Online πιάνο | Παίξτε και μάθετε το πιάνο ουσιαστικά σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web, μάθετε το πιάνο δωρεάν και γρήγορα αποδοτικό – πιάνο

Μάθετε το πιάνο

Ένα εικονικό πιάνο είναι κατάλληλο για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πραγματικές πινελιές στη ζωή τους, αλλά που ήθελαν να παίξουν. Η ηλεκτρονική έκδοση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε μια τέτοια κατάσταση. Ξαφνικά θα σφίξει ? Ξαφνικά, ένα ταλέντο που περίμενε μόνο πίσω από τις σκηνές θα αποδειχθεί ? Ο διαδικτυακός ψηφιακός καταγραφέας πιάνου βοηθά να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις με τον ίδιο τρόπο. Εμπνέει εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μελέτη της μουσικής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το online πιάνο ?

Η περιστροφή χρησιμοποιείται σε κινητές συσκευές για να δημιουργηθεί το πληκτρολόγιο του οριζόντιου πιάνο για εύκολη πρόσβαση σε κουμπιά. Αυτό θα δώσει μια παρόμοια εμπειρία με μια εφαρμογή πιάνου. Για να επιστρέψετε, από την πλήρη οθόνη, πατήστε ξανά αυτό το κουμπί.

Πάπυρος

Για να μετακινηθείτε μέσα από τις οκτάβες, ενεργοποιήστε αυτό το κουμπί και μετακινήστε τα κουμπιά πιάνου οριζόντια. Μόλις ρυθμίσετε τα κουμπιά πιάνου, απενεργοποιήστε το.

Παρατηρημένος

Δείξτε σημειώσεις πιάνου στα πλήκτρα πιάνου.

Συντηρώ

Το πεντάλ διατήρησης σημαίνει ότι οι σημειώσεις διατηρούνται για λίγο αφού αφαιρέσετε το δάχτυλό σας από τα κλειδιά. Αυτό το πεντάλ πιάνου προσθέτει ένα φαινόμενο Legato στη μουσική σας, βοηθά στη σύνδεση σημειώσεων και συμφωνιών μαζί και να μαλακώσει τις μεταβάσεις.

Ανίπταμαι διαγωνίως

Το ζουμ σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το μέγεθος των πλήκτρων πιάνου σε τρία στάδια. Μικρό, μεσαίο και μεγάλο.

Μαθαίνω

Μάθετε το πιάνο με προκαθορισμένα τραγούδια ή κατεβάστε το αγαπημένο σας αρχείο Song MIDI για να δείτε πώς παίζεται στο πιάνο.

Οργανα

Το online πιάνο διαθέτει σχεδόν όλους τους τύπους μουσικών οργάνων, μπορείτε να επιλέξετε ένα όργανο χρησιμοποιώντας το κουμπί επιλογής οργάνων.

Χορδές

Πάνω από τα πλήκτρα πιάνου, τα κουμπιά χορδών σας επιτρέπουν να παίζετε ορισμένες συμφωνίες πατώντας ένα κουμπί. Μπορείτε να αλλάξετε την οκτάβα των χορδών χρησιμοποιώντας το κουμπί λιγότερο τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά.

 • Ένα σημαντικό (α). Α – C# – E
 • Ένα ανήλικο (AM). Α – Γ – Ε
 • C Major (C). C – e – g
 • C minor (cm). C – EB – G
 • D Major (D). D – F# – A
 • D Μικρό (DM). D – F – A
 • E major (e). E – G# – B
 • E minor (em). E – G – B
 • F major (f). F – a – c
 • F minor (FM). F – ab – γ
 • G Major (G). G – B – D
 • G minor (GM). G – BB – D

Σας άρεσε αυτό το online πιάνο?
Ενημερώστε τους φίλους σας.

Μάθετε το πιάνο

πιάνο

Πάντα θέλατε να παίξετε το πιάνο, αλλά νομίζετε ότι είναι πολύ αργά για να ξεκινήσετε?

Με εύκολο πιάνο μπορείτε να μάθετε να παίζετε πιάνο γρήγορα και δωρεάν χάρη σε ένα αποτελεσματικό και διαφορετικό μάθημα πιάνου από την κλασική μέθοδο.

Αρχή

Σκορ για το πιάνο

Online μαθήματα πιάνου

Αυτό το μάθημα πιάνου στο Διαδίκτυο προορίζεται άμεσα για αρχάριους: είναι ένα είδοςΜάθετε το πιάνο για ανδρείκελα. Πράγματι, γραμμένο από έναν εαυτό -τραβήχτηκε, ο κύριος στόχος είναι να αποκτηθεί Το ταχύτερο δυνατό αποτέλεσμα Προκειμένου να διατηρηθεί το κίνητρο που θα ωθήσει τον αρχάριο να προχωρήσει περαιτέρω τότε.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 29 μαθήματα και 44 ασκήσεις από μηδενικό επίπεδο στη σύνθεση. Το πρόγραμμα περιγράφεται παρακάτω στη σελίδα.

Βίντεο για πιάνο iPad

Πρακτικές ασκήσεις βίντεο

Οι πρακτικές ασκήσεις που παρουσιάζονται στο βίντεο (με τη μορφή φροντιστηρίου με το πληκτρολόγιο και το διαμέρισμα κύλισης) αποτελούνται ειδικά προκειμένου να αυξηθεί το επίπεδο σταδιακά ως μαθήματα. Αυτά είναι εύκολα -με κομμάτια πιάνου και παίζετε ήδη από το πρώτο μάθημα!

Επιπλέον, η ταχύτητα του βίντεο είναι ακόμη ρυθμιζόμενη.

Σχολιασμένη βαθμολογία πιάνου

Απλοποιημένες βαθμολογίες

Δεν πρόκειται να ψέμα, γράφοντας τα ονόματα των σημειώσεων μέσα στο πεδίο δεν είναι το πιο κίνητρο όταν μαθαίνουμε το πιάνο. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, τα διαμερίσματα των πρακτικών ασκήσεων έχουν ήδη σχολιάσει.

