OCS: Ποιες είναι οι ταινίες και οι σειρές που θα δούμε τον Σεπτέμβριο του 2023? Le Parisien, OCS Avis 2023: Κατάλογος, τιμή, διεπαφή

OCS ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ 2023: Κατάλογος, Τιμή, Διεπαφή

Και στις δύο περιπτώσεις, εάν εγγραφείτε σε αυτές τις προσφορές απευθείας από τον ιστότοπο OCS, προσφέρεται μια περίοδος δοκιμής 7 ημερών.

Κατάλογος OCS

OCS: Ποιες είναι οι σειρές και οι ταινίες που πρέπει να δείτε αυτή τη στιγμή;

 • Ο παριζιάνικος
 • Υψηλής τεχνολογίας

Manomanodays: Crazy προσφορές σε ολόκληρο τον ιστότοπο μόνο για λίγες μέρεςΑκαταμάχητη πτώση της τιμής στο πάτωμα TINECO ONE S3 SCAUMERΘεαματική προσφορά -30% για να κατανοήσουμε αυτά τα έμβλημα Nike Dunk χαμηλά πάνινα παπούτσιαPS5: Το Amazon συντρίβει την τιμή του ελεγκτή DualSense

Σε λιγότερο από 30 ευρώ, αυτό το τηλεοπτικό κουτί είναι ένα χτύπημα στο CDISCONTLidl: Αυτός ο ρομπότ χαμηλής τιμής είναι η μελλοντική βασική συσκευή για την κουζίνα σαςΠτώση για αυτό το 5G smartphone διαθέσιμο σε λιγότερο από 260 ευρώΣε αυτήν την τιμή, αυτό το απορρίμματα γάτας δεν θα διαρκέσει πολύ

Ο Le Parisien τον καθοδηγεί

 • Manomanodays: Crazy προσφορές σε ολόκληρο τον ιστότοπο μόνο για λίγες μέρες (εργαλεία, θέρμανση. Ουσία
 • Ακαταμάχητη πτώση της τιμής στο πάτωμα TINECO ONE S3 SCAUMER
 • Nike Dunk Low Sneakers: θεαματική προσφορά -30% για κατανόηση
 • PS5: Το Amazon συντρίβει την τιμή του ελεγκτή DualSense
 • Επιλογή αγορών

OCS ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ 2023: Κατάλογος, Τιμή, Διεπαφή

OCS ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ 2023: Κατάλογος, Τιμή, Διεπαφή

Σχεδιάζετε Εγγραφείτε στο OCS ? Η πλατφόρμα πορτοκαλιού τοποθετείται ως ανταγωνιστής του Ανοησία, Πριμοδότηση βίντεο, Ντσενεία+ και άλλοι στην αγορά υπηρεσιών streaming. Αλλά έχει τους απαραίτητους πόρους για την καταπολέμηση, ειδικά μετά την απώλεια του καταλόγου HBO ? Ας κάνουμε απολογισμό των δυνατοτήτων και των αδυναμιών του.

Μεγέθυνση στο OCS

Οι φήμες κυκλοφορούν αυτό που υποδηλώνουν ότι Κανάλι+ σχεδιάζει να ενσωματώσει πλήρως το OCS σε μυκανικός (Το OCS είναι επί του παρόντος ως απλή εξωτερική αλυσίδα) χάρη σε μια σύντηξη με Κινηματογράφος+, Ποιος θα μετονομαστεί στη συνέχεια OCS+. Αυτή η απόφαση φαίνεται λογική, αφού ορισμένες αλυσίδες της προσφοράς πορτοκαλί και εκείνων του μπουκέτου Κινηματογράφος+ είναι τα ίδια. Ενώ περιμένουμε την πραγματοποίηση αυτού του έργου ή όχι, ας επικεντρωθούμε στην πορτοκαλί πλατφόρμα.

