ODR Samsung Galaxy Buds 2 ή 2Pro: € 50 Επιστροφή, Samsung Galaxy Buds2 Pro Promo: € 50 Μείωση

€ 50 Επιστράφηκε στο Samsung Galaxy Buds2 Pro

Contents

– Μια φωτογραφία απόδειξης αγοράς ή ενοικίασης με ημερομηνία το αργότερο στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, με τις αναφορές του προϊόντος και της τιμής σαφώς ορατή.

ODR Samsung Galaxy Buds 2 ή 2Pro: € 50 Επιστροφή

Στην αγορά ασύρματων ακουστικών, τα Apple AirPods κατέχουν υψηλό αμύγδαλο, αλλά ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να ξεπεράσει. Μεγάλες μάρκες έχουν εγκατασταθεί καλά σε αυτό το τμήμα, αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τη Samsung με την οικογένειά του Bluetooth Galaxy Buds Aearphones.

Τα προϊόντα που έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε σημαντικές εξελίξεις με την άφιξη των Buds 2, Live Buds και Buds 2 Pro. Ποιότητα ακουστικών που επί του παρόντος αποτελούν αντικείμενο ειδικής προσφοράς επιστροφής χρημάτων, ένα όφελος για εξοπλισμό πληρώνοντας λιγότερα.

Galaxy Buds: ακουστικά Bluetooth για όλους

Μπουμπούκια Samsung Galaxy

Όπως η Apple, η Samsung εκμεταλλεύτηκε το έτος 2022 για να αναπτύξει τα επιτυχημένα ακουστικά Bluetooth της. Έτσι, οι νέοι Buds Galaxy 2 είναι ενδοφλέβια με μείωση θορύβου στη μορφή του κουμπιού. Ισχυρά και πιο προσιτά ακουστικά που έχουν αναγνωριστεί από τον Τύπο.

Με βάση την ίδια ιδέα με υψηλότερες υπηρεσίες, οι Buds 2 Pro προορίζονται για λάτρεις της μουσικής και πολύ απαιτητικούς χρήστες που είναι έτοιμοι να πληρώσουν την τιμή.

Τέλος, οι ζωντανοί μπουμπούκια είναι μια πρωτότυπη έκδοση με τη μορφή τους πολύ συμπαγή φασόλια. Μια έκδοση που βασίζεται στη διακριτική ευχέρεια με πλήρη και αποτελεσματική αποκατάσταση ήχου για μπάσο, μεσαίο και οξύ με ενεργό μείωση του θορύβου.

30 € ή € 50 επιστράφηκε στις οικογένειες των γαλαξιών

Από τις 29 Νοεμβρίου 2022 και μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2023 περιλαμβάνονται, η Samsung προσφέρει επομένως μια προσφορά που θα σας επιτρέψει να είστε εξοπλισμένοι με χαμηλότερο κόστος χάρη σε μια καθυστερημένη επιστροφή:

 • € 50 σε ακουστικά Galaxy Buds 2 Pro (όλα τα μοντέλα, όλα τα χρώματα)
 • 30 € επιστρέφονται σε ζωντανούς μπουμπούκια και μπουμπούκια 2 (όλα τα μοντέλα, όλα τα χρώματα)

Μια προσφορά αποζημίωσης έγκυρη, ειδικά μεταξύ των ακόλουθων εμπόρων συνεργατών (εξαιρουμένων της αγοράς):

Οι όροι των προσφέρουν οι μπουμπούκια Samsung Galaxy

Μόλις τα ακουστικά σας είναι επιλέξιμα κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης (Από 01/29/2022 έως 01/29/2023), θα πρέπει να συγκεντρώσετε τα ακόλουθα υποστηρικτικά έγγραφα για να λάβετε την επιστροφή σας.

Samsung Galaxy Buds Επιστροφή Προσφορά για τα Χριστούγεννα 2022

Το αίτημα αποζημίωσης γίνεται απευθείας στο διαδίκτυο. Δεν έχετε ένα μήνυμα για να στείλετε, αλλά θα πρέπει να παρέχετε ψηφιακές φωτογραφίες αυτών των εγγράφων απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα των προσφέρουν οι Buds Samsung Galaxy:

 • Τιμολόγιο με αναφορά, ημερομηνία και τιμές περιβάλλεται.
 • Επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντίγραφο ή παραγγελία περίληψη.
 • Ετικέτα γραμμικού κώδικα και αριθμός κοπής στη συσκευασία.
 • Το πλευρά σας με IBAN/BIC.

Όλα αυτά τα μέρη πρέπει να φορτωθούν πριν από τις 12 Φεβρουαρίου 2023. Θα λάβετε την επιστροφή σας με τραπεζική μεταφορά εντός 3 εβδομάδων περίπου. Η προσφορά περιορίζεται σε μία απλή επιστροφή ανά άτομο στη Γαλλία, το DROM-COM και το Μονακό.

Vincent Ramarques 06/01/2023

€ 50 Επιστράφηκε στο Samsung Galaxy Buds2 Pro

ODR Samsung Ισχύει από την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 έως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Χάρη σε αυτήν την προσφορά επιστροφής χρημάτων της Samsung, επωφεληθείτε από τη μείωση των € 50 στο Samsung Galaxy Buds2 Pro. Αγοράστε φθηνότερα το Galaxy Buds2 Pro με το Good-Promo.

Επιλέγοντας τις καλύτερες προσφορές

Promo Amazon: Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Grey Anthracite μόνο για 118 €

Προϋπολογισμός Samsung Galaxy2 Pro Bluetooth Grey Anthracite SM-R510Nzaxef

Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/24/2023 στις 11:59:59 μ.μ
Η τιμή επαληθεύτηκε στο Amazon στις 09/24/2023 στις 18:38

Επωφεληθείτε από την πτώση των τιμών στο Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Grey SM-R510NZAXEF Wireless Wireless. Από μόλις 118 € !. Η τιμή ισχύει από την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Amazon Price που ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 50 € επιστρέφεται από τη Samsung

Λεπτομέρειες τιμών: 229.99 € 168 € + Δωρεάν παράδοση – € 50 Επιστροφή = 118 €

Ερώτηση για τις τιμές

Τιμή ιστορικού

Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

Promo CDISCONT: Samsung Galaxy Buds2 Pro Mauve Lavender για 119.98 €

Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Mauve Lavender SM-R510NLVAXEF

Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/24/2023 στις 11:59:59 μ.μ
Η τιμή επαληθεύτηκε στο CDISCONT στις 09/24/2023 στις 6:20 μ.μ

Είναι μια καλή προώθηση επειδή είναι η χαμηλότερη τιμή που παρατηρείται στην ασύρματη Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Mauve Lavande SM-R510NLVAXEF μεταξύ των συνεργατών μας. Αυτό το promo ισχύει στο CDISCONT από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023. Τιμή υπόκειται στη διαθεσιμότητα. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 50 € επιστρέφεται από τη Samsung

Λεπτομέρειες τιμών: 229.99 € 164.99 € + 4.€ 99 παράδοση – € 50 επιστροφή χρημάτων = 119.98 €

Ερώτηση για τις τιμές

Τιμή ιστορικού

Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

Τα προϊόντα που αφορούν αυτό το ODR

Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth White SM-R510NZWAXEF

Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth White SM-R510NZWAXEF Ασύρματα ανιχνευτές για 149.00 €

– 50 € επιστρέφεται από τη Samsung

Η προσφορά ισχύει στο Samsung

Συνθήκες της προσφοράς αποζημίωσης της Samsung

Προσφορά επιστροφής χρημάτων Samsung: Έκπτωση μέχρι € 50 στο Galaxy Buds2 Pro

Ψάχνετε για μια ευκαιρία να αποκτήσετε τα πιο πρόσφατα προϊόντα της Samsung ενώ εξοικονομείτε χρήματα ? Μην ψάχνεις άλλο ! Από τις 18 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 περιλαμβάνονται, η Samsung προσφέρει μια ελκυστική προσφορά επιστροφής επιστροφής που σας εξοικονομεί μέχρι € 50 για την αγορά ενός ζευγαριού Galaxy Buds2 Pro, που διατίθεται σε όλα τα μοντέλα και τα χρώματα. Μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την εξαιρετική προσφορά και να αποκτήσετε υψηλής ποιότητας προϊόντα Samsung σε φθηνές τιμές.

Πώς προσφέρει αυτή η Samsung Work: Επιστροφή στη σειρά School Galaxy ?

Η περίοδος προώθησης εκτείνεται από τις 18 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ισχύει αποκλειστικά για νέα και μη ενδεχόμενα προϊόντα που αγοράζονται ή ενοικιάζονται στη Γαλλία (συμπεριλαμβανομένης της Κορσικής και της DROM) καθώς και στο Μονακό, με εξαίρεση τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις αγορές. Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, φροντίστε να μην συσσωρεύσετε άλλες προωθήσεις της Samsung σε εξέλιξη στα ίδια προϊόντα.

Πώς να συμμετάσχετε στη Samsung προσφορά “Επιστροφή στο School Galaxy Series”

Είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από αυτήν την εξαιρετική προσφορά αποζημίωσης ? Δείτε πώς να συμμετάσχετε:

1. Αγοράστε ή νοικιάστε το προϊόν σας Samsung

Μεταξύ 18 Αυγούστου και 24 Σεπτεμβρίου 2023, αποκτώντας ένα προϊόν γαλαξίας επιλέξιμο για την προσφορά. Οι συνθήκες συμμετοχής διαφέρουν για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες.

