Netflix FreeBox Revolution: UPDATE, APK, CAST, κ.λπ?

Netflix Free: Πώς να έχετε Netflix στο FreeBox σας

Contents

Εδώ είναι ένας μη -εξαντλητικός κατάλογος εφαρμογών που ισοδυναμεί με το Chromecast για να δείτε το Netflix στο FreeBox Revolution.

Netflix FreeBox Revolution: Ενημέρωση, αρχείο APK, cast κ.λπ

Πώς το Caster Netflix στο FreeBox Revolution ? Αυτό το δωρεάν μοντέλο πλαισίου Internet είναι συμβατό μόνο με εργαλεία όπως το Chromecast ? Και πρέπει να κάνετε μια ενημέρωση της επανάστασης του FreeBox για να επωφεληθείτε από το Netflix ? Πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας SVOD στο μόντεμ δωρεάν στο Διαδίκτυο σε αυτό το άρθρο !

 • Το ουσιώδες
 • Η πρόσβαση στο Netflix δεν περιλαμβάνεται στο Η συνδρομή FreeBox Revolution, Αλλά διατίθεται από € 8,99/μήνα .
 • Εκμεταλλεύομαι Netflix στο FreeBox Revolution Απαιτεί μια ενημέρωση του διακομιστή κουτιού.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και σειρές μέσω καναλιού 130 ή Η αίτηση Netflix για το FreeBox Revolution.
 • Είναι αδύνατο να Caster Netflix στο FreeBox Revolution Από ένα smartphone, αλλά υπάρχουν λύσεις.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στην επανάσταση FreeBox ?

Από την κυκλοφορία της στη Γαλλία το 2014, το Κατάλογος Netflix συνεχίζει να αυξάνεται και η πλατφόρμα για την οικοδόμηση συνεργασιών με σημαντικούς παίκτες στον τομέα των γαλλικών τηλεπικοινωνιών.

Ως απόδειξη Η εφαρμογή Netflix στο FreeBox Revolution V6 (ή πρόσθιο μοντέλο). Ακόμη και αν η πρόσβαση στις ταινίες και την πλατφόρμα σειράς όλων των ειδών δεν περιλαμβάνεται στην δωρεάν συνδρομή στο Διαδίκτυο 19,99 €/μήνα (Για ένα χρόνο, στη συνέχεια € 44,99/μήνα, με δώδεκα -μηνών δέσμευση), είναι πολύ πιθανό να το εκμεταλλευτείτε παρά τα πάντα.

Ειδικά σε Εγγραφείτε στην επιλογή Revolution Netflix FreeBox από 8,99 €. Για να γίνει αυτό, δύο επιλογές είναι διαθέσιμες σε εσάς, αλλά η διαδικασία είναι πολύ απλή σε μια περίπτωση όπως στην άλλη.

Εγγραφείτε στην επιλογή Netflix στο FreeBox μέσω του Διαδικτύου

Μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στο διαδίκτυο, στον υπολογιστή σας, στο tablet ή στο smartphone:

 1. Γνωρίστε πρώτα στο χώρο συνδρομητή FreeBox: https: // εγγραφείτε.Ελεύθερος.Fr/login/ .
 2. Κάντε κλικ στην ενότητα “Τηλεόραση” και στη συνέχεια στην ενότητα “Netflix”.
 3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την αναφορά ” Εκμεταλλεύομαι το Netflix », Εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα.
 4. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες πληρωμής και να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

Εάν δεν θέλετε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, εγγραφείτε επίσης χάρη στην τηλεόρασή σας:

 1. Στην τηλεόρασή σας και χρησιμοποιώντας το δωρεάν τηλεχειριστήριο, επιλέξτε την ενότητα “Βίντεο”.
 2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ενότητα “Netflix”.
 3. Στη συνέχεια, πατήστε την αναφορά “Επωφελείται από το Netflix”.

Αυτοί οι λίγοι χειρισμοί επαρκούν για να σας προσφέρουν πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο ταινιών, σειρών και αναφορών. Ωστόσο, απαιτείται τελική ενέργεια από την πλευρά σας, όπως θα δούμε αμέσως.

Πώς να ενημερώσετε την επανάσταση FreeBox ?

Επιλέγοντας αυτόν τον τελευταίο τρόπο για να προχωρήσετε (εγγραφείτε στην τηλεόραση), θα πρέπει ωστόσο να εκτελέσετε ένα Ενημέρωση της επανάστασης του FreeBox για πρόσβαση στο Netflix.

Είναι στην πραγματικότητα μια ενημέρωση του freebox player, το Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης Περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε συνδρομή Triple Play (πρόσβαση στο Διαδίκτυο, σταθερή τηλεφωνία και τηλεόραση).

Αυτή η ενημέρωση, η οποία αντιστοιχεί στην αναφορά 1.3.18, αναπτύχθηκε από τον χειριστή του Xavier Niel για να επιτρέψει Ενσωμάτωση Netflix στα πλαίσια του Διαδικτύου.

Για να εγκαταστήσετε αυτή τη νέα έκδοση του δωρεάν διακομιστή, απλά θα πρέπει Επανεκκινήστε την επανάσταση του FreeBox Πριν μπορέσετε να συμβουλευτείτε τα προγράμματα βίντεο Netflix. Σημειώστε ότι δεν είναι θέμα επαναφοράς του πλαισίου, το οποίο είναι μια εντελώς διαφορετική δράση.

 1. Πατήστε οποιοδήποτε βέλος στην πρόσοψη της επανάστασης του FreeBox.
 2. Μεταβείτε στην ενότητα “Σύστημα” και πατήστε το δεξί βέλος για να επικυρώσετε την επιλογή σας.
 3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα ” Επανεκκίνηση »». Στη συνέχεια, η ενημέρωση θα είναι αυτόματα.

Επωφεληθείτε από την τελευταία έκδοση του FreeBox Player μόλις εμφανιστεί ξανά στο μόντεμ Internet.

Ενδιαφέρεστε για ένα Δέλτα Freebox για να επωφεληθείτε απευθείας από το Netflix ?

Παρακολουθήστε το Netflix χάρη στην επανάσταση του FreeBox: Πώς να προχωρήσετε ?

Για να αρχίσετε να εξετάζετε τις ταινίες μεγάλου μήκους και τη σειρά Suspense Η αίτηση Netflix για το FreeBox Revolution, Δύο τρόποι για να το επιτύχουμε υπάρχουν.

Στο FreeBox Universe, η πλατφόρμα έχει μια αλυσίδα αφιερωμένη σε αυτό. Είναι περίπου Κανάλι 130, που μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την αρχική οθόνη στην τηλεόρασή σας. Ο ίδιος αριθμός εμφανίζεται επίσης στο δικό σας Αποκωδικοποιητής τηλεόρασης FreeBox.

Το δεύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Netflix που είναι εγκατεστημένη στη διεπαφή τηλεόρασης της επανάστασης του FreeBox:

 1. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, επιλέξτε την ενότητα ” Βίντεο »Με τη χρήση του δωρεάν τηλεχειριστηρίου.
 2. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο τμήμα ” Ανοησία »Και εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας για να ξεκινήσετε την προβολή περιεχομένου.

Οι διαφορετικές συνδρομές Netflix είναι διαθέσιμες δωρεάν

Είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί ότι η βασική συνδρομή Netflix που προτείνεται από τον χειριστή αντιστοιχεί σε συνδρομή Netflix απαραίτητο Χρεώθηκε € 8,99/μήνα.

Με άλλα λόγια, η απεικόνιση των αγαπημένων σας ταινιών και σειράς δεν θα γίνει σε υψηλή ευκρίνεια. Για πρόσβαση σε ένα Ποιότητα εικόνας 4K, Είναι απαραίτητο να εγγραφείτε, τουλάχιστον, στο Netflix Standard.

Συνδρομές Netflix στο FreeBox Revolution

Ουσιαστική τιμή Κανονικός ρυθμός Πολυτελής τιμή
1 ταυτόχρονη οθόνη. 2 ταυτόχρονες οθόνες. 4 ταυτόχρονες οθόνες.
Πρότυπο ποιότητας. Ποιότητα HD. Ποιότητα HD και Ultra HD.
8,99 €/μήνα 13,49 €/μήνα 17,99 €/μήνα

Ακόμη και αν η πρόσβαση στην πλατφόρμα Netflix περιλαμβάνεται στη συνδρομή Delta FreeBox, είναι επίσης ο βασικός βασικός τύπος Netflix που προσφέρεται αμέσως στο μελλοντικό συνδρομητή.

Είστε ελεύθεροι να εγγραφείτε στο “υψηλότερο” επίπεδο εάν θέλετε καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Πώς το Caster Netflix στο FreeBox Revolution ?

Caster στην τηλεόραση

Caster μια ροή ήχου ή βίντεο Από το κινητό σας τηλέφωνο στην τηλεόρασή σας σας επιτρέπει να απολαμβάνετε άλλες εφαρμογές όπως το YouTube ή το Spotify. Αλλά και για να εμφανίσετε τις φωτογραφίες και τα προσωπικά σας έγγραφα σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

Εάν θέλετε να μεταδώσετε τον κατάλογο του αμερικανικού γίγαντα του Σβέδο Από το smartphone σας, γνωρίζετε ότι η χρήση του Chromecast για να παρακολουθήσετε το Netflix στο FreeBox Revolution, δυστυχώς δεν είναι δυνατή.

Πιθανότατα δεν το γνωρίζατε, αλλά το FreeBox Mini 4K είναι το μόνο κουτί για να είναι εντελώς συμβατό με τη λειτουργικότητα Chromecast που αναπτύχθηκε από την Google. Άλλα δωρεάν μοντέλα κουτιού Internet, συμπεριλαμβανομένης της επανάστασης του FreeBox, έχουν μόνο περιορισμένη υποστήριξη για αυτή τη λειτουργία.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι αυτό το μοντέλο του Δωρεάν μόντεμ στο Διαδίκτυο δεν έχει τηλεόραση Android. Έτσι, η εγκατάσταση εγγενών εφαρμογών Google (όπως το Google Home, μεταξύ άλλων) δεν είναι δυνατή.

Πηγαίνετε γύρω από το πρόβλημα κατεβάζοντας Netflix for FreeBox Revolution μέσω αρχείου .APK (Για Κιτ πακέτων Android) δεν θα λειτουργήσει ούτε.

Αυτή η μορφή αντιπροσωπεύει το μόνο που μπορεί να εκτελεστεί κάτω από το Android. Ωστόσο, καθώς το τελευταίο απουσιάζει από την επανάσταση του FreeBox, ένα αρχείο APK Netflix δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο πλαίσιο.

Μόνος Η εφαρμογή YouTube, προεγκατεστημένο σε αυτό το είδος δωρεάν πλαισίου Internet, μπορεί να μεταφερθεί από ένα κινητό τηλέφωνο.

Δεν είστε ο τύπος για να παραιτηθείτε από δυσκολίες ? Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εάν θέλετε πραγματικά να μάθετε Πώς το Caster Netflix στο FreeBox Revolution.

Αποκτήστε μια τηλεόραση με ενσωματωμένο χρωμαίο

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η λιγότερο δαπανηρή λύση που υπάρχει, αλλά το Εξυπνη τηλεόραση είναι τώρα πολύ πιο προσιτά από πριν από λίγα χρόνια.

Το λειτουργικό σύστημα που είναι εγγενές σε αυτές τις τηλεοράσεις είναι αυτό τουΤηλεόραση Android. Επομένως, το Chromecast λειτουργεί με αυτά, τα οποία σας επιτρέπουν να μεταβείτε απευθείας στο Google Play Store για λήψη εφαρμογών.

Ακόμη και αν έχετε μια επανάσταση FreeBox, η ροή βίντεο Netflix που εκδίδεται από το smartphone ή το φορητό υπολογιστή σας μπορεί να μεταδοθεί στην έξυπνη τηλεόρασή σας με αυτόν τον τρόπο.

Θέλετε να πάρετε μια προσφορά δέλτα Freebox ?

Caster Netflix στο FreeBox Revolution με μια εφαρμογή τρίτου μέρους

Το Chromecast δεν είναι ευτυχώς η μόνη υπάρχουσα εφαρμογή για να ρίξει περιεχόμενο από μια νομαδική συσκευή σε μια τηλεόραση.

Μπορείτε να κατεβάσετε άλλους (ακόμα από το Google Play Store, ωστόσο, για να αποφύγετε τον κίνδυνο hacking και άλλους ιούς), προκειμένου να Caster Netflix στο FreeBox Revolution.

Εδώ είναι ένας μη -εξαντλητικός κατάλογος εφαρμογών που ισοδυναμεί με το Chromecast για να δείτε το Netflix στο FreeBox Revolution.

 • Cast Videos (Castify).
 • Tubio (AE Software Ltd.Ουσία.
 • Cast Web Video (Inshot Inc.Ουσία

Η χρήση τους είναι παρόμοια με εκείνη της εγγενής εφαρμογής της Google. Απαιτούνται λίγα βήματα για να πετύχετε Διανείμετε προγράμματα Netflix στην τηλεόρασή σας.

 1. Σε smartphone ή tablet, φροντίστε να κατεβάσετε την εφαρμογή της επιλογής σας από το Google Play Store.
 2. Ελεγξέ το Δίκτυο WiFi Σε αυτό που είστε συνδεδεμένοι: πρέπει να είναι παρόμοιο με αυτό της επανάστασης του FreeBox.
 3. Ξεκινήστε την εφαρμογή έτσι ώστε να ανιχνεύει συσκευές συμβατές με την επιλογή ” Εκμαγείο “Και επιλέξτε” Freebox player »».
 4. Τέλος, ανοίξτε την εφαρμογή Netflix και αγγίξτε το εικονίδιο “cast” που εμφανίζεται στην οθόνη.

Οι σειρές ταινιών και Netflix εμφανίζονται τώρα σε μια μικρή οθόνη μέσω της επανάστασης FreeBox.

Πώς να συσχετίσετε τον λογαριασμό σας Netflix με την επανάσταση FreeBox ?

Επισκόπηση λογαριασμού Netflix

Τίποτα δεν το λέει πριν από την απόκτηση α Δωρεάν κιβώτιο Internet, Δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο Online πλατφόρμα ροής.

Εάν συμβαίνει αυτό και θα θέλατε να μάθετε Πώς να συγκεντρώσετε τους δύο λογαριασμούς, είναι πολύ απλό. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Netflix στο FreeBox Revolution V6 (ή άλλη έκδοση του κουτιού, παρεμπιπτόντως), εμφανίζεται ένα κουτί στην οθόνη της τηλεόρασης.

Αυτή η διεπαφή θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email που παρέχεται από το Free. Μπορείς είτε:

 • Επικυρώστε και χρησιμοποιήστε αυτό το email για τον λογαριασμό σας Netflix.
 • Παρέχετε ένα άλλο, επιλέγοντας το κουμπί ” Χρησιμοποιήστε μια άλλη διεύθυνση email »».

Το σύστημα λαμβάνει υπόψη τον Σύνδεσμο και φυσικά δεν θα χρεωθείτε δύο φορές για μια ταυτόσημη εξυπηρέτηση.

Τερματίστε τη συνδρομή Netflix στο FreeBox Revolution

Έχετε κουραστεί από Υπηρεσίες SVOD του αμερικανικού γίγαντα ή θέλετε να δοκιμάσετε αυτά που προσφέρονται από έναν από τους ανταγωνιστές του ?

Με την επανάσταση FreeBox, είστε απαλλαγμένοι απόΔιακοπή συνδρομής Netflix ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να περάσετε από τον επίσημο ιστότοπο της πλατφόρμας:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Netflix και εισαγάγετε τα αντίστοιχα αναγνωριστικά.
 2. Κάντε κλικ στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου”, στη συνέχεια στο ” Μη διαγραφής »».
 3. Λαμβάνετε ένα email στη διεύθυνση που επισυνάπτεται στον λογαριασμό σας. Επιβεβαιώστε τον τερματισμό συμβουλεύοντας το μήνυμα που σας αποστέλλεται.

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην περιοχή δωρεάν πελάτη:

 1. Συνδεθείτε στο δικό σας Δωρεάν περιοχή συνδρομητών και ενημερώστε τα αντίστοιχα αναγνωριστικά.
 2. Κάντε κλικ στην ενότητα “TV”, “Netflix”, στη συνέχεια στο ” Τερματίστε την επιλογή Netflix »».

