Καλό σχέδιο: Netflix, Disney ή Video Prime που περιλαμβάνονται στις προσφορές SFR Box | SFR Actus, Netflix, Amazon Prime Video, Disney: 3 Ερωτήσεις προτού ενισχύσετε τον εαυτό σας – Le Parisien

Netflix, Amazon Prime Video, Disney: 3 Ερωτήσεις πριν από την ενίσχυση

Οδηγός αγορών του Παρισιού

Netflix Disney+ Amazon Prime Pack

Σκέφτεστε να αλλάξετε τη συνδρομή στο Διαδίκτυο ? Έτσι, εδώ είναι ένα καλό σχέδιο που θα σας ενδιαφέρει: προς το παρόν στο SFR, ορισμένα κουτιά κουτιού – ADSL ή ίνες – έχουν ένα ωραίο πλεονέκτημα, με τις πλατφόρμες Netflix, Disney+ ή Video Prime Streaming, συμπεριλαμβανομένων, που περιλαμβάνονται για 6 έως 9 μήνες Σύμφωνα με τους τύπους. Σας λέμε τα πάντα.

Υπήρχε ένας χρόνος, έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι με μόνο λίγα κανάλια στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά τελείωσε, από την εμφάνιση του TNT πρώτα, τότε ειδικά πλατφόρμες ροής που βρίσκουμε τώρα απευθείας στον μικρό φεγγίτη, είτε μέσω έξυπνης τηλεόρασης είτε με το κουτί μας. Δύσκολο να φανταστεί κανείς, σήμερα, δεν έχει πλέον πρόσβαση σε ένα κλικ ενός τηλεχειριστηρίου με τους πλούσιους καταλόγους που προσφέρονται από γίγαντες όπως το Netflix, το Prime Video ή το Disney+. Δεν έχετε σπάσει ακόμα ? Έτσι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό από μία από τις προσφορές κουτιού στο SFR … Για καλό λόγο: Μερικοί περιλαμβάνουν πρόσβαση σε μία από αυτές τις τρεις πλατφόρμες τουλάχιστον για τουλάχιστον 6 μήνες. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε τη συνδρομή στο Διαδίκτυο, ήρθε η ώρα !

Πιο συγκεκριμένα, είναι οι προσφορές “Power” και “Premium” από το SFR που επί του παρόντος αποτελούν αντικείμενο αυτού του ωραίου καλού σχεδίου. Και αυτό, είτε επιλέγετε μια συνδρομή ADSL ή FIBER. Ακολουθούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε κάθε ένα:

 • Ο τύπος ισχύος Περιλαμβάνει ένα SFR Box 8, με Wi-Fi 6, καθώς και έναν αποκωδικοποιητή Android Connect TV συμβατό με 4K HDR, Dolby Vision και Dolby Atmos Technologies. Προσφέρεται στα 27,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο (τότε 39,99 ευρώ το μήνα, με δέσμευση ενός έτους), είτε σε ADSL είτε σε ίνες.
 • Ο τύπος Premium Περιλαμβάνει ένα SFR Box 8, ακόμα με Wi-Fi 6, καθώς και ένα SFR Box 8 TV αποκωδικοποιητής συμβατό με 4K HDR, Dolby Vision και Dolby Atmos Technologies, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης ένα ολοκληρωμένο περίβλημα. Προσφέρεται σε 33,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο (στη συνέχεια 46,99 ευρώ το μήνα, με δέσμευση ενός έτους), είτε σε ADSL είτε σε ίνες.

Netflix, Video Prime ή Disney+: Ποια πλατφόρμα θα επιλέξετε ?

Ενώ οι δύο αυτοί τύποι ήδη δίνουν πρόσβαση σε περίπου 200 τηλεοπτικά κανάλια, αυτή τη στιγμή το SFR σας προσκαλεί να επωφεληθείτε ως τυπικό μπόνους Netflix με AD, Disney+ ή Prime Video, της επιλογής σας, είτε σε προσφορά ADSL είτε σε ίνες. Στη φόρμουλα ισχύος, μία από αυτές τις τρεις πλατφόρμες θα συμπεριληφθεί για 6 μήνες. Στη φόρμουλα premium, μπορείτε να το απολαύσετε για 9 μήνες ! Υπενθύμιση, η συνδρομή Prime Video αξίζει 6,99 ευρώ το μήνα, το Netflix Standard με διαφήμιση είναι 5,99 ευρώ το μήνα και η Disney+ στα 8,99 ευρώ το μήνα, γνωρίζοντας ότι αυτά τα τελευταία δύο θα συνοδεύονται από την οικογένεια Bouquet SFR, που προσφέρονται μόνοι τους στο 10 ευρώ το μήνα. Έτσι, τόσο πολύ να πούμε ότι αξίζει να έχετε ένα από τα τρία δωρεάν, ακόμη και αν είναι μόνο για κάποιο χρονικό διάστημα. Αρκετά για να κάνετε μεγάλες αποταμιεύσεις ενώ γεμίζετε με ψυχαγωγία !