Εφαρμογή υπολογιστή με πιάνο φορητό υπολογιστή

Μάθετε πιάνο χωρίς πιάνο

Για να μπορέσετε να ακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα, θα είναι ευκολότερο για εσάς να μάθετε το πιάνο με συνθέτη ή το δικό σας πιάνο.

Το Pianofacile σας προσφέρει εύκολο στη χρήση και ελεύθερο λογισμικό για να παίξετε online πιάνο με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.

Ιστοσελίδα κινητής τηλεφωνίας

Συμβατότητα με δισκία και κινητά

Η εκμάθηση του πιάνο μόνο είναι τώρα δυνατή παντού, σε όλες τις υποστηρίξεις. Η μέθοδος είναι συμβατή με τα δισκία και τα smartphones. Μια ενιαία μικρή εξαίρεση για δύο λογισμικά (παιχνίδια και πληκτρολόγιο) που αντιπροσωπεύει μόνο μία άσκηση στα 44 προσφέρονται.

Πρόοδος του πιάνου

Ακολουθήστε την πρόοδό σας

Ένα εξατομικευμένο σύστημα βαθμολογίας σας επιτρέπει να δείτε την πρόοδό σας στην εκμάθηση του πιάνο μέρα με τη μέρα.

Αρχή

Τι σκέφτεστε για αυτό.

Τι κάνει αυτό το μάθημα πιάνου για έναν αρχάριο ?

Η εκμάθηση του πιάνου στο Διαδίκτυο είναι δυνατή, ακόμη και αν δεν έχετε βασικές γνώσεις σχετικά με το θέμα.

Επειδή αυτό το μάθημα πιάνου είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους.

Το μυστικό έχει ως εξής:

Η μέθοδος προσπαθεί να τείνει να σας διδάξει το πιάνο χωρίς θεωρία μουσικής. Έτσι, το πρώτο μέρος του μαθήματος στοχεύει στην ανάγνωση του διαμερίσματος, ενώ περιορίζει τη θεωρία της μουσικής όσο το δυνατόν περισσότερο. Εδώ, κανένα λεξιλόγιο ή περιττές έννοιες! Το δεύτερο μέρος προορίζεται να σας κάνει να καταλάβετε γιατί παίζουμε το πιάνο με έναν τρόπο και όχι από άλλο. Και αυτό θα κάνει όλη τη διαφορά.

Περισσότερα απλά είπε:
Κατανοήστε αντί να μάθετε!

Περιμένετε, σας λείπει το καλύτερο:

Δεν είσαι μόνος! Εάν έχετε μια ερώτηση, μπορείτε να με ρωτήσετε απευθείας μέσω της σελίδας επικοινωνίας, θα την απαντήσω γρήγορα.
Όχι κακό?

Είναι πραγματικά δωρεάν?

Η δωρεάν έκδοση του μαθήματος έχει 17 μαθήματα που σας επιτρέπουν Πλήρης μάθηση από το πιάνο από το μηδενικό επίπεδο, στη σύνθεση. Μην φοβάστε, μπορείτε να ολοκληρώσετε το μάθημα χωρίς υποχρέωση αγοράς.

Με την απόκτηση της πλήρους μεθόδου, ξεκλειδώνετε Πρόσθετα μαθήματα μπόνους καθώς και μεγαλύτερος αριθμός ασκήσεων (διπλάσιο περισσότερο). Έχετε επίσης τη δυνατότητα λήψης του βιβλίου από τη μέθοδο απευθείας στο σπίτι.

Μέθοδος
Ελεύθερος
Μέθοδος
πλήρης
Μέθοδος
και κάντε κράτηση
0 € 14. 90 € 29. 90 €
Μαθήματα 17 29 29
Γυμνάσια 21 40 40
Παιχνίδια 1 4 4
Annotted χωρίσματα 0 12 12
Πρόσβαση ιδιωτικής ζώνης Οχι Ναί Ναί
Επιβραδύνει τα βίντεο Οχι Ναί Ναί
Έστειλε το βιβλίο Οχι Οχι Ναί
Μάθε περισσότερα Μάθε περισσότερα Μάθε περισσότερα

Έτσι είναι πόσο το μήνα?

Μηδέν! Τίποτα! Δάση!
Το Pianofacile δεν τιμολογεί Χωρίς μηνιαία ή ετήσια τέλη. Εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε τον ιστότοπο, πληρώνετε μόνο μία φορά για απεριόριστη και ελεύθερη πρόσβαση.

Η προσωπική μου ιστορία
(και πώς θα επωφεληθείτε από αυτό)

Πάντα ήθελα να μάθω να παίζω το πιάνο, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να μάθουν να το παίζουν ως παιδί. Ενώ μερικοί έπαιξαν την κιθάρα ή το βιολί, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

ΝΟΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Όταν μπήκαμε στα μεγάλα πρωταθλήματα, η λήψη της βουτιά είναι πάντα πιο περίπλοκη: μερικές φορές αναρωτιέστε αν δεν είναι πολύ αργά.

Πολύ παλιά ή παλιά? Πιο ικανός?

Έτσι, νομίζοντας ότι ήταν πολύ αργά για να ξεκινήσω, είχα εγκαταλείψει την ιδέα της λήψης μαθημάτων πιάνου.

Έτσι αποφάσισα να διαχειριστώ μόνος μου και να μάθω το πιάνο με αυτοπεποίθηση, είπα στον εαυτό μου ότι οι πιεστικές πινελιές με μια συγκεκριμένη σειρά δεν ήταν φυσικά πολύ περίπλοκες. Για μένα, το πιάνο ήταν ένας κώδικας ή μια άγνωστη γλώσσα που πρέπει να αποκρυπτογραφηθεί. Έτσι πήρα ένα διαμέρισμα και έμαθα να το διαβάσω. Λίγους μήνες αργότερα, έπαιξα τα πρώτα μου τραγούδια, χωρίς να καταλάβω το “Why”, αλλά απλά με την εκτέλεση.