Αυτές οι εξηγήσεις ισχύουν επίσης σε περίπτωση που επιδιώκετε μόνο Επεξεργαστείτε τη συνδρομή Netflix (για παράδειγμα, για παράδειγμα) σε υψηλότερο επίπεδο). Απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο “Αλλαγή συνδρομής Netflix” αντί να το ακυρώσετε.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Netflix μετά τον τερματισμό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να βλέπετε ταινίες και σειρές Netflix στο FreeBox Revolution μέχρι την ημέρα πριν από το Επόμενη αυτόματη εισφορά. Επομένως, το αίτημα για τερματισμό δεν είναι αποτελεσματική την ίδια στιγμή που το υποβάλλετε στο διαδίκτυο.

Netflix Free: Πώς να έχετε Netflix στο FreeBox σας ?

Το Netflix περιλαμβάνεται στη συνδρομή Delta FreeBox. Και, η υπηρεσία συνεχούς ροής είναι προσβάσιμη στο FreeBox Mini 4K, στο Freebox Revolution και στο Freebox Pop. Αλλά, ως επιλογή και στην κανονική τιμή.

Netflix Free: Πώς να έχετε το Netflix στο FreeBox σας;

Maxime Blondet – Τροποποιήθηκε στις 08/22/2023 στις 3:42 μ.μ

 1. Προαιρετικό Netflix στο FreeBox Mini 4K, The FreeBox Revolution και το Freebox Pop
 2. Πώς να εγγραφείτε στο Netflix Free ?
 3. Netflix που περιλαμβάνεται στο Delta FreeBox: Μια απαράμιλλη τηλεοπτική προσφορά
 4. Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στο freebox του ?
 5. Πώς να τροποποιήσετε ή να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Netflix δωρεάν ?
 6. Για να επισυνάψετε τον λογαριασμό σας Netflix στην προσφορά FreeBox, είναι δυνατόν

Μετά από χρόνια εντάσεων, είναι τρελή αγάπη μεταξύ Netflix και δωρεάν. Πράγματι, και ο δωρεάν είναι ο μόνος χειριστής που προσφέρει μια τέτοια προσφορά, η συνδρομή Netflix περιλαμβάνεται στην προσφορά Delta FreeBox. Επιπλέον, η πλατφόρμα SVOD είναι διαθέσιμη ως επιλογή και στην κανονική τιμή στο Freebox Mini 4K, στο FreeBox Revolution και στο Freebox Pop.

μικρό«Εγγραφείτε στο Netflix χάρη στο Free, Επομένως, είναι δυνατόν με όλες τις δωρεάν προσφορές στο Διαδίκτυο . Ευτυχία για freenautes παρά για να είναι σε θέση Παρακολουθήστε το Netflix στην τηλεόραση , απευθείας από το freebox τους .

Προαιρετικό Netflix στο FreeBox Mini 4K, The FreeBox Revolution και το Freebox Pop

Το Netflix είναι διαθέσιμο στο Freebox Mini 4K, το Freebox Revolution (€ 19.99/μήνα για ένα χρόνο, € 44.99/μήνα πέρα) και το Freebox POP (€ 29.99/μήνα για ένα χρόνο, 39.99 €/μήνα πέρα). Σε αυτά τα τρία ελεύθερα κουτιά, το Netflix είναι Προαιρετικό διαθέσιμο. Και η πλατφόρμα SVOD είναι διαθέσιμη στην κανονική τιμή.

Το Netflix είναι διαθέσιμο ως επιλογή στο FreeBox Mini 4K και στο Freebox Revolution

Πώς να εγγραφείτε στο Netflix Free ?