Όροι για τους καταναλωτές : Μπορείτε να υποβάλετε έως και 5 συμμετοχές ανά λογαριασμό Samsung, από το RIB, και από το φυσικό πρόσωπο που κατοικείται στη Γαλλία ή το Μονακό. Επιπλέον, εφαρμόζεται η μέγιστη επιστροφή από την οικογένεια προϊόντων, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα της Samsung, όπως μπουμπούκια, ρολόι, tablet, βιβλίο, smartphone κ.λπ.

Προϋποθέσεις για επαγγελματίες : Οι επαγγελματίες που είναι επιλέξιμοι για την προσφορά μπορούν να υποβάλουν έως και 5 συμμετοχές ανά λογαριασμό της Samsung και με επαγγελματική κατοικία στη Γαλλία ή στο Μονακό. Η μέγιστη αποζημίωση ανά οικογένεια προϊόντος ισχύει επίσης, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις σε ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων.

Βεβαιωθείτε ότι το όνομα στην πλευρά σας αντιστοιχεί σε αυτό του δικαιούχου της προσφοράς, όπως εμφανίζεται στη φόρμα συμμετοχής στο διαδίκτυο.

2. Αποτελούν το ηλεκτρονικό σας αρχείο

Για να επωφεληθείτε από την επιστροφή χρημάτων, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο www.Samsung.com/fr/προσφορά/cashback/και επιλέξτε την προσφορά “Επιστροφή στο School Galaxy Series”.

2. Δημιουργήστε λογαριασμό Samsung ή συνδεθείτε εάν έχετε ήδη ένα.

3. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής στο διαδίκτυο και κατεβάστε τα απαιτούμενα έγγραφα, όπως:

– Μια φωτογραφία απόδειξης αγοράς ή ενοικίασης με ημερομηνία το αργότερο στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, με τις αναφορές του προϊόντος και της τιμής σαφώς ορατή.

– Μια φωτογραφία της ετικέτας αποκοπεί από την κάρτα συσκευασίας του προϊόντος, εμφανίζοντας τον 13ψήφιο barcode και τον 15ψήφιο αριθμό IMEI.

– Μια φωτογραφία της πλευράς σας με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τους κωδικούς IBAN και BIC.

– Για τους επαγγελματίες, προσθέστε επίσης το αντίγραφο της απόδειξης της επαγγελματικής εγγραφής που χρονολογείται από λιγότερο από τρεις μήνες.

Επικυρώστε τη συμμετοχή σας στο διαδίκτυο πριν από τις 8 Οκτωβρίου 2023 για να λάβετε επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3. Λάβετε την επιστροφή χρημάτων

Εάν η συμμετοχή σας συμμορφώνεται με τους όρους της προσφοράς, θα λάβετε την επιστροφή σας με τραπεζική μεταφορά εντός 4 εβδομάδων από την ημερομηνία συμμετοχής. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν το τραπεζικό σας ίδρυμα μπορεί να διαρκέσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες για να θεραπεύσετε τη μεταφορά στο λογαριασμό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει μια συμβατή συμμετοχή μέσω του ιστότοπου www.Samsung.com/fr/προσφέρεται/cashback/, επειδή οποιαδήποτε δυσανάγνωστη, ελλιπής ή δόλια συμμετοχή θα απορριφθεί.

Οι καλύτερες τιμές με καλή προώθηση: ο έξυπνος συγκριτής τιμών σας

Ψάχνετε για τις καλύτερες τιμές για τα προϊόντα της Samsung, ενώ επωφελείται από προσφορές επιστροφής χρημάτων και κωδικούς προώθησης ? Κοιτάξτε όχι περισσότερο από την καλή προώθηση, τη σύγκριση των έξυπνων τιμών. Το Good-Promo ταξιδεύει στις προσφορές των συνεργατών μας και εφαρμόζει αυτόματα τους κωδικούς προώθησης και την επιστροφή χρημάτων για να σας εγγυηθεί τις φθηνότερες τιμές σε μια ποικιλία προϊόντων Samsung.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα τελευταία προϊόντα Samsung σε φθηνές τιμές χάρη στην προσφορά επιστροφής “Επιστροφή στη Σχολική Σειρά Galaxy”. Από τις 18 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023, αγοράστε ή ενοικιάστε τα επιλέξιμα προϊόντα σας, αποτελούν το ηλεκτρονικό σας αρχείο και λάβετε την επιστροφή σας τις επόμενες εβδομάδες. Με καλή προώθηση, μπορείτε ακόμη και να μεγιστοποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας βρίσκοντας τις καλύτερες τιμές και χρησιμοποιώντας τους κωδικούς προώθησης και τις προσφορές επιστροφής χρημάτων. Μην καθυστερείτε, αυτή η προσφορά είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε για την απόκτηση υψηλής ποιότητας προϊόντα Samsung σε πλεονεκτικές τιμές.

Όροι της προσφοράς αποζημίωσης

Προϊόντα που σχετίζονται με αυτό το καλό σχέδιο Samsung

Βρείτε παρακάτω τις διάφορες αναφορές που σχετίζονται με αυτήν την προσφορά Samsung. Ψάχνουμε για τις καλύτερες αποκλειστικές τιμές σε αυτά τα αντικείμενα, για να σας προσφέρουμε να τα αγοράσετε φθηνότερα. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι το αποτέλεσμα ενός υπολογισμού, συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων που προσφέρει ο έμπορος (κωδικός προώθησης, το καλό σχέδιο, το κουπόνι μείωσης), καθώς και οι προσφορές επιστροφής. Άλλες αναφορές μπορούν να επηρεαστούν από αυτήν την προσφορά.

 • Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Mauve Lavender SM-R510NLVAXEF
 • Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth White SM-R510NZWAXEF
 • Προϋπολογισμός Samsung Galaxy2 Pro Bluetooth Grey Anthracite SM-R510Nzaxef

Σχόλια, γνώμη και ερωτήσεις

Αφήστε τα σχόλιά σας ή κάντε τις ερωτήσεις σας.

€ 50 Επιστράφηκε στο Samsung Galaxy Buds2 Pro

Η Bonne-Promo σας προσφέρει τη διαβούλευση των προσφορών επιστροφής επιστροφών μάρκες. Δεν διαχειριζόμαστε τα αρχεία εφαρμογών επιστροφής χρημάτων. Παρακαλούμε πλησιάστε στη Samsung ή στον οργανισμό που ασχολείται με αρχεία, για να έχετε πληροφορίες για το τρέχον αρχείο σας.

ΚαλάΝα είσαι σε ετοιμότητα

Ενημερωθείτε για νέες προσφορές για smartphones μέσω email. Προσδιορίστε τον εαυτό σας ή συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να προσθέσετε μια ειδοποίηση. Προσδιορίστε ή εγγραφείτε σε ένα καλό promo

Οι τελευταίες προωθήσεις της Samsung

Promo Samsung Galaxy Watch6: Εξωτερική μπαταρία Fast Load + Bonus που προσφέρεται

Samsung Galaxy Tab S9 Δώρο: Galaxy Buds2 Pro προσφέρεται

Έως τα € 20 επιστρέφονταν για την αγορά ενός γρήγορου φορτιστή γρήγορου ή μιας εξωτερικής μπαταρίας χωρίς γρήγορη ελεύθερη

Promo samsung galaxy z flip5 / z fold5: galaxy buds2 pro προσφέρονται

70 € Επιστράφηκε στο Samsung Jet 90 Completh VS20C95EFTB / VS20C95E4TB Σκοτσιασμός κενού σκούπας

Ηλεκτρική σκούπα Samsung VS20C85F2TB, VS20C85G4TB, VS20C85G2TN, VS20C85G2TW: € 60 επιστροφές

Samsung Store Promo Κωδικός: 10% στην τηλεόραση Το Serif και το πλαίσιο

Promo στο Samsung Crystal UHD 4K 2023 TV

TV Samsung Neo Qled 2022 Φτηνές: Προσφορές

TV Samsung the Frame 2022 Φτηνές: Οι καλύτερες προσφορές

Συμβουλές για επιστροφή

Πώς να επωφεληθείτε από ένα ODR ?

Μόλις γίνει η αγορά σας, απλά πρέπει να δημιουργήσετε το αρχείο σας για να διεκδικήσετε μια προσφορά αποζημίωσης. Πρώτον, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο ODR και να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τις λεπτομέρειες της αγοράς σας.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, το Α θα είναι απλώς απαραίτητο για να εκτυπώσετε τη φόρμα συμμετοχής και να το γεμίσετε με τα στοιχεία επικοινωνίας σας χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε στο διαδίκτυο.

Που γίνεται, θα πρέπει μόνο να εκτυπώσετε τη συμμετοχή σας. Γενικά, πρέπει να στείλετε τα 3 στοιχεία που αναφέρονται παρακάτω σε φάκελο. Βάλτε τον αρχικό γραμμικό κώδικα του προϊόντος σας σε αυτό, το οποίο θα κόψετε την κάρτα συσκευασίας και το πρωτότυπο της απόδειξής σας καθώς και την πλευρά όπου θέλετε να λάβετε την επιστροφή σας. Μην ξεχνάτε το δελτίο συμμετοχής σας.

