OCE: App Dating, Cat in the App Store, μία φορά – Πάρτε τον τέλειο αγώνα σας μία φορά την ημέρα

Ιστοσελίδα χρονολόγησης ουγκιάς

Καλημέρα ! Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας ! Έκανε κάτι ξεχωριστό που σε έκανε να το σκεφτεί αυτό ? Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μας με λεπτομέρειες μέσω υποστήριξης@getonce.com ? Θα ήταν χαρά μας να σας βοηθήσουμε. Η επικοινωνία με τα δημοφιλή μέλη κοστίζει 5 τεμάχια ανά μήνυμα, τα οποία μπορείτε να λάβετε δωρεάν με τη συνδρομή σας.

Μία φορά: χρονολόγηση εφαρμογής, Cat 17+

Καλημέρα ! Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας ! Η αίτησή μας δεν εφαρμόζει το δωρεάν μοντέλο. Κάθε μέρος που δαπανάται για την αίτησή μας χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει όλα τα τμήματα που εξασφαλίζουν ότι ξοδεύετε μια ασφαλή και ευχάριστη στιγμή στην αίτησή μας. Είναι αυτός ο μόνος λόγος για τον οποίο έχετε εκχωρήσει 3 αστέρια στην αίτησή μας ? Ενημερώστε μας γιατί η άνεσή σας στον ιστότοπό μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Μην διστάσετε να στείλετε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις σας για να υποστηρίξετε@udates.IO.

Πολύ μεγάλη απάτη .

Γεια σας, μόλις εγγραφώ στον ιστότοπό σας, ταιριάζει με ένα άτομο και από τότε για να συζητήσω προφανώς πρέπει να εγγραφείτε απευθείας, εγγραφώ για € 19 το μήνα και στη συνέχεια βλέπω λίγα λεπτά πιο αργά που ο ιστότοπος με ζητά ακόμα χρήματα ! Περίπου 12 € για να είναι σε θέση να έχουν σημεία για να συζητήσουν ! Καλό αχλάδι που είμαι συνεχίζω να πληρώνω, οπότε εξακολουθώ να πληρώνω αυτά τα € 12 και εδώ είναι νέα λεπτά αργότερα ο ιστότοπος μου ζήτησε να πληρώσω 12 € ακόμα περισσότερα. Όχι, αλλά ειλικρινά δεν είναι σύντομα η απάτη ? Τολμούν να φανταστώ ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί ? Για να σας επιτρέψουμε να ρωτήσετε συνεχώς τους συνδρομητές σας ξανά και ξανά . Είναι σαφώς ανέντιμο. Να φύγω .

Απόκριση προγραμματιστών ,

Καλημέρα ! Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας. Η συζήτηση με τα δημοφιλή μέλη απαιτεί ανταλλακτικά που αγοράζονται ανεξάρτητα από την ένταξη. Κάθε μήνυμα κοστίζει 5 τεμάχια για 160 σύμβολα. Μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλα μέλη απεριόριστα χάρη στη συνδρομή σας. Η συμμετοχή σας δίνει πολλά πλεονεκτήματα, καθώς και δωρεάν μέρη κάθε μέρα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση υποστήριξης@getonce.com

Klarannarcadia, 10/05/2023

Απάτη

Ψεύτικα προφίλ τα οποία, σαν να είναι τυχαία είναι όλες οι υπέροχες γυναίκες που σας απαντούν πάντα στο δεύτερο, ποτέ δεν θέλουν να σας γνωρίσουν και να σας κάνουν να σας κάνουν να πληρώσετε

Και μιλάμε για την τιμή τους? Ακόμη και με μια ενεργή συνδρομή πληρωμής τα μηνύματά σας περιορίζονται σε 2 μηνύματα την ημέρα μετά από λίγο (10 τεμάχια “προσφέρονται” ανά ημέρα και κάθε κόστος κοστίζει 5)

Για να φύγετε, κοστίζει τρομερά ακριβό π.χ

Απόκριση προγραμματιστών ,

Καλημέρα ! Σας ευχαριστούμε για την αξιολόγησή σας ! Έκανε κάτι ξεχωριστό που σε έκανε να το σκεφτεί αυτό ? Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μαζί μας με λεπτομέρειες μέσω υποστήριξης@getonce.com ? Θα ήταν χαρά μας να σας βοηθήσουμε. Η επικοινωνία με τα δημοφιλή μέλη κοστίζει 5 τεμάχια ανά μήνυμα, τα οποία μπορείτε να λάβετε δωρεάν με τη συνδρομή σας.

Εμπιστευτικότητα της εφαρμογής

Ο προγραμματιστής Xeanco Limited έδειξε ότι η επεξεργασία δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω θα μπορούσε να είναι μεταξύ των πρακτικών της εφαρμογής σε θέματα εμπιστευτικότητας. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή.

Δεδομένα που χρησιμοποιούνται για να σας ακολουθήσουν

 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα

Δεδομένα που δημιουργούν έναν σύνδεσμο μαζί σας

Τα παρακάτω δεδομένα μπορούν να συλλεχθούν και να συνδεθούν με την ταυτότητά σας:

 • Ψώνια
 • Τοποθεσία
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Περιεχόμενο χρήστη
 • Αναγνωριστικά
 • Χρησιμοποιήστε δεδομένα
 • Διαγνωστικός

Οι πρακτικές εμπιστευτικότητας ενδέχεται να διαφέρουν, ιδίως ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε ή την ηλικία σας. Μάθε περισσότερα

Πληροφορίες

Η Xeanco Limited πώληση

Η συμβατότητα του iPhone απαιτεί iOS 12.4 ή αργότερα. Το iPod Touch απαιτεί iOS 12.4 ή αργότερα.

Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά

Ηλικία 17+ σπάνιες/μέτριες σκηνές σεξουαλικής ή γυμνότητας συχνές/έντονες σκηνές που προορίζονται για ενήλικες (υποδηλωτική)

Copyright © Xeanco Limited

 • Ιστοσελίδα προγραμματιστή
 • Βοήθεια
 • Συμφωνία εμπιστευτικότητας

Ιστοσελίδα χρονολόγησης ουγκιάς

γαλλική γλώσσα

 • Αγγλικά
 • Δευτά
 • γαλλική γλώσσα

Δημιουργήστε τη σύνδεση του λογαριασμού σας

Βρείτε άτομα με την ίδια γλώσσα αγάπης

Αρχίστε να συζητείτε, μοιραστείτε τις ατμόσφαιρες σας και αισθανθείτε τη μαγεία μαζί.

Πάρτε τα παιχνίδια σας

Ζήστε ψηφιακή οικειότητα μέσα στην κοινότητά μας

Ακούστε τον εαυτό σας αμέσως με ανθρώπους σαν το είδος σας. Φλερτάρετε, ομιλητικό και να είστε ρομαντικοί όταν το θέλετε.

Βρείτε άτομα κοντά

Δείξτε την αγάπη σας με εικονικά δώρα και κερδίζει σπινθήρες

Δείξτε το ενδιαφέρον σας για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάντε συγχαρητήρια, στείλτε σημαντικά μηνύματα και σπινθήρες!

Στέλνω δώρα

Getonce Πνευματικά δικαιώματα.com 2023. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται