Κατεβάστε το Officesuite (δωρεάν) – Clubic, Officesuite 7.0 – Λήψη για δωρεάν υπολογιστή

Γραφεία

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή για πρώτη φορά, σας υποδέχονται μια λίστα με τα πρόσφατα αρχεία σας. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να περιηγηθείτε στα αρχεία στη συσκευή σας ή σε μία από τις επτά συμβατές υπηρεσίες cloud (συμπεριλαμβανομένου του Dropbox και του Google Drive), για να αναζητήσετε αρχεία, να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας και, φυσικά, να δημιουργήσετε νέα έγγραφα. Η λειτουργία Clear Mode and Dark επιτρέπει μια άνετη έκδοση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ας αναθεωρήσουμε κάθε λογισμικό από τα ακόλουθα.

Γραφεία

Μην εμπιστεύεστε το όνομά του, το Officesuite δεν πρέπει να συγχέεται με τη σουίτα γραφείου της Microsoft !

Star Star Star Star Star
3.1 (4 σημειώσεις)
File_download 1036 (30 μέρες)
Η σύστασή σας έχει ληφθεί υπόψη, σας ευχαριστώ !

Δωρεάν antivirus που απονεμήθηκε για την αποτελεσματικότητά του

Ασφάλεια αντι-μαλλιού Το Avast σαρώνει το μηχάνημά σας σε πραγματικό χρόνο αναζητώντας πιθανές απειλές

Προστασία δικτύου Wi-Fi Το Avast εξασφαλίζει το δίκτυο Wi-Fi και όλες τις συσκευές που συνδέονται με αυτό

Ένα ελαφρύ antivirus Το Antivirus Avast έχει ελάχιστη επίδραση στην απόδοση του μηχανήματός σας

Η λήψη σας είναι έτοιμη !

Εάν η λήψη δεν ξεκινά αυτόματα, κάντε κλικ εδώ

Περιμένετε μέχρι να μεταφορτωθεί το πρόγραμμα

Ξεκινήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες

Επωφεληθείτε από το Avast

Προκειμένου να λάβετε υπόψη τη γνώμη σας, επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ:
Επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομπότ

Με πολλούς περιορισμούς στην ελεύθερη έκδοση και μερικά χαρακτηριστικά που λείπουν στην αμειβόμενη έκδοση, η Officesuite αγωνίζεται να σταματήσει στον ανταγωνισμό της στα δύο τμήματα. Αν ψάχνετε για έναν δωρεάν επεξεργαστή κειμένου ή μια σουίτα γραφείου, αυτό το λογισμικό μπορεί να είναι πολύ περιορισμένο για εσάς.

 • Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Officesuite ?
 • Ποιες είναι οι λειτουργίες των γραφείων
 • Έγγραφα, ένας ισχυρός επεξεργαστής κειμένου
 • Ποια είναι τα γραφεία των γραφείων ?

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Officesuite ?

Το Officesuite είναι μια σουίτα λογισμικού που μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά έγγραφα εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών. Πρόκειται για ένα σύστημα πολλαπλών μορφών που αναπτύχθηκε αρχικά για το Palmos πριν κάνει το Android, το iPad, το iPhone και πιο πρόσφατα τις συσκευές Windows. Τα έγγραφα συγχρονίζονται μεταξύ αυτών των πλατφορμών, έτσι ώστε οι χρήστες να εργάζονται ακόμα με την πιο πρόσφατη έκδοση των αρχείων. Εκτός από τη δημιουργία και τη δημοσίευση, τα γραφεία είναι επίσης σε θέση να σαρώσουν έγγραφα. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε λογισμικό ηλεκτρονικής υπογραφής, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν επίσημα έγγραφα με την τοποθέτηση α.

Ποιες είναι οι λειτουργίες των γραφείων

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή για πρώτη φορά, σας υποδέχονται μια λίστα με τα πρόσφατα αρχεία σας. Από εκεί, μπορείτε να επιλέξετε να περιηγηθείτε στα αρχεία στη συσκευή σας ή σε μία από τις επτά συμβατές υπηρεσίες cloud (συμπεριλαμβανομένου του Dropbox και του Google Drive), για να αναζητήσετε αρχεία, να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας και, φυσικά, να δημιουργήσετε νέα έγγραφα. Η λειτουργία Clear Mode and Dark επιτρέπει μια άνετη έκδοση σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ας αναθεωρήσουμε κάθε λογισμικό από τα ακόλουθα.

Έγγραφα, ένας ισχυρός επεξεργαστής κειμένου

Κύριο εργαλείο ενός τομέα γραφείων, ο επεξεργαστής κειμένου δεν στερείται πολύ από τα γραφεία: κύριο χρώμα και φόντο, εσοχή, ευθυγράμμιση και δικαιολογία, κάθετη και οριζόντια απόσταση. Μια λίστα με τα στυλ σας επιτρέπει να μεταβείτε γρήγορα από κεφαλίδες στο κείμενο των παραγράφων, αν και δεν είναι δυνατό να ενημερώσετε ή να δημιουργήσετε στυλ. Ωστόσο, είναι δυνατόν να αντιγράψετε τη μορφοποίηση ενός κειμένου σε ένα άλλο χάρη σε ένα πρακτικό εργαλείο, το φωτοαντιγραφικό στυλ.

Υπολογιστικό φύλλο, ο ανταγωνιστής του Excel

Το OfficeSuite προσφέρει μια εφαρμογή ισχυρών υπολογισμών φύλλων. Η προσθήκη τύπων είναι απλή, με μια μεγάλη βιβλιοθήκη λειτουργιών σε μενού που είναι εύκολο να ταξιδέψει. Η είσοδος των λειτουργιών είναι απλή και η ανάλυση των σφαλμάτων σας κατευθύνει στο σχετικό μέρος της εξίσωσης. Το λογισμικό μπορεί ακόμη και να συμπληρώσει αυτόματα μια παρένθεση που λείπει από το κλείσιμο.

Μπορείτε να ταξινομήσετε τις γραμμές και τις στήλες με προηγμένο φιλτράρισμα και να ομαδοποιήσετε και να επικυρώσετε τα δεδομένα με ευκολία. Οι μόνες αξιοσημείωτες απουσίες αφορούν την ενοποίηση των δεδομένων και τις αναλύσεις των υποθέσεων, οι οποίες είναι και οι δύο παρόντες στο MS Office. Η εισαγωγή γραφικών και διαγραμμάτων από τα δεδομένα και την εξατομίκευση τους δεν ήταν περίπλοκη.

Διαφάνειες, παρουσιάσεις στο σημείο

Η δημιουργία και η αναδιοργάνωση των διαφανειών, η προσθήκη και η εξατομίκευση των στοιχείων της σελίδας, καθώς και η προσαρμογή των μεταβάσεων, είναι όλες οι απλές λειτουργίες και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να δημιουργήσετε μια γρήγορη και αποτελεσματική παρουσίαση. Η ενσωμάτωση της γραφίδας είναι επίσης παρούσα για συμβατές συσκευές. Η λειτουργία παρουσιαστών είναι πολύ λειτουργική και σας επιτρέπει να κάνετε σχολιασμούς με τη γραφίδα.

PDF Editor και άλλοι

Το Officesuite διαθέτει επίσης έναν επεξεργαστή PDF, το οποίο είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Μπορείτε να μετατρέψετε το PDF σε λέξη, excel ή epub, προσθέστε προηγμένες σχολιασμούς και έγγραφα σημείων. Μπορείτε επίσης να σχολιάσετε με μια γραφίδα ή να χρησιμοποιήσετε ένα highlighter. Όπως και στους περισσότερους σχολιαστές PDF, τα κυριότερα σημεία εμφανίζονται μπροστά από το κείμενο, αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε τη διαφάνεια, γεγονός που διευκολύνει την αναγνωσιμότητα.

Οι διαχειριστές μπορούν να διατηρήσουν τα δικαιώματα και να απονέμουν άδειες στους υπαλλήλους τους μέσω του διαχειριστή αδειών ενσωματωμένων στο σύστημα. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για χρήστες που έχουν εγγραφεί στην προσφορά της επιχείρησης.

Ποια είναι τα γραφεία των γραφείων ?

Τα γραφεία είναι διαθέσιμα ως ελεύθερο λογισμικό, αλλά με πολύ περιορισμένες ικανότητες. Τα έγγραφα δεν μπορούν να αποτυπωθούν χωρίς υδατογράφημα και οι βασικές λειτουργίες όπως ο διορθωτής ορθογραφίας και οι στήλες δεν υποστηρίζονται. Τα φύλλα δεν έχουν δυναμικά διασταυρώσεις ή επικύρωση δεδομένων, ενώ οι διαφάνειες απουσιάζουν εντελώς. Η προσφορά για προσωπική χρήση προσφέρεται σε τιμή € 29,99 ετησίως για άδεια με μία μόνο συσκευή, ενώ μια άδεια ομάδας που περιλαμβάνει πέντε συσκευές είναι διαθέσιμη μόνο για € 49,99 ετησίως.

Και οι δύο περιλαμβάνουν πλήρεις εφαρμογές για Windows, iOS και Android, χαρακτηριστικά PDF και αποθήκευση σύννεφων 50 GB. Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών είναι επίσης διαθέσιμη. Τέλος, μια άδεια ζωής είναι διαθέσιμη για μία μόνο πληρωμή € 99,99, για την πλήρη σουίτα μόνο για Windows και 5 GB αποθήκευσης στο διαδίκτυο (για τη ζωή επίσης).