Φροντίστε να επιστρέψετε ?

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι το αίτημά σας ενδέχεται να μην γίνει αποδεκτό εάν δεν έχουν ικανοποιηθεί ορισμένες προϋποθέσεις. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας ακολουθώντας τις ακόλουθες οδηγίες. Πρώτον, φροντίστε να υποβάλετε το αρχείο σας το αργότερο 15 ημέρες μετά την αγορά του προϊόντος σας. Σας συμβουλεύουμε έντονα να το στείλετε το συντομότερο δυνατό. Οι περισσότερες προσφορές αποζημίωσης περιορίζονται σε μερικές χιλιάδες συμμετοχές.

Πριν υποβάλετε το αίτημά σας, ελέγξτε ότι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα εισάγονται πράγματι στο φάκελο. Επίσης, όταν ολοκληρώνετε τη φόρμα σας, αποφύγετε να διαγράφετε με κάθε κόστος ή να το γεμίσετε με δυσανάγνωστη γραφή. Εν ολίγοις, να είστε πολύ προσεκτικοί ! Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να επιστρέψετε.

Εάν ακολουθήσετε όλες αυτές τις προϋποθέσεις στην επιστολή, κανονικά θα λάβετε την επιστροφή σας εντός 10 έως 12 εβδομάδων μετά την παραλαβή του αιτήματός σας.

Promo Galaxy Buds2 ή Live Buds: € 30 Επιστροφή από τη Samsung

ODR Samsung Ισχύει από την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 έως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Χάρη σε αυτήν την προσφορά επιστροφής χρημάτων της Samsung, επωφεληθείτε από τη μείωση των € 30 στα ακουστικά Samsung Galaxy Buds2 και Galaxy Buds Live. Το καλό σχέδιο ισχύει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Επιλέγοντας τις καλύτερες προσφορές

Promo On The Samsung Galaxy Buds Live Mystic Noir για 49.99 € στο Boulanger.com

Οι μπουμπούκια Galaxy Samsung ζουν μυστικιστικά μαύρα

Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/24/2023 στις 11:59:59 μ.μ
Η τιμή επαληθεύτηκε στον αρτοποιό.com στις 09/24/2023 στις 18:23

Πτώση τιμών στο Boulanger.com, η χαμηλότερη τιμή που παρατηρήθηκε στους μπουμπούκια Samsung Galaxy Live Mystic Black προϋπολογισμούς για 1 μήνα. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 30 € επιστρέφεται από τη Samsung

Λεπτομέρειες τιμών: 79.99 € + Δωρεάν παράδοση – € 30 Επιστροφή = 49.99 €

Ερώτηση για τις τιμές

Τιμή ιστορικού

Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

Promo CDISCONT: Samsung Galaxy Buds2 Green για 55.Μόνο 93 €

Samsung Galaxy Buds2 Green

Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/24/2023 στις 11:59:59 μ.μ
Η τιμή επαληθεύτηκε στο CDISCONT στις 09/24/2023 στις 6:20 μ.μ

Επωφεληθείτε από την πτώση των τιμών στα πράσινα ακουστικά Samsung Galaxy Buds2 στο CDISCONT. Από 55.Μόνο 93 € !. Η τιμή ισχύει από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 στο CDISCount Price που ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 30 € επιστρέφεται από τη Samsung

Λεπτομέρειες τιμών: 149.99 € 80.94 € + 4.€ 99 Παράδοση – € 30 Επιστροφή = 55.93 €

Ερώτηση για τις τιμές

Τιμή ιστορικού

Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

Οι μπουμπούκια Samsung Galaxy Live Mystic Bronze στα 69.99 € στο Amazon. Ένα καλό σχέδιο !

Οι μπουμπούκια Samsung Galaxy Live Mystic Bronze

Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/24/2023 στις 11:59:59 μ.μ
Η τιμή επαληθεύτηκε στο Amazon στις 09/24/2023 στις 6:37 μ.μ

Promo on Samsung Galaxy Buds Live Mystic Bronze Προϋπολογισμοί στο Amazon. Αυτή είναι η φθηνότερη τιμή που έχουμε δει. Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 30 € επιστρέφεται από τη Samsung

Λεπτομέρειες τιμών: 149.99 € 99.99 € + Δωρεάν παράδοση – 30 € επιστροφή = 69.99 €

Ερώτηση για τις τιμές

Τιμή ιστορικού

Είναι το σούπερ promo να μην χάσετε.