Δεν ξέρετε τι να επιλέξετε μεταξύ Video Premium, Disney+ ή Netflix ? Εδώ είναι μια μικρή επιλογή προγραμμάτων που προσφέρονται από κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες.

Προεπισκόπηση του πρώτου καταλόγου βίντεο

 • Αρχικά φανταστικά βασικά, όπως και Τα αγόρια, Star Trek: Picard, Ο τροχός του χρόνου, ή φυσικά Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δακτυλίδια της Εξουσίας, Η πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών.
 • Πρωτότυπα προγράμματα κατασκευασμένο στη Γαλλία, Όπως η πρόσφατη σειρά Μαύρες καρδιές, Το τελευταίο θρίλερ του Olivier Marchal Υπερβολική δόση, ή κωμωδία Κλασικό που μεταφέρθηκε από τον Ahmed Sylla.
 • Η σειρά HBO και HBO Max διαδόθηκε αποκλειστικά στη Γαλλία, όπως και Ο τελευταίος από εμάς, Ειρηνοποιός, Pretty Little Liars: Original Sin, ή Η σεξουαλική ζωή των κοριτσιών κολλεγίων.
 • Ντοκιμαντέρ σοκ όπως και Orelsan: Ποτέ δεν δείχνει κανέναν σε κανέναν, Clara Luciani: Ξεκινά έτσι, Ο Νώε, η αίσθηση της νίκης, ή η σειρά Ολα ή τίποτα Πίσω από τις σκηνές μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων.
 • Hebacing τηλεοπτικές εκπομπές πραγματικότητας, όπως και LOL: Ποιος γελάει, βγαίνει!, Celebrity Hunted: Manhunt, ή Κοσμική αγάπη Παρουσιάστηκε από τη Nabilla.

Επισκόπηση του καταλόγου Disney+

 • Ολόκληρο το σύμπαν της Disney, με τα διάσημα κλασικά της κινούμενης εικόνας του σπιτιού με μεγάλα αυτιά και μερικά αποκλειστικά, όπως τα πρόσφατα Avalonia, το περίεργο ταξίδι.
 • Ολόκληρο το σύμπαν Pixar, του Η ιστορία των παιχνιδιών έχω Αραχομάλτης, με για άλλη μια φορά αποκλειστικά όπως Μεθυσμένος ή πιο πρόσφατα κόκκινος συναγερμός.
 • Ολόκληρο το σύμπαν Marvel, με όλες τις ταινίες MCU μέχρι Εκδηκητές: endgame (προς το παρόν) και όλες τις αρχικές σειρές, του Διέγερση έχω She-Hulk: δικηγόρος, Περνώντας από Λόκι Και Σελήνη Ιππότης.
 • Ολόκληρο το σύμπαν Star Wars, Με όλες τις ταινίες μεγάλου μήκους στο franchise (πρωτότυπη τριλογία, Prelogy, New Trilogy και Farvative Films), καθώς και η νέα πρωτότυπη σειρά των οποίων ειδικότερα Ο μανταλοριανός.
 • Εξαιρετικά έγγραφα του National Geographic, όπως και Το βασίλειο της λεοπάρδαλης του χιονιού, σειρά Χωρίς όρια με τον Chris Hemsworth, Το πρόγραμμα για το μηδέν Ο κόσμος σύμφωνα με τον Jeff Goldblum, ή τις περιπέτειες του Bear Grylls.
 • Πρωτότυπες παραγωγές κατασκευασμένο στη Γαλλία, όπως και Αλογέουλος, Το φανταστικό Para // èles, Οικογενειακό Σαββατοκύριακο με τον Eric Judor, ή Ερασιτέχνες Με τον François Damiens και τον Vincent Dedienne.
 • Και πολλά περισσότερα στην ενότητα “αστέρι”, Αφιερωμένος σε ενήλικες, με συναρπαστικές σειρές όπως Ντόπησο, Wu-Tang: Ένα αμερικανικό έπος, ή το τρελό Εκτακτος. Για να μην αναφέρουμε το ολοκλήρωμα των μυθικών Σίμπσον.