Για τους επαγγελματίες, υπάρχει η προσφορά επιχειρήσεων σε € 3,99 το μήνα και ανά χρήστη. Παρέχει πρόσβαση στη συνέχεια σε 15 αεροσκάφη (5 PC και 10 κινητές συσκευές), καθώς και τεχνική υποστήριξη προτεραιότητας και αποκλειστικά χαρακτηριστικά.

Προδιαγραφές

Συντάκτης Mobisystems
Μέγεθος 0.49 MB
Λήψεις 1036 (τελευταίες 7 ημέρες)
Αδεια Ελεύθερο λογισμικό
Εκδοχή 5.40
Τελευταία ενημέρωση 07/01/2022
Λειτουργικό σύστημα Windows, Android
Κατηγορίες Σουίτα γραφείου

Γραφεία

Γραφεία εικόνας 1 μικρογραφία Εικόνα Εικόνα 2 Μικρογραφία Γραφεία Εικόνα 3 Μικρογραφία Εικόνα εικόνα 4 μικρογραφία Γραφεία Εικόνα 5 Μικρογραφία Γραφεία Εικόνα 6 Μικρογραφία Εικόνα Εικόνα 7 Μικρογραφία Εικόνα Εικόνα 8 Μικρογραφία Γραφεία Εικόνα 9 Μικρογραφία

Εάν μιλάμε για πακέτα λογισμικού γραφείου, η ζωή δεν ξεκινά και δεν τελειώνει με το Microsoft Office. Υπάρχει μια χούφτα εναλλακτικών λύσεων που λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο και μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε Γραφεία moblisystms.

Ένα πλήρες σύνολο εργαλείων για το γραφείο σας

Αυτό το λογισμικό είναι εξοπλισμένο με Όλες οι λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία και την επεξεργασία εγγράφων γραφείου οποιουδήποτε τύπου ::

 • Εγγραφα : Ένας επεξεργαστής κειμένου για να δώσει σχήμα στις ιδέες σας.
 • Φύλλα : Η εφαρμογή πίνακα με την οποία μπορείτε να καλύψετε τις εγχώριες και επαγγελματικές σας ανάγκες, να είστε σε θέση να ελέγξετε μεγάλους όγκους δεδομένων.
 • Διαφάνειες: Πρέπει να δείξετε τις ιδέες σας ή τη δουλειά σας σε ένα μεγάλο κοινό ? Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ελκυστικές παρουσιάσεις.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Ο πελάτης ανταλλαγής μηνυμάτων μπορείτε να συνδέσετε τους λογαριασμούς ανταλλαγής μηνυμάτων.
 • Επιπλέον PDF : Ένα PDF 2 στο 1. Εκδότης και αναγνώστης στο ίδιο εργαλείο που θα σας επιτρέψει να συνεργαστείτε με την καθολική μορφή ντοκιμαντέρ κατ ‘εξοχήν.

Αλλά είμαι βέβαιος ότι ρωτάς τον εαυτό σου την ακόλουθη ερώτηση: Είναι συμβατό με το Microsoft Office ? Είναι σαφές ότι η Microsoft είναι πρότυπο εργασίας γραφείου, οπότε οποιαδήποτε εναλλακτική λύση σε αυτόν τον τομέα πρέπει να είναι 100 % συμβατή με τις μορφές αρχείων και ναι, Γραφεία είναι επίσης. Αλλά όχι μόνο με τη Microsoft, αλλά και με άλλους:

 • Συμβατό με μορφές αρχείων Microsoft Office όπως: DOC, DOCX, DOCM, XLS, XLSX, XLSM, PPTX, PPTX, PPS, PPS, PPSX ..
 • Συμβατό με μορφές αρχείου OpenDocument όπως ODT, ODS και ODP.
 • Συμβατό με άλλες μορφές όπως RTF, PDF και CSV.

Η δουλειά σας στο σύννεφο, χωρίς πρόβλημα αποθήκευσης

Τέλος, και όχι λιγότερο, Γραφεία Σας προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με τις ηλεκτρονικές σας υπηρεσίες αποθήκευσης όπως το Dropbox, το Google Drive, το Box ή το OneDrive. Ωστόσο, έχει επίσης το δικό του σύστημα σκληρού δίσκου στο σύννεφο : Mobisystems Drive με την οποία έχετε 50 GB χώρου για να διαχειριστείτε και να συγχρονίσετε τα έγγραφά σας.

Η χρήση του προγράμματος είναι δωρεάν, αλλά αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εκτεταμένες λειτουργίες του, έχει διαφορετικά σχέδια πληρωμών για την κάλυψη των αναγκών των διαφόρων τύπων χρηστών.

Elies Guzmán

Αποφοίτησε στην ιστορία και, αργότερα, στην τεκμηρίωση, έχω πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στις εφαρμογές δοκιμών και γραφής: κριτική, οδηγοί, άρθρα, νέα, συμβουλές. Υπήρξαν αμέτρητα, ειδικά στο Android, a.