Για να εγγραφείτε στο Netflix προαιρετικό, υπάρχουν δύο τρόποι για να προχωρήσετε εάν είστε Freebox Mini 4K, Freebox Revolution ή FreeBox Pop Client. Μπορείτε πρώτα να το κάνετε από το δικό σας Περιοχή συνδρομητή Freebox. Σε αυτή την περίπτωση, μεταβείτε στην ενότητα “TV”, στη συνέχεια στην ενότητα “Netflix” και κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί “Επωφελείται από το Netflix”. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο Netflix απευθείας από την τηλεόρασή σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο μενού “Βίντεο” του FreeBox σας και κάντε κλικ στο “Netflix”. Αλλά, για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει πρώτα να ενημερώσετε το freebox player σας. Στη συνέχεια εμφανίζεται μια νέα διεπαφή στην τηλεόρασή σας.

για s

Στη συνέχεια, πρέπει να επιστρέψετε στο μενού “Βίντεο” και να κάνετε ξανά κλικ στο “Netflix”. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε μία από τις τέσσερις συνδρομές στο Netflix:

 • Το πακέτο Netflix Standard με παμπ, σε € 5,99/μήνα, με μία μόνο οθόνη και με υψηλή ευκρίνεια
 • Το πακέτο Netflix απαραίτητο, σε € 8.99/μήνα, με μία μόνο οθόνη και με υψηλή ευκρίνεια
 • Το πακέτο Πρότυπο Netflix, σε € 13,49/μήνα, με δύο ταυτόχρονες οθόνες και τη ροή Full HD
 • Το πακέτο Πριμοδότηση Netflix, σε € 17,99/μήνα, με τέσσερις ταυτόχρονες οθόνες και ποιότητα εικόνας μέχρι το Ultra-HD 4K.

Προσέξτε, η διεπαφή θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην πιο ακριβή συνδρομή. Εάν θέλετε να το αλλάξετε, κάντε κλικ στο “Αλλαγή του πακέτου σας”, κάντε την επιλογή σας και τελικά κάντε κλικ στο “Ενεργοποιήστε τη συνδρομή μου”. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από το Netflix, θα σας καλωσορίσει και θα σας προσκαλέσει να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης.

Netflix που περιλαμβάνεται στο Delta FreeBox: Μια απαράμιλλη τηλεοπτική προσφορά

Ο δωρεάν είναι ο μόνος χειριστής που θα συμπεριλάβει στο Διαδίκτυο προσφέρει τοΕλεύθερη πρόσβαση στο Netflix, Χωρίς πρόσθετο κόστος επομένως. Αλλά προσέξτε, αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για τους πελάτες της FreeBox Delta (€ 39,99/μήνα για ένα έτος, στη συνέχεια € 49,99/μήνα).

Επιπλέον, και είναι μια άλλη λεπτότητα, είναι ο βασικός τύπος στα € 8,99/μήνα που περιλαμβάνεται. Είναι το Βασικό πακέτο Netflix, Ένα προϊόν κλήσης αλλά χωρίς διαφημίσεις. Παρ ‘όλα αυτά, ότι τα freenautes που έχουν εγγραφεί στο Δέλτα Freebox είναι καθησυχασμένοι, δεν καταδικάζονται για να εγκατασταθούν για τη βασική προσφορά. Είναι δυνατόν να μεταβείτε σε συνδρομές Netflix Standard ή Netflix Premium. Αλλά, η διαφορά τιμής είναι ευθύνη του πελάτη. Θα κοστίσει € 4,50 για να εγγραφεί στο Netflix Standard και € 9 για να εγγραφείτε στην προσφορά Premium.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στο freebox του ?

Εάν εγγραφείτε στο Netflix Free, απευθείας ή μέσω μιας πληρωμένης επιλογής, η πλατφόρμα SVOD θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας, το smartphone, το tablet ή απευθείας από την τηλεόρασή σας. Αυτό είναι το πλεονέκτημα της εγγραφής στο ΔΩΡΕΑΝ Netflix : Έχετε πρόσβαση σε αυτό από το freebox σας. Στη συνέχεια προσφέρονται δύο επιλογές στους συνδρομητές για να παρακολουθήσουν με ευκολία την καλύτερη σειρά Netflix:

 • Zap netflix από Κανάλι 130 του αποκωδικοποιητή σας Freebox
 • Πρόσβαση στο Netflix από Αρχική σελίδα του freebox player σας, Κάνοντας κλικ στο “Netflix” στην ενότητα “Βίντεο”.

