 • Πίστωση
 • Οικονομία

Ασφαλίστρα

€ 7.99/μήνα – Τιμές σε ισχύ στις 04/18/23

Την κορυφή της κινητής τράπεζας

Όλες οι καινοτόμες υπηρεσίες της εφαρμογής

Δωρεάν πληρωμές και αναλήψεις σε όλο τον κόσμο

Πλεονέκτημα Cashback Orange:
Το 5% επιστρέφεται στις αγορές και τα τιμολόγιά σας

Ασφάλιση στις αγορές σας και επέκταση εγγύησης 36 μηνών

Ταξιδιωτική ασφάλιση και βοήθεια

Προτιμησιακό επιτόκιο στο βιβλίο αποταμίευσης

Πρόσβαση προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση πελατών

Ασφάλιστρο

€ 7,99/μήνα για 3 μήνες και μετά € 12,99
Τιμολόγιο σε ισχύ στις 04/18/23

Για όσους θέλουν μόνο περισσότερα

Όλες οι καινοτόμες υπηρεσίες της εφαρμογής

Δωρεάν πληρωμές και αναλήψεις σε όλο τον κόσμο

Πλεονέκτημα Cashback Orange:
Το 5% επιστρέφεται στις αγορές και τα τιμολόγιά σας

Ασφάλιση και βοήθεια για τις αγορές και τα ταξίδια σας

1 δωρεάν κάρτα premium, που πρέπει να προσφέρεται σε ένα αγαπημένο

Λογαριασμός + κάρτα για τους εφήβους σας

Διαχείριση γονέων για κοινή χρήση

Οροι

Ασφαλίστρα

Πληρωμένη κάρτα που εκδίδεται μετά από συμφωνία Orange Bank. Δείτε τους όρους και τις τιμές που ισχύουν σε συμβατική τεκμηρίωση.

Δωρεάν πληρωμές και αναλήψεις στο εξωτερικό

Ορισμένες τράπεζες μπορούν να καταβάλουν έξοδα κατά τη διάρκεια πληρωμών ή αναλήψεις από τους αυτόματους διανομείς τους. Πρέπει κατ ‘αρχήν να σας ενημερώσουν με οποιονδήποτε τρόπο πριν από τη λειτουργία. Αυτά τα έξοδα παραμένουν στα δικά σας έξοδα. Μετατροπή στη συναλλαγματική ισοτιμία MasterCard, χωρίς πρόσθετη προμήθεια από την Orange Bank.

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Η ασφάλιση εγγραφεί στην βοήθεια Mutuaide (πρωτεύουσα των 12.558.240 € πλήρως καταβληθεί – 383 974 086 RCS Bobigny – 126 Rue de la Piazza – CS 20010 – 93196 θορυβώδης Le Grand Cedex) Ανάλυση που βρίσκεται 4, Place De Budapest – CS 92459 – 75436 Paris Cedex 09. Εγγυήσεις εντός των ορίων και των συνθηκών της ειδοποίησης πληροφοριών.

Ασφάλιση προστασίας αγοράς

Η ασφάλιση που περιλαμβάνεται στην κάρτα Premium που έχει εγγραφεί στη βοήθεια Mutuaide (SA σε πρωτεύουσα των 12.558.240 € πλήρως πληρωμένο – 383 974 086 RCS Bobigny – 126 Rue de la Piazza – CS 20010 – 93196 Noisy Le Grand Cedex) και Νομικά (SA με πρωτεύουσα 2,216,500 EUROS – 321 776 775 RCS Παρίσι – 8-10 Rue d’Astorg – 75008 Παρίσι), Εταιρείες που διέπουν ο ασφαλιστικός κώδικας, με την επιφύλαξη της Αρχής Ελέγχου και της Ψήφισης 4, Place De Budapest – CS 92459 – 75436 Paris Cedex 09. Εγγυήσεις εντός των ορίων και των συνθηκών της ειδοποίησης πληροφοριών.