Προώθηση.LECLERC: 93.9 € για τους μπουμπούκια Samsung Galaxy Live Mystic White Budget

Οι μπουμπούκια Samsung Galaxy Live Mystic White προϋπολογισμός

Αυτή η προσφορά λήγει στις 09/24/2023 στις 11:59:59 μ.μ
Η τιμή επαληθεύτηκε στο Ε.Leclerc στις 09/24/2023 στις 18:26

Βρήκαμε τη χαμηλότερη τιμή στους μπουμπούκια Samsung Galaxy Live Mystic White προϋπολογισμούς στο E.Μοσχάρι. 93.9 € μόνο ! Η τιμή ισχύει με την προσφορά επιστροφής: 30 € επιστρέφεται από τη Samsung

Λεπτομέρειες τιμών: 119 € + 4.€ 9 παράδοση – € 30 επιστροφή χρημάτων = 93.9 €

Ερώτηση για τις τιμές

Τιμή ιστορικού

Τιμή στο μέσο όρο, μπορείτε να πάτε εκεί.

Τα προϊόντα που αφορούν αυτό το ODR

Samsung Galaxy Buds2 Black

Samsung Galaxy Buds2 Black για 109.99 €

– 30 € επιστρέφεται από τη Samsung

Η προσφορά ισχύει στο FNAC.com

Samsung Galaxy Buds2 White

Samsung Galaxy Buds2 White για 89.98 €

114.99 € – 30.00 € + 4.99 € = 89.98 €
– 30 € επιστρέφεται από τη Samsung

Η προσφορά ισχύει στο Cdiscount

Samsung Galaxy Buds2 Violet

Samsung Galaxy Buds2 Violet για 109.98 €

134.99 € – 30.00 € + 4.99 € = 109.98 €
– 30 € επιστρέφεται από τη Samsung

Η προσφορά ισχύει στο Cdiscount

Συνθήκες της προσφοράς αποζημίωσης της Samsung

Προσφορά επιστροφής Samsung: Αποθήκευση στις αγορές σας από το Galaxy Buds2 ή Buds Live

Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία να πάρετε τα τελευταία ασύρματα ακουστικά της Samsung σε πλεονεκτική τιμή, μην κοιτάξετε περαιτέρω ! Από τις 18 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 περιλαμβάνει συμπεριλαμβανομένου, Η Samsung ξεκινά μια αποκλειστική προσφορά αποζημίωσης Galaxy Buds2 Και Ζωντανοί μπουμπούκια, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε έως και 30 € στην αγορά σας. Σε αυτό το άρθρο, μάθετε πώς να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, τους όρους συμμετοχής και πώς να λάβετε γρήγορα την επιστροφή χρημάτων σας.

Πώς προσφέρει η αποζημίωση της Samsung ?

Η προσφορά αποζημίωσης ισχύει μόνο για νέα και μη διαθέσιμα προϊόντα που αγοράζονται ή ενοικιάζονται στη Γαλλία και το Μονακό, με εξαίρεση την αγορά. Ισχύει για όλα τα μοντέλα και τα χρώματα των ζωντανών Buds2 και Buds. Για να επωφεληθείτε από αυτό, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

1. Αγοράστε ή ενοικιάστε τα επιλέξιμα προϊόντα γαλαξίας σας

Μεταξύ 18 Αυγούστου και 24 Σεπτεμβρίου 2023, αγοράστε ή ενοικιάστε τους Buds2 Galaxy ή Live Buds. Οι καταναλωτές είναι επιλέξιμοι για έως και 5 συμμετοχές ανά λογαριασμό της Samsung, ενώ οι επαγγελματίες μπορούν να υποβάλουν έως και 5 επαγγελματικούς λογαριασμούς. Βεβαιωθείτε ότι το όνομα που εμφανίζεται στη δήλωση τραπεζικής ταυτότητας (RIB) είναι πανομοιότυπο με αυτό που εκμεταλλεύεστε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής υποβολής.

2. Αποτελούν το ηλεκτρονικό σας αρχείο

Μεταβείτε στον ιστότοπο www.Samsung.com/fr/προσφορά/cashback/και επιλέξτε την προσφορά “LA Retourree Galaxy Series”. Εάν δεν έχετε λογαριασμό Samsung, δημιουργήστε ένα, διαφορετικά συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής στο διαδίκτυο και κατεβάστε τα απαιτούμενα έγγραφα:

– Μια φωτογραφία απόδειξης αγοράς ή ενοικίασης με ημερομηνία το αργότερο στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, υποδεικνύοντας την αναφορά του προϊόντος, την ημερομηνία αγοράς και την τιμή.

– Μια φωτογραφία της ετικέτας αποκοπεί από την κάρτα συσκευασίας προϊόντος, με τον 13ψήφιο γραμμωτό κώδικα και τον 15ψήφιο αριθμό IMEI.

– Μια φωτογραφία της πλευράς σας που υποδεικνύει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το IBAN και το BIC σας.

– Για τους επαγγελματίες, απαιτείται επίσης φωτοτυπία απόδειξης επαγγελματικής εγγραφής που χρονολογείται από λιγότερο από τρεις μήνες.