Και εκεί αρχίζει να είναι ενδιαφέρον:

Όσο περισσότερο τα κομμάτια συνδέονται, τόσο περισσότερο άρχισα να βλέπω τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται τα κομμάτια και η επαναλαμβανόμενη εμφάνιση των ίδιων συμφωνιών. Έτσι, άρχισα να ανακαλύπτω “κανόνες”, “αρχές”, εν συντομία “πράγματα” για Μην μαθαίνετε μόνο, αλλά καταλαβαίνετε το πιάνο. Αυτές οι συμβουλές επιτρέψτε μου τώρα να βρω ένα τραγούδι χωρίς τη βοήθεια διαμερισμάτων.

Συγκρίνοντας το όραμά μου για το πιάνο με τα παραδοσιακά μαθήματα μουσικής, συνειδητοποίησα ότι ήταν δυνατό να βελτιωθεί τα μαθήματα πιάνου. Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω αυτόν τον ιστότοπο για να επιτρέψω την αποτελεσματικότερη μάθηση για πιάνο ενηλίκων. Ένας νέος τρόπος μάθησης διαφορετικά.

Σε αυτά τα μαθήματα, θα μάθετε την ελάχιστη θεωρία της μουσικής και τη μουσική θεωρία για να παίξετε ένα τραγούδι με τα αποτελέσματα, τότε θα επωφεληθείτε ιδιαίτερα από όλα τα πράγματα που ανακάλυψα.

Έτσι θα μάθετε, αλλά πάνω απ ‘όλα να καταλαβεις το πιάνο.

Και όλοι μπορούν να φτάσουν εκεί?

Η ταχύτητα μάθησης εξαρτάται κυρίως από το χρόνο που ξοδεύετε τη μάθηση και το αυτί σας, αλλά είστε σίγουροι, ο καθένας μπορεί να παίξει εύκολα το πιάνο! Εάν είστε πραγματικά παρακινημένοι, θα φτάσετε εκεί.

Και αν νομίζετε ότι είστε πολύ παλιά ή παλιά για να μάθετε το πιάνο, τότε γνωρίζετε ότι η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου σας επιτρέπει να δημιουργείτε νευρικές συνδέσεις που αντισταθμίζουν τη γνωστική παρακμή λόγω της γήρανσης. Οπότε δεν συγνώμη!

Ξεκινώ τώρα

Ποιο είναι το πρόγραμμα μαθημάτων?

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο μέρος.

Για να μάθετε το πιάνο σε αυτόν τον ιστότοπο, απλά ακολουθήστε όλα τα μαθήματα και τις ασκήσεις σε τάξη. Τούβλο μετά το τούβλο, η γνώση είναι χτισμένη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μαθήματος, η κύρια ιδέα που διδάσκεται είναι απλή: η εκμάθηση των ονομάτων των σημειώσεων στο πληκτρολόγιο πιάνου.

Πλεονεκτήματα πληκτρολογίου πιάνου

Ο στόχος είναι να είναι σε θέση να ονομάσουμε κάθε λευκό άγγιγμα του πιάνο. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να μεταβείτε εύκολα στα παρακάτω βήματα. Πράγματι, πριν μάθουμε μια γλώσσα, μαθαίνουμε το αλφάβητο. Εδώ είναι το ίδιο, Στο πρώτο μάθημα, μαθαίνουμε τις σημειώσεις στο πληκτρολόγιο. Στη συνέχεια, μπορείτε να πείτε “αυτό το άγγιγμα είναι ένα πάτωμα”, “και αυτό το re”. Για να γίνει αυτό, θα είστε απαραίτητοι για να κάνετε μια μικρή προσπάθεια απομνημόνευσης για να σας υπενθυμίσω την ακόλουθη σημείωση: do, re, mi, fa, sol, la και αν. Αλλά με λίγη τύχη, αυτή η γνώση θα επανεμφανιστεί μόνο από το κάτω μέρος της μνήμης σας για τα μαθήματα μουσικής σας στο σχολείο. Θυμάσαι? Το φλάουτο του ράμφους ή το ξυλόφωνο?

Όταν ξεκινάτε το πιάνο, δεν έχετε απαραίτητα διαθέσιμο όργανο. Ένα μάθημα μπόνους φτάνει αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμα για να σας παρουσιάσει τις διάφορες δυνατότητες που έχετε μεταξύ της πολύ ευρείας επιλογής που προσφέρεται στο Διαδίκτυο και στα καταστήματα μουσικών οργάνων. Ένα συνθέτη ή ένα κύριο πληκτρολόγιο ? Ένα ευθεία πιάνο ή ένα ψηφιακό πιάνο ? Δεν υπάρχει έτοιμη -απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Κάθε όργανο έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του που παρουσιάζονται σημεία μετά από σημεία, βήμα προς βήμα. Στη συνέχεια, θα γνωρίζετε, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και τις προσδοκίες σας, ποιο όργανο μετατρέπεται.

Στη συνέχεια, συνεχίζουμε με την ανάγνωση ενός απλού βαθμού που παρουσιάζει μια εύκολη μελωδία. Στη συνέχεια, θα μάθετε τι είναι ένα εύρος και πώς παρουσιάζονται οι σημειώσεις. Τότε θα μιλήσουμε κλειδί εδάφους. Βασικά, θα δείτε πώς μπορείτε να γράψετε μουσική με πιο συμπαγή και πλήρη τρόπο από το να γράφετε ” Do, mi, la, sol, si, ré »Σε ένα χαρτί. Θα μάθετε να διαβάζετε το πρώτο σας διαμέρισμα.

βασικό διαμέρισμα εδάφους

Αυτή η γνώση θα χρησιμοποιηθεί αμέσως κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης του μαθήματος όπου θα μάθετε ένα νέο μικρό κομμάτι με την πρώτη φορά του σκορ. Μπορείτε, για να σας βοηθήσουμε στην αρχή, να κατεβάσετε το σκορ με τα ονόματα των σημειώσεων που έχουν ήδη αναφερθεί σε αυτό.

Μια από τις πρώτες προκλήσεις κατά την εκμάθηση του πιάνο είναι Τοποθετήστε τα χέρια της και το σώμα του σε σύγκριση με το πιάνο. Πράγματι, μόλις απέναντι από το πληκτρολόγιο, μπορείτε εύκολα να εντυπωσιαστείτε από τα 88 πλήκτρα του πιάνο. Με μόνο 10 δάχτυλα (για τους περισσότερους από εμάς), Φαίνεται σχεδόν αδύνατο να μπορείτε να παίξετε απλά χωρίς να στρίβετε το χέρι σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό. Χάρη σε μερικές συμβουλές, θα δείτε πώς να τοποθετήσετε τα χέρια σας, ώστε να μπορείτε να παίξετε με άνετο τρόπο χωρίς υπερβολική ένταση. Περιμένετε, αυτό δεν είναι όλο ! Εάν είστε κολλημένοι και δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας κατά τη διάρκεια πρακτικών ασκήσεων, τότε Μπορείτε απλά να κοιτάξετε το σκορ το χρησιμοποιούμενο δάχτυλο που χρησιμοποιείται. Πράγματι, πάνω από κάθε σημείωση τοποθετείται μια σειρά από 1 έως 5 που αντιστοιχεί στα δάχτυλα του χεριού.

Εύκολο είναι? Αυτό περιπλέκει τότε?

Όταν αρχίσετε να μαθαίνετε το πιάνο, δεν είναι πάντα εύκολο να γνωρίζετε πώς να μάθετε ένα νέο τραγούδι ή ποιους πόρους που θα χρησιμοποιήσετε. “Μπιν, για να μάθεις ένα τραγούδι, χρειάζεσαι απλώς ένα σκορ ! »» Θα μου πεις .. Καλά όχι απαραίτητα. Πρώτον, υπάρχουν διάφοροι τύποι διαμερίσματος και ορισμένα διαμερίσματα δεν είναι πραγματικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Πρέπει να κάνουμε τη διαφορά μεταξύ ενός διαμερίσματος του σόλο πιάνο και της συνοδείας για παράδειγμα … Ωστόσο, η βαθμολογία είναι μακράν ο μόνος τρόπος για να μάθετε το πιάνο. Υπάρχουν όλο και περισσότερα μαθήματα (είπε “tutorials”) Για παράδειγμα στο YouTube. Ή αλλιώς, αν έχουμε μια ανεπτυγμένη μουσική αίσθηση, μπορούμε να δοκιμάσουμε το παιχνίδι στο αυτί. Εν ολίγοις, πρόκειται για μια επισκόπηση των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας πιάνου πιάνο πιάνο.

Τα σεμινάρια μαθαίνουν το πιάνο

Μόλις συνέβη σε αυτό το στάδιο της πορείας, ξεκινάμε σοβαρά πράγματα επειδή πηγαίνουμε στο ελαφρώς πιο προηγμένη ανάγνωση διαμερίσματος, Δηλαδή δεν μιλάμε πλέον για μια απλή μελωδία ενός σημείωμα μετά το άλλο (όπως ο αδελφός Jacques για παράδειγμα), αλλά μάλλον στις χορδές, δηλαδή να παίξετε πολλές σημειώσεις ταυτόχρονα. Και θα το δείτε, αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Αλλά να είστε σίγουροι, δεν θα υπάρξει πολύ επιπλέον θεωρία για να διαβάσετε για να καταλάβετε πώς παρουσιάζουμε τις συμφωνίες σε ένα διαμέρισμα. Γρήγορα θα πηδήξετε απευθείας από την πρακτική άσκηση του μαθήματος και θα δοκιμάσετε τις νέες σας γνώσεις με το πρώτο σας τραγούδι με συμφωνίες.

Τότε θα αντιμετωπίσετε έναν τοίχο.

Σοβαρός ? Ένας τοίχος, εντελώς ?

Αυτό είναι το βήμα που είναι, κατά τη γνώμη μου, το πιο δύσκολο να ξεπεραστεί κατά την εκμάθηση του πιάνο: παίζοντας με τα δύο χέρια. Λίγο όπως όταν μαθαίνετε το ποδήλατο, ξεκινάτε με τους μικρούς τροχούς, τότε όταν τα αφαιρείτε, αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε πλέον να οδηγείτε και πρέπει να ξεκινήσετε ξανά ξανά. Εδώ αυτό είναι λίγο η περίπτωση, αλλά κρατήστε όλη σας την ενέργεια και το κίνητρό σας γιατί, μόλις αυτό το βήμα πίσω σας, έχετε κάνει το πιο δύσκολο και μπορείτε τότε Παίζοντας ήδη μια ευρεία παλέτα κανονικής δυσκολίας Για έναν ερασιτέχνη πιανίστα.

Σε αυτό το στάδιο της πορείας, θα κάνουμε μια μικρή παράκαμψη στο στρόφαλο πιάνο. Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ Ποια είναι τα τρία πεντάλ πιάνο για το πιάνο ? Το πιο σημαντικό είναι το δικαίωμα, ίσως το γνωρίζετε ήδη ? Στη συνέχεια, θα δούμε ποια είναι η επίδραση κάθε πεντάλ και ειδικά πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Θα το δείτε αυτό με το κύριο πεντάλ (που ονομάζεται πεντάλ διατήρησης ή ισχυρό πεντάλ) Θα μάθετε να παίζετε συνδέοντας τις σημειώσεις μαζί. Έτσι το παιχνίδι σας θα ακούγεται λιγότερο τρελό και πιο αρμονικό.

