Οι καλύτερες οθόνες και συσκευές παιχνιδιών | Nvidia G-Sync, Nvidia G-Sync

Nvidia g-sync

Παίξτε όλα τα παιχνίδια σας χωρίς jerks, επιβραδύνει ή εικαστικά αντικείμενα. Πάρτε πλήρη θέα με φωτεινά χρώματα και προηγμένα γραφικά χαρακτηριστικά όπως HDR απόδοση ή μίνι οπίσθιο φωτισμό που υπογραμμίζει κάθε λεπτομέρεια με ασύγκριτο τρόπο (υπόκειται σε συμβατότητα).

Φτιαγμένο σε μια ψυχή

Μπορείτε ήδη να υπολογίζετε στην τεχνολογία GeForce® για να έχετε το υψηλής ποιότητας υγρό, ρεαλιστικές και συναρπαστικές εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών. Γιατί να κάνετε παραχωρήσεις για τον εκπαιδευτή παιχνιδιού σας ? Οι συσκευές εμφάνισης NVIDIA ® G-Sync® έχουν δοκιμαστεί αυστηρά για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα. Μια υγρή γραφική απόδοση χωρίς τσίμπημα, καινοτόμες τεχνολογίες προβολής και εξαιρετικά υψηλές συχνότητες ανανέωσης για ασύγκριτες επιδόσεις. Σε όλα τα παιχνίδια σας, σε όλες τις περιπτώσεις. Εκεί που είσαι.

Οι οθόνες τυχερών παιχνιδιών προσαρμόστηκαν στις ανάγκες σας

G -sync Ultimate

Οι οθόνες εξοπλισμένες με επεξεργαστές G-Sync υψηλής απόδοσης που σας προσφέρουν μια βέλτιστη εμπειρία παιχνιδιού με μια απόδοση HDR ενός ασύγκριτου ρεαλισμού, μιας εκπληκτικής αντίθεσης, μιας rendering ποιότητας Chromic Cinema και ενός παιχνιδιού χαμηλού λανθάνοντος παιχνιδιού.

G -sync

Οι οθόνες εξοπλισμένες με επεξεργαστή NVIDIA G-Sync, ο οποίος παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού χωρίς δάκρυα στην εικόνα, τις καθυστερήσεις ή τις καθυστερήσεις εμφάνισης. Οι παθιασμένοι ή επαγγελματίες παίκτες μπορούν έτσι να επωφεληθούν από μοναδικές τεχνολογίες, όπως μια μεταβλητή συχνότητα ανανέωσης (VRR) ή μια μεταβλητή overdrive για να παίξει χωρίς το παραμικρό εικαστικό αντικείμενο με μια ασύγκριτη ποιότητα εικόνας και ένα απίστευτο gameplay.

G -sync συμβατό

Οι οθόνες που δεν είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστές G-Sync, αλλά οι οποίες έχουν επικυρωθεί από την NVIDIA για να σας προσφέρουν μια καλή οπτική εμπειρία με μεταβλητή συχνότητα ανανέωσης (VRR) έτσι ώστε να παίζετε σε όλη τη ρευστότητα.

Επικυρωμένες οθόνες
Χωρίς τεχνούργημα
Πιστοποιημένες οθόνες
+300 δοκιμές
Ρεαλιστική απόδοση
HDR
G-Sync Ultimate
G-Sync
Συμβατό g-sync

Δείτε όλες τις οθόνες

Εξαιρετικά αντιδραστική απόδοση

Επωφεληθείτε από την εξαιρετική απόδοση χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας NVIDIA G-Sync: μια απεριόριστη σειρά, μια χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση και τις υψηλότερες συχνότητες ανανέωσης για εξαιρετικά υγρά γραφική απόδοση που δίνει τη ζωή στη δράση αμέσως.

Ποιότητα εικόνας στην υπηρεσία του ρεαλισμού

Παίξτε όλα τα παιχνίδια σας χωρίς jerks, επιβραδύνει ή εικαστικά αντικείμενα. Πάρτε πλήρη θέα με φωτεινά χρώματα και προηγμένα γραφικά χαρακτηριστικά όπως HDR απόδοση ή μίνι οπίσθιο φωτισμό που υπογραμμίζει κάθε λεπτομέρεια με ασύγκριτο τρόπο (υπόκειται σε συμβατότητα).