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες είναι σαφώς ευανάγνωστες. Επικυρώστε τη συμμετοχή σας στο διαδίκτυο το αργότερο στις 8 Οκτωβρίου 2023.

3. Λάβετε την επιστροφή χρημάτων

Εάν η συμμετοχή σας πληροί τους όρους της προσφοράς, θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων με τραπεζική μεταφορά εντός 4 εβδομάδων από την ημερομηνία συμμετοχής. Λάβετε υπόψη ότι η τραπεζική θεραπεία μπορεί να διαρκέσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες. Οποιαδήποτε λανθασμένη συμμετοχή, δυσανάγνωστη ή δεν σέβεται τις συνθήκες της προσφοράς θα απορριφθεί. Σημειώστε επίσης ότι οποιαδήποτε προσπάθεια απάτης μπορεί να σας αποκλείσει μελλοντικές προσφορές επιστροφής χρημάτων Samsung για 3 χρόνια.

Εγγυημένη εξοικονόμηση για τους Galaxy Buds2 και ζωντανούς μπουμπούκια

Επωφεληθείτε από την ευκαιρία που προσφέρεται από τη Samsung για να πάρετε τους Buds2 σας ή ζωντανούς μπουμπούκια σε ασυναγώνιστες τιμές. Συμμετέχοντας σε αυτήν την προσφορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει ποιότητα ακουστικά σε φθηνές τιμές, χάρη στις επιστροφές μέχρι τα 30 €. Φθηνότερο από ποτέ, αυτή η αποκλειστική προσφορά είναι το σωστό σχέδιο ιδανικό για να αποκτήσετε αυτά τα προηγμένα τεχνολογικά αξεσουάρ.

Good-Promo: Ο συγκριτής τιμών σας και οι καλές προσφορές

Για να βρείτε τις καλύτερες τιμές στους ζωντανούς Buds2 και Buds Galaxy, καθώς και σε μια ποικιλία άλλων προϊόντων, εμπιστοσύνη Καλοκαιρινής, Ο συγκριτής τιμών που συμπεράνει τους κωδικούς προώθησης και τις προσφορές επιστροφής επιστροφής. Η πλατφόρμα μας αναζητά τις πιο ανταγωνιστικές τιμές με τους συνεργάτες μας και εφαρμόζει αυτόματα τις προσφορές επιστροφής και τους διαθέσιμους κωδικούς προώθησης, εγγυώντας έτσι τη μέγιστη εξοικονόμηση στις αγορές σας. Βρείτε το σωστό σχέδιο που σας ταιριάζει Καλοκαιρινής.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία σε χρυσό για να εξοικονομήσετε χρήματα στους γαλαξίες σας2 και τους ζωντανούς μπουμπούκια. Από τις 18 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2023, η Samsung προσφέρει επιστροφές μέχρι € 30 σε αυτά τα αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας. Χάρη σε μια απλή και σαφή διαδικασία, μπορείτε να συμμετάσχετε στην προσφορά και να λάβετε την επιστροφή σας σε λίγες εβδομάδες. Επιλέξτε την ποιότητα σε φθηνές τιμές με τη Samsung και επωφεληθείτε από το καλό τελικό σχέδιο για τις αγορές ήχου σας.

Όροι της προσφοράς αποζημίωσης

Προϊόντα που σχετίζονται με αυτό το καλό σχέδιο Samsung

Βρείτε παρακάτω τις διάφορες αναφορές που σχετίζονται με αυτήν την προσφορά Samsung. Ψάχνουμε για τις καλύτερες αποκλειστικές τιμές σε αυτά τα αντικείμενα, για να σας προσφέρουμε να τα αγοράσετε φθηνότερα. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι το αποτέλεσμα ενός υπολογισμού, συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων που προσφέρει ο έμπορος (κωδικός προώθησης, το καλό σχέδιο, το κουπόνι μείωσης), καθώς και οι προσφορές επιστροφής. Άλλες αναφορές μπορούν να επηρεαστούν από αυτήν την προσφορά.

 • Οι μπουμπούκια Galaxy Samsung ζουν μυστικιστικά μαύρα
 • Samsung Galaxy Buds2 Black
 • Samsung Galaxy Buds2 White
 • Samsung Galaxy Buds2 Green
 • Samsung Galaxy Buds2 Violet
 • Οι μπουμπούκια Samsung Galaxy Live Mystic Bronze
 • Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Black + Wireless Charger Pad A Επαγωγή
 • Οι μπουμπούκια Samsung Galaxy Live Mystic White προϋπολογισμός

Σχόλια, γνώμη και ερωτήσεις

Αφήστε τα σχόλιά σας ή κάντε τις ερωτήσεις σας.