Πώς να τροποποιήσετε ή να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Netflix δωρεάν ?

Είτε είστε εγγεγραμμένοι Δέλτα Δέλτα, Freebox Pop, Freebox Mini 4K ή Freebox Revolution, εάν αποφασίσετε να τροποποιήσετε τη συνδρομή σας στο Netflix, μπορείτε να κάνετε μόνο σας Προσωπικός χώρος στον ιστότοπο Netflix. Σε αυτή την περίπτωση, στο προφίλ σας, μεταβείτε στο “Λογαριασμό” και, στην ενότητα “Στοιχεία πακέτου”, κάντε κλικ στο “Αλλαγή πακέτου”.

Εάν θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Netflix, μπορείτε επίσης να το κάνετε από τον λογαριασμό σας Netflix. Σε αυτή την περίπτωση, στην ενότητα “Συνδρομή και τιμολόγηση”, κάντε κλικ στο “Ακύρωση της συνδρομής”. Είναι επίσης δυνατό να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Netflix Free, συμπεριλαμβανομένου του Περιοχή συνδρομητή Freebox. Στη συνέχεια είναι απαραίτητο στην ενότητα “TV”, κάντε κλικ στο “Netflix” και τελικά κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί “Τερματίστε την επιλογή Netflix μου”.

Είναι δυνατόν να τερματίσετε τη συνδρομή Netflix Free από τον χώρο συνδρομητή του FreeBox

Για να επισυνάψετε τον λογαριασμό σας Netflix στην προσφορά FreeBox, είναι δυνατόν

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στην πλατφόρμα συνεχούς ροής και θέλετε να επωφεληθείτε από την προσφορά Netflix που περιλαμβάνεται στο Δέλτα FreeBox, είναι εφικτό. ΔΩΡΕΑΝ έχει προγραμματιστεί όλα. Είναι πράγματι δυνατό Επισυνάψτε τον λογαριασμό σας Netflix στο FreeBox του. Μην πανικοβληθείτε, ο χειριστής δεν θα σας χρεώσει δύο συνδρομές στο Netflix και θα έχετε μόνο ένα και το αυτό τιμολόγιο, αυτό του Free. Η αντίστοιχη μείωση (-8.99 €) θα εφαρμοστεί αυτόματα και θα αναβληθεί στο κόστος του Συνδρομή Netflix. Επιπλέον, θα διατηρήσετε όλα τα πλεονεκτήματά σας.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Netflix και θέλετε να το χειριστείτε από το FreeBox Mini 4K ή το FreeBox Revolution σας, είναι επίσης πιθανό. Απλά ξεκινήστε την εφαρμογή Netflix ή αποκτήστε πρόσβαση στην περιοχή συνδρομητή FreeBox και υποδείξτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Στη συνέχεια, θα ρωτηθείτε για το πώς θέλετε να χρεώσετε και θα πρέπει να ζητήσετε να ενσωματωθεί η συνδρομή Netflix στο Ελεύθερος.

Netflix σε Ultra HD με ένα δωρεάν πλαίσιο

Το Netflix είναι προσβάσιμο σε Ultra HD με όλες τις προσφορές στο Διαδίκτυο από δωρεάν, με εξαίρεση την επανάσταση FreeBox και το FreeBox Crystal. Ωστόσο, πρέπει να εκπληρωθούν ορισμένες προϋποθέσεις:

 • Να εγγραφείτε στο πακέτο Premium Netflix
 • Έχετε μια σταθερή ταχύτητα στο διαδίκτυο τουλάχιστον 25 MB/S
 • Έχετε μια ποιότητα ροής σε αυτοκίνητο ή υψηλή
 • Έχετε μια Ultra HD συμβατή τηλεόραση

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ

Αυτά τα αρχεία μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

 • Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με SFR ?
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με το Bouygues Telecom ?
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με πορτοκαλί ?
 • Netflix Free: Εδώ είναι τέσσερις συμβουλές για να απολαύσετε την πλατφόρμα streaming χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα
 • Netflix with Canal+: Όλα σχετικά με την καλύτερη προσφορά κινηματογράφου και σειράς
 • Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στην τηλεόρασή του?
 • Η καλύτερη σειρά Netflix