Σειρά πορτοκαλιού κινηματογράφου – Είπε OCS -δημιουργήθηκε το 2008. Η προσφορά έχει υποβληθεί σε πολλούς μετασχηματισμούς κατά τη διάρκεια των ετών, παρά μια αρκετά μεγάλη περίοδο στασιμότητας. Για να διακρίνει τον εαυτό του σε ένα όλο και πιο πυκνό και ποικίλο ανταγωνιστικό τοπίο, η πλατφόρμα SVOD έχει στοίχημα για τη συνεργασία της με το HBO, το American Channel πίσω από μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές τις τελευταίες δεκαετίες.

Δυστυχώς, αυτό το στερεό περιουσιακό στοιχείο – το οποίο δεν υπάρχει σήμερα – και κάποια πρωτότυπη σειρά δεν φαίνεται πλέον επαρκής για να δικαιολογήσει μια μειωμένη τιμή. Όπως θα ανακαλύψετε σε αυτόν τον πλήρη οδηγό, το OCS είναι κάτω σε πολλά σημεία και δεν φαίνεται να θέλει να κάνει μεγάλες αλλαγές.

Προσφορές OCS

Από το 2008, το OCS έχει εξελιχθεί πολύ. Αρχικά, τα κανάλια κινηματογράφου και σειράς προορίζονταν αποκλειστικά για συνδρομητές πορτοκαλί (μέσω δορυφόρου και ADSL). Από το 2011, υπό τη διπλή επιρροή του Orange και της ομάδας Canal+ (πρόσφατα γίνονται μέτοχος), η διανομή έχει επεκταθεί σε άλλους φορείς εκμετάλλευσης.

Ακολουθώντας αυτή την εξέλιξη, η OCS έχει ξεκινήσει το OCS GO, μια πλατφόρμα SVOD, η οποία παραμένει ενεργή μέχρι σήμερα (OCS On DemandΟυσία. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση της τρέχουσας προσφοράς της:

 • OCS MAX: Είναι το πιο διαφορετικό κανάλι του μπουκέτου. Προσφέρει τις πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές στον κατάλογο OCS.
 • OCS Pulp: Από τις 12 Ιανουαρίου 2023, οι αλυσίδες σοκ OCS City και OCS δεσμεύονται για να δημιουργήσουν το OCS Pulp, το κανάλι αφιερωμένο σε θρίλερ και ανεξάρτητο κινηματογράφο. Ένα κανάλι που επομένως ευνοεί τη σειρά και τις ταινίες μεγάλου μήκους όλων των τύπων.
 • GIANT OCS: Αυτό είναι όπου όλα τα μεγάλα κλασικά του κινηματογράφου έχουν προγραμματιστεί, χωρίς περιορισμούς περιόδου.
 • Η πλατφόρμα OCS GO: Αυτή είναι η υπηρεσία συνεχούς ροής που περιλαμβάνεται στη συνδρομή OCS. Αρέσει Ανοησία και άλλες πλατφόρμες, συγκεντρώνει όλες τις ταινίες και τις σειρές του καταλόγου υπηρεσιών. Όλα είναι διαθέσιμα σε επανάληψη (τουλάχιστον 30 ημέρες μετά την πρώτη εκπομπή) και, φυσικά, υπάρχει μια συγκεκριμένη εφαρμογή για πρόσβαση σε αυτό (για το πρόγραμμα περιήγησης, Android, iOS).

Ένας ποικίλος αλλά μη πειστικός κατάλογος

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το OCS παρουσιάζει μια προσφορά κλασικού SVOD, αποτελούμενο από πρωτότυπες παραγωγές και διεθνή προγράμματα. Μερικές φορές στις ΗΠΑ +24, το οποίο είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα για τους ανυπόμονους χρήστες. Υπάρχουν επίσης τρία θεματικά κανάλια που μεταδίδουν το ίδιο περιεχόμενο με το τμήμα συνεχούς ροής, αλλά ζωντανά: OCS Max για οικογενειακή ψυχαγωγία, OCS Pulp for Action, Horror και Suspense, και Giant OCS για “Legendary” ταινίες.