Στη συνέχεια έρχεται ένα από τα τελευταία στάδια πριν από το τέλος του πρώτου μέρους του μαθήματος: ανάγνωση των αλλαγών στο διαμέρισμα. Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? Από αυτή τη στιγμή, θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα μαύρα πλήκτρα του πιάνο. Θα δείτε τι είναι ένα μειονέκτημα ή μια νεολαία. Θα το δείτε αυτόΗ ισοπαλία δεν είναι μόνο χρήσιμη στο Twitter Και ότι έχει μια πιο έντονη χρησιμότητα στη μουσική 😉

μελλοντικά

Σε αυτό το μέρος θα δείτε επίσης πώς μεταγράφουμε το ρυθμό ενός τραγουδιού σε ένα διαμέρισμα. Στη συνέχεια, θα μάθουμε τι στρογγυλό, λευκό, μαύρο, άγκιστρο και διπλό γάντζο για παράδειγμα. Και έτσι τερματίστε το πρώτο μέρος του μαθήματος.

Εχει ήδη τελειώσει ? Οχι, Αυτό είναι όπου αρχίζει να είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Και είναι πάνω απ ‘όλα αυτό το μέρος του μαθήματος που είναι μοναδικό. Και θα δείτε γιατί:

Δεύτερο (και τελευταίο) μέρος του μαθήματος

Πράγματι, το πρώτο μέρος του μαθήματος είναι τελικά αρκετά συνηθισμένο. Οι άλλες μέθοδοι έχουν επίσης τις ίδιες έννοιες. Η μάθηση για να διαβάσετε ένα διαμέρισμα είναι αυτό που οι περισσότεροι αρχάριοι στο πιάνο θέλουν να γνωρίζουν και αυτό είναι αυτό που χρησιμοποιείται αυτό το πρώτο μέρος. Ωστόσο, εάν το μάθημα σταμάτησε εκεί, δεν θα μπορούσατε να καταλάβετε τι παίζετε, Δεν είναι δυνατή η αποσύνδεση από τα διαμερίσματα και ξαφνικά ανίκανος να αυτοσχεδιάσει ή να συνθέσει. Είναι όμως μια τέτοια ευχαρίστηση να βλέπετε ένα πιάνο σε ένα σταθμό ή σε ένα μπαρ και να είστε σε θέση να καθίσετε εκεί και να αυτοσχεδιάσετε χωρίς το χωριστό σας σημειωματάριο μαζί σας. Φαντάζεστε τον εαυτό σας ? Λοιπόν αυτό είναι ακριβώς ο στόχος του δεύτερου μισού του μαθήματος. Σε αυτό το μέρος θα πείτε στον εαυτό σας αρκετές φορές ! Γι ‘αυτό το κάνουμε αυτό ! »».

Θα ξεκινήσουμε ήδη κατανοώντας πώς λειτουργούν οι σειρές και γιατί μερικά τραγούδια περιέχουν πολλά μειονέκτημα ή diès όταν άλλοι δεν τα έχουν καθόλου. Θα δείτε πώς Μετασχηματίζοντας ένα τραγούδι με δύσκολη εμφάνιση σε ένα ευκολότερο κομμάτι. Πράγματι, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν παίζουμε το πιάνο, χρησιμοποιούμε όλα τα πλήκτρα πληκτρολογίου. Αλλά αυτό είναι λάθος. Μεταξύ των 12 μοναδικών πλήκτρων πιάνου, υπάρχουν μόνο 7 (τις περισσότερες φορές). Η κατανόηση αυτής της πτυχής απλοποιεί σημαντικά την κατανόηση της δομής των τραγουδιών της μουσικής.

Μόλις συμπεριληφθούν η αρχή των σειρών, θα δούμε μαζί πώς δημιουργούμε μια συμφωνία. Και επίσης, πώς ξεπεράσουμε τη μελωδία και τη συμφωνία μαζί. Επίσης, ανάλογα με τον τύπο της συμφωνίας που χρησιμοποιείται, το μέρος που παίζεται με το αριστερό χέρι καθορίζεται αυτόματα. Αυτό σημαίνει ότι Εάν σας δώσω συμφωνία με το δεξί σας χέρι, ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε με το αριστερό σας χέρι. Η κατανόηση αυτό καθιστά επίσης δυνατή την ελαχιστοποίηση των πληροφοριών που πρέπει να θυμάστε όταν θέλετε να μάθετε από την καρδιά σας τι παίζετε. Επειδή, είναι πολύ πιθανό να μειωθεί μια σειρά από 8 πλήκτρα που παίζονται σε μια εποχή σε μία μόνο πληροφορία που πρέπει να θυμάστε. Αυτή η συμπίεση απλοποιεί τη μουσική με πολύ σημαντικό τρόπο.

Για να δοκιμάσουμε αυτές τις νέες έννοιες, θα πάρουμε το παράδειγμα του Let It of the Beatles και θα αναλύσουμε το τραγούδι. Θα δείτε, βρίσκουμε εκεί τις δομές και τις συμφωνίες που παρουσιάζονται στο μάθημα.

Για να ολοκληρώσει το μάθημα στην αποθέωση, τα τελευταία μαθήματα θα στοχεύουν στο τελικό Grail: Μάθετε πώς να συνθέσετε τα δικά σας τραγούδια στο πιάνο. Ποιος δεν ονειρευτεί να επινοήσει τον εαυτό του ? Λοιπόν είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε. Εάν έχετε τραγουδήσει ποτέ μια μελωδία που δεν υπάρχει στο ντους, τότε έχετε ήδη κάνει στα μισά του δρόμου. Αυτά τα τελευταία μαθήματα θα παρουσιάσουν τη δομή ενός τραγουδιού και πώς μπορούμε, από έναν απλό σκελετό, που επιλέγονται τυχαία, προσθέτουμε τις συμφωνίες και τη μελωδία για να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές και συνεκτικό κομμάτι. Και έτσι θα τελειώσει το μάθημα.

Αποθηκεύστε τη βουτιά και συμμετέχετε στους 15.000 μαθητές που ξεκινούν κάθε μήνα για να μάθουν αυτό το όμορφο όργανο.
(Υπολογίστηκε για τον αριθμό των μαθητών που έφτασαν τουλάχιστον στο 4ο μάθημα).

Online πιάνο

Προφίλ χρήστη

Εάν δεν έχετε ένα πραγματικό πιάνο για να δημιουργήσετε μουσική, να δημιουργήσετε μελωδίες ή απλά να παίξετε για διασκέδαση, είναι καλή ιδέα να μάθετε το online πιάνο, ειδικά επειδή είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να αγοράζετε εξοπλισμό, ό, τι χρειάζεστε είναι πρόσβαση στον υπολογιστή και στο διαδίκτυο. Είναι πολύ πρακτικό γιατί πριν αγοράσετε ένα πραγματικό όργανο, μπορείτε να προσπαθήσετε να παίξετε και Για να δημιουργήσετε τη μουσική σας Χρησιμοποιώντας μόνο ελεύθερο λογισμικό και βεβαιωθείτε ότι είναι δικό σας που δεν ξοδεύει χρήματα. Υπάρχουν πολλές δωρεάν διαδικτυακές ιστοσελίδες εικονικών πιάνων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά το κύριο πλεονέκτημα Online sequencer Το Amped Studio είναι η λειτουργικότητά του.

Έχει ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά και σας προσφέρει:

 • Παραδοσιακή λειτουργικότητα DAW . Το Amped Studio είναι λογισμικό μουσικής δημιουργίας και συνηθισμένος επεξεργαστής ήχου, αλλά λειτουργεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Απλώς ανοίξτε το σύνδεσμο εφαρμογής, αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο του πιάνου πληκτρολογίου και μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία του δικού σας ρυθμού ή μελωδίας, εξοικονόμηση φωνών, επεξεργασίας ήχου κ.λπ. Χρησιμοποιήστε το χώρο του δίσκου σας για αυτούς τους σκοπούς
 • Υποστήριξη VST . Στην πραγματικότητα, το Beatmaker Online Amped Studio είναι το πρώτο πιάνο με πληκτρολόγιο υπολογιστών που υποστηρίζει τα plugins VST. Εάν οι πόροι της εφαρμογής δεν είναι αρκετοί, μπορείτε να συνδέσετε ένα όργανο ή ένα εξωτερικό αποτέλεσμα και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτό διευρύνει σημαντικά τις δυνατότητές σας όσον αφορά την παραγωγή, τη μηχανική ήχου και τον σχεδιασμό ήχου
 • Εφαρμογή PWA . Το Amped Studio έχει μια αίτηση PWA για το Chrome OS. Αυτό σημαίνει ότι είναι διαθέσιμο για χρήστες Chromebook. Είναι πολύ διαδεδομένο στα παιδιά επειδή είναι αρκετά φθηνό και περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες πληροφορικής. Το Amped Studio είναι επομένως ένας καλός τρόπος για να αιχμαλωτίσετε το παιδί με μουσική απλά δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει το πιάνο σε ένα φορητό υπολογιστή μόνο για διασκέδαση
 • Χμμ Beatz . Είναι ένα ειδικό plugin στο Amped Studio που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τη φωνή σας στη μελωδία. Για παράδειγμα, αν δεν γνωρίζετε τη μουσική σημειογραφία, αλλά θέλετε να παίξετε online πινακίδες για να δημιουργήσετε το δικό σας τραγούδι ή μελωδία, αυτό το εργαλείο θα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς. Απλά δημιουργήστε ένα νέο κομμάτι ήχου για την εγγραφή φωνής, τραγουδήστε μια μελωδία και αποθηκεύστε το, ενεργοποιήστε το Humbeatz και θα μετατρέψει το online γεύμα ήχου που θα προκύψει. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμπεριλάβετε έναν συνθέτη ή έναν δειγματολήπτη, να διορθώσετε τις σημειώσεις χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή MIDI και να αναπτύξετε περαιτέρω την ιδέα προσπαθώντας να το μετατρέψετε σε πραγματικό κομμάτι.

Παίξτε το online πιάνο χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε, οπουδήποτε. Το Amped Studio προσφέρει ένα εικονικό όργανο με το οποίο μπορείτε να εξασκηθείτε στη μουσική, ακόμη και αν δεν υπάρχει συνθέτης ή πληκτρολόγιο κοντά. Το εικονικό πιάνο βοηθά τους μουσικούς όλων των επιπέδων να συνθέτουν μελωδίες, να μαθαίνουν συμφωνίες και να διασκεδάσουν.

Σε ποιες συσκευές ο ιστότοπος ψηφιακού πιάνο λειτουργεί ?

Το εικονικό πληκτρολόγιο πιάνου λειτουργεί μέσω προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, λειτουργεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα στην οποία εγκαθίσταται το Chrome, ο Firefox, η όπερα ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια εφαρμογή.

 • PC;
 • ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.

Δεν είναι πρόγραμμα με την παραδοσιακή έννοια, ούτε μια εφαρμογή ούτε καν plugin. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα online εικονικό πιάνο, απευθείας στον ιστό, δεν απαιτεί λήψη, εγκατάσταση και βιβλιοθήκη. Επίσης, δεν θα χρειαστείτε επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης. Υπάρχουν δύο τρόποι για να πατήσετε τα κλειδιά.

 • Παίξτε στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή
 • Κάντε κλικ με το ποντίκι στα πλήκτρα πιάνου στην εφαρμογή Ιστού

Τι είναι ένα πρακτικό εικονικό πληκτρολόγιο πιάνου ?

Η έμπνευση είναι απρόβλεπτη: μπορεί να προκύψει στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Συμβαίνει όλη την ώρα: Βρίσκεστε στο λεωφορείο και ξαφνικά έρχεται μια λαμπρή μουσική ποινή. Το online μουσικό πληκτρολόγιο με τα κατάλληλα δείγματα και η πιθανότητα της επακόλουθης θεραπείας είναι αναντικατάστατη αυτή τη στιγμή. Απλά συνδέστε το κράνος με το smartphone σας και επιλέξτε τις σημειώσεις στις οποίες παίζεται για να θυμάστε.