Επισκόπηση του καταλόγου Netflix

 • Σειρά επιτυχίας ήδη λατρείας, όπως και Το στέμμα, Stranger Things, Μαύρος Καθρεφτής, Η μάγισσα, ή Το χρονικό του Bridgerton.
 • Οι ταινίες που κόβονται για Όσκαρ, όπως και Στη Δύση, τίποτα δεν είναι νέο, Ξανθά μαλλιά, Σημειώστε, σημειώστε… BOOM!, Ιστορικός γάμος, Εδάφιο, ή την προσαρμογή του Pinocchio Υπογεγραμμένο Guillermo del Toro.
 • Hollywood Blockbusters κατασκευασμένο στη Ανοησία, όπως και Τσουγκράνα, Ο γκρίζος άνθρωπος, Κόκκινη ειδοποίηση, ή ακόμα και σε άλλο είδος Μυστικό Muder, της οποίας η σουίτα προσγειώθηκε πρόσφατα στην πλατφόρμα.
 • Σειρές από τις τέσσερις γωνίες του κόσμου που είναι ένα χτύπημα, Όπως η Νότια Κορέα Καλαμάρι, Γερμανία Σκοτάδι, Οι Ιάπωνες Αλίκη στο Borderland, Ισπανικά La casa de papel Φυσικά, χωρίς να ξεχνάμε τη Γαλλική Αγριος που μεταφέρεται από το Omar Sy.
 • Υψηλή σειρά ντοκιμαντέρ, σε όλα τα είδη, ως Κάνοντας τον δολοφόνο, Μην σκατά με γάτες, Η σοφία του χταπόδι, Ημίχρονο στην Jennifer Lopez ή στο βασικό Ο τελευταίος χορός Αφιερωμένο στους Chicago Bulls του Michael Jordan’s Chicago.

Ο τύπος Netflix με τη διαφήμιση κατανοεί, καθώς το όνομά της υποδηλώνει διαφημίσεις, αλλά ο γίγαντας streaming υπόσχεται όχι περισσότερο από 4 έως 5 λεπτά κατά μέσο όρο ανά ώρα.

Τι περιλαμβάνει το οικογενειακό μπουκέτο, που περιλαμβάνεται στο Netflix ή στο Disney+ για 6 έως 9 μήνες στις προσφορές Power και Premium του SFR Box ?

Το οικογενειακό μπουκέτο είναι μια νέα τηλεοπτική επιλογή του πλαισίου SFR, που αναπτύχθηκε κατά την έναρξη της Universal Service+. Το καταλαβαίνει λοιπόν αυτό, το οποίο είναι ως υπενθύμιση που αποτελείται από τις αλυσίδες Syfy, 13th Rue, e! και dreamworks, αλλά όχι μόνο. Είναι σχεδόν 50 κανάλια συνολικά που σας περιμένουν στο οικογενειακό μπουκέτο, με συγκεκριμένα κανάλια αφιερωμένα σε κινούμενα σχέδια για τα μικρά παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου cartoonito, που ανακαλύφθηκαν κανάλια όπως η Aushuaïa TV ή το Discovery Channel, το Cinema Channels όπως το Paramount Channel and Action , καθώς και μουσικές αλυσίδες όπως το MTV και το Trace Urban. Τι κάνει όλη την οικογένεια ευτυχισμένη !

 • Κορυφαία 10 καλύτερη σειρά Netflix όλων των εποχών
 • Κορυφαία 10 καλύτερη σειρά Prime Video όλων των εποχών
 • Top 10 Best Disney+ σειρά όλων των εποχών

Netflix, Amazon Prime Video, Disney+: 3 Ερωτήσεις πριν από την ενίσχυση

Μετά την Netflix και την Disney +, είναι η σειρά του Prime Video να αυξήσει τις τιμές της στην αρχή του σχολικού έτους. Μερικοί εξελκοποιημένοι χρήστες δεν καταργούν την εγγραφή ενώ άλλοι αμφισβητούν. Επεξηγήσεις τριών σημείων.

Οι τρεις αμερικανικές πλατφόρμες έχουν αυξήσει τις τιμές τους και ενόψει αυτής της αύξησης ορισμένοι χρήστες διστάζουν να επανεμφανιστούν. LP/Olivier Ariandel

Το Σε αυτή την 4η σεζόν της Σε αυτή τη νέα σεζόν, η Maeve (Emma Mackey) πήγε να σπουδάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει σχέση από την απόσταση με τον φίλο της Otis, ο οποίος παρέμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Netflix/Thomas Wood

Μεταξύ των χαρακτήρων της σειράς της σειράς, ο κύριος του Lycée Michael Groff (Alistair Petrie) και ο γιος του Adam (Connor Swindells), ο οποίος επέτρεψε την αντιμετώπιση, μεταξύ άλλων θεμάτων ομοφυλοφιλίας και ομοφοβίας. Netflix/Samuel TaylorΑπό αριστερά προς τα δεξιά, τα τέσσερα Αν ο Adèle (Camelia Jordana) και ο Arthur (Théo Navarro-Mussy) φαίνεται να γυρίζουν την τέλεια αγάπη, η πρώτη παίρνει από τη ναυτία μόλις το πλησιάσει. Πρώτη μέρα/Disney/Caroline DuboisΣτο

Οδηγός αγορών του Παρισιού

 • Xiaomi: Αυτό το αξεσουάρ για σπασμένα ποδήλατα δημιουργεί την αίσθηση στο Aliexpress
 • Τα αποτελέσματα του FDJ Lotto του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023
 • Good Apple Plan: Το AirPods Pro είναι διαθέσιμο σε λιγότερο από 150 ευρώ, είναι εδώ
 • Αυτή η γεννήτρια ατμού Philips επωφελείται από μια μείωση που θα κατασχεθεί με αυτόν τον γαλλικό έμπορο
 • Επιλογή αγορών