Σε αυτόν τον κατάλογο, εκτιμούμε προφανώς τι απομένει από τη σειρά HBO, σπάνια απογοητευτική, αλλά μερικές ταινίες ή πρωτότυπες σειρές, όπως Ανεύθυνος, Αξίζει επίσης ιδιαίτερη προσοχή. Το OCS έχει επίσης αποκτήσει τα δικαιώματα διάχυσης του Η ιστορία της Χειροποίητης και περιστασιακά προσφέρει εξαιρετική σειρά αυτού του είδους από διάφορα κανάλια.

Εάν δεν έχετε ακολουθήσει πολύ την πρόσφατη σειρά HBO, το Κατάλογος OCS θα μπορούσε να σας αποπλανήσει για μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, μόλις το εξαντλήσετε, και παρά τις ενδιαφέρουσες προσθήκες με την πάροδο του χρόνου, η πλατφόρμα αγωνίζεται να ανταγωνιστεί την πυκνότητα του περιεχομένου που προσφέρει οι ανταγωνιστές της. Ως εκ τούτου, φαίνεται πιο συνετό να εγγραφείτε σε αυτό ακροατικά και όχι συνεχή. Ειδικά επειδή η πιθανή απόκτηση από το Canal+ προσθέτει πρόσθετη αβεβαιότητα στην κατάσταση.

Τα βασικά στοιχεία του OCS

Από Σειρά που προσφέρεται από OCS, Μερικοί είναι πραγματικά απαραίτητοι και αξίζουν μια ματιά. Εδώ είναι ένας μη εξαντλητικός κατάλογος:

Κατάλογος OCS

 • Σπίτι του Δράκου : Αυτό είναι ένα spin-off του Παιχνίδια θρόνου, που λαμβάνει χώρα 172 χρόνια ανάντη. Η σειρά λέει την ιστορία της οικογένειας Κοίτα, που βρίσκεται στο επίκεντρο των προβλημάτων διαδοχής, κατά την προέλευση ενός εμφυλίου πολέμου.
 • Ο Λευκός Λωτός : Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο τοπίο καρτ ποστάλ. Υποστηριζόμενη από εξυπηρετικό και ευχάριστο προσωπικό, οι πελάτες απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ωστόσο, το όνειρο μετατρέπεται γρήγορα σε εφιάλτη.
 • Φοράδα του Easttown : Η σειρά λέει την ιστορία ενός έφηβου και μητέρας ενός μικρού αγοριού που, Προς την άκρη της πόλης, σε Πενσυλβανία, είναι άγρια ​​δολοφονημένη. Ερευνητής Mare Sheehan είναι τότε υπεύθυνος για την υπόθεση. Ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος πετάξει από την απώλεια ενός γιου, προσπαθεί τα πάντα για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από αυτή την ανθρωποκτονία και να βρει τον ένοχο.
 • Τυφλωμένος : Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια δημοσιογραφική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Bea Farkas, νεαρός οικονομικός δημοσιογράφος. Ο τελευταίος, ο οποίος έχει μια μυστική υπόθεση με έναν παντρεμένο άνδρα, διευθυντή της τράπεζας της HQ, ανακαλύπτει ότι αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο ερωτεύτηκε κρύβει ένα μεγάλο αριθμό μυστικών και στη συνέχεια βρίσκει τον εαυτό της να μοιραστεί μεταξύ του καθήκοντος ως δημοσιογράφου και της ρομαντικής της σχέσης.
 • Irma VEP : Η σειρά λέει την ιστορία του Μίρα, Ένα αμερικανικό κινηματογραφικό αστέρι, ο οποίος, αποθαρρύνθηκε από την πρόσφατη διάλυση και την καριέρα του, αποφασίζει να εισέλθει Γαλλία. Στη συνέχεια κέρδισε το ρόλο τουIrma VEP, σε ένα remake του Οι βρικόλακες, Το γαλλικό σιωπηλό κινηματογράφο κλασικό. Εντελώς ριζωμένη στον χαρακτήρα της, χάνει λίγο το νήμα της ζωής της.

