New Renault 4L Electric: Ετοιμάζει την επιστροφή του, Renault 4 (2025) και αν ήταν η πραγματική αντικατάσταση του Twingo?

Renault 4 (2025) και αν ήταν η πραγματική αντικατάσταση του Twingo

Η απεικόνισή μας για το μέλλον 4L, ένα SUV βαφτισμένο 4thver και σχεδιάστηκε για το 2025.”Width =” 750 “Ύψος =” 410 ” />

New Renault 4L Electric: Ετοιμάζει την επιστροφή του

Η Renault ετοιμάζεται να αναβιώσει το εικονικό 4L της στάχτης του. Το Auto-Moto αποκαλύπτει τον σχεδιασμό σχεδόν προδιαγραφών, μέσω μιας αποκλειστικής απεικόνισης.

Zapping Auto Moto Renault Rafale: Πρώτη επαφή με το μεγάλο Pave of Diamond

 <p data-lazy-src=

Φέτος το 2021, Το 4L ήδη διάσημο το εξήντα άνοιξη του. Και η Renault σκοπεύει να πολλαπλασιάσει τα γεγονότα, τους επόμενους μήνες, προκειμένου να οδηγήσει το νοσταλγικό κύμα που προκαλεί το αυτοκίνητο της πόλης. Μια ακλόνητη βαθμολογία αγάπης που ώθησε τις ομάδες σχεδιασμού Αναβιώστε το εικονίδιο, μέσω ενός νέου αυτοκινήτου ιδεών.

Ένα αυτοκίνητο 4L Concept

Είναι πιθανώς αυτή η μελέτη που διαρρέει, μέσω εγγράφων που δημοσιεύθηκαν από Αυτοαπασχολούμενος. Ανακαλύπτουμε τα χαρακτηριστικά αυτού που θα μπορούσε να την κάνει Παγκόσμια πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτων του Μονάχου, να πραγματοποιηθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο. Εάν το μικρό τσιπ υιοθετήσει Κώδικες SUV, Αναγνωρίζουμε σαφώς τη γιαγιά του μέσω της θεραπείας της μάσκας, των φτερών ή του πίσω ποσού.

Καθαρός ηλεκτρικός

Αλλά η επανάσταση θα πραγματοποιηθεί ιδιαίτερα στα έντερά της, αφού το νέο Renault 4L θα παρουσιαστεί ως Ένα ηλεκτρικό μοντέλο 100%. Όπως, που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, το μέλλον R4 της σύγχρονης εποχής θα πρέπει να επωφεληθεί απόΕξέλιξη της πλατφόρμας CMF-B του Clio για να κυριαρχήσει το κόστος παραγωγής της.

Το μέλλον. Twingo, στο τέλος ?

Όσο για το τελικό του όνομα, το γνωρίζουμε ήδη Το όνομα “4ever” έχει μόλις κατατεθεί στο Εθνικό Ινστιτούτο πνευματικής ιδιοκτησίας. Αλλά ο τελευταίος θα μπορούσε να περιοριστεί στο concept car που έχει προγραμματιστεί αυτό το φθινόπωρο. Το μελλοντικό 4L, αν και η νόσος με τον πρόγονο του φαίνεται προφανές, θα μπορούσε απλώς να ανανεώσει το Patronym Twingo. Επειδή, παρά τον ανακοινωθέν θάνατο του τρέχοντος μοντέλου, όπως το γνωρίζουμε, η Renault επιβεβαίωσε πράγματι ότι αυτό το όνομα θα επιβιώσει, σε άλλη μορφή. Με αυτό το SUV 4L, βρέθηκαν όλα.

Νέα τιμή Renault 4L

Προβλεπόμενος μέχρι το 2024/2025, Αυτό αναβίωση του 4L θα είναι πρόθυμοι να παραμείνουν δημοφιλείς στο ευρύ κοινό. Έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το δίκτυο τιμών του, με Ένα βασικό επιτόκιο που πιθανότατα δεν θα υπερβαίνει τα 20.000 €.
Τα νέα της Renault:
Νέο Renault Kadjar Coupé: μια επαναφορτιζόμενη υβριδική υβριδική έκδοση των 280 hp ?
Peugeot 308 PSE vs DS4 R vs Renault Mégane Alpine: Θα πραγματοποιηθεί το σοκ ?
Renault Clio vs Dacia Sandero Test: Ποια να επιλέξετε ? – ΒΙΝΤΕΟ

Renault 4 (2025) και αν ήταν η πραγματική αντικατάσταση του Twingo ?

 • 1/11Το 2025, το Renault 4 θα ολοκληρώσει το ηλεκτρικό R5. Αυτό το νέο 4L θα είναι επίσης 100% watted
 • 2/11Το μέλλον 4L του 2025 θα έχει μακρύ μήκος 4,16 μέτρων αρκετά κοντά σε αυτό της πρώτης γενιάς του Renault Captur (4,12 μ.)
 • 3/11Εάν το μέλλον R5 θα κατασκευαστεί στο Douai (59), το νέο 4L θα κυκλοφορήσει από το εργοστάσιο Maubeuge (59)
 • 4/11Το πρωτότυπο 4ever Trophype ήταν το αστέρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου το φθινόπωρο του 2022 στο Παρίσι
 • 5/11Αυτή η έννοια, διότι τονίζει την περιπετειώδη πλευρά του R4
 • 6/11Η έκδοση της σειράς του Renault 4 που αναμένεται το 2025 θα είναι ένα χαμηλότερο SUV σκαρφαλωμένο
 • 7/11Το 4ο τρόπαιο Renault αποτίει φόρο τιμής στο 4L Trophy ο προσανατολισμός στην έρημο
 • 8/11Το Electric Renault 5 θα στοιχηματίσει στην εξατομίκευση για να αυξήσει την προσθήκη
 • 9/11Η βασική έκδοση του Electric Renault 5 θα αναλάβει τη φλόγα του R5 L του 1972, αλλά ειδικά εκείνη του ηλεκτρικού Twingo με παρόμοια τιμή περίπου € 24.000
 • 10/11Το Electric Alpine Spirit Renault 5 θα είναι η πιο πολυτελής παραλλαγή στην περιοχή και θα κάνει την ένωση με την Alpine 5
 • 11/11Το Alpine 5 θα είναι το επίπεδο εισόδου του ονείρου γκαράζ και θα επωφεληθεί από την Renault Mégane E-Tech Electromotor 220 HP

Renault 4L Electric: Εδώ είναι μια πρώτη επισκόπηση αυτού του μελλοντικού τυχοδιώκτη

Μετά το πρωτότυπο R5, ο κατασκευαστής διαμαντιών προετοιμάζει ένα άλλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο αυτή τη φορά θα αποτίσει φόρο τιμής στο Renault 4 (που ονομάζεται επίσης 4L). Αυτό θα αποκαλυφθεί επίσημα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Παρισιού με τη μορφή αυτοκινήτου ιδεών.

Θα ήταν η Renault νοσταλγική ? Χωρίς αμφιβολία. Τον Ιανουάριο του 2021, η εταιρεία έθεσε το πέπλο στο πρωτότυπο R5, μια εκσυγχρονισμένη και ιδιαίτερα ηλεκτρική έκδοση του Renault 5 της δεκαετίας του 1970. Μια ιδέα που θα γεννήσει στη συνέχεια Ένα μοντέλο σειράς, που αναμένεται το 2024. Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκαν δύο άλλες δημιουργίες, το R5 Diamant καθώς και το R5 Turbo 3ο, που παρουσιάστηκε ως μέρος των εορτασμών για την 50ή επέτειο του εικονικού αυτοκινήτου της πόλης.