Η νίκη μετράται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου

Οι οθόνες NVIDIA G-Sync με αντανακλαστικό έχουν το πρώτο και μοναδικό σύστημα μέτρησης λανθάνουσας περιόδου συστήματος στον κόσμο ικανή να ανιχνεύσει τα κλικ που παράγονται από ένα ποντίκι συμβατό με SLR και να υπολογίσουν τη διάρκεια που απαιτείται για τα αντίστοιχα εικονοστοιχεία (για παράδειγμα, Εμφανίζεται στην οθόνη. Χάρη σε μια υψηλή συχνότητα εικόνας έως 360 Hz, χωρίς τσίμπημα ή δάκρυ της εικόνας, την εξαιρετική ανταπόκρισή τους, την αφοσιωμένη λειτουργία eSport και την εκπληκτική ποιότητα της εικόνας, οι οθόνες Nvidia G-Sync® θα αλλάξουν τον τρόπο αναπαραγωγής και την αντιμετώπιση των ανταγωνιστών σας.

Nvidia g-sync

Το NVIDIA® G-Sync ™ είναι μια τεχνολογία αιχμής που προσαρμόζει τη συχνότητα ανανέωσης της οθόνης στη συχνότητα εικόνας του επεξεργαστή γραφικών. Το G-Sync εξαλείφει τις παραμορφώσεις και μειώνει τα άλματα της εικόνας, καθώς και τον χρόνο αντίδρασης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται μια ταχύτερη και αποκοπή εμπειρία παιχνιδιού, ειδικά κατά την εκτέλεση παιχνιδιών και 3D εφαρμογών. Η χρήση της τεχνολογίας G-SYNC απαιτεί μια οθόνη συμβατή με G-Sync ή G-Sync.

Ελάχιστη διαμόρφωση

 • Απαιτείται λειτουργικό σύστημα για οθόνες G-Sync : Windows 7 ή μια επόμενη έκδοση των Windows (ο διαχειριστής περίφραξης πρέπει να απενεργοποιηθεί εάν χρησιμοποιείτε G-Sync με λίγες εφαρμογές.Ουσία
 • Απαιτείται λειτουργικό σύστημα για οθόνες Συμβατό με G-Sync : Windows 10 ή μια μεταγενέστερη έκδοση των Windows
 • Μια οθόνη Nvidia G-Sync ή συμβατή με G-Sync
  • Οι οθόνες G-Sync Επεξεργαστές Essociate που χρησιμοποιούν τεχνολογία NVIDIA G-Sync.
  • Οι οθόνες Συμβατό με G-Sync είναι οθόνες με μεταβλητή συχνότητα αναψυχής (FRV) που έχουν επικυρωθεί από την NVIDIA και που εγγυώνται την άνεση του παιχνιδιού υγρού εάν χρησιμοποιείται με το NVIDIA G-Sync.

  Βήματα της χρήσης του g-sync

  1. Ενεργοποιήστε το G-SYNC (Πίνακας διαμόρφωσης NVIDIA-> Gug Configuration G-Sync).
  2. Διαμορφώστε μια οθόνη G-SYNC ή G-SYNC και διαμορφώστε την ως κύρια οθόνη (οθόνη-> σελίδα διαμορφώστε αρκετές οθόνες στον πίνακα διαμόρφωσης NVIDIA).
  3. Ελεγξε εκείνο Οθόνη Στην τιμή G-SYNC/G-SYNC συμβατότητα (Ρυθμίσεις 3D του πλαισίου διαμόρφωσης NVIDIA-> Page Διαχείριση 3D Ρυθμίσεις).

  Επίδραση σε άλλες παραμέτρους του πίνακα διαμόρφωσης

  Όταν ενεργοποιηθεί το G-Sync, ορισμένες παράμετροι του πίνακα διαμόρφωσης NVIDIA αποδίδονται ως εξής:

  NVIDIA Configuration Panel Page

  Αλλάξτε την ανάλυση

  Ανανεώστε τη συχνότητα

  Ορίζεται με την υψηλότερη δυνατή συχνότητα ανανέωσης της οθόνης

  Διαχείριση 3D Ρυθμίσεις

  Διαχείριση 3D Ρυθμίσεις

  Αγαπημένη συχνότητα ανανέωσης

  Στερεοσκοπική προσαρμογή 3D (διαθέσιμη μόνο στα Windows 7 με προϊόντα Quadro)

  Ενεργοποιήστε στερεοσκοπικό 3D

  Για να τροποποιήσετε την τιμή μιας από αυτές τις παραμέτρους, απενεργοποιήστε το G-Sync.

  © 2005 – 2021 Nvidia Corporation. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Εμφάνιση, βίντεο