Promo Galaxy Buds2 ή Live Buds: € 30 Επιστροφή από τη Samsung

Η Bonne-Promo σας προσφέρει τη διαβούλευση των προσφορών επιστροφής επιστροφών μάρκες. Δεν διαχειριζόμαστε τα αρχεία εφαρμογών επιστροφής χρημάτων. Παρακαλούμε πλησιάστε στη Samsung ή στον οργανισμό που ασχολείται με αρχεία, για να έχετε πληροφορίες για το τρέχον αρχείο σας.

ΚαλάΝα είσαι σε ετοιμότητα

Ενημερωθείτε για νέες προσφορές για smartphones μέσω email. Προσδιορίστε τον εαυτό σας ή συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να προσθέσετε μια ειδοποίηση. Προσδιορίστε ή εγγραφείτε σε ένα καλό promo

Οι τελευταίες προωθήσεις της Samsung

Promo Samsung Galaxy Watch6: Εξωτερική μπαταρία Fast Load + Bonus που προσφέρεται

Samsung Galaxy Tab S9 Δώρο: Galaxy Buds2 Pro προσφέρεται

Έως τα € 20 επιστρέφονταν για την αγορά ενός γρήγορου φορτιστή γρήγορου ή μιας εξωτερικής μπαταρίας χωρίς γρήγορη ελεύθερη

Promo samsung galaxy z flip5 / z fold5: galaxy buds2 pro προσφέρονται

70 € Επιστράφηκε στο Samsung Jet 90 Completh VS20C95EFTB / VS20C95E4TB Σκοτσιασμός κενού σκούπας

Ηλεκτρική σκούπα Samsung VS20C85F2TB, VS20C85G4TB, VS20C85G2TN, VS20C85G2TW: € 60 επιστροφές

Samsung Store Promo Κωδικός: 10% στην τηλεόραση Το Serif και το πλαίσιο

Promo στο Samsung Crystal UHD 4K 2023 TV

TV Samsung Neo Qled 2022 Φτηνές: Προσφορές

TV Samsung the Frame 2022 Φτηνές: Οι καλύτερες προσφορές

Συμβουλές για επιστροφή

Πώς να επωφεληθείτε από ένα ODR ?

Μόλις γίνει η αγορά σας, απλά πρέπει να δημιουργήσετε το αρχείο σας για να διεκδικήσετε μια προσφορά αποζημίωσης. Πρώτον, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο ODR και να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής αναφέροντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τις λεπτομέρειες της αγοράς σας.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, το Α θα είναι απλώς απαραίτητο για να εκτυπώσετε τη φόρμα συμμετοχής και να το γεμίσετε με τα στοιχεία επικοινωνίας σας χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε στο διαδίκτυο.

Που γίνεται, θα πρέπει μόνο να εκτυπώσετε τη συμμετοχή σας. Γενικά, πρέπει να στείλετε τα 3 στοιχεία που αναφέρονται παρακάτω σε φάκελο. Βάλτε τον αρχικό γραμμικό κώδικα του προϊόντος σας σε αυτό, το οποίο θα κόψετε την κάρτα συσκευασίας και το πρωτότυπο της απόδειξής σας καθώς και την πλευρά όπου θέλετε να λάβετε την επιστροφή σας. Μην ξεχνάτε το δελτίο συμμετοχής σας.

Φροντίστε να επιστρέψετε ?

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι το αίτημά σας ενδέχεται να μην γίνει αποδεκτό εάν δεν έχουν ικανοποιηθεί ορισμένες προϋποθέσεις. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας ακολουθώντας τις ακόλουθες οδηγίες. Πρώτον, φροντίστε να υποβάλετε το αρχείο σας το αργότερο 15 ημέρες μετά την αγορά του προϊόντος σας. Σας συμβουλεύουμε έντονα να το στείλετε το συντομότερο δυνατό. Οι περισσότερες προσφορές αποζημίωσης περιορίζονται σε μερικές χιλιάδες συμμετοχές.

Πριν υποβάλετε το αίτημά σας, ελέγξτε ότι όλα τα απαιτούμενα έγγραφα εισάγονται πράγματι στο φάκελο. Επίσης, όταν ολοκληρώνετε τη φόρμα σας, αποφύγετε να διαγράφετε με κάθε κόστος ή να το γεμίσετε με δυσανάγνωστη γραφή. Εν ολίγοις, να είστε πολύ προσεκτικοί ! Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να επιστρέψετε.

Εάν ακολουθήσετε όλες αυτές τις προϋποθέσεις στην επιστολή, κανονικά θα λάβετε την επιστροφή σας εντός 10 έως 12 εβδομάδων μετά την παραλαβή του αιτήματός σας.