Ένα ηλεκτρικό Renault 4 σε προετοιμασία

Αλλά η Renault δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί. Τον Μάιο του 2021, ο κατασκευαστής είχε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα αυτοκίνητο που μοιάζει πολύ έντονα με μια σύγχρονη ερμηνεία του R4. Λίγους μήνες αργότερα, αποκαλύφθηκε ένα teaser, δείχνοντας την μπροστινή όψη μιας έννοιας εμπνευσμένης από το διάσημο μικρό γαλλικό αυτοκίνητο. Τι έβαλε τους οπαδούς σε αγωνία. Αλλά τότε απογοητεύτηκαν γρήγορα. Και για καλό λόγο, δεν υπάρχει νέο αυτοκίνητο στον ορίζοντα, αλλά ένα εκπληκτικό quadricopter ευθεία από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ένα σχεδιαστή παραλήρημα βαπτισμένο Air4 με πολύ περιορισμένο ενδιαφέρον.

Το σκληρό χτύπημα για τους ενθουσιώδες, οι οποίοι θα έπρεπε ωστόσο να συνεχίσουν μια μικρή ελπίδα να δουν μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του αστέρι της δεκαετίας του 1960. Πράγματι, η μάρκα Diamond μόλις δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου, ανακοινώνοντας την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Παρισιού μιας νέας έννοιας, αποδίδοντας φόρο τιμής στη θρυλική Renault 4.

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες, θα πάρει τη μορφή ηλεκτρικού crossover, η οποία θα γιορτάσει επίσης την 25η επέτειο του Trophy Raid Solidarity Raid 4L. Προς το παρόν, έχουν δημοσιευθεί μόνο δύο φωτογραφίες, δείχνοντας το μπροστινό και προφίλ αυτοκίνητο. Η ευκαιρία να ανακαλύψετε τη σιλουέτα σας, κοντά στην αρχική έκδοση, αν και φαίνεται να γίνονται πολλές αλλαγές. Η κάθαρση του εδάφους προφανώς αυξάνεται, ενώ η υπογραφή φωτός οδηγείται τώρα.

Κοινόχρηστο παρακάτω

Φυσικά, θα είναι ακόμα απαραίτητο να δείξουμε μια μικρή υπομονή πριν γνωρίζουμε τα πάντα για το στυλ και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της έννοιας, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Παρ ‘όλα αυτά, ο θόρυβος των διαδρόμων προκαλεί ήδη ένα Η πλατφόρμα CMF-BEV μοιράζεται με το μελλοντικό πρότυπο Electric Renault 5. Αυτό θα πρέπει επίσης να μειωθεί σε μια αλπική έκδοση που έδωσε στις ορμόνες. Παραμένει να δούμε αν αυτό θα συμβαίνει και για αυτό το μέλλον R4. Μπορούμε ήδη να φανταστούμε ένα μικρό ηλεκτρικό SUV Survivoric !

Renault 4 Proto

Renault 4 Proto 3

Renault 4 Proto 2

Η σειριακή έκδοση από αυτή την ιδέα θα μπορούσε στη συνέχεια να εμφανιστεί το 2024 ή το 2025, για μια τιμή που περιστρέφεται περίπου 25.000 ευρώ. Έτσι, θα ανταγωνιζόταν το μελλοντικό αναγνωριστικό Volkswagen.2, καθώς και με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Skoda. Σύμφωνα με Άργος, Η νέα δημιουργία της Renault θα συναρμολογηθεί στο εργοστάσιο Maubeuge, στα βόρεια της Γαλλίας. Μια έκδοση van θα πρέπει επίσης να βλέπει το φως της ημέρας αργότερα, πιθανώς το επόμενο έτος. Ελάτε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Παρισιού από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου Για να μάθετε περισσότερα, ενώ το αφεντικό της μάρκας, Luca de Meo, θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου εκεί.

Για να μας ακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας Android και iOS. Μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα, τα αρχεία μας και να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα βίντεο του YouTube.