Ή είστε καθισμένοι σε ζευγάρια, κοιμάστε κάτω από τις μονότονες γρύλοι του δασκάλου και ένα τρελό γάντζο αναδύεται ξαφνικά στη μισή σας συνείδηση. Ανοίγετε ένα εικονικό πληκτρολόγιο πιάνου με πληκτρολόγιο στο tablet σας – και γρήγορα λειτουργήστε την ακολουθία σημειώσεων.

Και αν, με την κατάρτιση της ετήσιας έκθεσης, βρίσκετε ξαφνικά ένα απίστευτο αρμονικό κίνημα ? Λίγοι άνθρωποι έχουν πιάνο στο γραφείο τους. Αλλά απευθείας στον υπολογιστή του γραφείου, μπορείτε να ελέγξετε τον ήχο της νέας αρμονίας και να καταγράψετε τις συμφωνίες πιάνου στο διαδίκτυο.

Ποιες είναι οι ευκαιρίες για ένα ψηφιακό πιάνο υπολογιστή ?

Είναι ένα πολυφωνικό όργανο, μπορεί να παίξει αρκετούς ήχους ταυτόχρονα. Επομένως, μπορείτε να παίξετε συμφωνίες σε αυτό ή να κατευθύνετε μια γραμμή με φωνή. Το εικονικό μας πιάνο έχει μετρονόμο, αρκετούς τρόπους για να προσαρμόσετε τον ήχο στη γεύση σας και άλλες λειτουργίες.

 • Απομίμηση διαφορετικών οργάνων
 • Επικύρωση ηχητικών εφέ
 • Σύνδεση ενός πληκτρολογίου MIDI
 • Εγγραφή και συναρμολόγηση.

Είναι δυνατό να συνδέσετε εξωτερικά κλειδιά και να χρησιμοποιήσετε το midi πιάνο σας online. Η εναλλαγή μεταξύ των οργάνων σας επιτρέπει να ελέγχετε αμέσως τον ήχο της μελωδίας εάν ερμηνεύεται από ένα βιολί, μια κιθάρα, ένα όργανο ή ένα πιάνο. Επομένως, μπορείτε να φανταστείτε αμέσως τη ραχοκοκαλιά της ρύθμισης στο κεφάλι σας.

Εάν φτιάξετε μουσική σε ένα συλλογικό, το επινοημένο θραύσμα μπορεί να καταγραφεί αμέσως, να διορθωθεί και να σταλεί στον συν-συγγραφέα για να συνεργαστεί περαιτέρω. Η εγγραφή από το πληκτρολόγιο προσομοιωτή πιάνου σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε μουσική με φίλους ή να το ακούσετε μετά από λίγο και να κάνετε αλλαγές.

Το πρόγραμμα έχει ένα διαισθητικό περιβάλλον που μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό, ακόμη και από κάποιον που δεν έχει δει ποτέ ούτε συνθετικό πιάνο ούτε άλλο εικονικό πληκτρολόγιο. Τα κλειδιά σημειώνονται με γράμματα – είναι αδύνατο να κάνετε λάθος.

Πώς να παίξετε το online πιάνο για αρχάριους ?

Ένα εικονικό πιάνο είναι κατάλληλο για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ πραγματικές πινελιές στη ζωή τους, αλλά που ήθελαν να παίξουν. Η ηλεκτρονική έκδοση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε μια τέτοια κατάσταση. Ξαφνικά θα σφίξει ? Ξαφνικά, ένα ταλέντο που περίμενε μόνο πίσω από τις σκηνές θα αποδειχθεί ? Ο διαδικτυακός ψηφιακός καταγραφέας πιάνου βοηθά να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις με τον ίδιο τρόπο. Εμπνέει εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μελέτη της μουσικής.

Δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κρατάτε τα χέρια σας καλά, πώς να τοποθετήσετε τα δάχτυλά σας στα ασπρόμαυρα πλήκτρα, πώς να διαβάσετε τις σημειώσεις. Οι δεξιότητες δεν απαιτούνται καθόλου. Ένα άτομο συνηθίζει να ταιριάζει με τα πλήκτρα οθόνης και τα κουμπιά του υπολογιστή σε λίγα λεπτά. Είναι ακόμα πιο εύκολο να παίξετε σε ένα tablet.

Πώς χρησιμοποιούν οι μουσικοί το πιάνο υπολογιστή ?

Οι μελωδίες εμφανίζονται χωρίς προειδοποίηση. Ενώ συνδέετε ένα μεσημεριανό πληκτρολόγιο στον υπολογιστή σας και φορτώνετε plug-ins, η μουσική ξαφνικά αφήνει ότι ήρθε. Ξεχνώντας μια δροσερή πρόταση, η απώλεια ενός μοτίβου, η απομάκρυνση από το θέμα είναι το πιο επιθετικό πράγμα για τους παραγωγούς και τους μουσικούς. Κάτι έγκυρο μπορεί να μην συμβεί για μήνες.

Και το πληκτρολόγιο πιάνου στον υπολογιστή βοηθά πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε, να εγκαταστήσετε, να κατεβάσετε οτιδήποτε. Όλα λειτουργούν και τα δύο. Εάν προσθέσετε έναν ιστότοπο στα αγαπημένα σας, μπορεί να είναι ανοιχτά αμέσως, με ένα κλικ.

Διαφορετικά, πώς να χρησιμοποιήσετε το πιάνο ιστού ?

Το Amped Studio είναι επομένως ένα πλήρες DAW που θα ταιριάζει σε αρχάριους καθώς και σε επαγγελματίες. Είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό για να ξεκινήσετε και να συνεχίσετε να αναπτύσσεται στη μουσική ως παραγωγός ή μηχανικός ήχου. Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν online πληκτρολόγιο πιάνου, απλά πατήστε τα κλειδιά, παίξτε μελωδίες και δείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα – Καλώς ήλθατε!