Αγορά και τιμολόγια

Για τις αγορές του πορτοκαλιού εξοπλισμού που καταβάλλεται με την Premium Orange Bank Card (Περιλαμβάνεται η πληρωμή για κινητά) ή, εάν κρατάτε το πακέτο premium, με την κάρτα Plus ή την πληρωμή του παιδιού σας (κατάσταση ηλικίας): 5 % του ποσού TTC αυτών των αγορών που επιστρέφονται Ο τραπεζικός λογαριασμός χρεώθηκε το αργότερο κατά τη διάρκεια της πραγματικής χρέωσης της αγοράς, μέχρι € 100 / αγορά που έγινε σε καταστήματα ή σε πορτοκαλί ιστότοπους στην ηπειρωτική Γαλλία και επανένωση / Mayotte (συνδρομές τηλεφώνου / διαδικτύου και εξαιρούνται προπληρωμένες προσφορές). Το πλεονέκτημα ισχύει από 02/02/23, ευαίσθητο στις τροποποιήσεις. Περισσότερες πληροφορίες σε μεθόδους λειτουργίας στο Orangebank.FR (επιστροφή χρημάτων).

Εάν κρατάτε την κάρτα Premium Orange Bank, το 5% του ποσού των τιμολογίων πορτοκαλιού (Διαδίκτυο ή κινητής τηλεφωνίας) στη Γαλλία (εκτός από τον Saint-Martin και τον Saint-Barthélemy) που λαμβάνονται από τον νέο τραπεζικό σας λογαριασμό Orange Bank επιστρέφονται στο όριο των € 3 κάθε μήνα. Πληρωμή στον τραπεζικό σας λογαριασμό πορτοκαλί κατά τη διάρκεια της πραγματικής ταχύτητας του ποσού των τιμολογίων πορτοκαλιού στον λογαριασμό σας. Το πλεονέκτημα είναι πιθανό να τροποποιήσει, ανά πάσα στιγμή, στην πρωτοβουλία της Orange Bank. Περισσότερες πληροφορίες σε μεθόδους λειτουργίας στο Orangebank.Fr. (Cashback = Επιστροφή χρημάτων).

Ασφάλιστρο

Προσφορά ομάδας υπηρεσιών. Υπόκειται σε αποδοχή από την Orange Bank. Δείτε τους όρους στη συμβατική τεκμηρίωση.

Προσφορά πακέτων premium

Από τις 02/02/2023, για οποιαδήποτε 1η συνδρομή στο Premium Pack, η συνδρομή στην ομαδοποιημένη προσφορά Premium Pack Services είναι 7,99 €/μήνα για τους πρώτους 3 μήνες αντί για € 12,99/μήνα. Αμετάβλητο πλεονέκτημα με οποιοδήποτε άλλο πλεονέκτημα σχετικά με την τιμή του πακέτου premium. Δείτε τις τιμές στο Orangebank.Fr.

Συν κάρτα

Υπόκειται σε αποδοχή από την Orange Bank. Μια κάρτα περισσότερο ανά παιδί ανά λογαριασμό που χρησιμοποιείται από το παιδί, μέχρι 5. Δείτε τις συνθήκες στο Orangebank.Fr

Εφαρμογή

Η εφαρμογή Orange Bank για λήψη στο κινητό, διαθέσιμο μόνο στο Android και το iOS, με συμβατό κινητό εξοπλισμό (Android 5 ή υψηλότερο με μια έκδοση της εφαρμογής Orange Bank μεγαλύτερη ή ίση με 3.3.0 και ένας λογαριασμός Google, ή iPhone 6 ή υψηλότερος λογαριασμός με iOS 10 ή υψηλότερο και λογαριασμό iCloud).

Κοινόχρηστο γονικό πιλότο

Το Shared Piloting επιτρέπει στον κάτοχο Premium Pack και σε στενό σε σχέση με τη διαχείριση των λογαριασμών και των καρτών που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά ως μέρος του Premium Pack. Δείτε τους όρους στη συμβατική τεκμηρίωση.

Το δάνειο Orange Bank Express: Αίτημα σε 5 λεπτά, άμεση απάντηση, 100% ψηφιακό και χωρίς να αλλάξει την τράπεζα.