Καλή συμβατότητα των συσκευών αλλά μέση ποιότητα ροής

Σε πλατφόρμες όπως Ντσενεία+ Και Πριμοδότηση βίντεο – ή ακόμη και Ανοησία, Όταν πληρώνετε την τιμή – ποιότητα εικόνας είναι εξαιρετικό. Από την άλλη πλευρά, στο OCS, παρά την τιμή υψηλότερη από αυτή άλλων υπηρεσιών, είναι δύσκολο να ξεπεραστεί ο ρυθμός συμπίεσης: υπάρχει πράγματι μια ελαφρώς θολή ποιότητα 1080p, λιγότερο σαφής από ό, τι μπορεί να βρεθεί αλλού, ακόμη και με ένα συμπαγές διαδίκτυο σύνδεση.

Ακόμη και χωρίς να επωφελούνται από μορφές 4K, HDR ή Dolby Vision (οι ενδιαφερόμενοι τίτλοι δεν είναι σε καμία περίπτωση πολύ πολυάριθμες), δικαιούται να απαιτήσουμε ποιότητα HD/5.1/άψογο στερεοφωνικό. Βεβαίως, το αποτέλεσμα δεν είναι τερατώδες, ευτυχώς, αλλά οι πιο απαιτητικοί χρήστες θα είναι αναγκαστικά απογοητευμένοι.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι το upscal 4k από το AI του Ασπίδα Nvidia, που συχνά καταφέρνει να παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ορισμένες υπηρεσίες, δυστυχώς δεν έχει καμία βελτίωση στο OCS.

Εκτός του Ιστού, το OCS είναι προσβάσιμο σχεδόν παντού και με συγχρονισμένο τρόπο στον λογαριασμό σας. Οι εφαρμογές MacOS, Windows 10, Android και iOS είναι διαθέσιμες, λαμβάνονται επίσης υπόψη οι κονσόλες Sony και Microsoft, όπως και η διαφορετική έξυπνη τηλεόραση (Samsung, LG. ) και διάφορα κουτιά πολυμέσων (πορτοκαλί τηλεοπτικό κλειδί, Amazon Fire TV, Apple TV, Nvidia Shield. ), που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τη συνδρομή σας.

Θετικό σημείο για OCS : Η τοπική λήψη στην εφαρμογή Windows 10 λειτουργεί καλά εκτός σύνδεσης. Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά την προσφορά των γλωσσών και των υπότιτλων, δεν εξαρτάται από το τι προσφέρει ο ανταγωνισμός. Η πλατφόρμα έχει μόνο λίγες γλώσσες ήχου και δεν είναι καλύτερο για τους υπότιτλους. Αυτά δεν μπορούν να εξατομικευθούν και προσφέρονται μόνο γαλλικά. Ένα άλλο κενό που είναι δύσκολο να αποδεχθεί.

Εμπειρία διεπαφής χρήστη και εμπειρία πλοήγησης

Οι διαφορετικές εκδόσεις του έχουν ορισμένες ιδιαιτερότητες, αλλά αυτό το απόσπασμα Διεπαφή OCS θα επικεντρωθεί κυρίως στην έκδοση ιστού της υπηρεσίας, της οποίας η ρύθμιση είναι σημαντικά η ίδια σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων.

Μετά την επιλογή ενός προφίλ, όπως και άλλες πλατφόρμες, βρίσκουμε μενού και τις συστάσεις της στιγμής. Η παρουσίαση του καρουσέλ έχει εξελιχθεί σημαντικά.

Η ενότητα “My Programs” απαριθμεί σειρές και ταινίες υπό προβολή ή αγαπημένη χάρη στο εικονίδιο “+” που υπάρχει σε κάθε φύλλο. Το OCS έκανε πρόσφατα ένα βήμα προς τα εμπρός, επειδή τώρα, ένα μόνο κλικ ξεκινά το τρέχον επεισόδιο απευθείας, αλλά εμφανίζονται τώρα διάφορες επιλογές επικάλυψης, όπως η διαγραφή ενός έργου από αυτό το τμήμα ή η πρόσβαση στο αρχείο αυτά τα έργα.

Τέλος, οι επιλογές ανά είδη και θεματικά σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε περιεχόμενο. Τα τέσσερα (σύντομα τρία) ζωντανά κανάλια παρουσιάζονται επίσης εδώ.

Το σύνολο είναι επομένως αρκετά βασικό, αλλά λίγο πιο λειτουργικό, πλήρες και οπτικά ευχάριστο από την προηγούμενη διεπαφή.

Ας τελειώσουμε με το Video Player, OCS Προσφέρετε εδώ τους βασικούς ελέγχους που δικαιούται να περιμένουμε από μια τέτοια υπηρεσία, καθώς και ένα κουμπί για να μεταβιβάσετε την εισαγωγή για τη σειρά. Ένα κουμπί Chromecast προσφέρεται επίσης στο κινητό και είναι δυνατόν να διαβάσετε μια περίληψη του τρέχοντος επεισοδίου. Εδώ, ωστόσο, λυπούμαστε για την κατά προσέγγιση διαχείριση των υπότιτλων.

Τιμές συνδρομής OCS

Υπάρχουν δύο τύποιΣυνδρομές OCS, Ο καθένας έχει τη δική του τιμή:

 • Το πρώτο, στις 10.99 ευρώ το μήνα, προορίζονται για κινητά τηλέφωνα, δισκία και υπολογιστές (πρόγραμμα περιήγησης και Windows 10 και MacOS), με ταυτόχρονη πρόσβαση σε 2 οθόνες.
 • Το δεύτερο, στις 12.99 ευρώ το μήνα, στοχεύει κινητά τηλέφωνα, δισκία, υπολογιστές και επίσης τηλεόραση, μέσω καναλιών OCS ή της εφαρμογής OCS κατ ‘απαίτηση. Η υπηρεσία είναι επίσης συμβατή με τους αποκωδικοποιητές τηλεόρασης, την Apple TV, την AirPlay, το Android TV, το Google Chromecast, το Smart TV LG και το Samsung, το Xbox One και το Orange TV Keys.

Και στις δύο περιπτώσεις, εάν εγγραφείτε σε αυτές τις προσφορές απευθείας από τον ιστότοπο OCS, προσφέρεται μια περίοδος δοκιμής 7 ημερών.

Πρόσφατα, το OCS έχει γίνει προσβάσιμο Amazon Prime Video, μέσω της υπηρεσίας “καναλιών”. Και εκεί, μπορείτε να επωφεληθείτε από 7 ημέρες δωρεάν δοκιμής.

Κάθε συνδρομή είναι χωρίς υποχρέωση, μπορείτε επομένως να την τερματίσετε ανά πάσα στιγμή.

Είναι επίσης δυνατό να εγγραφείτε στο OCS μέσω του παρόχου πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Free, Bouygues, SFR, SOSH και Orange), με μηνιαίες τιμές μεταξύ 7.99 € και 12.99 €. Το μπουκέτο περιλαμβάνεται επίσης στη σειρά Ciné Series of Canal+, με Κυρίαρχος+, Ντσενεία+ Και Ανοησία.

Επιπλέον, η μείωση των τιμών που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ήταν επωφελής όταν ήταν διαθέσιμος ολόκληρος ο κατάλογος HBO. Τώρα που αυτό δεν συμβαίνει πλέον, θα ήταν σοφό να μειωθεί περαιτέρω η τιμή ή να προσθέσετε ποιοτικό περιεχόμενο για να αντισταθμίσετε αυτήν την απώλεια.