Η εφαρμογή μας γίνεται όσο το δυνατόν πιο απλή και φιλική προς το χρήστη. Κάθε άτομο μπορεί να ξεκινήσει με δημιουργικό τρόπο από εδώ και όλα είναι έτοιμα για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Εδώ μπορείτε να βρείτε όχι μόνο δωρεάν εικονικούς ήχους πιάνο, αλλά και πολλά δείγματα διαφορετικών οργάνων (βιολιά, όργανα, κιθάρες, χορδές κ.λπ.) και συνθετικούς ήχους σε διαφορετικούς τύπους μουσικής.

Εάν θέλετε να κάνετε όλη τη διάταξη με μπαταρία, φωνή και συνοδευτικό περιεχόμενο ήχου, έχετε τα πάντα εδώ, όχι μόνο ένα διαδραστικό πληκτρολόγιο πιάνου. Ποιος ξέρει, ίσως από μια απλή σύνθεση μελωδιών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φορά που χτυπήθηκε ένας κόσμος.

Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τη σελίδα μόνο για να διασκεδάσουν, να διασκεδάσουν και να αυτοσχεδιάσουν. Μπορείτε να παίξετε σε απευθείας σύνδεση μεσημεριανό πιάνο για να χαλαρώσετε και να νιώσετε νέα συναισθήματα.

Ανοίξτε το με φίλους σε διάφορους φορητούς υπολογιστές και διασκεδάστε μαζί. Οργανώστε μια πραγματική ορχήστρα ή ομάδα. Υπάρχουν όλοι οι ήχοι γι ‘αυτό, ακόμη και τα κρουστά. Αυτή είναι μια ασυνήθιστη μορφή επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Το εικονικό πιάνο στο διαδίκτυο βοηθά πολλούς ανθρώπους να μάθουν. Εάν διαβάσετε ένα θεωρητικό άρθρο, για παράδειγμα, σε αμάνους ή χορδές, απλά πηγαίνετε από μια καρτέλα στην άλλη και αμέσως έχετε ένα dorienne fret, μια εκτεταμένη συμφωνία ή οτιδήποτε άλλο στα κλειδιά.

Γίνετε μέλος της κοινότητας online μουσικών. Δημιουργήστε, μάθετε, απολαύστε. Ότι η μουσική σας παραμένει πάντα μαζί σας, δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε.

Ξεκινήστε τώρα και δείτε πόσο εύκολο είναι.

 • 1 Δημιουργός του Beat
 • 2 δημιουργός τραγουδιού
 • 3 επεξεργαστής ήχου
 • 4 κουτί ρυθμού
 • 5 online πιάνο
 • 6 εγγραφή τραγουδιού
 • 7 Εκδότης MIDI
 • 8 Γεννήτρια εξέλιξης συμφωνίας
 • 9 φωνητική εγγραφή
 • 10 Κόψτε τον ήχο

Η γεννήτρια μουσικής AI Studio ενισχύεται

Κάντε γενετική μουσική
με τεχνητή νοημοσύνη

Εγγραφείτε δωρεάν και λάβετε δωρεάν ένα έργο

Εγγραφείτε δωρεάν και λάβετε δωρεάν ένα έργο

Εγγραφείτε στην κοινότητά μας, η οποία έχει ήδη περισσότερους από 200.500 χρήστες !

Οι φοιτητές του AMPED Studio θα δημιουργήσουν το μέλλον

Αποκτήστε πλήρη ελευθερία!

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Remixing με ένα songstarter

Άρθρα 07.04.2023

Το Remixing Music είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε τη δημιουργικότητά σας και να φέρετε μια νέα στροφή σε ένα υπάρχον τραγούδι.

Πώς να κάνετε τη μουσική σας ισχυρότερη

Άρθρα 07.06.2023

Πολλοί άνθρωποι αναβάλλονται από την έννοια του “mastering”. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, ο επαγγελματικός mastering θεωρήθηκε πάντα το όριο.

Καλύτεροι συνθέτες

Άρθρα 28.07.2022

Οι εταιρείες μουσικής τεχνολογίας εργάστηκαν σκληρά για να καταστήσουν πιο προσιτές υλικές συνθέτες .

Φτιάξτε ποπ μουσική

Άρθρα 14.01.2022

Γνωρίζατε ότι οι μη επαγγελματίες έχουν δημιουργήσει πολλά τραγούδια “κολλημένα” στο κεφάλι ? Στην εποχή του Διαδικτύου, κυριολεκτικά όλοι είναι σε θέση να κάνουν μελωδία .

Ολοκληρώστε ένα κομμάτι και διανείμετε

Άρθρα 07.04.2023

Ως παραγωγός μουσικής, είναι κοινό να περάσετε αμέτρητες ώρες δημιουργώντας και εξευγενίζοντας ένα κομμάτι μουσικής μέχρι να είναι τέλειο.

Δυναμικοί ισοσταθμιστές

Άρθρα 28.02.2022

Η δυναμική επεξεργασία ήχου είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και μπορεί να παραδεχτεί ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης διαδικασίας παραγωγής μουσικής, της μηχανικής ήχου και του σχεδιασμού ήχου. Η δυναμική θεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως .

Κανονικοποίηση ήχου

Άρθρα 07.04.2023

Η κανονικοποίηση ενός ήχου είναι η διαδικασία ρύθμισης του εύρους ενός ηχητικού σήματος σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο για να εξασφαλιστεί .

Κάντε μουσική στο διαδίκτυο Amped Studio

Άρθρα 04.10.2021

Η Amtrack έχει γίνει επίσημος συνεργάτης της Google. Η εφαρμογή μας PWA φιλοξενείται στην αγορά παιχνιδιού.

Συμφωνίες

Άρθρα 17.01.2022

Η πρόοδος των συμφωνιών είναι μια σειρά τέλειων συμφωνιών ή έβδομων συμφωνιών που παίζονται το ένα μετά το άλλο.