Απογοητευτική εξυπηρέτηση πελατών

Σχετικά με Εξυπηρέτηση πελατών, OCS παρέχει το ελάχιστο απαραίτητο. Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή αφοσιωμένη τηλεφωνική γραμμή, οι επιλογές περιορίζονται σε ερωτήσεις, μια φόρμα επικοινωνίας ή ακόμη και Κελάδημα. Είναι πιθανό ότι το OCS δεν διαθέτει οικονομικούς πόρους ή αρκετούς χρήστες επαρκείς για να δικαιολογήσει τις δαπάνες και τις βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, μπορούμε πάντα να επιθυμούμε μια μελλοντική βελτίωση.

Πλατφόρμα OCS

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του OCS

Όπως όλες οι πλατφόρμες ροής, Το OCS έχει ορισμένα πλεονεκτήματα, αλλά και μερικά μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα OCS

Το OCS παρέχει τα επεισόδια της σειράς Key μόλις 24 ώρες μετά την πρώτη τους εκπομπή στο ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για Η ιστορία της Χειροποίητης (Hulu), Ο Λευκός Λωτός (HBO) ή Σπίτι του Δράκου (HBO). Για περιεχόμενο που αναμένεται πολύ από τους οπαδούς, είναι μια πραγματική προστιθέμενη αξία και πιθανώς ένας παράγοντας συνδρομής.

Από την άλλη πλευρά, με Κανάλι+, Το OCS είναι ένας από τους ηθοποιούς που επωφελούνται από ένα προτιμησιακό δικαίωμα διάδοσης. Ως πληρωμένα τηλεοπτικά κανάλια, το μπουκέτο OCS πρέπει μόνο να περιμένει 6 μήνες για να μεταδοθεί ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε εσωτερικούς χώρους. Είναι πολύ μικρότερη περίοδος από εκείνη του Ανοησία και άλλες υπηρεσίες SVOD, οι οποίες υποχρεούνται να περιμένουν μεταξύ 15 και 17 μηνών μετά την έξοδο της τραπεζαρίας.

Επιπλέον, το OCS έχει το καλύτερο ρεπερτόριο κλασικών κινηματογράφου. Πολλές αξέχαστες ταινίες, που μεταφέρονται από τους θρύλους της μεγάλης οθόνης, είναι διαθέσιμες, που είναι εξαιρετικές ειδήσεις για κινηματογραφιστές.

Τέλος, το OCS είναι ένα τηλεοπτικό μπουκέτο, όχι μόνο μια υπηρεσία συνεχούς ροής. Επομένως, τα τέσσερα κανάλια του είναι προσβάσιμα στους συνδρομητές, ακριβώς όπως το OCS κατ ‘απαίτηση. Είναι ένα πλεονέκτημα που ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να διεκδικήσει, αν και Πριμοδότηση βίντεο πλησιάζει τη νέα προσφορά καναλιού της.

OCS αδύναμα σημεία

Το τέλος της αποκλειστικής συνεργασίας μεταξύ OCS και HBO άφησε ένα Κενό στον κατάλογο OCS. Πάνω από 60 σειρές HBO έχουν αφήσει τον κατάλογο OCS, καθιστώντας την πλατφόρμα λιγότερο ελκυστική.

Ακολουθεί μια επισκόπηση της σειράς HBO που δεν είναι πλέον απολύτως προσβάσιμο στο OCS:

 • Μια παράσταση σκίτσου μαύρης κυρίας
 • Των ζώων
 • Άγγελοι στην Αμερική
 • Πεζοδρόμιο
 • Συγκρότημα αδελφών
 • Η μεγάλη αγάπη
 • Βαριέμαι μέχρι θανάτου
 • Μεγάλα μικρά ψέματα
 • Καρναβάλι
 • Τσερνομπίλ
 • Κατασκήνωση
 • Συντριβή
 • Από τη γη μέχρι το φεγγάρι (από τη γη μέχρι το φεγγάρι)
 • Διαζύγιο
 • Διαφωτισμένος
 • Συνοδεία
 • Κοριτσάκι
 • Κατάπληξη
 • Παιχνίδι των θρόνων
 • Βρώμικος
 • Εδώ και τώρα
 • Γεια σας κυρίες
 • Κόλαση του Ειρηνικού
 • Τυχη
 • Κοίτα
 • Η σοπράνο
 • Mildred κομμάτι
 • Ρώμη
 • Sally4ever
 • Δείξε μου έναν ήρωα
 • Εξι πόδια κάτω
 • Σεξ και η πόλη
 • Κοιλάδα πυριτίου
 • Αυγά ψαριών
 • Ακρόαση (το καλώδιο)
 • Το deuce
 • Αληθινός ντετέκτιβ
 • Τη νύχτα του
 • Το jinx
 • Το newsroom
 • Σύμπνοια
 • Το knick
 • Πες μου πως μ’αγαπάς
 • Αληθινό αίμα
 • Το χείλος
 • Πλήρης
 • Βινύλι
 • Βίαιο
 • Κύριος αντιπρόσωπος
 • Φύλακας

Επιπλέον, η προσφορά νεολαίας της υπηρεσίας είναι λιγότερο πλήρης από αυτή των ανταγωνιστών της. Ωστόσο, ο κατάλογος εξακολουθεί να περιλαμβάνει ευχάριστες εκπλήξεις, όπως:

 • Νίκο ο μικρός ταράνδος
 • Βρυκόλακας
 • Μυστήριο
 • Η οικογένεια Addams 1 και 2
 • Παρβάνα
 • Ωκεανός
 • Κυνηγός δράκων
 • Χώρος zinzins
 • Οι μεταναστευτικοί

Τέλος, το Κύριο ελάττωμα OCS αφορά το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο. Σε περίπτωση ανεπαρκούς ροής, μερικές φορές τείνει να “παγώσει”, η οποία υποχρεώνει να ξαναρχίσει το επεισόδιο ή την ενημέρωσή του. Ακόμη και αν τελικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται είναι προσωρινά και γρήγορα επιλυμένα, αυτό παραμένει ένα σημείο που αξίζει μια βελτίωση.

Συμπέρασμα: Το OCS αξίζει τον κόπο ?

Το OCS ενδέχεται να μην επωφεληθεί από την ίδια φήμη με ορισμένες άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να είναι μια πιθανή επιλογή πριν από τον προσδιορισμό της προσφοράς που θα σας ταιριάζει το καλύτερο.

Με πρόσφατες ταινίες και μερικές πρωτότυπες καλές δημιουργίες, η εκπομπή των επεισοδίων σειράς 24 ετών μετά την απελευθέρωσή τους στο ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ και τρία θεματικά κανάλια, Το OCS έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Δυστυχώς, με την απώλεια περιεχομένου HBO, η πλατφόρμα δεν είναι πλέον η πιο κατάλληλη επιλογή για τους οπαδούς της σειράς, καθώς έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό κενό στην προσφορά της. Ωστόσο, οι οπαδοί της έβδομης τέχνης που ευνοούν την ποιότητα στην ποσότητα θα είναι πάντα γοητευμένοι από το OCS, αν και ο κατάλογος του είναι πολύ λιγότερο ογκώδης από αυτόν του Ανοησία ή απόAmazon Prime Video.

Όσον αφορά το κόστος, τίποτα υπερβολικό. Είναι σχεδόν ισοδύναμο με το τυποποιημένο πακέτο του Ανοησία, Αλλά πιο ακριβό από Πριμοδότηση βίντεο Ή Ντσενεία+, Ακόμα κι αν το χάσμα δεν είναι κολοσσιαίο. Από την πλευρά μας, πιστεύουμε ότι το OCS, αν και εξακολουθεί να προσπαθεί να διακριθεί στην αγορά, χάνει σταδιακά το ενδιαφέρον της.

Και εσύ τι νομίζεις ? Μην διστάσετε να μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες με το OCS ή να κάνετε ερωτήσεις στα παρακάτω σχόλια.